GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαφυγόντα κέρδη...

. Του Σπύρου Λαζαρίδη Οι εργαζόμενοι μιας Δημοτικής Επιχείρησης μένουν απλήρωτοι για 4 μήνες. Υπάρχουν χρέη του Υπουργείου Πολιτισμού προς ...

.
Του Σπύρου Λαζαρίδη

Οι εργαζόμενοι μιας Δημοτικής Επιχείρησης μένουν απλήρωτοι για 4 μήνες. Υπάρχουν χρέη του Υπουργείου Πολιτισμού προς την Επιχείρηση που δεν καταβάλλονται. Υπάρχει όμως και η περίπτωση της Μονής Λαζαριστών όπου έχει διαφυγόντα κέρδη ο Δήμος Σταυρούπολης όπου ανήκει η Επιχείρηση: http://tsalimi.blogspot.com/2007/07/blog-post_09.html

2 σχόλια

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ , ΠΡΟΣΟΧΗ
    Με νεώτερη κατεπείγουσα εγκύκλειό της η διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας από Ρηγίλλης διατάζει όλα τα ‘’γαλάζια’’ παιδιά της που δουλεύουν στον Δημόσιο τομέα να ψάξουν για σκάνδαλα όχι μόνον των Πασόκων αλλά των στελεχών της Ένωσης Κέντρου και της ΕΠΕΚ του Νικολάου Πλαστήρα . Αν βρουν κάτι και από Ελευθέριο Βενιζέλο δεν βλάπτει να το βάλουν και αυτό στην τσάντα του ‘’Κεντρώου’’ Κ.Καραμανλή !!!
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο ειναι αληθεια και συμφωνω μετα του φιλτατου κ."PASOK poisonus", οτι απο συστασεως Ελληνικου κρατους δεν υπηρξε πιο διεφθαρμενη κυβερνηση απο αυτη της πασοκοσκυλιας.
    Δυναται κανεις να την συγκρινει με την διετη κυβερνηση του "γερου παπατζη" 63-65 ,που πανω κατω τα ιδια ητανε.

    Οπως ειπε και ο φιλτατος "PASOK poisonus" απο αποψης πολιτικων προσωπων περιπου τα ιδια ειναι.
    Ο γερο=παπατζης βγηκε τοτε με τις ψηφους της ΕΔΑ (και λοιπες δεξιες δυναμεις) ,αλλα σαμπως η πασοκοσκυλια του Ελληνοπολωνου μινεικο παπανδρεου,που κυβερνησε 20ετια περιπου το ιδιο δεν ειναι?

    Και αυτη κουκουεδες εχει και καμαρωνει.

    Βεβαια εδω υπαρχει ενα σκοτεινο σημειο .
    Γιατι ως γνωστο οι ΚουΚουΕδες στην "ιστορικη τους¨"διαδρομη εχουν παθει πολλες μεταλλαξεις.
    Φερ ειπειν:
    Η σ.Δαμανακη. Φανατικη ΚουΚουΕ..
    Το τι εσουρνε στο Ελληνοπολωνο μινεικο δεν περιγραφεται.

    Και πολλα αλλα ειδη τοιαυτης ..οικοσκευης.

    Μπιστης? ασε θα χασουμε το λογαριασμο.

    Μοναδικη διαφορα θα ελεγον μεταξυ πασοκοσκυλιας και γερου παπατζη,ηταν οτι ενω ο γερο παπατζης ξεπαστρεψε χιλιαδες κουΚουΕδες με την Βαρκιζα ,ενω εν συνεχεια η παραταξη του δολοφονησε Μπελογιαννη ,αυτοι οι ΚουΚουΕδες εξακολουθουσαν να τον στηριζουν.
    κακο του κεφαλιου τους.

    Βεβαια και η πασοσκοσκυλια δολοφονησε πολλους δημοκρατικους πολιτες (Αθανασιαδη,Μομφερατο,Μπακογιαννη κλ κλπ),αλλα οχι επισημα.
    Το εκανε με την 17Ν ,τρεχα γυρευε τωρα να αποδειξεις (αυτο που ολος ο κοσμος πιστευει δηλαδη),οτι η πασοκοσκυλια ειχε μακρυ χερι την 17Ν...

    Συμφωνω με τον φιλτατο κ."PASOK poisonus".Ετσι ειναι φιλτατε η πασοκοσκυλια ειναι η καταρα του Ελληνικου Εθνους και ευτυχως εγινε παρελθον.

    Για παντα.Ενας κακος εφιαλτης φιλτατε.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση