GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Αλλαγή σελίδας" στην "Ελευθεροτυπία"...

Το παρασκήνιο της παραίτησης Φυντανίδη "Αλλαγή σελίδας" σηματοδοτεί για την "Ελευθεροτυπία" η σημερινή παραίτηση του Σε...

Το παρασκήνιο της
παραίτησης Φυντανίδη
"Αλλαγή σελίδας" σηματοδοτεί για την "Ελευθεροτυπία" η σημερινή παραίτηση του Σεραφείμ Φυντανίδη από τη θέση του διευθυντή. Η παραίτηση υποβλήθηκε μετά από ρήξη με την Μ. Τεγοπούλου, που ανέλαβε τα ηνία μετά τον θάνατο του πατέρα της Κίτσου Τεγόπουλου.
Πρότεινε μείωση κατά το ήμισυ των αποδοχών στον επί 31 χρόνια διευθυντή λόγω προσπάθειας αντιμετώπισης των οικονομικών προβλημάτων την οποία μείωση εκείνος αρνήθηκε.
Ο ίδιος είπε στους συντάκτες ότι οι αποδοχές του ήταν περί τις 44.000 ευρώ το μήνα, η πλευρά Τεγοπούλου υποστηρίζει ότι σε ετήσια βάση έπαιρνε συνολικά γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ.
Στην εφημερίδα επικρατεί μεγάλος αναβρασμός για την "επόμενη μέρα".

47 σχόλια

  1. Τουλάχιστον θα γλυτώσουν την αποζημίωση!

    (Αμαν πια, 1,5 εκατ. σαν πολλά δεν ειναι όταν βασικά θάπρεπε αυτός να πληρώνει την "Ε" για τη στήριξη που έδινε στην κυρία Βιργινία για να τα κονομάει;)

    Δείτε τη βίλα που έχτισε το ετήσιο 1,5 εκατ. συν οι αρπαχτές της Βιργινίας, στην Τήνο!
    Νάχαν και γούστο, πάει στο διάολο. Αλλά αυτοί έχτισαν λές και ηταν στην Αριζόνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. What?
    This poysth,what?

    Παραιτηθηκε?
    Ω! what ! a miracle!

    Παραιτηθηκε η πουσταρα??

    Ω!

    Homo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μεταπολίτευση γυρίζει σελίδα.
    Ο γλυκός και ευγενής άνθρωπος Φυντανίδης είναι καιρός να ξεκουραστεί και μαζί μ' αυτόν μια ολόκληρη γενιά που προσέφερε σημαντικά στον εκδημοκρατισμό της χώρας, αλλά και στην εμπέδωση της μικροαστικής κουλτούρας και του kitsch.

    Πριν από ένα μήνα περίπου, από τούτο το blog επιχείρησα να ερμηνεύσω τις αλλαγές ιδιοκτησίας, σχέσεων, συμμαχιών και στελεχών των ΜΜΕ, με το τέλος μιας περιόδου, που, συνήθως αποκαλείται μεταπολίτευση.
    Τότε σε πολλούς η εκτίμηση αυτή δεν ήταν κατανοητή. Φαντάζομαι οτι τώρα γίνεται λίγο σαφέστερη και, ενδεχομένως, μετά τις εκλογές να καταστεί απολύτως σαφής και αυτονόητη.
    Μόλις τώρα βλέπομε διάσπαρτα σημεία της αποδιάρθρωσης ενός συστήματος, που στηρίχθηκε στις διαχωριστικές γραμμές δεξιάς και αριστεράς και στις αντίστοιχες συντηρητικός-προοδευτικός.
    Η κατ'ουσίαν ψευδεπίγραφες αυτές γραμμές σαρώνονται πλέον εκ των ένδον.
    Οι εξελίξεις δεν μπορεί παρά να επηρεάσουν άμεσα τους συσχετισμούς στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ. και του Συνασπισμού, καθώς και τη σχέση οικονομίας - ΜΜΕ - πολιτικής. Και το παιχνίδι μόλις τώρα αρχίζει.
    Ας ανοίξουμε τα μυαλά μας και την καρδιά μας στη νέα εποχή. Θα είναι πιο δύσκολη, πιο αντιφατική και, γι' αυτό, πιο ενδιαφέρουσα.

    Υ.Γ. Οι τακτικές που ακολουθούνται κατά περίπτωση: μειώσεις μισθού, κατηγορίες για κακή οικονομική διαχείρηση, κλπ, είναι απλώς στάχτη στα μάτια. Δεν εννοώ οτι δεν αποτελούν πραγματικότητες, αλλά υπαινίσσομαι οτι δεν είναι οι πραγματικές αιτίες αλλά οι προφάσεις που χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψευδεπιγραφες επιγραφες το αριστερα-δεξια; Εισαι πολυ νυχτωμενος. Σε λιγο καιρο θα δεις οχι γραμμες αλλα τοιχος του Βερολινου να γεννιεται μεταξυ των πολιτων - οι διαφορες θαναι τεραστιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12.21
    Δεν εννοώ ότι δεν υπάρχουν διαφορές.
    Δεν εννοώ ότι δεν έρχονται, ίσως, και ρίξεις μοναδικές.
    Λέω ότι οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ αριστεράς και δεξιάς έτσι όπως παρουσιάζονται και στοιχειοθετούνται τα τελευταία τουλάχιστον είκοσι χρόνια, είναι πλαστές.
    Αποτελούν επιχείρηση των κομμάτων να διαφοροποιηθούν τεχνηέντως μεταξύ τους και τίποτα περισσότερο. Αυτό, ξαναλέω, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν συγκρουσιακοί όροι στην ελληνική κοινωνία. Μόνο που αυτοί διαμορφώνονται σε άλλο πεδίο από αυτό που συντηρούν εναγωνίως τόσα χρόνια τα κυρίαρχα κόμματα του πολιτικού μας συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H KORH TOU OMWS PAIZEI KAI GAMW TIS MOUSIKES...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα πουλάκι μου είπε κάτι για συμφωνία του Φυντανίδη με τον Ελ. Τύπο, εδώ και αρκετό καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12.36.....KOSTA..akoma orthios eisai????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΡΙΛΑΕ, ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ EXTRA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ηρεμηστε!δεν υπαρχει λογος για πανικο!βρεθηκε αντικαταστατης.εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 12.44 ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενας λιγδιαρης δημοσιογραφος η απλα επιτελους εφθασε το τελος.
    (Αγοραζα απο 1979 την 'Ε' συνεχως.Διαθετω πλουσιοτατο αρχειο.Σταματησα να την αγοραζω το 2005 ετσι απλα,ενα μεσημερι.Ειχα υποχρεωσει τον εαυτο μου να συνεχισει να την αγοραζει το 2002-2003-2004 αν και ηδη ηταν ορατα στο ΣΠΙΤΙ μου τα αποτελεσματα των ενεργειων της 'Ε' ως μελους της συμμοριας 1984 και ειδικα του Φυντανιδη.Ετσι και αλλιως εν οψει Μαιου θα φανει η κινηση της 'Ε' στο χωρο της δημοσιογραφικης αλητειας και του κοινου εγκληματος.Ας δουμε ενα μικρο δειγμα).
    1.Ειναι λιγδιαρης κυριολεκτικα γιατι ειναι ο μονος μαζι με την πρωην γκομενα του Αντρεα,τη Βασουλα Παπανδρεου(στα ισογεια ξενοδοχειων -πριν χρονια- γινονταν συνδιασκεψεις του ΠΑΣΟΚ και τα γκαρσονια κουβαλουσαν σαμπανιες και χαβιαρια στα ρετιρε στον προεδρο και την ερωμενη του...)που οταν βγαινουν στο γυαλι προκαλουν σιχαμαρα.Γυαλιζουν λες και εβγαλαν με τα ποδια ολη τη Σαχαρα.Ουτε ενα χαρτομαντηλο ρε παιδια ;
    2.Ειναι λιγδιαρης γιατι στην περιπτωση του Ολυμπιακου φαγητου της συζυγου δεν ειχε δικαιολογια.Θυμιζε τον Ζαχαρεα της ΝΔ και τη συζυγο του,Ρουσοπουλου, που σημερα την εκανε απο τον Αλφα μπροστα απο την Καπανδριτσιωτικη Φορολογικη Ενημεροτητα εκδοσης Κοντομηνα.
    3 και ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ. Με αφορμη το μακρυ ταξιδι του Τεγοπουλου διατυμπανιζε οτι 'ουτε μια φορα σε ολα τα χρονια της δημοσιογραφικης του καριερας δεν σηκωσε το τηλεφωνο να του πει να μην ασχοληθει με καποιο θεμα'.Οταν ακους απο πατσαβουρες τυπου Παναγιωταρεας τετοιες δηλωσεις απαντας : Στη χωρα που ανθει φαιδρα πορτοκαλεα,εγινε καθηγητρια η Παναγιωταρεα.Οταν ομως ακους απο 'Δημοκρατες αλα Μοντ' τετοιες δηλωσεις,τοτε λες : Τον Μασσαβετα τον ρωτησε ;

    Υστερογραφο : Σε ποιο προτζεκτ ο Φυντανιδης εβαλε γερα πλατες στον Παχτα ; Γιατι οι συντακτες του (Καρελιας,Ιος,κλπ) δεν ασχοληθηκαν με το σκανδαλο των 30 δις Ευρω αν και τους ζητηθηκε η βοηθεια και με
    επιστολη ; (Αναφερομαι ΣΤΟ ντοσιε που παραδοθηκε απο το γραφειο Σημιτη στον Αγγελου χερι-χερι και για χαρη του οποιου το συνολο της Ελληνικης δημοσιογραφιας κατεβασε τα παντελονια του ).Τελικα ποσο καλα γνωριζει τον Παχτα ο Φυντανιδης ; Συνεχιζοντας,ποιο ειδικο λογο εχει ο Παχτας και επιδιωκει πασει θυσια σε αυτες τις εκλογες να ειναι στην Βουλη ; Ακομη ποιο ειδικο λογο εχει ο Βασιλακης,πρωην νομαρχης Χαλκιδικης,λομπιστας και εργαζομενος στον Στεγγο,εξαιρετικος συνεργατης(αν και δεξιος) του Παχτα και με στημενες δημοσκοπησεις κινει γη και ουρανο να μπει στη Βουλη;Φοβαται κατι ;

    Συνοψιζοντας :
    Κωνσταντοπουλος(αριστερος δικηγορος δεξιων βιομηχανων),Παχτας(συντομα ακολουθει αναλυση),'Ε" ως τμημα εγκληματικης ομαδας,Σημιτης(υπευθυνος ...εργου),Μετσοβειο(εγκληματικος μηχανισμος πρωθυπουργικου επιπεδου),ΣτΕ ως Σωμα Εξωνημενων Δικαστων,ΣΕΒ(χωρις σχολια),Βουλη(χωρις σχολια,Βενιζελος,Τσοχατζοπουλος,Σιουφας,(και αλλοι που μεχρι τον Μαιο θα μαθευτουν),το συνολο του κρατικου μηχανισμου,η ΝΔ,το ΠΑΣΟΚ,πως συνδεονται σε ενα κορυφαιο (πανευρωπαικα) πολιτικο-οικονομικο-κοινοβουλευτικο που αφορα το βαθυ κρατος ; Ολοι αυτοι βρεθηκαν στον ιδιο χωρο και συνεδριασαν για ενα θεμα ναι η οχι; Αν οχι ποιο ειναι το ενιαιο κεντρο που τους καθοδηγει ολους αυτους ;
    Τελευταιο : Αν γνωριζει καποιος υποθεση οπου το συνολο του συστηματος(οι παραπανω και οχι μονο)κινειται εξωθεσμικα για ενα μεμονωμενο κορυφαιο θεμα,που αφορα το βαθυ κρατος,παρακαλω ας το δημοσιευσει,φυσικα ανωνυμα.

    Αποεπενδυτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Παναγιωταρεα ,"πως συνδεεται" με αυτον τον βρωμοπουστα τον φυντανιδη?

    Αν θες απαντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδιά, ανώνυμοι είστε, δεν εκτίθεστε, γιατί δεν τα κάνετε λιανά και για μας τους απ' έξω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Παναγιωταρεα δηλωνει δημοσιογραφος(εσχατως και καθηγητρια).Ο Φυντανιδης δηλωνει δημοσιογραφος.Καθονται στο ιδιο... παγκακι.Οταν ακους την γριουλα δεν την παιρνεις στα σοβαρα λογω του ΓΝΩΣΤΟΥ βρωμικου παρελθοντος της.
    Ο κοσμος δεν γνωριζει ομως τα αγωνιωδη πολιτικα-οικονομικα-αναγνωσιμοτητας στροφαρισματα του Φυντανιδη,ηδη ανεφερα ενα,με τεραστιο κινδυνο για μενα και για μερικους ακομη(δεν ειμαι δημοσιογραφος).Οποιος γνωριζει τι σημαινει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το ονομα αυτο καταλαβαινει.Θελω να πω οτι με τη λεοντη του 'Δημοκρατη'(ακομη και οταν ο Καρελιας χορευει τον χορο του εκσυγχρονισμου - της πιο σκληρης/συμπαγους εγκληματικης ομαδας που υπαρχει σημερα στη χωρα)δουλευει τον κοσμο,τον ποδηγετει,τον κατευθυνει.Ταυτοχτονα ομως κοιτα απαξιωτικα τις 'Παναγιωταρεες' δηλωνοντας οτι δεν ειναι αυτος ετσι.Συμφωνω.Αυτος ειναι χει ροτερος.Υπομονη.Μερικες εβδομαδες εμειναν.Θα διαβασετε απιστευτα πραγματα.Το βαθυ κρατος στην Τουρκια εκτελει τους αντιθετους.ΕΜΕΙΣ ακομα εδω,στην Ελλαδα,δεν εχουμε τετοια απωλεια.Ειμαστε απλα οι ΟΜΗΡΟΙ της Ελληνικης Δημοκρατιας(τρομαρα της)

    Τέλευταιο : Προσφατα ειδαμε την Παναγιωταρεα να προλογιζει την Γλυκατζη στο Παν. Θεσ/νικης.Ειπα :
    Δεν φταιει κανενας παρα μονο οι φοιτητες.Επρεπε να το καψουν.Δεν νοειται Πανεπιστημιο με Παναγιωταρεα μεσα.Αυτοκαταργειται.Ας καει λοιπον.(Οχι,δεν μου φτανει το οτι την εχουν κανει σουργελο κατ ' επαναληψη).

    Αποεπενδυτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Φ. άργησε να καταλάβει πως είχε έρθει το τέλος εποχής. Το ίδιο κι ο Βότσης, το ίδιο κι ο ΚΥΡ.
    Διαβάζω Ε απο την πρωινή Ε. Φυσικά και έχω διαπιστώσει, απο τα μέσα του 90 (άργησα ε;) πως απο όχημα του "προοδευτικού λαϊκισμού", έγινε η πιο φασιστική εκδοχή του συντηρητισμού. Η φασιστική μανία των συντακτών της φάνηκε με τον πιο αχρείο τρόπο, απο την αντίδραση των συντακτών της στις αποκαλύψεις για το ρόλο της Βιργινίας. Καμμία διάθεση δεν έχω να υπερασπιστώ τον ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ (cool),αλλά πλέον η Ε απέπνεε σκουριά, συμφέροντα, διαπλοκή, μεγαλοϊδεατισμό και...ψωνίαση.
    Δεν είναι τυχαία η επένδυση της εφημερίδας σε γκεμπελίσκους σταλινικούς ξερόλες τύπου Στάθη...
    Κρίμα την πένα, τουλάχιστον ο Φ, ήξερε πως ΔΕΝ ήξερε να γράφει...
    Πιστεύω πως, αν και άργησε, πρέπει να κλείσει. Δεν λυπάμαι παρά μόνο για λίγους και συγκεκριμένους οι οποίοι, όντας ανοικτόμυαλοι, δεν θα χαθούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Παναγιωταρεα δηλωνει δημοσιογραφος(εσχατως και καθηγητρια).Ο Φυντανιδης δηλωνει δημοσιογραφος.Καθονται στο ιδιο... παγκακι.Οταν ακους την γριουλα δεν την παιρνεις στα σοβαρα λογω του ΓΝΩΣΤΟΥ βρωμικου παρελθοντος της.
    ---
    Παλι δεν καταλαβα τιποτα.

    ΕΣΥ δεν θελεις προφανως να μας πεις τι εννοεις.
    Κυριοι,υπαρχει καποιος αλλος που μπορει να μας πει περισσοτερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. [...] Ο κοσμος δεν γνωριζει ομως τα αγωνιωδη πολιτικα-οικονομικα-αναγνωσιμοτητας στροφαρισματα του Φυντανιδη,ηδη ανεφερα ενα,με τεραστιο κινδυνο για μενα και για μερικους ακομη(δεν ειμαι δημοσιογραφος). [...] Υπομονη.Μερικες εβδομαδες εμειναν.Θα διαβασετε απιστευτα πραγματα. [...] Τέλευταιο : Προσφατα ειδαμε την Παναγιωταρεα να προλογιζει την Γλυκατζη στο Παν. Θεσ/νικης.Ειπα :
    Δεν φταιει κανενας παρα μονο οι φοιτητες.Επρεπε να το καψουν.Δεν νοειται Πανεπιστημιο με Παναγιωταρεα μεσα. [...]


    Ας ελπίσουμε ότι αυτά που λέει ο Αποεπενδυτης έχουν ένα ψήγμα ρεαλισμού και αληθοφάνειας (ας αφήσουμε την αλήθεια). Αλλά αυτό το μείγμα κρυπτογραφημένων αποκαλύψεων από έναν διαβασμένο πολίτη, βιβλικού λόγου ("Είπα...") και teaser με προϊδεάζει αρνητικά για την εγκυρότητα όσων γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θλίβομαι. Γιατί υποτίθεται ότι κάποιοι απο σας είναι δημοσιογράφοι. Και μιλάτε με αυτό τον τρόπο για έναν συνάδελφό σας.
    Δεν τον ξέρω, δεν είναι φίλος μου, δεν μου άρεσε η πολιτική γραμμή της "Ε" αλλά όπως και να το δεις, όση χολή κι αν βγάλεις, δεν μπορείς να παραγράψεις το γεγονός ότι οδήγησε μια εφημερίδα για πάρα πολλά χρόνια σε σταθερό περιβάλλον.
    Καλά δεν καταλαβαίνετε ότι τέτοιες συμπεριφορές απαξιώνουν τον κλάδο σας;
    Ότι όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα πλησιάζει και η δική σας ώρα;
    Τι στο διάολο, όλοι Μητσοτάκηδες γίναμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς τον ανωνυμο 1:33
    Ανθρωπε μου δεν ειμαστε ανωνυμοι.
    Ειμαστε ο μοναδικος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ πονοκεφαλος της ομαδας Νασιακου απο το 2001-2004 και οχι μονο.Εσυ βλεπεις τα μπατσουλινια οταν ρυθμιζουν την κυκλφορια,ενω εμεις...Οπως και ναχει λιγη υπομονη.Οι μερες μετρουν αναποδα.Γιατι οχι τωρα αποκαλυψεις;
    Γιατι αν γινει εστω και παραμικρο γνωστο αμεσως θα κανει η Βουλη νομοθετικες-αιφνιδιαστικες ρυθμισεις ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ.Ψαξε λιγο αυτα που εγραψα,δες τα προηγουμενα σχολια και θα καταλαβεις οτι υπαρχει και ο ανθρωπινος φοβος.Ποιος θελει να βρεθει σε ενα χαντακι ; 30 δις Ευρω ιδιωτικου χρηματος ειναι αυτα που τα 'στηριζει' το Μαξιμου.Μονο αυτο σου λεω τωρα.Η ελληνικη Βουλη εχει(μεσω νομοσχεδιου)καταργησει θεμελιωδεις διαταξεις του Συνταγματος,το εχει επιβεβαιωσει στις επερωτησεις που ακολουθησαν και επιπλεον ψηφισε για δευτερη φορα δευτερο Ν/Σ για το ιδιο θεμα.Ψαξε,γιατι τη λεω 'χαμαιτυπειο του Παχτα'; Τι αλλο ψηφισε ο κ Χρηστος Παχτας ;

    Αποεπενδυτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "teaser".

    Νομιζω ενας τετοιος ειναι.

    Και πικραμενος ,αν καταλαβα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Oste sta mesa tou '90 katalabe o magkas o John oti i 'E itan tis diaplekomeni.Mipos na mas peis poies kata ti gnomi sou einai oi egkures?Eidika gia ta meta '95 xronia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παρατηρώ ότι κανείς δεν προβληματίστηκε για το ύψος των απολαβών ενός δημοσιογράφου (έστω και διευθυντή): Από 15-45 εκατομύρια δραχμές το μήνα προκύπτει αν κάνετε τις πράξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προσεξτε.
    Θα σας κανω ολους σαν αυτον τον πουστη τον φυντανιδη.

    Τετοιους αφισκιους

    Διας ο τιμωρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια.
    Εκτός απο το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ίσως, αν και νομίζω πως απο πίσω είναι ο Τζίγγερ...ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. mhpos nomizetai oti o kainourgios me ta 7,5ek draxmes to mhna (xwria ta maura) tha einai kaluteros?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι διάβολο αριστερός δήλωνε ο βρωμο - φασίστας Φυντανίδης, με τόσο μηνιαίο μισθό :Ο ίδιος είπε 44.000 ευρώ το μήνα, η πλευρά Τεγοπούλου υποστηρίζει ότι σε ετήσια βάση έπαιρνε συνολικά γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ. Μόνο που έπαιρνε τόσα χρήματα τον κατατάσει στους πιό βρωμερούς φασίστες. Άλλα δήλωνε άλλο ήταν και το περνούσε και στην εφημερίδα πλαγίως. Φιλόλαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για δες κάτι "αριστερούς" με φαραωνική βίλα που διαθέτει ελικοδρόμιο, σε απομονωμένο ορμίσκο στην Τήνο, για τον οποίο - αφού έχτισε τη βιλάρα - "φρόντισε" να κηρυχθεί προστατευόμενη περιοχή ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους, προκειμένου να μη χτίσει κανείς άλλος και να μην του χαλάσει την πριβέ παραλία...

    Ας περάσει τώρα στην αφάνεια και στην ανυποληψία. Και πολύ άργησαν κάτι σαν και δαύτον, που το έπαιζαν μονίμως τιμητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όλοι δεξιοί είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΦΥΝΤΑΝΙΔΗ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΙΝΑΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ. Ο "ΔΑΣΚΑΛΟΣ" ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΑΤΕ ΚΙ Ο "ΔΑΣΚΑΛΟΣ" ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΑΤΕ.
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΓΥΡΝΑΤΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

    ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΛΗΜΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ=ΚΑΤΑΚΑΘΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κατά 99% για όποιον γράφει ανώνυμα με κώδικες, υπονοούμενα χωρίς να λέει τα πράγματα με το όνομα τους ισχύει το εξής: ήταν χωμένος σε κάποια δουλειά και ετοίμαζε γερή αρπαχτή αλλά τελικά κάτι συναίβει και κάτι ή κάποιος/οι του χάλασαν την μπάζα. Με αποτέλεσμα να μιλάει με μισόλογα και να πετάει ανώνυμα λάσπη προς δικαίους και αδίκους, ΑΛΛΑ να μην περιγράφει ακριβώς τι έχει συμβεί διότι τότε θα αποκαλυφθεί ποιός είναι και θα φανεί ότι και ο δικός του ρόλος κάθε άλλο παρά αγαθός ήταν, με αποκλειστικό στόχο την κονόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλά ρε παιδιά, λέει ο καθένας σας ό,τι θέλει αλλά δεν βρίσκεται ένας άνθρωπος να σχολιάσει τα 44.000 (έστω)ευρώ που εκείνος λέει ότι παίρνει, και που δεν δέχεται να μειώσει στο μισό; Δηλαδή η αμοιβή αυτή σας φαίνεται φυσιολογική για έναν άνθρωπο βάζει έναν τίτλο την ημέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εμένα δεν με νοιάζουν οι 44.000. Μετά από τόσα χρόνια δουλειάς πρέπει και οι δημοσιογράφοι να ανταμείβονται για τις θυσίες που έχουν κάνει και τον πόλεμο που έχουν υποστεί. Εμένα με νοιάζει που κανείς δεν μιλάει για τη βρώμικη Βιργινία και τη διαπλοκή του υποκριτικού Φυντανίδη. Είναι αδιανόητη κατρακύλα για άνθρωπο του υποτιθέμενου πνευματικού διαμετρήματος του Φ. να κάνει τις βρωμιές του και μετά να λοιδωρεί αυτούς που τον ξεσκεπάζουν. Για άλλους λόγους έπρεπε να πάρει δρόμο από την Ε. Όχι για τα λεφτά. Και ελπίζω πράγματι να είναι αφορμή ο λόγος που δίνεται από τη διοίκηση της εφημερίδας.
    Έλενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δεν είμαι δημοσιογράφος. Κάθομαι λοιπόν και παρακολουθώ τα λεγόμενα, και φρικάρω.

    Φρικάρω από το υποχθόνιο μίσος στον πετυχημένο, φρικάρω για την όψιμη μισαλλοδοξία, φρικάρω από το μέγεθος της χολής.

    Το ότι ο Φ. δεν είναι μπουμπούκι, είναι ακριβώς έτσι. Αλλά σε τέτοιες θέσεις δε στέκονται μπουμπούκια, στέκονται άνθρωποι της πιάτσας και με μεγάλες ικανότητες. Αλλά δρυός πεσούσης (άσε που δεν έχει πέσει ακόμα...) πας ανήρ ξυλεύεται.

    Μην τρελλαθούμε ρε κονδυλοφόροι. Κοιταχτήτε λίγο στον καθρέφτη πριν γράψετε...

    Λυπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΣΠΡΕΣΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. "Το παρασκήνιο της
    παραίτησης Φυντανίδη"!!!

    kati se hardavella mou kanei afto
    'H se star channell

    "OLO TO PARASKHNIO THS EUROVISION: HTAN MILHMENH H EPITROPH"

    geia sas re apokalyptikoi web-dhmosiografoi!
    Kamia diafhmisoula arpaksate?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Συγγνώμη. Αυτό ήταν το παρασκήνιο που αποκαλύπτεται ; Οτι ζήτησαν από τον Φυντανίδη να μειώσει την αμοιβή του και αυτός το κράτησε μυστικό αποκαλύπτοντας το στους συντάκτες ; Ρε παιδιά το μπλοκ πάει να γίνει γραφικό... Ο μόνος που από όλα τα mail έχει κάτι υποτυπώδες να πει είναι ο «Αποεπενδυτής». Και όσοι αναρωτιούνται γιατί αν και ανώνυμος κρύβει λόγια, η απάντηση είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις. Για τον άλφα ή βήτα παπάρα που γράφει την μαλακία του και δεν έχει να διακινδυνεύσει τίποτα περισσότερο από την δουλειά του στο γραφείο, ο Αποεπενδυτής μπορεί να έχει να διακινδυνεύσει κάτι παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 44.000 euro to mina? Kai mas xalaei to posa pairnei h Drouza???
    Dimosiografos me 44.000 euro to mhna? Kai diavazoume akoma efimerides???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. to mono pou exei na diakindynefsei o apoependyths einai na tou kanoun kana klysma me frapelia gia tis malakies pou mas exei zalisei ta arxidia edw kai mhnes.

    afto mono. kata ta loipa, oti grafei o 1.59 kai o 10.14 isxyoun ston pondo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΟΤΑΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ 44.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ Η' 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ;

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 44.000 ευρώ το μήνα χωρίς τη σύνταξη, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 44.000 ευρώ το μήνα χωρίς τη σύνταξη, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. για πείτε παρασκήνιο για εσπρεσσο - ελευθεροτυπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κατερίφθη ένας ακόμη μύθος??Θλίβομαι με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, όταν τα προβλήματα που εμφανίζονται καθημερινά υποθηκεύουν το μέλλον μας και εμείς "περί άλλων τυρβάζουμε ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Φίλε αποεπενδυτή ΄΄συνδέεις΄΄ την Χαλκιδική με την Μεσσηνία;
    Έχει και TVX η ιστορία , μήπως και λίγο απο Εθνική κάτι απο ΜΑΤ και αποχαρακτηρισμους δασικών εκτάσεων.
    Δεν μας βοηθάς πολύ....
    - Πάντως στο θέμα της TVX η κατάσταση ήταν (είναι) τραγική απο όπου και να την πιάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η Ο Ε.Τ ΕΓΙΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ
    Η Ο ΦΥΝΤΑΝΙΔΗΣ ΔΕΞΙΟΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΤΟ'ΛΕΓΕ ".....ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑ
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πάντα μάγκες οι Ελληναράδες.
    Όταν κάποιος είναι στις δόξες του τον προσκυνάνε, όταν πέσει τότε θυμόνται όλα τα ελλατώματά του και του την πέφτουν.
    Το ίδιο συμβαίνει εδώ και χρόνια γιατί να αλλάξει τώρα με τον Φυντανίδη.
    Ιδιαίτεροι μερικοί συναδελφοί του τώρα βγάζουν όλα τα κόμπλεξ κατωτερότητας.
    Περαστικά πάντα έτσι σας θέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση