GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόβουν το τηλέφωνο στη Σύμη, αν...

. Aπό neolaia.gr Σύμη, Δωδεκάνησα. Χρονολογία 2007. Το κατάστημα του ΟΤΕ έχει κλείσει. Από ό,τι κατάλαβα ο κύριος που το είχε έχει αρρωστή...

.

Σύμη, Δωδεκάνησα. Χρονολογία 2007. Το κατάστημα του ΟΤΕ έχει κλείσει. Από ό,τι κατάλαβα ο κύριος που το είχε έχει αρρωστήσει βαριά και δεν μπορεί να το λειτουργήσει. Το μοναδικό μέρος που μπορείς να πληρώσεις τον λογαριασμό σου λοιπόν είναι το ταχυδρομείο.
Αν λήξει όμως; Δεν μπορείς. Τέλος. Και ο ΟΤΕ που το γνωρίζει αυτό τι κάνει; Ο λογαριασμός του ΟΤΕ λήγει περίπου μετά από ένα μήνα. Αν δεν τον πληρώσεις υπάρχει ένα ηχογραφημένο μήνυμα που σου λέει πλήρωσε και αν πάλι δεν το κάνεις σου κλείνει τις εξερχόμενες κλήσεις μετά από πέντε μέρες.
Ε, λοιπόν στην Σύμη που είναι τέρμα Θεό, χωρίς κατάστημα ΟΤΕ, ο ΟΤΕ κάνει το ίδιο, το κόβει. Οι άνθρωποι εκεί μένουν χωρίς τηλέφωνο και περιμένουν να πάει ο επόμενος λογαριασμός μήπως και το πληρώσουν στο ταχυδρομείο. Φυσικά, πληρώνουν και τα 7,60 ευρώ που είναι η επανασύνδεση. Βέβαια υπάρχουν και μερικοί που πάνε Ρόδο μόνο και μόνο για αυτή την δουλειά όπως λένε.
Και εδώ έρχεται το κρίσιμο ερώτημα. Κύριε ΟΤΕ, το τηλέφωνο είναι πλέον μέσα στην ζωή μας. Μπορείς σε μια τέτοια περιοχή (αν όχι γενικά, σε όλη την Ελλάδα) να κόβεις το τηλέφωνο μετά την λήξη του πρώτου λογαριασμού;

23 σχόλια

  1. τι μα πω βρε παιδια.διαβασα το κείμενο και εφριξα.Μα τόσο ανέυθυνοι, ανόργανωτοι και ανίκανοι ειναι αυτοί στον οτε?

    χρήστος λέφας

    lefaschristos.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκτιουν ποινη οι ανθρωποι...μην τους ζοριζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kala kanei o OTE kai to kovei! Tilefwna kseroun na pairnoun, na plirwnoun meta den kseroun? Den einai koinwfeles idryma o (kathe) OTE, ta spasmena apo kapoion pou den plirwnei den 8a ta valei apo tin tsepi tou, 8a ta parei apo emas tous ypoloipous kaloplirwtes.

    As afisoume tis malakies ligo stin Ellada, kai prin katigorisoume opoiondipote as frontisoume prwta na exoume taktopoihsei tis ypoxrewseis mas wste na exoume kai apaitiseis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ .........

    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΦΟΥ Ο ΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ .

    Η ΣΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.

    ΠΡΟΣ 3.17
    ΦΙΛΕΜΕΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ???

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑ ΣΜΟ ΤΟΥ.

    ΕΑΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΣΕΙ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΡΑ-ΠΑΝΩ.

    ΓΙΑΤΙ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 1.06
    Χρηστο λεφα καλυτερα να μασας παρα να γραφεις. Γιατι τα γραφομενα σου δεν δικαιολογουν τον τιτλο σου. Εσυ ως αποφοιτος κοινωνιολογιας τι θα επρεπε να διδασκεις στους πολιτες? Την συνεπεια και υπευθυνοτητα στην διεκπεραιωση υποχρεωσεων και στην εγκαιρη εξοφληση λογαριασμων και το κλεισιμο εκρεμμοτητων. Οποτε? Τους παροτρυνεις να διαμαρτυρονται επειδη δεν ειναι αξιοι να πληρωσουν εμπροθεσμα εναν λογαριασμο τηλεφωνου ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ το προβλημα που εχει το νησι τους. Στο φιναλε υπαρχει δυνατοτητα ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΗΣ πληρωμης. Εαν δεν υπηρχε καμια δυνατοτητα τοτε εγω θα ημουν ο πρωτος που θα εκραζα τον ΟΤΕ. Και εαν συμβαινει αυτο τα υπολοιπα 11 εκατομμυρια Ελληνων ειναι μαλακες που πληρωνουν εντος ενος μηνος τον λογαριασμο τους?
    πφφφφφ....ξανασκεψου τα αποφοιτε κοινωνιολογε μου.

    @1.28
    εσυ μεγαλε....εκτιεις την μεγαλυτερη ολων των ποινων. Εξοριστος στον αυνανισμο για μια ζωη...Δις ισοβια.

    @otetzis Την καλημερα μου συναδελφε.

    @8.27
    Εαν πληρωσει εμπροθεσμα στο ταχυδρομειο τον λογαριασμο του ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ οικονομικα...Μιλαμε δεν κλανουμε μεγαλε...Προσεχε λιγο τι γραφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν γινόταν ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ όλοι λέγατε καλά κάνουν γιατί κάθονται οι αχαϊρευτοι και άλλα τέτοια.
    Τώρα είναι ιδιωτική εταιρεία όχι ίδρυμα κοινωνικής ωφέλειας και θα κοιτάει το συμφέρον του. Και δεν συμφέρει να έχει στην Σύμη κατάστημα. Ας ζητήσεται απο τους σωτήρες παρόχους να κάνουν ιδιόκτητο δίκτυο να σας σώσουν να φέρουν την ανταγωνιστικότητα.
    Όλα αυτά όμως δεν τα σκέφτηκαν μόνο το πόσα θα πιάσει ο οτε και τι τρύπες θα κλείσουν σκεφτόντουσαν. Χαναψηφίστε τους και την επόμενη τετραετία δεν θα έχετε ούτε ρεύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι φοιτητής εξωτερικού.Αγγλία συγκεκριμένα.Προσέξτε το παράδειγμά μου!!!:

    Λογαριασμός τηλεφώνου απο την BT τον αντίστοιχο ΟΤΕ της Αγγλίας:

    1.Σκάει ο λογ/μος....δεν τον πληρώνω.

    2.Μεταφέρεται το ποσό στον επόμενο...δεν τον πληρώνω...

    3.Σκάει χαρτί απο BT που με ειδοποιεί οτι είναι ανεξόφλητο το τάδε ποσό για το τάδε χρονικό διάστημα και οτι ΑΝ ΕΧΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ να τους τηλεφωνησω στο ταδε νουμερο να το συζητήσουμε τι μπορεί να γίνει...Δεν τον πληρώνω

    4.Σκάει ΚΑΙ ΑΛΛΟ χαρτί ελαφρός κόκκινου χρώματος (για να το δώσω την δέουσα σημασία) που με προειδοποιει οτι θα προχωρησουν σε διακοπή αν δεν το πληρώσω...Δεν το πληρώνω

    5.Σκάει ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ χαρτί που με ειδοποιεί οτι θα προχωρήσουν σε διακοπη ΤΑΔΕ ΤΟΥ ΜΗΝΑ αν δεν το πληρώσω. Το πλήρωσα.

    Δεν ξέρω αν η ΒΤ το εκανε αυτό γιατί ειχα καμια 3-4 επιλογές σταθερής τηλεφωνίας...δηλαδή λόγω ανταγωνισμού ή λόγω επιχειρηματικής ηθικής και δεν με νοιάζει.Με νοιάζει οτι στην Ελλάδα αισθάνομαι πολίτης Β' κατηγορίας...ενώ στην Αγγλία το συζητάνε μπας και έχω και κάνα πρόβλημα ρε παιδί μου και δεν μπορώ να το πληρώσω,και μου ζητάν να το συζητήσουμε κιολας!!!!!!!!!

    ε μα πια....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς ΟΤΕΤΖΗ1 και ΟΤΕΤΖΗ2. Δε μου λέτε ρε βολεμένα καλόπαιδα που ξεσπαθώσατε... Γιατι καταρχήν πρέπει στη Συμη να πληρώνουν την προμήθεια του 1,5 € στα ΕΛΤΑ για την πληρωμή του ΟΤΕ; Και εαν για οποιοδήποτε λόγο δε μπορέσει καποιος να πληρωσει εμπροθεσμα γιατι να μην εχει την δυνατότητα να το κανει εκπροθεσμα σε κατάστημα του ΟΤΕ; Αλλα έτσι είναι... έχετε βολευτεί σε έναν οργανισμό που μέχρι πρότεινως ήταν μονοπώλιο, έκανε και εξακολουθεί να κάνει ό,τι γουστάρει. Δουλεύετε (...λέμε τωρα) σε έναν οργανισμό που δεν αντιδρά καθόλου στις εξελίξεις τις αγοράς και τις τεχνολογιας και που εάν δεν αντιδράσει λιγα θα είναι τα ψωμιά του. Το μονο που σας ενδιαφέρει είναι τα συνδικαλιστικά σας αιτήματα και όχι οι τρισάθλιες υπηρεσίες που παρέχει ο οργανισμός. Ευτυχώς έχω φύγει απο τον ΟΤΕ οπότε δεν σας πληρώνω (άμεσα τουλάχιστον) για να δουλεύετε (... λέμε τώρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @9.43

    Ρε τρισαθλιε τυπε ειναι πολυ καλυτερα που εφυγες απο πελατης του ΟΤΕ γιατι πελατες σαν και εσενα ΔΕΝ τους θελουμε.
    1) Η προμηθεια του 1,5 ευρω ειναι υπερ ΕΛΤΑ και εχει καθοριστει απο την Ε.Ε.Τ.Τ. Ο ΟΤΕ δεν εχει κανενα οφελος απο το ποσο αυτο. Εξαλλου το οτι σου επιτρεπει να πληρωσεις το τηλεφωνο σου εντος της προθεσμιας των 30 ημερων λεει πολλα.
    2) Επειδη ζεις σε σκοτος απυθμενο να σε πληροφορησω οτι η ελαστικοτητα του ΟΤΕ στο θεμα των πληρωμων δεν εχει καμια σχεση με τους λογαριασμους προς πληρωμη που αποστελλουν οι εναλλακτικοι παροχοι. Τους στελνουν και καθυστερημενα (οι παροχοι) και τις πιο πολλες φορες αφηνουν ενα περιθωριο ΜΟΝΟ 15 ημερων να τους πληρωσεις. Και στην τελικη ο ΟΤΕ σου βαζει φραγη στις εξερχομενες κλησεις εαν εισαι εκπροθεσμος πληρωμης. Ενω εσυ μπορεις να δεχεσαι κανονικα κλησεις δεν μπορεις να καλεσεις. Και ολα αυτα χωρις καμια επιβαρυνση την στιγμη που ΕΣΥ οφειλεις στον ΟΤΕ και οχι εκεινος σε εσενα. Καταλαβες ασχετε?
    Ενω οι εναλλακτικοι παροχοι σου κοβουν μια και καλη την προσβαση στο ιντερνετ η στην σταθερη τηλεφωνια εαν δεν εχεις πληρωσει λογαριασμο θεωρωντας ΣΕ ΟΧΙ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ.
    3) Ο ΟΤΕ ειναι και θα παραμεινει μονοπωλιο διοτι τα κυκλωματα του θα αποτελουν μια ζωη γονιμο εδαφος για τους εναλλακτικους παροχους επειδη ΕΚΕΙΝΟΙ δεν εχουν κανενα οικονομικο οφελος να δημιουργησουν εξ'ολοκληρου δικο τους δικτυο. Ο ΟΤΕ νοικιαζει και θα συνεχισει να τους νοικιαζει τα κυκλωματα του. Και σε χονδρικη να μεινει ο ΟΤΕ παλι οφελος θα εχεις.
    4) Δεν ανηκω σε κανενος ειδους συνδικαλισμο, ειμαι ενας απλος υπαλληλος του ΟΤΕ που βγαζω τιμια το ψωμι μου και μετα απο 6 χρονια προυπηρεσιας στον ιδιωτικο τομεα μπορω να εκτιμησω το τι εχω τωρα και το πως βασανιζομουν πριν. Οποτε να πας να γαμηθεις μαλακα και εσυ και η φαμιλια σου. Ευκολα κρινεις, δυσκολα καταλαβαινεις πως εχουν τα πραγματα.
    Σαλτα και γαμησου τωρα κυλοττα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς τον ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ ΟΤΕΤΖΗ Νο2. Ελπίζω να είσαι σε άδεια δουλευταρά μου γιατι έχεις στείλει 2 μηνύματα σε εργάσιμες ώρες. Οπότε εάν δεν είσαι σε άδεια επιβεβαιώνεις αυτά που λέω. Δεν θα πέσω στο βόθρο τον οποίο βρίσκεσαι με το να σε βρίσω. Προδίδεις την ανατροφή σου και το επίπεδό σου βρίζοντας. Γενικά αυτά που λες είναι κολοκύθια με την ρίγανη. Η 1η απάντηση είναι αυτονόητη και ηλίθια γιατι ποτέ δεν είπα ότι η προμήθεια πάει υπέρ ΟΤΕ. Εγω είπα γιατί να την πληρώνει κάποιος επειδη ο ΟΤΕ δε γουστάρει να έχει στη Συμη κατάστημα. Όσο για την 2η δεν έκανα κανένα σχόλιο για τους εναλλακτικούς παρόχους. Οπότε είναι άσχετο. Οι γραμμές είναι θα εξακολουθήσουν να είναι του ΟΤΕ και να τις νοικιάζει στους παρόχους. Αυτό το ξέρουμε για νέο μας το λες; Το θέμα είναι οτι προφανώς το κέρδος του ΟΤΕ είναι πολύ μεγαλύτερο εάν έχει απευθείας πελάτες τους καταναλωτές και όχι με το ενοικιάζει δικτυα. Δεν ξέρω εάν βγάζεις τίμια το παντεσπάνι σου ούτε εάν φορούσες γαλάζια ή πράσινη γραβάτα στην συνέντευξη. Δε με ενδιαφέρει στην τελική. Υπάρχουν όμως χιλιάδες ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ στον ΟΤΕ και στον κάθε ΟΤΕ που είναι βολεμενα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το επίδομα παραγωγικότητας και τα συνδικαλιστικά.

    Κάπου εδώ όμως να τελειώνω, μην σε απασχολώ και απο την εργασία σου δουλευταρά μου (εκτός βέβαια εάν είσαι σε άδεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @11.05

    Προς τον ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ ΟΤΕΤΖΗ Νο2. Ελπίζω να είσαι σε άδεια δουλευταρά μου γιατι έχεις στείλει 2 μηνύματα σε εργάσιμες ώρες.

    >>>>>Ξερεις δεν ειμαι σε αδεια και οι εργασιμες μου ωρες δεν ειναι οι προκαθορισμενες οι δικες σου και πολλων αλλων. Υπαρχουν και ωρες νυχτερινες που καποιοι σαν και εμενα εχουν βαρδια επιτηρωντας δικτυα και ATM την στιγμη που καποιοι δεν ανεχονται ουτε πτωση της ταχυτητας τους για 1kb/s. Δεν πειραζει ομως...δουλεια μου ειναι. Οπως προφανως δουλεια σου ειναι αυτη που κανεις τωρα, το να προσπαθεις να βγαζεις ολη την ειρωνικη και συμπλεγματικη σου κατωτεροτητα προς εκεινους των οποιων θα ηθελες να εχεις την θεση προκειμενου να αποφυγεις τις ευθυνες ενος κλητηρα...μπλιαχ.



    Οπότε εάν δεν είσαι σε άδεια επιβεβαιώνεις αυτά που λέω. Δεν θα πέσω στο βόθρο τον οποίο βρίσκεσαι με το να σε βρίσω.

    >>>>> Ομολογησε πως αυτος ο βοθρος σου αρεσει! Για αυτο εχεις σκυψει απο πανω και σνιφαρεις συνεχεια. Μηπως σου αρεσουν τα σκατα και η μποχα? Λεω γω...Ρητορικη ερωτηση. Δεν θελει απαντηση.





    Προδίδεις την ανατροφή σου και το επίπεδό σου βρίζοντας.

    >>>>>> Το τι προδιδω το εχουν κρινει ατομα των οποιων δεν εισαι ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια τους. Για αυτο και εγω σου μιλαω απο ΕΔΩ και εσυ απο ΕΚΕΙ που εισαι.

    Γενικά αυτά που λες είναι κολοκύθια με την ρίγανη.

    >>>>> Το μενου μου εχει καλαμαρακια με πατατες και μπυρα. Σε παραλιακη ταβερνα..Κολοκυθια με ριγανη να φας εσυ μηπως χεσεις πιο ευκολα το κομπλεξ που εχει φρακαρει στο εντερο σου.

    Η 1η απάντηση είναι αυτονόητη και ηλίθια γιατι ποτέ δεν είπα ότι η προμήθεια πάει υπέρ ΟΤΕ. Εγω είπα γιατί να την πληρώνει κάποιος επειδη ο ΟΤΕ δε γουστάρει να έχει στη Συμη κατάστημα.

    >>>>> Απηυθυνες την ερωτηση στους οτετζιδες και ζητησες απαντηση απο τους Οτετζηδες πραγμα για το οποιο σου ξεκαθαρισα οτι την αναζητηση απαντησης πρεπει να την παρεις απο αλλου. Στην τελικη μην ασχολεισαι με το 1,5 ευρω που ειναι το λαδακι για να κινηθουν καποιες υπηρεσιες. και το οποιο θεωρειται μεμονωμενη περιπτωση εναντι του συνολου των πληρωμων. Αν θες να ασχοληθεις με κατι κανε τα σχολια σου για την πληρωμη υπερ ΔΗΜΩΝ και ΕΡΤ μεσω της ΔΕΗ. Αυτο αφορα το συνολο των καταναλωτων και οχι το 1,5 ευρω του ΕΛΤΑ.


    Όσο για την 2η δεν έκανα κανένα σχόλιο για τους εναλλακτικούς παρόχους. Οπότε είναι άσχετο. Οι γραμμές είναι θα εξακολουθήσουν να είναι του ΟΤΕ και να τις νοικιάζει στους παρόχους. Αυτό το ξέρουμε για νέο μας το λες; Το θέμα είναι οτι προφανώς το κέρδος του ΟΤΕ είναι πολύ μεγαλύτερο εάν έχει απευθείας πελάτες τους καταναλωτές και όχι με το ενοικιάζει δικτυα.

    >>>> Eκ των εσω σου λεω πως η χονδρικη απο πλευρας ΟΤΕ θα αφηνει περισσοτερα κερδη. Οι θυγατρικες οπως η ΟΤΕΝΕΤ και η COSMOTE ειναι το ενεργο κομματι του interaction του Οργανισμου με τελικο αποδεκτη τον πελατη-καταλανωτη. Το αποκλειστικο target group ΟΤΕΝΕΤ και COSMOTE ειναι ο πελατης.


    Δεν ξέρω εάν βγάζεις τίμια το παντεσπάνι σου ούτε εάν φορούσες γαλάζια ή πράσινη γραβάτα στην συνέντευξη. Δε με ενδιαφέρει στην τελική.

    >>>>> Δεν φοραγα γραβατα, εσκασα μυτη με τζην, κοντομανικο και με ενα σκασμο πτυχια απο 14 χρονια σπουδων.

    Υπάρχουν όμως χιλιάδες ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ στον ΟΤΕ και στον κάθε ΟΤΕ που είναι βολεμενα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το επίδομα παραγωγικότητας και τα συνδικαλιστικά.

    >>>>> Το ξερω, συμφωνω μαζι σου και δεν με ενδιαφερει. Προτυπο για εμενα δεν αποτελουν τα κοπροσκυλα. Τα κοπροσκυλα εποτελουν για εμενα το ερεθισμα να κανω καλυτερα την δουλεια μου και να διακρινομαι. Σκεψου σε μια επιχειριση να ηταν ολοι δουλευταραδες και αξιοι. Τουλαχιστον εαν υπαρχει και σαπιλα δινεται η δυνατοτητα σε καποιους να διακριθουν.
    Σε πληροφορω ομως πως τα χειροτερα κοπροσκυλα βρισκονται στον ιδιωτικο τομεα. Και τα κοπροσκυλα αυτα ειναι και οι εκαστοτε ρουφιανοι. Και αιτια ειναι το οτι στον ιδιωτικο τομεα επικρατει η αντιληψη οτι ο ενας παιρνει τον μισθο του αλλου απο την τσεπη.
    Προερχομαι απο τον ιδιωτικο τομεα που ηταν ενα μεγαλο σχολειο πριν προσληφθω εδω. Και μακαρι να ισχυε το ιδιο και για τα κοπροσκυλα που ανεφερες διοτι ετσι θα εκτιμουσαν το μηνιατικο τους.

    Κάπου εδώ όμως να τελειώνω, μην σε απασχολώ και απο την εργασία σου δουλευταρά μου (εκτός βέβαια εάν είσαι σε άδεια)

    >>>>> Φαγωθηκες με την αδεια...η απωθημενο το εχεις η θελεις να εισαι εσυ ο μονος Ελλην εργαζομενος που να δικαιουται αδεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οταν γινόταν ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ όλοι λέγατε καλά κάνουν γιατί κάθονται οι αχαϊρευτοι και άλλα τέτοια.
    Τώρα είναι ιδιωτική εταιρεία όχι ίδρυμα κοινωνικής ωφέλειας και θα κοιτάει το συμφέρον του. Και δεν συμφέρει να έχει στην Σύμη κατάστημα. Ας ζητήσεται απο τους σωτήρες παρόχους να κάνουν ιδιόκτητο δίκτυο να σας σώσουν να φέρουν την ανταγωνιστικότητα.
    Όλα αυτά όμως δεν τα σκέφτηκαν μόνο το πόσα θα πιάσει ο οτε και τι τρύπες θα κλείσουν σκεφτόντουσαν. Χαναψηφίστε τους και την επόμενη τετραετία δεν θα έχετε ούτε ρεύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς τον ΟΤΕΤΖΗ νο 2 με τα 14 χρόνια σπουδών να βαραίνουν την πλάτη του.

    Καλύτερα να υπάρχει μια ειρωνική χροιά παρά το βρισίδι προς τον συνομιλητή σου και την οικογένειά του.

    Μπορεί το 1,5 € να είναι λαδάκι και ευτελούς (για εσένα) αξίας, γιατί όμως πρέπει κάποιος να το πληρώνει, αυτή ήταν εξ αρχής η τοποθέτησή μου. Και ποιος σου είπε οτι συμφωνώ με τα τέλη υπερ Δήμων, ΕΡΤ κλπ.

    Πίστεψέ με αν και δεν είμαι κλητήρας (μπλιαχ) ποτε δε θα ζήλευα την θεσούλα σου που στην έδωσαν κάποιοι που ούτε τριχα απο τα αρχίδια τους δεν είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ξεκολλειστε με τον ΟΤΕ. Ασχολουμαστε με την Συμη και τους 200 κατοικους της την στιγμη που η Ελλαδα καιγεται.
    Αντε και στο διαολο στο φιναλε. Στην Συμη στο φιναλε δεν πληρωνουν νερο, τα τιμολογια της ΔΕΗ ειναι φθηνοτερα και δεν εχουν και τα δημοτικα τελη που τσακιζουν τον καθε επιχειρηματια. Και βγαινουν και κραζουν για το 1,5 ευρω που πρεπει να πληρωσουνε και δεν κοιταζουν ποσα γλυτωνουνε. Μην μιλησω για την φοροδιαφυγη που δινει και παιρνει λογω ελλειψης κρατικου ελεγχου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για την εμπρόθεσμη πληρωμή λογαριασμών υπάρχει και κάτι που λέγεται "πάγια εντολή σε τράπεζα".
    Για τον ΟΤΕ δεν υπάρχει προμήθεια εξόφλησης με τον τρόπο αυτό.
    Υπαρχει προμήθεια 0,30 ευρώ για ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ.
    Επίσης γλυτώνεις κόπο και χρόνο από το να πηγαίνεις "κάπου" να πληρώσεις περιμένοντας στην ουρά.
    Στο Ελλάντα βέβαια είμαστε ακόμη στο επίπεδο του συμπαθούς μπαμπά της διαφήμισης "στη μάνα σου το είπες; "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. προς 1.10

    για πες μου κάτι...αφού είναι τόσο καλά στη Σύμη γιατί δεν έρχεσαι να μείνεις εδώ?

    Δε θα μπω σε λεπτομέρειες για τις ανακρίβειες που έγραψες, αλλά εξήγησε μου κάτι. Αν η Σύμη είναι ο φορολογικός παράδεισος που λες γιατί όλοι οι θέλουν να φύγουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 4.11
    Γιατί απο παντού όλοι θέλουν να φύγουν ?Είναι στη φύση του ανθρώπου,μάλλον παιδική ερώτηση έκανες.Ο 1.12 τα είπε σωστά όπως και ο otetzis2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 9:31 πμ
    Tha simfwnisw apolita mazi sou file mou. Giati ekei einai politismos kai emeis edw masame akomi belanidia....
    Thelw mono kapies episimansis:
    1on. Pros kapion otetzi o opios leei de thelei tetious pelates. Xestikame file ti thes kai ti de thes esy. Alimono an egw kai esy kathorizame tin pelatiaki politiki tou ote. Kai ekei mesa esy eisai ypallilos oxi "afentiko" opote kopse ta ntailikia.
    2on. Poloi ekei mesa ston OTE kai alou zite apo emas tous ypoloipous, kai apo afta ta xtoxadakia pou den exoun oi anthropoi na ta plironoun stin wra tous. NOMIZEIS RE KSEFTILA OTI THELEI KANEIS NA XRWSTAEI?NOMIZEIS OTI THELEI KANEIS NA STIGMATIZETE STON PERIGIRO?NOMIZEIS OTI EXOUN OLOI MPAMPADES XROMATISTOUS NA TOUS BOLEBOUN STON OTE KAI STON KATHE OTE?
    Ligo sebasmos loipon kai ebesthisia gia aftous pou den exoun giati paniblaka ekei tha mporousame kai mporei na eimaste oloi.
    3on. Oso gia ton OTE, milw ws eleftheros epaggelmatias, poy ksexasa na plirosw ena logariasmo kai mia mera eida to tilefono mou komeno!
    De me enimerose kaneis me kanena tropo apo ton OTE oti epikite diakopi tis grammis kai ekeini tin imera eixa xazoura sto katastima peripou 1000 eyrw. OTAN pira tous ypefthinous mou eipan oute ligo oute poly kane mas agogi alla tha pareis apo ta tria to makritero!!!
    4on. Mia bdomada meta exw blabi sti grami(epagelmatiko tilefono sto metaksi) mou to epidiorthonoun meta dio bdomades kai i karamela tous itan kane tis eiserxomenes ektropi sto kinito sou gia NA TA SKAW DIPLA KAI TRIPLA.
    AN AFTO DEN EIANI NTABATZILIKI RE KOMPLEKSIKLE AGRAMMATE TI EINAI?KAI KAI PERIMENEIS APO MAS WS ZWA NA ANAFWNISOUME EFXARISTOUME POU MAS GAMISATE???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. TIS POUTANAS GINETE KAIGETAI H XWRA KAI AYTOI OI AXRHSTOI, OI APATEWNES ORIZOUN ARXIGO TIS AGROFILAKES.
    EKEI STH MASA, TA PSIFAKIA TOUS MI XASOUN.

    MAYRO SE AFTHN THN KHBERNHSH, MAYRO MAYRO MAYRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. I monadiki antidrasi tou OTE ston antagonismo einai na kathisterei epitides (1, 2.. 6 mines) tin metafora ton sindeseon apo to diktio toy OTE sta diktia ton allwn paroxwn. Gia afto ke plironei prostima stin EETT. Skatokariolides kareklokentavroi gamo tis ipiresies sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΕΕΤΤ έχει επιβάλει ακόμα πιο μεγάλα πρόστιμα στον ΟΤΕ. Το μεγαλύτερο αφορά στην επιβολή προστίμου 20 εκατ. ευρώ για την από το 2004 διαρκή παραβίαση του άρθρου 2 του Ν.703/1977 περί ελεύθερου ανταγωνισμού (δηλαδή κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης) στην ελληνική αγορά της ευρυζωνικότητας, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΕΤΤ.

    Επίσης, του επέβαλε διοικητικό πρόστιμο ύψους 1 εκατ. ευρώ για παραβίαση της υποχρέωσής του να καταβάλει ποινικές ρήτρες για καθυστερήσεις στην παράδοση και αποκατάσταση βλαβών μισθωμένων γραμμών. Επίσης, πρόστιμο 500.000 ευρώ για παραβίαση της Προσωρινής Διάταξης της ΕΕΤΤ, με την οποία επέβαλε την αποκατάσταση σε ποσοστό 60% της λειτουργίας των κυκλωμάτων της εταιρείας TELEPASSPORT.

    Αλλα 500.000 ευρώ για μη συμμόρφωση του ΟΤΕ με εκδοθείσα απόφαση της ΕΕΤΤ, η οποία όριζε τις υποχρεώσεις του για την παροχή συνεγκατάστασης και διασύνδεσης 72 ασυρματικών κυκλωμάτων της VODAFONE.

    Ένα άλλο πρόστιμο, ύψους 4 εκατ. ευρώ, επέβαλε η ΕΕΤΤ στον ΟΤΕ για μη συμμόρφωσή του προς τις αποφάσεις κοστολογικού ελέγχου της ΕΕΤΤ για το έτος 2003. Ακόμα, του επέβαλε πρόστιμο 1,25 εκατ. ευρώ για τη μη συμμόρφωση του ΟΤΕ με απόφαση προσωρινών μέτρων της ΕΕΤΤ, που του επέβαλαν υποχρεώσεις σχετικά με την εφαρμογή της Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόχο.

    Και ακόμα είμαστε στην αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιατι διαμαρτυρεστε; Αφου υπαρχπυν και οι...εναλλακτικοι παροχοι! Τι; δεν ενδιαφερονται γιατι δεν εχει μασα; Μπααα, τωρα το θυμηθηκατε Κι ο ΟΤΕ τι ρολο παιζει; Να σας εξυπηρετει και να τον βριζετε; Οχι κυριοι. Σαουιρις και Τελλας και ΦορΘνετ και Χολ και Λαναρας αμα λαχει, να πανε εκει.Να ξοδευουν 1000 και να εισπρατουν 5. Ασυμφορο ε; κι ο ΟΤΕ ειναι το κοροϊδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παραθέτω το παρακάτω άρθρο για το τί συμβαίνει με την ευρυζωνικότητα στην Αγγλία για να δούμε ότι κάποια πράγματα γίνονται και στην πολιτισμένη Δύση, αρκεί να γνωρίζουμε ότι γίνονται.
    Μην διαβάσω άλλη φορά για το πόσο καλά είναι τα πράγματα "στην Ευρώπη" και ότι εδώ είναι υπανάπτυκτοι...


    http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_13_03/08/2007_199312


    Απογοητευτική η ευρυζωνικότητα στη Βρετανία

    Τεράστια απόκλιση μεταξύ ονομαστικών και πραγματικών ευρυζωνικών ταχυτήτων διαπιστώνει έρευνα στη Βρετανία.
    ΕΡΕΥΝΑ που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Which? Βρήκε ότι τα ευρυζωνικά πακέτα που πωλούνται και υπόσχονται ταχύτητες 8 Mbps, στην ουσία πετυχαίνουν κατά πολύ μικρότερες ταχύτητες. Έλεγχοι στις δικτυακές συνδέσεις 300 χρηστών αποκάλυψε ότι η μέση ταχύτητα κυμαίνεται στα 2,7 Mbps. Ως εκ τούτου, η Which? κάλεσε τον αρμόδιο ελεγκτικό φορέα να διενεργήσει έρευνα στο θέμα.

    Παραπλανητικές διαφημίσεις

    Τα τεστ ταχύτητας ξεκίνησαν έπειτα από διαμαρτυρίες του κοινού για τις χαμηλές ταχύτητες των ευρυζωνικών συνδέσεων που αγόραζαν. Μέσα στο τελευταίο έτος, οι περισσότεροι πάροχοι υπόσχονται πακέτα συνδρομών με ταχύτητες 8 Mbps. Η αρμόδια Διαφημιστική Αρχή έχει ερευνήσει πολλές περιπτώσεις παραπλανητικών προωθητικών ενεργειών, με πιο πρόσφατη την περίπτωση της εταιρείας Bulldog από την οποία ζητήθηκε να αναφέρεται, στα διαφημιστικά μηνύματα, ότι η ταχύτητα εξαρτάται από την απόσταση του χρήστη από το αστικό κέντρο.

    Επιπλέον, τόνισε ότι οι πάροχοι μπορούν να χρησιμοποιούν φράσεις όπως «έως 8 Mbps», υπό την προϋπόθεση ότι οι πελάτες θα μπορούν έστω να πλησιάσουν αυτές τις ταχύτητες.

    Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της British Telecom, οι ταχύτητες που διαφημίζονται δεν είναι εφικτές, αφού από τη στιγμή που το σήμα φεύγει από τον κόμβο, οι νόμοι της φυσικής προκαλούν την εξασθένιση του. Η British Telecoms έχει ξεκινήσει την αναβάθμιση του δικτύου της ώστε στις άρχες του 2008 να μπορεί να δώσει ταχύτητες μέχρι 24 Mbps.

    www.kathimerini.gr με πληροφορίες BBC

    Hμερομηνία : 03-08-07
    Copyright: http://www.kathimerini.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση