GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνε βόμβες στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο!!

Ερώτηση κατατέθηκε στην Βουλή για τη "μαύρη τρύπα" των 121 εκ. ευρώ. Για την "μαύρη τρύπα" των 121,9 εκατομμυρίων ευρώ ...

Ερώτηση κατατέθηκε στην Βουλή για τη "μαύρη τρύπα" των 121 εκ. ευρώ.
Για την "μαύρη τρύπα" των 121,9 εκατομμυρίων ευρώ στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κατατέθηκε και ερώτηση προς τον Γ. Αλογοσκούφη στη Βουλή από 4 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Οπως καταγγέλουν "μια τόσο σοβαρή απώλεια Ιδίων Κεφαλαίων στη διάρκεια μίας μόνο χρήσης, είναι αυτονόητο ότι γεννά σοβαρά ερωτήματα για τη διαχείριση της περιουσίας της κατά 65% ελεγχόμενης από το Δημόσιο τράπεζας". Ζητούν να γίνει διαχειριστικός έλεγχος και να δοθούν τα στοιχεία για τα δομημένα ομόλογα και άλλα σύνθετα χρηματοοικονομικά προϊόν στα οποία έχει τοποθετήσει μέρος των διαθεσίμων του το Τ.Τ.
Οι βουλευτές θυμίζουν ότι ο Π. Τσουπίδης είναι προσωπική επιλογή του Γ. Αλογοσκούφη και τον ρωτούν αν συνεχίζει να τον στηρίζει. (Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο της Ερώτησης, πατήστε εδώ)
Αρχίζει να τα βρίσκει σκούρα η "παρέα του Λονδίνου"...

45 σχόλια

  1. Η λίστα της ντροπής είναι χωρίς τέλος.
    Το πηγάδι της αναξιοπιστίας είναι χωρίς πάτο.
    Η χώρα δεν πάει μπροστά με αυτήν την κυβέρνηση.
    Φτάνει πια. Φτάνει πια. Φτάνει πια η κοροϊδία.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ολισθηρος κατηφορος στον οποιο με ελευθερη πτωση κινειτε πλεον η αντιπολίτευση,δικαιωνει το ΠΑΣΟΚ και προσωπικα τον Βενιζέλο για την αναγκη της αμεσου αλλαγής αρχηγού.
    Μονο τοτε οι Ελληνες πολιτες εχουν την ελπιδα να διασωσουν κατι απο την εθνικη μας περηφανεια και τελικα κατι απο την τσεπη των.
    Εχουν ενσκυψει οι ΓΑΠικοί με θρασυτητα με τετοια λυσα και διαβάλουν,λοιδωρούν,ξεπουλάνε την Ελληνική περηφάνεια,ασχημονούν....
    Διαβαζα προσφατα για το χαλι της εξωτερικής πολιτικής του ΓΑΠ.Κατηγορείται ο Βενιζέλος για την τακτική του.Την τρετια της αρχηγίας ΓΑΠ εχει τοσο πολυ εξευτελισθεί το Κίνημα που αλιμονο μας.
    Περεπι να τερματισθει αυτη η αρχηγία.Τους ειδαμε,την παθαμε,δεν θα την ξαναπαθουμε.Ο κλεπτης και ο ψευτης τον πρωτο χρονο χαιρονται.Πλησιαζει η ωρα να τερματιστουν.Οι ελληνες ειναι ετοιμοι να τους αποδοσουν το αντιτιμο της προσβολης και της απατης που διεπραξαν σε βαρος του.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2:56 Καλέ μου νεοδημοκράτη προβοκάτορα, ο ψεύτης (Καραμανλής) και ο κλέφτης (Τσιτουρίδης και ΣΙΑ-είναι πολλοί δεν χωράνε) τα πρώτα τρία χρόνια χάρηκαν. Τώρα τα ψέματα τελειώνουν. Είναι λογικό να μισείς με λύσσα τον ΓΑΠ και να μην μπορείς να κρύψεις τον νεοδημοκράτικο οπαδισμό που σε τυφλώνει πίσω από τους δήθεν επαίνους σου στον Ευ. Βενιζέλο. Καλό είναι να αλλάξεις το συντομότερο άποψη και για να συνηθίσεις πιο εύκολα τον Γιώργο Παπανδρέου ως πρωθυπουργό της χώρας και τον Ευ. Βενιζέλο σε υπεύθυνο υπουργείο για να ασχοληθεί επιτέλους κάποιος σοβαρά με αυτή τη χώρα. Φτάνει πια ο τουρισμός της Ραφήνας. Φτάνει η κουστωδία Μπακογιάννη και η προσωπική εξωτερική (business) πολιτική.
    Άντε κουμπαράκο, περαστικά σου και καλοφάγωτα τα λεφτά των ταμείων. Και όπως θα φεύγετε, το νου σας μην ξεχάσετε κανά ομόλογο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ego giati exo tin entiposi oti o babis pou ipografei den einai o original alla tzoufios?

    Giati an einai o original aplws einai dixasmeni prosopikotita....

    kapoio ilithio kwlopedo grafei tis istories tou, prosthetei to ''babis'' kai etsi teleiose i douleia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. tha ton sinithisei file mou kai meta tha ton gleifei...
    klassiki sintagi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι καππαδόκες, είναι σκληρή και πονηρή ομάδα, όπως και οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ. Τα χρήματα στο Κευμαν τα έπαιρναν με αριθμούς και όχι με ονόματα. Άντε να τους πιάσεις τώρα. Τα χρήματα χάθηκαν, όπως και οι ευθύνες δεν μπορούν να αποδωθούν. Κάποτε ήταν οι ΠΑΣΟΚοι με τους αριθμούς στις τράπεζες τις Ελβετίες οι οποίοι τώρα δεν ξέρουν τι έχουν. Τα ακίνητα των ΠΑΣΟΚων τώρα φανερώνονται. ΟΙ βρωμιές τους σκεπάστηκαν κανείς δεν δικάστηκε για κλεψιά. Ο Τσοβόλας μόνον για κακοδιαχείριση. Και τα δύο κόμματα έκλεψαν τον λαό τώρα πρέπει ο λαός να ψηφίσει ΕΑΡ (Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα), για να ξεβρωμίσει η χώρα από τα λαμόγια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΣΟΥΠΙΔΗ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί δεν περιμένετε να βγουν τα αποτελέσματα του Ταχ Ταμιευτηρίου και μετά να βγείτε να κάνετε κριτική; Το οτι μερικοί βουλευτές της αντιπολίτευσης προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν το "κλίμα" των ομολόγων και έκαναν ερώτηση για "τρύπα" 122 εκατ. δεν σημαίνει οτι το Ταχ. Ταμ. έχει πραγματική τρύπα. Και κερδοφόρο ειναι και ούτέ ένα ευρω δεν έχει πάει σε δομημένα ομόλογα. Ο Τσουπίδης ειναι γαμώ τούς μάνατζερς (τουλάχιστον όπως πιστοποιεί η πορεία του ΤΑΧ.ΤΑΜ) απο τότε που ανέλαβε.
    Γράφουν σήμερα στης ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ + 13 την "αποκάλυψη" οτι ο γιός του Τσουπίδη εργάζεται στην JPMorgan στο Λονδίνο (κάνοντας τους συνειρμούς οτι ειναι μέσα στο "κόλπο"). Και ΛΟΙΠΟΝ; Που ειναι το επιλήψιμο; Και τα παιδιά των Καραμούζη, του μακαρίτη Βρανόπουλου, του Γιάννου Παπαντωνίου, του Στέφανου Μάνου κι ένα σωρό άλλων εργάζονται μετα απο λαμπρές σπουδές στο εξωτερικό σε διεθνείς τραπεζικούς φορείς. Τιμή τους και καμάρι τους. Τι σόϊ λαϊκισμός ειναι αυτός; Τυχερά παιδιά που έπιασαν δουλειές έξω και μερικά βγάζουν πέρισσότερα χρήματα απο τους (εδω) πατεράδες τους! Γιατί μπας και νομίζετε οτι μπήκαν με "μέσο" εκεί κι όχι αξιοκρατικά;
    Λαϊκισμός στο έπακρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο 8.06. έχει δίκιο. Το Τ.Τ. όπως και όλα τα Τραπεζικά Ιδρύματα στην Ελλάδα περνάνε χρυσή εποχή. Αυτό είναι κάτι που όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης αναγνωρίζουν αλλά και καταλογίζουν στην κυβέρνηση ότι αυτή η κερδοφορία δεν κινείται αναλογικά με τις αυξήσεις των μισθών. Όλη η πολεμική εναντίον του Τ.Τ. και του Τσουπίδη, έχει να κάνει και υποκινείται λόγω της επερχόμενης αποκρατικοποίησης, την οποία κάποιοι ανταγωνιστές, κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές και άλλα υψηλότερα συμφέροντα, θέλουν να παρεμποδίσουν παντί τρόπω.

    Προσέξτε συμπτώσεις: Όλη η πολεμική γίνεται για τράπεζες και ταμεία με κρατικό έλεγχο, όλες οι ιδιωτικές εμφανίζονται οι καθαρές και θέλουν να ελέγχουν και τα ταμεία και τις κρατικές τράπεζες. Μια επιχείρηση "καθαρά χέρια" έχουμε και δεν το έχουμε καταλάβει. Θα αποτύχει όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜ ΟΙ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΕΣ
    ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΣ
    ΤΣΟΥΠΙΔΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ ΣΟΥ
    ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗ ΦΟΥΡΙΑ ΣΟΥ
    ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΣΟΥ
    ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΣΟΥ

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΧ. ΤΑΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 8.06,
    Αγαπητέ, αν δεν είσαι εσύ ο ίδιος ο μπαμπμάς τους, κάνεις μεγάλο λάθος.
    Ποιος σου είπε ότι τα παιδιά της πολιτικής και οικονομικής ελίτ δεν βάζουν μέσο για να διορισθούν σε ξένους Οίκους;
    Πως φαντάστικες ότι το όνομα και κυρίως η θέση του μπαμπά ή της μαμάς τους δεν παίζουν κρίσιμο ρόλο για να βρουν δουλεία τα τέκνα τους στο εξωτερικό;
    Πιστεύεις ότι τα πιστωτικά ιδρύματα, όπου εργάζονται οι γόνοι πολιτικιών δεν έχουν συμφέροντα στην Ελλάδα και ότι αυτά δεν σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τούς γονείς τους;
    Πιστεύεις ότι, έστω και αν διέθετες τα διπλάσια προσόντα, θα μπορούσες να τους ανταγωνιστής στην αγορά εργασίας, τη συγκεκριμένη, ή άλλη, εδώ ή εκεί;
    Αν πραγματικά πιστεύεις όλα αυτά, είσαι ένα αθώο παιδί που θα σπάσει τα μούτρα του…και είναι κρίμα.
    Αν τα λες για άλλους πρόδηλους λόγους, σε διαβεβαιώνω, ότι το παραμύθι των ικανών γόνων της ελιτ που διαπρέπουν δίχως μέσο και ανταποδοτικό ρουσφέτι, δεν είναι ικανό πλέον να πείσει κανένα, καθώς βλέπουμε πώς εξελίσσεται το παιχνίδι όταν μετά από λίγα χρόνια τα παιδάκια αυτά, «εισάγονται» στον καθ’ ημάς πολιτικό στίβο και τη δημόσια διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η γαλάζια μίζα πάει σύννεφο... Το ΄΄γύρισμα΄΄ των χρημάτων γίνεται για να παραχθούν προμήθειες που πηγαίνουν σε γαλάζιες τσέπες. Φουλ παραγωγή πολιτικού χρήματος...
    Σεμνά και μετρητά !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλτατοι ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο νεοφιλελευθερισμός, δηλαδή η Παγκοσμιοποίηση, δομείται σε έναν άυλο κόσμο.
    Δεν αναγνωρίζει τις αρχές του φιλελευθερισμού, που εδράζονται στην υλική υπόσταση της συνείδησης, δηλαδή την ιστορία.
    Ο νεοφιλελευθερισμός παράγει υπεραξία από τον «αέρα», για να την προσθέσει παράταιρα στην ύλη που διαπραγματεύεται.
    Ο νεοφιλελευθερισμός δεν είναι ένα ηθικό ή ανήθικο σύστημα, γιατί είναι αήθης από τη φύση του.
    Ο νεοφιλελευθερισμός εχθρεύεται τον φιλελευθερισμό και διαμορφώνει μια νέα τάξη στη αντίληψη του κόσμου.
    Είναι η πλέον ολοκληρωτική Κοσμοαντίληψη που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα.
    Μισεί την ύλη, γιατί δεν θέλει να υπάγεται σε περιορισμούς που αυτή θέτει στο περιορισμό του κέρδους.
    Είναι τελεονομική στην θεωρία της, γι’ αυτό την ενδιαφέρει μόνο το αποτέλεσμα, δοξάζοντας τελικά το στερεότυπο «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».
    Ο νεοφιλελεύθερος, τελικά, δεν λατρεύει την αγορά και τον ανταγωνισμό- μεγάλη υποκρισία, εδώ – αλλά χρησιμοποιεί την αγορά, όπως ακριβώς και τη κοινωνία, την οποία δεν διακρίνει από τη προηγούμενη, ως σύνολο προς εκμετάλλευση, πωλώντας σε αυτήν αέρα και εισπράττοντας ύλη.
    Αυτά μαθαίνουν τα παιδιά της ελιτ…και αν διαφωνείτε με την ουσία να προσέχετε…
    Αισθάνομαι ότι έκανα το άγιο χρέος μου.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο BABIS ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 3.37 TO ΣΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥ (ΛΙΒΑΝΗΣ-ΜΙΜΗ-ΑΚΗΣ-ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΚΛΠ ΑΓΛΑΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ (ΓΙΑΝΝΟΣ-ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΛΠ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΑΓΑΝΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 10.32. AΓΙΕ είσαι ΘΕΟΣ. Πού ήσουνα κρυμμένος; Λες πολύ σημαντικά πράγματα. Γονατίζω ταπεινά μπροστά σου και σου ζητώ συγνώμη μέρες που ΄ναι, αν σε κόντραρα κάποια στιγμή. Δεν ήξερα ότι έχουμε την ίδια ιδεολογία! Θα αντιγράψω -με την άδειά σου- το σχόλιο για το αρχείο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και τα παιδιά των Καραμούζη, του μακαρίτη Βρανόπουλου, του Γιάννου Παπαντωνίου, του Στέφανου Μάνου και άλλων φασιστών είναι στο Λονδίνο. Στην χρηματο-οικονομική που και ο γιός του Τσουπίδη εργάζεται. Στην JPMorgan όπου "κλέβονται" τα χρήματα των Ελλήνων. Το ύπουλο ανθελληνικό ΠΑΣΟΚι ο Σημίτης έκανε καλή δουλείά. Τα παιδιά των φασιστών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τα έχουν εκεί πολλοί πονηροί για να εισπράτουν την διαφορά, να την παίρνουν χωρίς παραστατικά και να την στέλνουν στα νησιά χωρίς έλεγχο. Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. βασίλη είσαι υπερβολικός... καταλαβαίνω ότι ενθουσιάζεσαι αλλά πρέπει να σε επαναφέρω στην τάξη...

    Ο ΜΟΝΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Ο babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η κλεψιά και η διαπλοκή θα σταματήσει, όταν το τελευταίο λαμόγιο της ΝΔ, κρεμαστεί από τα έντερα του τελευταίου λαμόγιου του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο BABIS ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ !
    ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ!
    Ο ΒΑΒΙς ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ,
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ
    ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΣΟ.
    ΚΛΕΙΣΕΤΟΥ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
    ΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΜΑΡΕΙ.

    Ο ΔΙΑΦΩΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΒΙς
    ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΤΕΧΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ
    [ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤOΝ ΓΑΠ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 11.01 ti eipes twra... kai sa skepsi einai ahdiastikh... bliaxxx

    8a kremiosouna esy px apo ta endera tou babis???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 11.09 e afou den andexeis tous panili8ious TRAVA AFTOKTONA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ρε 11.09 αυτό δεν είναι το στυλάκι της απάντησης και γραφής του babis - προβοκάτσια είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΘΕΟ έχετε κάνει εσείς τον φίλο babis έτσι όπως τον βρίζετε. Στο κάτω κάτω αυτός δεν κρύβεται πίσω από ανωνυμίες. Είναι, ότι θέλει να είναι. Είναι και μεγάλος άνθρωπος, είναι και Πάσχα. Ο babis είναι φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είναι φανερό πλέον ,ακόμα και στα μάτια ενός βαμμένου δεξιου ,οτι , ο Καραμανλής και η λυβερνηση του δεν μπορούν να οφελήσουν τον τόπο. Τα δρώμενα τους είναι αποτέλεσμα ΄,επιεικως , κακού σχεδιασμού και οι νομοθετικές τους πράξεις ,στο σύνολο τους ,διακατέχονται απο οσμή κυβερνητικής αλαζονείας. Με ενα συνολο κακών σχεδιασμών πάνω σε νομοθετήματα ,που ήταν γνωστό απο πρίν οτι θα προκαλέσουν κλυδωνισμούς στην κοινωνία, προσπαθεί να χαράξει "μεταρρυθμιστική" πολιτική ενώ προβάλει σαν μονιμη δικαιολογία την κατάσταση του κράτους όπως την παρέλαβε απο τους προηγούμενους. Αυτη η επωδός στέκει, και κανέις δεν του το αμφισβήτησε αυτό, αλλα μόνο για τον πρώτο χρόνο της νέας του διακυβέρνησης. Απο εκει και μετα οι πολίτες ζητούν λύσεις ,και συμφωνες με το γεναιόδωρο προγραμμα της Ν.Δ. αλλα και κοινωνικά συμβατές. Αντ' αυτού η κυβέρνηση Καραμανλή προωθησε νομοθετήματα τα οποία χαρακτηρίζονται πρόχειρα και αντιλαικά -καποιος κυβερνητικός θα τα χαρακτήριζε μεταρρυθμιστικά και ρηξικέλευθα- και τα οποία δεν συνάδουν με το πνεύμα του προγραμματικού λόγου του Καραμανλή ,έτσι τουλάχιστον όπως τον κατάλαβε ο κόσμος που τον ψήφισε. Και να ήταν μόνο το κυβερνητικό έργο ,το οποίο μπορεί να είναι κακό προιόν αλλα το αποδεχόμαστε ώς παράγωγο κυβερνητικής πολιτικής , θα είμασταν ευχαριστημένοι. Οι κρίσεις και τα σκανδαλα που εμφανιζονται σε εβδομαδιαία σχεδόν συχνότητα και η ανικανότητα διαχείρισης αυτών, με κάνουν να πιστευω οτι ο Καραμανλής μπορει να είναι ικανός ρήτορας αλλα είναι πάρα πολυ κακός μανατζερ. Αν φτασαμε στο σημείο να συζητάμε οτι πρέπει να δημιουργηθεί απο την κορυφή επιτελείο επικοινωνιακής διαχείρισης κρίσεων τρια χρονια μετά την ανοδο στην εξουσία, καταλαβαίνει έυκολα κανείς οτι ο Καραμανλής αντιμετωπίζει την πρωθυπουργική σαν ένα βιντεογκέημ που ελέω ανυπαρξίας σοβαρής και αξιόπιστης αξιωματικής αντιπολίτευσης θα του δίνει αφθονα κανονάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "Είναι και μεγάλος άνθρωπος, είναι και Πάσχα."

    ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κρύβομαι στο εξωτερικό, Βασίλη μου, γιατί πρόδωσα το σύστημα, που με δίδαξε στα καλύτερα σχολεία του και μου εμπιστεύτηκε σημαντικούς ρόλους.
    Τους πρόδωσα και με κυνηγούν, έως θανάτου.
    Τους πρόδωσα και απελευθέρωσα τη συνείδησή μου.
    Έτσι πίστεψα, ότι ο μύθος του «Ιούδα», ίσως να μην συνδέεται με οικονομικές παραμέτρους, αλλά κάποιας μορφής «ιδεολογική αφύπνιση».
    Δυστυχώς, φίλοι μου, αν δεν προδώσεις δεν μπορείς να οριοθετήσεις την προσωπικότητα σου, δεν θα είσαι εσύ, αλλά η εικόνα και ο ρόλος που άλλοι αποφάσισαν.
    Καλό Πάσχα.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 11.26. Μετά την απογοήτευση πολλών δεξιών μου από την απαράδεκτη πολιτική του "αγγλοαμερικανισμού", που ακολούθησε την πτώση του τοίχους του Βερολίνου, ο όρος δεξιός έχει χάσει την παραδοσιακή του έννοια.
    Εντούτοις στοιχεία της δεξιάς συντηρητικά όπως ο σεβασμός σε κάποιον μεγαλύτερο και η αυτοσυγκράτηση σε εκφράσεις που ενδείκνυται σε κάποιες μέρες του χρόνου με ιδιαίτερο θρηκευτικό βάρος, είναι πάντα σύγχρονα και αποδεκτά. Είναι και στο χέρι μας (και στο ποντίκι μας) να κάνουμε αυτό το μπλογκ πιο ανθρώπινο και πιο επικονωνιακό. Οι πιο νέοι μεταξύ μας μπορούμε να αλληλομπινελικωθούμε πιο εύκολα και με μεγαλύτερο θάρρος.

    11.28 Θες να μας πεις ΑΓΙΕ ότι όλα αυτά που γράφεις, τα γράφεις όντας στο εξωτερικό; Είσαι Θεός. Πανταχού παρών. Έληξε. Καλό Πάσχα και σε σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 3:37 Εάν και όταν έλθετε στην κυβέρνηση θα βάλετε "τον Ευ. Βενιζέλο σε υπεύθυνο υπουργείο για να ασχοληθεί επιτέλους κάποιος σοβαρά με αυτή τη χώρα";
    Δηλαδή θα σχοληθεί το ίδιο σοβαρά όπως με τον Μπατατούδη και το ACROPOLE; Ε τότε μάλιστα, να τον βάλετε σε υπεύθυνο υπουργείο!!!
    Όμως είπαμε, όταν και (κυρίως) εάν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μια ερωτηση πληζ.
    Ποσο παει τελευταια η "ζωντανη συνδεση" ?

    Εννοω το "ζωντανο ρεπορταζ" ,φερ ειπειν ειδα χτες προχτες ενα τζογλιανι να τα "λεει" ,οπως λεμε,που ειναι "οπαδος" που ειναι συνδεσμος ,που ειναι γαυρος κλπ κλπ,ποσα δωσανε σ αυτο το γατί??

    Καποτε μου την πεσανε κατι τυπαδες με καμερα ,κανανε "ζωντανο ρεπορταζ" και θελανε την "γνωμη μου" και "την μαρτυρια μου" κλπ κλπ.
    Δουλευαν για τον Ευαγγελατο μου ειπαν, και ηθελαν καμμια καταγγελια ,καμμια "αποκαλυψη" ,
    τετοια...

    Δεν τα βρηκαμε στην τιμη,και η υποθεση τελειωσε.

    Ακους εκει οι κωλοπουσταραδες θα μου δωσουν μονο 100 ευρω!
    Ρε αει σιχτιρ,500 θελω τους ειπα ,δεν θελω ποσοστα σε αυτα που βγαλετε εσεις,θελω 500 ευρω.
    Ειναι πολλα μου ειπαν.

    Τελικα ξερει κανεις, ποσο παει αυτη την στιγμη "μια αποκαλυψη" σε μακη,εισαγγελατο και λοιπα φρουτα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 12.52. Στο ΟΑΚΑ προχθες υπήρχε πανώ και σύνθημα που έλεγε: "Μέχρι πότε θα πουλάει, το βίντεο του Μιχάλη; Δημοσιοκάφροι.", εννοώντας ότι ο θάνατος ενός ανθρώπου και η προβολή των τελευταίων του στιγμών ήταν αυτό που μέτραγε περισσότερο για τα κανάλια, αυτό προβάλλανε συνεχώς και όχι την ουσία.
    Έστω όμως κι έτσι προβληματίστηκε λίγο ο κόσμος, για το πού μπορεί να οδηγήσει η νεανική και οπαδική τρέλλα. Βορά στο οπαδιλίκι και στο εμόριο της εικόνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλα Μεγαλη Πεμπτη σημερα και αυτοι στη ΝΕΤ πιστευουν οτι τους Ελληνες τους ενδιαφερει να δουν LIVE την επιστροφη των 15 Αγγλων στρατοκαυλων στην χωρα τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Επλανήθην υποστηρίζοντας το ΓΑΠ. Κατόπιν της αντιδράσεως της νεολαίας στο συνέδριο, επείσθην ότι ο μόνος ικανός αρχηγός που θα οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ σε μεγαλειώδη νίκη και θα βάλει τέλος στη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος τα τελευταία χρόνια είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Από τούδε στηρίζομε με όλες μας τις δυνάμεις αυτόν τον ικανό άνδρα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 2:37 sou gamw th manoula...
    Etsi apla...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 2:37 Ρε βλαξ δεν κρύβετε η προβοκάτσια πίσω απο ψευτουπογραφές. Είσαι άρρωστος νεοδημοκράτης. δεν καμουφλάρεσε με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 2.57 o daddys sou kanei to kalytero TSIMBOUKI makran - ki epeidh eisai peinaleos-pswriaris-apotyxhmenos vgalton sth syggrou dipla sou na konomhsete

    3.17 molis ginei arxhgos o venizelos 8a deis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αχ παναγία μου, να μην γίνει αρχηγός ποτέ ο Βενιζέλος!!!!!
    Το μεγαλύτερο λαμόγιο που έχει το ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Νομίζοντας ότι χωρίς να κάνει τίποτα, που θα βλάψει τους φίλους του καπιταληστές τραπεζίτες, ο Καραμανλής παρασύρθηκε σαν ηλίθιος, στο κόλπο του νόμου Σημίτη. Τώρα δεν τον ξεπλένουν ποταμοί νερού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ωπα, ξετσούπισε κι ο Τσουπιδάκος... Σωστός ο κ. που επισημαίνει ότι τα παιδιά αυτών που ασκούν την πραγματική εξουσία -δηλαδή αυτη που παράγει και πολιτικό χρήμα- έχουν τα κονέ με τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες και τις καλές δουλειές μέσα κι έξω από την Ελλάδα... Το σύστημα δεν μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά. Το θέμα είναι τι γίνεται με τα λεφτά του κοσμάκη... Οπότε είτε είναι καλός μάνατζερ ο κάθε Τσουπίδης, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, πολίτες που μπορούν να γνωρίζουν κι όχι να υποθέτουν δεν πρέπει να αφήνουν σε χλωρό κλαρί κανέναν! Γιατί κανείς πλέον δεν είναι υπεράνω υποψίας, είτε μπορεί να κάνει παιχνίδια δισεκατομμυρίων ευρώ είτε να προμηθεύεται κωλόχαρτα για λογαριασμό δημόσιου φορέα!!!
    Κοινώς όπου τους βρίσκετε γαμ...τε τους, κι ας αποδείξουν εκείνοι πως δεν είναι γκέϊ... Γκέγκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εφυγαν οι κλεφτες του Πασοκ,ρημαξαν τον τοπο,ηλθαν τα λαμογια οι λοπωδυτες της Νεας δημοκρατιας και την αποτελειωνουν!ΜΠΟΧΑ απο παντου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Παλι χοντρα λαθη διαπιστωνω : οι διαφοροι κλεφτες ή απλως επιτηδειοι επιχειρηματιες ειχαν αυτες τις ιδιοτητες πολυ πριν υπαρξει κομμα που λεγεται ΝΔ. Επομενως η συσχετιση τους με το τρεχον κομμα δειχνει ειτε α)Αγνοια, ειτε β) εσκεμμενη διαστρεβλωση.
    ΟΣΟ για το πασοκ, αρχιζουν πλεον και το ψυλλιαζονται ακομα και οι πλεον αδαεις ( αυτο δλδ ευχομαι ολοψυχα )ως αυτο που ειναι: ο πιο απαισιος ανθελληνικος βραχιονας - διοτι καλοκρυμμενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Οι ερωτώντες και αιτούντες Βουλευτές:
    Ανδρέας Μακρυπίδης
    Μιχάλης Καρχιμάκης
    Γιώργος Ανωμερίτης
    Γρηγόρης Νιώτης

    Είναι αυτοί που πρόσφατα έκαναν το Πετσάλνικο στο Κοινοβουλευτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, να αποκαλέσει επιπόλαιο και κίτρινο τον Καρχιμάκη (και την παρέα του).


    Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση