GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγε να το κουκουλώσει...

Έχουμε συνέχεια στην έρευνά μας για τις παράνομες απαλλαγές από τον στρατό. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο υπουργός Άμυνας Β. Μεϊμαράκης π...

Έχουμε συνέχεια στην έρευνά μας για τις παράνομες απαλλαγές από τον στρατό.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο υπουργός Άμυνας Β. Μεϊμαράκης προσπάθησε αρχικά να κουκουλώσει την υπόθεση με τον αντισυνταγματάρχη Χαρίση. 'Η τουλάχιστον να περάσει "ντούκου". Οχι μόνο γιατί ο αξιωματικός αυτός είναι δεδηλωμένος νεοδημοκράτης. Αλλά κυρίως για να μην βγουν στη φόρα όλες αυτές οι υποθέσεις που βρωμάνε, με τις παράνομες αλλά και τις χαριστικές απαλλαγές και λούφες του στρατού: Δεν αφορούν παιδιά απλών ανθρώπων, αλλά γόνους "επωνύμων"!
Αλλαξε γραμμή υποχρεωτικά, όταν είδε ότι το θέμα δεν "μαζεύεται"...

16 σχόλια

  1. Ποιός είναι ο δεδηλωμένος Νεοδημοκράτης αξιωματικός παιδιά του blog; Με το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε τις δουλειές του 20 χρόνια τώρα; Με το ΠΑΣΟΚ δεν κονόμαγε; Από την δεκαετία του 80 δεν βρίσκεται στο Ρούφ; Επί ΝΔ δεν μετατέθηκε; Η ΝΔ δεν τον παγίδευσε; Αν θέλει αυτός για να την σκαπουλάρει τώρα να αποκτάει τίτλο και κομματική τοποθέτηση, να το σκεφτόταν όταν έκανε τις λαμογιές του. Θα πάει στρατοδικείο και θα πει και όσα ονόματα ξέρει απο λουφαδόρους στρατού και από πολιτικούς που τον πίεζαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poia ND ton pagideyse re billy o dioikitis tou stratopedou apo monos tou evale camera giati evlepe oti eksafanizontan ta eggrafa....de tha mas vgaleis tin ND prostatida tis dikaiosynis.....pou einai o PANAGOS OEO???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ο διοικητής δεν έβαζε τόσα χρόνια κάμερα φίλε ανώνυμε για να τον πιάσει; Ή μήπως δεν ήξερε; Κατόπιν συνεννόησης και συναπόφασης, τον παγίδευσε και έκανε το καθήκον του, που έπρεπε να το είχαν κάνει οι προηγούμενοί του εδώ και 25 χρόνια. Κάμερες και παγίδες μόνο κατόπιν συνεννόησης τοποθετούνται. Μιλάμε για στρατό. Αν αυτό λέγεται στρατός, υπάρχουν και κάποιοι και σπάνε τα αποστήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια. Απαιτούμε αποκάλυψη όλων των ονομάτων ΤΩΡΑ.

    Αυτή η ιστορία με την προστασία των προσωπικών δεδομένων πρέπει να τελειώσει. Η θέσπιση της νομοθεσίας αυτής αποσκοπούσε στην προστασία συγκεκριμένων δικαιωμάτων που αφορούν την προσωπικότητα του πολίτη μέσα στη σύγχρονη κοινωνία της εύκολης καταπάτησής τους και έχει καταλήξει να είναι το δίχτυ ασφαλείας για κάθε καθίκι που παραβιάζει τους νόμους αυτής της χώρας.

    Ας μάθουν επιτέλους οι πολίτες ποιοι είναι αυτοί που αποτελούν τα πρώτυπά τους. Ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούν. Ποιοι είναι αυτοί που από τις νυχτερινές πίστες και τα ποδοσφαιρικά σαλόνια κερδίζουν εκατομύρια ευρώ και εμείς ως ηλίθιοι τους ακολουθούμε και τους πληρώνουμε. Ας πάψουμε επιτέλους να είμαστε groupies των λαμογιων. Ας πάψουμε να τα νονιμοποιούμε. Ας πάρουμε και κανέναν με τα γιαούρτια. Τους χρειάζεται.

    Όταν ο κύριος Χ κάνει την προσωπική του ζωή best seller στις κωλοφυλλάδες και τις life style εκπομπές, πρέπει να έχει το δικαίωμα της προστασίας των "προσωπικών του δεδομένων" από τη νομοθεσία για την ουσία της δημόσιας ζωής του; Για να συνέλθουμε λίγο.

    Εδώ και τώρα τροποποίηση του νόμου για την προστασία των προσωπικών δεδομενων, ώστε να μην αποτελεί πια εμπόδιο για την πραγματική ενημέρωση της κοινωνίας σχετικά με το ποιόν όλων όσων συμμετέχουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στη δημόσια ζωή του τόπου μας. Και ο τραγουδιστής ή ο ποδοσφαιριστής ή ο πολιτικός αποτελεί πρότυπο, σημείο κοινωνικής αναφοράς και ενδεχομένως καταξίωσης για κάποιους. Δικαιούμαστε να γνωρίζουμε ποιος είναι τι. Η νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα αποτελεί την ενσωμάτωση στο ελληνικό δίκαιο της σχετικής οδηγίας της ΕΕ. Νομικά, είναι στην ευχέρεια της βουλής να την τροποποιήσει, ώστε να γίνει ισχυρότερη γι αυτούς που την έχουν ανάγκη και ελαστκότερη στις περιπτώσεις που τα "προσωπικά δεδομένα" δεν είναι καθόλου προσωπικά αλλά μας αφορούν όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kala billy zise sto FANTASTIKO kosmo sou opou i ND kseskepazei skandala tou pasok semna kai tapeina moirazei to dikio sti xwra .....
    alla egw rwtaw ksana POU EINAI O PANAGOS OEO?????????????????????
    POU EINAI O GIOSAKIS OEO????????
    POU EINAI I BOURBOULIA OEO??????
    POU EINAI OI BATSOI POU SAPISAN TON KYPRIO FOITITOI OEO?????
    MA FYSIKA OLOI EKSW.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελάτε τώρα, φασαρίες με το άρθρο 16 έχουμε, να μη βρει κάτι η εξουσία (και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) να αποσπάσει την προσοχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλετε να δείτε πως λειτουργούν οι πιλαφάδες του στρατού τύπου Χαρίση, αυτοί που στην ουσία αχρηστεύουν τον ελληνικό στρατό; Διαβάστε λοιπόν μιά πολύ σύντομη ιστορία: Ένας πιτσιρίκος. Πετάει από 11 χρονών. Στα 17 του γίνεται ο μικρότερος πτυχιούχος ιδιώτης χειριστης αεροσκαφών στην Ευρώπη. Πετάει σ΄όλο το Αιγαίο γνωρίζοντας όλα τα εροδρόμια απ έξω κι ανακατωτά.Η αεροπορία που καλείται να υπηρετήσει τη θητεία του τόν ρίχνει στα μαγειρεία, αλλά οι πιλαφάδες της Καλαμάτας (κομένοι πιλότοι κάποτε)τόν φωνάζουν στόν πύργο ελέγχου όταν θέλουν να μάθουν "ρε σεις φωνάξτε τόν χειριστή από τα μαγειρεία να μας πει τί σκατά τύπος αεροπλάνου είναι αυτός που περνάει τώρα νότια της Πύλου κ.λ.π.". Τελειώνει τό στρατό. Στην Ολυμπιακή μόνο με μέσον μπορεί να μπει ή με μίζα. Φεύγει να γίνει επαγγελματίας στο εξωτερικό. Ο αυστραλιανός στρατός τον βλέπει που κάνει ακροβατικά δικής του επινόησης (εξελιγμένους ελιγμούς)εκεί που σπουδάζει ακόμα και του προσφέρει τη θέση του υποσμηναγού σε F18. Αρνείται γιατί αισθάνεται ακόμα Έλληνας... Σήμερα είναι αρχιεκπαιδευτής πιλότων αερογραμμών στό μεγαλύτερο αεροπορικό κολλέγιο της Αυστραλίας, κυβερνήτης πολυκινητηρίων και εκπαιδευτής ακροβατικού σμήνους. Και είναι μόλις... 28 χρονών! Τι νάκανε στο στρατό του Μεϊμαράκη, του Παπαντωνίου, του Τσοχατζόπουλου και άλλων; Ακόμα στα μαγειρεία της Αεροπορίας θα ήταν. Συμπέρασμα: Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της. Ή όχι; Γι αυτό κοιτάνε πολλοί να λουφάρουν, αφού η μαμά πατρίς δεν τούς δίνει σημασία. Έχω κάπου λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. blogger,, εκδηλώθηκες ... αντίο και χάρηκα για τη γνωριμία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωπα, κάνε κράτει μεγάλε που ισοπέδωσες και εξίσωσες την περίπτωση του παιδιού-ταλέντου στα αεροπορικά με τους λουφαδόρους γιους πλουσίων, πολιτικών, ιεραρχών ή με αθλητές, καλλιτέχνες κ.λπ. που αποσκοπούν να αποφύγουν το στρατό μην τύχει και τους... ακουμπήσει κανείς απ' αυτούς που υποτιμούς και σιχαίνονται!
    Δεν την κοπανάνε τα σωστά παιδιά, όσο ταλέντο και μόρφωση κι αν διαθέτουν, επειδή πιθανώς δεν θα τα αξιοπιήσει κατάλληλα ο στρατός ή δεν θα τους φερθούν ισως κάποιοι όπως θα ' πρεπε...
    Αυτές είναι αδελφίστικες δικαιολογίες, δηλ. δικαιολογίες του κώ....
    Ολοι- εδώ και χρόνια- θέλαμε να μας βάλει στη θητεία μας ο στρατός σε σωστή θέση, σύμφωνα με γνώσεις, προσ΄ντα, δεξιότητες, επιθυμίες, αλλά κι αν δεν συνέβαινε αυτό παρ' ότι η θητεία ήταν μίνιμουμ 24 μήνες και κατά 85% 27 δεν πε΄θαινε και κανείς! Ούτε αυτοκτονούσαν οι νέοι περίπου για ψύλλου πήδημα, πλην ελαχίστων ακραίων περιπτώσεων...
    Αντε σοβαρευτείτε λιγάκι, γιατί η καλοπέραση κι οι φραπεδιές κάνουν πολλούς... λελέδες, που ζορίζονται να πάνε στο στρατό, ζορίζονται όταν αγριεύει ο προπονητής ή ο καθηγητής, ζορίζονται να δουλέψουν, ζορίζονται με τις παρατηρήσεις των εργοδοτών και γενικά ζορίζονται μόλις δεν ανοίξει κι έυκολα τα πόδια καμιά γκόμενα!
    Συγγνώμη παιδιά, αλλά ξεβολευτείτε και λίγο, γινετε λίγο περισσότερο δυναμικοί και άντρες, γιατί κατά πως πάμε θα γεμίσουμε δονητές κι αξεσουάρ σε λίγα χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα αυτο το τελευταίο τί ήταν; Να το εκλάβω ως... "απειλή" ή απλό χαιρετισμό; Αλήθειες δεν είπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρήστος Μπουρνέλης λέγεται ο πιλότος που λες;

    http://www.basair.com.au/staff.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιγά ρε stohasti κατούρα και λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε παιδιά του διαδικτύου, ονόματα έχουμε για τους λουφαδόρους, πολιτικούς, δημοσιογράφους, τραγουδιστές, ηθοποιούς, επιχειρηματίες και άλλους; Αυτό μετρά και μόνο. Γιατί σε λίγο θα ακούσουμε τα ονόματα των θυμάτων τους. Αυτοί ως θύτες προστατεύονται εμείς ή άλλοι γιατί όχι από αυτούς τους , έτσι κι αλλιώς, απατεώνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μάγκες o stohastis δεν είναι ούτε καβαλλημένο καλάμι, ούτε κανάς πιτσιρίκος που τώρα βγαίνει στην πιάτσα. Ούτε απειλεί, ούτε προειδοποιεί, ούτε γ... και δέρνει κανέναν! Για να μην έχουμε παρανοήσεις... Απλώς επισημαίνει κάποια πράγματα που συμβαίνουν, πέραν απ' τις αλήθειες που είπε ο φίλος για το ταλέντο που έφυγε στο εξωτερικό και βρήκε το δρόμο του σ' εκείνο που αγαπούσε τόσο πολύ. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ti egine bghkan deksioulhdes pagania na yperaspisoun to hthos ths megalhs paratakshs? axaxaxaxax eleos re paidia h koilia mas kai akoma de xwnepsame apo tis giortes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σωστός ο Στοχαστής!

    Ουστ, λαπάδες, κοραμπιέδες!

    Άσε το άλλο που λένε μερικοί λαπάδες, "εγώ είμαι επιστήμονας και μέ βάζουν να σφουγγαρίζω!" ΣΩΩΩΩΠΑ! Όχι θα σού έχουν και ιδιωτική Φιλιππινέζα, επιστήμονα!

    Κάθε ομάδα ανθρώπων που ζει μαζί, δεν φροντίζει να είναι καθαρός ο χώρος της; Ή μήπως στο σπίτι τους αφήνουν τα σκατά κάτω στην τουαλέτα και τα σκουπίδια κάτω;! Άι σιχτίρ, λαπάδες!


    Κατά τ'άλλα,

    ΤΙ ΝΔ, ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΚΚΙΚΟΝΟΜΠΛΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ;

    ΑΣΠΡΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση