GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καραμανλής θέλει να κουκουλωθεί το νέο σκάνδαλο!

Νέος συναγερμός έχει σημάνει στο Μέγαρο Μαξίμου για το σκάνδαλο της χρηματιστηριακής ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ και του Επικουρικού Ταμείου των δημοσίων υπ...

Νέος συναγερμός έχει σημάνει στο Μέγαρο Μαξίμου για το σκάνδαλο της χρηματιστηριακής ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ και του Επικουρικού Ταμείου των δημοσίων υπαλλήλων, με τη εμπλοκή Τσιτουρίδη, Σημαιοφορίδη κλπ. Ξέρουν ότι το θέμα έχει μεγάλη "ουρά" και ότι έχει βγει μόνο η κορυφή του παγόβουνου.
Αυτό που ενδιαφέρει τον Κ. Καραμανλή όμως δεν είναι να αποκαλυφθεί και η υπόλοιπη αλήθεια αλλά να ... κουκουλωθεί.
Για να μην πάθει ζημιά η κυβέρνηση από νέες αποκαλύψεις!!

10 σχόλια

  1. αντε ρε κατίνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΚΑΙ
    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

    Στις παρακάτω γραμμές θα υποστηριχθεί ότι το πολιτικό σύστημα, με κύρια ευθύνη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και με την ανοχή των υπολοίπων, έχει στήσει ένα ελεεινό σύστημα υπεξαίρεσης του δημοσίου χρήματος, το οποίο μεταφέρεται, μέσω off shore, στα ταμεία των κομμάτων και ένα μικρό μέρος του στις τσέπες των μελών των διορισμένων διοικητικών συμβουλίων, που λαμβάνουν τις αποφάσεις.
    Θα υποστηριχθεί επίσης ότι η επιχείρηση της κυβέρνησης να διασκεδάζει τις εντυπώσεις - όταν οι φορείς που ελέγχει πιάνονται στα πράσα να κλέβουν το δημόσιο χρήμα, εξαγγέλλοντας βαρύγδουπες νομοθετικές πρωτοβουλίες για να διορθώσει δήθεν τις ατέλειες των νόμων, που, όπως προφασίζεται, αποτελούν την αιτία της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος - βάλλει ευθέως εναντίον της κοινωνικής δικαιοσύνης και της χρηστής διοίκησης. Όπως ακριβώς, θριαμβευτικά «εξαγγέλλει» να πράξει στο μέλλον κι ο Γιώργος Παπανδρέου, διακηρύσσοντας τη «δίκαιη κοινωνία» .

    Φίλοι μου, όπως θα ξέρετε, η συγκρότηση της αστικής δημοκρατίας και του κοινωνικού κράτους στηρίχθηκε στην έννοια της κοινωνικής δικαιοσύνης. Η έννοια αυτή περιγράφει, εκτός από το πλαίσιο ισονομίας – ισοπολιτείας, και την διορθωτική παρέμβαση του κράτους στην κατανομή του πλούτου, ώστε η φτώχια και ο αποκλεισμός να μη παίρνουν τέτοια μορφή που να αποτελούν απειλή για την ίδια την ύπαρξή του. Πάνω σε αυτό υπάρχουν πολλές και διάφορες θεωρήσεις. Όμως καμία από αυτές δεν τόλμησε να εισηγηθεί την αντικατάσταση ή υποκατάσταση της έννοιας «κοινωνική δικαιοσύνη» με αυτήν της «δίκαιης κοινωνίας».
    Η τιμή γι’ αυτό το κατόρθωμα λαϊκισμού και επικίνδυνης, για τους θεσμούς, προσέγγισης, ανήκει στο Γιώργο και στον εσμό των ηλιθίων φαυλοκρατών, που τον περιβάλλουν. Ανεύθυνοι άνθρωποι, γνωρίζετε προφανώς, ότι η έννοια της δίκαιης κοινωνίας είναι ασυμβίβαστη με την αγορά, τον ανταγωνισμό, τα κοινωνικά μοντέλα που προτείνονται και το νομικό πολιτισμό μας, που ως κανόνα συμπεριφοράς ορίζει το νόμο και όχι τις ιδιαίτερες ανάγκες και συμφέροντα. Αντί, λοιπόν, να ενδιαφερθεί το ΠΑΣΟΚ να ενδυναμώσει τη κοινωνική δικαιοσύνη και το πολιτισμικό πλαίσιο, που απαιτείται για την λειτουργική ανάπτυξή της, αμολάει λαϊκιστικές κορώνες περί δίκαιης κοινωνίας, γνωρίζοντας ότι το πρόγραμμά του δεν έχει καμία σχέση με αυτήν. Πώς θα μπορούσε, άλλωστε! Ούτε το ΚΚΕ δεν τόλμησε να μιλήσει για τέτοιες σαχλαμάρες.

    Και τώρα η σειρά της Ν.Δ., όσο μπορώ πιο σύντομα:
    Η Ν.Δ., όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, διορίζει τα Δ.Σ. φορέων – όπως τα ασφαλιστικά ταμεία – που διαχειρίζονται τα οικονομικά τους. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, τα 15μελή ή 14μελή αυτά συμβούλια αποτελούνται από ασχέτους με το αντικείμενο κρατικοδίαιτους κομματικούς εγκάθετους - συνδικαλιστές.
    Σε όλες τις περιπτώσεις ο νόμος παρακάμπτεται και δεν υφίσταται ουσιαστικός έλεγχος απ’ την κεντρική κυβέρνηση, ώστε εάν τους πιάσουν «κλέπτοντες οπώρας», να μετακυληθεί η ευθύνη στο πολιτικό προσωπικό – υπουργούς κλπ.
    Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί μια κανονική φάμπρικα υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος, όχι μόνον από τα Ταμεία, αλλά και από άλλους Οργανισμούς, δια της υπερτιμολογήσεως των ομολόγων.
    Τα ομόλογα δεν είναι υπό διαπραγμάτευση σε οργανωμένη αγορά όπως είναι οι μετοχές. Το σημερινό καθεστώς δεν παρέχει διαφάνεια με αποτέλεσμα, όπως προκύπτει, ακόμα και από τον έλεγχο της κομματικοδίαιτης Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, να γίνονται συναλλαγές σε μη κανονικές (υπερτιμημένες) τιμές, δηλαδή εκτός του αποδεκτού εύρους της αγοράς.
    Βρήκαμε, δηλαδή, τα ομόλογα και τη διακίνησή τους, μέσω off shore, για να κάνουμε εύκολο και άνετο παιχνίδι παραγωγής πολιτικού χρήματος. Τώρα, μάλιστα, η γελοία κυβέρνηση της Ν.Δ., θέλει να μας πει ότι γι’ αυτό ευθύνεται ο νόμος και όχι η συνειδητή διαμόρφωση ενός πλαισίου παραγωγής μαύρου χρήματος, που κατευθύνεται από τα Ταμεία με κεφαλαίο στα ταμεία με μικρό γράμμα και μεγάλο χρηματοκιβώτιο.
    Δεν καταλαβαίνουν τούτοι οι κρετίνοι ότι τα παλαιοκομματικά τους τερτίπια είναι γνωστά και σιχαμερά, όσο και οι εμπνευστές τους.
    Ραντεβού στην κάλπη… ή λίγο πιο κει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΑΣΚΕΛΟΚΟΥΚΟΥΛΩΣΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PHXAME STOUS PHD-HDES OIKONOMOLOGOUS....


    RE OUST, OIKONOMOLOGOI THS PLAKAS POU GIA NA DWSETE RESTA 8ELETE CALCULATOR.

    MPAKALOGATOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα ούλα στα ούλα του Κώστα η Κουκούλα. Καραμανλή αλάνι γάμα τους και πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο μπραβοκώστας σε νέες περιπέτειες... μετά την αλογοσκουφίτσα το νέο παραμύθι: ο Τσιτουρεβιθουλης.
    Έναρξη: ησυχαστήριο ραφίνας, τρίτος καναπές, δεξιά
    Τώρα και στην πόλη σας.
    Πες τα Κώστα, με τον μπραβοκώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζήλεψαν ξέρεις τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ. Καλά αυτοί γιατί να υστερούν; Όσες απάτες έκανε το ΠΑΣΟΚ σε 20 -όπως λένε χρόνια- αυτοί θέλουν να τα κάνουν σε 3-4 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάλι το ΠΑΣΟΚ στη μέση βρε Καραγκιόζηδες??
    Τα σκάνδαλα τόνα μετά το άλλο ταλανίζουν την επικράτεια και όλοι ασχολούνται με το ΠΑΣΟΚ???
    Πόσο @α@άρες μπορεί να είστε βρε κρετίνοι εκτός από μικρομεσαίοι και προβληματικοί στον εγκέφαλο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. d-212 Αν ειναι εξυπνος πραγματι πρεπει να ΤΙΓΑΝΙΣΕΙ αμεσως ολα τα λαμογια...προλαβαινει ακομα.Εξαλλου υπαρχουν χιλιαδες κενες θεσεις στις φυλακες..λοιπον μικρε στεγνωσε την ψυχη σου και φατους...πριν σε φανε και σε κανουν παρενθεση στην ιστορια ...Ο μουστακιας δεν το τολμησε και τον ροκανιζουν λιγο λιγο.. φιλικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να το!Να το!έρχεται το καινούριο σκάνδαλάκι!!Τρέξτε να καλυφτείται...ΚΡΕΤΙΝΟΙ δεξιούληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση