GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαπλοκή στη ...διαδρομή Αθήνα - Περιστέρι...

. Στο φύλλο της περασμένης εβδομάδας, αν όχι στο προπερασμένο φύλλο, το " Ποντίκι ", στην στήλη "τρυπώνω-ξετρυπώνω", α...

.
Στο φύλλο της περασμένης εβδομάδας, αν όχι στο προπερασμένο φύλλο, το "Ποντίκι", στην στήλη "τρυπώνω-ξετρυπώνω", αναφέρεται εντός πλαισίου σε μια διαπλοκή που συνέβαινε στον δήμο Αθηναίων, όταν ήταν δήμαρχος η Ντορούλα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στον δήμο Περιστερίου. Και αν ισχύουν οι πληροφορίες μου, το παιχνίδι γίνεται με την ίδια "διαφημιστική " εταιρία.
......dionisis e.

2 σχόλια

  1. Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ante re pasoke pou tha miliseis kai si re lamogio

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση