GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΓΙΑΤΙ όταν βγαίνουμε κοιτάς αλλού;» Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ επιστολή του δράστη στην 28χρονη...

Μια επιστολή που φέρεται να έγραψε ο 39χρονος που σκότωσε την 28χρονη Κυριακή έξω από αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων κάνει τον γύρο το...


Μια επιστολή που φέρεται να έγραψε ο 39χρονος που σκότωσε την 28χρονη Κυριακή έξω από αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σοκάρει.

Στην επιστολή του σύμφωνα με όσα αναφέρει δείχνει να μην εμπιστεύεται πια την κοπέλα και την κατηγορεί ότι ότι «δεν άφησε την σχέση τους σε ηρεμία». Η εκπομπή «livenews», στο Μega, έφερε στο φως της δημοσιότητας επιστολή του 39χρονου δράστη, χωρίς να διευκρινίζεται αν την είχε λάβει τελικά η άτυχη Κυριακή.

Άγιοι Ανάργυροι: «Γιατί όταν βγαίνουμε κοιτάς αλλού; Γιατί μου λες ψέματα;»
Στην επιστολή, ο 39χρονος αναφέρει πως «σου γράφω αυτό το γράμμα γιατί θέλω να ακούσεις χωρίς να μιλάς. Έσβησες την εμπιστοσύνη που σου είχα με αυτό που έκανες. Το έκανες τόσο δύσκολο. Έπειτα με έπεισες με κλάματα ότι θέλεις να είμαστε μαζί. Σε πίστεψα. Σου είχα πει από την αρχή ότι έχω κάποια προβλήματα ψυχικά και με ναρκωτικές ουσίες. Πρώτη φορά τα έκοψα για να είμαστε μαζί. Δεν ξέρω αν θα τα κάνω όλα σωστά».
«Δεν άφησες ποτέ τη σχέση σε ηρεμία. Έβγαζες φωτογραφίες. Γιατί όταν βγαίνουμε κοιτάς αλλού; Γιατί μου λες ψέματα; Σου είχα πει τα πάντα για εμένα. Όμως μπορώ, όταν όλα είναι καλά μεταξύ μας. Συνέχεια πάλευα. Όχι, δεν είσαι η μάνα μου, όπως μου είχες πει» έγραφε πριν προχωρήσει στη φρικτή πράξη του.
«Ήσουν όμως αυτή που είχες πει ότι με αγαπάς και θα είσαι εδώ για εμένα και ότι θα τα καταφέρουμε» καταλήγει στην επιστολή που έφερε στο φως το Μega.

Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα δολοφονήθηκε από τον 39χρονο έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων την ώρα που συνομιλούσε με τον αστυνομικό του τηλεφωνικού κέντρου προσπαθώντας να σώσει τη ζωή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση