GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απόφαση για τον Αλέξη

Είδαμε ότι επανήλθε στα τηλεοπτικά παράθυρα ο Αλέξης Μητρόπουλος με γνωματεύσεις για θέματα εργατικού δικαίου, πολιτικής κλπ. Επίσης άρχισ...

Είδαμε ότι επανήλθε στα τηλεοπτικά παράθυρα ο Αλέξης Μητρόπουλος με γνωματεύσεις για θέματα εργατικού δικαίου, πολιτικής κλπ. Επίσης άρχισε πάλι τις διαρροές σε φιλικές του εφημερίδες ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ. Πολύ ωραία.
Έτσι θα έχει την ευκαιρία να σχολιάσει "ζωντανά" (ίσως στην εκπομπή του Γ. Αυτιά;) και την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση για εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια που είχαμε αποκαλύψει και τώρα βρήκαμε το πλήρες κείμενο της.
Θ' αρχίσουμε να την δημοσιεύουμε αναλυτικά μέσα στις επόμενες ημέρες.

8 σχόλια

  1. οχι μονο θα τον κατεβάσει άλλα εχου...πάνω τους και πολλοι βολευτες του ΠΑΣΟΚ στην Β αθηνων..τώρα γιατι ο Πρόεδρας επιτρέπει σε εναν κατηγουρούμενο και πολιτικα αριβιστα εργατολογο να κατέβει στις εκλογες...δεν ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Μητροπουλος ειναι απο τις ευχαριστες εξαιρεσεις στο αισχος της Ελληνικης TV. Εχετε δει πολλους επαγγεματιες και ειδικους θεματων να μιλουν για θεματα της αρμοδιοτητας των? Ο Μητροπουλος ειναι επαγγελματιας του εργατικου Δικαιου.Το κατεχει καλα το αντικειμενο του.μαχετε καθε μερα στις αιθουσες των δικαστηριων για θεματα αναλογα.Η παρουσια του στην ΤV παντα κατι εχει να πει με γνωσεις και επαγγελματισμο.Μακαρι να ειχαμε πολλους σε διαφορα θεματα.Το επιπεδο της τηλεορασης θα ηταν διαφορετικο.Τωρα μια διενεξη του ενδοεπαγγεματικη και μια μοιρασια στην αμοιβη του δεν νομιζω οτι αποτελει κωλυμμα για την πολιτικη του ενταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @anonymous1: "γιατι ο Πρόεδρας επιτρέπει σε εναν κατηγουρούμενο και πολιτικα αριβιστα εργατολογο να κατέβει στις εκλογες...δεν ξέρω..."

    Γιατί έχει ρεύμα και γιατί αυτή είναι η ηθική και η αισθητική που καλλιέργησε ο Α.Π. - και δυστυχώς και ο Γ.Π. είναι αιχμάλωτός της, όσο κι αν (έχω την αίσθηση ότι) ο ίδιος προσπαθεί για το αντίθετο.

    @anonymous2: Το μείζον είναι αν είναι ευχάριστη προσωπικότητα? Αν είναι τόσο ευχάριστη εξαίρεση (συζητήσιμο), ας κάνει πρωϊνάδικο, κουκλοθέατρο ή κάποιο show. Στο κουτί όμως, όχι στα έδρανα. Κατά τα λοιπά, ισχύει ό,τι και στον anonymous1.

    Κύριοι, το να υπάρχουν σκιές ή/και καταγγελίες για την τιμιότητα δημοσίων προσώπων θα έπρεπε να είναι αποτρεπτικό για την κάθοδό τους στα κοινά, τουλάχιστον έως ότου ξεκαθαριστούν οι όποιες ποινικές εκκρεμότητες. Μου φαίνεται ότι έχουμε ξεχάσει τα αυτονόητα σε αυτή τη χώρα. Που είναι το περίφημο (ελληνικό εφεύρημα) "ΦΙΛΟΤΙΜΟ"??? Μάλλον το πήρε το ρεύμα του Σοσιαλισμού - όχι ότι απαντάται στη Ν.Δ. - μη τρελλαθούμε κιόλας.

    Γιατί έτσι ο κάθε κακόπιστος (?) αποκτά δικαίωμα να φαντάζεται ότι η εκλογή γίνεται για να αποφύγουν τις όποιες ποινικές ή άλλες ευθύνες προκύψουν, μιας και οι 300 δεν (θα) αίρουν την ασυλία τους.

    Και για να μη βιαστείτε να με χρωματίσετε, το αυτό ισχύει για όλα τα κόμματα. Και η Ν.Δ. με την υποτιθέμενη Νέα Διακυβέρνηση, κάνει ακριβώς τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο Α.Π ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΔΩ..ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΟΛΥ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΗΤΑΝ,ΝΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΔΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιουκοσλαβία και ήταν τό σύστημα της αυτοδιαχειρησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικά ήταν η τότε Γιουγκοσλαβία και πήγε με υποτροφία της κυβέρνησης της, που ο Τίτο είχε αποφασίσει να δίνονται στον Ανδρέα Παπανδρέου για να μπορεί να σπουδάζει στελέχη του. Το διδακτορικό του στη Νομική του Παν. βελιγραδίου ήταν για την "Αυτοδιαχείριση" και ήταν εξαιρετικό.
    Αλλά αυτά λίγη σχέση έχουν με τη σημερινή πραγματικότητα. Γιατί προφανώς έχει ξεχαστεί ότι η διάλυση και μερικώς η αποβιομηχανοποίηση της χώρας που εμφανίστηκε έντονα μετά το 1985 οφειλεται (εν μέρει) στην εργατική νομοθεσία που θέσπισε σαν ΓΓ του τότε υπ. Εργασίας.
    Παρ όλα αυτά, δεν είναι ανίκανος ούτε κλέφτης. Απλά θέλει να παρεμβαίνει στη Βουλή, σε πρώτο πλάνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. νομίζω οτι αυτά που λες για αποβιομηχανιση ειναι το πιο σημαντικό...γιατι το πληρώνουμε τώρα στο γιωργο..το ξέρεςι το τραγουδακι

    καλη σου τυχη...μη σου τυχει και αλλο εμποδιο..γιατι ζωη..και πολιτικη παίζεις σε ασόδυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το συμαντικότερο όλων είναι να διερευνήσετε γιατί και από ποιους καθυστερεί η μηχανοργάνωση των Στρατολογικών γραφείων εδώ και 15 χρόνια. Ενας αξιωματικός προσπάθησε να σπάσει τα αποστήματα ο Ταξίαρχος (Σ) Κουρκουμέλης Νικόλαος και ο απίστευτος Λαμπρόπουλος τον αποστράτευσε την στιγμή που κατά γενική ομολογία ΠΑΣΟΚων και ΝεοΔημοκρατών ήταν οτι καλύτερο υπήρχε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση