GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιον στηρίζει;

. Του Ιωάννη Καποδίστρια ..... Στα πλαίσια των ημερών και των διαδικασιών οι οποίες εκτυλίσσονται στο ΠΑΣΟΚ θα ήθελα να θέσω μερικά (ρητορ...

.
Του Ιωάννη Καποδίστρια
.....
Στα πλαίσια των ημερών και των διαδικασιών οι οποίες εκτυλίσσονται στο ΠΑΣΟΚ θα ήθελα να θέσω μερικά (ρητορικά;) ερωτήματα:
1) Ο κ. Ανωμερίτης, Πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικών Διαδικασιών του ΠΑΣΟΚ, ποιόν εκ των δυο υποψηφίων Προέδρων στηρίζει;
2) Πόσους καταλόγους μελών του ΠΑΣΟΚ χωράει το πορτπαγκάζ του αυτοκινήτου του κ. Ανωμερίτη;
3) Σε ποιόν επεδίωξε - μάταια - να μεταφέρει τους καταλόγους μελών του ΠΑΣΟΚ ο κ. Ανωμερίτης;

9 σχόλια

  1. ΘΕΛΕΙΣ '


    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ;;


    ΨΗΦΙΣΕ



    ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ


    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ;

    Ευάγγελος Μπουχεσίογλου(κανονικό)
    η
    Τσουτσούρ Ντουλάπ (τούρκικο)
    η
    Βάγγος Πατσοκοιλιάς(λαικό)
    η
    το κολάντερο που δεν σταματά(ινδιάνικο)
    η
    Βαζέλ Μπουχεσόλ Παπαντώ
    (καλιτεχνικό)
    η
    Βαγγέλω Κλασοπαπαδιά
    (τραβεστοχριστιανικό)
    η
    Βαγγέλα Φαλκονέρα
    (ναυτικό)
    η
    Ευαγγελία Χοντροτσιμπουκίδου
    (παιδί από σπίτι)
    η
    Λία Πισογλεντίδου
    (gay actors)
    η
    Βαγγέλης Λαμπρακομπόμπολας
    (διαπλεκόμενο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και αυτός με το βενιζελο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άμα μείνει ο Ζωρζ άλλα 4-5 χρόνια αρχηγός και με το συνεχές ροκάνισμα του Βαγγέλη, θα χάσει το ΠΑΣΟΚ ακόμα 2-3% προς την ΝΔ και ακόμα 4-5% προς τα αριστερά, φτάνει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές αισίως στο 30%.

    Στις μεθεπόμενες εκλογές θα βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ στο 15-20%, δεδομένου ότι το νέο κεντροαριστερό κόμμα που θα δημιουργηθεί θα βρίσκεται στο 22-24% και θα εισπράττει από την αριστερά και τα υπολείμματα του τέως ΠΑΣΟΚ...

    Ο Γιώργος είναι πολύ ικανός - να φτάσει το κόμμα που παρέλαβε στο 0%!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ποιον στηρίζει;"
    ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
    ΤΟΝ ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΕΡΤΕ


    ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΠΟΥΓΕΛΟ


    ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κώστας Καραμανλής βασιζόμενος στο αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών, αλλά και στην αδυναμία του ΠΑΣΟΚ να ασκήσει επί του παρόντος συγκροτημένη και αξιόπιστη αντιπολίτευση, μαζί με τους επιτελείς του μελετούν ήδη την επιβολή νέων φορολογιών και μέτρων, καθαρά εισπρακτικού χαρακτήρα, προκειμένου να περισώσουν τον κλυδωνιζόμενο από την κακοδιαχείριση προϋπολογισμό.
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, η κυβέρνηση της ΝΔ, θέλοντας να αξιοποιήσει τη συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία, προωθεί με διαδικασίες-εξπρές διαδικασίες αλλαγών στο ασφαλιστικό σύστημα, οι οποίες υποκρύπτουν τη θέλησή της να θεσμοθετηθούν ανατροπές στον τομέα της κοινωνικής ασφάλισης και περικοπές υφισταμένων δικαιωμάτων.
    ΑΛΛΑ Η «ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ» της δεύτερης θητείας Καραμανλή προβλέπει σοβαρές αλλαγές και στην οργάνωση του δημόσιου τομέα, με στόχο τη δημιουργία μιας κρατικής μηχανής «δύο ταχυτήτων», όχι αποδοτικότερης, όπως όλοι θα επιθυμούσαν, αλλά ευκολότερα ελεγχόμενης.
    Αποκαλύπτεται ότι , το σχέδιο «επανίδρυσης» προβλέπει μέτρα εμπέδωσης κλίματος ανασφάλειας, όπως άρση της μονιμότητας για τους νεοπροσλαμβανόμενους ή εκτεταμένες συγχωνεύσεις και καταργήσεις υπηρεσιών, προοπτική που θέτει χιλιάδες υπαλλήλους ακόμα και προ του κινδύνου απολύσεων.
    ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ των ίδιων των διακηρύξεών της, η κυβέρνηση Καραμανλή αξιοποιεί τη νωπή λαϊκή εντολή όχι για να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις και τις τομές που έχει ανάγκη ο τόπος, αλλά για να δώσει υπόσταση στην ατζέντα των πολιτικών που κάλυπτε με την ασάφεια και την προεκλογική υποσχεσιολογία.
    ΥΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ, η ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ δεν αφορά μόνο τα πρόσωπα που διεκδικούν την ηγεσία του, τα στελέχη, τα μέλη και τους ψηφοφόρους του. Αφορά την ίδια την κοινωνία, η οποία, χωρίς ισχυρή αντιπολίτευση, θα κληθεί να καταβάλει το κόστος της διαυγούς - και όχι, πλέον, «κρυφής» νεοφιλελεύθερης ατζέντας της ΝΔ.

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί φίλοι
    Πέραν από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός μας θέλω να εκφράσω την θλίψη μου για την μη εκλογή του Γιώργου Ανωμερίτη στην Β.Αθήνας .
    Ο Γιώργος Ανωμερίτης ήταν ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας που προσπάθησε και σε μεγάλο βαθμό πέτυχε να διορθωθούν κάποιες ΥΠΕΡΜΕΤΡΕΣ αδικίες που είχαν υποστεί οι συνταξιούχοι ναυτικοί (πάλι από το Πασοκ) την δεκαετία του ’80 .
    Αντί λοιπόν οι ναυτικοί να τον υποστηρίξουν δίνοντας του έναν από τους 4 σταυρούς που δικαιούντο , τον απέριψαν . Αγνώμονες.

    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα αρχεία χωράνε και σε DVD,μήν στεναχωριέσαι.
    Άλλωστε και οι εκλογικοί κατάλογοι έχουν μοιραστεί στα κόμματα με CD.Στοιχεία δηλαδή 9.000.000 Ελλήνων.
    Στο 1.000.000 και κάτι θα κολλήσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν καταλαβαίνω πόσο χαμηλά θα πέσετε ακόμα. Είναι δυνατόν να μιλάτε για αυτοκίνητα με καταλόγους; Δεν γνωρίζετε ότι το μητρώο μελών του ΠΑΣΟΚ έχει σταλεί με CD σε όλους τους υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ; Δεν γμωρίζετε ότι όλες οι Π.Ε. και Ν.Ε. (και πολλές Δημοτικές Οργανώσεις) έχουν on-line πρόσβαση στο μητρώο;
    Πόσα πια κερδίζετε για να γίνεται τιποτένιοι, συκοφάντες και προπαγανδιστές? Ονοματεπώνυμο έχετε; κούτελο καθαρό πάντως μάλλον όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση