GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή προς τους Μητροπολίτες...

. Του Στέφανου Βέγα . Σεβασμιώτατοι, η αναισχυντία του Αρχιεπισκόπου κ. Χριστοδούλου, να διατηρεί και να προβάλει τη στενή σχέση του με έν...


. Του Στέφανου Βέγα
.
Σεβασμιώτατοι, η αναισχυντία του Αρχιεπισκόπου κ. Χριστοδούλου, να διατηρεί και να προβάλει τη στενή σχέση του με ένα τόσο διαβεβλημένο πρόσωπο όσο ο Θεόκλητος, έχει ξεπεράσει τα όρια.
Οφείλετε να προστατεύσετε το κύρος της Εκκλησίας. Ο κόσμος βράζει και αγανακτεί. Βλασφημείται δεινώς το όμομα του Θεού. Δεν το ακούτε; Αφήσετε τα επεστιλβωμένα δελτία ειδήσεων και τα δημοσιεύματα. Τολμήσετε είσοδο στο διαδίκτυο, εκεί όπου η έκφραση του κόσμου δεν φιλτράρεται, δεν λογοκρίνεται.
Δεν θα σας μεταφέρω όσα δεινά γράφονται εκεί περί αμφοτέρων ούτε περί του πώς και σε τι είδους κέντρα θα διασκεδάζει ο Θεόκλητος στο Μαϊάμι.
Καταχωρίζω όμως στη συνέχεια ένα ήπιο άρθρο που έγραψα ο ίδιος και είχε την καλοσύνη να δημοσιεύσει το http://press-gr.blogspot.com/, (πατήστε εδώ), όπου μπορείτε να βρείτε και άλλα συναφή δημοσιεύματα και σχόλια αναγνωστών. Το εν λόγω άρθρο έχουν αναδημοσιεύσει και πολλά άλλα Blogs, καμιά εφημερίδα όμως και κανένα ηλεκτρονικό ΜΜΕ.

Γι’ αυτό σας λέω: δείτε τό μη λογοκρινόμενο διαδίκτυο. Από μια άποψη βέβαια ούτε αυτό είναι αναγκαίο. Τον Χριστόδουλο τον γνωρίζετε.
Λάβετε επί τέλους προσωπικά ο καθένας υπεύθυνη θέση. Είναι δυνατόν να παραμένει προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας ο κυρίως υπόλογος τόσων σκανδάλων; Και όχι μόνον αυτό. Χωρίς την παραμικρή μεταμέλεια, δίχως την ελάχιστη συστολή να επιβάλλει τα μέλη της κλίκας του και αυτουργούς των σκανδάλων ως τους τα πρώτα φέροντας μέσα στην Εκκλησία;
Οφείλετε να τον κηρύξετε έκπτωτο. Να τον απομακρύνετε πάραυτα από την Αρχιεπισκοπή. Και επειδή ορισμένοι κακώς, κάκιστα, θα επικαλεστούν την ακαταλληλότητα του χρόνου λόγω της περιστάσεως, τουλάχιστον προς το παρόν απομονώσετε απολύτως τον Θεόκλητο. Να μη φαίνεται πουθενά. Και οπωσδήποτε, να μη συνοδεύσει τον Χριστόδουλο στο Μαϊάμι. Δεν αντιλαμβάνεσθε τον διασυρμό της Εκκλησίας; Ούτε τόσο γνοιάζεστε γι’ αυτήν, όσο να την περιφρουρήσετε από τέτοιους λυμεώνες;
Στον Χριστόδουλο ευχόμαστε πλήρη αποκατάσταση της υγείας του και μεταμέλεια. Διαφορετικά να απαλλάξει την Αρχιεπισκοπή από το άχθος του αντιεκκλησιαστικού τρόπου του.

44 σχόλια

  1. Δεν ευχόμαστε αποκατάσταση της υγείας του. Ευχόμαστε να τον νικήσει ο καρκίνος να ξεβρωμίσει ο τόπος.Αυτά που δεν κάνουν οι κωλόγριες και τα γυναικάκια που μπουσουλάνε στα τέσσερα στην Τήνο ας το κάνει ο Θεός Καρκίνος. όταν έχεις λαό που μπουσουλάει στα τέσσερα , μίλα του εσύ για διαδίκτυο και διανόηση. Θα μας κυβερνά και το μωρό του Καραμανλή. Ήδη χτες το έδειξαν οι κωλοδημοσιογράφοι (καρκίνος να τους βρει κι αυτούς) να χαιρετά ως πρωθυπουργός στο μπαλκόνι της Τήνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε δε παει τον συνοδέψει κι ο φούφουτος,το θέμα είναι να μην ξαναγυρίσει!!!ουστ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουδείς αναμάρτητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή για όσα λες.
    Τον Θεόκλητο συκοφάντησαν στην Καρδίτσα ο τ. Θεσσαλιώτιδος Κωνσταντίνος και η παρέα του.
    Ο άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με όσα λένε.
    Φτάνει πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οκ 12:56

    πήγαινε για νάνι τώρα,το έκανες το καθήκον σου και σήμερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ηθελα να ηξερα αυτες οι γριουλες που πανε γονατιστες να προσευχηθουνε για τον αρχιεπισκοπο....αν αυτες ειχαν αναγκη ή τελος παντων οποτε εχουν αναγκη φαρμακων περιθαλψης κτλ ποιος απο τους μεγαλοσχημονες της εκκλησιας τις εβοηθησε;;;;

    Ο απλος κοσμος παντα καλη τη πιστη προσευχεται πιστευει καποια αλλοι το εκμεταλευονται.....και ιδιοτικα νοσοκομεια και ταξιδια στο Μαϊαμι και δωρεαν μεταφορα με εξοδα του ελληνικου λαου.....αν ηταν η μανα ο πατερας ο αδερφος η αδερφη ενος απλου ανονημου θα ειχε πεθανει πολλες φορες μεχρι τωρα.

    Λυπη και μονο λυπη αισθανομαι για το επιπεδο ενος λαου που μια ζωη τον θελουνε σκιφτο και φοβισμενο να ζηταει απο θαυματα αυτα που δικαιωματικα του ανηκουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΕΓΑ ΛΕΣ ΜΑΛΘΑΚΙΕΣ.

    ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ ΤΟΝ ΘΕΟΚΛΗΤΟ Η Ο ΜΑΓΑΡΙΟΤΑΤΟΣ;

    Ε; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΕ ΒΛΑΞ;

    Η ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.

    ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΟΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ.

    H NTΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ"

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το θέμα δεν είναι ο Χριστόδουλος και ο ερωμένος του, το θέμα είναι η φασιστική χριστιανική θρησκεία που απομυζά τον ελληνικό λαό, με μισθούς σε αυτούς και δωρεές των κυβερνήσεων υπέρ αυτής της ανθελληνικής κλίκας. Μόλις η πολιτεία σταματήσει να πληρώνει τους αποβλακωτές ιερείς αυτής της θρησκείας, ακόμη και τους αποβλακωτές ιερείς των μουσουλμάνων και εβραίων (ακόμη και αυτούς τους πληρώνει), αμέσως θα ελευθερωθούν τα κονδύλια για την εκπαίδευση πάνω από το 6%. Δυστυχώς πολιτικός φασισμός ΠΑΣΟΚ-ΝΔ χωρίς τον φασισμό των αποβλακωτών της θρησκείας δεν γίνεται. Οι φασίστες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-χριστιανοί - μουσουλμάνοι- εβραίοι αρχιερείς-ιερείς, το ξέρουν αυτό και για αυτό αλληλο- βοηθούνται. Φιλόλαος ΚΙΕΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eνα μάτσο σκουλήκια είστε.
    Πρώτος ο συκοφάντης αρθρογράφος. Με τέτοια κείμενα και με τα σχόλια αυτα έχετε καταντήσει το διαδίκτυο βόθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @10:07 πμ
    Αγαπητέ, πρώτα απ’ όλα, ο «αρθρογράφος» δεν είναι αρθρογράφος, αλλά επιστολογράφος. Το κείμενο, έτσι μας λέει το press και έτσι δείχνει η προσφώνηση και το περιεχόμενο, είναι επιστολή σε Μητροπολίτες, μιλά ενώπιος ενωπίω, ευθέως. Ύστερα, δεν είναι συκοφάντης. Τα στοιχεία που αναφέρει δεν είναι καν δικά του. Κατακλύζουν επί έτη τα ΜΜΕ. Ο ίδιος απλώς τα επικαλείται για να φέρει τους αποδέκτες της επιστολής ενώπιον των ευθυνών τους. Εσύ τώρα τα άκουσες πρώτη φορά και εκπλήσσεσαι και χαρακτηρίζεις γι’ αυτά τον επιστολογράφο; Κοίταξε πρώτα να ενημερωθείς, το ξαναλέω: να ενημερωθείς, όχι να αφιονιστείς, κι ύστερα ξαναπές μας ποιοι είναι τα σκουλήκια και από που αναδύεται η αποφορά του βόθρου.
    Άππιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1)Κωλοσούζας που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, με γυναικεία φωνή (Καθημερινή), γραμματέας του χριστόδουλου,
    2)ο παχύς διάκος που όπως έγραψε το ΒΗΜΑ κοιμήθηκε στο ίδιο κρεββάτι με τον αρχιεπίσκοπο στο υπερπολυτελές Φορ Σίζονς του Μιλάνου
    3)Ο νεαρός αθλητής ναρκωέμπορος Βαβύλης υπέρ του οποίου ο Χριστόδουλος έγραφε συστατικές
    επιστολές σε δικαστες.
    4) Ο νεαρός Βορειοηπειρώτης-Αλβανός ναρκωέμπορος της μητρόπολης Βόλουπου πάλι ο Χριστόδουλος έγραφε συστατική πιστολή χαντακώνιντας τον
    συγκατηγορούμενό του
    5) Ο Επιφάνιος που πλήρωνε για να αγοράσει ροζ κασέτες σε βάρος άλλου μητροπολίτη από άνθρωπο του υπόκομου στην Κουμουνδούρου.
    6)Ο Θεόκλητος του παραδικαστικού κυκλώματος του ομοφυλόφιλου Γιοσάκη
    7)Τα γεγονότα του γκευ μπαρ Τρικάλων με Θεόκλητο Κωλοσούζα που διευθετήθηκαν από το παραδικαστικό
    8)Ο πνευματικός πατέρας Καλλίνικος που κατηγορήθηκε από πέντε διαφορετικούς άντρες για σεξουαλική παρεόχληση και παραιτήθηκε
    9)Κάποιο πρόσφατο δημοσίευμα της Αυγής για παιδεραστίες που έμεινε χωρίς απάντηση από τον Χριστόδουλο
    10)Οι κυταροθεραπείες του Καλλίνικου στην Ελβετία που έγραψε το Πρώτο Θέμα
    11)Από τη μια βρισιές στάχτη στα μάτια του Χριστόδουλου για το "κουσούρι" κι από την άλλη πάνω από 20 περιπτώσεις καταγραμμένες στον Τύπο για συγκάληψη παιδεραστών και ομοφυλόφιλων μητροπολιτών και αρχιμανδριτών με πρώτη και καλύτερη του Αττικής Παντελεήμονα.
    12)Το αναπάντητο δημοσίευμα του pressblogspot για κυταροθεραπείς Χριστόδουλου στην Ελβετία
    14)Η περίεργη ηπαητιδα C
    Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια Πουστόδουλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωραίος. Ξέχασες όμως τη διαμαρτυρία του Παρασκευαήδη στην αρχή προσωπικών δεδομένων που γνωμάτευσε πως η ομοφυλοφηλία των επισκόπων δεν είναι ιδιωτικό απόρρητο. Ο αρχηεπίσκοπος που παριστάνει πως κυνηγά την ομοφυλοφηλία την γούσταρε απόρρητη.
    Αρχιφαρησαίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11:30 κάτιέχεις πάθειμε το "η".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @10:43 πμ

    Οχι μόνο ο επιστολογράφος βόθρος αλλά και το παρόν ιστολόγιο. Ο κίτρινος τύπος δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτόν τον οχετό της φασιστικής «δημοσιογραφίας».
    Ασφαλώς εξυπηρετεί τα πιό ταπεινά και χυδαία ενστικτα κάποιων όχι μόνο ατάλαντων και πικραμένων φασιστοειδών υποκειμένων που το παίζουνε «δημοσιογράφοι» βρωμίζοντας το επάγγελμα, αλλά και τα χειρότερα ένστικτα των σχολιαστών που η διαδικτυακη ανωνυμία τους επιτρέπει να χυνουν εδώ την χολή τους.

    Ενας αληθινά βρωμερός βόθρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ευτυχώς που ΔΕΝ θα ξαναγυρίσει πίσω....."Θεία Δίκη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σήμερα ανακοινώνει η Αρχιεπισκοπή (www.ecclesia.gr) την αυριανή αναχώρηση του Χριστόδουλου για το Μαϊάμι και ότι μαζί του θα είναι και ο Θεόκλητος. Να χαίρεστε τον πνευματικό σας πατέρα και την ιερά, πολύ ιερά, εξόχως ιερά Σύνοδο. Μίλησε κανείς για βόθρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 12:09
    δεν απαντάς σε αυτά τα φοβερά που έχει γράψει ο Τύπος για Κωλοσούζες, Βαβύληδες, Θεόκλητους,Παντελεήμονες και δεν συμμαζεύεται, ούτε αυτοί απαντάνε. Κοινώς κάνετε την πάπια. Η σιωπή είναι ομολογία ενοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @12:09

    Aπάντηση σε ποιούς; Σε σένα και στους ομοίους σου;
    Οσο απάντησε ο Κακλαμάνης όταν τον κατηγορήσατε εδώ στο press-gr για «το παιδάκι που χάϊδεψε» στην εορτή των Φώτων.
    Κανείς δεν ανοίγει διάλογο με τα σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μιλάνε τα σκατά για σκατά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στον Χριστόδουλο (γνωστος και ως Μπεμπα Μπλανς)ευχόμαστε ολοψυχως
    να μεινει για παντα στο Μαιαμι.

    Θα βρει εκει πολλους "τοιουτους"
    για τα γουστα του.

    Αν ζεισει δηλαδη, που ...δεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. H Aπογευματινή που πρωτοστατούσε το 2005 στις αποκαλύψεις για τη σαπίλα των δεσποτάδων έκανε απότομα στροφή και γλύφει τον Χριστόδουλο. Τι να υποθέσουμε; Όσο για τον δικηγόρο του Χριστόδουλου που ρωτάει σε ποιούς να απαντήσει ο αρχιεπίσκοπος, σε μας εδώ; Όχι καλέ μου. Στον Γιανναρά της Καθημερινής, στην τότε Απογευματινή, στο Βήμα, στον Τράγκα, στην Ελευθεροτυπία, στην Αυγή, στα Νέα, στο Έθνος, στις φίλες του Εσπρέσσο και Αυριανή, στον Σπ.Καρατζαφέρη κλπ κλπ Και τι δεν του γράψανε που ο τελευταίος Αλβανός μετανάστης θα έκανε αγωγές, αλλά ο Χριστόδουλος τον φτύνουνε και κάνει πως βρέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Θεόκλητος (κατα κόσμον Θεόδωρος Κουμαριανός) ήταν συμμαθητής μου στο Β' Γυμνάσιο Αρρένων Βόλου απο την 2 τάξη και μετά. Τον ξέρω λοιπόν καλά.
    Πάντα ήταν θυληπρεπής και οι ...ζωηρότεροι απο τους συμμαθητές μας τον στρίμωχναν στις γωνίες και στους διαδρόμους, χωρίς εκείνος να φέρνει αντίρρηση.
    Όταν μετά πο πολλά χρόνια απουσίας απο την Ελλάδα έμαθα οτι είχε γίνει αρχιμανδρίτης παρα τω Μητροπολίτη (τότε) Δημητριάδος Χριστόδουλο, κατάλαβα πολλά για την εκκλησία μας και τους "πατέρες" (ή μήπως μητέρες;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Macedonian Press Agency: News in Greek, 05-03-01
    [01] ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Ο ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ
    Αθήνα, 1 Μαρτίου 2005 (14:25 UTC+2)
    Στον Αρειο Πάγο μετέβη σήμερα στις 11:30 το πρωί ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος, Θεόκλητος Κουμαριανός, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια, προκειμένου να καταθέσει στον αρμόδιο αρεοπαγίτη, Χρήστο Μπαλτά, στο πλαίσιο της έρευνας για το παραδικαστικό κύκλωμα.

    Συγκεκριμένα, ο κ.Θεόκλητος κλήθηκε να καταθέσει για δήλωση ψευδούς διεύθυνσης στον Πειραιά, για την οποία κατηγορείται ότι υπάρχει εμπλοκή του στην υπόθεση Γιοσάκη. Επίσης, κατέθεσε για τις κατηγορίες του πρώην Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος, Κωνσταντίνου, σύμφωνα με τις οποίες συνελήφθη σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τον πρώην αρχιμανδρίτη, Σεραφείμ Κουλουσούσα, για διακίνηση ναρκωτικών.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο παραιτηθείς Μητροπολίτης μίλησε στον κ.Μπαλτά για ονόματα δικαστών αλλά και πολιτικών οι οποίοι τον είχαν πλησιάσει και τον πίεζαν να μεσολαβήσει στον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο προκειμένου ο αρχιμανδρίτης, Ιάκωβος Γιοσάκης, να πάρει τη θέση του αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου.

    Ο κ.Θεόκλητος όπως είπε έχει στοιχεία και μιλάει για ταξίδια στο εξωτερικό που διοργάνωνε ο Γιοσάκης ανώτερους και ανώτατους δικαστές και δικηγόρους. Επίσης, επιβεβαίωσε ότι τον Δεκέμβριο του 2003 η πρώην ανακρίτρια, Αντωνία Ηλία, του ζήτησε δανεικά 15.000 ευρώ. Ο κ.Θεόκλητος κατέθεσε τα χρήματα σε ένα νούμερο τραπεζικού λογαριασμού, αλλά δεν έβαλε το δικό της όνομα.

    Στο μεταξύ, προσερχόμενος στον Αρειο Πάγο ο κ.Θεόκλητος σε σύντομη συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους δήλωσε για τον Ιάκωβο Γιοσάκη ότι τον γνώρισε πριν από 20 χρόνια και τον ξαναείδε πέρυσι ή πρόπερσι όταν του ζήτησε να μεσολαβήσει για να γίνει αρχιγραμματέας στην Ιερά Σύνοδο.

    Βγαίνοντας από το γραφείο του κ.Μπαλτά, στις 2:15 το μεσημέρι, ο κ.Θεόκλητος ανέφερε: "Ηρθα σήμερα στον Αρειο Πάγο για να πω την αλήθεια. Και αυτό είπα. Ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο". Ο δικηγόρος του παραιτηθέντα Μητροπολίτη, Αλέξης Κούγιας, είπε: "Τόσο ο σεβασμιότατος όσο και εγώ ήρθαμε εδώ για να βοηθήσουμε τη δικαιοσύνη να βρει την αλήθεια. Οσο και αν ακούγεται υπερβολικά αισιόδοξο είμαι βέβαιος ότι η δικαιοσύνη θα βρει το δρόμο το σωστό και θα αποκαταστήσει την τάξη, γιατί η δικαιοσύνη όπως και η εκκλησία είναι το καταφύγιο των υγιών ανθρώπων. Η ανάκριση είναι μυστική και δεν θέλω να πω τίποτα άλλο".

    Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο κ.Θεόκλητος υπέβαλε επίσημα την παραίτηση του στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο από τη θέση του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος, η οποία και έγινε αποδεκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 2.26
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    Τα παραπάνω θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν πολλοί απο τους συμμαθητές μας.
    Μεταξύ των συμμαθητών μας είναι και δυο πολύ γνωστοί σήμερα.
    Ο Πέτρος Κωστόπουλος (του ΝΙΤΡΟ) και ο Γιάννης Παπουτσάνης (του SKY)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε ξεφτιλιάριδες που υπερασπιζόσαστε τον Χριστόδουλο. Υπάρχουν εκατοντάδες δημοσιεύματα σύσσωμου του Τύπου, ακόμα και του φίλου του του καταδικασμένου εκβιαστή Γρηγόρη Μιχαλόπουλου της ακροδεξιάς εφημερίδας Ελεύθερης Ώρας, για την Εκκλησία για σεξουαλικά αμαρτήματα του ίδιου, του περιβάλλοντος ή κληρικών που τα κουκούλωσε. Είναι ντροπή σας να βρίζετε όσους έχουν το θάρρος να λένε το αυτονόητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να δείτε που στην επιστροφή απο το Μαϊάμι θα επαναληφθεί η γνωστή σκηνή Αντρέα - Μιμής.

    Δεν μπορει... στα τελευταία του ο Χριστόδουλος θα κάνει τη γενναία πράξη (όπως και "Σιδερένιος") και θα δημοσιοποιήσει τη σχέση του με το Θεόκλητο. Το οφείλει στον... αγαπημένο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @12:09 μμ
    Αγαπητέ, με τέτοιες εκρήξεις οργής και υβρεολογίου δεν νομίζω πως πετυχαίνεις τίποτε πέρα από μια φαντασιακή προσωπική σου εκτόνωση. Η εσωτερική ένταση δηλαδή παραμένει. Είπα στον 10:07 πμ να ενημερωθεί, όχι να αφιονιστεί. Και βρέθηκες εσύ, ήδη αφιονισμένος, να ξεμυτίσεις.
    Η εκρηκτική εκτόνωσή σου δεν αξίζει ως αντικείμενο συζητήσεως. Παρόλα αυτά, θα σου επισημάνω μόνο τούτο, ότι κατηγορείς στους άλλους πράξεις και στοιχεία δικά σου. Γράφεις π.χ. «...η διαδικτυακή ανωνυμία τους επιτρέπει να χύνουν εδώ την χολή τους».
    Δεν μου λες, σου πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι αυτό που κατηγορείς, αυτό κάνεις; Εσύ, επωφελούμενος την ανωνυμία, δεν χύνεις εδώ τη χολή σου; Γιατί δεν χρησιμοποιείς έστω ένα ψευδώνυμο, μια κάποια μερική ταυτότητα; Δεν ζητώ βέβαια καμιά ταυτότητα από κανένα, το λέω μόνο για σένα που ολοφύρεσαι για την ανωνυμία, αλλά μόνο των άλλων.
    Είναι ολοφάνερο ότι τα ίδια ισχύουν και για όλα τα άλλα όσα καταλογίζεις στους μετέχοντες στο παρόν ιστολόγιο. Ξαναδιάβασε ό,τι γράφεις εναντίον τους, ψάξε και θα το βρεις μέσα σου, και τα περί φασιστοειδών υποκειμένων και τα περί χυδαίων ενστίκτων και όλα τα άλλα. Απαιτείται βέβαια η τόλμη της ειλικρίνειας, αυτοκριτικής μέχρι και αυτομεμψίας. Κι αυτά μάλλον λείπουν.
    Εδώ δεν βλέπεις τις πομπές άλλων, τους οποίους συμπαθείς, τις δικές σου θα δεις;
    Ακούς αλήθειες για τον Χριστόδουλο και υβρίζεις τον λέγοντα. Αυτό μπορείς να μου το εξηγήσεις; Αν πρόκειται για συκοφαντίες, πες το. Αντίλογο όμως δεν έχεις, μόνο ύβρεις. Δεν πρωτοτυπείς βέβαια, δεν είσαι μοναδικός. Όλοι οι υποστηρικτές τού Χριστόδουλου την αυτή οδό ακολουθείτε.
    Εγώ ασφαλώς και δεν θα συμβουλεύσω σύνεση. Συνεχίσετε να υβρίζετε, αφού αυτό για σας δικαιώνει το σκανδαλουργό ίνδαλμά σας, αφού τονώνει το δικό σας αυτοσυναίσθημα. Να ξέρετε όμως ότι στα μάτια ενός νουνεχούς είστε από ύποπτοι έως γελοίοι.
    Άππιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε Χριστόδουλε βγες παλληκαρήσια σαν τον Αγγλικανό επίσκοπο Geane Robinson και μίλα μας για τις σχέσεις σου. Παχύς διάκος, Θεόκλητος, Κουλουσούσας. Γίνε τώρα στα τελευταία σου άντρας γενναίος. Τι έχεις να χάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ακούστε φίλοι. Δικαίωμα του Χριστόδουλου να έχει ομοφυλόφιλη ερωτική ζωή κι ας το απαγορεύει η θρησκεία του. Εκείνο που με ενοχλεί είναι που βρίζει τους όμοιους του με το κουσούρι για να μας κάνει τον άντρα. Αυτό είναι πολύ ποταπό και δείχνει άνθρωπο χυδαίο γιατί στρέφει όλους τους θρησκόληπτους φανατικούς ενάντια στις ταλαίπωρες αδελφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Θεόκλητος δεν είναι κακός άνθρωπος. Ίσα ίσα, είναι ευαίσθητο και καλό παιδί, αλλά άτιμη κενωνία τον έριξε σε πονηρα χέρια. Κατάγεται από κυνηγημένη αριστερή οικογένεια και ο Χριστόδουλος τον μάζεψε και τον έβγαλε στο κλαρί, όπως έβγαλε κι αυτόν ο Καλλίνικος. Έτσι γίνεται στην Εκκλησία. Ο κάθε δεσπότης έχει τα λεγόμενα πνευματικοπαίδια, φτωχά ορφανά συνήθως που τον βολεύουν κι αυτός τα πρωωθεί στην Ιεραρχία. Γνωστά πράγματα που οι πιστοί κάνουν πως δεν τα ξέρουν. Ο Θεόκλητος έκανε πάσα στον Χριστόδουλο τον Βαβύλη και τον Κωλοσούζα. Πονεμένες ιστορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. κωλος του μασκαριωτατου δεν με ενδιαφερει.
    με ενδιαφερει οτι πληρωνω ολα τα κερατιατικα του κωλου του .
    (εμεις πληρωνουμε οι ιδιοι για τον κωλο μας)γιατι να ικανοποιουμε με λεφτα μας την εξουσιομανια του και απληστια του (ας ειναι καλα τα γυναικαρια και κατι μαλακες συνταξιουχοι αλλα και οι πολιτικοι που τ "ακουμπανε ')
    καιρος τουλαχιστον τυπικα (και μετα βλεπουμε ) να παψουμε να ειμαστε προβατα και γιδια ολων αυτων των .....κα(β)λων ποιμενων. ΄
    ποσοι απο οσους γραγφουν εδω εχουν αποχαρακτιρισθει απο χριστιανοι οσθοδοξοι ?
    τα λογια εχουν αξια μονο οταν γινονται πραξη
    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΑ ΤΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ) ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΠΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟ-ΓΙΔΙ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ(ΑΝΘΡΩΠΟΒΟΣΚΩΝ )ΚΑΙ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΑΝ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
    (ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ)
    ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ .....ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΙ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ Υ Π Ο Κ Ρ Ι Τ Η ΧΟΥΝΤΟΔΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Eνα μάτσο σκουλήκια είστε.
    Πρώτος ο συκοφάντης αρθρογράφος. Με τέτοια κείμενα και με τα σχόλια αυτα έχετε καταντήσει το διαδίκτυο βόθρο. "

    ... και εσεις ρε φιλε κανατε τον κόσμο εναν απεραντο υπόνομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. "Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Eνα μάτσο σκουλήκια είστε.
    Πρώτος ο συκοφάντης αρθρογράφος. Με τέτοια κείμενα και με τα σχόλια αυτα έχετε καταντήσει το διαδίκτυο βόθρο. "

    πείτε μας που κανουμε λαθος. ο καθένας ειναι υποχρεμένος να κρίνει τον αυτουργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. μην χτυπάτε ένα ερωτευμένο ζευγάρι..εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! σωστός ο ανώνυμος που λέει πως δεν είναι δουλειά μας τι κάνει στο κρεβάτι του ο μασκαριώτατος. Ακόμα πιο σωστό πως δεν πρέπει να πληρώνουμε αυτόν και τους υπόλοιπους παπάδες. Διαχωρισμός κράτους - εκκλησίας κι ας βγάζουν τα μάτια τους όπως θέλουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γράφεις Άππιε : "Συνεχίσετε να υβρίζετε, αφού αυτό για σας δικαιώνει το σκανδαλουργό ίνδαλμά σας, αφού τονώνει το δικό σας αυτοσυναίσθημα. Να ξέρετε όμως ότι στα μάτια ενός νουνεχούς είστε από ύποπτοι έως γελοίοι.
    Άππιος"
    Πάλι καλά Άππιε, γιατί ο χριστιανός ανώμαλος μοναχός τους αντιπάλους τους σκότωνε κάποτε με την θρησκεία του. Διάβασε τι έγραψε κάποιος φίλος για τον Γεννάδιο-Σχολάριο, τον θρησκόληπτο, και την κλίκα των κλεπτών του Ελληνικού λαού, ιερέων και αρχιερέων, με την βοήθεια των φασιστών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ βεβαίως - βεβαίως : ο πνευματικός πατέρας όλων των μαυροφορεμένων, ο ανθέλληνας πατριάρχης Σχολάριος Γεννάδιος έδινε συγκεκριμένες οδηγίες : "τους γουν δυσσεβείς και αλάστορας Ελληνιστάς και πυρί και σιδήρω και ύδατι και πάσι τρόποις εξαγάγετε τής παρούσης ζωής ... ράβδιζε, είργε, είτα γλώτταν αφαίρει, είτα χείρα απότεμνε καν και ούτω μένη κακός, θαλάττης πέμπε βυθώ" Ήταν μελετημένος ο εγκληματίας! Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Eιπώθηκε:

    Η περίεργη ηπατίτιδα C
    Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια Πουστόδουλε;



    ΣΑΠΙΟ-ΚΩΛΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ...

    Α ΡΕ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΚΑΡΜΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΕΤΣΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Oι μπουσουλίστρες της Τήνου, που προσκυνάνε το ξόανο της θεάς Κάλι να πάνε μαζί με τον Χριστόδουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία της 1ης Ιουλίου αναφέρεται ότι ο Χριστόδουλος πάσχει από κίρρωση που οφείλεται σε χρόνια λοίμωξη από Ηπατίτιδα C.

    Για δική σας γνώση, η χρόνια Ηπατίτιδα C, μετά από 10-20 χρόνια, ίσως και νωρίτερα προκαλεί κίρρωση του ήπατος και αυξάνει πολύ τις πιθανότητες για την εμφάνιση ηπατοκυτταρικού καρκίνου.

    Οι τρεις βασικοί τρόποι μετάδοσης είναι η χωρίς προφύλαξη σεξουαλική επαφή, η ενδοφλέβια χρήση ναρκωτικών ουσιών και η μετάγγιση μολυσμένου αίματος. Κοινώς ό,τι περιλαμβάνει επαφή με αίμα.

    Η πιθανοτήτα να κολλήσεις Ηπατίτιδα C μέσα από μια μακροχρόνια μονογαμική σχέση είναι 2-3%. Κι είναι πιο πιθανό να μεταδοθεί από άνδρα πάσχοντα στη σύντροφό του, κι όχι το αντίστροφο. Επίσης είναι πολύ πιο πιθανό να μεταδοθεί μέσω πρωκτικής παρά κολπικής σεξουαλικής επαφής. Άτομα ιδιαίτερα ενεργά σεξουαλικά και με πολλούς συντρόφους έχουν πιθανότητα 4-6%. Τα κύρια εκτεθειμένα σήμερα άτομα είναι όσα κάνουν χρήση ενδοφλέβιων ναρκωτικών ουσιών, 60%, με το (κυρίως πρωκτικό) σεξ να ακολουθεί με περίπου 20%.

    Τώρα εγώ τι συμπέρασμα να βγάλω, ε;

    Από το ιατρικό ιστορικό του, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι έχει χρειαστεί ποτέ να κάνει κάποια μετάγγιση, έναν διαβήτη έχει μόνο τα τελευταία χρόνια. Επίσης από όσο ξέρω είναι άγαμος, ε; Ή τελοσπάντων τα τελευταία 20 χρόνια που θα χρειαζόταν για να φτάσει σε αυτό το σημείο η κίρρωσή του, σύμφωνα με τα βιογραφικά του στοιχεία θα έπρεπε να είναι άγαμος (από το 1974 Μητροπολίτης).

    Κι αν δεν ήταν, οι πιθανότητες που θα είχε να κολλήσει Ηπατίτιδα από μια μονογαμική σεξουαλική επαφή θα ήταν τόσο τόσο μικρές, ιδιαίτερα αν ήταν κολπική η επαφή κι ειδικά αφού θα ήταν αυτός που θα έκανε την διείσδυση, ε; Ρωτάω για να μαθαίνω... Λέτε όμως να παίρνει ναρκωτικά τελικά; Λέτε να έπαιρνε ναρκωτικά και τότε επί Χούντας και για αυτό να μην κατάλαβε τίποτα, ε;

    «Ομολογώ ότι δεν ήξερα πως γίνονταν βασανιστήρια, πως υπήρχε ΕΑΤ-ΕΣΑ. Όλα αυτά ήρθαν στο φως μετά. Δεν πειράζει, μπορεί να τα ήξερε ο τότε αρχιεπίσκοπος, αν τα ήξερε και σιώπησε έκανε άσχημα. Στον κύκλο μου δεν είχα ακούσει τέτοια πράγματα, δεν άκουγα ξένους σταθμούς, εκ των υστέρων τα έμαθα. Θα πει κανείς ότι ήμουν βαθιά νυχτωμένος. Μπορεί γιατί εγώ τότε σπούδαζα».

    Να κλάψω; Να γελάσω; Να κάνω τι;

    Αχ κι εγώ στον κύκλο μου όμως ακούω άλλα..Ακούω ότι το καλλιτεχνικό σου κ. Παρασκευαΐδη (κατά κόσμον..) είναι Τζένη..Χαριτωμένο..Αλλά μπορεί να είμαι και βαθιά νυχτωμένη, σπούδαζα κι εγώ..που να ξέρω τι γίνεται γύρω μου, ειδικά όταν με συμφέρει κιόλας, όταν χτίζει το δρόμο της Εκκλησιαστικής εξουσίας που ονειρευόμουν, πώς να ξέρω τι συμβαίνει; Νά'ναι καλά ο Τάπερμαν (αχ ρε Μαλβίνα..) - κι ας μην του έχω συμπάθεια ιδιαίτερη - που στάθηκε απέναντι στις άγριες προθέσεις σου το 2001.

    Κι αν τολμήσουν να σου κάνουν μεταμόσχευση κι αν την δεχτείς θα είναι μεγαλύτερη η αθλιότητα από ότι θα ήθελα να φανταστώ. Με τόσα νέα παιδιά να περιμένουν στις λίστες, για να πάρει ένα νέο ήπαρ....ΠΟΙΟΣ;

    Λέω να γιορτάσω το κουσούρι μου και σήμερα κι άυριο και κάθε μέρα να το γιορτάζω..θες να γιορτάσω και για εσένα;

    Ή να μαζέψω αυτούς που ονομάζεις "φωταδιστές" να γιορτάσουμε...μια μέρα κάπου τον Αύγουστο..


    σας προ(σ)κάλεσε ηQueerdom Στις 15:35

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Παπάς κατασκεύαζε μολότοφ από ζήλια


    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


    Μολότοφ κατηγορείται ότι κατασκεύαζε παπάς, ο οποίος απειλούσε να κάψει τον μπακάλη γείτονά του επειδή είχε υπόνοιες ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με την παπαδιά του, σε περιοχή της υπαίθρου Θεσσαλονίκης. Ο ιερέας παραπέμπεται να δικαστεί σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για «έκρηξη κατ' εξακολούθηση», «κατασκευή εκρηκτικών υλών», «απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης», «διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας» και «απειλή κατ' εξακολούθηση».

    Σύμφωνα με το βούλευμα, τέλη 2005 με αρχές 2006 έκανε το βίο αβίωτο σε γείτονά του, ο οποίος διατηρούσε παντοπωλείο στο χωριό. Ο παπάς φέρεται ότι έτρεφε παθολογική ζήλια για τη γυναίκα του, διότι πίστευε ότι διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις. Συγκεκριμένα, είχε στραφεί κατά του μπακάλη, το σπίτι του οποίου βρισκόταν δίπλα στο σπίτι του παπά.

    Αρχικά έκοψε τα φρένα του αυτοκινήτου του θύματος, που δύο φορές κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα χρησιμοποιώντας το χειρόφρενο. Τοποθέτησε χαρτί με απειλητικά μηνύματα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του, ενώ επιχείρησε να το κάψει με τη χρήση αυτοσχέδιας βόμβας μολότοφ. Του άφησε άλλο απειλητικό μήνυμα έξω από το παντοπωλείο και κατασκεύασε άλλη μία μολότοφ, την οποία δεν χρησιμοποίησε.

    Ο μπακάλης πίστευε ότι θέλει να του κάνει κακό κάποιος οικονομικός ανταγωνιστής του. Η παπαδιά ενημέρωσε τη σύζυγο του μπακάλη και ο παπάς στο τέλος τον κατηγόρησε ευθέως.




    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 17/08/2007

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ε και; τι θέλει να πει ο ποιητής; εδω πρόκειται για κατι πολυ φυσιολογικό - ετεροφυλική σχέση, παθολογική ζήλεια, εκδίκηση. Που ειναι το αξιοπερίεργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. "Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Eνα μάτσο σκουλήκια είστε.
    Πρώτος ο συκοφάντης αρθρογράφος. Με τέτοια κείμενα και με τα σχόλια αυτα έχετε καταντήσει το διαδίκτυο βόθρο. "

    Φίλε, ο αρθρογράφος απλώς άνοιξε τον βόθρο του Χριστόδουλου και γέμισε μπόχα το διαδίκτυο. Αν τώρα εσύ δεν ενοχλείσαι από τον βόθρο, αλλά από κείνους που τον εντοπίζουν σαν μολυσματικό παράγοντα, το πρόβλημά σου είναι μάλλον βαρύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Είχα την επιθυμία να μπω σ' αυτό το θέμα στο ΜΠΛΟΓΚ πρώτα για να ανακαλέσω παλιότερή μου θέση πως τώρα είναι ώρα για ανθρώπινη αντιμετώπιση της κατάστασής του Χριστόδουλου από τη μεριά μου εξαιτίας της απαράδεκτης τακτικής και συμπεριφοράς του ακόμα και μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο που έδειξε αμετανόητος και δεύτερο να τοποθετηθώ γύρο από τα αίτια της ασθένειάς του. Διάβασα γι' αυτό προσεκτικά τους επισκέπτες στο θέμα χωρίς να βρίσκω άλλον να αναφέρεται σ' αυτό που ήθελα να παρουσιάσω, ώσπου έφτασα στον 11:26, που αναφέρεται ακριβώς σ' αυτό. Έτσι μένω ως προς αυτό στο να δηλώνω πως αξίζει την προσοχή σας η τεκμηριωμένη άποψή του που παρουσιάζει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση και ο νοών νοείτω και τα συμπεράσματα για το τι έχει στην καφαλή της η Εκκλησία της Ελλάδας δυστυχώς και όχι μόνο!!


    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Θυμάστε το παιδάκι απο τη Μυτιλήνη που είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας και έπρεπε να χειρουργηθεί στο εξωτερικό; Τότε είχε γίνει πανελλήνιος έρανος (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ)
    και τα χρήματα είχαν κατατεθεί σε τράπεζα. Η οποία όμως με κάποια τυπολογικά-γραφειοκρατικά τερτίπια ΔΕΝ ΕΠΈΤΡΕΠΕ στους γονείς του παιδιού να κάνουν ανάληψη των χρημάτων και να πάνε το παιδί τους στο εξωτερικό.
    Το παιδάκι τελικά δεν πρόλαβε να μεταβεί για θεραπεία και πέθανε. Αυτό πέρισυ.

    Φέτος το κράτος ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ του γηραιού πολυπάσχοντος Χριστόδουλου ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ και τον ξεπροβοδίζει σύσσωμος σχεδόν ο πολιτικός κόσμος σε ένα ταξίδι εξ αρχής μάταιο και με προδιαγεγραμένη κατάληξη.

    Τα συμπεράσματα δικά σας!

    ΥΓ. Τρέμω στην τρελλή(;) σκέψη ποιόν κακομοίρη μαύρο ή λατινοαμερικάνο μπορεί να "φάνε" κάποιοι κύκλοι για να "βρεθεί" το μόσχευμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ο θεός να αναπαύει τον χριστόδουλο..αλλά έκανε αρκετά σημαντικά λάθη στην εκκλησία... Και ένα από αυτά είναι ο πόλεμος κατά του κανονικού μητροπολίτου θεσαλιώτιδος Κωνσταντίνου Σακελλαρόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση