GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι κυπριακές διαπραγματεύσεις...

. Νέο δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας "Αλήθεια" υποστηρίζει ότι γίνονται "διαπραγματεύσεις" μεταξύ τ ου ελληνικού M...

.
Νέο δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας "Αλήθεια"
υποστηρίζει ότι γίνονται "διαπραγματεύσεις" μεταξύ
του ελληνικού Mega και του Αρχιεπισκόπου Κύπρου
Χρυσοστόμου για να βρεθεί χρυσή τομή -για τη γραμμή
του κυπριακού Mega- εν όψει των κυπριακών εκλογών.
(πατήστε πάνω στο δημοσίευμα για να μεγαλώσει).

4 σχόλια

  1. Ουστ πουστοπαπάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ παρά να επιμένω στην θέση που εξέφρασα και στο προηγούμενο post με ανάλογο θέμα.

    Επαναλαμβάνω ότι το Mega κάθε άλλο παρά αντικειμενικό είναι αυτή την στιγμή, εκφράζοντας θέσεις εκ διαμέτρου αντίθετες από αυτές της εκκλησίας (τις οποίας τες θέσεις υποχρεούται εκ του συμβολαίου του να ακολουθεί).

    Επιπρόσθετα, σημειώστε ότι στις τελευταίες αρχιεπισκοπικές εκλογές, το Μega είχε φανερά ταχθεί υπέρ της εκλογής του (τότε) Επισκόπου Κύκκου Νικηφόρου (του οποίου η εκλογή ήταν σχεδόν βέβαιη). Όμως έχασε, και κάποιοι τρέμουν.

    Να προσθέσω ότι αυτοί που θίγονται από τις δραστηριότητες του Αρχιεπισκόπου στο Mega είναι οι του ΑΚΕΛ και του ΔΥΣΗ και τα έντυπα που πρόσκεινται σε αυτούς. Είναι οι άλλοι υποψήφιοι που ξέρουν ότι το ΑντιΤασσικό καθεστώς του Mega κινδυνεύει.

    Και τέλος, μπορείτε να φανταστείτε το γέλιο που μου προκλήθηκε βλέποντας τον Άντρο Κυπριανού του ΑΚΕΛ να λέει ότι η εκκλησία πρέπει να μείνει εκτός των πολιτικών εκλογών, όπως τα πολιτικά κόμματα έμειναν εκτός των αρχιεπισκοπικών. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!. Το ΑΚΕΛ, το μόνο άθεο κόμμα του τόπου είχε, προ ολίγων μηνών θέσει όλους τους κομματικούς μηχανισμούς σε λειτουργία για την εκλογή του Νικηφόρου και τώρα που τους έφαγε τα μούτρα ο Χρυσόστομος δεν το χωνεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό αποτελεί η κίνηση του κ. Γ. Ζορμπά να καταθέσει το βράδυ χθες το πόρισμα για το δομημένο ομόλογο του ΤΕΑΔΥ κάνοντας μάλιστα λόγο για αποχρώσες ενδείξεις τέλεσης σωρείας κακουργημάτων και επιρρίπτοντας ευθύνες στο υπουργείο Οικονομίας.

    Το πόρισμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάνει λόγο για «αποχρώσες ενδείξεις τέλεσης σωρείας κακουργημάτων», όπως και για διερεύνηση πέντε κακουργημάτων:
    Πρώτον, του κακουργήματος της απιστίας.
    Δεύτερον, της φοροδιαφυγής.
    Τρίτον, της δωροδοκίας.
    Τέταρτον, της δωροληψίας.
    Και πέμπτον, του ξεπλύματος του βρώμικου χρήματος.
    Κατ αυτόν τον τρόπο ο κ. Ζορμπάς «αδειάζει» το προηγούμενο πόρισμα της έρευνας-εξπρές του Εφετείου ότι δεν υπάρχουν «αποχρώσες ενδείξεις» για κακουργήματα, ενώ κάνει λόγο για «μη σύννομη έκδοση» του επίμαχου ομολόγου από τους υπουργούς Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη και Εθνικής Αμυνας Ευάγγελου Μεϊμαράκη, γεγονός που δημιουργεί πολύ σοβαρά προβλήματα για το υπουργείο Οικονομίας.
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι μέρα πνευματικής μπουγάδας σήμερα, οι κρανιακοί κάδοι έχουν την τιμητική τους.

    Εκτός απο τον Ρέλλο "έβαλαν πλυντήριο" ο κάφτεν και ο Πίσινους με αποτέλεσμα την υπερφόρτωση της αποχέτευσης με ιδεολογικά και προπαγανδιστικά βρωμόνερα.

    Εντάξει, βρωμιά είναι αυτή, τι να κάνουμε, να τους αφήσουμε να πνιγούν στα λύματα;
    Δεν γίνεται, ανθρωπιστικοί λόγοι!

    Βάλτε λοιπόν πλυντήριο και θα κάνουμε υπομονή μέχρι να αποχετευτεί όλο αυτό το σκατό που κουβαλάτε μέσα στα χεσμένα κεφάλια σας.
    Περιμένουμε όλοι με αγωνία το τελικό στάδιο, το στίψιμο, να δούμε μήπως με την φυγόκεντρο έκθλιψη υπάρχει και κάτι χρήσιμο εκεί μέσα τελικά.
    Προς το παρόν παρατηρούνται απλώς "φουσκαλομπουρμπουλίθραι" εις χρώμα φαιοπράσινο προς το απαλό καφέ σκατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση