GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρχίζουν τα αλληλοκαρφώματα...

"Τα ήξεραν όλα" λέει τώρα ο Αγάπιος Αρχίζουν τα αλληλοκαρφώματα: Αυτό δείχνει ο Αγάπιος Σημαιοφορίδης λέγοντας ότι «τα ήξεραν ό...

"Τα ήξεραν όλα" λέει τώρα ο Αγάπιος
Αρχίζουν τα αλληλοκαρφώματα: Αυτό δείχνει ο Αγάπιος Σημαιοφορίδης λέγοντας ότι «τα ήξεραν όλα» για το μεγάλο σκάνδαλο τα υπουργεία Οικονομίας και Απασχόλησης, δηλαδή οι Γ. Αλογοσκούφης – Π. Δούκας και ο Σ. Τσιτουρίδης.

24 σχόλια

  1. Οι καππαδόκες τώρα φοβήθηκαν. Ο θανατός σου η ζωή μου. Αυτό δείχνει ο Αγάπιος Σημαιοφορίδης λέγοντας ότι «τα ήξεραν όλα» για το μεγάλο σκάνδαλο τα υπουργεία Οικονομίας και Απασχόλησης, δηλαδή οι Γ. Αλογοσκούφης – Π. Δούκας και ο Σ. Τσιτουρίδης. Πάντως εκείνη η μουσίτσα ο Κουρής (Γ. Γραμματέας, Υπ. Οικ.) που όλα τα ήξερε γιατί δεν τα δίδασκε; Μάλλον και αυτός στο κόλπο ήταν. Σίγουρα οι κλίκα των Κρητών θα τρίβει τα χέρια της, αν και Κρητικός ήταν αυτός που κέρδισε πολλά (Διακομανωλάκης). Λέτε να έφαγε και ο Μητσοτάκης κανένα κοψίδι; Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κρεμαλα ειναι η ΜΟΝΗ τιμωρια για ολα αυτα τα τρωκτικα που φορουν μπλε και πρασινο μανδυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μόνος παιδιά που δεν ήξερε τίποτε ήταν ο Αλογοσκούφης!!!!
    Ούτε σκοπεύει να μάθει τίποτε, γι’ αυτό πήγε -προγραμματισμένα(!) – στην Αμερική.
    Έκοψε τον Τσιτουρίδη, γελοιοποίησε, χθες βράδυ, τον Δούκα στη Βουλή με τη κατάθεση και απόσυρση της τροπολογίας, και την έκανε.
    Κάποιοι του είπαν να μείνει έξω από το παιχνίδι.
    Είναι ο Καραμανλής που θα κάνει ανασχηματισμό ή κάποιοι τρίτοι που ετοιμάζουν μετασχηματισμό.
    Η συνέχεια προσεχώς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ;;;

    ΠΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ Ο ΑΛΟΓΟΓΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ .

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΌΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Σε συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλνερμπεργκ θα μετάσχει για δεύτερη φορά ο κ. Αλογοσκούφης, γεγονός που, για Έλληνα πολιτικό, θεωρείται ιδιαίτερο προνόμιο."
    Από τις περυσινές εφημερίδες, αρχές Ιουνίου.

    Σημείωση : Η συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλνερμπεργκ έγινε 7-11/06/2006 στην Οττάβα του Καναδά, εννοείται
    σε καθεστώς πλήρους μυστικότητας, όπως συνήθως.

    Ο κ. Αλογοσκούφης φαίνεται "εμπέδωσε" τις οδηγίες, γιατί ήλθε με μεγάλη όρεξη για "ιδιωτικοποιήσεις" , δηλαδή ξεπούλημα της περιουσίας του Ελληνικού Λαού, ανάθεση της διαχείρισης δημοσίων υποθέσεων (Ταμεία κ.α.) σε ιδιώτες.
    Γενικώς ξεπουλάμε.

    Προφανώς όμως την περιουσία που τους άφησε ο πατέρας τους ή έφτιαξαν οι ίδιοι δεν την ιδιωτικοποιούν και ούτε βάζουν να διαχειρίζεται τις ατομικές τους καταθέσεις ο Μεγάλου.

    Κρεμάλα ή 45αρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,
    Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
    ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ,
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
    ΜΙΑΣ ΚΙ'ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ
    ΤΟΥ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ?
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ
    ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας είπα και χθες ότι θα πρέπει να συσχετίσετε τις επενδύσεις Τσουπίδη και Ταχ. Ταμιευτ. με Μηλιάκο και επενδύσεις σε δομημένα της ΑΤΕ. Κοινός παρανομαστής η NORTH το Λονδίνο.
    Συντονιστές Δούκας-Τσιτουρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΡΕΜΟΤΑΝΕ

    ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    ΚΙ ΕΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝΕ

    ΣΑΚΟΥΛΙΑ ΜΕ ΦΛΟΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ ένα ξέρω να πω!!!!!
    Αν στην 1η τετραετία κάνουν τέτοια, στην 2η τι θα κάνουν???
    Να σκύψουμε απο τώρα???
    Άσε που όλα πάνε κατά διόλου και κανείς δεν ξέρει τίποτα π.χ ΔΕΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H ανανέωση (…της οικογενειοκρατίας) προχωρά!

    Ποιοι γόνοι πολιτικών τζακιών της ΝΔ είναι σήμερα στην Ελληνική Βουλή;
    Αν ρίξεις μια ματιά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ…χάνεις το μέτρημα: ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ- ΓΕΩΡΓΙΟΣ,
    ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΙΝΙΩ, ΜΑΚΡΗ ΖΩΗ (ΖΕΤΤΑ), ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΠΕΚΙΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ, ΔΑΒΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ), ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΜΑΝΟΥΣΟΥ-ΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ (ΑΡΙΑ), ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΠΕΤΡΟΣ, ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ…
    Λυπάμαι εάν ξέχασα ή έκανα λάθος σε κανένα ή καμία…αλλά δεν είναι και λίγοι…εγώ μέτρησα 20 γόνους!
    Τώρα εάν σ’ αυτούς προσθέσουμε κι αυτούς που θέλουν να μπούνε στη ΝΕΑ Βουλή, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι οι ακόλουθοι: ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΡΑ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (υιός σε Ευρυτανία), απόγονος Γκελεστάθη (σε Φθιώτιδα), ο άλλος υιός Βαρβιτσιώτης (σε Λακωνία), ο υιός ή η κόρη του Αχιλλέα Καραμανλή (σε Σέρρες ή Α’ Θεσ/νικης ή στην Αθήνα), η κόρη Κεφαλογιάννη (σε Ρέθυμνο), ο υιός Κατσίκης (στο υπόλοιπο Αττικής), ο υιός Σημαιοφορίδης (κάηκε στα ομόλογα-πήγαινε για Καστοριά), ο Νίκος Χατζηνικολάου (ο υιός του πρώην Βουλευτή Έβρου για το Επικράτειας (;), η Αλεξία Έβερτ στην Α’ Αθήνας, ο υιός Σταϊκούρας στη Φθιώτιδα, ο Δημήτρης Κούβελας στην Α’ Θεσ/νίκης, ο υιός Ευμοιρίδης (;) ίσως στη Δράμα, γόνος του Μάρτη ή του Παναγιωτόπουλου στην Καβάλα, ο υιός Τζιτζικώστας στη Β’ Θεσ-νίκης, κάποιος συγγενής του Σουφλιά στη Λάρισα, η κόρη του Κλείτου (Λίνα) στις Σέρρες….
    Απομένει να ξεκαθαρίσουν τι θα πράξουν οι γόνοι του Παπάγου, του Γιώργου Μούτσιου (στη Θεσσαλονίκη), του Θανάση Ξαρχά (στη Φωκίδα), του Παλαιοκρασά (στις Κυκλαδες), κάποιος συγγενής του Αφέρωφ στα Γιάννινα, και μήπως και κανείς ανηψιός του Φρανς Τσαγγάρη!
    Ε…Τότε θα έχει ολοκληρωθεί η ΑΝΑΝΕΩΣΗ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ και θα απομένει αντί με τα μικρά ονόματά τους να τους αναφέρουμε ως …π.χ. Βαρβιτσιώτης ο Ε’, Καραμανλής ο ΣΤ’ και Μητσοτάκης ο Ζ’…
    Κρίμα ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…Χάνεις την ευκαιρία να απαλλαγείς από τα «βαρίδια»,,,και να τους αντικαταστήσεις με τους σημερινούς 40άρηδες, που έφαγαν «μπαρούτι», σφυρηλατήθηκαν στα αμόνια του φοιτητικού συνδικαλισμού, κι έχουν πάνω από 10-15 χρόνια ΕΝΣΗΜΑ ο καθένας τους!
    ΚΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 9.16
    Φιλε καιρο ειχα ν ακουσω τετοιο ανεκδοτο...ο αλογογκουφης πρωθυπουργος ? μην τρελλαθουμε ομαδικα η αυτοκτονησουμε ομαδικα.
    Τι παθαινει κανεις αν δεν εχει μετρο στη ζωη του και φιλοδοξιες για στρουμφακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε 12:31
    Σε κόβω για πικραμένο ΟΝΝΕΔίτη.
    Λυπάμαι, αλλά άμα ακούω για αγώνες ΔΑΠ με πιάνουν τα γέλια - για την ακρίβεια πιάνω τ΄ αρχίδια μου. Και υποτιμώ τ΄ αρχίδια μου συνδέοντάς τα με τη ΔΑΠ.

    Ποιο μπαρούτι ;Αυτό που έφαγε τον Τεμπονέρα ;

    Ποιούς αγώνες και γιατί ; Για γλειψίματα στους καθηγητές ;
    Για να γίνουν τα δαπιτάκια βοηθοί, μικροπαράγοντες, και επίδοξοι μεγαλοπαράγοντες (Μεγάλου).

    Επειδή τα γραφόμενά σου αποπνέουν εντιμότητα και μια ειλικρινή αποτίμηση των πολιτικών πεπραγμένων εικάζω ότι ακολουθείς τη Δεξιά χωρίς να είσαι "από τζακι".

    Μια άποψη , αν θες πάρτην για συμβουλή : η Δεξιά είναι καλή για λίγους και "εκλεκτούς" του στενού πύρήνα, γιους, κόρες, ανηψιούς, νύφες-γαμπρούς πολιτικών τζακιών της παράταξης.
    Και λίγους ακόμα "επείσακτους", νέο αίμα, που επιλέγονται λόγω πνευματικών ικανοτήτων για να προσδώσουν νέο δυναμισμό στην παράταξη.

    Όλους τους άλλους τους έχουν για χειροκροτητές και ψηφοφόρους που (οφείλουν να) ικανοποιούνται πάγια με μικροχάρες - χάντρες και καθρεφτάκια, ενώ οι καλές θέσεις είναι πάντοτε για τους "γαλαζοαίματους".

    Αν σωστά διέβλεψα δεν ανήκεις (πολιτικά) εκεί. Κατάλαβέ το.
    Αν έπεσα έξω και ανήκεις κι εσύ στο στενό κύκλο, σ΄ έφαγαν στη γωνία και σκούζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε 12.06

    σε κόβω για πικραμένο Πασόκο που 20 χρόνια τώρα είναι στην απ' έξω. Και με τα μυαλά που κουβαλάς πάλι στην απ' έξω θα μείνεις την επόμενη φορά.

    Οπότε μια φιλική συμβουλή: δώσε τ' αρχίδια σου στη Μάργκαρετ μπας και βολευτείς κάποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά...
    Λές κι οι ΠΑΣΟΚοι δεν έχουν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ...
    Παντού κόρες, γιοι, γαμπροι, μπατζανάκηδες, κουνάδες, κουμπάροι!
    Οι ικανοί αλλά μη συγγενείς απλά είναι για να "βαρανε το νταϊρέ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπουχαχαχα

    Φίλε 1:14
    Μέσα έπεσα.
    Πτωχός πλην τίμιος μαλάκας ακολουθητής.

    Αντίθετα, από πρόβλεψη πήρες κι εσύ τ΄αρχίδια μου, γιατί η Μάργκαρετ τάχει πάρει από το 1981.

    Καλά τόσο τσατσόνια έχει γεμίσει η ελληνική κοινωνία που δεν μπορεί να εννοήσει ότι κάποιος /κάποιοι μπορεί να δουλεύουν και να έχουν χεσμένα τα 2 μεγάλα κόμματα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ston 12.31 kai ti se peirazei esena an sta komata pane soi?
    dil stis epixeiriseis pos pane?

    ti koblex einai ayto me ta paidia ton allon..!!

    Profanos niotheis adikimenos giati o dikos sou pateras den estrose to mellon sou me roda?

    Anti loipon na asxoleise me to ti kanoun oi alloi an exeis ta kotsia bes kai esy sto stivo.

    ayta peri oikogeniokratias einai syblegmatikes syberifores anikanon anthropon.
    opoios exei myalo trexei opoios moirologa...ante sti kasa!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Μεγαλου με όλα αυτά που γραφονται εχει χεστει πάνω του. Γιατι καταλαβαινει οτι ερχεται και γι αυτόν η ώρα της δοξας, δηλαδή η στιγμη που θα φορέσει τα ριγε και θα παει στην στενή. Ηρθε λοιπον στην Αθηνα και ειδε τον Θωμα Βαρβιτσιωτη που έχει την μεγαλυτερη γαλαζια ετιαρεια εκμαυλισμου των δημοσιογραφων καιεκβιαζει τις επιχειρησεις κρατικες και ιδιωτικες για να κλεινει συμβολαια προστασίας. Τα κολπα τα εχει μαθει απο τον μπαμπα του που ειχε στησει ως βουλευτής την μεγαλύτερη βιομηχανία επερωτησεων στην βουλή και εκτελουσε επιχειρηματικα συμβολαια, εναντι μεγαλων ανταλλαγματων. Ο Μεγαλου λοιπον πηγε στον Θωμα μπας και τον γλιτωσει γιατι ο μικρος και επικινδυνος υιος έλεγχει τους μισους συντακτες του βηματος, τον Παπαχελά και πολλά άλλα λαμογια που τα πιανοθν δεξια και αριστερά. Τις υπηρεσιες θα τις προσφερει δωρεαν ο Θωμας γιατι ο Μεγαλου έχει σχεσεις με την οικογεεια Δαυιδ, κοκα-κολα η οπια ειναι βασικος μετοχος και χρηματοδοτης της V&O. Δεν θα μπορεσει ομως να κανει πολλά πραγματα γιατι ο Ψυχαρης δεν έχει οφελος απο αυτην την ιστορια και άρα τον εχει τον Μεγαλου γραμμενο στα παπαρια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς 2.32 και όλους τους άλλους που σκέφτονται παρόμοια.
    (σου απαντώ – για πρώτη και τελευταία φορά - γιατί γράφεις ενδιαφέροντα πράγματα, αν και δε θα έπρεπε καν να διαβάζεσαι, καθώς χρησιμοποιείς γραφή άσχετη με τη γλώσσα στην οποία εκφράζεσαι. Κρετίνε, όταν εκφράζεσαι σε μια γλώσσα να συντάσσεις τις σκέψεις σου σύμφωνα με το αλφάβητο και τη γραμματική της, αγγλικά-αγγλικά, γαλλικά-γαλλικά,
    ελληνικά-ελληνικά, κλπ., αλλιώς είσαι για φτύσιμο. Δηλαδή, εγώ που βρίσκομαι 4000 χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα και μιλώ μια άλλη γλώσσα καθημερινά, πως θα έπρεπε, τώρα, να σημειώνω τις σκέψεις μου; Αν δε ξέρεις ελληνικά, δεν πειράζει, γράφε σε μια άλλη γλώσσα …αλλά σε γλώσσα – συστηματοποιημένο κώδικα, ηλίθιε).

    «και τι σε πειράζει εσένα αν στα κόμματα πάνε σόι?
    δηλ στις επιχειρήσεις πώς πάνε?
    ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ, ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ – ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕ ΘΑ ΕΜΠΛΕΚΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

    τι κόμπλεξ είναι αυτό με τα παιδιά τον άλλων.!
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ «ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ;

    αυτά περί οικογενειοκρατίας είναι συμπλεγματικές συμπεριφορές ανικάνων ανθρώπων όποιος έχει μυαλό τρέχει
    ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ …Ή ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ.
    ΠΑΥΣΑΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΑΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΚΘΕΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΙΚΑΝΩΝ, ΟΝΤΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΥΠΕΡ- ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΗΜΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΣΑΣ. ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ «ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ».
    Αυτά από κάποιον που «νίκησε» στη ζωή, αλλά η εύπορη και δυνατή οικογένεια του τον έμαθε να σέβεται και να τιμά όλους τους «πικραμένους» και μη αυτού τού κόσμου και να απεχθάνεται τους ταπεινούς και τους ηλίθιους, επαρμένους, κρυφο-φασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λοιπόν 2.32 σκόπευα να σου απαντήσω κι εγώ, αλλά πρόλαβε ο 10.49. Έτσι έχω μονάχα να συμπληρώσω ότι στον τρόπο που σκέφτεσαι απεικονίζεται ο ωχαδερφισμός που εισήγαγε (δυστυχώς) το ΠΑΣΟΚ στην 20ετία της διακυβέρνησής του. Μη βιαστείς να κατακρίνεις, πιθανότατα και η ΝΔ στην ίδια περίοδο τα ίδια θάκανε.

    Παραμένει όμως το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ του Αντρέα μας έμαθε ότι όλα επιτρέπονται, ότι μπορούμε να πατάμε στον άλλο, ότι δεν τρέχει και τίποτα αν απλώσουμε, όντας δημόσιοι υπάλληλοι, το χέρι μας και κλέψουμε δημόσιο χρήμα, ότι δεν πειράζει αν εκθέσουμε τον παράνομο πλούτο μας προκλητικά και κακόγουστα, κάτι σαν γάμος του Τσοχατζόπουλου δηλαδή, ότι όλα επιτρέπονται από πλευράς δημόσιων είτε ιδιωτικών ηθών, ή ό,ποια γύμνια ή ό,ποια πρόκληση η ό,ποια συμπεριφορά…

    Και κάπως έτσι πλάκωσαν και οι ΝΔ-γύφτοι, οι Νέο-πεινασμένοι, που με τη δικιολογία της διαφθοράς των προηγούμενων ξεκίνησαν να κάνουν τα χειρότερα. Αλήθεια, σας έχω πει ότι είμαι ΥΠΕΡ της θανατικής ποινής;

    Λυπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 1.21. Πράγματι Λυπόν. Δυστυχώς υπάρχουν κι αυτοί οι Νεο-πεινασμένοι και οι ΝΔ-αγύρτες που βλέπουν την εξουσία σαν μέσο εύκολου πλουτισμού. Αλλά κάποιος δεν τους κυνηγάει τώρα; Κάποιοι μηχανισμοί δεν δουλεύουν; Κάποια πράγματα δεν αποκαλύπτονται από τους ίδιους τους αρμόδιους φορείς; Έστω κι έτσι κάτι θα διορθωθεί.
    Αναφέρομαι και στους κουμπάρους με την ΜΕΒΓΛΑ και στο καρτέλ στο γάλα -σουπερμάρκετ και στην 'ΑΚΡΟΠΟΛΗ' και στις υποκλοπές με την vodafone. Πότε στο παρλεθόν είχαν γίνει τόσο σημαντικές αποκαλύψεις από το ίδιο το κράτος εναντίον του ίδιου του κράτους; Η δικαιολογία του ΠΑΣΟΚ ότι εμείς δεν αποκαλύπταμε γιατί δεν κάναμε μαϊμουδιές, μόνο θυμηδία προκαλεί και ομολογία συγκάλυψης. Δεν είναι όλοι τέτοιοι και δεν είναι όλοι αγύρτες σήμερα. Υπάρχουν αλλά είναι οι λιγότεροι σήμερα γι αυτό και τους ξεσκεπάζουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βασίλη δεν κατάλαβες.
    Εδώ τίθεται ακόμη σοβαρότερο ζήτημα - πολιτισμού και δημοκρατικής ιδεολογίας εναντίον της βασίζουσας νοοτροπίας που καλλιεργήθηκε επί ΠΑΣΟΚ και δοξάζεται σήμερα επί ΝΔ.
    Δεν το βλέπεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ερώτηση στον Βασίλη:
    Αφού η σημερινή κυβέρνηση φροντίζει για την έστω και ελάχιστη λειτουργία των μηχανισμών του κράτους, πράγμα που κατά τη γνώμη σου αποδεικνύεται από το γεγονός ότι καταγγέλλει μέχρι και τον εαυτό της, και αφού έκανε "εξονυχιστική" οικονομική απογραφή και έλεγχο όλων των "φακέλλων" που συγκέντρωνε ώς αντιπολίτευση για να τιμωρήσει τους κλέφτες, γιατί δεν στέλνει στον εισαγγελέα τα αντίστοιχα - τουλάχιστον - πράσινα σκάνδαλα για να τους κλείσει μέσα; Να 'χουμε και μείς κάτι χειροπιαστό για να κρίνουμε ποιοί είναι οι κλέφτες και ποιοί όχι.

    N.C.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 3.35. Τα πιο πολλά σκάνδαλα και ¨σκάνδαλα¨επί ΠΑΣΟΚ είχαν νομική κάλυψη. Για παράδειγμα όταν ο ένας υφυπουργός μένει δωρεάν σε σπίτι και μάλιστα ακριβό κάποιου επιχειρηματία προμηθευτή στο υπουργείο του, αυτό είναι "σκάνδαλο" αλλά δεν τιμωρείται. Είναι τεράστιο αλλά ηθικής φύσεως. Ο άλλος υφυπουργός είχε μέσω της οικογενειακής εταιρείας του προμηθεύσει ξυλεία όλη τη γέφυρα του Ρίου. Αυτό είναι "σκάνδαλο" αλλά και αυτός μπορούσε να το κάνει αφού λόγω του ασυμβιβίβαστου είχε μεταβιβάσει τις μετοχές του σε αδελφούς, παιδιά κλπ. Έτσι εμφανιζόταν ως απ έξω. Το πιο καραμπινάτο σκάνδαλο ήταν αυτό με την ΔΕΚΑ και το Χρηματιστήριο όπου γίνανε όλα εν γνώσει της τότε ηγεσίας, τα πράγματα πήγαν σε εισαγγελέα, ζητήθηκε εξέταση (και για άλλα θέματα) από την βουλή, αλλά τότε το αυτί του πρωθυπουργού δεν ίδρωνε. Και αυτό ήταν νόμιμο. Είχε το δικαίωμα η τότε κυβέρνηση να μπλοκάρει τις διαδικασίες και αυτό έκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση