GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετατέθηκε επειδή έκοψε κλήση σε παραβάτη...

. Του Δημήτρη Αϊβατζίδη . Σάλος έχει ξεσπάσει στους κόλπους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας επειδή αστυνομικοί οι οποίοι υπηρετούν στην Ο...

.
Του Δημήτρη Αϊβατζίδη
.
Σάλος έχει ξεσπάσει στους κόλπους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας επειδή αστυνομικοί οι οποίοι υπηρετούν στην Ομάδα Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων , σε γενόμενο έλεγχο που διενεργήθει σε οδηγό φορτηγού , του επέβαλαν πρόστιμο αξίας 5.000 ευρώ, επειδή δεν τηρούσε τα προβλεπόμενα από την νομοθεσία....
Η συνέχεια δόθηκε σε διάφορα γραφεία με τις σχετικές αντεγκλήσεις και μετά από διάστημα 2-3 ημερών ο συγκεκριμένος Αστυνομικός μετετέθη σε άλλη υπηρεσία , αν και αυτό ρητά και κατηγορηματικά είναι παράνομο...
Λεπτομέρειες εδώ.

5 σχόλια

  1. Μεγάλο δράμα στη Δράμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ο λύκος κι αν εγέρασε κι έχασε τη φωνή του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του!" Όμοιοι κι απαράλλαχτοι από την εποχή του "εθνάρχη" τρομάρα μας. Τότε που αν δεν ήσουνα αρεστός στο βουλευτή ή πολιτευτή της περιοχής σου δεν μπορούσες να γίνεις ούτε πρόεδρος ούτε μέλος Πολιτιστικού Συλλόγου. Κι επί Μεταξά το ίδιο ίσχυε!Θα έφευγες, αν ήσουνα υπάλληλος δημόσιος ή εταιρείας Δ.Δ. στην εσχατιά της Ελλάδας! Παραδείγματα μύρια!
    Σήμερα ξαναγεννήθηκε και κείνο το "κατόπιν ενεργειών μου' ή " κατόπιν ενεργειών του βουλευτή ή υπουργού τάδε οι παραγωγοί θα εισπράξουν την επιδότηση από την τάδε του μήνα"!!
    ή "κατόπιν ενεργειών της τάδε βουλευτού εχορηγήθηκαν από το υπουργείο τάδε τόσα χρήματα για τις ανάγκες της άλφα βιβλιοθήκης !!"
    Δηλαδή η επιδότηση γίνεται με τη μεσολάβηση του βουλευτή της Ν.Δ; ή ενίσχυση της όποιας δημόσιας βιβλιοθήκης γίνεται εξωθεσμικά; Τι θα πει Ελληνικός Συναγερμός, τι θα πει ΕΡΕ τι θα πει Ν.Δ. Η δεξιά είναι δεξιά και όποιος πιστεύει πως θα αλλάξει ποτέ είναι μακριά νυχτωμένος!

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν ξανά οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    ΑΠΑΤΗ - ΨΕΜΑ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΡΕΜΟΥΛΑ - ΔΙΑΠΛΟΚΗ - ΣΚΑΝΔΑΛΑ - ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς, της λάσπης και της συκοφαντίας που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Einai aksioi ths tyxhs toys kai ths moiras toys,h deksia troei ta paidia ths giati einai xoynta,giati myalo den exoyn,kai ola ayta logo antagonismoy, LAE KSIPNAAAAAAAAAAA,LAE KSIPNAAAAAAAAAAA, NTOY APO PANTOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος καχριμάκης και χαζομάρες. Όποιος δε βλέπει, δεν ακούει, δεν αντιλαμβάνεται τι γίνεται γύρο του ή είναι αναίσθητος ή έχει πουλήσει την ψυχή του στοςυ διαβόλους που μας κυβερνάνε. Αυτή τη στιγμή τα κανάια δείχνουν τον Καρά- μανλή να βγάζει το δεκάρικο λόγο του στη Δράμα με τη δικαιολογία των εγκαινίων ενός θεάτρου. Ένα λόγο προεκλογικό καθαρά που δεν λογαροιάζεται στο μοίρασμα του χρόνου και των παρουσιών των αρχηγών των κομμάτων. Μια πολιτική αλητεία , μια πολιτική χούντας του κερατά! Πού να βρθεί η τσίπα. Για τον "ακατάλληλο" είναι είδος εν ανεπαρκεία.
    Καμαρώστε τον! Να τον ξαναβγάλετε για να σας γράφει κανονικά και σας και τους θεσμούς, που σε κάποιες περιπτώσεις τους σεβάστηκε και η χούντα ακόμα. Τέτοιος είναι , τέτοια πιστεύει, τέτοια κάνει. Χαρισμά σας!
    Στείλτε του και καμια κασσέτα με το Ζορό!
    Κορόιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση