GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Press-gr αποκαλύπτει...

Ποιες ήταν οι πραγματικές συνθήκες θανάτου του Γ. Βαρθολομαίου; To Press-gr αποκαλύπτει για πρώτη φορά ολοκληρωμένη την αλήθεια...

Ποιες ήταν οι πραγματικές συνθήκες θανάτου του Γ. Βαρθολομαίου;
To Press-gr αποκαλύπτει για πρώτη φορά ολοκληρωμένη την αλήθεια...

10 σχόλια

  1. αγαπητο press.gr καλο θα ητανε να μασ ελεγες κι ολας ποτε θα αποκαλυψεις τις πραγματικες συνθηκες θανατου του αειμνηστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ.
    ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΚΟΜΗ.
    ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ ΝΟΜΟ-ΠΛΑΙΣΙΟ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ Ή ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΡΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πω μας έχετε τρελάνει στις αποκαλύψεις. Πως θα κοιμηθώ τώρα το βράδυ ο έρμος από την ανησυχία μου μήπως γράψετε και το χαρτί τουαλέτας που χρησιμοποιώ.

    Περιμένω με αγωνία να μας αποκαλύψετε τι στριγκάκι φορούσε η υπάλληλος και πόσα σφραγισματα είχε ο δικοιητής. Αν το στριγκάκι ήταν μπλε τα έπερνε απο ΝΔ,αν πράσινο απο το ΠΑΣΟΚ, αν κοκκινο απο το ΚΚΕ, αν ροζ απο τον ΣΥΝ, αν ήταν μαυρο τα έπερνε από όλους και αν άσπρο μάλλον είναι αθώα. Πότε έκανε το τελευταίο σφράγισμα ο Βαρθολομαίος? Πόσο επιρρέασε ο τροχός την καρδιά του? Μήπως η ένεση είχε και άλλες ουσίες? Τελικά πρόλαβε να μπιπ την γκόμενα ή όχι?

    Να χαρώ εγώ δημοσιογραφία το 2007. Βρε ουσσσσσττττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προς 7.03:
    Πολύ απλά ... μην μας διαβάζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να χαρώ εγώ δημοσιογραφία το 2007. Βρε ουσσσσσττττττ ανώνυμε των 7:03 μμ. Τα παίρνεις από τους διαπλεκόμενους και σε βάλανε σαν κοπρόσκυλο να φωνάζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπαρχουν και ακινητα εξοχικες κατοικιες χωρια οι συγγενοις που βολευτικαν για ολα αυτα τουμπεκι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΒΙΑΓΚΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "προς 7.03:
    Πολύ απλά ... μην μας διαβάζεις!"

    Κλασσική δικαιολογία δημοσιογράφου που κοιμάτε στην κοσμάρα του. Ήδη δεν διαβάζουν τις εφημερίδες και έρχετε και η ώρα που κανείς δεν θα σας βλέπει.

    "Να χαρώ εγώ δημοσιογραφία το 2007. Βρε ουσσσσσττττττ ανώνυμε των 7:03 μμ. Τα παίρνεις από τους διαπλεκόμενους και σε βάλανε σαν κοπρόσκυλο να φωνάζεις;"

    Άνεργος (λογιστής) είμαι μεγάλε. Αυτά ισχύουν στο συνάφι σας. Αυτά σας έχουν μάθει αυτά λέτε και κάνετε. Επιβεβαιώνετε κάθε μέρα γιατί σας φτύνει ο κοσμάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Press-gr. Κάνεις λάθος με το να απαντάς απαξιωτικά και να διώχνεις όποιον σε κριτικάρει. Στο έχω ξαναπεί. Τώρα θα σου πω (και συγνώμη αν προσβάλλεσαι) ότι έτσι δείχνεις και μια αλαζονία. Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσεις και μάλιστα σε ανώνυμο σχόλιο, αν θεωρείς ότι θίγεσαι. Το press-gr βέβαια μας φιλοξενεί, είναι καλό να είμαστε ευγενικοί αλλά εδώ είμαστε μια οικογένεια και αισθανόμαστε το blog σαν το σπίτι μας. Μερικές φορές λέμε και μια κουβέντα παραπάνω. Δεν χρεάζεται να το παίρνεις τοις μετρητοίς. Άσε τον κόσμο να εκφρασθεί. Δεν έχει που αλλού να το κάνει. Το blog σου εκτός από "βήμα" είναι και λειτούργημα. Και βλέπεις ότι έχει βελτιωθεί και η ποιότητα των σχολιασμών. Δεν βρίζουν όπως παλιά.
    Μην τους φτιασιδώνεις και κυρίως ΜΗΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΚΟΣΜΟ. Και στα γράφει αναγνώστης που σε εκτιμάει αφάνταστα και θέλει να σαρώσεις στη blogοσφαιρα. Φιλικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. How cares για τον εν λογο ανθρωπο.
    Τοσοι πεθαινουν καθημερινα και ολοκληρη Ελλαδα καθεται και παρατηρει...ενα σκανδαλο...
    Τελικα ειμαστε οντος για τον πεο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση