GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος δελφίνος μέσω Τραχώνων...

Αλλάζει σταδιακά γραμμή ο Ελεύθερος Τύπος Δεν είναι συγκυριακοί οι τελευταίοι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του "Ελεύθερου Τύπου". Όπως ο...

Αλλάζει σταδιακά γραμμή ο Ελεύθερος Τύπος
Δεν είναι συγκυριακοί οι τελευταίοι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του "Ελεύθερου Τύπου". Όπως ο χθεσινός "Πυρετός μετά τη μομφή. Εντονες διεργασίες σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ".
Αυτή η ουδετερότητα δείχνει ότι η εφημερίδα "μαλακώνει", σταματάει να είναι "ναυαρχίδα" της ΝΔ και ... αλλάζει σιγά σιγά γραμμή: Δεν θα "χτυπάει" το ΠΑΣΟΚ όπως πριν.
Παράλληλα όμως ... αναδεικνύει και νέο δελφίνο μέσα στο ΠΑΣΟΚ, προβάλλοντας συστηματικά πια τον Πέτρο Ευθυμίου.
Το έδειξε γράφοντας, με "κομψό" τρόπο, και ότι "για να αποφύγει τη σύγκρουση με Σημίτη- Βενιζέλο, ο Γ. Παπανδρέου υπετάγη στον Ευθυμίου, τον Ρέππα και τον Αθανασάκη". Αυτό αφορούσε την επιλογή του να καταθέσει την πρόταση μομφής.

44 σχόλια

  1. Αλλάζει γραμμή ο ΕΤ; Δεν φτάνει. Καιρός να αλλάξει και περιεχόμενο Πάντως, να ναι καλά η Απογευματινή με τα πρωτοσέλιδά της. Τι γέλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GIANNOS said

    ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ PRESS----ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΕΛΦΙΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΑΠΌ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ---- ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑ ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΗΞΕΙ-----
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΊΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 16 ---- ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΡΟΜΠΑ ; ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΌΤΙ ΠΡΙΝ ΓΊΝΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ---ΤΩΡΑ ΓΛΥΤΩΣΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο παιδιά, ψαγμένο το δημοσίευμα για τον Ε.Τ. άλλωστε είναι κάτι που ακούγεται έντονα στους δημοσιογραφικούς κι εκδοτικούς κύκλους. Βέβαια για τον δελφίνο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Βενιζέλος πάντως δεν μπορεί να υπαχθεί στην κατηγορία των δελφίνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ε.Τ. όχι μόνο τολμά και "κλέβει" δημοσιογράφους απο τον ΔΟΛ που κάλυψαν το Πα.Σο.Κ. πάνω απο μια δεκαετία (ονόματα δεν λέμε, Τα δύο Λ του ΒΗΜΑΤΟΣ ξέρουμε όλοι που πήγαν) αλλά τώρα προσπαθεί και να φέρει σε σύγκρουση τον ΓΑΠ με το συγκρότημα Λαμπράκη, οτι δήθεν ήθελε να τα έχει καλά με τον Ευθυμίου ο Γιώργος.

    όλοι ξέρουμε ποιός θα αντικαταστήσει τον Ψυχάρη σε περίπτωση αποχώρησης του, εκτός και αν γίνει πρώτα υπουργός τύπου ο Πέτρος.

    Μερικοί επειδή είτε έχουν λεφτά (Γιάννα) ή πέτυχαν με τις ασφάλειες το παίζουν μεγαλοεκδότες και καναλάρχες. Κούνια που σας κούναγε που θα ταράξετε το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μόνο ο Γιώργος ο ηγέτης θα σώσει την Ελλάδα.
    Η λύση είναι μία κι' ο μπακλαβάς γωνία
    Γιώργος στο Μαξίμου και
    την πρωθυπουργία.
    Γιώργο γερά
    σπάστους τον
    τσαμπουκά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δύσκολα θα αλλάξει εντελώς γραμμή ο ΕΤ. Υπάρχουν χαρτιά που ο Καραμανλής κρατάει για τη Γιάννα με την εκκαθάριση στο Αθήνα2004. Κυκλοφορούν πολλές ιστορίες. Στο μεταξύ γίνεται χαμός στην εφημερίδα με συμβούλους τις Γιάννας να σφάζονται. Έχουμε αρκετά να γράψουμε εν καιρώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φυσικά και θ' αλλάξει
    γραμμή ο ΕΤ,
    αφού το Γιωργάκι έχει τάξει
    προεδρία και λουλούδια στην κυρία.
    Όσο προχωράμε προς τις εκλογές
    τόσο ο ΕΤ θα γίνεται υποτίθεται ουδέτερος και αντικειμενικότερος.
    Άμα έχεις λεφτά στην Ελλάδα
    ανεβοκατεβάζεις κυβερνήσεις και
    γίνεσαι και πρόεδρίνα δημοκρατίας.
    προεδρία της σιλικόνης, του botox και του λίφτινγκ. Σύμβουλος λέει της προεδρίνας μας, το συμβούλιο πλαστικών Ελλάδος (ΣΠΕ )...
    Έχει να πέσει πολύ γέλιο με Γιωργάκι και Γιαννούλα. Μου κάνουν δίδυμο της αηδίας με ταγιέρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. άμα γίνει κι ο ευθυμίου δελφίνος άντε γεια. Για εκπρόσωπος τύπου καλός είναι αλλά τίποτα παραπάνω από το να δίνει την κομματική γραμμή. η κυβερνητική χρειάζεται και άλλες δεξιότητες τις οποίες δεν διαθέτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα γελάσουμε πολύ. Στις εκλογές θα βγει ο Καραμανλής, με όλο τα νταβατζιλίκι, τους Αμερικάνους και τους ρουφιάνους του δημοσίου και του Καρχιμάκη απέναντί του.
    Θα είναι από τα απίστευτα, μια και δεν υπολογίζουν την ψυχολογία ενός λαού που είναι αντιαμερικάνικη. αντινταβατζίδικη και αντιρουφιάνικη.
    Χαιρετίσματα στους ρουφιάνους και στο γιωργάκη που νομίζει ότι με παιδικές σαχλαμάρες τύπου, σκάνδαλα στον Άρειο Πάγο και στο Ειδικό Δικαστήριο θα ανατρέψει τον Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην τελική στα τέτοια μας πώς θα γίνει ο Ελεύθερος Τύπος.
    Έτσι κι αλλιώς τον δρόμο προς το μέλλον τον δείχνει η... xxx Βραδυνή της Κυριακής και το ιντερνέτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ήταν εκείνο το καλοκαίρι του 2000. Ιούνιος. Ζέστη. Και ο Λαμπράκης αποφάσισε να σφίξει τα λουριά στο Σημίτη. Ήταν, για να σας θυμίσω, η εποχή που ο Σημίτης είχε συνάψει "στενή σχέση" με τον Αλαφούζο. Ο Λαμπράκης, λοιπόν, βρήκε αφορμή, έκανε το θυμωμένο, τον βομβάρδιζε από "Το Βήμα" με αναλύσεις και σχόλια που κατέτειναν να μεγεθύνουν την αναποφασιστικότητα του ανδρός. Ο Σημίτης, για να μη τα πολυλογούμε, ταλαντεύτηκε κανα-δυο βδομάδες και στο τέλος επανέκαμψε στο μανδρί του ΔΟΛ. Προσέλαβε και τρεις ανθρώπους του συγκροτήματος ως "εγγυητές" του νέου ντηλ και πορεύτηκε καλλιά του.
    Μπορεί η ιστορία, όταν επαναλαμβάνεται, να αποτελεί φάρσα, αυτό, όμως, δεν εμποδίζει ούτε το συγκρότημα ούτε το Γιώργο να ανακυκλώνουν παλιές γνωστές συμπεριφορές, που χαρακτηρίζουν την σχέση συγκροτήματος- Πασοκ.
    Άλλωστε ο Γιώργος διατηρεί, φαντάζομαι, στη μνήμη του χαλεπούς καιρούς, όταν ο μπαμπάς του αποφάσισε να χαράξει το δικό του δρόμο, με τους δικούς του ανθρώπους (Πόποτες,Κοσκωτάδες, κλπ). Τότε, ο Λαμπράκης, κάνοντας το χρέος του για άλλη μια φορά προς την πατρίδα και το έθνος, φυσικά - όπως επί χούντας, αν ενθυμίστε οι παλαιότεροι- συνέδραμε τα μάλλα να σταλεί ο Ανδρέας σπίτι του και να ζήσει την περιπέτεια του Ειδικού Δικαστηρίου. Αρκετοί στενοί συνεργάτες του Γιώργου, πρώην υπουργοί, καθώς και νεόκοποι σημερινοί πολιτικοί, προβεβλημένοι συνδαιτημόνες του σημερινού αρχηγού του Πασοκ, υπήρξαν τότε στρατευμένοι στις ιδέες και τις πρακτικές του συγκροτήματος και όχι του κινήματος.
    Έμφορτος τέτοιων εμπειριών ο Γιώργος είναι λογικό να κάνει την πάπια, ιδιαίτερα όταν "Το Βήμα" του επισημαίνει παρεκκλίσεις.
    Όσο για τον κ. Ευθυμίου, δεν αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα. Ο άνθρωπος κάνει τη δουλειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύττα ρε φάτσα για αρχηγός. Στο τέλος θα συμπαθήσω το ούφο Γκιόργκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανόητοι συλλογισμοί...
    Είναι ερώτηση εάν ο Ευθυμίου θα αναδειχθεί σε δελφίνο; ο κ. Ευθυμίου ανέκαθεν ήταν δελφίνος του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Κώστα Λαλιώτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αχάριστος άνθρωπος. Μα πολύ αχάριστος άνθρωπος, αυτός για τον οποίο επί τρία ολόκληρα χρόνια και βάλε, σκιζότανε ο Μπάμπης Κούτρας τ. Ε.Τ. Όλα τα χατήρια του έκανε του άτιμου και αυτός τον άφησε με τις υποσχέσεις. Τόση αχαριστία! Γιατί δηλαδή, δεν επέδειξε ο Μπάμπης καλή διαγωγή; Χάλαγε χατήρια; Ποτέ! Προτιμούσε να τα χαλάσει με τους φίλους του, κύριε Υπουργέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μήπως είναι αδερφή ο Ευθυμίου;
    έτσι ακούγεται.Έχει λέει πολλές αδερφές στον κύκλο του ο Γιωργάκης και όλες αυτές έχουν κάποια σχέση με Λαμπράκη. Η ισχυρότερη σχέση υποτέλειας στην πολιτική είναι να ξέρουν κάποιοι ότι τον παίρνεις...μόλις ξενοκουνήσεις τον κώλο σου στα βγάζουν στη φόρα....
    Θα μου πείτε και καλά θα κάμετε: στον κώλο σου μπαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΒΟΜΒΑ:
    έμαθα ότι υπάρχουν κάτι αδερφίστικες φωτογραφίες του Γιώργου από τα φοιτητικά του χρόνια, όταν το έπαιζε ανιχνευτής νέων εμπειριών. Κάτι παίζεται....αυτές τις είχε δει και ο ανδρέας και τραβούσε τα μαλλιά του.
    Είναι αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο προηγούμενος ανώνυμος είναι φασίστας, προβοκάτορας, χουντικός της δεξιάς και ανάρμοστος με το πνεύμα του κύκλου μας.
    Να μην ξαναγράψει στο site μας.
    Τον ενημερώνουμε ότι μπορούμε να μάθουμε ποιός είναι....
    Νίκο έλα επάνω σε θέλω αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΊΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΟΛ.
    ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ…ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. NIKO,MOLIS TELEIWSEIS, ELA KAI SE MENA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παιδια, κάντε μου τη χάρη και γυρίστε πίσω να δείτε ξανά τη φωτο…του Ευθυμίου …εντάξει την είδατε προσέξατε τον αντίχειρα του …
    Παιδιά δεν το πιστεύω, είναι δικός μας, είναι ο Πέτρος μας. Δείτε το δάκτυλο.
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ.. ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ.
    Καλώς τον Πέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. προτείνω να πάρουμε όλοι μαζί το Νίκο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ερώτηση : αυτός ο νίκος είναι ασφαλής ή πάει μ' όποιον βρεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. έχει ξεκινήσει στο filmnet η ταινία : "στ' όνομα του πατρός". Αφήστε τις μαλακίες και πηγαίνετε να το δείτε.
    Μας αφορά όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σταματήστε την πλάκα με τον Ευθυμίου και θα σας πω για τον Νίκο. Είστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ωραία... Αφού είστε θα σας πω για το Νίκο.
    Τα νέα μου τα είπε η θειά μου που ξέρει τον άνθρωπο με τον οποίο τα κανόνισε.
    Ο Νίκος με τον Δάμαλο για εκλόγιμη θέση στο επικρατείας.
    Άρα, κατά κάποιον τρόπο είναι ασφαλής. Ασφαλής νοιώθω κι εγώ που δεν θα τον βλέπω κάθε βράδυ στην TV.
    Ρε, Υ.Γ. Για τον Χατζηνικολάου λέω, ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    http://img349.imageshack.us/img349/326/chieffz6.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μου αρέσει η ανάλυσή σου ρε κολλητέ press!
    Ε όχι, και, "για να αποφύγει τη σύγκρουση με Σημίτη- Βενιζέλο, ο Γ. Παπανδρέου υπετάγη στον Ευθυμίου, τον Ρέππα και τον Αθανασάκη".
    Θα έπρεπε να γράψεις: για να ενσωματωθεί αρμονικά στις υποδείξεις Λαμπράκη-Λαλιώτη ο Γ. Παπανδρέου υπετάγη στον Ευθυμίου, τον Ρέππα και τον Αθανασάκη. Την επόμενη φορά θα σε βάλω να το γράψεις 100φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν το γράψαμε εμείς, αλλά ο Ελεύθερος Τύπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Sorry. Θα γράψω εγώ τότε 100 φορές τη μλα του Ελευθέρου Τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Ευθυμίου στηρίζεται από τον Λαμπράκη, στηρίζεται από τη Γιάννα, στηρίζεται κι από τον Χριστόδουλο, καθότι ο Πετράκης υπήρξε παπαδοπαίδι, συνέχισε να κρατάει σταθερές σχέσεις με το παπαδαριό και πάντα εξυπρετούσε τα οικονομικά και άλλα αιτήματά τους... Δεν θα εκπλαγώ να τον βάλουν σφήνα για διάδοχο!

    Αυτό σημαίνει όμως:

    1ον: Έχουν ξεγραμμένο και χεσμένο τον Γιωργάκη... Ίσως γι' αυτό τον θέλει πολύ ο Καραμανλής! Πού θα ξαναβρεί τέτοιο κοιμισμένο αντίπαλο?

    2ον: Δεν πάνε με τίποτα τον καιροσκόπο Βενιζέλο, ο οποίος είναι όμως πιο λέρα και πιο κατάλληλος να διοικήσει την ΠΑΣΟΚική γαλέρα από όλους τους άλλους μαζί, αλλά και να αντιμετωπίσει την Ντόρα. Ο επόμενος αρχηγός δεν θα έχει απέναντί του τον Κωστάκη αλλά το Μητσοτακαίικο, you know Mitsotakis?

    Εκεί θα παιχθεί λοιπόν στο ΠΑΣΟΚ μια δραματική σύγκρουση, με αίμα και σπέρμα, άπλυτα και καταγγελίες, πρακτοριλίκια και προδοσίες. Πώς βλέπετε την ιδέα μιας διάσπασης? χμ? Εγώ σας προϊδεάζω για να μη λέει μετά ότι το PRESS-GR ότι συνέλαβε πρώτο την ιδέα :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Επανέρχομαι: Δεν πάνε τον καιροσκόπο Μπένυ, όχι επειδή είναι καιροσκόπος (όλοι είναι στις ηγετικές θέσεις), αλλά επειδή δεν μπορεί κανείς να τον ελέγξει, έχει δικές του απόψεις επί παντός θέματος (για μερικά θέματα έχει μάλιστα 2-3 απόψεις) και είναι βέβαιο ότι θα κάνει, όποτε του δοθεί η ευκαιρία, δικό του καθεστώς... Έχει μεγαλομανία να γίνει δεύτερος Βενιζέλος, γι' αυτό άλλαξε το οικογενειακό όνομα από Τούρκογλου όχι σε Δημητριάδης ή Κωνσταντινίδης, αλλά σε Βενιζέλος, με το οποίο δεν είχε απολύτως καμιά σχέση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΙΣΧΥΕΙ ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ? ΛΕΓΟΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ. ΕΡΕ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΤΙΜΩ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΗ ΠΟΛΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΠΑΜΦΑΓΟΥ ΠΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τσατσοι του Γιωργάκη, ηρεμήστε! Αν ήταν ο Βενιζέλος αρχηγός το ΠΑΣΟΚ θα πήγαινε πολύ καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ... εγώ να προσθέσω ότι αυτά τα περί αλλαγής ονόματος και μάλιστα από τούρκογλου είναι μαλακίες. Και τα διαδίδουν όσοι δεν τον χωνεύουν μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Αν το άλλαξε ο παπούς του, τι σχέση έχει ο Β. Βενιζέλος; Εκτός κι αν το γυρίσουμε στην συλλογική ευθύνη που την εφάρμοζε ο Χίτλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. δεν άλλαξε ο παπούς του Βενιζέλου το όνομά του αλλά ο ίδιος και μάλιστα μετά από προτροπή του ίδιου του Ανδρέα Παπανδρέου.....ερευνήστε το.
    Επίσης ερευνήστε για τον πεθερό του Βενιζέλου που είναι από τα πιο καλά παιδιά. Επίσης παμφάγο που ξεκίνησε επί Χούντας. Πήρε κάποια βαρβάτα χουντικά προγάμματα και τα εκμεταλλεύτηκε δεόντως. Σήμερα το παίζει δημοκράτη, καλλιτέχνης και πουλάμε πλούσια τρέλλα με το δημόσιο χρήμα...στη Μακεδονία.
    Γύρισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι...κοινώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 1) Όχι και ο Ευθυμίου δελφίνος. Εκτός των άλλων συνδέεται με την τωρινή εποχή που τα ήξεις-αφήξεις του αρχηγού του είναι υποχρεωμένος να τα υποστηρίζει, την ώρα που άλλοι πιο έξυπνοι κρατάνε αποστάσεις (βλέπε Άννα) ή επιβάλλουν τη γραμμή τους (βλέπε Μπένι). Aλήθεια ο Αθανασάκης, με την μεγάλη αγκαλιά, πού είναι;

    2) Είστε απαράδεκτοι όσοι προσπαθείτε να κάνετε πολιτική με τα επίθετα που έχουν ή είχαν οι πολιτικοί μας. Είχα ακούσει και κάποτε τον Καρατζαφέρη να υπαινίσσεται κάτι (και ότι κάποιος έγραψε κάτι) για το επίθετο και την καταγωγή του Καραμανλή γι αυτό το λέω. Μου θυμίζουν και κάποιους άλλους Ελληναράδες που επειδή υπηρέτησε(ήταν υποχρεωμένος) στον Τουρκικό Στρατό ο Πατριάρχης, τον αποκαλούν Τούρκο και τον χρεώνουν εκεί. Παιδιά είμαι λίγο σκουρόχρωμος και Πελοποννήσιος θα με χρεώσετε στον Ιμπραήμ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. To πατρικό ονομα του Ευαγ.Βενιζέλου, ηταν Μπενιζόγλου και το αλλαξε ο πατέρας του γιατί είχε κατηγορηθεί για πλαστες επιταγές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΑΙ ΔΕΛΦΙΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ 17Ν.
    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ-ΟΡΚ (ΤΟΥΡΚΟΣ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ Η' ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ,ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ε, όχι και Πρόδερος Δημοκρατίας η ψ*λα κυρα-Γιάννα! Αυτή ήτανε καρκινοετοιμοθάνατη πριν από δυο χρόνια! Θα αντέξει άλλα τρία, μέχρι να λήξει η θητεία Παπούλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 'Hταν γνωστές οι φιλοδοξίες της Γιάννας για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Tις της είχαν καλλιεργήσει και οι σύμβουλοί της και αυτή έχει την κακή συνήθεια να περιστοιχίζεται από τύπους που δεν προσπαθούν να τη συμβουλέψουν αλλά να την ευχαριστήσουν. O Kαραμανλής όμως ποτέ δεν την συμπάθησε ούτε τότε, ούτε τώρα που τάχα υπάρχει λυκοφιλία. Oύτε αυτή ξέχασε ότι μετά το τέλος των αγώνων ευχαρίστησε ο Πρωθυπουργός τους πάντες και δεν έκανε ούτε απλή αναφορά σε αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. http://evenizelos.blogspot.com/2006/12/blog-post_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. http://pitsirikos.blogspot.com/2005/06/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ευτυχώς που υπάρχουν σοβαροί "μπλόγκερς" και επιζοΎν τα "μπλογκς". γιατί με κείνους που τα ελληνικά τους εξαντλούνται στις χυδαίες ύβρεις θα το είχαμε κλείσει το μαγαζί.
    Βλέπω όμως πως σχεδόν η πλειονότητα προέρχεται από τον πολιτικό χώρο της Δεξιάς.
    Μήπως πρέπει να πάνε στα φροντιστήρια,που φοίτησε ο Μπούλης αρχηγός τους για να μάθουν να βρίζουν κόσμια όπως εκείνος, που έλεγε τον αντίπαλό του "Αρχιερέα της Διαπλοκής" και χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς του.
    Θα μου πεις ότι ακούστηκε γι αυτόν από την απέναντι πλευρά πως αυτός "είναι αρχηγός Σικελικής Μαφίας" !
    Αυτά είναι ωραία λόγια!
    Αλήθεια:
    έχει βάση ο τελευταίος χαρακτηρισμός;
    Γιατί για το Σημίτη δεν αποδείχτηκε τίποτα.
    Τι δουλειά έκανε ο πατέρας του Μπούλη;
    Κάτι έλεγε ο Τράγγας στο κανάλι 5. Ρωτάτε τον .
    Μπορεί να μάθουμε!
    Και για το Μητσοτάκη έλεγε για κάποιο ξερονήσι, για κάτι οικόπεδα στη Σαβοϊα!
    Όλα ακουστά.
    Και μπουκωμένα τα στόματα!

    ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση