GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τον σούταρα!"

Λέει η Ζέττα για τον Βαγγέλη... Τα προσωπικά τους, όταν τα "κρατάνε" μεταξύ τους, δεν μας αφορούν. 'Οταν ξεκατινιάζονται δημο...

Λέει η Ζέττα για τον Βαγγέλη...
Τα προσωπικά τους, όταν τα "κρατάνε" μεταξύ τους, δεν μας αφορούν. 'Οταν ξεκατινιάζονται δημοσίως, όμως, γιατί να μην ασχοληθούμε;
Μπορεί να λέει ότι δεν "είχε" τίποτα με τον Β. Μεϊμαράκη η Ζ. Μακρή, αλλά στους δικούς της ανθρώπους έχει πεί για τον νυν υπουργό Άμυνας: "Τον σούταρα!".
Και τι είναι αυτό που δεν του συγχώρεσε; Οχι τόσο το ότι δεν πίεσε να μπει στην κυβέρνηση. Οσο το ότι ο Β. Μεϊμαράκης άλλαξε στάση απέναντί της όταν η σύζυγός του πήγε έξαλλη και διαμαρτυρήθηκε στον Κ. Καραμανλή και εκείνος έκανε "συστάσεις" στον τότε γραμματέα του κυβερνώντος κόμματος!

7 σχόλια

  1. Τι τραβάει και αυτός ο Καραμανλής... Σίγουρα αυτό θα ήταν ένα από τα πιο... κοπιαστικά πράγματα που έχει κάνει στη ζωή του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρωμεροί άνθρωποι μιας βρωμερής κοινωνίας ενός βρεμερού κρατιδίου της ΕΕ... Μόνο τις φάτσες να δεις του Μεϊμαράκη και της πρώην κοκώνας του της Ζέτας, καταλαβαίνεις για τι ανθρώπους μιλάμε. Ο "χασάπακλας" και η "κοιμισμένη" παρθενόπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxa symvoulos gamou o kwstakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι πάσης φύσεως Κοττάκηδες και Χιώτηδες, και σία. είναι η μόνη παρέα που θα ταίριαζε στον πολύ Ρουσόπουλο. Αυτήν τη σφιγκτή μικροαστική κουράδα, που εξασφάλισε αριστερό πιστοποιητικό ελέω πεθερού, που μην αντέχοντας την έλλειψη πανεπιστημιακής παιδείας απέκτησε (;) πτυχίο από το ανοικτό Πανεπιστήμιο, αλλά ο τενεκές δεν κρύβεται. Επεσε το λιγούρι με τα μούτρα, να οικοδομήσει και ένα κάποιο άστικό προφίλ. Σπίτι στο Π. Ψυχικό, βιλλάρα στο Καπανδρίτι. Το όνειρο κάθε μικροαστούλι πήρε σάρκα κι όστά. Ε, ρε, πού ΄σουν νιότη που ΄λεγες πως θα γινόμουν άλλος. Αλλά τέτοιοι μας αξίζουν. Ρουσόπουλοι, Καραμανλήδες, Χιώτηδες και Κοττάκηδες. Οπως κι εκείνο το άλλο το πουλέν του Τεό. Ο Χατζής, ο εκ Πατρών ορμώμενος. Αραγε, τί να γίνεται αυτό το παιδί; Αφησε καλό κολομπότσι στην ΕΡΤ πάντως. Εναν Τσούτσι, ή κάπως έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τί καλά θα ήταν για την χώρα εάν οι πολιτικοί της-άνδρες, γυναίκες, τραβεστί και πάει λέγοντας-ήταν χορτασμένοι. Δηλαδή, είχαν πηδήξει όταν μπορούσαν, είχαν ερωτευθεί, ξεκολιασθεί, κυλισθεί στον βούρκο, κι είχαν καβαλήσει και καμμιά Πόρσε, έστω και δανεική, όταν ήσαν παιδιάκια άσημα. Τώρα, πληρώνουμε όλοι τα στερητικά σύνδρομα τους, αλλά και τα δημόσια Ταμεία. Και μιλάμε για πολύ πράμα. Ε, ρε να μην έχουμε έναν (1) Ντι Πιέτρο στην κωλο-Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πάντως το Ζετάκι το πάω. Πολύ δυνατή!

    Όσο για τον Κωστάκη, καλά είπε ο ανώνυμος με τα greeklish. Ε, όχι και σύμβουλος γάμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. palio alla kalo...me poion dimosiografo toy politikou reportaz poy tote doyleue se "asterato" kanali ferete na eixe sinapsei erotikes sxeseis h k. zeta makri? Gia na kanoyme to kouiz pio deleastiko, na simiosoume oti oi dio tous eixan paei agkaze proto pista trapezi sto Remo.Htan tote poy o teleutaios emfanizotan mazi me ton gianni pario. Milame gia treli kapsoura..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση