GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέδριο για το Δίκαιο του Περιβάλλοντος

ο Το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, διοργανώνουν συνέδριο με θέμα " Το Διεθνές και ...

ο
Το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, διοργανώνουν συνέδριο με θέμα "Το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο του Περιβάλλοντος και η Ελλάδα". To συνέδριο θα διαρκέσει από την Τρίτη 5 μέχρι την Πέμπτη 7 Ιουνίου στην αίθουσα Νομικής Βιβλιοθήκης "Ευρώπη" (Μαυρομιχάλη 23).

81 σχόλια

  1. o μπάμπης θα παραστεί? θα έπρεπε, μετά την τεράστια επιτυχία του στο ΟΑΚΑ χθες το βράδυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε babis, ειναι αληθεια οτι υπηρετησες στο ΣΔΟΕ και διεταχθη ΕΔΕ εις βαρος σου για διασπαθιση του δημοσιου χρηματος; ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ρε μπουρδελο Ελλαδα!!!!

    Καθηστε μαλακες, με διεφθαρμενους πολιτικους, γλυφτες δημοσιογραφους,
    απληστους επιχειρηματιες, μπας και πεσει κανα ψιχουλο απ το τραπεζι τους.Προλαβα κι εφυγα!!!!

    1.Ελλαδα μονο η Αθηνα(40% της χωρας)=>Γαμηθηκε η επαρχια!!!Τι οικονομια να φτιαξει η χωρα ετσι??

    2.Μπουρδελο Παιδεια!!Στα πανεπιστημια παραγεται γνωση, οχι
    καταληψεις και μαλακιες

    3.Εδαφικη ακεραιοτητα? Αρχιδια!!! Οποιος θελει διεκδικει οτιδηποτε και εχει βασιμες πιθανοτητες να το ιδιοποιηθει (Αληθεια μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι μονο μαχητικα δικα μας πεφτουν? Ειχα δει ενα καταλογο στα ΝΕΑ: απ το 1970 περιπου και μετα απ τα μαχητικα που ειχαν πεσει λιγοτερα απο 5 ηταν τουρκικα, πανω απο 50 ελληνικα!!)

    Το μελλον ειναι Υποθηκευμενο και κανενας οχι απλα δεν προτιθεται να πληρωσει τα χρεη αλλα μονο να φορτωσει καινουρια!!!!!
    Γι αυτο το ηθικο σ'ολη τη χωρα ειναι χαμηλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o babis τερψίπρωκτος υπηρετούσε ως Δημόσιος Υπάλληλος από το 1981.

    Το 2004 συνελήθφει κλέπτων τους πόρους της Υπηρεσίας και εκινήθει ΕΔΕ εναντίον του.

    Σε μία προσπάθεια να αποφύγει τις ποινικές και αστικές ευθύνες, πεοθήλαζε επί μακρόν τον προϊστάμενό του.

    Απελύθη με συνοπτικές διαδικασίες με την κατηγορία της ΚΛΟΠΗΣ και τώρα σύρει την Υπηρεσία στα Δικαστήρια (όπου θα πάρει άλλη μία πίπα ο παλιόπουστας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to mati sou einai xamilo....opou koitas ekei blepeis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Babis, ειναι αληθεια οσα γραφει ο 6:50; ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aγαπητοι φιλοι.

    Σήμερα για μια υπόθεση μου βρέθηκα στο ΣτΕ. Είδα και θαύμασα λοιπόν ένα έργο του ΠΑΣΟΚ αντάξιο της χώρας μας και της εποχής μας. Αλήθεια σένα ευαίσθητο χώρο όπως είναι η Δικαιοσύνη τα βήματα προόδου που έγιναν επί ΠΑΣΟΚ πόσοι Έλληνες τα ξέρουν? Θα μου πεις υπάρχουν ακόμη πολλές ελλείψεις και αδυναμίες. Βέβαια. Τα πράγματα όμως είχαν μπει σένα καλό δρόμο.
    Τώρα τι έγινε με την κυβέρνηση του «καταλληλότερου». Στασιμοτητα.Συνεχες μπλα-μπλα. Κανένας σχεδιασμός και τίποτα από όσα είχαν αρχίσει επί ΠΑΣΟΚ δεν συνεχίζεται. Όλα είναι όπως τα έχει αφήσει το ΠΑΣΟΚ. Μήπως αυτό δεν γίνεται βασικά παντού .Είτε πως υπάρχουν, είτε πως είναι τώρα στην εξουσία τρία(3) χρόνια ένα και το αυτό αν εξαιρέσουμε τους αθρόα απολυθέντες πάσης φύσεως υπαλλήλους, Διευθυντές, Γενικούς κλπ για να φέρουν τους δικούς των, κανένα έργο καμιά προοπτική. Απλά έχουν πέσει με λύσσα στο δημόσιο κορβανά για να φάνε οι ίδιοι και οι οικογένειες των. Μιλάμε για τους πολύ στενούς συγγενείς. Οι αθώοι ΝΔ, οι νεροκουβαλητές και οι ψηφοφόροι τους, τους έχουν στην απέξω. Έχω γράψει σχετικά ποια είναι τα προσόντα που πρέπει ναχει κάποιος για να ελπίζει. Σε αυτό κυριαρχεί ως γνωστόν το θέμα της κουμπαριάς. Ας μην επανέρχομαι σε αυτό.

    Η Ελλάδα επί ΠΑΣΟΚ είχε ένα όραμα ,μια ελπίδα, μια προοπτική. Σήμερα τι υπάρχει? Ας μου πουν οι δεξιοί φίλοι μου. Ο Μπουλης νομίζει ότι τα θέματα πάνε από μόνα των. Λες και η χώρα πάει μπροστά με αυτόματο πιλότο. Που είσαι ρε Σημίτη με το «μπλοκάκι» και τους καθημερινούς ελέγχους. Που είσαι Ανδρέα Παπανδρέου με το όραμα. Παρακαλώ τους δεξιούς να μου πουν τι έχουμε σήμερα. Τα καθημερινά σκάνδαλα, η ανυπαρξία έργου, το βόλεμα ημετέρων κυριαρχούν. Δίκαιο λένε όλοι πια ότι είναι η χειρότερη κυβέρνηση που είχε ποτέ ο τόπος.
    Η μοναδική μας ελπίδα είναι στις επομενε εκλογές να επανέλθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία με τον Γιώργο Παπανδρέου πρωθυπουργό για να λήξει αυτή η θλιβερή ιστορία. Να φύγει η μιζέρια και η στασιμότητα και με αισιοδοξία οι Έλληνες να αντιμετωπίσουν το μέλλον. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο κατάλληλος γιαυτο και το εγγυάται.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όπως βλέπετε, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούϊ...

    ο babis θα τσιμπουκώνει και στο νεκροκρέβατο του ακόμα... δικαίως αφού είναι τόσο καλός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Babis, για ποιο θεμα σου επισκεφτηκες το ΣτΕ; ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To ΠΑΣΟΚ ,ένεκα ιδεολογίας , είναι πρωτοπόρο στους νομούς και τις διατάξεις προστασίας των δικαιωμάτων του πολίτη , δημιούργησε σωρεία ανεξαρτήτων αρχών με αποκλειστικό σκοπό να προστατεύεται ο πολίτης από τις αυθαιρεσίες και τις επεμβάσεις της διοίκησης και από κάθε αδιάκριτο και ενοχλητικό άτομο. Σε αυτές εξέχουσα θέση έχει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
    Αυτά για απάντηση μου.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αρχιμηδη,

    Το μυδι το γνωριζουμε,τωρα βλεπουμε και το Αρχιδι.
    Συγχαρητηρια για την προαγωγη σου
    στο Ρηγιλοσογο.Εγινες πρωτος μαλακας σφραγιδοφυλαξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. exete katalavei oti babis den yparxei ????
    apla oi deksiovlakes bainoun lene mia malakia ypografoun me to onoma "babis" kai sta kapakia bainoun kai kanoun comment san "friends of babis"


    kala re pou tou ta emathan ayta tou rousopoulo sto KKE??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. exete katalavei oti babis den yparxei ????
    apla oi deksiovlakes bainoun lene mia malakia ypografoun me to onoma "babis" kai sta kapakia bainoun kai kanoun comment san "friends of babis"


    kala re pou tou ta emathan ayta tou rousopoulo sto KKE??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. To ΠΑΣΟΚ ,ένεκα ιδεολογίας , είναι πρωτοπόρο στους νομούς και τις διατάξεις προστασίας των δικαιωμάτων του πολίτη , δημιούργησε σωρεία ανεξαρτήτων αρχών με αποκλειστικό σκοπό να προστατεύεται ο πολίτης από τις αυθαιρεσίες και τις επεμβάσεις της διοίκησης και από κάθε αδιάκριτο και ενοχλητικό άτομο. Σε αυτές εξέχουσα θέση έχει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
    Αυτά για απάντηση μου.
    babis



    ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ - ΜΩΡΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΠΟΣΤΑ ΤΟΝ ΤΟΜΠΡΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. exete katalavei oti babis den yparxei ????
    apla oi deksiovlakes bainoun lene mia malakia ypografoun me to onoma "babis" kai sta kapakia bainoun kai kanoun comment san "friends of babis"


    kala re pou tou ta emathan ayta tou rousopoulo sto KKE??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από Ελεύθερο Τύπο: Ο κύβος ερρίφθη οριστικά! Υστερα από συσκέψεις, αναλύσεις και προτάσεις, από τη νέα χρονιά τις ειδήσεις του ALPHA θα παρουσιάζει καθημερινά η Μάρα Ζαχαρέα και το Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Αυτιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μεγαλη επιτυχια…Η συζυγος του Ρουσοπουλου να λεει ειδησεις. Και τα σαββατοκυριακα ενας βλακοδεξιος να ολοκληρωνει …Μιλαμε δηλαδη για την επιτυχια !!! Αυτη θα εναι η αξιοπιστια και το ειδησεογραφικο επιπεδο του καναλιου. Μαλλον ο Κοντομηνας εχει βαλθει να το κλεισει…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Στο περιστύλιο της εκδηλώσεως, θα παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό η ποιητική συλλογή του babis

    ΜΟΛΙΣ KYKΛΟΦΟΡΗΣΕ

    Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ babis

    ME ΓΕΝΙΚΟ ΤΙΤΛΟ

    «Είμαι όμορφη πολύ και μου αρέσει το καβλί»


    Ο babis θα αναγνώσει αποσπάσματα από τα ποιήματα “Ανησυχίες”, “Procurement” (“Προμήθειες” στα Ελληνικά) και
    “Ποίημα στον αιώνιο έρωτα” και θα υπογράψει βιβλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και με μήνυμα του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, πραγματοποιείται το απόγευμα η γενική συνέλευση του ΣΕΒ. Ομιλητές θα είναι ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης και ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος. Ο σύνδεσμος ελληνικών βιομηχανιών, που συμπλήρωσε φέτος 100 χρόνια ζωής, ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις των καιρών, όπως δήλωσε ο κ. Δασκαλόπουλος, άλλαξε την ονομασία του σε "σύνδεσμο επιχειρήσεων και βιομηχανιών" και έτσι διευρύνεται το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς επίσης και των δυνάμεων που παράγουν πλούτο και θέσεις εργασίας, απέναντι στις ανάγκες και στις προκλήσεις των καιρών. Η νέα ονομασία εγκρίθηκε το μεσημέρι από τη γενική συνέλευση του ΣΕΒ. Το 50% των μελών του ΣΕΒ, ανήκουν στην μεταποίηση και το 50% στον τομέα της παροχής υπηρεσιών. Όπως τόνισε ο κ. Δασκαλόπουλος, ο ΣΕΒ φιλοδοξεί να εκφράσει την σύγχρονη ελληνική επιχείρηση που θέλει να πρωταγωνιστεί.

    Ομιλία Παπανδρέου

    Το μεσημέρι, ο Γιώργος Παπανδρέου παρουσίασε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέπτυξε εκτενώς το πρόγραμμά του για το φορολογικό σύστημα, την παιδεία, την υγεία και τις επενδύσεις, ζητώντας από τον ΣΕΒ να συμβάλλει και δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, ώστε να υπάρξουν εθνικοί πρωταθλητές που θα ανταγωνίζονται και στο διεθνές οικονομικό πεδίο. Ο κ. Παπανδρέου επέκρινε την πολιτική της κυβέρνησης σημειώνοντας ότι υπάρχει σοβαρή επιδείνωση, τόσο στους θεμελιώδεις δείκτες της Οικονομίας, όσο και επιμέρους, στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και κυρίως στην οικογένεια. Για το σκάνδαλο των ομολόγων, είπε ότι οι καθημερινές αποκαλύψεις εκθέτουν προσωπικά τον πρωθυπουργό, σημειώνοντας ότι καταρρέει κάθε προσπάθεια συγκάλυψης. Αναλύοντας τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την οικονομία, που "αναβαπτίσθηκαν" στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι: "Η επόμενη κυβέρνηση, που θα είναι κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, θα παραλάβει μια οικονομία σε διαρθρωτική κρίση. Με την αγορά σε αδιέξοδο, με διευρυμένες ανισότητες, με έντονη κοινωνική ανασφάλεια, αγωνία και αβεβαιότητα για το αύριο. Πυρήνας της πρότασης του ΠΑΣΟΚ είναι η νέα Κοινωνική Συμφωνία για την ανάπτυξη και την απασχόληση. Οι νέοι θα έχουν δικαίωμα πρόσληψης σε επιχειρήσεις για τέσσερα χρόνια, με πλήρη ασφάλιση και κλιμακούμενη καταβολή των εισφορών. Οι ενήλικες που χάνουν τη θέση εργασίας, θα έχουν το δικαίωμα να μετατρέψουν το επίδομα ανεργίας σε επίδομα απασχόλησης ή αυτοαπασχόλησης. Όσοι απολύονται λίγο πριν τη σύνταξη, θα έχουν το δικαίωμα να προσληφθούν σε κοινωνικές θέσεις εργασίας ώστε να συμπληρώσουν τα ένσημα που χρειάζονται", ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πήρε "κούρσα" τον Άγγλο φίλαθλο με τα τρία του παιδιά από το αεροδρόμιο μέχρι το ξενοδοχείο του στη Νέα Μάκρη και του ζήτησε 100 ευρώ αντί των 25 που έπρεπε. Όταν ο Άγγλος αρνήθηκε να του... κλέψουν το πορτοφόλι, ο Έλλην πατριώτης επαγγελματίας αυτοκινητιστής τον τσάκισε στο ξύλο. Μπροστά στα τρία παιδιά του δύστυχου ταξιδιώτη. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά του πήρε και τις βαλίτσες, μέσα στις οποίες υπήρχαν τα εισιτήρια του ποδοσφαίρου. Ρε, δεν πάμε καλά!

    Μην μας μιλήσει κανείς για "εξαιρέσεις" που επιβεβαιώνουν τον κανόνα, διότι θα πέσει πολύ γέλιο. Οι Έλληνες ταξιτζήδες, οι Έλληνες σερβιτόροι, οι Έλληνες επαγγελματίες τουριστικών καταλυμάτων, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να δυσφημίσουν τη χώρα μας. Να καταστρέψουν την τουριστική μας βιομηχανία. Με την αμέριστη συμπαράσταση, βεβαίως – βεβαίως, του ελληνικού δημοσίου, το οποίο αρνείται εδώ και δεκαετίες να επιβάλλει αυτό που ισχύει σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο: Τις άδειες ασκήσεως επαγγέλματος μετά από εξαντλητικές εξετάσεις.

    Πώς να το κάνουμε τώρα! Δεν μπορεί ο ταξιτζής να είναι στο τιμόνι με το πουκάμισο λερωμένο από το φραπέ και να πατάει το γκάζι με τσόκαρα. Δεν μπορεί στο ένα χέρι να κρατάει το τσιγάρο και στο άλλο το κινητό. Δεν μπορεί το ταξί να βρωμάει τσιγάρο και τα στριμωγμένα αποτσίγαρα να κάνουν διαδήλωση για να βγουν από το τασάκι. Δεν μπορεί να είναι αυτή η εικόνα της τουριστικής Ελλάδας. Και γιατί λέμε τουριστικής; Και δεν λέμε μιας οποιασδήποτε πολιτισμένης χώρας;

    Ας πούμε ότι αυτό που συνέβη στο δύστυχο οπαδό της Λίβερπουλ συνέβαινε στη Γερμανία σε Έλληνα ταξιδιώτη. Τι θα λέγαμε εμείς εδώ; "Αίσχος", "ρατσιστική επίθεση σε βάρος συμπατριώτη μας", οι "Γερμανοί ταξιτζήδες δέρνουν τους Έλληνες", "να πάρουμε πίσω το αίμα μας" και άλλα τέτοια εθνικοπατριωτικά.

    Αλλά αυτό, φίλτατοι συνδικαλιστές του κλάδου, αξιαγάπητοι κυβερνήτες μας και όποιος άλλος αρμόδιος και αναρμόδιος ακούει ή διαβάζει, δεν συμβαίνει στη Γερμανία. Διότι εκεί ταξιτζής δεν γίνεται ο χούλιγκαν. Διότι εκεί υπάρχουν νόμοι που τους σέβονται όλοι και κανείς δεν ασχολείται με το αν ο κάτοχος της άδειας ταξί θα ψηφίσει την κυβέρνηση ή την αντιπολίτευση.

    Και μην πει κανείς για μειοψηφίες κλπ. Διότι όλοι γνωρίζουν τι γίνεται με τους μάγκες ταξιτζήδες που πουλάνε, λέει, περιηγήσεις στην Αθήνα στους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων που επιβιβάζονται για μερικές ώρες στον Πειραιά. Και άλλα και άλλα και άλλα.

    Αλλά και μειοψηφία να είναι. Να πρόκειται για ένα και μόνο περιστατικό. Αυτό είναι που καταγράφεται, αυτό είναι που δυσφημεί τη χώρα.

    Αν θίγεται ο κλάδος, ας αποφασίσει ο ίδιος να πάρει την υπόθεση στα χέρια του και να προτείνει συγκεκριμένες λύσεις για το πώς κάποιος θα μπαίνει στο επάγγελμα και πώς θα ελεγχθούν για την επάρκειά τους όσοι είναι ήδη "επαγγελματίες". Και ας υπάρξει κυβέρνηση που δεν θα θελήσει να κάνει το αυτονόητο. Αλλά δεν τολμάει κάποιος. Παρά μονάχα οχυρώνονται όλοι πίσω από παχιές λέξεις που κρύβουν όλους τους λόγους για τους οποίους το προϊόν της τουριστικής μας βιομηχανίας εκφυλίζεται στο πέρασμα του χρόνου.

    Κοιτάξτε τι γίνεται στο εξωτερικό και στη συνέχεια προσπαθήστε να σκεφτείτε πως θα είναι αυτή η χώρα μετά από 10 ή 20 χρόνια σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τώρα που διάβασα τις θέσεις του yorgo για την οικονομία, ψήθηκα και θα το ψηφίσω το πιντί.



    ειδικά αν περάσει και φωτογραφική ρύθμιση να πέσει ο φόρος κατανάλωσης από 36% σε 8% για τα τσιμπούκια του babis θα τον ψηφίσω και με τ' αρχίδια (αυτά θα πάρει άλλωστε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε παλιόζωα, ακόμη και εδώ τις ίδιες ελεεινές παπάρες!
    Αχρείοι, πανάθλιοι δεξιοφασίστες, που να βρείτε το ελάχιστο μυαλό και ίχνη αυτοσεβασμού για να καταλάβετε τη σοβαρότητα αυτού του θέματος!
    Τα καταφέρατε να διώξετε όλο τον κόσμο, που ίσως κάτι είχε να πει για τις σημαντικές υποθέσεις της χώρας και του κόσμου!
    Να σας χαίρονται ο καραγκιόζης αρχηγός σας και αυτοί που σας ξαμόλησαν να διαλύσετε το μπλογκ.
    Θυμηθείτε ότι θα τα βρείτε μπροστά σας σε λίγες μέρες, όταν η κραιπάλη θα κοπεί απότομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο άρχοντας του Internet

    Το παιδί σας βρίσκεται πιο κοντά σε $1.000.000 απ’ ό,τι εσείς...

    Ο μύθος του εύκολου διαδικτυακού κέρδους

    Πώς θα αντιδρούσατε αν το ανήλικο παιδί σας εμφανιζόταν με μια επιταγή $1.000.000 στα χέρια; Αν στη συνέχεια μαθαίνατε ότι κέρδισε αυτά τα χρήματα με νόμιμο τρόπο και χωρίς να έχει καταφύγει στον τζόγο; Το internet είναι γεμάτο από ιστορίες νέων ανθρώπων (σε κάποιες περιπτώσεις ανήλικων) που έχουν γίνει βαθύπλουτοι με τον πιο εύκολο τρόπο που μπορείτε να φανταστείτε. Από την ασφάλεια του σπιτιού τους και χωρίς κανένα ουσιαστικό ρίσκο. Η διορατικότητα ενός νεαρού που φρόντισε να "αγοράσει" μια ηλεκτρονική διεύθυνση και στη συνέχεια την πούλησε σε κάποιον εύπορο ενδιαφερόμενο που την είχε ανάγκη αποτελεί έναν internet-ικο μύθο για όλους όσους ασχολούνται με το αντικείμενο. Κάποιοι κατάφεραν να τον υλοποιήσουν.

    Μια ολόκληρη γενιά ανθρώπων βρίσκει (συνήθως νόμιμους) τρόπους να κερδίσει χρήματα. Τρόπους που οι παραδοσιακοί επιχειρηματίες δεν μπορούν να σκεφτούν, απλά πληρώνουν το λογαριασμό για να μην χάσουν το τρένο της προόδου και με τον τρόπο αυτό ανοίγουν τις πόρτες του club των ισχυρών σε "νέα μέλη". Δεν μιλάμε για κάποιο χαρτζιλίκι αλλά για εκατομμύρια δολάρια. Οι αγοραπωλησίες ηλεκτρονικών διευθύνσεων που είναι εύκολα μνημονεύσιμες ή εμπεριέχουν κάποιο χαρακτηριστικό brand name είναι μία μόνο πλευρά του νομίσματος.



    Vs



    Πώς ο μύθος γίνεται πραγματικότητα

    Ένας ολόκληρος κλάδος νεαρών επιχειρηματιών που αγοράζουν σωρηδόν domain names ανθεί και πλουτίζει με διάφορους τρόπους. Κάποιοι για παράδειγμα φροντίζουν να αποκτήσουν domain names που προκύπτουν από λάθος πληκτρολόγηση. Για παράδειγμα αν στο τέλος της διεύθυνσης πληκτρολογήσει κανείς cm αντί για com, οδηγείται σε μια διαφορετική δικτυακή τοποθεσία. Εκεί μπορεί να υπάρχουν διαφημίσεις από πελάτες που μπορεί να έχουν σχέση με το αντικείμενο της σελίδας, η διεύθυνση της οποίας δεν πληκτρολογήθηκε σωστά. Κάθε κλικ σημαίνει έσοδα. Πρόκειται για μικροποσά που για πολύ δημοφιλείς "λάθος" διευθύνσεις μπορεί να αγγίξουν τα 9-10 χιλ. δολάρια ετησίως. Αν σκεφθείτε όμως ότι υπάρχουν πολλοί "επιχειρηματίες" που έχουν στο portfolio τους 300.000 ή και περισσότερες τέτοιες διευθύνσεις, μιλάμε για μια τεράστια επιχείρηση.

    Κάποιοι άλλοι, στρέφονται σε πιο "ποιοτική" μέθοδο με λιγότερο όγκο. Απλώς αγοράζουν ονόματα που πιθανολογούν ότι σύντομα θα είναι χρήσιμα σε κάποιον. Ευτυχώς γι’ αυτούς, ακόμη και εν έτει 2007 υπάρχουν εταιρείες, οργανισμοί και ιδιώτες που δεν έχουν φροντίσει να κατοχυρώσουν το domain name που τους αντιπροσωπεύει. Στη συνέχεια αναγκάζονται να πληρώσουν αδρά προκειμένου να αποκτήσουν αντί εκατ. δολαρίων αυτό που δεν σκέφθηκαν νωρίτερα και ο πωλητής κατοχύρωσε για 8 μόλις δολάρια.

    Ένας άλλος δημοφιλής αλλά όχι και τόσο αποδεκτός τρόπος τρόπος είναι η κατοχύρωση ενός παραπλήσιου ονόματος π.χ. με διαφορετική κατάληξη και ο εκβιασμός στη συνέχεια του ιδιοκτήτη του κανονικού site. Οι αγοραστές εντοπίζουν ευαίσθητες σε διάφορα θέματα διευθύνσεις που αφορούν για παράδειγμα τη θρησκεία και δημοσιεύουν στοιχεία για μια αίρεση ή το σατανά. Με τον τρόπο αυτό υποχρεώνουν τους ιδιοκτήτες της αρχικής σελίδας να τους πληρώσουν για να σταματήσουν.


    Το εύκολο χρήμα, πάντοτε συγκινούσε τους ανθρώπους και σε όλες τις εποχές υπήρχαν άνθρωποι που αφιέρωσαν τη ζωή τους και βρήκαν τρόπους να κερδίσουν πολλά χρήματα χωρίς να χρειαστεί να εργαστούν, τουλάχιστον όχι με την έννοια του μεροκάματου. Στο internet τα πράγματα απλουστεύθηκαν αφού όλα μπορούν να γίνουν από την ασφάλεια του σπιτιού σας, σε κάποια περιοχή του πλανήτη όπου ακόμη και η παράνομη για άλλες χώρες δράση, δεν διώκεται ποινικά. Αν μαντέψει κανείς σωστά, με μόλις μερικά δολάρια θα γίνει βαθύπλουτος. Αλλιώς προσπάθεί να ελέγξει όσο περισσότερες διευθύνσεις γίνεται. Αν τις ελέγξει όλες, τότε θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. gia to press-gr

    isxyei afto pou lete na sas steiloume me e-mail kataggelies plhrofories klp?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟΨΕ.
    ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ ,ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟ...ΥΠΑΚΟΥΟ..ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ.
    Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ..
    ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΕΥΡΙΚΑ?
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ?
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΕΜΕΙΣ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΕΓΚΑ--ΛΟ ΟΙΚΤΟ ΜΕ
    ΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ..
    ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑΛΙΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΜΟΛΟΓΟ-ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΔΩΣΕ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ
    ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ..
    ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ..
    ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Ο ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...
    υπαρχει σε εξελιξη μια καταπτυστη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ των καταχθονιων δυναμεων της καραμανλικης νεοδεξιας ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ..
    1.λιωνουν τα παγοβουνα..
    ειναι συνωμοσια της δεξιας για να αποπροσανατολιση το μεγκα απο τα ομολογα.
    2.η δεξια εκανε τους ελληνες μεταναστες στην αυστραλια στον παρελθον..για να παει τωρα ο καραμανλης και να προσπαθησει να αποπροσανατολιση το μεγκα απο τα ομολαγα.
    3.η δεξια κατασκευασε το κρατος των σκοπιων..για να μπορει σημερα ο καραμανλης να αποπροσανατολιση το μεγκα απο τα ομολογα.
    4...5...
    ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ..ΒΑΣ..ΒΑΣ..ΤΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΑΛΗΤΟΦΥΛΛΑΔΕΣ.
    λατρευτα μου πελατακια,
    ειναι μυθος οτι το βασικο μου στηριγμα ειναι ο γιωργακης.
    ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ,ΑΦΡΙΖΟΝΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,
    ΕΙΣΘΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΟΥ.
    οσο απελπισμενα μου προσπαθειτε να με αποδομεισετε,ο λαος που εχει ενστικτο θα με στηριζει.
    ΘΑ ΒΑΡΕΘΩ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΩ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ελπιζω και η ερτ να σας μυμηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. κυρία μου 8.52,

    εσείς μια ζωή το βρίσκετε πίσω σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. OI APOGONOI TWN ''VRAXWDWN OIKOPEDWN'' EN DRASEI , SEMNA KAI TAPEINA .
    AYTOI HTAN KAI PISW APO TO VOYLIAGMA THS SOFOKLEOYS GIA NA TA XWSOYN META STO PASOK .
    MEXRI KAI THN NHPIAGWGO THN VAPTISAN ... XEIROYRGO.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. μπάμπη με γεια την ποιητική συλλογή

    πολύ καλή πράγματι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πολυ σωστος.Συγχαρτηρια φιλε.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. και γαμώ τις συλλογές μπάμπη

    νομίζω ότι απηχεί σε όλους τους συντρόφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. σ' ευχαριστώ μπάμπη που με ευχαρίστησες για τα συγχαρητήρια που σου έδωσα για την ποιητική συλλογή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ξοφλημενα πασοκακια αρπαχτικα..
    με ολα τα μμε μαζι σας ερχεστε δευτεροι..
    εισαστε μια σαπισμενη φουσκα που την προστατευει ο καραμανλης για το καλο του δικομματισμου.
    εαν ηθελε θα σας ειχα συντριψει..
    απλα επιθυμει να εχει αντιπολιτευση..
    δεν θα σας αποκαλυψω τον λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. εκπληκτική πράγματι η συλλογή, θα προτείνω στους συντρόφους να αγοράσουν αντίτυπα και να τα χαρίσουν


    κι ένα να το βάλουν στο ίδρυμα α.π. να διασωθεί ως μνημείο πολιτισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. μπράβο μπάμπη για το αυτοβιογραφικό στοιχείο που διακρίνει την ποιητική συλλογή σου

    έχεις σκεφτεί να βρείς συνθέτη να την μελοποιήσει? είναι σίγουρο ότι αν κάνεις δίσκο, θα πιάσεις κορυφή στη λίστα της IFPI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. κλαμα τα πασοκια που επιστρεφονται τα λεφτα στα ταμεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τώρα μπορείς να πεις ποια είναι τα «βραχώδη οικόπεδα» σένα σημερινό 40ρι?Θα μου πεις εγώ που είμαι 52 ελάχιστα έχω διαβασει. Δεν θα καταλάβει λοιπον. Για το “κολοσπιτο” σιγουρα θα ξερει. Διαφορά ήθους και νοοτροπίας?
    Είναι γνωστό ότι οι ΕΛΔΑΡΧΕΣ που παρέσερναν τους αφελείς ότι ντε και καλά ο δείκτης θα πάει στις 7000 Μονάδες όλοι είναι σήμερα κυβερνητικά στελέχη.
    Τώρα για τη νηπιαγωγό που έγινε χειρουργός, αυτό ήταν το αποκορύφωμα της θρασύτητας και της πrοσβολης στη νοημοσύνη του Ελληνικού λαού και κυρίως προσβολή στον ιατρικό κόσμο της χώρας μας.
    Αυτή ήταν πάντα η Δεξια. Μια ζωή σκάνδαλα, απάτες ξεπούλημα της χωρας. Μόνο η αριστερά και το ΠΑΣΟΚ πάντα έδωσαν μάχες σε αντίξοες συνθήκες πλευρό των λαϊκών συμφερόντων.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. τι λέτε ρε χαπακωμένα?

    ξεχάσατε την πουτάνα που έγινε πρωθυπουργός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γουστάρω να βλέπω νεοδημοκρατακια που στην απελπισία των και μη έχοντας τίποτα να πουν επί της ουσίας, να αμολανε σεντόνια από σαχλαμάρες που απευθύνονται μόνο σε χαχόλους..
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ...και τον "ευχαριστώ τους αμερικανούς"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. σε σένα απευθυνόμαστε babis...


    γάντι σου πάει η αυτοπεριγραφή...


    τέλεια είναι... όπως και η ποίησή σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ρε μπάμπη μη θυμώνεις....


    τη μιμή εννοεί πουτάνα, όχι τη γυναίκα σου που νόμιζε ότι πήρε άντρα και της βγήκε φρουτοπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ρε σύντροφε...

    μαλάκα ον δε ρόκς δεν το είχανε βαφτίσει το babis παλιότερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. !!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ SITE TOY ΕΘΝΟΥΣ

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5348&subid=2&pubid=110757

    ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΓΙΑ ΦΕΤΙΝΟ

    ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πολυ σωστος.Συγχαρτηρια φιλε.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Για τον 10.16 η παρατηρηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΔΩΣΕ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ
    ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ..
    ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ..
    ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Ο ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟΨΕ.
    ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ ,ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟ...ΥΠΑΚΟΥΟ..ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ.
    Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ..
    ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΕΥΡΙΚΑ?
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ?
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΕΜΕΙΣ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. μπάμπη εκεί στο ποιημα που λες για το μπάρμπα σου, να μας το εξηγήσεις... για να αντιληφθούμε το νοημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΓΕΛΕΙΟ ΤΟΝ ΛΙΑΠΗ.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ?
    ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΑΙΖΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΜΙΖΟΠΟΡΝΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΟ
    ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ...
    ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΜΟΥ..
    ΜΗ ΧΕΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΛΙΑΠΗ
    ΦΥΛΑΚΗ?
    ΕΚΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. !!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ SITE TOY ΕΘΝΟΥΣ

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5348&subid=2&pubid=110757

    ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΓΙΑ ΦΕΤΙΝΟ

    ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ-ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΕ
    ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ Ο ΛΙΑΠΗΣ?
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. τον βερυκιο αυτη την πονηρουλα πουσταρα οπου την βρω θα την γαμησω.
    το εχω υποσχεθει στην μανα μου.
    καθε βραδυ το υστερικο κολοπαιδο ουρλιαζε για αεροπορικες επιδρομες των τουρκων.
    με τα ομολογα ουρλιαζε οτι θα χαθουν οι συνταξεις.
    η μανα μου εχει μαθει καταθλιψη απο τον αληταρα.
    τα επαιρνε απο τους μεσαζοντες οπλων το ξεφωνημενο παπαγαλακι.
    ΘΑ ΤΟΥ ΧΩΣΩ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΙΖΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. τι εγινε κυριε καραμανλη.
    τα ζομπυ αρχισαν παλι παιγνιδι στην σοφοκλεους.
    ολες οι σκατοφυλλαδες αρχισαν να διαφημιζουν τα περιφεριακα χαρτια της πλακας και να καλουν τον λαο να συμμετασχει στο παρτυ...
    καμμια εκατοστη σαπακια αρχισαν το χορο.
    υπαρχει εισαγγελεας?
    επιτροπη κεφαλαιαγορας?
    ανοιχτα αρχισαν ..ο επενδυτης,η αξια,και ολες οι ελεγχομενες απο εισηγμενους εφημεριδες να προτεινουν σαπακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. oxi miza sto kolo tou verikiou

    exoume to mpampi gia aftes tis douleies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 10:25 άβγαλτο είσαι;
    Αντιπολίτευση κάνεις με το διαίρει και βασίλευε.
    Δλδή εν δυνάμει εσωκομματικούς αντιπάλους του αρχηγού, όπως Ντόρα, Λιάπη κ.λπ. δεν τους χτυπάς αλλά τους στηρίζεις υπογείως.

    (Εσωκομματικός αντίπαλος η Ντόρα γιατί μπορεί αλλά ο Λιάπης μόνο λόγω καταγωγής και κόντρας γιατί κατά τ άλλα είναι αρχιτεμπελχανάς έχει το χούι της οικογένειας κι αυτός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αγαπητε babis, τα προσωπικα δεδομενα και οι περι αυτων ανεξαρτητες αρχες καλυψαν απατεωνες και απατεωνισκους.Το αλλοθι κατασκευαστηκε και για καποιους δημοσιους υπαλληλους που επρεπε ναναι στη στενη για παραβαση καθηκοντος.ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ;Οσο για την ΑΤΕ περιμενετε μεχρι τελος ΙΟΥΝΗ και μετα να με κρινετε. ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΚΥΡΙΟΙ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΒΑΒΙς ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
    ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΒΑΒΙς ΕΧΕΙ Σ-ΧΕΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. έχει ΑΠΟΛΥΤΗ σχέση με το περιβάλλον διότι η ποιητική του συλλογή είναι τυπωμένη σε ανακυκλωμένο χαρτί 100% ελεύθερο χλωρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ
    ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΜΕΘΑΝΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. στο φίλο περί τουρισμού 8.49


    Οι Άγγλοι φίλαθλοι που πήραν "κούρσα" τον babis με τα δύο του παιδιά, έκαναν κανένα παράπονο?



    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ



    Είδατε πόσο ΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ο babis?

    ΕΠΕΙΔΗ αποτελεί κεφάλαιο για τον ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΤΟΥΡΙΣΜΟ της Ελλάδος.


    babis,

    ΤΑ ΒΡΑΧΩΔΗ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΟΥ ΕΞΥΣΕ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΕΨΕΣ... ΤΟ ΛΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. siamo noi, siamo noi, il ΒΟKINARO babis dell'Europa siamo noi...

    Forza babis BOKINARO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. απ' ότι βλέπετε εκτός των Άγγλων φιλάθλων και οι τιφόζι ζητωκραυγάζουν για το babis.


    Bravo babis!!! Είσαι transeuropean tranny queen!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ο babis σας παίρνει τα σώβρακα κουφάλες χουντοδεξιοί.
    Δεν καταλαβαίνει Χριστό.
    Πείτε ότι γουστάρετε είναι εκπαιδευμένο κομμάντο στο να αντιπαρέρχεται πυρά όπως φτύσιμο, βρίσιμο, θάψιμο, σοκοφάντιση, σεξιστική λεκτική κακοποίηση, εκβιασμό, βερμπαλισμό, κανιβαλισμό, παραποίηση, αντιποίηση, σαβουροποίηση, σαλαμοποίηση, απλή ποίηση, έντεχνη ποίηση κλπ. κλπ.
    Εκ των οποίων συνάγεται και ότι έχει κάνει υψηλόβαθμο στέλεχος της δημόσιας διοίκησης σε περίοδο πασοκ. Εκεί εκπαιδεύτηκε σ' όλα αυτά.
    babis φονικό όπλο
    keep on walking!!!!!!!

    Aγαπητοι φιλοι (πλήθος: oleeeeeeeeee)
    Σήμερα για μια υπόθεση μου (πλήθος: oleeeeeeeeee)
    βρέθηκα στο ΣτΕ. Είδα και θαύμασα λοιπόν ένα έργο του ΠΑΣΟΚ.... πλήθος: oleeeeeeeeee!!!!!!!)



    friends of babis filos toy laou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. τον χύνουνε και αυτός νομίζει ότι ψιχαλίζει... χούϊ είναι...

    κλασσικός πασόκος


    επίσης συνάγεται ότι του αρέσει το τσιμπούκι και το ρόμπιασμα


    γι' αυτό βγάζει και τα παιδιά του στην πίπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. μπα

    απλός φτωχομπινές είναι που ελπίζει ότι θα πάρει μια θεσούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Όχι ο ίδιος... τα παιδιά του θέλει να βολέψει.
    Αλλά εσάς ο μπαμπάς σας δεν θέλησε ποτέ να σας βολέψει;
    Ζηλιάρηδες πως κάνετε έτσι;
    Η πλάκα θα είναι να βγει το πασόκ και το παιδί του να πάρει ακριβώς τη θέση που επωφθαλμιά ο φίλος μας ο Skylos ΚΑΙ μάλιστα μέσω ΑΣΕΠ.
    Ε, ρε γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. σιγα την ξεφτίλα του δημοσίου


    μόνο για τους αμόρφωτους και απαίδευτους σα το babis είναι κατάλληλο...


    άσε που ο babis έβαλε τα παιδιά του στη σχολή Λιάνη γιατί ξέρει ότι το πασοκ ΔΕ βγαίνει οπότε πρέπει να τα βγάλει τα παιδιά στην τσιμπουκοπάλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. πονηρός ο πούστης ο babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ta broxodh orh poios ta kserei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. exete katalavei oti babis den yparxei ????
    apla oi deksiovlakes bainoun lene mia malakia ypografoun me to onoma "babis" kai sta kapakia bainoun kai kanoun comment san "friends of babis"


    kala re pou tou ta emathan ayta tou rousopoulou, sto KKE??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ PRESS-GR, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟ POST ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜA TOY E-MAIL ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΚΛΠ., ΕΝΩ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ !!!!!!!, ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΩ, ΠΡΟΗΓΗΘΕΝΤΑ POSTS ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΝ
    (TA ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ). Ή ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΠΛΗΡΕΣ EDITING ΤΩΝ POSTS, Ή ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ (ΒΛΕΠΕ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ) ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. poia sykofandia re file?

    afou einai pankoinws gnwsto oti tou babis tou aresei h rougokavleta

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση