GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ...δωράκι 9,5 εκ. ευρώ του Αλογοσκούφη στον Σαουίρις...

. ...για την Τellas και η "επιστροφή" του ... σοσιαλισμού! Η Tellas AΕ (εδώ), η κοινοπραξία της ΔΕΗ ΑΕ και της ιταλικής Wind T...

.
...για την Τellas και η "επιστροφή" του ... σοσιαλισμού!

Η Tellas AΕ (εδώ), η κοινοπραξία της ΔΕΗ ΑΕ και της ιταλικής Wind Telecomunicazioni Spa, ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα τον Φεβρουάριο του 2003 και έκτοτε ηγείται των εξελίξεων της αγοράς, καθώς συνδυάζει το κύρος και την υποδομή της ΔΕΗ με την πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία της WIND, της κορυφαίας εταιρίας παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας καθώς και Internet στην Ευρώπη.
Η Tellas ήταν η πρώτη εταιρία, που παρείχε στο ελληνικό κοινό πρωτοποριακές υπηρεσίες Σταθερής τηλεφωνίας, υπηρεσίες πρόσβασης στο Internet, συνδυασμένες υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και Internet, καθώς και Eυρυζωνικές υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές για όλα τα τμήματα αγορών, οικιακούς χρήστες, επαγγελματίες, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. (Τι είδους υπηρεσίες παρείχε η TELLAS ΑΕ, δείτε εδώ
http://kourouna.blogspot.com/2007/05/tellas-zisto-ksisto.html, εδώ http://typosnyxterinos.blogspot.com/2007/05/tellas-tellas.html και εδώ http://www.pestaola.gr/2007/02/15/weird-tellas-sales-method-drives-me-nuts/ και εδώ http://newinka.wordpress.com/).
Πάντως το κράτος με όλη την σοφία του, πριμοδοτεί την TELLAS ΑΕ παρά το γεγονός ότι είναι ιδιωτική επιχείρηση όπως πχ. ο ΟΤΕ με χρήματα του μ@3@@κ@..εεεμμμ του φορολογούμενου.

Για την ακρίβεια όπως φαίνεται εδώ http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=819828&lngDtrID=251 ο κ. Αλογοσκούφης κάνει ένα δωράκι στην TELLAS ΑΕ.:
Εγκρίθηκε από τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη η επιχορήγηση της Tellas, ύψους 9,5 εκατομμυρίων ευρώ, με σκοπό την ανάπτυξη ευρυζωνικών υποδομών και υπηρεσιών, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Νόμου. Η συγκεκριμένη επιχορήγηση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα δώσει ώθηση στην εταιρία για την ανάπτυξη ευρυζωνικών δικτυακών υποδομών και νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών στον τομέα της επικοινωνίας, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, στους νομούς της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.
Στην ανακοίνωσή της η Tellas υπενθυμίζει πως είχε υποβάλει αίτηση για την υπαγωγή ευρυζωνικής επένδυσης, συνολικής δαπάνης 38,5 εκατομμυρίων ευρώ, στο πλαίσιο των διατάξεων του Αναπτυξιακού Νόμου.
Περίμενα τόσο από τους δημοσιογράφους του τύπου που γράφουν στο press-gr.blogspot.com να δείξουν ευαισθησία και να γράψουν δυο αράδες αλλά ακούω άλλα. Περίμενα βεβαίως και από τον κο καθηγητή της ΕΕΤΤ να μας πει την άποψη της υπηρεσίας του, δηλαδή γι' αυτό που κατά την γνώμη μου είναι σκάνδαλο Α' τάξεως επειδή αντί να κλείσουν μέσα κάποιους που εξαπατούν τον πολίτη κατά συρροή και του τρώνε τα λιγοστά του χρήματα, στο τέλος τους πριμοδοτούν με τους φόρους αυτών που η ΤΕΛΛΑΣ αλλά και η μητρική της ΤΕΛΛΑΣ, ΔΕΗ, ληστεύει.
Ελεύθερη δεν είναι η αγορά; Ή μήπως είναι ελεύθερη μόνον όσον αφορά τις αμοιβές των στελεχών και τα τιμολόγια;
Σοσιαλισμό είχαμε 20 χρόνια με το ΠΑΣΟΚ άσχετα αν απελευθέρωσε τις αγορές και τις έκανε ζούγκλα. Τώρα νομίζω έχουμε καπιταλισμό και όσες εταιρείες δεν είναι σε θέση να ανταγωνιστούν με τους όρους της αγοράς πρέπει να φεύγουν. Εκτός αν ξαναέχουμε πάλι σοσιαλισμό και δεν μας το είπανε...

Από μια ματιά που έριξα στο σάιτ της ΕΕΤΤ δεν είδα καμιά ανακοίνωση. Μάλλον θα φύγανε για διακοπές, λέω, αλλά δεν παίρνω όρκο. Κι αυτό επειδή μου ΄χει τύχει να τους τηλεφωνώ σε εργάσιμες και να μην τους βρίσκω εκεί (αυτούς που έψαχνα, εννοείται). Ίσως όμως όπως είπε και κάποιος που γνωρίζει τον κο καθηγητά, να μην θέλει να μιλά με ανώνυμους, τον χαλάει η ανωνυμία των μπλόγκερς.
Και επειδή νομίζω ότι, γενικά, τόσο η ΕΕΤΤ όσο και οι άλλοι, οι γενικοί γραμματείς και φαρισαίοι του ηλιοκαμμένου από την Μύκονο Μισέλ, όλους εμάς τους παρακατιανούς μας έχουν γραμμένους από χρόνια, σκέφτομαι ότι θα πρέπει οι ζημιωμένοι πολίτες να φτιάξουν μια ένωση και να τους πλακώσουν όλους στις συλλογικές αγωγές με κάποιον «Κούγια» δικηγόρο για να δούμε καμιά άσπρη μέρα...
Jack Athens

18 σχόλια

  1. Ο αναπτυξαικός νόμος, αγαπητέ μου,έχει σκοπό να βοηθήσει τους ιδιώτες να πραγματοποιήσουν επενδύσεις, προκειμένου να κινηθεί η αγορά και η οικονομία.

    Μα τόσος λαϊκισμός πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Όλως τυχαίως", όλα τα άρθρα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες ακολοθούν τη γραμμη Βουρλούμη, υπέρ του ΟΤΕ και κατά της ΕΕΤΤ και των εναλλακτικών παρόχων, ενώ είναι διανθισμένα και με ανακρίβειες.

    Γιατί δεν μας λένε οι "θιγόμενοι πολίτες" για τις καθυστερήσεις του ΟΤΕ να αποδεσμέυσει συνδρομητές του που θέλουν να πάνε σε άλλες εταιρείες; Για τα εξάμηνα που κάνουν για να βγάλουν ένα καλώδιο από τη μια πρίζα και να το βάλουν σε μια άλλη; Γιατί δεν μας γράφουν για τον τσαμπουκά του ΟΤΕ που δεν πληρώνει πρόστιμα στην ΕΕΤΤ και αντιθέτως βγάζει προκλητικές ανακοινώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ... ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ !!!


    Άρθρο 8
    Εκπτώσεις δαπανών από το εισόδημα του φορολογούμενου
    1. Στην παράγραφο 1 του άρθρου 8 του ΚΦΕ όπως αυτός κυρώθηκε με το ν2238/1994 (ΦΕΚ151 Α΄) προστίθεται νέα περίπτωση η’, ως εξής:
    «η) Ποσοστό σαράντα τοις εκατό (40%) του συνολικού ετήσιου ποσού των πιο κάτω δαπανών, που δεν μπορεί να υπερβεί τα οκτώ χιλιάδες (8.000) ευρώ, στις οποίες υποβάλλεται ο φορολογούμενος, η σύζυγός του και τα τέκνα που τους βαρύνουν:
    αα) του ποσού που καταβάλλεται για δαπάνες δεξιώσεων γάμων και βαπτίσεων, καθώς και σε ταβέρνες και εστιατόρια και σε κάθε είδους χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, με εξαίρεση τα εστιατόρια ταχείας εξυπηρέτησης και αυτά που είναι εντός ξενοδοχείων και πλοίων,
    ββ) του ποσού της δαπάνης που καταβάλλεται σε μεσίτες ακινήτων, ωδεία, σχολές χορού και ρυθμικής, σχολές πολεμικών τεχνών, γυμναστήρια, κολυμβητήρια, ινστιτούτα ή κέντρα αδυνατίσματος και αισθητικής, κομμωτήρια, διαιτολόγους, διατροφολόγους, ομοιοπαθητικούς, λογοθεραπευτές και μασέρ,
    γγ) του ποσού της δαπάνης που καταβάλλεται για παροχή υπηρεσιών επισκευής κλιματισμού (ψύξης – θέρμανσης) και εξαερισμού,
    δδ) του ποσού της δαπάνης που καταβάλλεται για παροχή υπηρεσιών σε υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, ελαιοχρωματιστές και λοιπά επαγγέλματα που αφορούν επισκευή και συντήρηση οικοδομών.
    Το ποσό των δαπανών αυτών υπολογίζεται αθροιστικά και για τους δύο συζύγους και εκπίπτει από το συνολικό τους εισόδημα, εφόσον έχει περιληφθεί στην αρχική δήλωση. Μερίζεται δε μεταξύ των συζύγων ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος του καθενός που φορολογείται με τις γενικές διατάξεις, όπως αυτό δηλώθηκε με την αρχική εμπρόθεσμη δήλωση.
    Με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας & Οικονομικών καθορίζονται οι λεπτομέρειες και η διαδικασία εφαρμογής των διατάξεων της παραγράφου αυτής».
    2. Το δεύτερο εδάφιο της περίπτωσης α’ της παραγράφου 1 του άρθρου 23 του ΚΦΕ αντικαθίσταται και προστίθεται νέο τρίτο εδάφιο, ως εξής:
    «Επίσης, εκπίπτει ποσοστό μέχρι σαράντα τοις εκατό (40%) για ασφάλιστρα κατά του κινδύνου της πυρκαγιάς ή άλλων κινδύνων, για δικαστικές δαπάνες, για αμοιβή δικηγόρου για δίκες μισθωτικών διαφορών ή διαφορών μεταξύ ιδιοκτητών και διαχειριστών ιδιοκτησίας κατ’ ορόφους και στη συνέχεια για δαπάνες επισκευής και συντήρησης για όλες γενικά τις οικοδομές.
    Σε περίπτωση που καταβάλλονται σε υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, ελαιοχρωματιστές και λοιπά επαγγέλματα που αφορούν επισκευή και συντήρηση οικοδομών δαπάνες για παροχή υπηρεσιών οι οποίες υπερβαίνουν το ποσό της έκπτωσης του προηγούμενου εδαφίου, το υπερβάλλον ποσό αυτών προστίθεται στις δαπάνες της υποπερίπτωσης δδ’ της περίπτωσης η’ της παραγράφου 1 του άρθρου 8 του ΚΦΕ».
    3. Στο τέλος της παραγράφου 1 του άρθρου 13 του Κ.Β.Σ. (π.δ. 186/1992 ) προστίθενται δύο νέα εδάφια ως εξής:
    6 «Στις αποδείξεις λιανικής πώλησης ή παροχής υπηρεσιών αναγράφεται και το ονοματεπώνυμο του αγοραστή, όταν αφορούν πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών εκπιπτόμενη στη φορολογία εισοδήματος. Όταν οι αποδείξεις αυτές εκδίδονται με τη χρήση φορολογικής ταμειακής μηχανής (φ.τ.μ.), το ονοματεπώνυμο του αγοραστή αναγράφεται στο πίσω μέρος αυτών, στο οποίο τίθεται η υπογραφή και η σφραγίδα του πωλητή επιτηδευματία.»
    4. Οι διατάξεις του άρθρου αυτού έχουν εφαρμογή για δαπάνες που πραγματοποιούνται από την 1η Αυγούστου 2007 και μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή ο κακομοίρης που τρώει στο φαστφουντ ή στο καράβι δε δικαιούται δοροαπαλλαγής;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φοροαπαλλαγής ήθελα να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κυρία Σκορδοπούτσογλου πάρκαρε την κόκκινη πόρσε της έξω απο το Γυμναστήριο Stars. Είχε 1 ώρα ασκήσεις με όργανα, 1 ώρα μασσάζ, μισή ώρα τζακούζι και μετά κομμωτήριο και πεντικιουρ (έπρεπε να ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ απο όλα αυτά)

    Είχε φοβερό πονοκέφαλο. Το προηγούμενο βράδι είχαν βγει με τη Τζένη και τη Μάρα για ψαρι στο Μικρολίμανο (ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ) και μετά στα μπουζούκια με το τεκνό τον Άρη. Κάνανε μεγάλη ζημιά στο μαγαζί (ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ).

    Ουφ! Πόση έκπτωση φόρου λες να έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. W I N D !!!

    ...let's break some!

    :-)

    ΜΑΚΡΙΑ, πιστέψτε μας, από ΤΕΛΛΑΣ και WIND μακριά!

    Wind, let's break some!
    (μετάφραση: Ας... κλάσομεν!)


    DF
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχουμε καπιταλισμο και ελευθερη
    αγορα μονο σε οτι αφορα τις
    αμοιβες των εργαζομενων.

    Για τις επενδυσεις των αφεντικων
    εχουμε "επιδοτουμενο καπιταλισμο"!

    Μας υμνολογουν ολημερις και ολονυχτις τον "ανταγωνισμο"
    και την "ελευθερη αγορα" τον αλλα πουθενα αυτα δεν υπαρχουν.

    Ακομη και στην Μεκκα του καπιταλισμου, τις ΗΠΑ, η κρατικη
    επιχορηγηση των ιδιωτικων εταιρειων
    παει συννεφο!

    Θυμηθειτε για παραδειγμα τι εγινε
    με τις αεροπορικες εταιρειες μετα την επιθεση της 9/11!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχοντας την "ευτυχία" να γνωρίσουμε στο παρελθόν την χαρά του Τελλάς Ζήστο που αποδείχτηκε τελικά Τελλάς Χέστο τους κάνουμε δώρο το νέο logo και το νέο μουσικό θέμα για την αναμονή.

    Ενα δώρο για τις Υψηλού επιπέδου (χώμα, κάτω) υπηρεσίες, τα σκατά που μας έδωσαν για τα χρήματα που ένας εξ ημών κάποτε πλήρωσε!
    Let's go guys, let's go break some Wind! (Παίδες, ας κλάσομεν)

    KL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χορός με «χρυσούς» μισθούς και μπόνους χιλιάδων ευρώ σε υψηλόβαθμα στελέχη έχει στηθεί στην ΕΡΤ, σε σημείο που η βουλευτική αποζημίωση να αποτελεί... ψίχουλα σε σύγκριση με αυτούς!
    Οι υπέρογκοι μισθοί στην κρατική τηλεόραση αποτέλεσαν το βασικό σημείο κριτικής του ΠΑΣΟΚ, το οποίο καταψήφισε την πρόταση του υπουργού Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλου για επαναδιορισμό του Χρ. Παναγόπουλου ως προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ.
    Ωστόσο η επιτροπή ΔΕΚΟ με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ ενέκρινε κατά πλειοψηφία τον επαναδιορισμό του, ενώ ΚΚΕ και ΣΥΝ ψήφισαν «λευκό». Εκτός από τις παχυλές αμοιβές, το ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για «κομματική άλωση» της ΕΡΤ με επίσημα «γαλάζια» κομματικά στελέχη που μετέχουν στο ΔΣ της επιχείρησης και εκατοντάδες νέες προσλήψεις, καθώς και για έλλειψη αντικειμενικότητας στα δελτία ειδήσεων και αποκλεισμό βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης από εκπομπές.
    Πιεστικές ερωτήσεις
    Στις πιεστικές ερωτήσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ , ο πρόεδρος της ΕΡΤ επιβεβαίωσε ότι οι μηνιαίες μεικτές απολαβές του φτάνουν τις 22.000 ευρώ και των γενικών διευθυντών και εντεταλμένων συμβούλων τις 16.000 ευρώ.
    Παραδέχθηκε ακόμη ότι υπήρξε μπόνους έως και 50.000 ευρώ που έλαβε η γενική διευθύντρια εσόδων της ΕΡΤ, επειδή -όπως είπε- ανέβασε κατά 56% τα έσοδα της διαφήμισης.
    Ο κ. Παναγόπουλος δικαιολόγησε τα παραπάνω ποσά λέγοντας ότι «πρέπει να είναι ζωντανά στελέχη από την αγορά που διαχειρίζονται μεγάλα ποσά και δεν μπορούν να υποαμείβονται». Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τον Φ. Πετσάλνικο, ο οποίος παρατήρησε ότι και οι υπουργοί διαχειρίζονται πολύ μεγαλύτερα ποσά, αλλά δεν παίρνουν πάνω από τη βουλευτική αποζημίωση (περίπου 6.500 ευρώ), ενώ έκανε λόγο για «πανηγύρι που έχει στηθεί στην ΕΡΤ». «Τα ποσά που δίδονται δεν είναι νηστεία», είπε χαρακτηριστικά.
    Σχετικά με το προσωπικό που υπηρετεί στην ΕΡΤ, ο κ. Παναγόπουλος απάντησε ότι έχουν αυξηθεί κατά 700 οι συνεργάτες (οι 470 είναι δημοσιογράφοι) με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, ενώ το μόνιμο προσωπικό είναι 3.840, εκ των οποίων οι 1.100 είναι δημοσιογράφοι.
    Το ΠΑΣΟΚ εστίασε την κριτική του και στο θέμα των κομματικών στελεχών που μετέχουν στο ΔΣ στην ΕΡΤ, όπως είναι ο Μεν. Δασκαλάκης, γενικός διευθυντής της ΝΔ και ο Δ. Ζακυνθινός
    «Πώς το ανέχεστε; Υπάρχει μια δεοντολογία», σχολίασε ο Τ. Χυτήρης.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Υπουργέ, τα Υπουργεία σας.
    Κύριε Πρωθυπουργε, το έτος ευρυζωνικότητάς σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εχοντας την "ευτυχία" να γνωρίσουμε στο παρελθόν την χαρά του Τελλάς Ζήστο που αποδείχτηκε τελικά Τελλάς Χέστο τους κάνουμε δώρο το νέο logo και το νέο μουσικό θέμα για την αναμονή.

    Ενα δώρο για τις Υψηλού επιπέδου (χώμα, κάτω) υπηρεσίες, τα σκ@τ@ που μας έδωσαν για τα χρήματα που ένας εξ ημών κάποτε πλήρωσε!

    Let's go guys,
    let's go break some Wind!

    (Παίδες, ας κλάσομεν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. [...]
    Ο αναπτυξιακός νόμος, αγαπητέ μου, έχει σκοπό να βοηθήσει τους ιδιώτες να πραγματοποιήσουν επενδύσεις, προκειμένου να κινηθεί η αγορά και η οικονομία.

    Μα τόσος λαϊκισμός πια;
    [...]
    Αν δεν είστε βαλτός, θα πρέπει να ζείτε στον κόσμο σας.
    Η συγκεκριμένη εταιρεία κατέχει την πρώτη θέση στις...παραπλανήσεις του καταναλωτή. Λίγο έλειψε να γίνω πελάτης της αλλά ήμουν τυχερός. Επειδή την ελεύθερη αγορά την ζω για πολλά χρόνια δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος μπορεί να πετάει τους φόρους που πληρώνουμε σε άχρηστους και/ ή αχρείους.

    Προσωπικά πρέπει να δουλέψω για να πληρωθώ αρκετές μέρες μετά την παράδοση της δουλειάς μου. Αν αυτή δεν είναι καλή έχει επιπτώσεις στην αμοιβή μου (μείωση). Αν δεν δουλέψω δεν αμοίβομαι. Αν ο Χ μου χτυπήσει την δουλειά φτηνότερα δεν δουλεύω. Αυτή είναι η ελεύθερη αγορά. Τώρα αν είστε δημ. υπάλληλος καταλαβαίνω γιατί ενοχλείστε. Η μόνη εξαίρεση από τον κανόνα της ελ. αγοράς είναι οι δημ. Υπηρεσίες που στην χώρα μας είναι υπεύθυνες σχεδόν για κάθε πρόβλημα.

    Για να κινηθεί η αγορά όντως χρειάζονται επενδύσεις αλλά πρώτα απ' όλα χρειάζονται κανόνες και συνέπεια. Στην Ελλάδα ελ. αγορά σημαίνει ζούγκλα. Πολλές υπηρεσίες και προϊόντα στην Ελλάδα είναι πιο ακριβά από τις ακριβώτερες χώρες της ΕΕ. Γιατί; Ξέρετε αυτό πως το λένε;

    Όταν οι πρώην ΔΕΚΟ και νυν ΑΕ αποκτήσουν κάποια από αυτά και κυρίως όταν οι πολιτικοί τις κάνουν να είναι νομικά υπόλογες για τα πεπραγμένα τους όπως και οι κοινοί (σε αντίθεση με το επώνυμοι) πολίτες θα μπορέσουμε να ξαναμιλήσουμε για αγορά και οικονομία. Και γιατί σε μία περίοδο που η κυβέρνηση μιλά για αποδεσμεύσεις υπηρεσιών τόση καλωσύνη στην θυγατρική μιάς εταιρείας που εδώ και 15 χρόνια η μόνη επένδυση που κάνει είναι να διπλασιάζει τους μισθούς των στελεχών της αφήνοντας το δίκτυο της στο έλεος του θεού;

    Από πλευράς υπηρεσιών η ΟΤΕνετ είναι η καλύτερη αλλά δυστυχώς, η συμπεριφορά των στελεχών της και γενικώτερα των υπευθύνων της είναι εξ’ ίσου ιταμή με την μητρική της, το μέγα πάροχο (από 100 καρδινάλιοι και βάλε). Αν οι του ΟΤΕ δεν το έπαιζαν εργατική αριστοκρατία όντας πολύ καλά εξασφαλισμένοι, ενώ στην ουσία διαχειρίζονται την περιουσία του Ελ. Λαού, συχνά σε βάρος του, είχαν λίγο «τσίπα», εταιρείες σαν την Τελλάς την Βιβόντι κα θα είχαν κλείσει στο 1ο εξάμηνο.

    J. Athens

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. [...]
    Γιατί δεν μας λένε οι "θιγόμενοι πολίτες" για τις καθυστερήσεις του ΟΤΕ να αποδεσμέυσει συνδρομητές του που θέλουν να πάνε σε άλλες εταιρείες;
    [...]
    You are barking the wrong tree...amigo!

    Κάποιο λάθος κάνεις φίλε μου! Ίσως λόγω εξηρτημένων αντανακλαστικών.

    Το να φωνάξω για την κατασπατάληση πόρων για μια εταιρεία που έχει αποδειχτεί τόσο άχρηστη όσο και παρανομούσα δεν σημαίνει ότι επικροτώ τον πρώτο διδάξαντα τον ΟΤΕ με διάφορους διευθυντές όπως εκείνον που "έκανε ζάρια από τα κόκκαλα της μάνας του".

    Αυτό είναι άλλο θέμα.

    Σε πληροφορώ πως ούτε ο εισαγγελέας ούτε η ΕΕΤΤ έχουν κάνει κάτι για θέματα που αφορούν τον ΟΤΕ. Γιατί; Επειδή τον προστατεύουν "οικογένειες".

    Εμείς είμαστε νυχοκόπτες μπροστά τους στην χώρα του πράσινου ήλιου και τώρα του γαλάζιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

    Η τραγωδια ειναι οτι υπαρχουν συ-
    μπολιτες οπως οι 5.35μμ, 5.37μμ &
    "PASOK Poisonous", που οταν κρατανε
    στη μασχαλη τις κατοχικες "ΕΛΕΥΘΕΡΟ
    ΒΗΜΑ", "ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ" και τη πατσα-
    βουρα του εργολαβου το "ΕΘΝΟΣ",νο-
    μιζουν οτι υπηρετουν την δημοκρατια
    και την ενημερωση.Οι ιδιοι πολιτες οταν βλεπουν ειδησεις στο Mega (ιδιοκτησιας του αυτου εργολαβου),
    πιστευουν οτι αυτη ειναι η αληθεια.
    Το προβλημα, δεν ειναι καθαρα προσωπικο, π.χ.ειναι καποιος gay του κερατα και πιστευει και υποστηριζει οτι ετσι ειναι οι ανδρες, το θεμα ειναι προσωπικο και μικρης επικοινωνιακης
    εμβελειας.Οταν ομως εχουμε τετοια
    δημοσια πλαστοτητα το προβλημα
    ειναι μεγαλο.Ειναι θεμα που πρεπει
    να παρει στα χερια του ο ιδιος ο
    Λαος.Αυτο το μονταζ ειναι η κορυφη
    του παγοβουνου.Οταν εισαι τοσο
    τελειος κλωνος του Γκαιμπελς για
    να μονταρεις φωτογραφια απο τις
    καταστροφικες πυρκαγιες της Αχαιας,
    οπου υπηρξαν πολλες πραγματικες
    εικονες μεγαλης καταστροφης,ο κα-
    θενας απο μας ευκολα καταλαβαινει
    πως μας πλασαρουν οι εν λογω λεγε-
    ωναριοι της παραπληροφορησης ολα
    τα θεματα.Λοιπον ειναι θεμα του
    ΛΑΟΥ.Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑ ΜΙΑ, ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ
    ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ(εκδιδει την
    πατσαβουρα ΕΘΝΟΣ) και στο χωρο
    που καταλαμβανει να φτιαξουμε το
    παρκο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Ο λαος λεει ουδεν κακο αμιγες καλου
    Στη περιπτωση μας το καλο ειναι οτι
    παρα πολλοι συμπολιτες αντιληφθηκα-
    νε το ρολο της διαπλοκης στο μανι-
    πουλαρισμα της κοινης γνωμης και
    επιτελους χωνεψανε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ
    ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.
    Φετος οι καιρικες συνθηκες τους
    δωσανε την ευκαιρεια να κανουν
    μεγαλη ζημια.
    Πιστευω οτι οι "αγανακτισμενοι 20
    πολιτες" του Αιγιου, δεν διαβαζουν
    τιποτα αλλο εκτος απο τη ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ.
    Ειναι αξιοπεριεργο το γεγονος οτι
    δεν ειχαν να πουν μια κουβεντα
    αγανακτησης ουτε για το νεαρο
    εμπρηστη που εβαλε την πρωτη φωτια
    στα Κουνινα(25 Ιουνιου) ουτε για
    για την υπερηλικη εμπρηστια της
    δευτερης και καταστροφικης φωτιας.
    Γενικα η γραμμη της διαπλοκης αλλα
    και του ΠΑΣΟΚ, ειναι στα μαλακα
    οι φυσικοι αυτουργοι εμπρηστες,ει-
    ναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΣΚΟΠΙ-
    ΜΟΤΗΤΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ
    ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ. Κουνια που τους κουναγε ομως
    Ο Λαος το παιζει μαλακας, δεν
    ειναι ομως.Αποδειξη αυτου που λεω
    ειναι η λυσσα με την οποια χειριζο-
    νται επικοινωνιακα το θεμα, μεχρι
    σημειου που να ξεφτιλιζονται. Ο πανικος τους ειναι περαν απο
    καθε αμφιβολια.Μετρανε τη γνωμη
    του Λαου και οσο βλεπουν οτι την
    ρουφανε ολη μεχρι τη ριζα, τοσο
    σχιζουν τα string τους.
    Κλεινοντας ρωταω υπαρχει πολιτης
    αυτης της χωρας που να μην πιστευει
    απολυτα οτι οι 5.35μμ και 5.37μμ
    ειναι ετοιμοι να πανε να βαλουν
    φωτια να καψουν ολη την Ελλαδα,
    μπας και γινει πρωθυπουργος ο ΓΑΠ?
    (Προσοχη στο διαδυκτιο κυκλοφορει
    μια τραβεστι μαιμου που πλαστο-
    γραφει την υπογραφη μου και
    υπογραφει και αυτος ως CAPTAIN,
    κανει μπαμ ομως απο μακρυα γιατι
    μονιμα κυκλοφορει πανω σε γοβες
    στιλετο).




    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΡΕΜΑΛΑ ΜΕ ΣΥΡΜΑΤΙΝΗ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ
    ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ- ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ.
    ΚΡΕΜΑΛΑ ΜΕ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΤΟΥΣ
    ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ
    ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ ΠΟΥ
    ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙΤΛΟ "ΕΘΝΟΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ
    ΑΛΛΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ "MEGA" ΕΙΔΗΣΕΙΣ


    ΠΕΝΤΕΛΗ(95000 στρεμματα με τη μια)
    μετα την αναδασωση του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2007


    ΥΦΕΣΗ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ


    Κλαμα με μαυρο δακρυ στη διαπλοκη,
    στην πατσαβουρα "ΕΘΝΟΣ", στις
    κατοχικες "ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ", "ΕΛΕΥΘΕΡΟ
    ΒΗΜΑ", στις απ ευθειας αναθεσεις
    "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ", στο Mega ειδησεις,
    και βασικα στο ΠΑΣΟΚ.
    Πολυ κλαμα, και ακομη ο Μπουλης
    σε αυτο το θεμα δεν τους εχει παρει
    τα εσωρουχα.Π.χ. δορυφορικες
    φωτογραφιες της Πεντελης πριν και
    μετα.Στις μετα, κυκλωμενες βιλες
    στα καμενα, με ονοματα και
    διευθυνσεις και ΠΡΟΣΟΧΗ, πολυ
    φτωχα ποθεν εσχες!!!!!!
    Αμα εχουμε υφεση στη δραστηριοτητα
    των παντος ειδους ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ, τι
    φωτογραφιες θα εχουν να μοντα-
    ρουν οι ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ της "ΜΕΓΑΛΗΣ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ"????
    Τι θα εχει να λεει ο αγαπημενος
    ΓΑΠ, οτι δηλαδη και στο Las Palmas
    εστειλε σημειωμα η Παπακωστα στο
    Θαπατερο για να προσλαβει τον
    εποχικο εμπρηστη που εκαψε
    300.000 στρεμματα???? Η οτι στην
    Ελλαδα καηκαμε γιατι δεν πινουν
    καφε μαζι ο Φουρλας με τον Κοη!!!!!
    Μεγαλη ζημια το χειρογλυκανο και
    ειδικα οταν υπαρχουν Ελληνες και
    Ελληνιδες(στα χαρτια βεβαιως) που
    εχουν 4 και 6 χερια.


    ΠΕΝΤΕΛΗ(95000 στρεμματα με τη μια)
    μετα την αναδασωση του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ
    ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΡΟ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟ, ΚΑΙ
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΝ ΑΡΠΑΖΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ
    ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΡΙΖΑ.
    1.Μας τα ειχατε ζαλισει οτι η ΕΤΕ
    αγορασε ακριβα στη Τουρκια,βγηκε
    ο Γιωργαρος ο ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΚΑΡΗ
    στη Νεα Υορκη, ζητησε 3 δις Ευρω
    και του σκασανε 5.5 δις,οποιος
    εχει λιγο μυαλο καταλαβαινει.
    2.Μας λεγατε οτι ξεπουλησε την
    Εμπορικη. Το deal αυτο εγινε με
    ανοιχτο βιβλιο προσφορων.Πρωτη
    φορα στο κοσμο ακουγεται να
    ξεπουλας μπιλ παρα με ανοιχτο
    βιβλιο και να μην εχεις αλλον
    αγοραστη να δινει 100.000 ευρω
    παραπανω και να παρει την
    Εμπορικη.
    3.Μας λεγατε οτι ο ΟΤΕ μοσχοπλη-
    ρωσε το σαπακι ΓΕΡΜΑΝΟΣ και
    μαλιστα οτι τα ρεστα πηγανε σε
    τσεπες.Βγαζει ο θαυματοποιος
    50.000.000 χαρτια του ΟΤΕ στο
    Λονδινο,ΔΙΧΩΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΑΛΑΚΕΣ,
    και σε μιση ωρα εξαφανιστηκανε,
    την ιδια ωρα η μετοχη στη Σο-
    φοκλεους παριστανε το καγκουρο.
    ΜΑΛΑΚΕΣ αυτοι που αγορασανε
    στο Λονδινο δεν ειναι η πρασινη
    ΔΕΚΑ(καθαρισε προσωρινα λογω πα-
    ραγραφης), αυτοι ειναι επαγγελ-
    ματιες διαχειρηστες, δεν αγορα-
    ζουν επιχειρησεις που κουβαλανε
    παλτα.
    4.Μας λεγατε οτι ο Τσουπιδης στο
    ΤΤ στηνει το παιχνιδι, αγορασε
    πολλα δομημενα ομολογα,μαγειρευει
    λογαριασμους και αλλες πρασινο-
    διαπλεκομενες ΜΑΛΑΚΙΕΣ.Βγηκε
    ρε απατεωνες στην αγορα το ΤΤ,
    και εκει ο θαυματοποιος ζητησε
    500 εκ ευρω και του ριξανε στα
    ποδια 1,5 δις, δοσε και μενα
    μπαρμπα.Αυτη ηταν η απαντηση της
    αγορας.Αγορα σημαινει τα λεφτα
    μας ΜΑΛΑΚΕΣ και οχι τα λεφτα
    των αλλων.
    ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΕΧΕΙ
    ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ
    ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ.



    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση