GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έργα Τέχνης Μεγάλης Κλίμακας»

Συνεχίζεται το τρίτο και τελευταίο μέρος της έκθεσης ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ (ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΙΙΙ), που εγκαινιάσθηκε την 1η Ιουνίου στον Χώρο Υπό Έντα...

Συνεχίζεται το τρίτο και τελευταίο μέρος της έκθεσης ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ (ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΙΙΙ), που εγκαινιάσθηκε την 1η Ιουνίου στον Χώρο Υπό Ένταξιν (Κατεχάκη 56)και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Ιουνίου. Στην έκθεση αυτή συμπράττουν καλλιτέχνες με αρχιτέκτονες, παρουσιάζοντας έργα και projects για την πόλη, βγαλμένα από τα "συρτάρια". Την έκθεση πλαισιώσουν performances, συναυλίες και προβολές. Σήμερα Παρασκευή, στις 9 μμ., η εικαστικός Ελένη Πολυχρονάτου θα παρουσιάσει έργα και projects για την πόλη και τη φύση από καλλιτέχνες των τελευταίων δεκαετιών του 20ου αιώνα. Το θέμα της παρουσίασης είναι «Έργα Τέχνης Μεγάλης Κλίμακας».

3 σχόλια

  1. ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ:

    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.

    Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΟΙ , να υπενθυμίζετε καθημερινά στους αποπροσανατολισμένους φίλους μας που ακόμα είναι Δεξιοί τα ακόλουθα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν μετά την
    7η Μαρτίου 2004 :
    1) Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έβαλε το κόμμα πάνω από την πατρίδα και χάλκευσε την περίφημη ‘’απογραφή’’βάζοντας την Ελλάδα υπό επιτήρηση . Σκοπός τους ήταν (α) η κατασυκοφάντηση των πολιτικών τους αντιπάλων (β) να μην πραγματοποιήσουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις.
    2) Η τριάδα Ρουσσόπουλου – Παυλόπουλου – Παπαληγούρα πομπωδώς ανακοίνωσε την ψ΄φιση του περίφημου νόμου για τον ‘’Βασικό Μέτοχο’’ αλλά έντρομη τον πήρε πίσω μετά 2 μήνες ,μια Κυριακή βράδυ .
    3) Η Νέα Διακυβέρνηση αύξησε στο 40% την φορολόγιση μισθωτών και συνταξιούχων αλλά μείωσε στην μέση την φορολογία των βιομηχάνων .
    4) Φοροαπάλλαξε τελείως τους Δεσποτάδες.
    5) Το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN συμπεριέλαβε τον κ.Αλογοσκούφη μέσα στους 101 πιό βλάκες οικονομολόγους του κόσμου για το έτος 2006 . Το έβαλε βέβαια στην 39η θέση , ενω νομίζω ότι άξιζε θέση στην πρώτη δεκάδα .
    6) Financial Times κάθε μέρα γράφουν για Ελληνικό οικονομικό φιάσκο .
    7) Η κλίκα του υπουργείου οικονομικών είναι υπεύθηνη για το έγκλημα των δομημένων ομολόγων και ας αφήσουν τις τρίχες ότι τα ίδια έκαναν και οι Πασόκοι . Βόλτα στα Cayman Islands μόνο τα γαλάζια παιδιά πηγαίνουν τα ομόλογα για να κτίζουν ανάκτορα με τις μίζες .
    8) Το μοναδικό βέτο που έβαλε η κυβέρνηση του κ.Κ.Καραμανλή στην Ευρωπαική Ένωση ήταν για τα μονοπυθμενα τάνκερς , δηλαδή έδωσε πρωτεραιότητα στα συμφέροντα των εφοπλιστών και άφησε πίσω την προστασία του περιβάλλοντος.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση