GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Νέο ήθος και ύφος, αμεσότητα και ειλικρίνεια"...

....... . ... και μάχη "για να ανακοπεί ο κατήφορος από τη ΝΔ" υποσχέθηκε η Νάντια Γιαννακοπούλου ενώ είχε διοριστεί ήδη στην &...

.......
.... και μάχη "για να ανακοπεί ο κατήφορος από τη ΝΔ" υποσχέθηκε η Νάντια Γιαννακοπούλου ενώ είχε διοριστεί ήδη στην "γαλάζια" Αγροτική Τράπεζα από το παράθυρο!

Ο διορισμός, από το παράθυρο, της υποψήφιας βουλευτή Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ -και κόρης του πρώην βουλευτή Γιάννη Γιαννακόπουλου- Νάντιας Γιαννακοπούλου στην Αγροτική Τράπεζα (διαβάστε εδώ την αποκάλυψη του Press-gr) σοβαρό θέμα για το οποίο πρέπει να δοθούν απαντήσεις.
Εμείς προς το παρόν -γιατί θα επανέλθουμε- παραθέτουμε τη δήλωση που έκανε η Ν. Γιαννακοποπούλου υποβάλλοντας την αίτηση υποψηφιότητας, για να βγάλετε τα αναγκαία συμπεράσματα συνέπειας έργων και λόγων της...
.
« Η ενεργός συμμετοχή μου στην πολιτική ζωή μέσα από τις οργανώσεις του Πα.Σο.Κ. και της Νεολαίας, που κορυφώθηκε με την εκλογή μου στο Εθνικό Συμβούλιο, αλλά και η αδιάκοπη παρουσία μου στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της Μεσσηνίας, αποτελούν το εφαλτήριο για την υποψηφιότητά μου στις προσεχείς εθνικές εκλογές, ως υποψήφιας βουλευτή Μεσσηνίας.
Ως νέος άνθρωπος και νέα γυναίκα, διαβεβαιώνω κατηγορηματικά όλες τις Μεσσήνιες και τους Μεσσήνιους ότι με όπλα τη γνώση που έχω αποκτήσει από τις πολυετείς σπουδές μου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και με αδιαπραγμάτευτες αρχές μου την αμεσότητα, την απλότητα, την ειλικρίνεια, την υπευθυνότητα, την αγωνιστικότητα, αλλά και το νέο ήθος και ύφος που απαιτεί η κοινωνία, το νέο πολιτικό λόγο μακριά από βερμπαλισμούς και την ξύλινη γλώσσα του παρελθόντος, θα δουλέψω με όλη μου τη δύναμη και τη ζωντάνια για την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας, που δυστυχώς είναι πολλά. Δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας».
Δήλωσε επίσης ότι "πρέπει να ανακοπεί ο κατήφορος στον οποίο έχει οδηγήσει τη χώρα μας η Ν.Δ.", καθώς και ότι «το Πα.Σο.Κ. με νέο όραμα και πρόγραμμα θέλει και μπορεί να γυρίσει σελίδα και να οδηγήσει τη χώρα στην ανάπτυξη και την ευημερία, δίνοντας νέες ελπίδες και προοπτικές στους μη προνομιούχους, τους νέους, τους αγρότες, τις γυναίκες.Το νέο Πα.Σο.Κ. πρέπει να υποσχεθεί μόνο όσα μπορεί να υλοποιήσει και να υλοποιήσει οπωσδήποτε όσα υποσχεθεί», καθώς «έτσι θα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του Έλληνα πολίτη στην πολιτική και τους πολιτικούς».

33 σχόλια

  1. ψΉΦΟ ΣΕ ΚΚΕ, ΣΥΝ. ΕΞΩ ΤΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μωρε και Ντάφυ Ντακ!
    Καλύτερος θα ΄ναι σίγουρα!


    DF
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑΤΙ
    ΓΑΜΟΓΙΟ

    ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ

    ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΣYN είναι η ουρά του ΠαΣοΚ. Έπειτα, γιατί να ψηφίσω τυχοδιώκτες που δεν έχουν πολιτκή ταυτότητα, αλλά ψάχνονται μια ζωή;
    Δεν είναι θέμα "γαλαζοπράσινων" μόνο, αλλά όλων που βρίσκονται μέσα στην Βουλή (πλην γραφικού ΚΚΕ). Ο Αλαβάνος είναι ένας πλούσιος αστός, που ακόμη προσπαθεί νε γίνει αριστερός. Δεν πείθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η περιπτωση της Γιαννακοπούλου είναι μια μικρογραφία και ένα συμπτωμα του μεγαλου ασθενους που λεγεται ΠΑΣΟΚ. Ενα κόμμα που δεν πιστευει σε τίποτα δεν έχει απολύτως κανενα όραμα και δεν έχει στοιχειωδη αλληλεγγύη. Το Πασοκ σημερα είναι το αθροισμα εγωισμων, χυδαιων φιλοδοξιων, που κυριαρχουν οι φατρίες τα συμφεροντα και οι εξαρτήσεις. Ο ΓΑΠ επειδή εινει αναντιστοιχος των περιστασεων και δεν έχει ερμα παρασύρεται μια απο τον ενα και μια απο τον αλλο με αποτελεσμα να εχει πλεον οδηγηθεί σε πληρη αδιεξοδο. Πεστε μου τι ακριβως πρεσβευει αυτός ο αρχηγος και τι πιστευει; Για κανενα μεγαλο ζήτημα δεν έχει συγκεκριμενη αποψη και για να κρυψει τα ελλειματα του σκουζει και μιλαει σαν πασοκος του 81. Το παιδι εχασε μεγαλες ευκαιριες κια η παρεα Αθανασακη, Ευθυμιου, Λαλιωτη, Ρέππα κλπ θα τον οδηγησει σε μια ταπεινωτική και ολοκαυαρη ήττα δρομολογωντας την εκδιωξη του την επόμενη μερα. Το ξερουν πλεον ακομα και οι πιο στενοι του συνεργατες που αναζητούν τροπους να την κανουν με ελαφριά πηδηματακια.Κανεις σοβαρος ανθρωπος δεν παιρνει πλεον στα σοβαρα τον Γιωργο. Δεν είναι τυχαίο το οτι η εκδοτική και οικονομική εξουσία προσπαθεί να βρει τρόπους και ανθρωπους για να διωξει τον Γιωργακη την επομενη των εκλογων. Η πιο μεγαλη αποδειξη της μιζεριας είναι τα προσωπα που ετοιμαζονται να μπουν στους συνδυασμούς. Ολες οι απεγνωσμενες προσπαθειες που εκανε να βρει πεντε επώνυμους απετυχαν.Κανεις δεν θελει να συνδεθει με ένα πασοκ που οχι μονο θα χασει πανηγυρικά αλλα και θα μπει σε μια βαθια κριση ταυτοτητας αμεσως μετα τις εκλογες. Επειδη δε τον εχουν πεισει κατι μαλακες συμβουλοι του και η οικογενεια του οτι το κομμα είναι δικο του θα μπει στον πειρασμο να το διασπάσει διαγραφοντας όσους θεωρεί συνομοτες και να μείνει με τους γερους και τα ουφο. αγαπητοι φίλοι το πασοκ μετα τις εκλογες εμπλακεί σε εναν χρονοβορο πόλεμο πιθανότατα αδιέξοδο επειδη ακόμα και ο Βενιζελος δεν έχει συγκεκριμενη προταση θεραπείας. Κανεις δεν ξερει τι θελει και ο Μπενι πέρα παο την λυσαλλέα φιλοδοξια του να γίνει αρχηγός. Βεβαια είναι καλυτερος απο τον μαλακογιωργος, αλλά μεχρι εκει. Ειναι δε πολύ πιθανο το πασοκ να χασει και τις εκλογες του 2010, αφου δεν υπάρχει ενας αρχηγος ετοιμος να το αναλαβει και να το αναμορφωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν αποφασίσει ο ελληνικός λαός να απαλλαγεί από τα κόμματα, τις φατρίες αυτές που του πίνουν το αίμα, πρέπει να εκτελέσει τα κομματόσκυλα, σαν το παραπάνω, που είναι τα μίσθαρνα οργανά τους.
    Ουουουουουστ, αληταράδες, παράσιτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παραγγελίες και «ραβασάκια» κυβερνητικών αξιωματούχων στο γραφείο του υπουργού Δημόσιας Τάξης, αλλά και αποστρατείες άξιων αξιωματικών αποκαλύπτουν τον πλήρη κομματισμό που επικρατεί στην κυβέρνηση .
    Ενδεικτικό της μικροκομματικής λογικής των ρουσφετιών είναι η δήλωση του κ. Γεωργιάδη -βουλευτή της ΝΔ-, ο οποίος είπε ότι «ο βουλευτής έχει μια εποπτεία και μπορεί να εκφράσει γνώμη για την αρτιότητα ή μη της λειτουργίας κάποιου».
    Η περιβόητη «επανίδρυση» του κρατικού μηχανισμού, όπως φαίνεται, αποτυπώθηκε και στις προαγωγές και κρίσεις των αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος.
    Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», εστάλησαν τρία σημειώματα -από τον Γεράσιμο Γιακουμάτο και τους βουλευτές της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα και Μιχάλη Μπεκίρη- προς τον αρμόδιο υπουργό Δημόσιας Τάξης, ήταν ο κ. Βουλγαράκης, παρεμβαίνοντας στις κρίσεις των αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος. Στενοί συνεργάτες του κ. Πολύδωρα έλεγαν χθες ότι δεν εμπλέκεται η νυν ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, ενώ ο λαλίστατος κατά τα άλλα υφυπουργός Γ. Γιακουμάτος δεν έκανε κανένα σχόλιο.
    Η Κατερίνα Παπακώστα δήλωσε στο «Εθνος» ότι ήταν «συστατική επιστολή» χωρίς αυτό να σημαίνει παρέμβαση στις κρίσεις των αξιωματικών. Μάλιστα, επεσήμανε ότι δεν έγινε αποδεκτή από το Συμβούλιο των Κρίσεων.
    Ο Αλέκος Αλαβάνος, χαρακτήρισε «ντροπή» για την κυβέρνηση της ΝΔ τις κομματικές παρεμβάσεις και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα πρέπει να απολογηθεί για όσα έχει κάνει. .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9:54
    Υιέ του Γερμανοτσολιά δεν είσαι πραγματικός Μεσσήνιος . Είσαι από αυτούς που οι παππούδες και οι πατεράδες τους συνεργάστηκαν με τους κατακτητές .
    Αίσχος .

    ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ (Έλλην όχι Γερμανός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είσαστε και οι πρασινοι και οι γαλαζιοι τρισαθλιοι! ελπιζω μονο αυτοι που παθιαζεστε τοσο και βριζετε ο ενας τον αλλο να ειστε καλα λαμογια και μεσα στα κολπα των 2 κομματων και να τρωτε καλα απο το κρατικο χρημα.Διαφορετικα αν οχι και βριζεστε και φωναζετε και καλα για καποια ιδεολογια (την οποια τα κομματα την εχουν απο χρονια ξεπουλησει) ειστε για λυπηση και καιρος να ξυπνησετε...

    Μην την παθετε σαν την τελευταια ποντια πουτανα που αυτοκτονησε οταν εμαθε οτι οι αλλες πληρωνονται...

    Κανεις τους δεν αγαπαει την Ελλαδα...καταλαβετε το οσο ειναι ακομα καιρος και καντε κατι για αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΕΜΑ:
    "Δόθηκαν 100.000 δολάρια από τις ΗΠΑ..."

    ΣΧΟΛΙΟ "πίσινους" (με άλλα λόγια αλλά με αυτό το νόημα):
    "Στ' αρχίδια μας και πατρίδα και ιστορία και προβλήματα και λύσεις.
    Εμείς στο ΠΑΣΟΚ την κουτάλα μόνο θέλουμε!"

    ΕΣΕΙΣ, τι ψηφίζετε;
    Σταρχιδιστές - Κουταλοφόρους;;;
    ...η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ;

    Η Επιλογή είναι δική σας.

    ο Αράπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. telikika kala lene gia tis pelloponisiakes leres... tetoia bromia kai anadreia re pousti mou den exw xanadei...

    alla opos forousate tis koukoules epi katoxis etsi kanete kai twra...

    oust fasistaria, pliromenoi dolofonoi pantws kairou, katw ta xeria apo to koritsaki kai kathe koritsaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΕΜΑ:
    "Ειδικός επί των ρουσφετιών και ο σύζυγος!"

    ΣΧΟΛΙΟ "πίσινους" (με άλλα λόγια αλλά με αυτό το νόημα):
    "Στ' αρχίδια μας και πατρίδα και ιστορία και προβλήματα και λύσεις.
    Εμείς στο ΠΑΣΟΚ την κουτάλα μόνο θέλουμε!"

    ΕΣΕΙΣ, τι ψηφίζετε;
    Σταρχιδιστές - Κουταλοφόρους;;;
    ...η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ;

    Η Επιλογή είναι δική σας.

    ο Αράπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με τη Νάντια το τσόκαρο θα ασχολούμαστε ρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. διορίστηκε το μπάζο και "...Δήλωσε επίσης ότι "πρέπει να ανακοπεί ο κατήφορος στον οποίο έχει οδηγήσει τη χώρα μας η Ν.Δ."

    προφανώς εννοεί τον "κατήφορο" που πήρε η ίδια προκειμένου να διοριστεί. Εκεί στα χαμηλά


    ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ (Έλλην όχι Γερμανός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Σχετ: ΑΝΟΜΒΡΙΑ-ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΕΡΗΜΟΥ-
    ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ-ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ

    Γραψε στα παλια σου τα παπουτσα τους πυρομανεις,πυρογλεντηδες (οπως
    λεμε πισωγλεντηδες), νεοεμπρηστες,
    καιροσκοπους που στα καρβουνα επανω
    προσπαθουν να παρουν αφεση αμαρτιων
    Τους εχει παρει χαμπαρι ο λαος και
    θα τους κρεμασει(πολιτικα) παλι
    και χειροτερα απο το 2004.
    ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ να βρεις
    15.000.000 Ευρω και να δωσεις
    1.000 ευρω επιδομα ευγνωμοσυνης σε
    ολους, απο τον νεωτερο εποχικο
    μεχρι τον αρχηγο του Π.Σ., τους
    πιλοτους και τους τεχνικους των
    ΚΑΝΑΝΤΕΡ.
    Αυτο θα πληρωθει με το τελος της
    περιοδου, στις 01/Οκτ/07,ονομαστικη
    επιταγη σε εναν εκαστον που πανω
    πανω θα γραφει ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΗΣ.
    Ολοι το ιδιο ποσο. Ακουω για κατι
    280 ευρω μονον στους μονιμους του
    ΠΣ, και μεσα στην περιοδο.
    Λαθος μεγαλο. Η 1000 ευρω στο τελος
    της περιοδου σε ολους η τιποτα.
    Αυτα που διαδιδει η διαπλοκη* οτι
    διελυσες το ΠΣ ειναι σκετος
    εκβιασμος,εκτος αν εισαι τοσo μαγκας που διελυσες και το ΠΣ
    της Ιταλιας,Σερβιας,Βουλγαριας,
    Γαλλιας φετος. το δε 05 και 06 της
    Ισπανιας και της Πορτογαλιας.
    Πιστεψε με δεν εχω καμμια σχεση με
    τους πυροσβεστες, καμμια απολυτως,
    ουτε καν συγγενεια με καποιον απο
    αυτους,η υπογραφη μου δηλωνει το
    επαγγελμα μου.
    Εδω στο blog υπαρχει μια οπαδος
    των νεοεμπρηστων που πλαστογραφει
    και υπογραφει με τη δικη μου υπο-
    γραφη, κανει μπαμ απο πολυ μακρυα,
    κινειται μονιμως πανω σε γοβες
    στιλετο.
    *(ξερω οτι την διαπλοκη την γραφεις
    εκει που δεν περναει μελανι).



    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παραγγελίες και «ραβασάκια» στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα γραφεία των Υπουργών, αλλά και επαναφορές πράσινων αξιωματικών αποκαλύπτουν τον πλήρη κομματισμό που επικρατεί στην αντιπολίτευση .
    Ενδεικτικό της μικροκομματικής λογικής των ρουσφετιών είναι η δήλωση του κ. Παπανδρέου -αρχηγου του πασοκ-, ο οποίος είπε ότι «ο βουλευτής έχει μια εποπτεία και μπορεί να εκφράσει γνώμη για την ποιότητα του ποδηλάτου κάποιου».
    Η περιβόητη «διαδικτυακή δημοκρατία» του πασοκικού μηχανισμού, όπως φαίνεται, αποτυπώθηκε και στις παρακλήσεις των στελεχών του πασοκ για τις μη- κρίσεις των αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος.
    Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερορυπία», εστάλησαν τρία σημειώματα -από τον Γεώργιο Παπανδρέου και τους βουλευτές του Πασοκ Τόνια Αντωνίου και Μιχάλη Καρχιμάκη- προς τον αρμόδιο υπουργό Δημόσιας Τάξης, ήταν ο κ. Βουλγαράκης, παρεμβαίνοντας στις αγορές των ποδηλάτων της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Στενοί συνεργάτες του κ. Τσοχατζόπουλου έλεγαν χθες ότι δεν εμπλέκεται η πρώην ηγεσία του πασοκ, ενώ ο λαλίστατος κατά τα άλλα πρώην υπουργός Β. Βενιζέλος δεν έκανε κανένα σχόλιο.
    Η Τόνια Αντωνίου δήλωσε στο «Εθνος» ότι ήταν «συστατική επιστολή» χωρίς αυτό να σημαίνει παρέμβαση στις αγορές των υποβρυχίων που μπατάρουν και στις μίζες για αυτά. Μάλιστα, επεσήμανε ότι δεν έγινε αποδεκτή από το Συμβούλιο των Κρίσεων.
    Ο Αλέκος Αλ(α)βάνος, χαρακτήρισε «ντροπή» για την Ελλάδα τις κομματικές παρεμβάσεις και υποστήριξε ότι η αντιπολίτευση της πασοκ δεν θα πρέπει να απολογηθεί για όλες τις μίζες που έχει αρπάξει. .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    26/07/07

    1. Υπηρξε σχεδιο δολοφονιας
    Βαρθολομαιου, απο οργανωση
    Τουρκων αποστρατων αξιωματικων.
    2. Αφιερωμα στον Πραξιτελη
    Στο Εθνικο Αρχαιολογικο Μουσειο
    συγκεντρωθηκαν 79 αυθεντικα
    εργα του.
    3. Ομολογα.
    Στα τελη Σεπτεμβριου αρχιζουν
    οι απολογιες.
    4. χωρα των συνταξιουχων με
    ελλειμμα εργαζομενων.
    Στο 1.72 η σχεση συνταξιουχων-
    εργαζομενων.
    5. Προστιμα σε τραπεζες για
    ελλειψη διαφανειας στις
    συνναλαγες.Η Τραπεζα της
    Ελλαδος ανακοινωσε την επιβολη
    προστιμων σε 12 τραπεζες χωρις
    να ανακοινωσει τα ονοματα τους.
    Αυτο ομως θα αλλαξει συντομα,
    ματα την εφαρμογη του νομου
    για τη Βασιλεια ΙΙ που
    ψηφιστηκε προσφατα στη Βουλη.
    6. Σε ανοδικη πορεια η ευρυζωνικο-
    τητα το α' 6μηνο.Οι εναλλακτι-
    κοι παροχοι κατεχουν τη μεριδα
    του λεοντος στις νεες συνδεσεις
    υποσκελιζοντας για πρωτη φορα
    τον ΟΤΕ.
    Βαθμος διεισδυσης/ πληθος
    01/07/02 0% 0
    01/07/07 6.84% 695.000
    7. Ναυτιλιακο συναλλαγμα
    Στα 6.31 δις ευρω ανηλθε το
    ναυτιλιακο συναλλαγμα απο 01/01
    εως 31/05/07, εναντι 5.81 δις
    την αντιστοιχη περυσινη
    περιοδο.
    8. Η ΕΤΑ αποκρατικοποιει μοναδες
    και εκτασεις.Διαγωνισμοι για
    Καζινο Κερκυρας,το Γκολφ
    Αφαντου Ροδου,την εκταση αλυκων
    Αναβυσσου και τα Ξενια Σκιαθου
    και Βυτινας.



    NEWS BALANCE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είσαστε και οι πρασινοι και οι γαλαζιοι τρισαθλιοι! ελπιζω μονο αυτοι που παθιαζεστε τοσο και βριζετε ο ενας τον αλλο να ειστε καλα λαμογια και μεσα στα κολπα των 2 κομματων και να τρωτε καλα απο το κρατικο χρημα.Διαφορετικα αν οχι και βριζεστε και φωναζετε και καλα για καποια ιδεολογια (την οποια τα κομματα την εχουν απο χρονια ξεπουλησει) ειστε για λυπηση και καιρος να ξυπνησετε...

    Μην την παθετε σαν την τελευταια ποντια πουτανα που αυτοκτονησε οταν εμαθε οτι οι αλλες πληρωνονται...

    Κανεις τους δεν αγαπαει την Ελλαδα...καταλαβετε το οσο ειναι ακομα καιρος και καντε κατι για αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε "balance"...

    Τόσα balance έχεις ρίξει κι όμως!
    Παραμένεις unstable και mentally unbalanced!!!

    Ανισόρροπε!

    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μείζον πολιτικό θέμα για την αντιπολίτευση δημιουργεί η χθεσινή επιβεβαίωση στη Βουλή των καταγγελιών της ΝΔ για ύπαρξη «μυστικών συμφωνιών» κάτω από το τραπέζι του πασοκ με τους επικαρπωτές του Λαμπράκη-Μπόμπολα-Κόκκαλη για την επιστροφή του «απωλεσθέντων» υπερκερδών του σκανδάλου του ΧΑΑ.
    Το γεγονός ότι οι επικαρπωτές έχουν ζητήσει να τηρηθεί μυστική επί μία δεκαετία η συμφωνία για την επιστροφή των χρημάτων επιβεβαίωσε ο σωτήρας πρώην πρόεδρος του πασοκ και πρώην υποστηρικτης του ΓΑΠ Κώστας Σημίτης.
    Το γεγονός αυτό προκάλεσε αμηχανία στον πρόεδρο του πασοκ ΓΑΠ, ο οποίος απέφυγε να τοποθετηθεί, επιβεβαιώνοντας εμμέσως διά της σιωπής του τις αρπαχτές του ΠΑΣΟΚ.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το είπα και χτές το επαναλαμβάνω και σήμερα .Κάποιος επισκέπτης χρησιμοποιεί το όνομά μου.
    Τα σχόλια για φασιστάκια ήταν δικά μου και πιστεύω ότι όλοι όσοι αντι σεξουαλικών επιθέτων απαντούν με υποσχέσεις του τύπου ''θα σε γαμήσω κλπ κλπ'' δεν είναι φασίστες, απλά τελικά τους βρωμάω πολύ και δεν τις τηρούν. Σε αυτούς που μου υπόσχονται αλλά δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους, απαντώ λόγω πίκρας.Μη με πετάτε στον σκουπιδοντενεκέ .
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο πίσινους κάνει κολοτριπιδοχωρίστρα!



    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Mην αφήνετε τα αλλοδαπά να ξανασηκώσουν κεφάλι. Μην τους ξαναδώσετε εξουσία, όπως κάνατε στο παρελθόν από άγνοια.

    Είναι θέμα τιμής για όλους τους Έλληνες.

    Είναι όμως εξ ίσου θέμα τιμής να ελέγχετε όσους επιθυμούν να κυβερνούν την Ελλάδα. Ξετρυπώνετε τα εκάστοτε τρωκτικά και στείλτε τα στο σπίτι.

    Μην επιτρέπετε την σύσταση συμμοριών κανενός είδους.

    Μην δέχεστε να κυβερνάστε από ανίκανους αλλά ούτε και από χαμερπείς. Διδάξτε τους την έννοια Αξιοπρέπεια. Κουτσαβάκια δεν έχουν καμία θέση εδώ. Αντιμετωπίστε τους με ψυχραιμία αλλά χωρίς υπερβολές.

    Το να αλλάξει η Ελλάδα, σημαίνει: να αλλάξουμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μάλιστα,

    ωραίες επιλογές κάνει ο Γιωργάκης. Για αυτό θα πάρει το ... μακρύτερο. Όσον αφορά τη Μασσηνία, μπορεί να μας εξηγήσει λίγο το ρόλο του μπαμπά της σε παρασκηνιακές συμφωνίες που είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν οι δημοτικές εκλογές σε πλήθος δήμων για τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, όπως η Κυπαρισσία ας πούμε;;;

    Κατά τα άλλα, εντάξει... επειδή πήγε στο LSE με τα λεφτά του μπαμπά - δηλαδη τα δικά μας - μην τη λουστούμε κιόλας...

    άσε που είναι και μισοριξιά...

    Μεσσήνιος Νο2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ,
    Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ "ΘΥΜΗΘΗΚΕ" ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΙΛΙΟΥΣΙΝ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΙΛΙΟΥΣΙΝ ??

    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. !!!

    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΩΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΕΙΧΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 24 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ , ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ "ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ"

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑ-ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ "ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΑΣΟΣ κ.λπ. παπαριές, του τύπου ΣΑΣ ΚΟΙΤΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ) ....

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Ο,ΤΙ ΗΤΑΝ ΔΑΣΟΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. μεσσήνιε 2 τι σπούδασε στο LSE η μισοριξιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. η βε-με-ρο ζητάει εδάφη, το πασοκ παραχωρεί, στην αισθητική ταιριάζουνε, μια χαρά θα τα βρούνε


    φαίνεται άλλωστε και στο πρώτο βίντεο όπου ο αντίχειρας κι ο δείκτης ενός σκοπιανού σχηματίζουν την κωλοτρυπίδα του γιωργάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ....
    ----------------------
    ΜΙΑΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΤΣΥΦΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ 'ΛΕΓΑΝ ΣΑΒΒΑ.
    ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΓΥΡΙΖΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΜΑΡΩΤΟΣ-ΚΑΜΑΡΩΤΟΣ.
    ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ (ΛΟΓΩ ΚΟΛΗΤΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ "ΑΕΤΟ") ΤΡΕΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ:
    ΣΟΥΦΡΑΚΙΑ, ΑΛΟΓΟΠΕΤΕΙΝΟΙ, ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΙΤΣΕΣ, ΧΑΜΟΚΑΙΛΕΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ, ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑΝ ΚΙ' ΕΛΕΓΑΝ:
    -ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΒΒΑ !
    - ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΣΑΒΒΑ & ΚΥΡ ΣΑΒΒΑ, ΜΕ ΛΕΝΕ ΣΑΒΒΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΜΥΤΗ !

    ΠΕΡΑΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΝΑ ΚΟΜΠΙΝΕΣ, ΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ,
    ΠΑΕΙ Ο ΘΩΚΟΣ, ΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ !

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ.....
    ...ΣΟΥΦΡΑΚΙΑ, ΑΛΟΓΟΠΕΤΕΙΝΟΙ, ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΙΤΣΕΣ, ΧΑΜΟΚΑΙΛΕΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ..
    ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑΝ ΚΙ' ΕΛΕΓΑΝ.
    -ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΒΒΑ, ΑΦΕΝΤΗ ΚΑΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΜΥΤΗ !!
    - ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΣΑΒΒΑ ΑΦΕΝΤΗ ΚΑΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΜΥΤΗ, ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑ ΜΕ ΛΕΝΕ, ΣΑΒΒΑ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ρε ναντια τσοκαρο πηγαινε σβησε καμια φωτια στη Μεσσηνια.
    Και αν δε μπορεις σβησε τις καυλες κανενος πασοκου..
    ξερεις εσυ τον τροπο.
    Δεν θελει κοπο
    θελει τροπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η συντροφισα Ναντια στα αχναρια
    του ιδρυτη του μεγαλου Ανδρεα.
    Και εκεινος οταν ηλθε απο Αμερικα
    διορισθηκε απο τον Καραμανλη ,με-
    σολαβησε ο Π.Κανελλοπουλος,στο
    ΕΛΚΕΠΑ (Ελληνικο Κεντρο Παραγωγικο-
    τητος), καθαρα κυβερνητικη θεση.
    Τωρα για τον Μηλιακο , προτιμω
    να δινει δουλεια σε μια συντροφισα,
    απο το να διδει καλυψη σε ενεργου-
    μενα δολοφονους (Θεσπρωτοι 17Ν),
    οπως εκανε ο πρασινος Λαμπρου.
    Τα παραπανω λουλουδια δουλευανε
    σωνει και καλα στην Αγροτικη
    Ασφαλιστικη.


    ΠΕΝΤΕΛΗ(95.000 στρεμματα με τη μια)
    μετα την αναδασωση του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. O ΓΡΑΜΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΒΓΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 2 ΕΔΡΕΣ,ΟΠΩΣ Η ΑΧΑΙΑ,ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΣΟΣΤΩΝ..
    Α Η Δ Ι Α Σ Μ Ε Ν Ο Σ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. O ΓΡΑΜΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΒΓΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 2 ΕΔΡΕΣ,ΟΠΩΣ Η ΑΧΑΙΑ,ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΣΟΣΤΩΝ..
    Α Η Δ Ι Α Σ Μ Ε Ν Ο Σ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. -
    "O ΓΡΑΜΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ..
    ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ!!!"

    ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΣΤΑΧΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΑΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ!

    ΣΤΑΧΤΗ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ... ΑΛΗΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση