GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φίλος του Σημίτη ο Φιλοκτήτης...

Μάνατζερ που έχει από παλιά πολύ καλές σχέσεις με το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη και των " εκσυγχρονιστικών" κύ...

Μάνατζερ που έχει από παλιά πολύ καλές σχέσεις με το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη και των "εκσυγχρονιστικών" κύκλων του ΠΑΣΟΚ είναι ο Φιλοκτήτης Διακομανώλης, ο γενικός διευθυντής της Hitech, της εταιρείας στην οποία μπούκαρε στη Νέα Ιωνία το ΣΔΟΕ ψάχνοντας τις βαλίτσες με το μαύρο χρήμα από το σκάνδαλο των ομολόγων.
Αυτό λένε οι πληροφορίες του Press-gr και δείχνουν ότι αυτό το σκάνδαλο έχει πολλά χρώματα. Το βασικό φυσικά, όπως αποκαλύπτεται, είναι το γαλάζιο...

14 σχόλια

  1. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ



    Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΞΥΝΟΓΑΛΟ



    ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαλακα ξυνογαλε παλι σ επιασε η κριση.ουστ αλητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4:15 ΓΙΑ ΞΥΝΟΓΑΛΟ ΔΕΣ ΕΔΩ --->
    www.mantalenaparianos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σημίτης ανέκαθεν σκεπτόταν πως θα βάλουν στο χέρι τα φασιστοειδή οι φίλοι του τα χρήματα των Ελλήνων και των ταμείων στο χέρι. Ο ίδιος σε δημόσιο λόγο έλεγε να παίρνουν οι πολίτες χρήματα από τράπεζες κρατικές δάνεια και να τα επενδύουν στο χρηματιστήριο. Όταν έγινε το Πατατρακ, αντί σαν έντιμος να παραιτηθεί για την προτροπή που έκανε κρύφτηκε πίσω από τους φασίστες των ΜΜΕ που όλοι έγιναν πάμπλουτοι. Όλα σκεπάστηκαν και ξεχάστηκαν. Σε άλλη χώρα όπως στην Αλβανία θα είχε γίνει εξέγερση. Κρίμα που δεν τον συνέλαβαν τον ανθρωπάκο Σημίτη για την πρόστυχη προτροπή του προς τους πολίτες. Αλλά ποιός θα τον συνελάμβανε ο άνθρωπος του Τσιτουρίδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Σημίτης έκανε τον νόμο «Περί (αν)ευθύνης υπουργών», για να κλέβουν οι υπουργοί και να μην δικάζονται από την ελληνική δικαιοσύνη παρεκτός και αν και τα δύο κόμματα συμφωνούν. Από έργο δικαιοσύνης έγινε έργο συναλλαγής ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, κομμάτων που στην τελική ευθεία είναι ίδια και εξαρτώμενα από τους φασίστες των ΜΜΕ. Αλλάζουν μόνον πρόσωπα για να ξεγελούν τον αγαθό ελληνικό λαό. Έτσι ο καπιταληστής της Νέας Τάξης Σημίτης μπόρεσε παρόλο που έκαναν τόσα αισχρά οι υπουργοί του (θάνατοι στην Σαμίνα, κλεψιές προμηθειών, χρηματιστήριο) να μην δικαστεί κανένας. Όμως το πόσο πονηρά σκεπτόταν ο Κ. Σημίτης, είναι απόδειξη ο Φιλοκτήτης Διακομανώλης, ο γενικός διευθυντής της Hitech, της εταιρείας στην οποία μπούκαρε στη Νέα Ιωνία το ΣΔΟΕ ψάχνοντας τις βαλίτσες με το μαύρο χρήμα από το σκάνδαλο των ομολόγων. Για αυτόν ειδικά και τους όμοιους του, έκανε τον νόμο για την είσοδο των ταμείων στην χρηματαγορά. Θα δικαστεί ποτέ ο ανθέλληνας Σημίτης του ΠΑΣΟΚ, σαν υπεύθυνος και οι υπουργοί του, για τον κλέψιμο των ασφαλιστικών ταμείων και τα άλλα; Ο νόμος του τον προστατεύει. Για αυτόν τον έκανε και για τους απατεώνες του. Αν ήταν σωστός, έπρεπε η δικαιοσύνη να μεριμνάει. Φιλόλαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάνετε λάθος το βασικό χρώμα των σκανδάλων είναι εμπριμέ!!!
    Προκύπτει από την ανάμειξη του μπλε με το πράσινο με λίγο κόκκινο σε φόντο μαύρο.
    Δε ξέρω καμία μα καμία επιχείρηση που να προόδευσε δίχως την εμπλοκή της στη κομματική πατρωνία και τη διαπλοκή – ενίοτε και στη παραγωγή μαύρου χρήματος.
    Αντίθετα, γνωρίζω κάποιες που έκλισαν ή έγιναν ασήμαντοι υπεργολάβοι των πρώτων, ανίκανες ούσες, φύσει ή θέσει, να κάνουν παιχνίδι με τα κλειδιά του κόμματος.
    Και μη ξεχνάτε ένα είναι το κόμμα
    η σοσιαλφιλελεύθερη ΝΕΟΠΑΣΟΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Μετά απορείτε για τα παιδιά που αναζητούν μια θέση πείνας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ή τα άλλα που αντιτίθενται στην θεσμοθέτηση της ιδιωτικής Ανώτατης Εκπαίδευσης.
    Δεν υποψιάζεστε ότι μπορεί και να διαισθάνονται, αν δε γνωρίζουν, ότι το καθ’ ημάς παραμύθι της ελεύθερης αγοράς και του ανταγωνισμού έχει πολλούς ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ-ΔΡΑΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4.37
    με παραπεμπεις στον HOMO-ΤΖΩΝ ?
    Ουνα φατσα ουνα ρατσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μερικοί (στην προκειμένη περίπτωση Νεοδημοκράτες) έχουν μεγάλη πλάκα αντι να παραδεχθούν οτι μερικοι υπουργοί θα έπρεπε να είχαν φύγει χθες αφου αποδεδειγμένα πλέον πιάστηκαν με τα χέρια βουτηγμένα στο μέλι, μιλάνε για φιλίες του Σημίτη.

    Εσείς δεν είσασταν που λέγατε δεν θα ποινικοποιήσουμε και τις Κουμπαριές στο σκάνδαλο των Κουμπάρων? Εδώ μιλάμε για φιλία (μη αποδεδειγμένη) και οχι για κουμπαριά.

    Ρε παιδιά λίγο αυτοεκτίμηση, λίγος σεβασμός και λίγη σταθερότητα στις απόψεις δεν έβλαψε κανενα.

    Φιλικά,
    Έλληνας του Εξωτερικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. για ποιό πράγμα κατηγορείται ο κ. Φιλοκτητης μπορώ να μάθω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 3.06
    Αμέσως να σας εξυπηρετήσω…

    Ο κ. ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ
    ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΣΗΣ
    ΚΑΙ
    ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.

    ΑΡΑ, Η ΣΧΕΣΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ:
    ΣΗΜΗΤΗΣ + ΦΙΛΟΣ = ΚΤΗΣΗΣ = ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λοιπόν τώρα που ξαναβλέπω το Σημίτης με τόσα ήτα (ΣΗΜΗΤΗΣ),
    σαν να μου φαίνεται ότι κερδίζει μπόι.
    Έτσι θα τον γράφω πια…αν ξαναχρειασθεί, δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μάλιστα, αρχίζει και ξεβάφει το μπλε. Αρχίζει να γίνεται πράσινο. Ισως γι' αυτό μερικοί ακόμα και από το ΠΑΣΟΚ θέλουν να κλείσουν...

    Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση