GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κώστας Λαλιώτης: "Δεν έχω καμια σχέση με τις αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ!"

"Αρωμα Λαλιώτη" ... μύρισαν πολλοί στην τοποθέτηση του Ν. Αθανασάκη ως γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και του Π. Ευθυμίου ως εκπροσώπου Τύ...

"Αρωμα Λαλιώτη" ... μύρισαν πολλοί στην τοποθέτηση του Ν. Αθανασάκη ως γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και του Π. Ευθυμίου ως εκπροσώπου Τύπου, επειδή συνδέεται με παλιά φιλία και με τους δυο. Προεξοφλούν έτσι και την δική του επάνοδο.
Το Press-gr αποκαλύπτει τι λέει ο ίδιος ο Κ. Λαλιώτης: "Δεν γνώριζα για τις αλλαγές. Δεν έχω σχέση με αυτές, ούτε επικοινώνησε κανείς μαζί μου πριν αναλάβει τη νέα του θέση".
Αυτά μεταφέρουμε ότι λέει στις ιδιωτικές συζητήσεις του. Το έλεγε συγκεκριμένα και χτες το μεσημέρι στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου Γ. Παπαχρήστου.
Και οποιαδήποτε ερμηνεία δεκτή: Λέει ψέμματα ή λέει την αλήθεια και παίρνει σαφείς αποστάσεις απ' αυτά που κάνει ο Γ. Παπανδρέου;

1 σχόλιο

  1. Μπορεί ο Λαλιώτης να είναι πρύτανης στις ραδιουργίες, αλλά εδώ μάλλον λέει αλήθεια.
    Τονπροδώσαν οι φίλοι του. Δεν το θέλουνε. Ποτέ άλλωστε δεν τον είχαν αγαπήσειν πραγματικά και ας τους έχει βοηθήσει όλους αυτός ο "άφιλος"
    Γραμματέα στη Νέα Γενιά και τη ΓΓΤύπου είχε τον Πέτρο, πάντα στήριζε το Βοϊδοκέφαλο Αθανασάκη.
    Πάντοτε όμως αυτοί τον ζήλευαν και τον φθονούσαν γιατί είχε σκαιότατη συμπεριφορά απεναντί τους, τους είχε υποταγμένους. Έτσι τώρα βρήκαν ευκαιρία να τον εγκαταλείψουν οριστικά βυθίζοντάς τον σε απόγνωση.
    Ευτυχώς έχει τη Μαρίνα και του συμπαραστέκεται παντοιοτρόπως -πικραμ΄νεη και αυτή από τον Γιώργο, ο οποίος δεν θέλει το Λαλιώτη στα πόδια του και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση