GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ... καραμπόλα!

"Πάση θυσία λοιπόν το θέμα πρέπει να φύγει από την πρώτη γραμμή της επικαιρότητας" γράψαμε χτες ότι αποφάσισε η κυβέρνηση σχετι...

"Πάση θυσία λοιπόν το θέμα πρέπει να φύγει από την πρώτη γραμμή της επικαιρότητας" γράψαμε χτες ότι αποφάσισε η κυβέρνηση σχετικά με την υπόθεση ΙΚΑ-Βαρθολομαίου.
Ετσι προέκυψε η επίσπευση της ανακοίνωσης του νόμου -πλαίσιο για τα ΑΕΙ σήμερα...

11 σχόλια

  1. Όταν μιλάει ο Μητσοτάκης, μιλάει για όλη την οικογένεια. Το άρθρο 24 το χρειάζεται γιατί έχει 2000 στρεμματα δάσους στον Όλυμπο, εκτός αυτών στην Μύκονο και θέλει να τα κάνει οικόπεδα για σπίτια και χειμερινές εγκαταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mμπράβο… έχετε την ικανότητα να μην παρασύρεστε.
    "Πάση θυσία το θέμα πρέπει να φύγει από την πρώτη γραμμή της επικαιρότητας"…γιατί, από τέτοια θέματα πέφτουν κυβερνήσεις ή στη καλύτερη περίπτωση «μολύνεται»η επιδιωκόμενη σχέση με το μεσαίο χώρο, δηλ. τον μικροαστό.
    Τώρα τι θα κάνει και τι θα πει ο δάσκαλός μου;
    Άντε Βερέμη…είσαι παλικάρι …βγες ξανά στη σκηνή…κάνε αυτό που σου αξίζει και σε τιμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιγα μην εχει ο μητσοτακης 2000 στρεμματα στον ολυμπο........ φτανει τοση λασπη στον επιτιμο .... 12000 στρεμματα εχει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αλήθεια ότι ο Βερέμης πηδάει μια 50άρα πολιτικό και αυτή του λέει τί θα γράψει στις προτάσεις για το νέο νόμο; Φως φανάρι, πολύ αγχωμένο τον βλέπω στις οθόνες και μάλλον από πήδημα έρχεται... Και μην κάνετε στραβές σκέψεις, δεν είναι η Μαριέττα η πολιτικός, έχει και κάποια κουλτούρα ο άνθρωπος :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αιώνιοι φοιτητές πρέπει να εκλείψουν.
    Το πανεπιστημιακό άσυλο να γίνει πραγματικό άσυλο ελεύθερης διακίνησης ιδεών και όχι άσυλο αναρχικών, κακοποιών και αντιδημοκρατικών στοιχείων.
    Οι φοιτητές να μετέχουν στην εκλογή των πρυτανικών αρχών αλλά
    όταν τραβολογάνε καθηγητές να καταλήγουν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
    Γιατί άραγε μερικούς ενοχλούν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια; Η λέξη ανταγωνισμός δεν τους λέει τίποτα;
    Μήπως τους λέει η λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο τρόπος της πραγματικής εφαρμογής της;

    Με εκτίμηση

    SOTIRXOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά ο Μητσοτάκης μίλησε για τον νόμνο περί ευθύνης υπουργών θεωρώντας ότι υπάρχουν γαλάζιοι υπουργοί στην κυβέρνηση του Κωστάκη, οι οποίοι είναι ψιλο-λαμόγια! Ο αρχιερέας της διαπλοκής μιλάει για την διαπλοκή. Ε αυτό και αν είναι θράσσος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι νεότεροι ίσως δεν θυμούνται ποιος έφερε τον κ. Μητσοτάκη στην Ν.Δ., οι παλαιότεροι αλλά και οι νεότεροι θυμούνται πως δεν ολοκλήρωσε καν ούτε μια τετραετία, ενώ όλοι αναγνωρίζουν ότι κάνει << συγκινητικές >> προσπάθειες για να οδηγήσει την Ντόρα στην καρέκλα της Πρωθυπουργικής Εξουσίας.

    SOTIRXOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η παρ’ ολίγον Ελληνοεσκιμωικη Ομοσπονδία.
    Το 1629 η τοτε διοικηση των εσκιμωων εκανε μια προταση στους υποδουλους ελληνες:να τους βοηθησει να ελευθερωθουν απο τον τουρκικο ζυγο υπο τον ορο μετα την απελευθερωση τους να δημιουργησουν την ελληνοεσκιμωικη ομοσπονδια.
    Το περιστατικο αυτο αναφερεται στο βιβλιο του γνωστου αγγλου ιστορικου Αρνολντ Τουνμπι ο οποιος στο σχετικο βιβλιο του “Η δραση των εσκιμωων φιλελληνων στην ελλαδα” στη σελιδα 185 αναφερει”Ειναι αξιοσημειωτη η δραση των εσκιμωων φιλελληνων πριν την επανασταση του 1921 και αποριας αξιον πως κατεστη δυνατη αυτη σε μια περιοδο οπου λιγα πραγματα ηταν γνωστα γι αυτους”
    Συνεπως αντιλαμβανεται ο καθε καλοπιστος αναγνωστης οτι πολλες αποπειρες προσεταιρισμου των ελληνων εγενοντο στο παρελθον και απο αλλους λαους εκτος των αλβανων η αρβανιτων φιλων του ελληνικου εθνους.
    Με γνωμονα αυτα τα περιστατικα ειναι αναμφιβολα δυνατη σημερα και η δημιουργια μια μεγαλης ελληνοτουρκικης ομοσπονδιας η οποια θα αποτελεσει παγκοσμιο προτυπο και θα ανατρεψει και τις θεωριες για την συγκρουση των πολιτισμων και των θρησκειων.
    Επισης ο ελληνικος λαος εχει να διδαχθει πολλα απο τον πολιτισμο που αναπτυξαν οι τουρκοι οι οποιοι αποτελουν το προτυπο αρετης και ηθικης σε παγκοσμια κλιμακα.
    Κι αυτο διοτι οπως και οι αλβανοι εχουν αναδειξει φιλοσοφους,ποιητες, και γενικοτερα πνευματικους ανθρωπουσ απο την αρχαια εποχη εως σημερα.
    Ας μην ξεχναμε τον περιφημο ραψωδο ΟΜΕΡ ο οποιος οντας μογγολικης καταγωγης ητοι αληθινος τουρκος τραγουδησε τις μαχες που εγιναν στην εξωτερικη μογγολια και τις περιπετειες του πολυμηχανου ΟΝΤΕΡΣΥ ωσπου αυτος να φτασει στο βασιλειο του στην ΑΧΑΝΙΑ.
    Ειναι λογικο λοιπον σημερα,εφτασε αλλωστε το πληρωμα του χρονου να διδασκονται τα παιδια των ελληνων την τουρκικη γλωσσα και ιστορια ωστε να αντιληφθουν τα μεγαλα πνευματικα και υλικα επιτευγματα του τουρκικου λαου.
    Δυστυχως ομως υπαρχουν και μερικοι ελληνες,μειοψηφια ευτυχως,που δεν μπορουν να αντιληφθουν τα πλεονεκτηματα των συζητησεων για την εφαρμογη αυτων των προοπτικων και δεν χανουν ευκαιρια να σπιλωνουν τους προοδευτικους ελληνες που αγωνιουν για το αυριο της ομοσπονδιας με την αλβανια η την τουρκια.
    Η μεταρρυθμιση,ο εκσυγχρονισμος και οι λοιπες εννοιες προοδου της ελλαδας ειναι αγνωστες σε αυτους.
    Συνεχως δε δημοσιευουν κειμενα με διαμαρτυριες και αποψεις οι οποιες δεν στηριζουν την διαφορετικοτητα του ελληνα μεταναστη,την διαφορετικοτητα του καθε πολιτη της ομοσπονδιας με αποτελεσμα να κατηγορειται η ελλαδα για ρατσιστικες συμεριφορες εναντια στους ελληνες μεταναστες οι οποιοι αγωνιουν για το αυριο,οι οποιοι ταλαιπωρουνται για να βγαλουν αδεια παραμονης σ αυτη τη χωρα,οι οποιοι υποφερουν απο την στυγνη εκμεταλλευση των ξενων εργοδοτων τους.
    Εμπρος λοιπον να φανερωσουμε την αληθεια για το τι συμβαινει στην ελλαδα και να απομονωσουμε τους λιγους ρατσιστες που υπαρχουν και βυσσοδομουν εναντιον των ελληνων μεταναστων.
    Ζητω η ελληνοεσκιμωικη ομοσπονδια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ανωνυμε 10.54
    η εισαι μεγας πλακατζης η μεγαλο ουφο.διαλεξε.αντε και σε λιγο θα σφιξουν και οι ζεστες.α ρε βαρθολομαιε τι μας κανεις,τι ζημια παθαινει ο κοσμακης για παρτη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μάγκες μία λύση υπάρχει... Γαμήστε τους κι αφήστε τους και τους Κωστάκηδες και τους Γιωργάκηδες και τους Μητσοτάκηδες και όλους του λοιπούς Ακηδες... Ολοι αυτοί (το ξανάπαμε, 5-10 χιλιάδες νοματαίοι) πηδάνε συστηματικά τον κόσμο, με τρόπο και με σύστημα που τον πιάνουν συνέχεια κοροϊδο! Καμιά φορά πηδάνε και καμιά Θωμαή για ξεκάρφωμα, αλλά μπορεί να τους πέσει βαρύ το φορτίο και την κάνουν για Αγιο Πέτρο (όχι Κυνουρίας...) μεριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε φιλοεσκιμώε, φιλομογγόλε, είσαι φοβερός!
    Προφανώς έχεις επηρεαστεί από τον Λιακόπουλο. Είναι φυσικό να πιστεύεις ότι οι Εσκιμώοι είναι φιλέλληνες γιατί πολύ απλά ΕΙΝΑΙ Έλληνες. Πού να δεις και τους άλλους στην Κοιλάδα Τακλα-μακάν.
    Η φυλή των Ελ σε όλη της το μεγαλείο.
    Είμαστε φίλε ίδιοι και η Συνομοσπονδία είναι αναγκαιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση