GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πράσινες κόντρες για τα γαλάζια σκάνδαλα

Ακόμα και κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ διαφωνούν με το νέο γύρο σκανδαλολογίας που ξεκίνησε το κόμμα τους, όπως πρώτο έγραψε το Press-gr . ...

Ακόμα και κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ διαφωνούν με το νέο γύρο σκανδαλολογίας που ξεκίνησε το κόμμα τους, όπως πρώτο έγραψε το Press-gr.
Οχι γιατί δεν πιστεύουν ότι είναι υπαρκτά τα σκάνδαλα.
Πιστεύουν όμως ότι σε τελική ανάλυση βλάπτεται το ΠΑΣΟΚ αφού στον λεγόμενο "μεσαίο χώρο" αυτά δεν αρέσουν. Και ότι θα έπρεπε να κάνει άλλου είδους αντιπαράθεση το ΠΑΣΟΚ, για τα θέματα που καίνε τον κόσμιο.
Επίσης ισχύει το "ο αναμάρτητος πρώτος ..." κλπ. κλπ.

12 σχόλια

  1. κοψτε ρε τις μαλακιες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Αν δε στηρίξεις το ένα σου πόδι έξω από τη γη ποτέ σου δεν θα μπορέσεις να σταθείς επάνω της".
    Αυτή η φράση του Ελύτη αποτελεί τον κανόνα πλεύσης, δηλαδή πολιτικής, του ΠΑΣΟΚ. Μου το είπε πρινα από πολλά πολλά χρόνια αυτός που τον εισήγαγε.
    Προφανώς δεν είχε διαβάσει προσεκτικά τη "Μαρία Νεφέλη" γιατί τότε θα πρόσεχε και τη φράση
    "όταν ακούς αέρα, είναι η γαλήνη που βρυκολάκιασε".
    Ας το προσέξουν εκεί στη Χαριλάου Τρικούπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. [url=http://img163.imageshack.us/my.php?image=georgakislv2.jpg][img=http://img163.imageshack.us/img163/3487/georgakislv2.th.jpg][/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά, ξεχάσατε το αγαπημένο σας: ''Η γκρίνια επιστρέφει και πάλι στο ΠΑΣΟΚ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://img349.imageshack.us/my.php?image=chieffz6.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλός είσαι σύ πάνω στο γιωργάκη τ'αμερικανάκι, κόλλησε το image

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η Μαρία Νεφάλη έχει καμμιά σχέση με τη Μαρία την Άσχημη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αποκάλυψη:
    Ο Ελύτης είχε γκόμενα τη Μαρία την Άσχημη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά δορθώστε με αν κάνω λάθος. Το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν που την πρώτη μέρα που ακούστηκε η εξαγορά της φινανσμπάνκ από την Εθνική, έσπευσε να την συγχαρεί;
    Θα τρελλαθούμε τελείως;
    Ποινικοποιείται η επιχειρηματικότητα και τα ρίσκα της; Δηλαδή θα περιμένουμε στη γωνία πότε κάποια τράπεζα με κρατική συμμετοχή αλλά ιδιωτικοοικονομικό πλαίσιο κάνει λάθος επιλογές; Αυτό είναι πράγματι θέμα για πολιτική κριτική και αναφορά στην ικανότητα του Διοικητή της να προβλέπει (π.χ. την υποτίμηση της τουρκικής λίρας). Και αυτός κρίνεται. Όχι όμως και εισαγγελέας γιατί δεν "έκατσε" όσο θάπρεπε κάποια επιχειρηματική κίνηση. Αισθάνομαι ότι ο Γιώργος έχει χάσει τελείως πλέον τον έλεγχο στο κόμμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα παρακαλεσω τον ΒΑΣΙΛΗ να κρινει και τις τρεις αλλες περιπτωσεις κραυγαλεων σκανδαλων που αναφερει το πασοκ.διαφωνω κι εγω για την Εθνικη αλλα τα αλλα τρια θεματα δεν καταπινονται με τιποτε.οποιος γνωριζει χρηματιστηριακα θεματα ,ειναι ευκολο να καταλαβει και πως εγινε η χειραγωγηση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ μεχρι την επιθυμητη τιμη,και το ''κονε'' της ealy και η εξαγορα της Π&Κ,ολα τα αλλα εκ του πονηρου και σε αλλες τσεπες τα λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κοιτα ρε να δεις που τα ακροδεξια λαμογια τους απασχολει οτι βλαπτει τον κεντρωο χωρο.Ελεος.Σιγα τα ωα.Αυτο σας ενδιαφερει η οτι βλεπετε με θλιψη τον καταλληλοτερο σας να γινετε ενα με οτι χειροτερο υπαρχει στην πολιτικη σκηνη? Αργισε το ΠΑΣΟΚ.Αρκετα χαιδεψε και αρκετη ανοχη εδωσε στην χειροτερη κυβερνηση που ειχε ποτε ο τοπος.Η χειροτερη κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ ηταν πιο σοβαρη και απεδωσε περισοτερο εργο απο τη κυβερνηση των λαμογιων και των νταβατζιδων που εχει πεσει και αλιμονο τι θα φησει οταν ξεκουμπιστει να παει στα τσακιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι καθαρή κίνηση εντυπωσιασμού η πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ που ποινικοποιεί την επιχειρηματικότητα και αργότερα την πολιτική ζωή του τόπου. Είναι άλλο πράμα να θεωρείς μια επιχειρηματική κίνηση άστοχη ή ριψοκίνδυνη, άλλο να τη θεωρείς ανόητη ή ακριβή και άλλο πράμα να αφήνεις υπονοούμενα ότι κάποιος "τ' άρπαξε"».

    Ή ξέρεις ποιός τ' άρπαξε και τον καλύπτεις ή δεν τ' άρπαξε κανένας και σκανδαλολογείς και είσαι κοινός συκοφάντης. Και αν ξέρεις ποιός τ' άρπαξε πρέπει να διαθέτεις αδιάσειστα στοιχεία και… όχι "όποιον πάρει ο Χάρος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση