GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ένωση Δημοσιογράφων Αρκαδίας

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες εκλογές της Ένωσης Δημοσιογράφων Αρκαδίας (Ε.ΔΗ.Α.), στα εντευκτήρια της Χορωδίας Τρίπολης. Ύστερα ...


Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες εκλογές της Ένωσης Δημοσιογράφων Αρκαδίας (Ε.ΔΗ.Α.), στα εντευκτήρια της Χορωδίας Τρίπολης. Ύστερα από την εκλογική διαδικασία προέκυψε η σύνθεση του Δ.Σ. Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Νίκος Γαργαλιώνης, Αντιπρόεδρος ο Μηνάς Αρτόπουλος, γραμματέας ο Σταύρος Κουκάκης, ταμίας η Γιώτα Καμπισιούλη, εφορος εντευκτηρίων ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος,υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων η Μπέττυ Τραχανά, εφορος εκδηλώσεων ο Δημήτρης Μαριώλος.
Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

5 σχόλια

  1. Μην χαμογελατε τοσο υποκριτες και δημοσιογραφοι του κωλου. Καταγομαι απο ενα χωριο της Αρκαδιας που εχει γινει πασιγνωστο λογω του μεγαλο προβληματος που αντιμετωπιζει με τις αυθαιρετες εγκαταστασεις αιολικων παρκων.
    Και ερωτω:
    Ποια η αναφορα σας και η δημοσιοποιηση του γεγονοτος αυτου?
    Ποια η κριση και γνωμη σας επι του θεματος?
    Ποια η στηριξη στους πασχοντες κατοικους του χωριου που βασανιζονται απο τα πολλα ντεσιμπελ των γεννητριων? Για τις επιπτωσεις στο περιβαλλον τι εχετε να πειτε?
    Να πατε στο διαολο δημοσιοκαφροι. Αφηστε τις εκλογες και τις βαρυσημαντες δηλωσεις σας στα τραπεζια που διοργανωνετε στις τοπικες σας ταβερνες και κοιταξετε λιγο να λειτουργειτε ως σωστοι δημοσιογραφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ροχαλα μου να εχετε στην φωτο σας....Μου ανεβηκε η πιεση πρωινιατικα. ΦΤΟΥ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kανενας δημοσιογραφος της Αρκαδιας δεν θα αξιωθει να ανταπαντησει...ελατε ρε. σας προκαλω. μια σπιθα θελω να αρπαξω και να τα κανω πουτανα. καντε μου ενα κλικ ρε. Αποδειξετε μου οτι αυτα που ανεφερα ειναι ασυναρτησιες. Δειξτε μου τα δημοσιευματα σας στον τοπικο Τυπο και τις αναφορες σας με την γνωμη σας στις τοπικες εκδηλωσεις για τα προβληματα του Νομού.
    Και δωστε μου και ενα τηλεφωνο σας να σας καλεσω και να σας τα ψυθιρισω. Αλλα ετσι ειναι...τα συμφεροντα σας εμποδιζουν απο το να δημοσιοποιησετε το οτιδηποτε. Εχετε καθε αναγκη να βολεψετε τους δικους σας στους υπο κατασκευη υποσταθμους μεσης τασης. Αλλα εννοια σας, η οργη και η αγανακτηση των ντοπιων εχει ξεχειλισει. Καποια μερα θα τους δειτε ολους με τα αγροτικα να παιρνουν σβαρνα οποια κωλοπορτα και στύλο βρουν μπροστα τους.
    Με τον ΑΗΣ Μεγαλόπολης λιγα χιλιομετρα πιο κατω και εσεις αυθαιρετειτε εις βαρος του περιβαλλοντος και των κατοικων.
    Τι ειπατε? Στα αρχιδια σας?
    Εννοια σας και θα παρετε το μηνυμα στις επομενες εκλογες. Γιατι κανατε οτι κανατε με τις πλατες τις τωρινης κυβερνησης. Της κυβερνησης των αχρηστων.
    Και μην πεταχτει κανας κωλοπασοκος να αρχισει τα δικα του. Γιατι κωλοπασοκια κατασπαταλησατε σε ενα σωρο ασχετες επενδυσεις τα κονδυλια περι πηγων ενεργειας που σας ειχαν δωθει απο την Ε.Ε λογω Ολυμπιακων Αγωνων. το 1/3 των χρηματων να ειχατε επενδυσει σε εξοπλισμο και ανακαινιση των εγκαταστασεων της ΔΕΗ δεν θα αντιμετωπιζαμε το τωρινο φαινομενο.
    Κοπροι Ε Κοπροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει τόσους πολλούς δημοσιογράφους η Αρκαδία που έκαναν και εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αισχος!απο ποτε η δηθεν εφημεριδα "Οδος Αρκαδιας" εγινε¨"ιστορικη"??? Σιγα ταυγα του ΓΑργαλιωνη που εφτιαξε την εφημεριδα με σκοπο την αυτοπροβολη το '80 ενω μεσω πρασινων χρωματων ενω τωρα ΟΦΑ και οτι βρεξει ... σε χρημα. Οπως ελεγε ο Γέρος του Μοριά -"Τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους" -Ακους εκει ιστορικη εφημεριδα!Η σκτοφυλλαδα.σιγα το δημοσιογραφικο εργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση