GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινδυνεύει με προφυλάκιση...

Αρχίζουν να "ζορίζουν" επικίνδυνα τα πράγματα για τον Πέτρο Μαντούβαλο καθώς συνεχίζεται η έρευνα για την συμμετοχή του στο παρ...

Αρχίζουν να "ζορίζουν" επικίνδυνα τα πράγματα για τον Πέτρο Μαντούβαλο καθώς συνεχίζεται η έρευνα για την συμμετοχή του στο παραδικαστικό κύκλωμα. Του επιβλήθηκαν νέοι περιοριστικοί όροι προ ημερών.
Ο δικαστικός ρεπόρτερ του Press-gr μίλησε με δικαστικό παράγοντα ο οποίος του είπε ότι δεν θα είναι έκπληξη αν σε επόμενο στάδιο, με τα στοιχεία που συγκεντρώνονται σε βάρος του, ο ανεξάρτητος βουλευτής -έχει αρθεί η ασυλία του- κηρυχθεί και προφυλακιστέος!

10 σχόλια

  1. ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΔΩ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΕΤΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εισαστε πολυ δολιοι και ο ρολος σας σκοτεινος εω υπουλος. Προφανως επειδη δεν αναλαμβανε κανενας εκδοτης το ρισκο να παιξει το παιχνιδι σας γι αυτο βγαλατε αυτο το blog, για να μπορειτε να σπιλωνετε να εκβιαζετε και να προωθείτε τους ανθρωπους που σας διαταζουν τα αφεμτικα σας! ΕΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει κανείς που εκβιάστηκε απ' αυτό το blog; Ας βγει να το πει. Ετσι θα μάθουμε και ποιοι το έχουν. Απλό δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά να πάθει, αφού είναι λαμόγιο. Για ψάξτε πόσες άδειες καταστημάτων με διάφορες παρανομίες είχε δώσει όταν ήταν αντιδήμαρχος Πειραιά! Να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω ποιοι και γιατί έβγαλαν αυτό το blog αλλά, όταν μετά από τόσες έρευνες και στοιχεία η Βουλή καταλήγει να άρει την ασυλία του κ. Βουλευτή και οι δικαστικές αρχές να παίρνουν σοβαρά μέτρα εις βάρος του, δεν είναι ηλίθιο (σόρι αλλά δεν υπάρχει επιεικέστερη λέξη...)να υποστηρίζει κάποιος ότι όσα γράφονται εδώ ή αλλού είναι προσπάθεια εκβιασμού και σπίλωσης;
    Δυστυχώς οι κομματικές ή προσωπικές διασυνδέσεις και εξυπηρετήσεις κάνουν πολλούς στην Ελλάδα να βλέπουν τα πράγματα με παραμορφωτικούς φακούς και πολύ μακριά απ' την -κατά δύναμη- ψυχρή λογική. Βέβαια έτσι τους έμαθαν και οι ισχυροί της εξουσίας, απ' τον Κων. Καραμανλή ως τον Ανδ. Παπανδρέου, τον Μητσοτάκη κ.α., που δεκαετίες τώρα όλα τα σκάνδαλα, τις ρεμούλες, τις παρανομίες οποιουδήποτε ισχυρού (όχι του απλού κοσμάκη φυσικά...) τις δικαιολογούν και τις συγκαλύπτουν προκλητικότατα.
    Μήπως δεν είναι έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά τώρα πιστεύει κανείς με τα σωστά του πως ο Μαντουβάλας κατέθεσε λεφτά στον Καλούση γιατί η 70χρονη με Αλτσχάϊμερ δικηγόρος πρώην συνεργάτις του ήθελε να αγοράσει το αυτοκίνητο του Καλούση; Μη τρελλαθούμε. Πάντως στον Πειραιά η Δεξιά έπαθε νίλα. Ο μητροπολίτης Καλλίνικος αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά τις καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, ο Αγραππίδης έχασε τη δημαρχία, ο Μαντούβαλος τα δικά του κ.ο.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αλά πιστεύει κανείς στα σοβαρά πως ο Μαντουβάλας κατέθεσε λεφτά στον Καλούση για να αγοράσει αυτοκίνητο η 70χρονη με Αλτσχάϊμερ πρώην συνεργάτις του; Μη τρελαθούμε. Τελικά η Δεξιά στον Πειραιά έπαθε νίλα. Ο μητροπολίτης Καλλίνικος αναγκάστηκε να παραιτηθεί ύστερα από αλλεπάληλες καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, ο Αγραππίδης έχασε τη δημαρχία και ο Μαντούβαλος έπαθε τα γνωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κλείστε μέσα τα λαμόγια...

    Για να νιώσουν στο χοντρό πετσί τους την ξεφτίλα και την αποδοκιμασία..

    Μη τους υπερασπίζεσθε, απ' όποιον χώρο και αν προέρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O ευσεβής και Έλλην κ.Μαντούβαλος:
    Για να μην ξεχνάμε, από το in.gr, η υπόθεση με τα αρχαία τείχη.

    Σε 12μήνη φυλάκιση, με τριετή αναστολή, αλλά και εφέσιμο χαρακτήρα, καταδικάστηκε την Πέμπτη ο δήμαρχος Πειραιά, Χρήστος Αγραπίδης, ο οποίος κατηγορείτο για παράβαση καθήκοντος επειδή ανανέωνε άδειες καταστημάτων για τοποθέτηση τραπεζιών σε χώρους που βρίσκονταν πάνω στα αρχαία τείχη του Πειραιά.

    Απολογούμενος στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, ο κ. Αγραπίδης υποστήριξε ότι καθ' ύλην αρμόδιος για την έκδοση τέτοιων αδειών δεν ήταν ο ίδιος, αλλά ο αντιδήμαρχος, που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο βουλευτής Πέτρος Μαντούβαλος.

    Στην ερώτηση του εισαγγελέα της έδρας, ο οποίος μάλιστα είχε προτείνει την αλλαγή της φυσικής αυτουργίας σε ηθική, γιατί η δημοτική αρχή ενέκρινε την τοποθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων πάνω στα τείχη του Κόνωνα, αν και γνώριζε προσωπικά την αρνητική θέση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, ο δήμαρχος απάντησε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχει παραλάβει τα σχετικά έγγραφα, αφού πρώτα περνούν από τους αρμόδιους αντιδημάρχους.

    Μετά την ανακοίνωση της 12 μήνης ποινή, ο δήμαρχος Πειραιά απεχώρησε, χωρίς να προβεί σε δηλώσεις, ενώ το δικαστήριο αθώωσε τους επτά καταστηματάρχες και διέταξε τη διενέργεια προανάκρισης για να διαπιστωθεί αν ο ανεξάρτητος βουλευτής Π. Μαντούβαλος ήταν ο βασικός αυτουργός στη χορήγηση των αδειών.

    news.in.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν είναι μόνο η ρουκέτα στην Αμερικάνικη Πρεσβεία το θέμα συνεργασίας με τους αμερικανούς. Συνεργασία υπάρχει και για τη ρουκέτα που πρόκειται να σκάσει στο παρόν (ο Θεός να το κάνει) blog. Είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών, να σταλούν από τους αμερικανούς τα "ίχνη" αυτών που δημοσίευσαν τα υβριστικά "ρεπορτάζ" για (Κακλαμάνη, Τρέμη, κλπ.) πίσω από τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι κρύβεται εκβιασμός. Μέχρι αυτή την ώρα έχουν κατατεθεί τέσσερις μηνύσεις κατ' αγνώστων. Οι άγνωστοι όμως σε λίγο θα γίνουν γνωστοί. Οι μηνύσεις θα πολλαπλασιαστούν και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!! Κατά τ' άλλα διαφημίζεστε σαν την "Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα". (Ένας πρώην αστυνομικός συντάκτης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση