Το διαδίκτυο δαίμονας για τους πολιτικούς ταγούς... . Ο μπλόγκερ, γενικός διευθυντής Αντώναρος ... έχει κατά καιρους απασχολήσει (αδελφός ...
Ο μπλόγκερ, γενικός διευθυντής Αντώναρος ... έχει κατά καιρους απασχολήσει (αδελφός του Ευαγγελου Αντώναρου) την δημοσιότητα είτε με την θέση του ως διεθυντή της ΕΡΤ ΣΑΤ, την ίδια ώρα που ο αδελφός του ειναι προϊστάμενος στην ιδια υπηρεσία, είτε με το μηδενικό έργο που τον κατηγορούν οτι έχει παράξει..
Η υπόθεση όμως ειναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, αν δείτε και αυτό το λινκ http://lianokladi01.blogspot.com/. Η υπόθεση χοντραίνει... και το διαδίκτυο για άλλη μια φορά στο προσκήνιο και δαίμονας... για τους πολιτικούς ταγους της χώρας μας... (Και το επίμαχο σαιτ ...http://lolitasequel.blogspot.com/).
Καρτέλιος

Μια χαρά παιδί είναι ο Μάνος. Αυτός σας πείραξε πουλάκια μου. Εναν Παπαναγιώτου της ΕΡΤ τον θυμάται κανείς;
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ νονος φταιει για ολα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ κανακαρης φταιει για τα υπολοιπα.
Και ο Τζων,γιατι ειναι μαλακας.
Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΜΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ .ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ .ΑΔΕΛΦΙΑ ,ΑΝΙΨΙΑ ,ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ,ΜΠΑΤΧΖΑΝΑΚΗΔΕΣ . ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήο αντώναρος ειναι ο πιο μαλακας απο τους δεξιους κρίμα ο πατέρας του
ΑπάντησηΔιαγραφήτον πληρώνουμε εμείς και δεν έχει προσφέρει και τιποτα πουθενά
ΑπάντησηΔιαγραφήειναι χοντρό αυτο ρε παιδιά έσβησε ο αντώναρος μπλογκ αλλου ?
ΑπάντησηΔιαγραφήwww.lolitasequel.blogspot.com
ΑπάντησηΔιαγραφήτο μπλογκ της κοπέλαας που κατηγορεί τον αντώναρο οτι έσβησε το σαιτ της
την έκανε τη μαλακία της η ποντικόφατσα.
ΑπάντησηΔιαγραφήέτσι είναι αυτοί που περιμένουν να γίνει ο αδερφός τους υπουργός για να τα οικονομίσουν και να γαμ*σουν.
εύγε μάνο, άντε και τρομοκράτης για την καψούρα σου...
Ma eleos pws dhmosieuete katagelia xwris diastaurwsh
ΑπάντησηΔιαγραφήΠοιά διασταύρωση ρε παπάρα Μάρτινγκέηλ; το μπλογκ σβήστηκε. Υπήρχε πρίν την έκθεση. Είμασταν 5 άνθρωποι μάρτυρες. Πήγαμε όλοι μαζί στην έκθεση. Εκεί δεν παρουσιαζόταν το μπλογκ αλλά ένα ποστ από τον κάθε μπλογκερ τα οποία προβάλονταν βιντεοσκοπημένα. Δηλαδή οφ-λάιν, χωρίς να υπάρχει σύνδεση με ίντερνετ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜετά την έκθεση μαζευτήκαμε μεγάλη παρέα από μπλογκερ σε φιλικό σπίτι και μπήκαμε στο ίντερνετ. Εκεί ανακαλύψαμε ότι το μπλογκ της Λολίτας δεν υπήρχε πια. Πάθαμε τη πλάκα μας! Το για ποιούς λόγους πιστεύουμε ότι είναι ο Αντώναρος το εξηγώ στο ποστ μου με τίτλο "σκατόψυχος ή σκατομαλάκας"
Το γιατί το συνδέω με τη Νέα Διακυβέρνηση και τα νέα της ήθη έχει να κάνει με το ποιά μπουμπούκια η ΝΔ άφησε να πάρουν αέρα και να ανθίσουν όσο κάνει κουμάντο. Καθήκια σαν τον μπάτσο της ομόνοιας ή τραμπούκους σαν τον Αντώναρο που επειδή έχουν προσβάσεις στην κυβέρνηση έχουν αποθρασυνθεί.
...η παράκληση μου είναι μήπως κάποιος μπορεί να ανιχνεύσει το ψηφιακό ίχνος που ξέρουμε ότι έχει αφήσει ο δράστης. Το σβήσιμο του μπλογκ έγινε μεταξύ 6 το απόγευμα και 1 το βράδυ, δηλαδή όσο η Λολίτα ήταν στην έκθεση.Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ας στείλει ένα μέιλ στη Λολίτα ή ας αφήσει κάποιο σχόλιο στο (νέο) της μπλογκ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑπάντησηΔιαγραφήειναι φανερό οτι ειναι ο ποντικομούρης
ΑπάντησηΔιαγραφήNα τι λεει και η ίδια
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ/Η λολιτα είπε...
ανωνυμη αγαπημενη μου ναι αυτο ακριβως.Δεν το αλλαξα γιατι οταν καποιος σου ζηταει το pass για να βλεπει τι σου λενε οι αλλοι γκομενοι(παλια)τωτε ναι δεν θα το αλλαξω γιατι θεωρω αξιο της μοιρας του να μπαινει να βλεπει...αλλα ειχε να με ενοχλησει(με απειλες εννοω) του τυπου μεχρι και στο σπιτι το πατρικο ειχε παρει τηλεφωνο και οχι μονο περιπου 4 μηνες αλλα οταν εμαθε για την εκθεση σκυλιασε και εκανε αυτο που εκανε.Επισης οταν τον πηρα τηλεφωνο να του πω το περιστατικο και να τον βρισω δεν μου φανηκε καθολου εκπληκτος παρα μονο ρωταγε να μαθει για την εκθεση...τα συμπερασματα δικα σας...
απο κει και περα ανωνυμη πρεπει να κουβαλας πολλα κιλα μαλακιας...αν ειχα δωσει και αλλου το pass γιατι να κατηγορησω εναν αθωο?τι σκοπιμοτητες ειχα?
τελος δεν ξερω πως σκατα συνδυασες οτι ειμαι ο ουρφ αλλα και αυτο που υποδηλωνει το ποιον της νοημοσυνης σου...αυτα καλη μου και να περνας καλα!
α και να προσθεσω οτι καταστραφηκε αι το mail μου και ναι ειμαι χαζη που δεν το αλλαξα αλλα ποτε δεν φανταζομουν οτι καποιος θα εκανε κατι τετοιο: μια πραξη ανανδρη
ΑπάντησηΔιαγραφήαν μπορει καποιος να με βοηθησει μετα χαρας!
θέλω να το αποδείξεις
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι εγω θελω να το αποδειξω...ηλιθιε!
ΑπάντησηΔιαγραφήRe Urf egw milaw gia to atomo. Eiste sigouroi oti einai o Antwnaros. OXI otan 8a eiste 100% kai egw mazi sas twra bariemai na se brise giati ksepnhsa nwris
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟς ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΔΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ
ΑπάντησηΔιαγραφήΖούμε τη δυστυχία μιας Σκανδαλιάδας με πρωτοβουλία της ΝΔ, γιατί είναι ένα πεδίο που γνωρίζει καλά, αφού από το 1999 αυτό κάνει. Η ΝΔ είναι το κόμμα του αστυνομικού δελτίου .
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεν ασχολούνται με τα μεγάλα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα. Αντί να κυβερνούν, αντιπολιτεύονται την ανάμνηση των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ .
‘’PASOK poisonous’’
O adelfos tou anaplirwti kyvernitikoy ekproswpoy Antwnaroy amoivetai me 9.000 euro miniaiws apo tin E.R.T. (diladi apo tous Ellines forologoumenous) kai opws epaneilimenws ehei kataggelthei sto apokaliptiko deltio , aplws ksinei ta arhidia toy. Me liga logia , argomisthia toy kerata . Sas peiraksan ta 700 euro tis apoysiologoy Rossopoylakia toy kerata ???
ΑπάντησηΔιαγραφήοταν πηδιοσουν με το καραφλα τον αντωναρο ηταν καλα λολιτα ?
ΑπάντησηΔιαγραφήτωρα που τα χαλασατε τον θαβεις τον ποντικομουρη τον εξωγηινο .
αλλα σου αρεσε οταν στον εχωνε
καραφλιασε οταν χωρισαμε....
ΑπάντησηΔιαγραφήπριν εμοιαζε με τον μπραντ πιτ!
χαχΧΑ
Οταν ένας πρωθυπουργός αποκαλεί τους αντιπάλους του «το χθες», δεν προδίδει έλλειψη πολιτικού πολιτισμού, αλλά έλλειψη δημοκρατικού ήθους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο πραγματικό πρόσωπο του Κ. Καραμανλή αποκαλύπτεται όχι όταν υποκρίνεται, αλλά όταν νιώθει στριμωγμένος. Οταν βλέπει ότι χάνει το παιχνίδι. Θυμηθείτε την αντίδρασή του όταν έχασε τις εκλογές του 2000, ενώ είχε πιστέψει ότι τις είχε κερδίσει.
Σήμερα είναι περισσότερο στριμωγμένος από ποτέ. Γιατί στο μεγαλύτερο σκάνδαλο από τη μεταπολίτευση, το σκάνδαλο των ομολόγων, ήρθε να προστεθεί η μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή. Οι πυρκαγιές της Πάρνηθας και του Πηλίου.
Ο εκλογικός περίπατος, στον οποίο είχε πιστέψει, εξελίσσεται σε Βατερλό. Είναι φανερό ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του. Γι αυτό γίνεται επικίνδυνος. Δυναμιτίζει το πολιτικό κλίμα. Καταφεύγοντας στη λογική του συμψηφισμού, ως έσχατη γραμμή άμυνας, βγάζει «τους σκελετούς απ το ντουλάπι». Κατασκευάζει σκάνδαλα. Γιατί αν πράγματι υπήρχαν και τα αποσιώπησε, επί τρεισήμισι χρόνια, είναι συνυπεύθυνος.
Συνειδητά, ο Κ. Καραμανλής μετατρέπει την πολιτική ζωή σε ζούγκλα και την οδηγεί σε επικίνδυνο κατήφορο. Θα τρίζουν τα κόκαλα του ιδρυτή της παράταξής του, που θεωρούσε τη διατήρηση ήπιου πολιτικού κλίματος ως θεμελιώδη προϋπόθεση για την πρόοδο της χώρας και πρωταρχική του ευθύνη.
‘’PASOK poisonous’’
Αν είναι έτσι που τα λέει η λολιτα, τότε είναι απαράδεκτη η πράξη του Αντώναρου, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μας νοιάζει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. Κάποτε τα βρήκαν και κάποτε τα ξεβρήκαν, πρωτότυπο; καθόλου, πολύ κοινότυπο θα έλεγα.....,. τώρα οι κατηνιές που ακολουθούν, κ'αυτό κοινότυπο. Το ότι είχε περάσει μεγάλο διάστημα από το καυγά δείχνει απωθημένα, πολλά και μεγάλα απωθημένα, πάντως δεν μου έχει δώσει αυτή την εντύπωση ο Αντώναρος και αποδείξεις ΔΕΝ υπάρχουν. Το ότι δεν παραξενεύτηκε ο Αντώναρος μετά το τηλεφώνημα της λολίτας δεν είναι απόδειξη. Αν αφήσεις ένα pc ανοικτό ο καθένας μπορεί να μπει σαν administrator όπου είχες συνδεθεί και να κάνει ζημιά. Αν ψάξετε στην google μάλλον θα βγάλετε άκρη τουλάχιστον για το που ήταν το pc από όπου έγινε η ζημιά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΑΕΙ περίπατο, καθώς φαίνεται, ο πολιτικός πολιτισμός, τον οποίο -και αυτόν- είχε διακηρύξει ως στίγμα της πολιτικής του ο πρωθυπουργός. Ο ίδιος ήρξατο χειρών αδίκων και μάλιστα από το βήμα της Βουλής, εκτρέποντας, επιτυχώς μέχρι στιγμής, το ενδιαφέρον από τα πάμπολλα και αναπάντητα ακόμη ερωτήματα, που προκάλεσε το σκάνδαλο με τα δομημένα ομόλογα προς μια «δευτερεύουσα» ιστορία, που αφορά τον γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ, μάλλον ατυχώς, ο Κ. Καραμανλής συμψηφισμό σκανδάλων. Είναι ζήτημα νοοτροπίας και «πολιτικής φιλοσοφίας»: Βρωμιές εμείς; Βρωμιές κι εσείς. Σκάνδαλα εμείς, με τα γάλατα, με τα δομημένα κ.λπ., σκάνδαλα κι εσείς, με τις ανύπαρκτες υπερωρίες και την παράνομη είσπραξη κονδυλίων. Η διαφορά; Τα πρώτα έχουν αποδειχθεί ήδη και η κυβέρνηση φέρει ακέραιη την πολιτική ευθύνη, ενώ για τα δεύτερα απομένει να αποδειχθούν η ορθότητα των καταγγελιών και τα αδικήματα, αν και όσα διαπράχθηκαν.
Ο ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ φαίνεται ότι θα έχει πολλή δουλειά ώς τις εκλογές. Θα φυσάει τη λάσπη επί δικαίους και αδίκους και όποιον πάρει ο... Χάρος. Το σύνθημα έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός και τη σκυτάλη παραλαμβάνουν τώρα επίλεκτες ομάδες λασπολόγων, που ετοιμάζουν τα επόμενα χτυπήματα εναντίον στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την ευγενή φιλοδοξία να αποδείξουν, ότι δράστες και συμμέτοχοι σε σκάνδαλα δεν είναι μόνον οι «γαλάζιοι», αλλά και οι «πράσινοι».
ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2004 για όσα έπραξε, για όσα δεν έπραξε, για όσα ενδεχομένως διέπραξε. Τις εκλογές κέρδισε η παράταξη που επαγγέλθηκε τη νέα διακυβέρνηση, τη σεμνότητα και ταπεινότητα, τη μηδενική ανοχή στη διαπλοκή. Και αυτή η παράταξη, της ανευθυνότητας, των ηγεμονικών αντιλήψεων, της αυθαιρεσίας, του αυταρχισμού, των μεγάλων λόγων και των μικρών έργων, θεωρεί εαυτήν υπεράνω κριτικής. Δεν την αντέχει ως κυβέρνηση, δεν την αντέχουν τα μέλη της. Και όμως, η κυβερνώσα παράταξη κρίνεται για τις πράξεις της εδώ και πάνω από τρία χρόνια και όχι η ήδη τιμωρημένη αντιπολίτευση.
kala me ta gamhsia kai tis partouzes ths lolitas asxoleiste
ΑπάντησηΔιαγραφήΡε Λολίτα αν κρίνω απο τον Αντώναρο, ή το γούστο σου είναι για κλωτσιές ή κι εσύ μάλλον για τα μπάζα θα είσαι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπορώ πώς καθόσουνα και σε πήδαγε ο χλεμπόνας.
Βέβαια, με αυτό που έγινε, υποπτεύομαι οτι πήγαινες κι εσυ γυρεύοντας τα γνωστά 15 λεπτά δημοσιότητας. Άντε λοιπόν τα πήρες, έστω και αν έγινες ρόμπα.
Με τις υγείες σου λοιπόν!
8A PARAITHI8EI O VATRAXOMOURIS?
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν ειναι τα γαμησια της λολιτας το θέμα εδώ. Είναι το ότι αυτός ο μ@λ@κ@ς διέπραξε ηλεκτρονικο έγκλημα και σχεδόν δημοσιο βανδαλισμό.
ΑπάντησηΔιαγραφήειναι καθαρά..
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΓΚΛΗΜΑ
Με την ευκαιρία της πρόσφατης ΄΄Ευρωπαικής΄΄,σε στύλ ΝΟΝΟΥ Μάρλον Μπράντο, εμφάνησης του Κ.Καραμανλή στην Βουλή , αλλά και της επανάληψης συζητήσεων περί ‘’κακού παρελθόντος ‘’ πολιτικών ανδρών θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του ΄΄καταλληλότερου .
ΑπάντησηΔιαγραφήΠως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .
Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
‘’PASOK poisonous’’
ο αντώναρος τι απαντάει?
ΑπάντησηΔιαγραφήΛιγότερες εφεδρείες δείχνει να εμφανίζει το κυβερνών κόμμα μεταξύ των αναποφάσιστων ψηφοφόρων, που είναι και ο κύκλος εκείνος που στο τέλος κρίνει την έκβαση των εκλογών, σύμφωνα με την πανελλαδική έρευνα «Μetron Forum» της Metron Analysis. Αξίζει δε εξαρχής να σημειωθεί πως το 39% των αναποφάσιστων αρνείται να τοποθετήσει τον εαυτό του στην κλίμακα αριστερά - δεξιά, ενώ οι περισσότερο αναποφάσιστοι είναι οι νέοι και οι γυναίκες και κατοικούν στις αστικές και ημιαστικές περιοχές.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis:
Το 39% όσων δηλώνουν αναποφάσιστοι, αρνούνται να τοποθετήσουν τον εαυτό τους στην κλίμακα αριστερά - δεξιά, και να προσδιορισθούν αριστεροί, κεντροαριστεροί, κεντρώοι, κεντροδεξιοί και δεξιοί, κινούμενοι υπεράνω του παραδοσιακού πολιτικού συστήματος, γεγονός που δημιουργεί επιπλέον προβληματισμό στα κόμματα. Το 23,3% δηλώνουν πάντως κεντρώοι, ενώ οι κεντροδεξιοί (3,5%) και δεξιοί (3,8%) ανέρχονται συνολικά σε 7,5%, την ίδια στιγμή που οι αριστεροί (5,7%) και οι κεντροαριστεροί (10,7%) ανέρχονται συνολικά σε 16,4%. Γεγονός που δείχνει πως το παιχνίδι για τους αναποφάσιστους θα παιχθεί στο κέντρο και την κεντροαριστερά, διαπίστωση που ευνοεί εκτός του ΠΑΣΟΚ και την Αριστερά, κυρίως τον ΣΥΝ.
Το 30% των αναποφάσιστων έχει εισόδημα 441 - 1.027 ευρώ και το 13,1% από 1.028 - 1.470 ευρώ, ενώ μόλις το 7% πάνω από 1.471 και έως 1.760 ευρώ. Το 32,4% εξ αυτών ανήκει στην εργατική τάξη, το 26,2% είναι μικρομεσαίοι, το 24,2% δηλώνει «μεσαία τάξη» και το 8,5% αγρότες.
Οι περισσότεροι αναποφάσιστοι βρίσκονται στα μεγάλα κέντρα. Το 37,7% κατοικεί στην Αττική, το 26,1% σε Μακεδονία - Θράκη, το 11,5% σε Θεσσαλία - Στερεά Ελλάδα, το 10,5% σε Πελοπόννησο - Δυτική Ελλάδα, το 10% σε Κρήτη και νησιά του Αιγαίου και μόλις το 4,2% σε Ηπειρο και νήσους του Ιονίου. Συνολικά, το 77,9% κατοικεί στις αστικές και ημιαστικές περιοχές και το 22,1% στις αγροτικές.
Το 65,4% των αναποφάσιστων είναι γυναίκες και το 34,6% άνδρες. Το 35,3% έχει ηλικία μεταξύ 18 - 34 ετών, γεγονός που δείχνει ότι τα κόμματα θα πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους στη νέα γενιά, ενώ εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το 19,8% (ένας στους πέντε αναποφάσιστους δηλαδή) είναι πάνω από 65 ετών!
Ως προς τη θέση στην απασχόληση, το 25,6% των αναποφάσιστων δηλώνουν συνταξιούχοι, το 18,5% μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα, το 15,1% νοικοκυρές, το 14,6% ελεύθεροι επαγγελματίες, το 8,2% μισθωτοί του δημοσίου τομέα, το 7,2% φοιτητές - σπουδαστές και μόλις το 4,6% γεωργοί.
Ταυτότητα έρευνας
Η συνδρομητική ποσοτική έρευνα METRON FORUM διεξάγεται σε τετραμηνιαία βάση σύμφωνα με τους κώδικες δεοντολογίας της ESOMAR, του ΣΕΔΕΑ και της WΑΡΟR
Τύπος έρευνας: Τετραμηνιαία συνδρομητική ποσοτική έρευνα με προσωπικές συνεντεύξεις.
Μέγεθος δείγματος: 2.190 πολίτες-ψηφοφόροι ηλικίας 18 ετών και άνω.
Χρόνoς διεξαγωγής: 31/05 έως 17/6/2007.
LOLITA Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ,ΤΟ ΚΟΛΠΙΚΟ Η ΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΛιγότερες εφεδρείες δείχνει να εμφανίζει το κυβερνών κόμμα μεταξύ των αναποφάσιστων ψηφοφόρων, που είναι και ο κύκλος εκείνος που στο τέλος κρίνει την έκβαση των εκλογών, σύμφωνα με την πανελλαδική έρευνα «Μetron Forum» της Metron Analysis. Αξίζει δε εξαρχής να σημειωθεί πως το 39% των αναποφάσιστων αρνείται να τοποθετήσει τον εαυτό του στην κλίμακα αριστερά - δεξιά, ενώ οι περισσότερο αναποφάσιστοι είναι οι νέοι και οι γυναίκες και κατοικούν στις αστικές και ημιαστικές περιοχές.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis:
Το 39% όσων δηλώνουν αναποφάσιστοι, αρνούνται να τοποθετήσουν τον εαυτό τους στην κλίμακα αριστερά - δεξιά, και να προσδιορισθούν αριστεροί, κεντροαριστεροί, κεντρώοι, κεντροδεξιοί και δεξιοί, κινούμενοι υπεράνω του παραδοσιακού πολιτικού συστήματος, γεγονός που δημιουργεί επιπλέον προβληματισμό στα κόμματα. Το 23,3% δηλώνουν πάντως κεντρώοι, ενώ οι κεντροδεξιοί (3,5%) και δεξιοί (3,8%) ανέρχονται συνολικά σε 7,5%, την ίδια στιγμή που οι αριστεροί (5,7%) και οι κεντροαριστεροί (10,7%) ανέρχονται συνολικά σε 16,4%. Γεγονός που δείχνει πως το παιχνίδι για τους αναποφάσιστους θα παιχθεί στο κέντρο και την κεντροαριστερά, διαπίστωση που ευνοεί εκτός του ΠΑΣΟΚ και την Αριστερά, κυρίως τον ΣΥΝ.
Το 30% των αναποφάσιστων έχει εισόδημα 441 - 1.027 ευρώ και το 13,1% από 1.028 - 1.470 ευρώ, ενώ μόλις το 7% πάνω από 1.471 και έως 1.760 ευρώ. Το 32,4% εξ αυτών ανήκει στην εργατική τάξη, το 26,2% είναι μικρομεσαίοι, το 24,2% δηλώνει «μεσαία τάξη» και το 8,5% αγρότες.
Οι περισσότεροι αναποφάσιστοι βρίσκονται στα μεγάλα κέντρα. Το 37,7% κατοικεί στην Αττική, το 26,1% σε Μακεδονία - Θράκη, το 11,5% σε Θεσσαλία - Στερεά Ελλάδα, το 10,5% σε Πελοπόννησο - Δυτική Ελλάδα, το 10% σε Κρήτη και νησιά του Αιγαίου και μόλις το 4,2% σε Ηπειρο και νήσους του Ιονίου. Συνολικά, το 77,9% κατοικεί στις αστικές και ημιαστικές περιοχές και το 22,1% στις αγροτικές.
Το 65,4% των αναποφάσιστων είναι γυναίκες και το 34,6% άνδρες. Το 35,3% έχει ηλικία μεταξύ 18 - 34 ετών, γεγονός που δείχνει ότι τα κόμματα θα πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους στη νέα γενιά, ενώ εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το 19,8% (ένας στους πέντε αναποφάσιστους δηλαδή) είναι πάνω από 65 ετών!
Ως προς τη θέση στην απασχόληση, το 25,6% των αναποφάσιστων δηλώνουν συνταξιούχοι, το 18,5% μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα, το 15,1% νοικοκυρές, το 14,6% ελεύθεροι επαγγελματίες, το 8,2% μισθωτοί του δημοσίου τομέα, το 7,2% φοιτητές - σπουδαστές και μόλις το 4,6% γεωργοί.
Ταυτότητα έρευνας
Η συνδρομητική ποσοτική έρευνα METRON FORUM διεξάγεται σε τετραμηνιαία βάση σύμφωνα με τους κώδικες δεοντολογίας της ESOMAR, του ΣΕΔΕΑ και της WΑΡΟR
Τύπος έρευνας: Τετραμηνιαία συνδρομητική ποσοτική έρευνα με προσωπικές συνεντεύξεις.
Μέγεθος δείγματος: 2.190 πολίτες-ψηφοφόροι ηλικίας 18 ετών και άνω.
Χρόνoς διεξαγωγής: 31/05 έως 17/6/2007.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΡε πουστη μου υπαρχει "γυναικα"
ΑπάντησηΔιαγραφήπου θα καθοταν στον ...Αντωναρο;
Eλα μουνι στον τοπο σου!
Λολιτα σου εχυνε την μαπα ο Αντωναρος?
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι ομως καθόντουσαν...νεά διακυβερνηση..ουτε να γαμήσει με ηρεμία δεν μπορει
ΑπάντησηΔιαγραφήO πρωθυπουργός, εκμεταλλευόμενος την πολιτική ισχύ του στο πρωθυπουργικοκεντρικό μας σύστημα, τη ρητορική του δεινότητα και την προσωπική απήχησή του στην κοινή γνώμη, έχει αποκτήσει ηγεμονική και αλαζονική νοοτροπία. Περιφρονεί τους αντιπάλους του, δεν λογοδοτεί, δεν απαντάει επί της ουσίας στον κοινοβουλευτικό έλεγχο της αντιπολίτευσης. Η ώρα του πρωθυπουργού είναι κάτι σαν την ώρα των εκλογών. Οποτε θέλει ο κ. Καραμανλής...
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεύτερον, η καταγγελία από τον πρωθυπουργό στη Βουλή κατά του διευθυντή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ποινικά αδικήματα στο παρελθόν ήταν τουλάχιστον ανάρμοστη, ακόμη και αν ήταν βάσιμη. Αντιπερισπασμός, αναδρομικός συμψηφισμός ευθυνών, αντεπίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση, δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη, όπως και αν χαρακτηριστεί, η καταγγελία αυτή ήταν πρωθυπουργικό ολίσθημα. Αποτελούσε, με οποιαδήποτε εκδοχή, αποφυγή του κοινοβουλευτικού ελέγχου στο κορυφαίο θέμα της οικολογικής καταστροφής, της έλλειψης προστασίας του περιβάλλοντος, της διαχείρισης της κρίσης. Ηταν ένδειξη ακραίας περιφρόνησης προς τη Βουλή.
‘’PASOK poisonous’’
ΛOLITA Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ,ΤΟ ΚΟΛΠΙΚΟ Η ΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΡΕ ΛΟΛΙΤΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΠΗΔΙΟΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΦΛΑ ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ? ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΣΑ ΠΡΙΓΚΗΠΑ.....
ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΧΥΝΕ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΟΜΩΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφή