GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξανάσμιξαν.

Διαβάσαμε την είδηση ότι η Αλεξία Μπακογιάννη παντρεύτηκε τον χρηματιστή Μανώλη Βάρσο και η οικογένεια Μητσοτάκη είναι χαρούμενη. Εμείς...


Διαβάσαμε την είδηση ότι η Αλεξία Μπακογιάννη παντρεύτηκε τον χρηματιστή Μανώλη Βάρσο και η οικογένεια Μητσοτάκη είναι χαρούμενη.
Εμείς μάθαμε ότι κι ένα άλλο γεγονός -που όμως η οικογένεια για τους δικούς της λόγους δεν το έδωσε κι αυτό προς τα έξω- έχει προκαλέσει χριστουγεννιάτικη χαρά.
Ποιο είναι αυτό; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης (βουλευτής Β' Αθηνών) επανασυνδέθηκε με τη σύζυγό του Μαρέβα, με την οποία ήταν για πολύ καιρό σε διάσταση.

15 σχόλια

  1. Ρόμπα έγινε ο Κυριάκος. Με τέτοιο κέρατο ουδείς θα γύρναγε. Ας είναι να 'ναι καλά τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι ολη η Πρεβεζα[τουλαχιστον] εκλαιγε τοτε,επι χρηματιστηριου,τα λεφτα της, απο τον "χρηματιστη" Μανωλη Βαρσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτη η καραμελλα με το τι εχασε ο καθενας τοτε εχει λιωσει πια.ελεος.ολοι μεγαλα παιδια ειμαστε και αξιοι των επιλογων μας και κανεις δεν μπορει να πει οτι παρασυρθηκε,ολοι για τον τζογο πηγαιναμε.αλλα ετσι βολευει την δεξια και τον κ.εβερτ.αυτα προς το παρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ (ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ... Ν-ΣΤΟ) ΚΕΡΑΤΟ ΑΡΚΕΙ ... ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΙΘΙΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι μισοί παντρεμένοι θα χώριζαν αν μπορούσαν να δουν τα κέρατά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλ. ΠΟΣΑ έχει φάει ο βουτυρομπεμπές υιός του καντέμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για ρίχτε πιο πολλά ρε παιδιά για το κέρατο...

    Από την άλλη ο πρώην άντρας της Αλεξίας εξακολουθεί να είναι το δεξί χέρι της πρώην πεθεράς.
    Ήταν και στο γάμο άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όχι, δεν ήταν στο γάμο.

    Και δεν έχει πια επαφές με την πρώην του (στην αρχή διατηρούσαν μια κάποια φιλία, κυρίως επειδή εκείνη δεν τον άφηνε ήσυχο τον άνθρωπο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Μαρέβα γύρισε γιατί ο εφοπλιστής που την είχε πάρει από τον Κυριάκο τη βαρέθηκε. Βρήκε μια άλλη πολύ πιο... καλή από τη Μαρέβα. Αυτά για να μαθαίνετε.
    Τώρα ο Κυριάκος δεν μπορούσε να κάνει κάτι γιατί ολόκληρη η οικογένεια Μητσοτάκη το μόνο που μπορεί να κάνει στον εφοπλιστή είναι αέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @anonymous (τελευταίο): Πολλά ξέρεις εσύ... Μήπως ξέρεις και ποιός εφοπλιστής ήταν? Μήπως ξέρεις και το παρελθόν της σχέσης Κυριάκου-Μαρέβας? Μήπως... παροικούμε την Ιερουσαλήμ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δηλ. ΚΑΙ κερατάς ΚΑΙ δαρμένος ο λουκουμάς; ΚΑΛΟ! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε Μάλαμα καλή η συνέντευξη με τον βουτυρομπεμπέ,αν ελειπαν τα γλυψίματα.Αυτά κάνεις με την Άγια οικογένεια και μας απογοητεύεις.Κι εκεί που την πήγες τη συζήτηση ας τον ρώταγες και για το κέρατοοοοο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμβουλή.Αυτά κάνεις Μάλαμα και ο Βλάχος διαδίδει ότι είναι ωρες η παραμονή σου στο καναλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση