GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χοντρό "παλούκι" για την Ντόρα...

Καραμανλής : "Φέρτε μου όλα τα στοιχεία για την εξαγορά ψήφων στην Ευρυτανία" Μαθαίνουμε ότι το Μέγαρο Μαξίμου - δηλαδή ο Κ. Καρ...

Καραμανλής: "Φέρτε μου όλα
τα στοιχεία για την εξαγορά
ψήφων στην Ευρυτανία"
Μαθαίνουμε ότι το Μέγαρο Μαξίμου -δηλαδή ο Κ. Καραμανλής έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να τον ενημερώνουν συνεχώς- παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις αποκαλύψεις (από την εκπομπή του Μ. Τριανταφυλλόπουλου) σε βάρος της Ντόρας Μπακογιάννη για την προσπάθεια να αποδυναμώσει, μοιράζοντας εκατομμύρια, τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Ευρυτανία το 1990.
Η αλήθεια είναι ότι στο Μέγαρο Μαξίμου ... τρίβουν και λίγο (ή και πιο πολύ) τα χέρια τους. Ο Κ. Καραμανλής, που γνώριζε από νωρίς το θέμα, ζήτησε να ενημερωθεί για όλα τα στοιχεία που υπάρχουν. Νομικά το θέμα δεν έχει αξία, πολιτικά όμως -και εσωκομματικά- έχει.
Η υπουργός πάντως έχει έτσι κι αλλιώς δεχτεί μεγάλο κόστος.
Η δημοσκόπηση της GPO, που παρουσιάστηκε στο Mega, δείχνει μεγάλη υποχώρηση της δημοτικότητάς της από το 48,2% στο 43,9%.

49 σχόλια

  1. Καθόλου μεγάλη υποχώρηση δεν έδειξε, είναι τόσο ψηλά ώστε 2-3% πάνω ή κάτω δεν παίζουν ρόλο. Και χωρίς να ξέρω ακριβώς τί πράγματι έγινε στην Ευρυτανία. Η ίδια ανακοίνωσε, αν κατάλαβα καλά, προσφυγή στη δικαιοσύνη. Εκεί θα φανεί τί ισχύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΟΥΚΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΙΣΟΡΟΠΟΙΕΣ. ΧΤΥΠΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΜΟΥΦΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ. ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ. Ο "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ" ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗ ΓΥΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ PRESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εως εδω και μη παρεκει.Τα υπολοιπα θα τα αναλαβει το τμημα ηλεκτρονικου εγκληματος,δεν μπορειται κ.του press.gr να λασπολογιτε ατιμωριτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι παει να μας πει τώρα ο Καραμανλή δηλαδή, ότι δεν τα ήξερε; Και τι σόϊ δημοσιεύματα είναι αυτά; Ότι η Ντόρα είναι διευθαρμένη και ο Καραμανλής ο καλός άνθρωπος που θα τα αποκαλύψει όλα. Σιγά μη γίνει τίποτα. ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ όπως πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΡΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΠΤΥΧΙΟ.;;;

    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.


    Α ΡΕ ΜΑΚΗ ΛΑΣΠΟΜΑΚΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ.

    7 ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΕ 7 ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑΜΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΛΗΤΑ ,ΜΑΚΗ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για τον αειμνηστο Μπακογιάννη όμως κουβέντα....η έδρα μας μάρανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Trizoun ta kokkala tou Pavlou ap'ta kerata tis Ntoras me ton tote planitarxi stin amartwli vila tis Xalepas... PALOUKWSTE THN!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η μόνη χωρίς πολιτικό κίνητρο δολοφονία της 17Ν ήταν του Π. Μπακογιάννη.

    Ουδείς κατάλαβε και ποτέ δεν δόθηκε (ούτε κατά τη διάρκεια της δίκης) μια αιτιώδης εξήγηση γιατί "πάει" ο άνθρωπος.

    Η συνέχεια "έδειξε" κάποια πράγματα.

    Η χήρα, με πολιτικό κεφάλαιο τη συμπαθεια του κόσμου και το όνομα, που αρνείται να το αποχωριστεί αν και παντρεμένη πλέον με άλλον άνδρα, μετατράπηκε σταδιακά, με την υποστήριξη του υπερατλαντικού παράγοντα (sic)από ένα τσακλοκούδουνο άξιο για τον νεροχύτη, σε υποψήφιο πρωθυπουργό.

    Τα συμπεράσματα του καθένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ντόρα έχει ανέβει ψηλά και δεν ξέρουμε μέχρι που θα φτάσει, ακριβώς επειδή βρίσκοταν πάντα στην κατάλληλη θέση. Στα νιάτα της π.χ. βρισκόταν σε κάποια συγκεκριμένα κρεβάτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πέρα από τις ολοφάνερες ευθύνες της Ντόρας και του Μητσοτάκη βέβαια (εκείνος ήταν πρωθυπουργός)για εκείνη την περίοδο, υπάρχει ένα ζήτημα φρέσκο σημερινό και όχι μπαγιάτικο που το έθιξε το "Παρόν" και εγώ αναρωτιέμαι αν είναι αληθινό, για κάποια που σήμερα κάνει τις δημόσιες σχέσεις του Στέγγου (αυτού που εκτός των άλλων έβριζε και φώναζε εναντίον της ΝΔ στην περίοδο του Σημίτη). Αν είναι αληθινό εγείρεται θέμα. Γιατί εντάξει αυτός τη δουλειά κάνει θέλει να δικτυωθεί πάλι στην εξουσία, γιατί όμως εμείς με επώνυμο πρόσωπο να του προσφέρουμε την πολιτική κάλυψη;
    Όσο για το "δυστυχώς" του επίτιμου τι να πώ; Ευτυχώς που υπάρχει ακόμα Θεός. Νά' ναι καλά ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παντως δεν μπορω να καταλαβω πως αυτο το θεμα της εξαγορας ψηφων ,βγηκε στην επιφανεια μετα 17 χρονια.

    Τα αλλα θεματα που τοσα χρονια "αποκαλυπτει" ο μακης ειχαν ...προτεραιοτητα?

    Πως γινεται η "αξιολογηση"?

    Οχι πως αμφισβητω 100% το γεγονος..Ουτε και βεβαια ειναι το μοναδικο,δηλαδη ο ψοφος να "αγοραζεται-πουλιεται" για 20 ευρω...

    Τοσα πληρωνανε και με το αληστου μνημης ..."συμμετοχικη" καραγκιοζιλικι,εχοντας μαλιστα και στο τσεπακι τους οι πασοκοι το 100% των ψοφων,αφου ειτε 50.000 ψηφιζαν ειτε 100.000 (οπως πραγματικα ψηφισαν),παλι το αποτελεσμα θα ηταν το ιδιο :100% αποδοχη τους "νεου προεδρου".

    Και πραγματι ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια η Ντορα να διατηρει το ονομα του δολοφονηθεντος Μπακογιαννη,ενω ηδη εχει ξαναπαντρευτει με τον Κουβελο..
    Αλλα ενεκα οι ψηφοι και η εκλογη...
    Και η συμπαθεια στον δολοφονηθεντα Μπακογιαννη απο μια μεγαλη πλειοψηφια.

    Εσυ 2.48:
    "Ουδείς κατάλαβε και ποτέ δεν δόθηκε (ούτε κατά τη διάρκεια της δίκης) μια αιτιώδης εξήγηση γιατί "πάει" ο άνθρωπος."
    --
    Η προκηρυξη της 17Ν "καλυπτε" τους λογους της δολοφονιας.Αρλουμπες βεβαια,αλλα οι ιδιες ακριβως αρλουμπες και με τα αλλα θυματα.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτά αν είχαν βγεί σε άλλη χώρα θα πέφτανε κυβερνήσεις... Εδώ σφυρίζουν αδιάφορα και ασχολούνται με το αν ο Μάκης πήρε πτυχίο... Τριτοκοσμική μπανανία, κοινοβουλευτική δικτατορία και λαός κοπάδι... έχεις τους πολιτικούς που σου αξίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Tελικά άρχισε το ροκάνισμα της Ντόρας...
    Σιγά-σιγά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει για το βιογραφικό της εν λόγω κυρίας ( Σπουδές, επαγγελματικές δραστηριότητες, κλπ) ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βιογραφικο:
    http://www.dorabakoyannis.gr/Public/menu.aspx?menu_id=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σημειώστε:
    Η υπόθεση αυτή, στην Ευρυτανία, δεν είναι καινούργια.
    Έχει δει τη δημοσιότητα άλλες τρις – αν μετρώ σωστά – φορές κατά το παρελθόν . Θυμάμαι και πρωτοσέλιδα της ΑΥΡΙΑΝΗΣ, σχετικά.
    Η υπόθεση δεν είναι πολιτικά σοβαρή, αν και έχει την ιστορική αξία της, όπως και τόσες άλλες παρόμοιες πού μπορούν να σας διηγηθούν οι μπαμπάδες και οι παππούδες σας.
    Δυστυχώς, σήμερα, η ανταλλαγή της ψήφου πραγματοποιείτε μαζικά και με απείρως πιο ανήθικα μέσα…

    Η δολοφονία Μπακογιάννη είναι η μοναδική κατ’ εξοχή πολιτική δολοφονία στην Ελλάδα μετά το 1974.
    Το γιατί, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να το σχολιάσω, αρνούμενος να αναπαράγω τη φημολογία της συνομωσίας και του παρασκηνίου γύρω από την υπόθεση Κωσκοτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τζων 8:29
    Ενώ όλοι οι μέχρι τότε στόχοι της 17Ν φαινόταν «να έχουν κάνει κάτι», γι΄ αυτό άλλωστε και η 17Ν είχε πολλές συμπάθειες, η δολοφονία του Μπακογιάννη δεν «κολλούσε» πουθενά, η προκήρυξη –για πρώτη φορά- έλεγε μαλακίες, και η ενέργεια άρχισε την απαξίωση της 17Ν στη συνείδηση της κοινής γνώμης.
    Εδώ ήμασταν, ζήσαμε τα γεγονότα.

    Λένε λοιπόν πως τον έφαγε το μητσοτακαίικο για να προωθηθεί η Κόρη, που τον είχε κιόλας βαρεθεί, είχαν 18 χρόνια διαφορά, και, από τότε, γύρναγε σε διάφορα άλλα κρεβάτια. [Ωστόσο τέτοια γεγονότα δεν δρομολογούνται μόνο για το μουνί κάποιας]

    Θεωρίες συνομωσίας ;
    Ναι, αλλά πιστεύετε ότι στην Πολιτική συμβαίνουν πραγματικά μόνο όσα διαβάζετε στις εφημερίδες ;
    Τότε παρακολουθείστε τα αρχεία του Foreign Office και της CIA που ανοίγουν μετά από 30 χρόνια, και κάποια ποτέ.

    Τα ερωτήματα είναι δυο

    1. Το αρχικό και γενεσιουργό «γιατί δολοφονήθηκε ο Μπ. ;» - από αυτό δημιουργήθηκε η σημερινή κατάσταση της Ντόρας.

    Θα συνεισέφερε σε διαμόρφωση πολιτικής συμμαχίας Δεξιάς – Αριστεράς, τέτοιας που θα έκοβε το δρόμο προς την πρωθυπουργία από τον Μητσοτάκη ; Θα αποκάλυπτε κάτι ; Οι νταβατζήδες γιγαντώθηκαν στην δεκαετία του 90 –δεν μπορεί να ήταν αυτοί. Μέχρι τότε ενεργό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα είχαν μόνο οι Αμερικανοί, με αποκορύφωμα τον αμερικανό υφυπ. Εξωτερικών που τον Μάιο του 93 πρόβλεψε τις εκλογές του Οκτωβρίου 93.

    2. Σήμερα, ποιοι θέλουν να κοντύνουν την Ντόρα και γιατί (και καλά κάνουν).

    Οι Αμερικανοί και οι Τούρκοι τη λατρεύουν και τη στηρίζουν ανοιχτά.
    Τότε ποιοι ; 4 δείχνουν υποψήφιοι
    - ο Καραμανλής για να της κόψει το βήχα(αλλά αυτός τη διόρισε ΥΠΕΞ)
    - ο Τάσσος (αλλά έχει αρχίδια, βγάζει τη γλώσσα στην Τουρκία μόνος του, δεν ασχολείται με το βρωμoθήλυκο)
    - η Γιάννα αν έχει βλέψεις για την πρωθυπουργία
    - ο «ρωσσικός παράγων» που ενδεχομένως επανενεργοποιείται, και ενοχλείται από τον αποκρουστικό αμερικανισμό της κυρίας.

    Μην ξεχνάμε ότι και το βάρος του εγχειρήματος καταδεικνύει κάτι : ελάχιστοι στην Ελλάδα έχουν την δύναμη να πάνε ανοιχτά κόντρα στην Οικογένεια Μητσοτάκη.
    Άρα ο Μάκης δεν είναι μόνος του, άσχετα αν παίρνει τακτικά το λίθιο.

    Ηλίας 2:48

    ΥΓ Για τον φίλο που απορεί για τα προσόντα της Ντόρας :
    Βιογραφικό Ντόρας :
    Κόρη Κων. Μητσοτάκη (απολυτήριο Λυκείου, πλέον ιδιωτικό κολεγιάκι 1 χρόνο και αγγλικά- λίγα γαλλικά)
    Αρκούν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κάποτε θαύμαζα κι εγώ τη Ντόρα. Ντρέπομαι αλλά το ομολογώ. Ευτυχώς που βρέθηκε αυτός ο άθλιος εκβιαστής για να πέσει η μάσκα του ονόματος που τόσα χρόνια καπηλεύεται. Τι κι αν οι φήμες είχαν κυκλοφορήσει. Εδώ υπάρχουν ακλόνητες αποδείξεις. Εξηγείστε μου όμως αγαπητοί του blog γιατί οι ευθύνες είναι μόνο πολιτικές; Πολιτικές θα ήταν οι ευθύνες αν η "κυρία" δεν ήξερε τι έκαναν οι συνεργάτες της. Αλλά αυτό δεν το ισχυρίστηκε ποτέ. Αλλά το μήλο πού θα πέσει; Κάτω από τη βερικοκιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η υπόθεση της Ευρυτανίας αποτελεί κοινό μυστικό για όσους την έχουν ζήσει από κοντά. Η περίοδος που ακολούθησε τη δολοφονία του Μπακογιάννη, η απόφαση της Μαρίκας να στείλει τη Ντόρα στη Βουλή, συνοδεύτηκε από πακτωλό χρημάτων, μεταδημοτεύσεις, show με μνημόσυνα και λεωφορεία - ελικόπτερα από κάθε γωνία της Ελλάδας, μεταφορε΄ς φαντάρων και εξαγορά χιλιάδων ψήφων. Η Ευρυτανία την περίοδο 1989-93 έμοιαζε με ένα θέατρο του παραλόγου, καθώς σε έναν φτωχό νομό με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο, η κ. Μπακογιάννη έκανε μεσσιανικές εμφανίσεις με ελικοπτερα και άφηνε τους μπράβους της να κυκλοφορούν με τζιπ σε κάθε γωνιά της πόλης τραμπουκίζοντας και απειλώντας. Σας θυμίζω ότι οι κύριοι μπορούσαν να οπλοφορούν, καθώς η ζωή της κυρίας Μπακογιάννη "κινδύνευε" και τίποτα δεν απέτρεψε τους κυρίους αυτούς να τα επιδεικνύουν σε στιγμές προεκλογικών εντάσεων.
    Όσα αποκαλύπτει ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, παρά την αμφισβητούμενη αισθητική της εκπομπής και των καλεσμένων του, ψιθυρίζονταν χρόνια στην Ευρυτανία. Οι καθαρές νίκες της κ. Μπακογιάννη το 89 και το 90 (με 900 και1500 ψήφους αντίστοιχα) σε τίποτα δεν μειώνουν το βρώμικο χρήμα που εξαγόρασε ηλικιωμένους και αμόρφωτους ανθρώπους, με πλυντήρια, τηλεοράσεις, διορισμούς, ακόμη και 5χίλιαρα..Είναι ανατριχιαστική η οργάνωση και η μηχανογράφηση των αιτημάτων - ρουσφετιών, την ίδια ώρα που το τοπικό ΠΑΣΟΚ αγρόν ηγόραζε και πίστευε ότι τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν.
    Για την ιστορία, το 1993, η κ. Μπακογιάννη κέρδισε την έδρα με 180 ψήφους, αφού κατάφερε να διορίσει περί τους 400 φαντάρους, παράτυπα και παράνομα σε κάθε γωνιά του νομού. Η ύπόθεση πήγε στο εκλογοδικείο και εκεί η κυρία αθωώθηκε, επί υπουργίας Γιαννόπουλου με 7 ψήφους έναντι 4. Σαφέστατα, η παραμονή της κ. Ντόρας στο Κοινοβούλιο, ίσως και να βόλευε το κεντρικό ΠΑΣΟΚ ως οιονεί αντιπολίτευση στον τότε Πρόεδρο της ΝΔ κ. ΕΒερτ. Επισκέψεις του κ. Για΄ννόπουλου και του κ. Λαλιώτη στην Ευρυτανία την περίοδο 1999-2001 και κατ'ιδίαν συζητήσεις με τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ επιβεβαίωσαν τη φημολογία, η οποία όμως δνε μπορεί να αποδειχθεί.
    Το συμπέρασμα, αγαπητοί φίλοι, είναι οτι κανείς δεν είχε αντιληφθεί μέχρι σήμερα ότι πίσω από το άμεμπτο χαμόγελο της κ. Μπακογιάννη και την ασυλία της απο τα εγχώρια - απαράδεκτα ΜΜΕ, κρύβεται ένα μικρό πολιτικό έγκλημα, αυτό της μονοεδρικής της Ευρυτανίας. Οι μηχανισμοί κα ιοι εξαρτήσεις της κυρίας, το κονκλάβιο και οι πολιτικοί της κληρονόμοι συνεχίζουν να μονοπωλούν την μονοεδρική, αφού το τοπικό ΠΑΣΟΚ παρέμεινε διχασμένο και ασυννενόητο, ώς συνήθως.
    Το τραγικό της υπόθεσης, όμως, είναι ότι κάνένα ΜΜΕ δεν φαίνεται διατεθειμένο να αναπαράγει μια τέτοια υπόθεση. Ας σκεφτούν όσοι αριστεροί, πασόκοι και λοιποί κεντρώοι βρίσκουν ελκυστικό το χαμόγελο και τον κενό πολιτικό λόγο της κυρίας Μπακογιάννη, αν θα την ξαναψηφίσουν ή θα την αναδείξουν στο μεγαλύτερο μακιαβελλικό πρωθυπουργό, μετά τον δόκτωρα του παρασκηνίου, πατέρα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΕΣ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΧΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΚΑΜΗΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ; ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλε 11:44
    Εξαιρετική η ανασύνθεση των ιστορικών γεγονότων που έκανες.

    Τα έχω ζήσει από κοντά. Διαβαζοντάς τα συμπυκνωμένα όμως συνειδητοποίησα το "πρόβλημα" : εγώ μεν (κι εσύ, αν τεκμαίρω ορθά) γνωρίζω γιατί απεχθάνομαι την Ντόρα, οι μη γνωρίζοντες όμως αδυνατούν να αντιληφθούν τον λόγο της απέχθειας, και τον αναγορεύουν "προσωπική εμπάθεια".

    Δεν ανέφερες μόνο την οργιώδη παροχή αδειών και δανείων για "αγροτουρισμό", που δημιούργησε τα διάφορα ενοικιαζόμενα στην Ευρυτανία, καθώς και μια πισίνα (!!!) στην Δυτ. Φραγκίστα, στην μέση του πουθενά, για εντυπωσιασμό του πόπολου.
    Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κάποτε πίστευα στο Τριανταφυλλόπουλο, μέχρι και στη στοά βιβλίου πήγα για να τον υποστηρίξω. Τώρα όμως βλέπω ότι έχει αλλάξει πορεία. Νομίζει ότι κοροιδεύει τον κόσμο , με θέματα αδούλευτα , πετάγετε και η γυναίκα του κάθε λίγο και διακόπτει τους συνομιλητές, και κομπορημονεί ενώ τα θέματά του είναι αστοιχείωτα. Γιατί εφόσον το θέμα του ενδιαφέρει κυρίως το Πασοκ δεν υπήρχε βουλευτής του στο πάνελ. Μήπως φοβούνται να πάνε ,επειδή έρχονται εκλογές , και να μη δυσαρεστησουν του ψηφοφόρους της ΝΔ.Γιατί συνεχώς στο πάνελ έχει παιδιά πολιτικών , υποφήφιους βουλευτές? Με έχει απογοητεύσει πλήρως και δεν τον ξαναβλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 11.18
    Είμαι ο 11.04.
    Ο προβληματισμός σου είναι εξαιρετικός.
    Δες επίσης και το ενδεχόμενο, όλα αυτά να γίνονται, τώρα, για Ξεκάρφωμα.
    Εξηγούμε. Αυτοί που ετοιμάζουν ρόλο πρωθυπουργού για τη Ντόρα να επιδιώκουν να διασκεδαστούν, αυτή την περίοδο, οι εντυπώσεις και να κλίσουν δια της δικαστικής οδού «παλιές αμαρτίες». Με καταδίκες για συκοφαντική δυσφήμιση.
    Έτσι, δεν θα υπάρχει, πλέον, τίποτε άξιο να σκιάζει την ηγετική φυσιογνωμία της.
    Είναι η συνταγή Μητσοτάκη…
    Ο Μάκης έχει παίξει το ρόλο, της «απενοχοποίησης» προσώπων δια της δήθεν αποκάλυψης γεγονότων που τα προσβάλουν, αρκετές φορές με επιτυχία, μόνο πού κάποιες φορές δε ξέρει που πρέπει να σταματήσει και μπλέκει – όταν μπλέκει και κάποιους που δεν είναι στο παιχνίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ηλιας 11.18

    Ενα αποσπασμα της προκηρυξης της 17Ν ,για την δολοφονια Μπακογιαννη:

    "Σύμφωνα λοιπόν με την πάρα πάνω αναφορά το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της Γραμμής που αποτελούνταν από 12 εκατομμύρια του Μπακογιάννη, 33 εκατομμύρια της αδελφής του και 15 εκατομμύρια του Κουνελάκη, ποτέ δεν πληρώθηκε απ' αυτούς, όπως ψευδώς δήλωσαν, αλλά προήλθε απ' τα κλεμμένα του Κοσκωτά. Γράφει ο εισαγγελέας επί λέξει: "στα λογιστικά βιβλία της εταιρείας έτους 1982 αναγιγνώσκουμε ότι οι ως άνω τρεις ιδρυτές της εταιρείας και μόνοι μέτοχοι φέρονται να έχουν δήθεν μετρήσει, να έχουν δήθεν πληρώσει και να έχουν δήθεν καταβάλει στο ταμείο της εταιρείας το μετοχικό κεφάλαιο", ενώ "οι ιδρυτές της εταιρείας μέτοχοι Π. Μπακογιάννης, Δ. Κουνελάκης και Αν. Κασβίκη (αδελφή του Μπακογιάννη) δεν κατέβαλαν ούτε μια δραχμή από το μετοχικό κεφάλαιο. Το αρχικό αυτό ιδρυτικό κεφάλαιο είναι προϊόν εγκλημάτων.
    "Το χρηματικό αυτό ποσό δεν κατατέθηκε από τους ιδρυτές μετόχους ούτε στην Τράπεζα Κρήτης, ούτε στην Τράπεζα Αμέρικαν Εξπρές, ούτε "τοις μετρητοίς" στο ταμείο της ΑΕ Γραμμή. Περιήλθε όμως στο Ταμείο της ΑΕ Γραμμή από τα διαθέσιμα της Τράπεζας Κρήτης στην Τράπεζα της Ελλάδος"
    Και συμπεραίνει ο εισαγγελέας: "Από τις αναφορές αυτές βεβαιώνεται επαρκώς ότι η ίδρυση της ανώνυμης εταιρείας Γραμμή Παραγωγή και Εκμετάλλευση Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας που εκδίδει εφημερίδες και περιοδικά και ίδρυσε και λειτουργεί ραδιοφωνικό σταθμό, οικονομικώς στηρίχθηκε στο έγκλημα. Η προέλευση του ιδρυτικού μετοχικού κεφαλαίου είναι προϊόν εγκλήματος", θεωρώντας υπεύθυνο το Μπακογιάννη για 1) "αποδοχή προϊόντων εγκλήματος που αφορά την καταβολή του ιδρυτικού κεφαλαίου της ΑΕ Γραμμή, που η προέλευση του έχει ως πηγή το κακούργημα της απάτης Κοσκωτά, 2) την "ψευδή πιστοποίηση-βεβαίωση και εξαπάτηση της Νομαρχίας Αθηνών". κλπ κλπ
    --
    http://www.syspeirosi.gr/news/diki/prokyrixi/bakogianni-a.htm

    Επισης:
    http://www.syspeirosi.gr/news/diki/prokyrixi/prokirixis.htm

    ---
    Αρλουμπες ητανε.Οι ιδιες με τις προηγουμενες.

    Κι επειτα ,μου ειναι εξαιρετικα δυσκολο να συναινεσω οτι ο μητσοτακης εδωσε την ¨αδεια" η την "εντολη" στην 17Ν ,να εκτελεσουν τον Μπακογιαννη,στην βαση μιας αμφιβολης ανοδου της κορης του Ντορας...Στο κατω κατω ο Κυριακος βγηκε βουλευτης "ανεξοδα"! Το ιδιο θα μπορουσε να συμβει και με την Ντορα.

    Επειτα απο τα λεγομενα σου τι να υποθσεω οτι αρχηγος της 17Ν η τελος παντων "εντολοδοχος" ητανε ο Μητσοτακης? Ε! Οχι και μεχρις εκει...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φίλε Τζων

    1. Λίγο την προσοχή σου. Δεν είναι "λεγόμενά μου".
    Έγραψα "λένε πως". Δεν σημαίνει ότι αποδέχομαι ή αποδεικνύεται η θεωρία. Απλά την βάζω στο τραπέζι.

    2. Τον Μητσοτάκη θα τον είχα ικανό για τα πάντα.

    3. Για το τι ακριβώς συνέβαινε με την 17Ν ισχύει ότι απάντησε ο Τσου Εν Λαι το 1975 όταν ο Κίσσινγκερ τον ρώτησε την άποψή του για την Γαλλική Επανάσταση, μετά 185 χρόνια δηλαδή :
    too early to tell

    Ηλίας

    ΥΓ Ευχαριστώ για τα links

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φίλε Ηλία των 12.05,

    Πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι δεν μπορούμε να συζητούμε σε νοσηρή βάση και να αποδεχόμαστε πρακτικές, επειδή "τα ίδια κάνουν και οι άλλοι". Η κ. Ντόρα εκλήθη από την κουζίνα της να γίνει βουλευτής και υπήρξαν συγκεκριμένοι άνθρωποι οι οποίοι την"περπάτησαν" στην Ευρυτανία και την΄μύησαν στις ντόπιες ανάγκες. Αυτό που πρέπει να γίνει αντιληπτό είναι ότι μια πολιτικός που ακόμη και το ΠΑΣΟΚ δεν την πολυ-ακουμπάει, χειρίζεται με ασαφή στρατηγική την εξωτερική πολιτική της χώρας και επενδύει σε αρχηγίες και υπουργίες, έχτισε την πολιτική της καριέρα πάνω σε μνημόσυνα, εκβιασμούς, εξαγορές, χαμόγελα, κλάματα και πολιτικό λόγο της Ά γυμνασίου. Το θέμα ειναι πολύ μεγάλο για να κουκουλωθεί επειδή ο Μάκης δεν συνεργάζεται με τις λοιπές επιχειρήσεις-εφημερίδες ή επειδή μαίνεται κόντρα επιχειρηματιών. Αυτά είναι αστειότητες. Αν υπάρχει δικαιουσύνη ,τι στην ευχή περιμένει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ελα τωρα!Ηλιας 1.50.

    1. Λίγο την προσοχή σου. Δεν είναι "λεγόμενά μου".
    Έγραψα "λένε πως". Δεν σημαίνει ότι αποδέχομαι ή αποδεικνύεται η θεωρία. Απλά την βάζω στο τραπέζι.
    --
    Ελα τωρα!.Επαγγελματιας εισαι."λενε πως" αλλα ο,τι "αυτοι λενε" δεν σημαινει αυτοματα, "οτι λενε σωστα".Και στη τελικη ΕΜΕΙΣ προσεχουμε τι "λεμε" "οταν ..λεμε! ,τι "λενε οι αλλοι".

    2. Τον Μητσοτάκη θα τον είχα ικανό για τα πάντα.
    ---
    Συμφωνω.Και γω το ιδιο πιστευω.

    3. Για το τι ακριβώς συνέβαινε με την 17Ν ισχύει ότι απάντησε ο Τσου Εν Λαι το 1975 όταν ο Κίσσινγκερ τον ρώτησε την άποψή του για την Γαλλική Επανάσταση, μετά 185 χρόνια δηλαδή :
    too early to tell
    --
    Να προσθεσω: "Too early to make conclusions".
    Και δεν ειναι δα και ο τσου τσου και λαι τσου ,και καμμια .."αυθεντια"! Να μην τρελλαθουμε κιολας.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ...μα με το Μπακογιάννη, δεν είχαν χωρίσει και μένανε σε ξεχωριστά σπίτια..την αποφράδα ημέρα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "Η κ. Ντόρα εκλήθη από την κουζίνα της να γίνει βουλευτής";
    Αυτός ο μισογυνισμός σας πια είναι ανυπόφορος. Είναι σημαντικό όταν υπάρχει η λογική επεξεργασία που επιτρέπει ο γραπτός λόγος να την εκμεταλλεύεστε. Δεν υπάρχει ελαφρυντικό σε τέτοιου είδους μομφές.
    Έλενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ Ελενα
    ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΤΟΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ας ξυπνησουν κάποτε οι ψηφοδότες του μητσοτακέικου και ας αποδυναμώσουν το σόι. Οχι πως δεν θα παίζει καποιο ρόλο στα πράγματα, αλλα είναι επικύνδινο για τη χώρα να ξαναέχουμε Μητσοτακη για πρωθυπουργο. Ας είναι καλά αλλα μακριά απο εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ 3.12 ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΦΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΙΔΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΞΑΝΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ-ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΟ ΥΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @ Ελενα
    ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΤΟΡΑ;

    2:43 μμ


    Anonymous said...
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

    2:46 μμ

    --
    Νομιζω οτι η Ντορα θα ηταν τουλαχιστον βουλευτης και ο Μπακογιαννης τουλαχιστον διοικητης καποιου οργανισμου.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Φίλε 2:05
    Σε ό,τι με αφορά, για την Ντόρα "παραβιάζεις ανοιχτές θύρες", τα ίδια πρεσβεύω.
    Θυμίζω μόνο την σκληρή αντίθεση Γιώργου στην υποτιθέμενη "αντιαμερικανική" εξωτερική πολιτική Μολυβιάτη, καθώς και την δήλωση-σύσταση Γιώργου προς Καραμανλή "η καλύτερη για ΥΠΕΞ είναι η Ντόρα", πριν υπουργοποιηθεί !! "Όλοι οι γύφτοι μια γενιά"

    Φίλε Τζων
    Δεν είμαι επαγγελματίας.


    Φίλη Έλενα
    Αβάσιμα διαμαρτύρεσαι για την κουζίνα. Το πρόβλημα είναι πολιτικό και όχι σεξιστικό.
    Η Ντόρα αντιμετωπίζεται έτσι γιατί είναι πουλημένο στους Αμερικανούς τομάρι και τσακλοκούδουνο, όχι γιατί είναι γυναίκα.
    Να πω ότι, ένα άλλο τσακλοκούδουνο, ο Γιώργος κάνει μόνο για pizza boy. Ευχαριστημένη ;
    Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ηλίθιε υμνητή της φασίστριας Ντόρας,
    Δεν είναι έτσι όπως αυτή γράφει: Στις 5 Νοεμβρίου του 1989, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου κερδίζοντας τη μονοεδρική.
    Τότε πονηρά τέθηκε από τον πατέρα της σας δεύτερη υποψήφια Ευρυτανίας, μετά τον Μπακογιάννη. Σε περίπτωση θανάτου του, λες και τον σκότωσαν ή ήξεραν οι ίδιοι, αναλάμβανε την βουλευτική έδρα, όπως και έγινε. Δεν εκλέγθηκε (όπως η ίδια γράφει), αλλά τοποθετήθηκε εκεί από τον πατέρα της ο οποίος σαν να ήξερε ότι θα γίνει αυτό. Όσο για τις σπουδές της όλα είναι στημένα, σαν τους αιώνιους φοιτητές. Οι στημένοι και χρηματιζόμενοι (όπως οι δικαστές) πανεπιστημιακοί της έφεραν τα πτυχία στο σπίτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. "Φίλε Τζων
    Δεν είμαι επαγγελματίας"
    --
    Καθολου ασχημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χαχόλοι και τσιράκια του Μάκη,ξυπνήστεεεεεεε!Σας δουλεύει ο εκβιαστής.Πήγε ή δεν πήγε στη Ντόρα ο Τριανταφυλόπουλος και ζήτησε να προσληφθεί η Κιμ στο υπουργείο Εξωτερικών ως Σύμβουλος για θέματα τύπου;Κι επειδή αρνήθηκε άρχισε τα παιχνίδια του ο εκβιαστής και έντιμος της Ελληνικής δημοσιογραφίας κ. Μάκης.Ρε απατεώνα του κερατά το 1980 εσένα κύριε Μάκη δεν σε συνέλαβαν να τα πέρνεις από πολιτικούς μηχανικούς στην περιοχή του Πολυτεχνείου;Ε όχι ρε αρχιεκβιαστή,αρχιμαφιόζε και λαμογιο της Ελληνικής δημοσιογραφίας να παριστάνεις τον ηθικό.....Πάρε πρώτα πτυχίο,πήγαινε να υπηρετήσεις στο στρατό και αφού ζητήσεις συγνώμη ρε απατεώνα απο τα χιλιάδες θύματα σου που με τους μπράβους σου τους έχεις αρμέξει κανονικά βγες να παριστάνεις τον τίμιο και τον καθαρό.Είσαι ο τελευταίος που έχει το δικαίωμα να ομολεί περί ηθικής απατεώνα του ΚΕΡΑΤΑ.Βρες ουστ από δω απόβρασμα της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. νομιζω οτι για πρωτη φορα απο εμφανισεως του μπλογκ,σημερα εχουμε συζητηση με παρουσιαση επιχειρηματων απο καθε πλευρα και οχι βρισιες.καλο σημαδι.πιστευω να τα βλεπει και η ιδιοκτησια του μπλογκ και να μαθαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ :

    ΠΟΙΟΣ λέει τι;

    ή

    ΠΟΙΟΣ κάνει τι;

    ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ή ΟΙ ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΤΙΠΟΤΑ.

    ΠΡΑΞΕΙΣ ή ΟΙ ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ τους;

    ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΑΦΟΡΑΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ .ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ.
    Α ΡΕ ΤΙΜΗΤΗ
    ΝΑΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥΔΩΣΕ
    ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. "Ρε απατεώνα του κερατά το 1980 εσένα κύριε Μάκη δεν σε συνέλαβαν να τα πέρνεις από πολιτικούς μηχανικούς στην περιοχή του Πολυτεχνείου;"


    !!!


    Ξέρει κανείς γι' αυτή την υπόθεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ωχ μωρέ, δεν μας χέζετε με την Ντόρα κι όλους τους Μητσοτάκηδες! Τι διάβολο, εργολαβία να σώζουν στον αιώνα τον άπαντα την Ελλάδα έχουν πάρει;
    Αντε μαλάκες, χέστε τους όλους ή τουλάχιστον τους περισσότερους... Σαν την μαφία είναι. Τον υπερ πάντων αγώνα δινουν με κάθε μέσο και χωρίς ντροπή για να κρατήσουν τα τσιφλίκια! Σεις γιατί δεν παίρνετε τα φυσεκλίκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τίποτα πια δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση! Σ' αυτή τη χώρα όλα πουλιούνται κι όλα αγοράζονται!
    Από συνειδήσεις μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 1.16πμ , 12.48μμ : Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΜΙΛΗΣΕ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση