GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην JP Morgan ο υιός Τσουπίδης!

Η πληροφορία ότι ο Πάνος Τσουπίδης έχει και άλλη σχέση με την JP Morgan -εργάζεται εκεί τα τελευταία χρόνια ο μεγάλος γιος του- είναι σί...

Η πληροφορία ότι ο Πάνος Τσουπίδης έχει και άλλη σχέση με την JP Morgan -εργάζεται εκεί τα τελευταία χρόνια ο μεγάλος γιος του- είναι σίγουρα ενδιφέρουσα. Από τυπικής πλευράς, μπορεί να μην σημαίνει τίποτα. Επί της ουσίας όμως αντανακλά μια σχέση διαπλοκής σε διάφορα επίπεδα.
Ο Π. Τσουπίδης -που οδήγησε το Ταχ. Ταμιευτήριο στα "δίχτυα" της JP Morgan - είναι κολλητός των Γ. Αλογοσκούφη και Π. Δούκα καιθώς και της υπόλοιπης "παρέας του Λονδίνου". Κανονίζει δουλειές, παίρνει ανταλλάγματα. Ενα από αυτά -ίσως και το πιο "αθώο"- ότι έπιασε δουλειά στην JP Morgan ο γιος του.
(Είναι κι αυτός ένας τρόπος να μειώνεται η ανεργία των νέων).

20 σχόλια

  1. (Είναι κι αυτός ένας τρόπος να μειώνεται η ανεργία των νέων).

    Των γαλάζιων νέων πολύ εύκολα μειώνεται η ανεργία!!!!!!!!

    Οι υπόλοιποι τι κάνουμε είναι το θέμα!!!!!!

    ΑΚΟΥΣ ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ????????
    ΜΠΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΦΑΘΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @press: να θυμίσω ότι εκκρεμμεί η αποκάλυψη για ΠΑΕ ΑΕΚ. Επίσης καλό θα ήταν ένα post με τις προτάσεις του Ντέμη Νικολαίδη για την αποχή προχθές στη συνεδρίαση της Super League και τις αντιδράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. “Είναι κι αυτός ένας τρόπος να μειώνεται η ανεργία των νέων”
    Σίγουρα..
    Αλλά μήπως, παράλληλα, είναι και ένας τρόπος να αυξάνει η περιουσία των Μπαμπάδων και Μαμάδων τους.
    Το τερπνό μετά του ωφελίμου.
    Σε σας η ευθύνη να ορίσετε ποιο το τερπνό και πιο το ωφέλιμο.
    Αν δε τα καταφέρετε, δεν πειράζει.. . Ούτως ή άλλως αυτοί θεωρούν ότι συμπίπτουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τσουπίδης λέει ότι το Τ.Τ. έχει κέρδη.
    Και γιατί δεν δημοσιέυει το ισολογισμό τότε για να χαρούμε και εμείς και κάνει το παπί!!!!
    Πι πι το παπί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν νομίζετε οτι στην JPMorgan περνάει μέσο ή γνωριμία ή εκδουλεύσεις για να πιάσει κανείς δουλειά, γιελιέστε!
    Ολα τ' αλλα που γράφονται βασισμένα στην υπόθεση οτι η πρόσληψη του υιού Τσουπίδη έχει να κάνει με "διαπλοκή", ειναι παντελώς γελοία (για όποιον ξέρει πώς δουλεύουν οι ξένοι οικοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγνώμη (προς τον 3:49 μμ) αλλά, με το συμπάθειο,οι δουλειές που παίρνουν καλοσπουδαγμένα ελληνόπουλα στο εξωτερικό, τι σχέση έχει με την εδω ανεργια; Εκτός κι αν νομίζετε οτι αν δεν έπιρναν τις δουλειές στο εξωτερικό θα κατέληγαν στο νάρθουν εδω για να δουλέψουν! Πράγμα λάθος γιατί θα προτιμούσαν να πιάσουν δουλειά σε χαμπουργκεράδικο έξω παρά να μπούν στο δημόσιο (εδω).
    Αρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ υποτιμάς την χώρα σου ρε φίλε!
    Εσύ γιατί είσαι ακόμη εδώ??
    Και επειδή ξέρουμε πολύ καλά πως πιάνουν δουλειά ορίσμένοι στο εξωτερικό, μην κουράζεσαι να τους διακιολογήσεις γιατί δεν μασάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φυσικά και περνάει μέσο για να δουλέψεις οπουδήποτε, αλλα βέβαια για την JP Morgan απαιτείται υψηλού επιπέδου μέσο. Ο υιός Τσουπίδης-για όσους γνωρίζουν-έχει τελειώσει Κολλέγιο Αθηνών και Οικονομικά στο Brown University. Είναι βέβαια σαφές ότι με ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και τον πατέρα του εκτός παιχνιδιού μάλλον δεν θα έπαιρνε αυτή την θέση. Αντε και τον γιο Αλογοσκούφη στην Wall Street! Αυτό θα πει κεφαλαιοποίηση προσόντων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @4.04
    Megale kai apofoitos An8okomias Kalamatas na htan me sustatikh apo Alogoskoufh xalara phgaine opoudipote sto City.Kai gia na sto pw kai aliws gia na to piaseis kai Pass na eixe apo to East London Uni. pali 8a xwnotan ekei mesa. Ayto pou metraei panw apo ola einai to networking, ola ta alla ma8ainontai se aytes tis douleies . Den fantazomai na ton phran kai gia kthsimo modelwn. Ektos ean exei PhD in Physics or Maths.

    kai den milame oti tou kanane xarh. Mallon xarh stous metoxous ths JP ekanan me tis douleies pou 8a kleisoun oso h NDoula einai panw.

    Kalo apogeuma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά βλάκες είναι όλοι οι Έλληνες; Όταν Παρασκευή 13 Μάρτη μετά τις 14.00 ώρα Ελλάδος, κάνει υποτίμηση δραχμής ο Παπαντωνίου και η κόρη του δουλεύει σε τράπεζα Αγγλίας και χάνονται 20 δις δρχ. και όταν όλοι οι τιτλούχοι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ το γνωρίζουν και βρίσκονται στο εξωτερικό μαζί με την Ντόρα, γίνεται η κλεψιά. Τότε έγιναν όλοι πλούσιοι, ανοίχτηκαν λογαριασμοί στις 13.03.... του εξωτερικού από τα ως άνω μέλη της Βουλής και των συγγενών τους. Τα καταστήματα όλων των ξένων καταστημάτων και η Μόργκαν όπου εργάζονταν η Παπαντωνίου (μιλημένη) ήταν ανοιχτά. Για ποιές σπουδές των κανακάριδων φασιστών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μας μιλούν τα πρόστυχα παπαγαλάκια των φασιστών εδώ. Των μεσαζόντων συγγενών για χέρι χέρι δοσοληψίες που κανένας εισαγγελέας δεν μπορεί να πιστοποιήση και στο ποτέ ξανά δεν θα το δει; Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τον 4:49 μμ.
    "Φυσικά" χρειάζεται μέσο; Και μάλιστα "υψηλό" για JPMorgan; Καλά, που τα διαβάζετε αυτά τα παραμύθια; Στο Traffic; Για πάτε να μιλήσετε με κανένα απ αυτά τα παιδιά να δείτε ιδίοις όμασι το επίπεδο νοημοσύνης που έχουν (IQ)και τις σπουδές που έχουν και να δείτε σε τι ανταγωνιστικό περιβάλλον επιβιώνουν. Και μετά δεν θα πείτε οτι χωράει μέσον. Κότσια, ικανότητα και γνώσεις χρειάζονται και τίποτα άλλο!
    Α, και ευτυχώς που κανένα απ αυτά τα παιδιά δεν κάθονται να διαβάσουν τις παπαριές που λέγονται στην Ελλάδα για τα "μέσα" που χρειάζονται για να προσληφθούν έξω!
    Ευτυχώς που γράφουν στ' αρχίδια τους όλους εσάς τους κομπλεξικούς παπάρες και κοιτάνε τη δουλειά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eίναι παραπάνω από προφανές ότι όσοι γράφουν ότι είναι εύκολο να δουλέψεις σε τέτοιου βεληνεκούς εταιρίες πρώτον δεν έχουν σπουδάσει σε ανταγωνιστικό περιβάλλον δεύτερον δεν έχουν κάνει ποτέ ένα job interview της προκοπής.

    Πηγαίνετε να περάσετε τις πύλες μίας τέτοιας εταιρίας χωρίς προσόντα και το μόνο που ίσως θα καταφέρετε είναι να προσληφθείτε για mail room clerks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αποφασίστε που πήγανε σχολείο τα παιδιά του Τσουπίδη γιατί τις προάλλες άλλος έλεγε στο Μωραίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μου προκαλεί εντύπωση που κάποιοι ακόμα στην Ελλάδα θεωρούν ότι οι πολυεθνικές είναι οι ναοί της αντικειμενικότητας και της αξιοκρατίας. Δεν λέει κανείς ότι τα παιδιά αυτά δεν έχουν τυπικά προσόντα. Απλά βρέθηκαν εκεί επειδή πλήρωσε ο μπαμπάς τους να πάνε στο Κολλέγιο. Αν είχαν τελειώσει το 4ο Λύκειο Ρόδου, θα σου λεγα που θα δουλεύαν ή θα σπουδάζαν τώρα. Και φυσικά δεν σημαίνει ότι όποιος Έλληνας τελειώνει στην Αμερική βρίσκει δουλειά σε αντίστοιχες εταιρίες. Είναι πολλές οι συμπτώσεις δεν νομίζετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. για 7.25 σε όλες τις πολυεθνικές (και σε αυτές που συζητάμε εδώ) το διαβατήριο δεν είναι το σχολείο (Λύκειο) αλλά το Πανεπιστήμιο.

    Το Πανεπιστήμιο η επιλογή του οποίου γίνεται (μιλώντας για τα των ΗΠΑ) ΚΑΙ με το κριτίριο της επαγγελματικής αποκατάστασης. Λογικό είναι άλλωστε. Κανείς δε σπουδάζει για να κορνιζάρει το πτυχίο ή να ασχοληθεί με άλλα.

    Η αποδοχή σε αυτά τα ιδρύματα όμως δεν περιορίζεται σε αποφοίτους "γνωστών" σχολείων αλλά είναι ανοιχτή σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο με διαφορετικές κουλτούρες, προσλαμβάνουσες παραστάσεις και οικονομικά ή/και κοινωνικά κριτήρια. Επίσης είναι γνωστό ότι δίνονται και πολλές υποτροφίες.

    Μία αναζήτηση σε κάποιον οδηγό Πανεπιστημίων ΗΠΑ θα σας επιβεβαιώσει αυτά που γράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προσόντα έχουν. Τα ίδια όμως προσόντα έχουν και πολλοί όταν πάνε για interview και φυσικά εκεί πλέον παίζει καταλυτικό ρόλο η δικτύωση και κυρίως η οικογενειακή δικτύωση.
    Θα μας πείτε τώρα με ποιό κριτήριο προσλαμβάνουν οι ναοί του κέρδους τα στελέχη τους; Φυσικά με αυτό της δυνατότητας επίτευξης κέρδους. Εύκολου κέρδους.
    Και εύκολο κέρδος φέρνει η δικτύωση των στελεχών.
    Άντε να κλείσετε δουλειά εσείς εκεί με σόι αγρότες από τα Δριμίκλανα πάπου προς πάπου.
    Μας κάνατε να γελάσουμε και λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα προσόντα είναι απαραίτητα αλλα ακόμα πιο απαραίτητο είναι να έχεις κάποιον που να μπορεί να σου ανοίξει την πόρτα ή την χαραμάδα. Μόνο με τα προσόντα δεν κάνεις τίποτα, αν έχεις και το μέσο τοτε όλα γίνονται. Όσο για αυτους που δεν πιστεύουν οτι αυτα δεν γίνονται και στο εξωτερικό είναι βαθειά νυχτωμένοι. Γίνονται και παραγίνονται αλλά στο πιο κρυφό.

    Παράδειγμα-->
    Όποιος έχει ζήσει στην Γερμανία ίσως έχει τύχει να ακουσει οτι για να πιάσεις σε συγγεκρίμενες εταιρείες δουλειά χρειάζεται εκτός από τα προσόντα και λίγο Βιταμίνη Β --> B από το Βeziehung(en), που σημαίνει γνωριμίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άσε που εν το μεταξύ σε άλλες εταιρίες αν είσαι στέλεχος και τους φέρεις σε επαφή με νέα ικανά στελέχη παίρνεις, (αν αυτα τα στελέχη προσληφθούν) και Bonus που μπορεί να φτάσει σε μερικές εταιρείες και μέχρι 5.000 ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ερώτηση είναι εδώ, γιατί η εργασία τέκνων με γνωριμία και συμμετοχή στην ελληνική Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ; (Βλέπε Μάνο, Παπαντωνίου, Τσουπίδη, κτλ). Επειδή από τα χρόνια του φαγά Μητσοτάκη η Ελλάδα παίρνει συνέχεια δάνεια και στην μέση είναι ΠΑΝΤΑ αυτές οι εταιρίες των καπιταληστών JP Morgan και ΣΙΑ για προμήθειες, γίνονται οι προσλήψεις (των χρησιμοποιούμενων πρόστυχων τέκνων;) για να έχουν έναν οικονομικό κατάσκοπο εντός της κυβέρνησης. Με άλλα λόγια τα τέκνα των δωσίλογων φασιστών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ εκεί δεν τα χρειάζονται για δήθεν ειδικευμένη εργασία, αλλά για οικονομική ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ. Δηλαδή αν κατάλαβα από τα παπαγαλάκια του φασιστικού νεοφιλελευθερισμού που γράφουν εδώ, δεν παίζουν ρόλο η κόρες και οι γιοί των εκάστοτε υπουργών οικονομικών που είναι σε αυτές τις εταιρείες. Δεν πάτε αλλού να κοροϊδέψετε φασιστοειδή. Σας μάθαμε πλέον, ο κόσμος ξύπνησε. Την οικομική κατασκοπία αλλού την έκαναν επιστήμη, σε εσάς δεν χρειάζεται, πηγαίνετε και προδίδετε με χαρά, δια των τέκνων. Αμοιβή της προδοσίας, ο μισθός των τέκνων. Φυλακή σας χρειάζετε και εσάς, σαν τους όμοιους σας κατασκόπους. Ποιόν θα παινέψετε, παρά την κλίκα σας. Πάντως λίγα είναι τα ψωμιά σας ανεβαίνει το ΕΑΡ (Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα), http://www.ear-hellas.gr/ και θα σας κοπεί ο ομφάλειος λώρος από το Λονδίνο και η οικονομική κατασκοπία εις βάρος της Ελλάδος που κάνετε, θα σας βάλει φυλακή. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση