GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έσβησαν 65 κλήσεις του δήμου Αθήνας...

Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά της Τροχαίας Στις 28 Φεβρουαρίου η Τροχαία Νέας Ιωανίας έδωσε στον Δήμο Αθηναίων 65 κλήσεις για τα φορτηγά το...

Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά της Τροχαίας
Στις 28 Φεβρουαρίου η Τροχαία Νέας Ιωανίας έδωσε στον Δήμο Αθηναίων 65 κλήσεις για τα φορτηγά του και τους αφαίρεσε τις πινακίδες. Και πολύ ορθά έπραξε. Όμως μετά από δύο ήμερες οι άνθρωποι του δήμου πήραν πίσω τις πινακίδες.
Δεν είναι ασυνήθιστο, θα πείτε. Ένας απλός πολίτης όμως πόσο εύκολα μπορεί να το κάνει; Και τα χρηματικά πρόστιμα ποιος τα πληρώνει;

15 σχόλια

  1. 26 Μάρτιος 2007

    Στον αντι-εισαγγελέα Εφετών Αντώνη Λιόγα καταθέτει η διευθύντρια του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων Παναγιώτα Καραδήμα, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για την υπόθεση της Ακρόπολις Χρηματιστηριακή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα Καραδήμα υποστηρίζει, ότι λόγω της θέσεώς της έκανε μόνο τις εισηγήσεις για τις διάφορες συναλλαγές του ΤΕΑΔΥ και εισηγήθηκε για την αγορά του ομολόγου.

    Από κει και πέρα τις αποφάσεις τις έπαιρναν άλλοι είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ



    ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ



    ΞΥΝΟΓΑΛΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΘΕΤΑ ΧΧL ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος πια με τα χτυπήματα στους καραμανλικούς. Από τότε που έπεσαν οι υπογραφές για τον αγωγό, μας πηγαίνετε "πηδιώντας". Ασχοληθείτε και με κανέναν άλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν πληρώσεις την αξία του προστίμου 3 φορές, τότε παίρνεις τις πινακίδες πριν το 20ήμερο.

    Άρα αν υπάρχει κάτι, ψάξτε να βρείτε ΑΝ ο δήμος πλήρωσε ή όχι και όχι σε πόσες μέρες πήρε τις πινακίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΣΤΑΣΗ) ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ σ.Γ.ΦΑΡΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ σ. Κ.ΚΑΠΠΟ και τον σ. ΓΡΑΨΑ της ΚΝΕ

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΣΙΚΑΚΟ ΜΙΖΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΚΚΕ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατάθεση κ. Σ. Τσιτουρίδη σε πταισματοδίκη Κατάθεση από τον υπουργό Απασχόλησης κ. Σάββα Τσιτουρίδη έλαβε η 24η πταισματοδίκης η οποία μετέβη στο γραφείο του, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί μετά από την προσφυγή του υπουργού κατά εφημερίδας.

    Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσιτουρίδης υπέβαλε την περασμένη εβδομάδα μήνυση και αγωγή κατά των υπευθύνων της εφημερίδας για συκοφαντική δυσφήμιση.

    Η εφημερίδα δημοσίευσε δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο βουλευτής της ΝΔ Κιλκίς, κ. Κώστας Κιλτίδης, σύμφωνα με τις οποίες χαρακτήριζε τον υπουργό "Κουτσόγιωργα της ΝΔ". Ο ίδιος ο κ. Κιλτίδης έχει διαψεύσει τους ισχυρισμούς της εφημερίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ PRESS ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ Ν. ΙΩΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρώην Υπουργός Μεταφορών επί σιδερένιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και νυν λαμόγιο του δήμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και νυν και αεί ΗΛΙΘΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Που να δείτε πόσες χιλιάδες έχει σβήσει στο Λασίθι ο καρχιμάκης.

    Εδώ έχει βγάλει κόσμο μέσα από τα τμήματα, εκεί θα κολλούσε;

    Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και τα τσιρακια του δημου αθηναιων ριχνουν κλησεις αβερτα χωρις να λογαριαζουν τιποτα, την προηγουμενη εβδομαδα εφαγα κληση μεσα σ ενα ΣΤΕΝΑΚΙ στην πλατεια αττικης επειδη το ειχα βαλει πανω σ ενα πεζοδρομιο, γινεται να μην υπαρχει εκει ενα παρκινγκ σε τοσο κομβικό σημείο ρε λαμογια μονο να τα παιρνετε ξερετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση