GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα γαλάζια παιδιά του Αμαρουσίου...

...και η ελαστικοποίηση των σχέσων εργασίας Από την ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Σήμερα Πέμπτη 7 Ιούνη ο Νεοδημοκράτης δήμ...

...και η ελαστικοποίηση των σχέσων εργασίας

Από την
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


Σήμερα Πέμπτη 7 Ιούνη ο Νεοδημοκράτης δήμαρχος στο Μαρούσι Γ.Πατούλης ετοιμάζεται να περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της πρόσληψης 100 υπαλλήλων με καθεστώς ελαστικής απασχόλησης. (4ωρο) Παράλληλα σε εφαρμογή του νόμου Παυλόπουλου ετοιμάζεται να ενοποιήσει δημοτικές επιχειρήσεις και να προχωρήσει σε απολύσεις. Ταυτόχρονα εκατοντάδες εργατοτεχνίτες του Δήμου βρίσκονται σε διαρκή ομηρία με συλλογικές συμβάσεις. Στη καθαριότητα π.χ. αμοίβονται με 600 ευρώ/μήνα, όταν οι αντίστοιχοι συνάδελφοί τους στη Ν.Ιωνία, που τους έχει εντάξει στο καθεστώς των ΟΤΑ παίρνουν τα διπλάσια.
Ο Γ. Πατούλης όμως έχει χρέος να ξεπληρώσει την υποστήριξη που του έδωσαν η ΝΔ και τα ντόπια παιδιά της…Προεκλογικά επιδιώκει να προσλάβει 100 και να εξασφαλίσει μέσω της ομηρίας τους ψήφους για το κόμμα του στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Παράλληλα επιδιώκει να φανεί συνεπής ιδεολογικά καθιερώνοντας στο Δήμο το καθεστώς της ελαστικοποίησης των εργασιακών σχέσεων.
Τους τελευταίους μήνες η διοίκηση τρομοκρατεί τους εργαζόμενους στο Δήμο προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις τους. Φτάνει μέχρι του σημείου να τηλεφωνεί νύχτα στα σπίτια τους και είτε τους απειλεί προσωπικά είτε τους υπόσχεται οφέλη προκειμένου να υποταχθούν στη πολιτική της. Την ημέρα της Πρωτομαγιάς υπόσχονταν 5 ώρες υπερωρία επιπλέον για όποιον δεν απεργούσε!
Οι εργαζόμενοι του Δήμου οργανώνουν κινητοποίηση απόψε στις 7.30 στο Δημαρχείο έχοντας τη συμπαράσταση Σωματείων, Συλλογικών φορέων, πολιτικών οργανώσεων και όλων των εργαζομένων στο Μαρούσι.
Καταγγέλλουμε την αναλγησία και τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό της διοίκησης Πατούλη. Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της κατάργησης των εργασιακών σχέσεων. Συμπαραστεκόμαστε στους όμηρους εργαζόμενους της διοίκησης Πατούλη και θα συμπορευτούμε μαζί στους αγώνες τους. Θάμαστε όλοι εκεί! Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν!

30 σχόλια

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ Η «ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ
    ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ » ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΚΑΙ ΧΑΒΟΥΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΑΝΤΖΙΔΕΣ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΣΚΑΤΑ ΕΤΡΟΓΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ .ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΓΚΥΡΟ SAIT ΠΩΣ ΔΕΙΝΕΙ ΠΡΟΤΩΣΕΛΙΔΟ ΒΗΜΑ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΑΗ ΣΗΧΤΗΡΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΑΤΟΒΟΜΒΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ
    ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΗΓΑΝ ΔΕΞΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ
    ΕΙΠΕ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟ
    [[Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ]]
    ΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ‘’PASOK poisonous’’
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ 8:24
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΣΕ Η ΑΓΕΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΝΕΔΙΤΕΣ, ΠΡΩΗΝ ΕΚΟΦΙΤΕΣ, ΠΙΟ ΠΡΩΗΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΠΙΟ ΠΡΩΗΝ ΤΕΡΤΑΥΓΟΥΣΤΙΑΝΟΥΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 1922 ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΗ ΓΗ, ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ (ΤΣΕΤΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ) ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΙΩΧΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΓΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ) ΔΗΜΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΛΙΓΗ ΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΟΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΚ, ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΑΣΟΚ).
    ΟΝΕΔΙΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΚΩΛΟΣΥΜΒΙΑΣΙΟΥΧΟΥΣ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ
    ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ,ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΨΗΦΟ.
    ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΛΑΣΟΥΜΕ
    ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ
    ΠΡΑΣΙΝΟΙ,ΜΠΛΕ,ΡΟΖ,ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΕΝΟΙ
    ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΨΗΦΟΥΣ
    ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
    ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ
    ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ
    ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...... και για μια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ τους υποσχέθηκαν τον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ (των πατούληδων). ΒΡΕ ΟΥΣΤ Μια ζωή Δεξιοί με DNA ΑΝΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣ και ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ
    ΨΗΦΟ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ
    ΣΥΝΑΛΑΓΗ?
    ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ
    ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
    ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ
    ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ.
    ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΛΑΟ.
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΩΛΟΨΗΦΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ
    ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ
    ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΙΩΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ
    ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αρσενης και παγκαλος μαρτυρες υπερασπισης των συντροφων τους λαμογιων του παντειου

    8:47 μμ
    Ανώνυμο said...

    8:47
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ.
    ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.
    ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ
    ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ?
    ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ.

    ΥΓ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ
    ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ,
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προς τα πασοκοσκυλα της γσεε και
    αδεδυ.
    λαμογια φερτε πισω τις μιζες και
    καρφωστε και τους συντροφους σας..
    γιατι θα φατε τρις ισοβια.
    τα ακους παναγοπουλε ...προεδρε της
    γσεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
    ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΟ

    ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπλογκ: Συζητούν «κώδικες δεοντολογίας» για τη διαδικτυακή ελευθερία
    Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΝΙΑΩΤΗ
    Εμοιαζε πολύ καλό για να είναι και να διατηρηθεί αληθινό και η εξέλιξη θεωρείται αναπόφευκτη. Τα μπλογκ, που υμνήθηκαν ως το βήμα προώθησης της απόλυτης ελευθερίας του λόγου, δέχονται ολοένα αυξανόμενη κριτική καθώς αρκετά μετατρέπονται σε «δυσάρεστους τόπους» γεμάτους προσβολές, εκφοβισμούς, ακόμη και απειλές δολοφονίας.
    Απροβλημάτιστοι δεν θα μπορούσαν να μείνουν δύο από τους πρωτοπόρους του Ιντερνετ, ο Τιμ Ο' Ράιλι και ο Τζίμι Ουέιλς, δημιουργός της διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας Wikipedia, που την περασμένη εβδομάδα μίλησαν για την ανάγκη δημιουργίας κώδικα δεοντολογίας των μπλογκ, καταθέτοντας τις πρώτες προτάσεις τους. Που φυσικά συνάντησαν και τις πρώτες έντονες αντιδράσεις. «Είναι κανόνες καλής συμπεριφοράς, βασικά ένας: Κοσμιότητα», είπε ο Ουέιλς, εξηγώντας ότι οι χρήστες των μπλογκ δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζουν συμπεριφορά «που σε καμία περίπτωση δεν θα ανέχονταν εάν συζητούσαν πρόσωπο με πρόσωπο με το συνομιλητή τους». Οπως γράφει ο Ο' Ράιλι στο εταιρικό του μπλογκ (radar.oreilly.com), ο βασικός κανόνας που σκέφτονται να εφαρμόσουν οι μπλόγκερ είναι να απορρίπτουν τα ανώνυμα σχόλια επισκεπτών στις ιστοσελίδες τους και να διαγράφουν απειλητικές ή δυσφημιστικές καταχωρίσεις χωρίς να έρχονται αντιμέτωποι με «κραυγές για λογοκρισία». Επιχειρώντας να προλάβουν τις αντιδράσεις για «περιορισμό της ελευθερίας του λόγου» οι δύο άνδρες πρότειναν διαφορετικούς εθελοντικούς κώδικες που κάθε μπλόγκερ θα μπορεί να υιοθετήσει. «Πρόκειται για ανάγκη αυτορρύθμισης του συστήματος. Οι κανόνες δεν περιορίζουν την ελευθερία, αντίθετα την ενισχύουν», υπογραμμίζει ο Ο' Ράιλι. Στον αντίποδα βρίσκονται χιλιάδες ανώνυμοι και επώνυμοι μπλόγκερ και διαδικτυακές κοινότητες. «Οι κώδικες δημιουργούν ένα τέρας. Ποιος θα κρίνει ποια διαδικτυακή συμπεριφορά είναι αποδεκτή; Οι κυβερνήσεις ή μήπως μεγαλοδικηγόροι;», καταγγέλλουν μέλη του Κέντρου ΜΜΕ για τους Πολίτες, που συνδέεται με τη σχολή δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Μπέρκλεϊ. Πάντως Ο' Ράιλι και Ουέιλς δήλωσαν ότι αποφάσισαν να κινηθούν ύστερα και από καταγγελίες των στενών τους συνεργατών, της Κάθι Σιέρα και της Μίνα Τροτ, που έπεσαν «θύματα διαδικτυακής κακοποίησης». Η Σιέρα, συγγραφέας βιβλίων για τις νέες τεχνολογίες, δεχόταν απειλές για τη ζωή της και στο διαδικτυακό της τόπο δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες που διακωμωδούσαν το θάνατό της. Ρυθμιστικούς κανόνες για τα μπλογκ ζήτησε και η Μίνα Τροτ, μία από τους ιδρυτές της εταιρείας Six Apart για λογισμικό υποστήριξης διαδικτυακών τόπων, που κατέθεσε παρόμοια μαρτυρία.
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 11/04/2007

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ.

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΤΩΝ ΡΑΝΤΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΑΝΤΖΩΝ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ, ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!!!

    ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12 ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΩΝ ΗΛΥΣΙΩΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ».
    ΜΗ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ!!!
    ΓΚΕΣΤ ΣΤΑΡ Ο ΠΑΠΑΟΥΛΙΑΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ !!!!!!!!!!!

    ΑΥΡΙΟ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΑΡΡΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΔΗΛ.ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΜΑΣ
    ΠΟΥ ΓΑΜΙΩΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ
    ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΣΑΣ
    ΠΟΝΗΡΑ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ
    ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ.

    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΣΧΕΤΕ
    ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ.

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!
    OXI ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ!
    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΡΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΜΙΤΑ.
    ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΠΙΑ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ
    ΦΑΓΟΠΟΤΙ.
    ΕΛΕΟΣ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΙΟΙ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΖΟΚΟΠΟ!

    ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΜΕΝΩΝ
    ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!

    ΥΓ: ΔΕΝ ΘΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ?
    ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.
    ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΟΛΟΙ!
    [ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΡΕ ΚΟΠΑΝΟΙ,
    ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ:

    Μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη του Παντείου ήσαν μεταξύ άλλων οι:

    των πρώην πρυτάνεων Δημ. Κώνστα και Αιμίλιου Μεταξόπουλου, οι βουλευτές Θ. Πάγκαλος και Φ. Κουβέλης Φ. Κουβέλης

    Ακόμη:
    Α. Λοβέρδος, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ,
    Δ. Τσάτσος, Συνταγματολόγος (του ΠΑΣΟΚ)
    Κ. Τσουκαλάς, (Κολλητός του Σημίτη)Ν. Πετραλιάς, Γ. Πανούσης, Γ. Μπαμπινιώτης, καθηγητές Πανεπιστημίου.


    Συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων (που οδηγήθηκε στη φυλακή): Δημ. Τσοβόλας




    Και για την αντιγραφή
    labis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 9.25 trizoune ta kokkala tou venizelou me th malakia pou egrapses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. To πουστρακι της Mercedes σε δραση…καμαρωστε τον σε νεα εκδοση .Αυτοι είναι οι Δεξιοι, παραπληροφορητες ,λασπολογοι, ανηθικοι ανθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 11.08 μη μιλάς για τον πατέρα σου... δεν ενδιαφέρουν τα οικογενειακά σας...


    αυτό που ενδιαφέρει είναι το ήθος του ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ (το άλλο με τον τοτό το ξέρεις?)

    Γεια σου γιωργάκη με τα βαρίδια του σημίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλα ε ο Ψωμιαδης δεν παιζεται.
    Πηγε στην Κορυτσα ,εβγαλε ενα δεκαρικο λογο και ειπε,εμεις ανοιξαμε το σπιτι μας στους αλβανους και τους βαλαμε στην καρδια μας,στις δουλειες μας και στην ψυχη μας (ΚΑΛΑ ΡΕ ΥΠΟΚΚΡΙΤΗ ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ) και μετα εδωσε το ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΣΟ των τριων χιλιαδων ευρω στον Αρχιεπισκοπο Αναστασιο
    (αμα ο ανθρωπος ειναι χουβαρντας,δεν κρυβεται).
    μΕΤΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους επικοινωνιολόγους της Νέας Δημοκρατίας.
    Πως καταφέρνουν να παρουσιάζουν , πρός όφελος της παράταξης ΄΄την νύχτα για ημέρα΄΄.
    Το πολύνεκρο ναυάγιο του ΄΄Σάμινα΄΄ ,όλη η ναυτιλιακή πιάτσα της Ακτής Μιαούλη γνωρίζει ότι προεκλίθει επειδή ο αξιωματικός βάρδιας έβλεπε ένα μάτς και άφησε στον δόκιμο την διακυβέρνηση του πλοίου . Κατάφερε η Νέα Δημοκρατία να πείση την κοινή γνώμη ότι Πλοίαρχος ήταν ουσιαστικά ο ...Παπουτσής και εκείνος φταίει !!!
    Μέχρι και ο δυστυχής Σημίτης απολογείθηκε στην Βουλή για το ναυάγιο .
    Τώρα μαθαίνουμε ότι ήταν χαλασμένη η προπέλα . Αυτοί που έχουν ακόμα και ελάχιστες γνώσεις ναυπηγικής γνωρίζουν ότι με χαλασμένη προπέλα δεν θα είχε πάει ποτέ στην Πάρο το πλοίο .
    Αλλά πρόσφατα θαυμάσαμε την Νέα Διακυβέρνηση στο ναυάγιο του Sea Diamond .
    Τώρα είναι οι ‘’γαλάζιοι φωστήρες’’ στην κυβέρνηση .
    Το θέμα ξεχάστηκε μαζί με τους δύο νεκρούς .
    ΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ . ΠΗΓΑΝ ΤΟΝ ΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΘΙΣΑΝ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ‘’ΚΑΤΣΟΥΝ’’ ΣΤΑ ΡΗΧΑ.
    ΟΛΑ AYTA ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 50 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΛΑΡΙΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ . MR LOUIZIDIS. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΡΥΜΟΥΛΚΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ . ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ .
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΖΕΤΕ .
    ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ‘’ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ‘’ .
    Προσέξτε όμως αν νικήσει και το ερχόμενο φθινόπωρο , δεν θα μας κάνει την χάρη να ξαναχρησιμοποιήσει βαζελίνη . Ούτε σάλιο πλέον .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 8.41 se tsirko eisai 'h se zwologiko khpo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΦΙΛΟΙ , να υπενθυμίζετε καθημερινά στους αποπροσανατολισμένους φίλους μας που ακόμα είναι Δεξιοί τα ακόλουθα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν μετά την
    7η Μαρτίου 2004 :
    1) Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έβαλε το κόμμα πάνω από την πατρίδα και χάλκευσε την περίφημη ‘’απογραφή’’βάζοντας την Ελλάδα υπό επιτήρηση . Σκοπός τους ήταν (α) η κατασυκοφάντηση των πολιτικών τους αντιπάλων (β) να μην πραγματοποιήσουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις.
    2) Η τριάδα Ρουσσόπουλου – Παυλόπουλου – Παπαληγούρα πομπωδώς ανακοίνωσε την ψ΄φιση του περίφημου νόμου για τον ‘’Βασικό Μέτοχο’’ αλλά έντρομη τον πήρε πίσω μετά 2 μήνες ,μια Κυριακή βράδυ .
    3) Η Νέα Διακυβέρνηση αύξησε στο 40% την φορολόγιση μισθωτών και συνταξιούχων αλλά μείωσε στην μέση την φορολογία των βιομηχάνων .
    4) Φοροαπάλλαξε τελείως τους Δεσποτάδες.
    5) Το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN συμπεριέλαβε τον κ.Αλογοσκούφη μέσα στους 101 πιό βλάκες οικονομολόγους του κόσμου για το έτος 2006 . Το έβαλε βέβαια στην 39η θέση , ενω νομίζω ότι άξιζε θέση στην πρώτη δεκάδα .
    6) Financial Times κάθε μέρα γράφουν για Ελληνικό οικονομικό φιάσκο .
    7) Η κλίκα του υπουργείου οικονομικών είναι υπεύθηνη για το έγκλημα των δομημένων ομολόγων και ας αφήσουν τις τρίχες ότι τα ίδια έκαναν και οι Πασόκοι . Βόλτα στα Cayman Islands μόνο τα γαλάζια παιδιά πηγαίνουν τα ομόλογα για να κτίζουν ανάκτορα με τις μίζες .
    8) Το μοναδικό βέτο που έβαλε η κυβέρνηση του κ.Κ.Καραμανλή στην Ευρωπαική Ένωση ήταν για τα μονοπυθμενα τάνκερς , δηλαδή έδωσε πρωτεραιότητα στα συμφέροντα των εφοπλιστών και άφησε πίσω την προστασία του περιβάλλοντος.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση