GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλαβάνος, ο μόνος πραγματικός...

, ...νικητής των εκλογών. Έβγαλε απο το παιχνίδι τον Παπανδρέου. , Του Χρήστου Λουτράδη , Αν διαβάσει κανείς τα αποτέλεσματα μακριά απο κομ...

,
...νικητής των εκλογών. Έβγαλε απο το παιχνίδι τον Παπανδρέου.
,
Του Χρήστου Λουτράδη
,
Αν διαβάσει κανείς τα αποτέλεσματα μακριά απο κομματικές παρωπίδες και πολιτικούς συναισθηματισμούς, θα αντιληφθεί κανείς ότι πραγματικός και συμβολικός νικητής ειναι ο κ. Αλαβάνος, όχι μόνο για την συγκεκριμένη πολιτική διάσταση που έδωσε στο Συνασπισμό, όχι απλά για την σκληρή αλλά δικαιη αντιπολίτευση που έκανε στην κυβέρνηση αλλά για την προσωπική πολιτική φιλοσοφία δράσης που έχει και την επικοινωνήσε στον πολίτη.
Ο κ. Αλαβάνος θα πρέπει να καταστεί πρότυπο αναφορας για κάθε ηγέτη αντιπολίτευσης αφου άνοιξε εναν δρόμο οπου η πολιτική δεν γίνεται με συμβιβασμούς αλλα με πολιτικά ρίσκα, οχι με συναινέσεις αλλά με καθαρές και τιμιες πολιτικές ρήξεις, οχι με σημαία την προσωπική επιβίωση αλλά την συλλογική επιτυχία μιας παράταξης. Εβαλε τον πύχη ψηλα για τον ευατό του και ανέβασε και την Αριστερά.
Η πολιτική δεν ειναι η τεχνη του συμβιβασμού αλλά η τεχνη το να αναλάμβανεις ρισκα και οι αλλοι να ακουλουθούν. Το αρνητικό ειναι ότι ο μέχρι πρότινος ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν δέχθηκε να μάθει τίποτα απο τον εξ αριστερών του γείτονα και καθήλωσε και τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, ενα ΠΑΣΟΚ που παλινδρομούσε μεταξύ του παλαιο-πασοκ, στυλ Λαλιώτη και του "νεωτερικού" της Καραχάσαν...
Κρίμα...

117 σχόλια

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά θέλετε και τα γράφετε αυτά;
    Ποιος νικητής;

    Αν αφαιρέσεις το ποσοστό του ΔΗΚΚΙ ο μέγας Αλέκος κατάφερε να αυξήσει το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ κατά 0,6%.

    ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ!

    (Αν σκεφτείς πόσο μας ζάλισε τα παπάρια με πορείες και ιστορίες).

    Αν δεν είχε πέσει δε το ΠΑΣΟΚ, ούτε στην βουλή δεν θα είχε μπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ο Αλαβάνος κερδισε...Γι'αυτό δεν μπορούσε μέχρι τις 5 το πρωί να πάρει έδρα σε 1 από τις 2 περιφέριες που ήταν υποψήφιος.Πείτε κλύτερα ότι κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    1.ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΗ
    2.ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΤΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να δούμε αν θα το κρατήσει το ποσοστό μέχρι της επόμενες εκλογές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτό ειναι το στοίχημα του τότε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OXI ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ..
    ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

    ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΜΕΓΚΑ-ΛΗΣ
    ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.
    "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ" Ο ΜΠΕΝΥ-ΛΟΥΣΚΟΝΙ
    ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
    ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ,ΚΑΙ ΓΚΑΛΟΠ ΘΑ
    ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΜΠΕΝΥ-ΛΟΥΣΚΟΝΙ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣEΙΣ ΤΩΝ
    ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Oλοι μαζί με τον Γιώργο,ενάντια στον κληρικό και συντηρητικό Βενιζέλο.Που ήταν αυτός ο κύριος ή ο κύριος Λοβέρδος όταν ο Σημίτης αγωνιζόταν ενάντια στον Χριστ΄΄οδουλο?2 ΠΑΠΑΔΟΠΑΊΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΠΗΧΗΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΗΤΑ ΡΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Syriza + KKE = 13%. HA, HA! Otan o Andreas P. "salagouse" ta "provata" tis aristeras ta kommata auta mazi den pianan oute to 7%.

    Aste tis dexamenes tou PASOK opws Syriza/KKE na gemisoune mexri panw. Einai kati san to "kazanaki" tis politikhs "toualetas" pou to travas na fygoun ta "xontra". O Giwrgos to travikse alla tou emeine h alysida sto xeri.

    Katse na analavei o Benizelos kai ta "ydravlika" palei tha doulepsoun to 2010! Tha mazepsei kai poly "pragma" h "lekani" mexri tote idiws an o Kwstakhs to riksei pali stis Pitses kai Souvlakia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε σεις έχετε μεγάλη πλάκα!!!!
    Στα ψυχαγωγικά sites πρέπει να σας καταχωρήσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΘΕΣΗN ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.
    ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ, ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΩ
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

    ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΔΡΥΜΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙΣ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς πασόκους.

    Βρε παιδιά ηρεμήστε λίγο.
    Μην παίζετε το παιχνίδι των δεξιών.
    Τα πράγματα είναι απλά.
    Ειναι μακράν η μεγαλύτερη ήττα του ΠΑΣΟΚ.Απλή λογική προυποθέτει παραίτηση του αρχηγού.Λίγη γενναιότητα δεν βλάπτει σ'αυτόν τον τόπο.Αν ο Γιωργάκης έχει αποφασίσει να συμπαρασύρει το ΠΑΣΟΚ στην κατηφόρα που έχει επιλέξει,κανείς σώφρων πασόκος δε θα τον ακολουθήσει.

    Το κίνημα πρέπει όσο πιο γρήγορα να μπεί σε νικηφόρα πορεία.

    Δυστυχώς με τον Γιώργο αυτό είναι αδύνατον.

    Οσο για τα παρατρεχάμενα λαμόγια που έχετε αναφέρει,μην ανησυχείτε.
    Ο Βενιζέλος θα τους χρησιμοποιήσει τώρα και μόλις νικήσει και δεν τους έχει ανάγκη,ξέρει πως να τους φερθεί.

    Ολοι ενωμένοι για μια νέα νικηφόρα πορεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πασοκια φαγατε οκτω χρονια τιμωρια
    για την σοφοκλεους.
    ερχονται αλλα οκτω χρονια γιατι
    καψατε την ελλαδα.
    συνολο δεκαεξι χρονια στην αντιπολιτευση...
    υπομονη..

    ο λαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. xaxaxaxaxa, E... Lae... XALARWSE, min eisai toso metriofrwn..... E RE TA DEXSIOPAIDA, Eeidan deyteri tetraetia meta tin epoxi tou Nwe kai EXOUN EKLEXSEI kommata mexri to 2020.

    A RE ZWA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το ΠΑΣΟΚ σαν κίνημα αλλαγής πρέπει να μάθει πρώτα απ'όλα να αλλάζει το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O ALHTHS O LOBERDOS DEN PAEI KALYTERA NA KREMASTEI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λέμε όχι στον άνθρωπο τον Μ.Μ.Ε.Στον ¨κακό" και αριβίστα Βενιζέλο.Γυάλιζε το μάτι του...χθες νύχτα, σαν σαρκοφάγο όρνιο.Ντροπή του.Είμαστε μια μεγάλη φίλων, έτοιμοι να αποχωρήσουμε από το ΠΑΣΟΚ αν εκλεγεί ο Βενιζέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι πολιτικές μωροφιλοδοξίες του Βενιζέλου θα οδηγήσουν σε διάλυση το ΠΑΣΟΚ. Τα κανάλια του Μερντοχ βάλθηκαν να εκλέξουν τον Βενιζέλο.

    Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πρέπει να στηρίξουν τον Παπανδρέου σε αυτή τη χρονική στιγμή. Ο Βενιζέλος είναι ξένο σώμα που μπήκε στο ΠΑΣΟΚ σε ύποπτη περίοδο και μόνος του στόχος ήταν η αρχηγία. Τίποτε δεν πρόσφερε στην παράταξη. Όπου βρέθηκε μόνο άστοχες κινήσεις έκανε.

    Το διεθνές κατεστημένο σχεδιάζει διάλυση του ΠΑΣΟΚ (εφαρμογή σχεδίου 1958 ΕΡΕ-ΕΔΑ) και ο μωροφιλόδοξος Βενιζέλος παίζει τον ρόλο αυτόν. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να περιμένει αλλαγή του διεθνούς σκηνικού (αμερικάνικες εκλογές) μετά ο Καραμανλής θα χάσει τα στηρίγματά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλά τα λεει ο Λουτράδης
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. KAPOIOI εδιναν μαχη για την νικη της μεγαλης δημοκρατικης παραταξης στους δρομους και στα εκλογικα κεντρα ως εκλογικοι αντιπροσωποι αγρυπνοι με σκοπο ουτε ενα ακυρο ψηφοδελτιο πασοκ και καποιο ι αλλοι δοσιλογοι προδοτες υποτιθεται πασοκοι πειρατες του πληκτρολογιου σε μια δυσκολη περιοδο προωθουν θεμα διαδοχης στο πασοκ ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. RE ANDRIKELO LOBERDE ANTE KAI KREMASOU NA ISIXASOUME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μέχρι σήμερα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει εξασφαλίσει την υποστήριξη των Αν.Λοβέρδο, Γ.Φλωρίδη, Χρ.Βερελή, Ν.Αλευρά, Κ.Κουλούρη, αλλά και των Μ.Νεονάκη και Σ.Σουμάκη, οι οποίοι και συναντήθηκαν μαζί του το πρωί της Δευτέρας.

    Θετική προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο ερμηνεύεται και η στάση της Βάσως Παπανδρέου, η οποία συναντήθηκε μεν με τον κ. Παπανδρέου, σε δηλώσεις της δε υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει συμφωνία «όχι μόνο για τα πρόσωπα, αλλά κυρίως για τους πολιτικούς όρους και τα βήματα μιας ριζικής ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ».

    Από την άλλη πλευρά, την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου στηρίζουν οι Απ.Κακλαμάνης, Χ.Καστανίδης, Γ.Ραγκούσης και Δ.Ρέππας. Στο πλευρό του κ. Παπανδρέου αναμένεται να σταθούν οι βουλευτές επικρατείας και οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, καθώς και οι Θ.Τσουρας, Στ.Τζουμάκας και Μ.Ξενογιαννακοπούλου.

    Ερωτηματικό παραμένει ακόμη ποια στάση θα κρατήσουν ο Θ.Πάγκαλος, ο Κ.Λαλιώτης, ο Μ.Ανδρουλάκης, η Μ.Δαμανάκη και η Φ.Γεννηματά, αλλά και ο Μ.Χρυσοχοϊδης, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας δήλωσε ότι θα στηρίξει «την προσπάθεια ανασυγκρότησης που ξεκίνησε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ακριβώς.Ξεπατωθήκαμε στην ορθοστασία χθες και οι Βενιζέλος και Σια ασχολούνταν με την πάρτη τους...Κοράκια μαύρα...σιχαμένοι εσείς και οι μηχανισμοί σας καταστρέψατε το κομματικό Πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΝΑΤΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ

    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ. Χα!Χα! χα!
    ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ !
    ΜΕ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 2004;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είναι ντροπή για την πατρίδα μας να εκτρέπεται η πολιτική ατζέντα της παράταξης σε εξτρεμιστικές ρητορικές διανθισμένες με γραφικότητες όπως του κ. Αλαβάνου. Λάθος μας που τον αφήσαμε τόσο καιρό χωρίς να τον υποβάλουμε σε κριτική λόγων και έργων.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο αληθινός εγγυητής της ενότητας και δεν είναι ανάγκη να επιστρατεύονται αυτόκλητες κάποιες φωνές από το παρελθόν που έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

    Επίσης είναι ποταπό για ένα πρόσωπο να ιδιοποιείται αγώνες, θυσίες και δαπάνες άλλων καλυπτόμενος πίσω από ένα νόμο που παραπέμπει σε άλλες εποχές με μοναδικό στόχο να εκλεγεί σε μια περιφέρεια που φαινόταν από καιρό πως θα εκπροσωπείτο από ένα βουλευτή. Αναφέρομαι στον Πειραιά.

    Καλό είναι κάθε άνθρωπος να γνωρίζει πότε να σταματά αλλιώς ξεπέφτει σε καρικατούρα, για να μην πω Καραγκιόζη.

    Δεκτός κάθε αντίλογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. λουτραδη σκασε γιατι θα στο βουλωσω εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. γραφικε λουτραδη με τη γελοια επιχειρηματολογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μπράβο του...για όλους αυτούς τους λόγους τον ψήφισα ενώ έχω υπάρξει ψηφοφόρος Ν.Δ. Σαμαρά, Σημίτη, ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Λουτραδάκη το νέο μουνάκι παπαγαλάκι. Σήμερα λέει αυτά αύριο θα λέει άλλα. Ότι λέει ο κόσμος αφού άποψη δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ του ΑΛΑΒΑΝΙΣΜΟΥ 'ξεχνανε' οτι στο ποσοστο τους ενσωματωθηκε και το ΔΗΚΚΙ που ειχε 1.80 στις προηγουμενες εκλογες....ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ οχι μονον ο απλυτος ΑΛΑΒΑΝΙΣΜΟΣ δεν πηρε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ (αφου οτι 'κερδισε' ητανε καθαρα η προσθεση του ποσοστου του ΔΗΚΚΙ)αλλα λειτουργησε σαν σουρωτηρι και οτι πηγε σε αυτον απο το θλιβερο πασοκ (περιπου 2 μοναδες) περασε χωρις να ακουμπησει και πηγε στο νεκροταφειο των ιδεων το ΚΚΕ...

    ΧΑΙΡΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Βενιζέλος= αρριβίστας, κοράκι, στυγνός επαγγελματίας της πολιτικής - με τη συμπεριφορά του κάνει τον ανεπαρκή Γιωργάκη να φαίνεται τελικά συμπαθητικός.

    Αν βγει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα είναι και η ταφόπλακά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 11.11

    Σιγά ρε το ΔΗΚΚΙ. Αυτό δεν είναι κόμμα αλλά απόκομμα. Άσε που δεν συμμετείχε ολόκληρο στο ΣΥΡΙΖΑ.

    Άσε λοιπόν τις μαλακίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. φαινεται ο λουτραδης οτι του λεει ο εργοδοτης του στην εφημεριδα κανει.παπαγαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ Ο ΛΟΥΤΡΑΔΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. καλά τα λεει ο λουτράδης..
    σας πονάει ρε πασοκια που σας γάμησε
    ο αλαβάνος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Re Loutradi aporw me tin alitia sou,
    pws tha ksana antikriseis pasoko sta matia re?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. index

    Μέτρο της ευστοχίας του άρθρου σου Χρήστο είναι οι προσωπικές επιθέσεις που δέχεσαι.

    Μαζί με τους φιλικούς μας χαιρετισμούς, όπως πάντα, συγχαρητήρια...

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. TOΥΣ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ του ΑΛΑΒΑΝΙΣΜΟΥ 'ξεχνανε' οτι στο ποσοστο τους ενσωματωθηκε και το ΔΗΚΚΙ που ειχε 1.80 στις προηγουμενες εκλογες....ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ οχι μονον ο απλυτος ΑΛΑΒΑΝΙΣΜΟΣ δεν πηρε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ (αφου οτι 'κερδισε' ητανε καθαρα η προσθεση του ποσοστου του ΔΗΚΚΙ)αλλα λειτουργησε σαν σουρωτηρι και οτι πηγε σε αυτον απο το θλιβερο πασοκ (περιπου 2 μοναδες) περασε χωρις να ακουμπησει και πηγε στο νεκροταφειο των ιδεων το ΚΚΕ...


    εκτος αμ και κανενας ΜΑΛΑΚΑΣ πιστευει οτι το ΔΗΚΚΙ ψηφισε ΛΑΟΣ... που ειναι το ΔΗΚΚΙ μαλακα αλαβανο οεο ? που πηγε ? εγινε ατμος και εξαυλωθηκε ?
    ΧΑΙΡΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΚΡΙΝΑ που δεν μπηκε η Κυρια Εφη Σαρρη στην βουλη, ητανε η μονη καταληλη και αρμοζουσα να απαντα στο επιπεδο του Αλβανου (Αλαβανου)...

    Την αλλη φορα θα φροντισουμε να ειναι, για να εχει ο απλυτος και καποιον στο επιπεδο του να μιλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 11.24

    Λες πολλές μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 11.25

    Πονάει ε;
    Πάρε μια ασπιρίνη και τα λέμε σε 2 χρόνια πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ποσα τσεπωσες λουτραδη για να γραφεις τετοιες μαλακιες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ του ΑΛΑΒΑΝΙΣΜΟΥ 'ξεχνανε' οτι στο ποσοστο τους ενσωματωθηκε και το ΔΗΚΚΙ που ειχε 1.80 στις προηγουμενες εκλογες....ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ οχι μονον ο απλυτος ΑΛΑΒΑΝΙΣΜΟΣ δεν πηρε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ (αφου οτι 'κερδισε' ητανε καθαρα η προσθεση του ποσοστου του ΔΗΚΚΙ)αλλα λειτουργησε σαν σουρωτηρι και οτι πηγε σε αυτον απο το θλιβερο πασοκ (περιπου 2 μοναδες) περασε χωρις να ακουμπησει και πηγε στο νεκροταφειο των ιδεων το ΚΚΕ...


    εκτος αν και κανενας ΜΑΛΑΚΑΣ πιστευει οτι το ΔΗΚΚΙ ψηφισε ΛΑΟΣ... που ειναι το ΔΗΚΚΙ μαλακα αλαβανο οεο ? που πηγε ? εγινε ατμος και εξαυλωθηκε ?

    ΧΑΙΡΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 11.24,

    Εσύ μην πάρεις ασπιρίνη.
    Πάρε μια βαζελίνη και έλα σε δυό χρόνια μαζί με τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 11.25

    Η κυρια Σαρρή είναι μάλλον στο δικό σου επίπεδο μαλάκα σκατόψυχε.
    Σε πόνεσε πολύ ο Αλαβάνος εεε; Έπρεπε να βάλεις λίγη κρέμα... αλλά δεν το σκέφτηκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 11.29

    Μας τα ξανάπες.
    Εσύ κάνε ένα κλύσμα τζατζίκι και να μην ξανάρθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. λουτραδη τοιχο τοιχο μην σε πετυχω. ΣΕ ΓΑΜΗΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 11.31

    Αμα τα κλάσεις του Χρήστου έλα κι εδώ, είμαστε πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προς Bloopers .

    Αγαπητοί φίλοι ,

    Σας ευχαριστώ και ανταποδίδω και τους χαιρετισμούς αλλά και τα συγχαρητήρια μερικοί δεν μπορούν να αντιληφθούν οτι γράφοντας απλώς την αποψη σου για κάποιο πρόσωπο ή για κάποια κατάσταση δεν καθίστασαι αυτομάτως ενεργούμενο, αλλά μάλλον κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια..
    Χρήστος Λουτράδης
    υγ-περιμένω και με χάρα το νέο σας μετεκλογικό χτύπημα ! άργησε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ρε λεχρίτες όλοι εσείς που βρίζετε αν νομίζετε ότι είστε καλύτεροι γιατί δεν βάζετε υποψήφιοι εσείς.ουτε τον ψήφο σας δεν θα πάρετε ρε λεχρίτες!!!
    Αντε στο διάολο τσογλάνια.

    Ο Αλέκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. λουτραδη ερχομαστε για μεγαλο γαμησι
    παπαγαλε τσιρακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. index

    Χρηστάκο, πήξαμε λόγω εκλογών και "πρωτεύουσας απασχόλησης".

    Εμείς να το ξέρεις, ίσως λόγω δουλειάς αναγνωρίζουμε και στηρίζουμε την ελεύθερη σκέψη ακόμα κι αν διαφωνήσουμε.

    "Κτύπημα" έρχεται απόψε από τον καλοσυνάτο μεν αλλά ζοχαδιακό δε SNB μας που μάλλον κοιμάται...

    KL
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. idios poutsos gamaei loutradi-loverdo.poustes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Με συγχωρειτε αλλα εγω εξακολουθω να ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΚΡΙΝΑ που δεν μπηκε η Κυρια Εφη Σαρρη στην βουλη, ητανε η μονη καταληλη και αρμοζουσα να απαντα στο επιπεδο του Αλβανου (Αλαβανου)...

    Την αλλη φορα θα φροντισουμε να ειναι, για να εχει ο απλυτος και καποιον στο επιπεδο του να μιλα..

    Μεχρι τοτε θα τον αγνοουμε και εμεις και ο Ελληνικος λαος ..

    Ο ΑΛΑΒΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΚΚΙ ΣΤΟ ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΡΟΖ ΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Χα Χα κλαίνε τα πασοκάκια. Άρχισε η αντεπίθεση της Αριστεράς κορόϊδα και ο δικός σας κατήφορος. Αν νομίζετε ότι το 38% που πήρατε είναι ο πάτος σας είστε βαθιά νυκτωμένοι. Περιμένετε κανά δυο εκλογές ακόμα και δε θα φτάνετε ούτε το 30% (ακόμα και αθροιστικά γιατί μέχρι τότε θα είστε τουλάχιστον δυο κόμματα).

    Χαιρετίσματα στον Τούρκογλου

    VIVA ZAPATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Άντε το περιμένω..ως..SNB...περιμένω..θα έχει πολύ υλικο μυρίζομαι...!!!
    Χρήστος Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. 11.40

    Βάλτε το καλτσόν σας κι ελάτε μετά από δω να σας το σκίσουμε!

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ειμαι ο χρηστος λουτραδης που μου αρεσει ο πουτσος.μου αρεσει να με γαμανε σκληρα και να ξυριζω την κορμαρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Χασαμε την Κυρια Εφη Σαρρη , να χασουμε και τον γιωργακη ? και με τι θα γελαμε ρε παιδια μετα ? μονο με τον Αλβανο ? (Αλαβανο) ? δεν λεει...γιαυτο ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!

    γιωργακη come back dear , μετανοιωσαμε , σε θελουμε παλι αρχηγο στον καρναβαλο του πασοκ... do not go away , come back sunny boy !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ειμαι ο χρηστος λουτραδης που μου αρεσει ο πουτσος.μου αρεσει να με γαμανε σκληρα και να ξυριζω την κορμαρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. index

    11.45
    Είσαι ο γνωστός μαλάκας χαμαιλέοντας που δεν φτάνεις ούτε μια τρίχα από τ' αρχίδια αυτών που με πλαστοπροσωπία αντιποιείσαι!

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ειμαι τσιρακι του αναστασιαδη τι να κανω αφου με πληρωνουν αυτα λεω

    χρηστος λουτραδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. 11.49

    Ρούφα κι έρχεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 11.48

    σε βλεπω τραλλιαρη χρηστο...σου εχω μιλησει για τον τσυριζα ? εκει θα βρεις και αλλα τρελλα 'αγορια' γλυκε μου να γινετε πολλες, ο Αλβανος (Αλαβανος ) ετοιμαζεται να σας επιτρεψει να παντρευεσθε κιολας λουγκρες μου... παιδια μονο δεν μπορει να σας κανει , αλλα κατι θα σκεφθει το ατιμουλικο και γιαυτο.. ισως υιοθετησετε αυτα με τις κουκουλες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. αυτο το ΤΣΥΡΙΖΑ ρε παιδια τι ειναι ? το κλουβι με τις 'τρελλες' ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 11.51

    Συνέχισε να ρουφάς, είσαι σε καλό δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Κύριε Λουτράδη τι είναι αυτά που γράφετε?
    Με αιφνιδιάζετε!!!
    Εσείς ως τώρα είστε εξαιρετικός και νηφάλιος αναλυτής.

    Ποιος Αλαβάνος ?

    Δύο τινά συμβαίνουν:
    - Είτε δεν έχει αντιληφθεί οτι η πρόσκαιρη και συγκυριακή άνοδος του Συνασπισμού οφείλεται αποκλειστικώς και μόνον στις διαρροές των δυσαρηστημένων του ΠΑΣΟΚ προς τα αριστερά ως ψήφος διαμαρτυρίας,
    - Είτε το αντιλαμβάνεται και εν γνώσει του ψεύδεται θέλοντας αλαζονικά να καυχηθεί για μια ανύπαρκτη επιβεβαίωση της υβριστικής και εξωπραγματικής του πολιτικής. (Επ ΄αυτού ρωτήστε και τον Νίκο Κωνσταντόπουλο και θα σας πει !!!)
    Η Ελλάδα πάντοτε είχε σαν Χώρα και σαν λαός έναν κεντροδεξιό έως δεξιό προσανατολισμό και ουδέποτε επικρότησε ή ανέχθηκε αριστερές ή έστω κεντροαριστερές τάσεις.

    Μολονότι ο δυισμός Αριστερά - Δεξιά στην εποχή μας έχει τόσο νόημα όσο η διάκριση Βόρειος -Νότιος οφείλω να σας επισημάνω ότι σε όλη την Ευρώπη η Αριστερά (όπου δεν έχει αλλάξει ακόμα όνομα) και οι πολιτικοί τύπου Αλαβάνου θεωρούνται γραφικοί ως ανάμνηση ενός παρελθόντος όπου επικρατούσαν οι λαϊκές κινητοποιήσεις και τα συγκρουσιακά πρότυπα ως μέσα επίλυσης των κοινωνικών προβλημάτων.

    Σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία όπου όπως πολύ σωστά ο Milton Friedman έλεγε "everybody has to make a dollar" λογικές Αλαβάνου δεν προωθούν την οικονομική ανάπτυξη, στρεβλώνουν την πρόοδο, και μυρίζουν Σοβιετική ναφθαλίνη!!!

    Επιπλέον θα ήθελα να προσθέσω διότι πραγματικά με ξαφνιάσατε με αυτό το post σας ότι η συνασπισμένη παρεούλα των μεταλλαγμένων νεοταξιτών «αριστερούληδων» (της ρηχής και προσχηματικής αντιαμερικανικής και αντιπολεμικής αερολογίας και του ρητού «ΝΑΙ» σε ΟΛΑ τα ηγεμονικά προστάγματα: ΝΑΙ στο Σχέδιο Χάνεϋ-Αννάν, ΝΑΙ στην έξωθεν διατεταγμένη «ελληνοτουρκική φιλία», ΝΑΙ στο «νεοκυπριακό» ιδεολόγημα, ΝΑΙ στην «Μακεδονία» των Σκοπίων, ΝΑΙ στην παράδοση Οτζαλάν, ΝΑΙ στην συγκυριαρχία στο Αιγαίο, ΝΑΙ στις «μειονότητες», ΝΑΙ στην ασύδοτη λαθρομετανάστευση και εθνομετάλλαξη της χώρας μας, ΝΑΙ στην αναθεώρηση / κατασκευή της Ιστορίας κ.ο.κ.!!!) ξέρει καλά την δουλειά της! Ακόμη και αν τώρα δεν υπηρετούν – ως ιστορική νομοτέλεια – την οικοδόμηση της «αταξικής σοσιαλιστικής» αλλά της «μετα-εθνικής παγκόσμιας κοινωνίας». Ακόμη και αν δεν προσκυνούν πια την «Μεγάλη Προλεταριακή Σοβιετική Πατρίδα», αλλά την “Global Governance”! Την δουλειά, όμως, την έμαθαν άλλοτε, και την κατέχουν καλά: Οργουελλική Καινογλώσσα (New Speak), Λευκές Σελίδες κατά το πρότυπο της σοβιετικής ιστοριογραφίας, «δολοφονία χαρακτήρων» κ.ο.κ.

    Κατά τρόπον σκανδαλώδη για τους «ταλιμπάν» του Αναθεωρητισμού – και για τους προστάτες τους, Αλαβανο-Μπίστηδες και Μαριέττες – οι απλοί πολίτες («λαουτζίκος», «νοικοκυρές», «βοσκοί», «αλευρομάγειροι», «απόστρατοι» κ.λ.π.) έχουν το ...απύθμενο θράσος, καίτοι «μη ειδικοί» (!!!) να έχουν άποψη για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, και να την εκφέρουν! Ενώ «όλοι οι ιστορικοί συμφωνούν», όπως ωρύονται Ρεπούσες, Κουλούρες και Αλαβάνοι – ψευδώς φυσικά, και με την γνώριμη ασύστολη αλαζονεία που χαρακτηρίζει ένα βαθύτατα δημοφοβικό και αποκομμένο από τον Λαό «κόμμα των ελίτ», όπως είναι ο "Συνασπισμός".

    Θα ήθελα την απάντησή σας επ΄αυτών.


    Κοσμάς Αθανασόπουλος
    Αναλυτής πληροφοριών - Διεθνολόγων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. eides τι μαλακας ειναι ο λουτραδης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. αυτο το ΤΣΥΡΙΖΑ ρε παιδια τι ειναι ? το κλουβι με τις τρελλες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Με συγχωρειτε αλλα εγω εξακολουθω να ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΚΡΙΝΑ που δεν μπηκε η Κυρια Εφη Σαρρη στην βουλη, ητανε η μονη καταλληλη και αρμοζουσα να απαντα στο επιπεδο του Αλβανου (Αλαβανου)...

    Την αλλη φορα θα φροντισουμε να ειναι, για να εχει ο απλυτος και καποιον στο επιπεδο του να μιλα..

    Μεχρι τοτε θα τον αγνοουμε και εμεις και ο Ελληνικος λαος ..

    Ο ΑΛΑΒΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΚΚΙ ΣΤΟ ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΡΟΖ ΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. index

    Βρε καλώς τον!
    Παιδιά έσκασε μύτη ο αναλυτής διεθνολόγων!
    Καλώς τον θαυμαστή του Φράϊντ-μαν του μπατ-μαν και του σπάϊντερ-μαν που μια ακόμα φορά μας έπρηξε στα τσιτάτα τις διακυρήξεις και την συκοφαντία δια της μαλακιολογίας.

    καζανάκι να πάνε κάτω.

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. index

    Ενα τελευταίο. Είναι αλήθεια οτι η Γιαννάκου (στον αγύριστο) είναι πρώην "εσ" όπως και ο Μπίστης.
    Δεν φταίμε εμείς κύριοι που περιμαζεύετε τα σκατά που εμείς αποβάλουμε.

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Αγαπητέ φίλε bloopers ζητώ συγγνώμη για το "Διεθνολόγων" το σωστό είναι Διεθνολόγος.

    Ενίσταμαι για το "συκοφαντικό".
    Και θα ήθελα να το συζητήσουμε.

    Ο Αλαβάνος εκπροσωπεί μια ειδική "Αριστερά".

    Για αυτού του είδους την «Αριστερά», λοιπόν, το «τέλος» της πάλαι ποτέ μαρξιστικής πολιτικής θεολογίας, ο υπέρτατος νομοτελειακός σκοπός της παγκόσμιας αταξικής κοινωνίας, έχει αντικατασταθεί από το νέο «τέλος», το νέο τελικό στάδιο της ανθρωπίνης προοόδου και ιστορίας – και συνάμα, νέο υπέρτατο σκοπό προς επίτευξιν: την παγκόσμια μετα-εθνική και πολυ-πολιτισμική κοινωνία. Πρόκειται για μία ακόμη, εκκοσμικευμένη ριζοσπαστική προτεσταντική «αίρεση», από αυτές που κατά καιρούς και εποχές ενεφανίσθησαν στο ιστορικό προσκήνιο. Το φαινόμενο δεν είναι δα νέο, και έχει επαρκώς μελετηθεί, πρωτίστως από την αμερικανική διανόηση – από την πρώτη φορά που ο εξτρεμιστικός, χιλιαστικός προτεσταντισμός δίδει την θέση του σε ένα κοσμικό, πλέον, «πολιτικό» κίνημα, τον Προοδευτισμό («Progressivism»), στις ΗΠΑ κατά το δεύτερο ήμισυ του 19ου αιώνος, μέχρι τον «Εκκοσμικευμένο Καλβινισμό της Νέας Αριστεράς» (Secularized Calvinism of the New Left), κατά τις τελευταίες δεκαετίες του 20ού αιώνος.

    Η τωρινή «αίρεση» του Ολοκληρωτικού «Μετα-Εθνικού Προοδευτισμού» («Postnational / Transnational Progressivism», κατά τον John Fonte, ή απλώς «Progressivism», κατά τον Παναγιώτη Κονδύλη) δεν υστερεί ούτε σε ολοκληρωτική και μανιχαϊστική αντίληψη του κόσμου ούτε σε ιεραποστολικό ζηλωτισμό και φανατισμό ούτε σε ιδεοληπτική μονομέρεια ούτε σε ανελεύθερες και αντιδημοκρατικές πρακτικές από τις προηγούμενες. Απ’ εναντίας! Οι «ταλιμπάν» του «Μετα-Εθνικού Προοδευτισμού» διακατέχονται εμφανώς από όλα τα τυπικά για κάθε πολιτική θεολογία σύνδρομα, αλλά στην νιοστή: επηρμένο ελιτισμό, αυτοσυνειδησία πεφωτισμένης δεσποτείας, βαθύτατη οικειοφοβία και δημοφοβία, και συνακόλουθη απύθμενη περιφρόνηση και απέχθεια προς τον «λαουτζίκο» (τις «νοικοκυρές», τους «κτηνοτρόφους», τους «αλευρομάγειρους», τους «μη ειδικούς», που ακούσαμε και ακούμε αυτόν τον καιρό από Αλαβάνους, Ρεπούσες, Μπίστηδες, Κουλούρες και Σία!!!).

    ΑΝ μπορούσαν, οι άνθρωποι αυτοί δεν θα «περιορίζονταν», όπως τώρα, «μόνον» στην καταχρηστική και ασύδοτη εκμετάλλευση όλων των Ιδεολογικών Μηχανισμών του Κράτους, που ελέγχουν ασφυκτικά όσο και αδιατάρακτα τις τελευταίες δεκαετίες, και στην ιδεολογική τρομοκρατία, για να επιτύχουν την άνωθεν (και εις πείσμα των πολιτών) επιβολή των δογμάτων και ιδεοληψιών τους. ΑΝ μπορούσαν, θα προχωρούσαν ακόμη περισσότερο, σύμφωνα με την ολοκληρωτική πολιτική θεολογία τους, και θα μας έκαναν ό,τι έκαναν στους αντιφρονούντες σε άλλες εποχές οι ομογάλακτοί τους, ζηλωτές προτέρων πολιτικών αιρέσεων του Προοδευτισμού: Θα μας ενέκλειαν σε γκουλάγκ και σε ψυχιατρεία! Είναι πολλαπλώς εύγλωττη η πρώτη αντίδραση του γνωστού αποδομιστή προφέσσορα Αντώνη Λιάκου: Κατήγγειλε, από των στηλών του «Βήματος» (του Συγκροτήματος των συνεργατών της Κατοχής), τους τολμήσαντες να εκφέρουν αντίθετη άποψη ως ...«ψυχωτικούς»!

    Ειρήσθω δε – διόλου εν παρόδω – ότι ουδόλως φαίνεται να προβληματίζει τους «διανοουμένους» αυτής της μετηλλαγμένης, μετα-εθνικής, μετα-νεωτερικής «Αριστεράς» ότι και τα δόγματά τους και η πορεία υλοποίησής τους εγκυμονούν τεράστιες ζημίες μεν για τους λαούς, ενώ συνάδουν απολύτως προς τα σχέδια γεωπολιτικών αναδιατάξεων περιοχών και λαών, που εκπονούν οι Ηγεμονικές Δυνάμεις αλλά και προς εκείνα της υπερεθνικής κερδοσκοπούσης ολιγαρχίας. Η αποδόμηση της εθνικής «αφήγησης» και η αναγόρευση του ιστορικά διαμορφωμένου έθνους σε δήθεν φανταστική και ιδεολογική «κατασκευή»(!), καθώς και η συνακόλουθη αναγόρευση της υπερεθνικής / μετα-εθνικής αυτοκρατορικής διακυβέρνησης και της «πολυ-πολιτισμικής» κοινωνίας (π.χ. της οθωμανικής) σε ύπατο δόγμα του Ολοκληρωτικού «Μετα-Εθνικού Προοδευτισμού» και, κατά συνέπειαν, σε νέο ύψιστο εσχατολογικό σκοπό προς επιδίωξιν και επίτευξιν (μετά την κατάρρευση της προγενέστερης, μαρξιστικής-λενινιστικής πολιτικής εσχατολογίας) συνιστά μία ασύλληπτη όσο και επικίνδυνη ιστορική αναστροφή: την επιστροφή από ένα προηγμένο στάδιο ιστορικής εξέλιξης (το στάδιο του νεωτερικού δημοκρατικού και συνταγματικού έθνους-κράτους) στο προγενέστερο, προ-δημοκρατικό, στάδιο του μεσαιωνικού Reich.

    Αυτά είναι συκοφαντίες ?

    Κοσμάς Αθανασόπουλος
    Αναλυτής πληροφοριών - Διεθνολόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Kύριε Αθανασόπουλε,

    Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια .
    Δεν θεωρώ το ΣΥΡΙΖΑ τόσο επικίνδυνο κόμμα οπως το περιγράφεται αν και δεν συμφωνώ με ολους του τις ιδέες οπως και δεν συμφωνώ και με την Ν.Δ , το ΠΑΣΟΚ .
    Θεωρώ πολύ πιο επικίνδυνο το ΛΑΟΣ κ.Αθανασοπουλε.
    Εκτίμησα τον αλαβάνο και τον έκρινα ως το μονο νικητή των εκλογών γιατί είχε την πολιτική δυναμη να θέσει μια αντζέντα , άσχετο αν συμφωνεί κανεις ή οχι , εγώ συμφωνώ σε πολλά , και να κριθεί για αυτό , για μια αντζέντα που δεν έθεσε το ΠΑΣΟΚ ποτε για αυτο και έχασε .
    Ο δυισμός στις ημέρες ειναι Προοδος ή συντήρηση θεωρώ οτι του ΣΥΡΙΖΑ το ποσοστό ενδέχεται να ειναι συγκυριακό αν δεν καταφέρει να θεσπίσει ενα προγραμματικό λόγο ρεαλιστικό και προοδευτικό συνάμμα. Αλλά επιμένω ειναι νικητής γιατι τόλμησε.
    Διαφωνείτε?
    Χρήστος Λουτράδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. το μονο που συμφωνω ειναι οτι εισαι πολυ μαλακας λουτραδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ποσα παιρνεις με αυτα που γραφεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Bloppers,
    ευχαριστω..για την στήριξη...έχει πλακα η λάσπη..ειδικά οταν συνειδητοποιείς οτι πρέπει να ειναι και απο ενα άτομο..
    μα καλά καλλίτερη δουλεία δεν έχει?ρε σεις bloopers που είστε και του σατυρικου
    στην μαλακία απαντάς με σάτυρα ή με απάθεια>?
    Χρήστος Λουτράδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Αγαπητέ κ. Λουτράδη
    Υπό αυτήν την έννοια και τις παρασχεθείσες διεκρινήσεις ναι συμφωνώ μαζί σας και προσυπογράφω και εγώ την άποψή σας για το ΛΑΟΣ.

    Ευχαριστώ

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. LOYTRADH ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ.Η ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ελεεινε λουτραδη ερχεται το τελος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ρε ζώα, δεν παίρνετε χαμπάρι με τίποτα. Συνεχίζετε να χλευάζετε την αριστερή και προοδευτική σκέψη.
    Αυτό είναι δυστυχώς το επίπεδό ορισμένων εδώ μέσα και πραγματικά λυπάμαι.
    Χρήστο συνέχισε το ίδιο ελεύθερα και το ίδιο αταλάντευτα.
    Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να επέλθει η ποιότητα που προσφέρεις.
    γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Λάθος πρώτο, αναφέρεστε προς τεκμηρίωση των ισχυρισμών σας σε θεωρίες/φιλοσοφίες που δεν συνηγορούν στον αντικρουόμενο ισχυρισμό αλλά το αντίθετο.

    Λαθος δεύτερο συκοφαντικό, επιμένεται στην αναφορά ονομάτων που δεν έχουν σχέση τουλάχιστο τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Λάθος τρίτο, ένα τόαο μεγάλο κείμενο αν αντικρουστεί αναλυτικά ανα παράγραφο μάλλον θα φάμε ξύλο.

    Λάθος τέταρτο, εκφραζετε σε σημείο του κειμένου σας απειλές η φόβους που θυμίζουν άλλες εποχές για την πατρίδα μας - κάτι από θεωρία Γεωργαλά για γκούλαγκ και ψυχιάτρους.

    Λάθος πέμπτο, στην προσπάθειά σας να καθυβρίσετε χρησιμοποιήτε όσο το δυνατόν περισσότερους επιθετικούς προσδιορισμούς που τελικά χάνει κανείς τι προσδιορίζουν.

    Λάθος έκτο, κύκλος 360μ η τελευταία παράγραφος, προφανώς δεν χωρούσαν αλλού τα επίθετα.

    Πολύ σωστά, καταλήγετε με το ραίχ, κοντέψαμε να πιστέψουμε ότι σας ενδιέφερε ο διάλογος, ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση περί της συκοφαντίας.

    περί του "ειρήσθω", ε, όχι γιατί αν είσαστε "αυτός" τότε ήδη γνωριζόμαστε προσωπικά πράγμα που τώρα το απεύχομαι.

    KL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. αντε και γαμησου και εσυ δεν θελω στηριξη.

    χρηστος λουτραδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. 12.27

    αντε και γαμησου και εσυ δεν θελω στηριξη.

    χρηστος λουτραδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Κε Αθανασόπουλε φαίνεται πολύ αφελές να πιστεύει κανείς ότι στην εποχή μας έχουν εκλείψει οι μαχητικές κινητοποιήσεις και οι αριστερές πολιτικές. Δεν έχετε ακούσει τίποτα για Γένοβες, Φλωρεντίες και χώρες της Λατινικής Αμερικής;

    Φοβάμαι πως η κριτική με ιδεολογικοθρησκευτικούς όρους όπως προτεσταντισμός, χιλιαστές κλπ, υποκρύπτει μια ρομαντική θρησκοληψία που, ανεξαρτήτως προθέσεως, μπορεί να εξελιχθεί σε νεοφασισμό.

    Κατά τ' άλλα το γλωσικό σας ύφος δε συνάδει και πολύ με την κριτική σας στην ελιτίστικη διανόηση των καλβινοαριστερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Χρήστο,

    Το ερώτημα αυτό το απαντάει μόνος του.
    Αν συμμετέχεις στον σχολιασμό μπορείς (άποψη μου) να χρησιμοποιήσεις εργαλεία που χρησιμοποιούν και οι άλλοι. Εμείς έχουμε μια άλλη κύρια δραστηριότητα και αυτό μας βοηθάει να βλέπουμε τα πράγματα με λίγο χιούμορ. Στο θέμα της πολιτικής δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα παρά το ότι έχουμε μία προτίμηση. Αυτό σε συνδυασμό με το κατ' επάγγελμα χιούμορ, μας εμπλουτίζει σε "υλικό" εδώ και εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Αγαπητέ KL

    πράγματι το κείμενο είναι μεγάλο και δέχομαι την παρατήρηση.

    Πράγματι ορισμένα ονόματα δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά είτε ενστερνίζονται είτε εξυπηρετούν απόψεις του.

    Δεν νομίζω οτι γνωριζόμαστε διότι έχω αρκετά χρόνια που δουλεύω εκτός Ελλάδας.

    Κοσμάς Αθανασόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Θα έχει απίστευτη πλάκα Χρήστο τι έχουν να ρίξουν όλοι αυτοί που σου επιτίθενται τώρα, το βράδυ όταν ανέβει του snb.

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ωχ..
    θα έχουν δουλεία οι υβριστές δηλαδή χαχαχα
    περιμένω τον SNB Ξύπνησε?
    Χρήστος Λουτράδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ELA LOYTRADI ΜΙΣΘΟΦΟΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. kala re paidia
    exei stoxopoihsei enas malaks tosi ora ton loutradi kai asxoleiste asxoloume me psixologia kai einai fanero oti o an9rwpos afenos men einai ENAS kai afeterou pasxei..to paidi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ο λουτραδης ποιος ασχολειται μαζι του.ενας χρηματοδοτουμενος μαλακας.τσιρακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. μα αρέσει που καθιέρωνεται τον λουτράδη με την λάσπη σας..
    ΜΠΡΑΒΟ..
    μηπως σας πληρώνει αυτός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ρε ζώα, δεν παίρνετε χαμπάρι με τίποτα. Συνεχίζετε να χλευάζετε την αριστερή και προοδευτική σκέψη.
    ...

    Συμφωνώ και επαυξάνω.... Δεν μας δίνετε και μερικά ιστορικά παραδείγματα αγαπητέ κύριε για το πως εκφράστηκε αυτή η προοδευτική σκέψη στον τόπο μας ή αλλού; Με τις μεταγραφές στα κόμματα για διασφάλιση της έδρας μήπως;
    Με τα Prada να μιλάμε στις φτωχογειτονιές για λαικά δικαιώμτα; Με τον αριθυμό των βιλλών στην Μύκονο ή των ακινήτων εν γένει;

    Όσο για τον Λουτράδη και τους μπλούπερ δικό τους το μαχαίρι άρα δικό τους και το πεπόνι. Οι μεν θα κάνουν αβάντα στον δε και ούτω καθεξής όταν θα ακούγεται άλλη φωνή. Και ότι χαλάει την συνταγή το βάζουνε στη μέση για συνδιασμένο πρόγκηγμα.

    Όσο για τον ΧΛ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα πάει μπροστά γιατί κατάλαβε το πως παίζεται το παιχνίδι. Τη δουλειά του δημοσιογράφου εννοώ.

    Κάτι Διαμαντοπούλου, κάτι Αλαβάνος ολίγη από ΠΑΣΟΚ, ποιός έχει σειρά τώρα; Α ο Μπίστης μήπως;

    ΑΘηναίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. τι ειννοείς αθηναίε περί δημοσιογραφίας?
    για κάντο λιανά γιατί εγώ δημοσιογράφος ειμαι δεν θεωρώ τον λουτράδη κινδυνο και δεν δέχομαι να με θεωρείς και να κρίνεις εσυ ως πουλημένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Συμφωνώ απόλυτα για Αλαβάνο. Ο μέχρι πρότεινος γραφικός ΣΥΝ δείνει μαθήματα πολιτικής ουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ο κ. Κοσμάς Αθανασόπουλος έκανε μια πολύ καλή ανάλυση για το τι ακριβώς είναι ο ΣΥΝ, αν και ο χώρος εδώ δεν προσφέρεται για πολλούς και διαφόρους λόγους.
    Κρίμα που κάποιοι δεν μπορούν να αντέξουν την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Συμφωνώ με τον 7.51 ,εξαιρετική ,σύντομη αλλά περιεκτική η ανάλυση του κ.Αθανασόπουλου για τον Συν .Μάλλον αποτυχημένη η προσπάθεια απάντησηςτου KL ,να γράψει κάτι άρον άρον ,δεν έχει σημασία τι,αρκεί να απαντήσει ,δεν βλέπει ότι δεν είναι άξιος "αντίπαλος" του.
    Αθηναίε να γράφεις συχνότερα!
    Μπλούπερς ,οι μεγάλες προτάσεις ΔΕΝ προσδίδουν βαρύτητα στα γραφόμενά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Μπράβο ρε Αθανασόπουλε,

    πες τα ρε φιλαράκο που μας έχουν ζαλίσει οι Συνασπιστές με τα Cohiba στο στόμα και τα rolex στα χέρια.

    Είναι επικίνδυνοι οι τύποι εκτός από γραφικοί που λές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. πλακώσαν και τα φασιστάκια..
    θα σας λιανίσει ο αλαβάνος πάλι αυτήν την τετραετία και θα φωνάζετε..κότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΕΣΥ ΑΝΑΓΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΑΛΗΤΕΙΑ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ .ΤΣΙΡΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. λουτραδη κανε παρεα με την ομαδα των κλικαδορων αλητων δημοσιογραφων.πληρωμενος αλητης εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Καλώς τον χτεσινό μαλάκα που ξανάρθε σήμερα να ξαναβρίσει για να φαίνεται "πολλοί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. λουτραδη τα φαρμακα σου τα παιρνεις σωστα??

    ψυχακια.η ψυχοπαθεια σου ειναι μεγαλου βαθμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. λουτραδη απο δημοσιογραφια ξερεις?

    αυτο που κανεις στο πρεσσ δεν ειναι δημοσιογραφια.ειναι αλητεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. BLOOPERS ΠΕς ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΑΓΙΟΝ .ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. BLOOPERS ΠΕς ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΑΓΙΟΝ .ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. 1:53 πμ

    Το τι δέχεσαι εσύ ή ο οποισδήποτε δημοσιογράφος ποσώς με ενδιαφέρει. Οι πράξεις μας και όχι τι λέμε μας χαρακτηρίζουν και αν δεν το καταλαβαίνεις κακό του κεφαλιού σου. Τι δεν κατάλαβες;

    Προσπαθώ ανεπιτυχώς να βρώ κάποιο άρθρο ενός αμερικανού δημοσιογράφου των αρχών του 20ου αιώνα, που εξηγούσε πολύ ωραία γιατί οι πρώτοι πουλημένοι είναι οι δημοσιογράφοι επειδή αυτό που γράφουν συχνά είναι διατεταγμένη υπηρεσία. Αν γράφανε την αλήθεια θα μένανε άνεργοι....

    8:51 πμ

    Άγνωστε φίλε σε ευχαριστώ για τον καλό σου λόγο. Συχνά όμως δεν υπάρχει λόγος για να γράψω κάτι γιατί:

    α) με κάλυψαν οι προηγούμενοι πολύ όμορφα.

    β) Η πόλωση είναι απίστευτη και δεν έχω διάθεση να αρχίσω τα γαμοσταυρίδια με τον κάθε άπραγο.

    γ) λόγω πρόσφατης παλινόστησης όταν ξεκινάει ένα νήμα με έντονο διανοουμενίστικο ύφος με κουράζει γιατί έχω ξεσυνηθίσει τις ελληνικούρες, η πολιτική μου ενημέρωση για την Ελλάδα είναι αποσπασματική και πολλά δεν τα γνωρίζω κλπ.

    4) Συχνά παίρνω θέση όταν θεωρώ ότι κάποιος που εκφέρει τη άποψή του τρώει κράξιμο αναίτια.

    Όσο για τον Αλαβάνο είναι "μεγάλη" προσωπικότητα και αυτός και το κόμμα του. Θα αναφέρω ένα δύο σύντομα γεγονότα αν και μια τωρινή ενδιαφέρουσα παρουσίαση θα βρείτε στο μπλογκ του εξαποδώ (με το οποίο δεν έχω καμμία σχέση).

    Το 1989 ο Μοντ έγραφε για τα προβλήματα που δημιουργούσαν οι Αλβανοί στους Σέρβους στο Κόσοβο. Το 1999 ξεκίνησε ο βομβαρδισμός της Σερβίας από το ΝΑΤΟ τον οποίο υποστήριξε ο ΣΥΝ αλλά και άλλοι πουλημένοι. Ο λόγος ήταν για 100.000 δολοφονημένους Αλβανούς. Η κατοπινή ιατροδικαστική έρευνα από την ΕΕ στους μαζικούς (;) τάφους ανεύρε 2.500 πτώματα ανάμικτα (Σ κ Α). Με ένα ψέμμα πρόφαση λοιπόν διαλύθηκε μια χώρα ενώ περίπου 3.500 ήταν οι παράπλευρες απώλειες (λευκή βίβλος εκ. ΓΣΕΕ).

    Αυτό, μόνο κόμμα δοσίλογων και γερμανοτσολιάδων θα μπορούσε να το κάνει.

    Με δυό λόγια η ύπαρξις τους είναι επικίνδυνη για μένα και ότι αγαπώ σε αυτή την χώρα. Έζησα χρόνια έξω και αντιδρώ σε πολλά κακώς κείμενα κλπ. αλλά για κάθε σπιθαμή εδάφους εδώ, πολλοί πατριώτες έδωσαν την ζωή τους συχνά χωρίς καν αναγνώριση.

    Δεν μπορούν μερικοί καλοζωισμένοι, εύποροι και βιτσιόζοι μικροαστοί με υπαρξιακά προβλήματα να μου δίνουν μαθήματα συμπεριφοράς και τα κάνουν όλα ίσιωμα στο όνομα μιας ιδεολογίας που έχει μπει στο σκουπιδοντενεκέ εδώ και μια 20ετια.

    Ο Αλαβάνος διαμαρτύρεται για τις συνθήκες ζωής των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Γιατί δεν τους παίρνει στο σπίτι του (54 έχει) να τους κοιμίσει και να τους ταϊσει αυτός ή ο Μπίστης αλλά τους στέλνει για σύτιση στο πρυτανείο;

    Και με ποιόν θα ασχοληθούμε και θα ξοδέψουμε, με το λαθρομετανάστη Κούρδο, Πακιστανό, Μαροκινό ή με τον Έλληνα πυρόπληκτο; Το 19,6 % είναι φτωχό στην Ελλάδα, γιατί θα πρέπει να πληρώνει γι' αυτούς που φέρνουν εδώ επ'αμοιβή οι νταβατζήδες του συστήματος;

    Η Ελλάδα είναι πρώτη στη μαύρη εργασία.

    Αυτό σίγουρα ωφελεί τον εργαζόμενο Έλληνα που συχνά πρέπει να δουλεύει σε 2 δουλιές ο ίδιος και η γυναίκα του να καλύψει τα έξοδα της οικογενείας του;

    Και που του κάνει αθέμιτο ανταγωνισμό ο Πακιστανός που έρχεται και μπορεί και ζει με 300 Ε πολύ καλύτερα από την χώρα του. Ναι δεν λέω αλλυλλεγγύη αλλά όχι να εξισώνεται το βιοτ. επίπεδο μου με του Πακιστανού ή του Φιλιπινέζου. Γιατί εκεί με 2~3000 Ε τον χρόνο είσαι εύπορος. Στην Ελλάδα με 3000 Ε το χρόνο τι είσαι;

    Αθηναίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ο νικητής μπήκε στη Βουλή στις 5:30 το πρωί
    μωρέ ένα νικητή

    Τι μαλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ο κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ειναι η πουστρα της Βαλαωριτου και ποωθει φοιτητριες σε πολιτικούς!!
    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ τον καλύπτει γιατί τρώνε παζί τις "μίζες" από τα εκλεκτορικα σώματα όταν ψηφίζουν δεξιούς καθηγητές.
    Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ !!!
    Ο κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ???? ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΑ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ??ΠΟΥΣΤΡΑ Βασιλη Κουλαιδή ήρθε το τέλος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ηλιθια καραγκιοζακια ο λουτραδης την αποψη του ειπε.δεν εχει αυτο το δικαιωμα; ου να χαθειτε νεοφασιστες ρουφιανοι της ανυπαρξιας σας που ξεσαλωνετε κρυμενοι πισω απο τη πολιτικη σας ενδοια, ουστ κοπροσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση