GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΠΛΗΞΗ! ΜΕ ΠΟΙΟ κόμμα κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης...

Επανεκκίνηση στην πολιτική του καριέρα κάνει ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει «στέγη» στις επικείμενες ευρωεκλογές. Ο ηθοπ...


Επανεκκίνηση στην πολιτική του καριέρα κάνει ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει «στέγη» στις επικείμενες ευρωεκλογές. Ο ηθοποιός και νυν ευρωβουλευτής θα είναι υποψήφιος με το Πράσινο Κίνημα, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη.

Η ανακοίνωση του Πράσινου Κινήματος
«Ο Έλληνας ευρωβουλευτής ενώνει τις δυνάμεις του με πράσινο κόμμα της χώρας στη μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την οικολογική – πράσινη και ψηφιακή μετάβαση της κοινωνίας.
Το Πράσινο Κίνημα εκφράζει την σύγχρονη κυβερνώσα οπτική των “πράσινων πολιτικών”, μακριά από τις περιθωριακές ιδεοληψίες των οικολόγων του παρελθόντος. Με ολοκληρωμένη πρόταση, που εμπεριέχεται στο Σχέδιο Πράσινης Διακυβέρνησης, το οποίο έχει εγκαίρως παρουσιαστεί και βρίσκεται στη διάθεση όλων των πολιτών. Το Πράσινο Κίνημα υπογραμμίζει ότι οι ευρωεκλογές του Ιουνίου είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες για την ΕΕ, αλλά και για τη χώρα μας η οποία έχει να εκλέξει “πράσινο” ευρωβουλευτή από το μακρινό 2009».

Ο Αλέξης Γεωργούλης, μεταξύ άλλων, δήλωσε:
«Σήμερα, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την συμπόρευσή μου με το Πράσινο Κίνημα για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου. Είναι στιγμή να αναγνωρίσουμε την σύνδεση μεταξύ πολιτισμού, περιβάλλοντος και καινοτομίας και να δράσουμε αναλόγως. Οι προτεραιότητες του πράσινου κινήματος συνδέονται με τις δικές μου, κυρίως στην έμφαση που δίνουν στον πολιτισμό ως γέφυρα άμβλυνσης των διακρίσεων και ως γλώσσα επικοινωνίας. Πιστεύω στο έργο και τις αξίες του Πράσινου Κινήματος, οι οποίες συνάδουν με την πρόκληση της πράσινης και ψηφιακής μετάβασης της ΕΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση