GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψηφίζω Παπανδρέου, κάνω ζημιά στο ΠΑΣΟΚ...

. Οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού κόμματος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι μια ακόμη ευκαιρία για να εκφράσουνε την πολιτική τους βούλ...

.
Οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού κόμματος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι μια ακόμη ευκαιρία για να εκφράσουνε την πολιτική τους βούληση όλοι αυτοί οι αγανακτησμένοι. Η ανικανότητα του Γεώργιου Παπανδρέου είναι πλέον αναμφισβήτητη, είναι ο μόνος που μπορεί να πάει χειρότερα στις επόμενες εκλογές. Δεν μπορώ να ξέρω αν ο Ευάγγελος Βενιζέλος μπορεί να σώσει την κατάσταση, αλλά απο τον Γεωργάκη χειρότερος δεν είναι.
Ψήφο στον ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Είναι ο χειρότερος και μας συμφέρει!
destroy-pasok

45 σχόλια

  1. το press-gr
    με τις συνεχεις δυο μερες τωρα
    προβοκατσιες εναντια στον γαπ.
    ΟΜΟΛΟΓΕΙ..οτι ελεγχεται απο τους
    νταβατζηδες του πασοκ.
    καρφωθηκατε λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το πρεσσ δεν στηριζει ουτε πασοκ
    ουτε δεξια.
    ειναι ανεξαρτητο..
    ανηκει στους νταβατζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. " Υπάρχει μεθόδευση από ορισμένους κύκλους του πιο παρασιτικού κεφαλαίου της χώρας, εναντίον του ΠΑΣΟΚ και της ηγεσίας του."
    18/09/2007


    Εκπομπή: " Πρώτη Σελίδα" με τον Θάνο Σιαφάκα.



    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης με τον Στέφανο Τζουμάκα, πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ:

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Δώστε μας το στίγμα της δήλωσης που κάνατε πριν λίγο…»

    Σ.ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ: « Αυτό δεν είναι κάτι που συνέβη σήμερα. Αυτή η μεθόδευση από ορισμένους κύκλους του πιο παρασιτικού κεφαλαίου της χώρας εναντίον του ΠΑΣΟΚ και της ηγεσίας του είναι τουλάχιστον τα 3 τελευταία χρόνια και προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκαν πρώτον για να συγκροτήσουν βουλευτές μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ εγκάθετους που θα έχουν συντεταγμένη υπηρεσία και να προχωρήσουν μετά στις περαιτέρω ενέργειες. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά από το Mega channel και από την εφημερίδα το «Βήμα». Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα, νέες αποστασίες και νέες πολιτικές τέτοιες δεν θα μπορεί να δεχτεί ο προοδευτικός κόσμος, δεν θα αγοραστεί η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επειδή θέλουν ορισμένα συγκροτήματα και ορισμένοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.»

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Λέτε ότι υπάρχουν ορισμένες επιχειρήσεις και ΜΜΕ που βάλουν εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου;

    Σ.ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ: « Όχι τώρα αυτή την στιγμή, έχουν χειραγωγήσει επί 3 χρόνια το δημόσιο βίο, η γραμμή τους ποια ήταν; Και συγκεκριμένες εταιρίες δημοσκοπήσεων; Δεν πάει καλά το ΠΑΣΟΚ, ξέρετε τι είπε ένας διανοούμενος της αριστεράς στη Γερμανία και στην Ιταλία; Πρώτα ρίχνουν αυτό που θέλουν και διαμορφώνουν ως κατάσταση και μετά τη δημοσκοπούν. Δημοσκοπούσαν τον εαυτό τους επί 3 χρόνια, δεν πάει καλά το ΠΑΣΟΚ, δεν κάνει ο Παπανδρέου, αφού έφτιαξαν το κλίμα, τώρα ετοιμάζουν το «λαγό», τον άνθρωπο των επιδιώξεών τους, τον κο Βενιζέλο που είναι γνωστό ότι είναι συντηρητικός και δεξιός πολιτικός.»

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Δεν είναι λίγο υποτιμητικό, είστε ένα στέλεχος με παράδοση και ιστορία…»

    Σ.ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ: « Φωνάζω πολύ καιρό, φώναζα και το 1996 και έλεγα για τα καρτέλ και ο εισαγγελέας επενέβη ύστερα από 11 χρόνια γιατί είναι πουλημένο το σύστημα. Και οι πολιτικοί ήταν τροχονόμοι του συστήματος και διευκόλυναν την κυκλοφορία των συμφερόντων, τα έχω πει το 2000. Το ίδιο είπα ότι υπάρχει αγορασμένος τηλεοπτικός χρόνος, μου λέτε «παπαγαλάκια, φέρε αποδείξεις» και όμως υπήρχαν αποδείξεις αν γίνονταν βασανιστήρια στο Ιράκ ή παλιά επί χούντας. Είναι δίκτυο. Δεν είναι οργή, είναι ντροπή για την ελληνική δημοκρατία.»

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Δεν είναι υποτιμητικό να αναφέρεστε σε ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με ιστορία, ένας επιστήμονας;»

    Σ.ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ: « Γιατί δεν υπάρχουν δεξιοί επιστήμονες; Τον γνωρίζω από το 1975.»

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Παίρνω αποστάσεις για το ότι είναι χειραγωγούμενος…»

    Σ.ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ: « Δεν πειράζει. Αυτή είναι μια μεθόδευση που έχει πολλούς μήνες πίσω. Δεν είναι τυχαία η σύμπραξη με μέσα ενημέρωσης που βγήκαν χθες και κάνανε δημοσκόπηση 1000 άτομα, ψυχραιμία, υπάρχει χειραγώγηση, από πολύ καιρό. Και κυρίως υπάρχει προβολή και προετοιμασία βουλευτών για να στηρίξουν αυτή την πολιτική.»

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Ότι δεν αρέσει ο Γιώργος. Γιατί δεν αρέσει ο Γιώργος;»

    Σ.ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ: « Αυτό είναι άλλο θέμα.»

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Αν υιοθετήσουμε τη δική σας λογική, εγώ λέω ότι ναι, την υιοθετούμε αυτή τη λογική. Γιατί δεν αρέσει ο Γιώργος και κάποιοι προσπαθούν να τον ανατρέψουν;»

    Σ.ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ: « Ο κ. Παπανδρέου έχει ευθύνες διότι δεν άνοιξε μία συζήτηση μετά το 2004 για τα αίτια της ήττας. Διότι θα πηγαίναμε σε βάθος, θα βλέπαμε τα προβλήματα και θα στέλναμε ένα μήνυμα στην ελληνική κοινωνία ότι αυτές τις πολιτικές δεν θα τις ξανακάνει το ΠΑΣΟΚ. Αλλά περιορίστηκε σε μια δήλωση ότι έγιναν μερικά λάθη. Το νήμα ξεκινάει απ’ το 2004, δεν έγινε η συζήτηση για τα αίτια της ήττας με αποτέλεσμα να μην είναι καθαρό το τοπίο στο ΠΑΣΟΚ, το τι είναι και τι θέλει πλέον. Επίσης, έτσι δεν διαμορφώθηκαν και οι όροι εναλλακτικής λύσης. Αυτοί όλοι που χειραγωγούσαν αυτό το δημόσιο διάλογο άφησαν μία ζώνη πάχους τουλάχιστον ενός κιλού, ότι υπάρχει εναλλακτική λύση στη χώρα; Να συζητήσουμε για εναλλακτική λύση; Τυφλή, αντικυβερνητική πολιτική 3 χρόνια. Παπαγαλάκια, να λένε αυτά που θέλουν, τα ίδια συνεχώς. Υποστήκαμε τα ίδια πρόσωπα επί 4 χρόνια να λένε τις ίδιες παπαγαλίες και αντικυβερνητική πολιτική. Είδατε εσείς συζήτηση για εναλλακτική λύση στη χώρα; Όσοι φωνάζαμε για εναλλακτική λύση, μας έπαιρναν τα μικρόφωνα. Πως με θυμηθήκατε όλοι αυτές τις 2 μέρες;»

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Πάντως είναι πολύ βαρύ, πολύ σκληρό να λέτε για συναδέλφους ότι είναι μαριονέτες.»

    Σ.ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ: « Είναι ενταγμένοι σε σχεδιασμούς, είναι σε διατεταγμένα συμφέροντα. Έχουν το συμφέρον τους να ακολουθήσουν μια δεξιά πολιτική. Δεν είναι οι μόνοι.»

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Εσείς μπορείτε να τα αποδείξετε όλα αυτά;»

    Σ.ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ: « Εγώ γνωρίζω παρασκήνιο. Αν χρειαστεί, θα το συζητήσουμε. Γνωρίζω το παρασκήνιο, γνωρίζω τις συζητήσεις που έγιναν, γνωρίζω τις συζητήσεις με επιχειρηματίες, γνωρίζω το δίκτυο από καιρό. Δεν είναι χθεσινό. Αλλά υπήρχε επί 4 χρόνια μια ομάδα προσώπων που έλεγαν τα ίδια πράγματα. Το ΠΑΣΟΚ είχε 120 βουλευτές, γιατί μόνο 7 βουλευτές ήταν στα μέσα ενημέρωσης 4 χρόνια; Οι άλλοι δεν είχαν γνώμη;»

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Με την ίδια λογική, θα σας πουν ότι και το 2004 κάποιοι δεν ήθελαν τον Σημίτη και ήθελαν τον Γιώργο εκείνη την εποχή. Έτσι πάει η ιστορία;»

    Σ.ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ: « Υπάρχουν πολιτικές, δεν υπάρχουν πρόσωπα. Μην το γυρίσουμε Καρέζη-Βουγιουκλάκη. Άρα λοιπόν, εδώ έχουμε μια επέμβαση του πιο παρασιτικού κεφαλαίου στη χώρα και μέσων ενημέρωσης που επιμένουν να αλλαχτεί η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Έχουμε μια ιστορία εμείς εδώ στο ΠΑΣΟΚ.»

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Εσείς τι λέτε τώρα ότι θα γίνει;»

    Σ.ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ: « Ότι δεν μπορεί να γίνει δεκτή μία τέτοια επέμβαση στο ηγετικό περιβάλλον του ΠΑΣΟΚ, στην ηγεσία του, στο Εθνικό Συμβούλιο, στο Πολιτικό Συμβούλιο. Δεν θα αγοραστούν όλοι.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά από το Mega channel και από την εφημερίδα το «Βήμα». Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα, νέες αποστασίες και νέες πολιτικές τέτοιες δεν θα μπορεί να δεχτεί ο προοδευτικός κόσμος, δεν θα αγοραστεί η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επειδή θέλουν ορισμένα συγκροτήματα και ορισμένοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 29 ΕΚΔΟΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΜΠΕΝΥ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EINAI AΡΓΑ ΤΩΡΑ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΝΕΑ
    ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...
    ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΞΕΖΟΥΜΕΣΜΕΝΕΣ ΚΑΚΑΣΧΗΜΕΣ
    ΠΑΛΙΟΓΡΗΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα οργανωμένα συμφέροντα με τα κανάλια τους και τις εφημερίδες τους άρχισαν να θέτουν εκβιαστικά διλλήματα, όπως αυτά που έθετε ο πραγματικά υπόδουλος των νταβαζήδων Κ.Καραμανλής. Βενιζελός λοιπόν ή ΠΑΣΟΚ για πάντα αντιπολίτευση είναι το ψευτοδίλλημα αυτών που θέλουν να μιλάνε ξαφνικά για βενιζελικό κίνημα στηριζόμενοι σε δικές τους δημοσκοπήσεις και υπονομεύοντας κάθε δημοκρατική διαδικασία στο κίνημα Κίνημα υφίσταται όταν ο λαός με δικές του πρωτοβουλίες και με πραγματική εξουσία δρομολογεί τις εξελίξεις και όχι όταν στελέχη που βύθισαν το ΠΑΣΟΚ στην διαφθορά και το απομάκριναν από την λαική του βάση, συσπειρώνονται τώρα γύρω από τον Βενιζέλο με σκοπό να διαμορφώσουν ξανά σχέσεις εξάρτησης στο κόμμα.
    Οι λόγοι που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στα χαμηλότερα ποσοστά του από το 1977 και μετά είναι συγκεκριμένοι:
    -Η χώρα οδηγήθηκε σε εκλογές μέσα σε κλίμα απολιτικ χωρίς να τεθούν υπο συζήτηση σοβαρά πολιτικά ζητήματα που θα ανάγκαζαν την κυβέρνηση να αποκαλύψει την κρυφή της ατζέντα και τα αντιλαικά μέτρα που σκέφτεται να εφαρμόσει την επόμενη τετραετία(αν την εξαντλήσει?). Δυστυχώς επικοινωνιακά σύρθηκε και το ΠΑΣΟΚ που ξέχασε το πρόγραμμα του και φτάνει σήμερα να απολογείται για αυτό την ώρα που έχουμε κυβέρνηση χώρις καν προγραμματικό λόγο.
    -Η λογική "χτυπήστε το δικομματισμό" καλλιεργήθηκε εντέχνως από αυτούς που πραγματικά θέλουν να χτυπήσουν το ΠΑΣΟΚ. Η ΝΔ δύσκολα χάνει δικούς της ψηφοφόρους προς άλλα μικρά κόμματα, πέραν του ΛΑΟΣ που αποτελεί προέκταση του δικού της χώρου. Αντίθετα το ΠΑΣΟΚ έχασε κοντα στο 5% προς ΚΚΕ,Συν ακόμα και σε πράσινους οικολόγους(αλήθεια αυτούς ποιός τους συντηρεί μέσα στο ΠΑΣΟΚ ανάγοντας τους σε δικό μας Παπαθεμελή?).
    -Η πρωτοφανής προσπάθεια να πληγεί το προφίλ του Γιώργου Παπανδρέου και η υπονόμευση κάθε προσπάθειας του να καθαρίσει το ΠΑΣΟΚ.Ακόμα και τα ΜΜΕ που έκαναν αντιπολίτευση στην ΝΔ ,χτυπούσαν τον Παπανδρέου άμεσα και έμμεσα δημιουργώντας κλίμα ηττοπάθιας στο ΠΑΣΟΚ και έλλειμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του.Επιχειρήματα όπως "Δεν έχει λέγειν, δεν κάνει για αρχηγός,δεν χτυπάει το χέρι στο τραπέζι" είναι εκτώς πολιτικής λογικής και έχουν στόχο να υποκαταστήσουν την πολιτική με την επικοινωνία, η οποία αποτελέι στοιχείο άλλα όχι την ουσία της.Όλα αυτά την ώρα που ο κ.Καραμανλής αρνούνταν να βγεί από την "τρυπα" του στην Ραφήνα, όπου έμενε κρυμμένος για 3,5 χρόνια και αναγκάστηκε να βγεί όταν οι νεκροί του χαλάσαν την επικοινωνιακά ισχυρή του εικόνα.Τα ίδια 3,5 χρόνια κάποια έσκαβαν τον λάκο του Παπανδρέου βάζοντας τις φιλοδοξίες τους πάνω από το κίνημα και την χώρα. Αυτοί ήταν που του έδωσαν το δαχτυλιδι της διαδοχής το 2004, φορτώνοντας του την ήττα και δυστυχώς ο Παπανδρέου το δέχτηκε καθώς αν δε το έκανε θα τον κατηγορούσαν και πάλι για ατολμία και θα του φορτώναν και πάλι την ήττα. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα που λένε. Οι προθέσεις του Παπανδρέου να τα βάλει με τα ΜΜΕ και να φορολογήσει τον αδιανέμητο πλούτο των επιχειρήσεων, προχωρόντας σε άμεση ουσιαστικά εν μέρη κατανομή της πίττας τον έβαλαν στο στόχο. Βέβαια και ο ίδιος έχει τις ευθύνες του που παρασύρθηκε σε ένα βαθμό και άφησε πίσω την εντολή να τα αλλάξει όλα, που δεν άκουσε την νεολαία σε ζητήματα κρίσημα όπως το άρθρο 16 και που δεν φρόντησε να ξεκαθαρίσει όσο θα έπρεπε το ιδεολογικό στίγμα του ΠΑΣΟΚ.Εχει όμως τις προθέσεις να προχωρήσει όσο και αν ενοχλεί κάποιους αυτό και δεν πρόκειται σε καμία των περιπτώσεων να βγάλουμε πρόεδρο αυτόν που θα μας υποδείξουν οι εφημεριδες.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ.
    ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ,ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ.

    ο "άχρηστος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΨΗΦΙΖΩ



    ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ


    ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με τον Μπένυ το ΠΑΣΟΚ θα διαλυθεί.

    Όσοι θέλουν Δεξιά θα προτιμήσουν την ορίτζιναλ, που τουλάχιστον δεν βροντοφωνάζει ότι την έχουν αγοράσει οι νταβάδες. Και όσοι παραμένουν Αριστεροί και ρομαντικοί, θα μετακινηθούν προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και ο κ. Βενιζέλος δεν είναι τόσο έξυπνος όσο νομίζει. Βιάστηκε και ξεβρακώθηκε μπροστά στο Πανελλήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O Beny viastike kai tha to xasei to paixnidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ

    ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΝΑΥΤΙΛΙΑ


    ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ


    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε ως λαϊκό κίνημα και μάλιστα με αυτοοργάνωση της βάσης. Προχώρησε με άλματα και γρήγορα έγινε κόμμα εξουσίας, που κυβέρνησε επί πολλά χρόνια και μάλιστα με ολόκληρες τετραετίες.

    ΥΠΕΣΤΗ το ΠΑΣΟΚ δύο ήττες, αλλά παραμένει ο ένας από τους δύο ισχυρούς πόλους του δικομματισμού. Δεν αναλύθηκαν τα αίτια που οδήγησαν στις ήττες και δεν έγιναν οι αναγκαίες διορθώσεις πορείας, ώστε να επανασυνδεθεί το Κίνημα με τον κόσμο που συσπειρώθηκε στις τάξεις του και το έφερε στην εξουσία.

    ΟΔΗΓΕΙ η προσφυγή στη βάση για την εκλογή αρχηγού σε συσπείρωση, σε επανασύνδεση και επαναπροσδιορισμό των θέσεων του κόμματος, που πρέπει να εκφράζουν ένα κοινωνικό αριστερό πρόσωπο.

    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτή ακριβώς η αδυναμία αντίληψης μιας ολόκληρης ομάδας ανθρώπων αποτυπώνεται πλήρως και στη δήλωση του Γ.Παπανδρέου . Είναι η μοναδική δήλωση πολιτικού αρχηγού στην παγκόσμιο ιστορία ο οποίος αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη της ήττας και ζητεί από την παράταξη να ανανεώσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Αν όντως παραδέχεται ότι φταίει, τότε γιατί μένει; Κι αν δεν φταίει, τότε γιατί το λέει;

    Αυτή ακριβώς η δήλωση, το ύφος και το περιεχόμενό της, οι ισχυρισμοί και οι αντιφάσεις της, αποτυπώνουν με τον πιο παραστατικό τρόπο το πρόβλημα του ΠαΣοΚ τα τελευταία τριάμισι χρόνια. Το καταλαβαίναμε όλοι, εκτός από τους αρμοδίους. Ο οποίοι υποψιάζομαι ότι εξακολουθούν να μην το καταλαβαίνουν ακόμη και μετά τη βαρύτερη ήττα στην ιστορία της παράταξης.

    jpretenteris@dolnet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όπως είπε ο θεός Τζουμάκας, ας κάνουν κατευθείαν αρχηγό του ΠΑΣΟΚ τον Πρετεντέρη, να τελειώνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"
    ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟ-ΔΕΞΙΑΡΕΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ"
    ΚΑΙ "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ"


    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας , ο φανατισμός
    σας, ο κυβερνητισμος σας, ο εναγκα-
    λισμος σας με τον κρατικο κορβανα,
    εδωσε το δικαιωμα στις παραπανω
    πατσαβουρες της "Εθνικοφρόνου" σας
    παραταξης να σας ψεινουν το ψαρι
    στα χειλη.
    Συντροφοι, οταν η πατσαβουρα του Αλαφούζου
    εκανε την γκεμπελιστικη
    MegaΠουστια και εβαλε κολαζ πρωτο-
    σελιδη φωτογραφια απο τις πυρκαιες,
    με τον Πολύδωρα να χορεύει αγκαλιά
    με αγροφύλακες (λες και δεν υπήρχαν φωτογραφίες
    πραγματικής καταστροφής), αυτό δε
    το αδελφιστικο το κανανε και τα
    "ΕΛΕΥΘ.ΤΥΠΟΣ " και το Η ΧΩΡΑ
    του μαστοφορου Τράγκα , και
    βγαιναμε εμεις εδω στο blog και φω-
    ναζαμε, εσεις μα βαζατε χερι και
    μας λεγατε γιατι ρε μαλακες δεν
    υπηρξαν φωτιες ???
    Ε!! λοιπον εμεις σας απανταμε οτι
    ναι υπηρξαν φωτιες αλλα ποιος ο λο-
    γος εσεις να αναλαβετε το ρολο του
    ντομπερμαν σε 3 περιπτώσεις εξόφθαλμης
    παραπληροφόρησης.
    Φατε την τώρα.
    Ναι ρε ΜΑΛΑΚΕΣ( σας εκανε ΜΑΛΑΚΕΣ
    το εκλογικο αποτελεσμα 400.000 ψήφοι λιγότεροι )
    δεν θελατε
    να καταλαβετε αυτο που ο Λαος
    μυριστηκε απο την αρχη, οτι τις
    περιεργες φωτιες, αυτες που ειχαν
    σαν αποτελεσμα τις πιο μεγαλες
    καταστροφες, τις βαλανε αυτοι που
    θέλανε να πουλήσουν οικόπεδα όπως πιάσανε
    στα πράσα τον Δήμαρχο της Ζαχάρως .
    Εσεις δεσμιοι του φανατισμου
    σας, ακριβως οπως κανουν οι πουτα-
    νες, δεν μπορεσατε να κρυψετε τη
    χαρα σας.
    Τραβατε τωρα να γλειφετε τα φλοκια
    του ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, του ΤΡΑΓΚΑ και της
    Γιάννας Αγγελοπούλου ., συρθειτε στο πεζοδρομιο
    μεχρι που οι γλουτοι σας να βγαλουν
    καλους, και συνεχιστε ΜΑΛΑΚΕΣ
    Διότι από σήμερα επανήλθε η ΣΑΛΩΜΗ στην
    Κυβέρνηση του χοντρού gay ΄΄καταλληλότερου΄΄
    Νονού . Και θα κυβερνάνε και θα ξεκολλιάζονται
    Φανερά πλέον .
    Πασόκοι εμείς οι γαλάζιοι έχουμε την
    παγκοσμια πρωτοτυπια να
    μας γαμαει απο το πρωι μεχρι το
    βραδυ και απο το βραδυ μεχρι το
    πρωι μια ΑΔΕΛΦΗ.

    Ο ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΣ
    Που πήρε χωρίς να τα δικαιούται 3.000 ευρώ
    Σαν σεμνός και ταπεινός Νεοδημοκράτης .

    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το ακούσαμε κι αυτό.Ο ΓΑΠ σοσιαλιστής?

    Με Μάνο και Ανδριανόπουλο,τους χειρότερους εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού που ακόμα και η ΝΔ τους έκανε πέρα.

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

    Ναί στο σχέδιο Ανάν και ρήξη με τους Κυπρίους.Ξέχασε το ρηθέν από τον Ανδρέα "Η Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάς συμπαρίσταται"

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

    Ναί στην αναθεώρηση του άρθρου 16 και σύμπνευση με την ΝΔ.Αποτράπηκε τελευταία στιγμή χάρις στους δεξιούς και διαπλεκόμενους Βενιζέλο και Λοβέρδο που υπερασπίστηκαν με σθένος την δημόσια εκπαίδευση.

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

    Υποψηφιότητες Ματσούκα,Καραχασάν,Λιάγκα,Φον Ρούφιν,Πατουλίδου,Γεννηματά.Δίχασαν τον κόσμο,τον δυσαρέστηασαν,τον έκαναν να απορεί.

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ?????/

    Ειναι αναρίθμητα τα παραδείγματα Κύριοι.

    Ο άνθρωπος είναι τελείως επικίνδυνος,είτε από πρόθεση,είτε από απύθμενη βλακεία.

    Ενα πράγμα μόνο να ξέρετε.Ο ΓΑΠ κατάφερε να πετύχει ότι δεν πέτυχαν οι πολιτικοί της δεξιάς σε δεκαετίες.Να συρρικνώσει το ΠΑΣΟΚ σε τέτοιο βαθμό,ώστε να απειλείται η ίδια η ύπαρξη του.

    Ηθελε να αλλάξει το όνομα και το σήμα μας.

    Δεν κατάλαβε όμως ότι πιο εύκολα αλλάζεις προπονητή,παρά ολόκληρη την ομάδα.

    Το ΠΑΣΟΚ έφτασε στον πάτο.
    Από εδώ κάτω δεν υπάρχει πλέον τίποτα άλλο παρά μόνο η άνοδος.

    Είτε το θέλετε είτε όχι,αυτό θα γίνει και πολύ σύντομότερα απ'όσο πολλοί πιστεύετε.

    Οποιος σταθεί εμπόδιο θα συντριβεί.

    Ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος εγγυάται την επαναφορά του κινήματος,σε νικηφόρα τροχιά.

    Ο ΓΑΠ δυστυχώς το μόνο που θα καταφέρει,θα είναι να τον θυμούνται οι μελλοντικοί ιστορικοί,ως τον μόνο πολιτικό που κέρδισε τις εκλογές μία και μοναδική φορά.

    Οταν ήταν ο μοναδικός υποψήφιος.

    Κρίμα για το ιστορικό όνομα των Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θαυμάστε το σημερινό βήμα (πανδώρα)για την αντικειμενικότητά του

    Το μόνο που διακυβεύεται στο ΠαΣοΚ, στην περίοδο η οποία ξεκίνησε τη νύχτα της 16ης και θα λήξει με την εκλογή της νέας ηγεσίας ή την επανεκλογή της σημερινής, είναι η αξιοπρέπεια των εμπλεκομένων προσώπων. Οι αμφισβητίες του Γιώργου την απέδειξαν εμπράκτως με τη στάση τους ως τώρα. Μένει να δούμε και την άλλη πλευρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ


    ΚΑΤΙΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΧΟΝΤΡΟΚΑΤΙΝΑ

    ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ


    ΠΑΡΩΝ.


    ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ

    ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ;;

    ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕΣ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ


    ΚΑΙ ΖΗΤΑΓΕΣ ΑΡΧΗΓΙΑ.


    Α ΡΕ ΠΗΛΙΟ ΓΟΥΣΗ

    ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ


    ΕΣΥ ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;;;;

    ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.


    ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ

    ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΜΑΤΟΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ AIDS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έλεος πια με το Βενιζέλο σας εδώ μέσα. Μπομπολαίοι και Λαμπράκηδες καθώς και τα τσιράκια του Βενιζέλου έχουν κατακλύσει και το internet και προωθούν το βοϊδογούρουνο. Ο λαός καταλαβαίνει ρε και ξέρει να κρίνει, καταλαβαίνει και στο τέλος μόνο εσείς θα βγείτε χαμένοι, που ο Θέμος θα σας πάρει τα σώβρακα μεγαλοεκδότες της συμφοράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ φίλε από πάνω,

    Ο Βενιζέλος και η ομαδούλα του πως ακριβώς βοήθησε στον προεκλογικό αγώνα;

    Εάν δεν είσαι βαλτός, πιστεύεις ειλικρινά ότι το ΠΑΣΟΚ που αιμορραγούσε ψηφοφόρους προς την Αριστερά θα πάει καλύτερα με τα ρετάλια του Σημίτη, που έχουν ήδη κριθεί αρνητικά από τον λαό;

    Πιστεύεις ότι ο Ελληνικός λαός, που θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι ακόμα άνδρο διαφθοράς, θα επιδοκιμάσει έναν αρχηγό που με τόσο απροκάλυπτο τρόπο σπρώχνουν τα ΜΜΕ και τα συμφέροντα στα οποία ανήκουν;

    Αλήθεια, ποιο από αυτά τα ΜΜΕ στήριξε τον Γιώργο αυτά τα χρόνια;Ακόμα και το "ανεξάρτητο" Press-gr παίζει Ντόρα και Μπένυ, επιλογές -όλως τυχαίως- των γνωστών συμφερόντων. Και ήδη εκείνοι που βρίσκονται πίσω από το Press-gr (ή τουλάχιστον εκείνοι που αφήνουν να ενννοηθεί ότι βρίσκονται από πίσω) εισπράττουν τα οφέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. http://psifizopapandreou.wordpress.com/2007/09/18/%ce%a4%ce%b7%ce%bd-%ce%9a%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%af%ce%b6%cf%89-%ce%93%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf-%ce%a0%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%ad%ce%bf%cf%85/#comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. http://pasok2007.blogspot.com/





















    http://pasok2007.blogspot.com/


















    http://pasok2007.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. oxi sto palio pasok nai sto neo

    psifizo gap
    ekso oi pretenterides apo to pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. EINAI KANEIS APO TO MEGA EDO MESA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μακρια απο τον Τουρκογλου...
    θα διαλυσει τα παντα ειναι λαμογιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΑΔΑ ΝΕΑ
    ΓΙΑ ΑΡΜΑΝΙ
    ΓΙΑ ΧΑΡΜΑΝΙ
    ΓΙΑ ΜΕΡΣΕΝΤΑ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΤΑ
    ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥΡΑ
    ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙΑ
    ΚΑΙ ΑΡΑΛΙΚΙΑ
    ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΣ
    Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ
    ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΠΡΟ
    ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
    ΓΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑ
    ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ
    ΓΙΑ ΦΘΗΝΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ
    ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
    ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΠΙΡΙΝΗ
    ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΕΧ ΤΟ ΡΟΛΟΙ
    ΓΙΑ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΟΜΠΟΛΟΙ
    ΓΙΑ ΕΛΟΥΝΤΑ
    ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ.
    ΓΙΩΡΓΟ ΒΕΝΥ
    ΚΑΝΤΕ ΑΚΡΗ
    ΣΤΡΙΒΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ
    Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θα πρέπει να συνενοηθείτε όλοι οι νεοδημοκράτες να ψηφίσετε τον ΓΑΠ ως "φίλοι" ώστε να ξαναβγεί πρόεδρος και το κόμμα σας να είναι κυβέρνηση και μετά το 2010-2011.
    Το 2012 θα έρθουν οι ΕΛ.
    Ο καιροc γαρ εγγυc+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. κάτω τα χέρια απ'το γιωργάκη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Και βέβαια δεν μπορούμε να χρεώσουμε σε μια προσωπικότητα ( εάν δεν είμαστε φασίστες , οπαδοί της "συλλογικής οικογενειακής ευθύνης") τις αμαρτίες η τις πολιτικές προτιμήσεις των γονιών τους.

    Δεν φταίει ο "Ευάγγελος" για το γεγονός ότι ο πατέρας του άλλαξε το κακόηχο επώνυμο του από "ΤΟΥΡΚΟΖΟΓΛΟΥ" ΣΕ "ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" . Ορισμένοι λένε μάλιστα πως αιτία της αλλαγής του επώνυμου δεν ήταν μόνο το κακόηχο και οι συνειρμοί με την "τουρκογένεια" , αλλά το γεγονός ότι ο πατέρας του είχε διαγραφεί από τον δικηγορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης για κάποιες καταδίκες που αφορούσαν "οικονομικά αδικήματα" ( κάποιος επισκέπτης στο φόρουμ αναφέρει πως ήταν συνεργάτης των Γερμανών στην κατοχή , προσωπικά δεν πιστεύω την εκδοχή αυτή ). Βέβαια υπάρχει μία σκέψη για τον γενικότερο οπορτουνισμό να αλλάξεις το ονομάσου και να το μετατρέψεις από τουρκογενές σε "Βενιζέλος" ...Εάν ήσουν σωστός θα μπορούσες να διαλέξεις ένα οποιοδήποτε άλλο. Έτσι θα είχαμε απαλλαγεί σήμερα από τις προπαγανδιστικές αναφορές που κάνουν τα γιουσουφάκια του ΔΟΛ ( Λάμψιας-Κακαουνάκης ) για "Κίνημα Βενιζέλου" από την Θεσσαλονίκη...( "της Αμύνης τα παιδιά διώξανε τον Βασιλιά..." ! ).
    Εμένα με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο το γεγονός ο καλός του γάμος με την κόρη του Μπακατσέλου και η προέκταση των υπόγειων διαδρομών και με την οικογένεια Μητσοτάκη. Με ενδιαφέρει η διαπλοκή με την "παραγωγική τάξη" των επιχειρηματιών ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΠΟ.
    Με ενδιαφέρει επίσης εάν είναι σοσιαλιστής , και εάν ναι εάν είναι δεξιός η αριστερός σοσιαλδημοκράτης. Εάν είναι φουνταμελιστής οπαδός της απόλυτης κυριαρχίας της "ελεύθερης αγοράς" και του καπιταλισμού πάνω στον κόσμο της εργασίας . Εάν υπερασπίζει τον δημόσιο χαρακτήρα και ιδιοκτησία στις βασικές δομές ενός κράτους , όπως στην ενέργεια , τις συγκοινωνίες , την ύδρευση , του φυσικού περιβάλλοντος ( δάση- βουνά-και παραλίες ) των αιθέρων και των ΜΜΕ , της παιδείας και της πολιτιστικής κληρονομιάς. Εάν υπερασπίζει όχι μόνο τον δημόσιο "χαρακτήρα" , αλλά την ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ πάνω στα παραπάνω αναφερόμενα αγαθά , και όχι βέβαια υπερασπιστής κάποιων "νόμων" που εξασφαλίζουν το "πλαίσιο" πάνω στο οποίο θα κινηθεί η "ιδιωτική πρωτοβουλία" ( ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ) στους βασικούς τομείς ζωής και επιβίωσης του κοινωνικού συνόλου. Με ενδιαφέρει εάν ο Βαγγέλης και ο κάθε δελφίνος του ΠΑΣΟΚ αντιλαμβάνονται το κράτος σαν δημόσια περιουσία και θεματοφύλακα του δημόσιου συμφέροντος ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ "ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ " ανάμεσα στις λεγόμενες παραγωγικές ΤΑΞΕΙΣ " ...

    Με ενδιαφέρει να μάθω εάν υπάρχει Πανελλήνιο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ Κίνημα και όχι εάν υπάρχει μια "μεγάλη δημοκρατική παράταξη" . Απλά στη "μεγάλη δημοκρατική παράταξη" , δηλαδή στους οπαδούς του πολυκομματικού κοινοβουλευτικού τρόπου διακυβέρνησης , βρίσκεται και ΝΔ , αλλά και η "θεσμική" Αριστερά. Εγώ θέλω να ανήκω στη μεγάλη ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ . Θα μπορέσουν να μας απαντήσουν σε αυτά ο κ. Βενιζέλος , η κυρία Διαμαντοπούλου , ο κ. Σημίτης , ο κ. Λοβέρδος ( βρε Λοβέρδο και Ευθυμίου είναι αλήθεια η καταγγελίες ότι στα πλαίσια της σοσιαλιστικής αλληλεγγύης προσφέρατε νομική και ηθική υποστήριξη στην αμερικανική φασιστική παρα-θρησκευτική οργάνωση της ¨Σαϊντελογίας ;¨ ) και ο κ. Σκανδαλίδης ;
    Τον Γιώργο Παπανδρέου δεν τον ρωτώ , αυτός ήθελε να εντάξει το "Δημοκρατικό" Κόμμα των ΗΠΑ στη "Σοσιαλιστική Διεθνή" ( Θα μου πεις γιατί όχι ; -, εφόσον μπορούν να είναι μέλη τα πολεμοκάπηλα "σοσιαλιστικά" κόμματα του Ισραήλ, της Τουρκίας και της Αγγλίας...).Ας μας απαντήσει το ΠΑ-¨ΣΟ¨-Κ το τι ασπάζεται από τις αρχές της Σοσιαλιστικής Διεθνούς του Μπέρνσταϊν και του Καούτσκυ. Πόσο αποδέχονται το πρόγραμμα του "Μπαντ Γκόντεσμπεργκ" του Γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος , και τον παραπέρα σοσιαλιστικό εκφυλισμό από τον Βίλυ Μπράντ ). Να θυμίσω πως το 1976 ο Ανδρέας Παπανδρέου σε συνέντευξή του στο ¨Σπήγκελ¨ είχε χαρακτηρίσει την ¨Σοσιαλιστική Διεθνή¨ ¨πρακτορείο¨ των ΗΠΑ ! Τι ισχύει σήμερα ; Θα μας απαντήσουν ο Δ. Τσάτσος ( ο πατέρας του σαν υπουργός δικαιοσύνης είχε υποστηρίξει την αμνήστευση των γερμανών εγκληματιών πολέμου στην Ελλάδα ) και

    Τα άλλα μέλη της Νεογερμανικής ¨5ης Φάλαγγας¨ ( αδελφοί Σημίτη , Δ. Χαραλάμπης κ.α. ). Τι θέλει ο κ. Βενιζέλος να είναι "Σρέντερ" η "Λαφονταίν". Ας μας απαντήσουν το "οροματικά" παιδιά της αντιχουντικής αντίστασης (Ευθυμίου , Λαλιώτης , Τσουμάκας , αλλά και ο πολυγραφότατος από το "Βήμα" Ψυχογιός" ) τι άποψη έχουν για τα "σοσιαλιστικά πειράματα" ( σίγουρα όχι Τριτοδιεθνιστικά -κομμουνιστικά ) του Τσάβες στη Βενεζουέλα και του "Κομαντάντε Ζέρο" στο Μεξικό. Βρε Πέτρο , βραβευμένο παιδί, μέσω του ΔΟΛ , της Ακαδημίας Αθηνών , το 1981 προσέφερες μόνο ¨κριτική υποστήριξη¨ στο ¨σοσιαλμανιακό¨ πρόγραμμα του Αντρέα ( σου φαινόταν πολύ λίγο …) , αργότερα πως κατάφερες να προσφέρεις ΟΛΙΚΗ υποστήριξη στον Σημίτη και τον Γιώργο ;;; Είσαι οπαδός των γεννητικά μεταλλαγμένων προϊόντων ;;;
    Και εσύ βρε Κώστα Λαλιώτη , θυσιασμένη ¨Ιφιγένια¨ που σε έκοψε ο Σημίτης από την ΝΕΤ την ώρα που μιλούσες στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ , γιατί δεν μιλάς ;;; και υπηρετείς απλά ¨το κόμμα¨ ( ζηλεύεις το ¨αναλλοίωτο¨ και το ¨σφριγηλό¨ μηχανισμό του ΚΚΕ ; , αυτά κατάλαβες μόνο από τον Λένιν ;;; ) . Ας μας απαντήσουν όλοι που είχε τα λάθη του ο Ανδρέας Παπανδρέου στη "Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη" . Όχι απλά με τα λογάκια "τώρα πια βρισκόμαστε στο 2007" και ο "κύκλος της μεταπολίτευσης έκλεισε" , ¨πρέπει¨ να προσαρμοστούμε στην εποχή της παγκοσμιοποίησης ( όπως κατά καιρούς φαφλατιάζουν η Διαμαντοπούλου και Βάσω Παπανδρέου ). Να μας πουν συγκεκριμένα ότι από την "Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη" υλοποιήθηκε αυτό και κάποια άλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ , οπότε τα καταργούμε ...
    Τα ερωτήματα αυτά δεν τα θέτω στον πρόεδρο της σημερινής "Σοσιαλιστικής Διεθνούς" , ούτε στους συνεργάτες του Παμπούκη και Ρόντος , ούτε στις κυρίες Γκερέκου, Καϊλή και Βίκυ Λέαντρος...
    Γιώργο ( αμερικανική παραλλαγή του Γερμανικού "εκσυγχρονισμού" του Σημίτη ) προχώρα , άκου τη Μαμά σου ,και διάλυσετα όλα ! Η Νέα Αστική Τάξη , τα ¨Νέα Τζάκια¨ που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ στα 20 χρόνια και τα Πετρο-Κωστοπουλαιϊκα μαλακιστήρια ( τα πνευματικά παιδιά του Κ. Λαλιώτη ) ουρλιάζουν και απαιτούν !

    Στο Ελλάντα λέμε "γαμ...μάνα μου" , εσύ όμως προτίμησες να πεις ΓΑΜ...ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ !!! ( μη στεναχωριέσαι πρόκειται για το γνωστό φροϋδικό αντιπατριαρχικό σύνδρομο-θα στο εξηγήσει ο Λίποβατς ) Εμπρός για τις Ηνωμένες Πολιτείες των ΛΑΩΝ της Ελλάδας... με τον Λίποβατς , τον Μουζέλη και τον Τσουκαλά και με τη Θάλεια τη Δραγώνα !
    Αυτό με την Γεννηματά τι ήτανε πάλι ; Δεν σου είπανε πως τις προσωπικές μας "επιθυμίες" δεν τις μεταφέρουμε στην πολιτική ; Τα ίδια έκανε και ο μπαμπά σου με τι Μιμή και τελικά εκτός από την ίδια γαμ...σε όλη την Ελλάδα ( και τον σοσιαλισμό ! ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΙ ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;

    ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΒΟΗΘΩ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΟΜΠΟΜΠΟΛΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γραφω σε blog,
    κάνω ζημιά στην Ελληνική Γλώσσα:
    "...βούληση όλοι αυτοί οι αγανακτησμένοι"
    Έλεος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. .

    Αενάως αυτοσυντηρούμενες πασοκικές παλίνδρομες πεοκρουστικές ταλαντεύσεις.

    Εδώ ο κόσμος καίγεται δηλαδή και η "ταλάντευση" στο πασόκ αυτοσυντηρείται...

    Αει σιχτίρ καθίκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΟ ΚΑΝΑ ΤΟ 200Α, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.

    ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ GEORGE PAPANDREOY ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΩΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ, ΟΥΤΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μόνο έτσι θα σιγουρευτούμε ότι η βρωμερή αυτή συμμορία του ΠΑΣΟΚ δεν θα ξανααναλάβει τα ταμεία του κράτους. Ο Τούρκογλου (Βενιζέλος), αν αναλάβει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, πολύ πιθανό, επειδή το θέλουν οι χρηματοδότες του, μπορεί να το κάνει ντέρμπυ στις επόμενες εκλογές και αν (ω μοι γένοιτο) κερδίσει, θα λεηλατήσει τα πάντα, όπως έκανε με την Πολιτιστική πρωτεύουσα Ευρώπης – Θεσσαλονίκη, με την Πολιτιστική Ολυμπιάδα και πολλά άλλα.

    Εμείς πρέπει να αντιταχθούμε σε όλα αυτά και να προσπαθήσουμε να ξαναβγάλουμε τον George, για να είμαστε σίγουροι ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχει για μια ζωή την μοίρα που του αξίζει…στην απέξω! Όλοι οι δεξιοί, λοιπόν στις τοπικές του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουμε Γιωργάκη, όπως κάναμε το 2004 και ακόμα οι γελοίοι δεν έχουν καταλάβει πως μάζεψαν 1.000.000 ψηφοφόρους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ...Κρίμα για το ιστορικό όνομα των Παπανδρέου....

    1:04 πμ

    Ξέχασες την Μυτιλινιά Θ. Δραγώνα! Αμ αυτό που το πας;

    Όσο για το ιστορικό όνομα σίγουρα. Ο γέρος της (βασιλευόμενης) δημοκρατίας που έβγαλε βόλτα τον πεθαμένο Παύλο (Γλυξγκμπουργκ), ο εντολοφόρος των Άγγλων ο άνθρωπος των Δεκεμβριανών, του εμφύλιου. Ο δημιουργός των ΤΕΑ, κλπ. κλπ. κλπ.

    Ο "σιδερένιος" με την βαλβίδα, ο πρώην τροτσκιστής καταδότης του Μανιαδάκη που πήρε διαβατήριο για την Αμερική σαν αντίτιμο, ο δημαγωγός ο αυριανιστής που ξενύχταγε στα μπουζούκια με το Λούβαρη και δεν πήγαινε στη βουλή, αυτός που έκανε παροχές και κοινωνική πολιτική με δανεικά και άφηνε τους καταξιωμένους του κώματος του να φάνε τον άμπακα σε μίζες και αρπαχτές από την περιουσία που τους έταξε να διαχειριστούν ο Ελλ. λαός. Κρίμα, γιατί και αυτών η θέση ήταν στο Γουδί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

    κ.Βενιζελε, εαν η βαση του ΠΑΣΟΚ σας κανει αρχηγο , μην κανεις το ιδιο λαθος που εκανε ο ΓΑΠ και
    υποτιμησε τον Κωστα Καραμανλη.
    Ειναι το ιδιο λαθος που ειχαν κανει
    οι νεοδημοκρατες, που στην αρχη
    υποτιμησαν το φαινομενο Ανδρες Πα-
    πανδρεου.Μετα που εκ των πραγματων
    εκαναν τη σωστη αξιολογηση, τοτε
    τους επιασε κρυος υδρωτας.Τα αποτε-
    λεσματα γνωστα.Χρειαστηκαν οχι 2
    αλλα 4 αρχηγους και 20 χρονια για να βρουν το δρομο τους.
    Επειδη ο Κωστας ο Καραμανλης ειναι
    πραγματικα πολιτικο φαινομενο με
    προδιαγραφες 21 αιωνα(ετυχε να ειναι ανηψιος του γερου Καραμανλη),
    εαν κανεις και εσυ το ιδιο λαθος,
    το μονο που θα καταφερεις θα ειναι
    να γινεις ο 2ος απο τους 4.
    Για να ειμαι ειλικρινης αυτη την
    επισημανση την κανω για να την δια-
    βασουν και να ξυπνησουν οσοι απο
    τους ενθερμους οπαδους του ΠΑΣΟΚ
    μπενουν στο blog και σε αναγορευουν
    σωτηρα τους, δεν την κανω για σενα
    γιατι ειμαι σιγουρος οτι το εχεις
    αντιληφθει, εξ αλλου ειναι φανερο.
    Για σενα θελω να πω οτι το πρωτο
    νομοσχεδιο που θα προσπαθησει να
    σε στριμωξει ο Καραμανλης, θα ειναι
    ο εκτελέστικος νομος του δικου σου
    Συνταγματος, για την ψηφο των
    Ελληνων μεταναστων. Μπρος γκρεμος
    και πισω ρεμα. Ειναι γνωστο οτι το
    ισοζυγιο αυτων των ψηφων γερνει
    κεντροδεξια , αλλα και μια αγαρμπη
    αρνηση απο σενα σιγουρα θα μεγα-
    λωσει αυτη τη διαφορα. Οποτε σε μια
    οριακη εκλογικη μαχη π.χ. 2000,
    καταλαβαινεις οτι ο Καραμανλης και
    με το δικιο του θα στησει αερογεφυ-
    ρες, με πραγματικους Ελληνες.
    Και το δευτερο, ως αρχηγος του ΠΑΣΟΚ και εν δυναμει πρωθυπουργος
    οπωσδηποτε θα πρεπει να στησεις
    γεφυρες με το πολιτικο προσωπικο
    της Ευρωπης.Πιστευεις οτι θα σε
    παρει εστω και ενας στα σοβαρα εαν
    συνεχιζεις να λες το στειρο οχι
    στο αρθρο 16?? Καταλαβαινεις τι
    γελιο θα πεσει εαν μαθευτει οτι
    Βουλγαροι,Πολωνοι, Τσεχοι κλπ σε
    παροτρυνουν και σου λενε Βαγγελη
    αυτες ειναι σταλινικες αρτηριο-
    σκληρωσεις ??

    Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΚΛΟΓΕΣ 16/09/07

    Ο ΛΑΟΣ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ
    ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ.

    Ο ΛΑΟΣ ΒΙΑΣΕ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ
    ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΤΑΝΕ Η
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΥΛΕΣ ΔΕΝ
    ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ.


    Το μεγαλο ξανα-γαμησι του 2011 η
    οποτε γινουν εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το ακούσαμε κι αυτό.Ο ΓΑΠ σοσιαλιστής?

    Με Μάνο και Ανδριανόπουλο,τους χειρότερους εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού που ακόμα και η ΝΔ τους έκανε πέρα.

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

    Ναί στο σχέδιο Ανάν και ρήξη με τους Κυπρίους.Ξέχασε το ρηθέν από τον Ανδρέα "Η Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάς συμπαρίσταται"

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

    Ναί στην αναθεώρηση του άρθρου 16 και σύμπνευση με την ΝΔ.Αποτράπηκε τελευταία στιγμή χάρις στους δεξιούς και διαπλεκόμενους Βενιζέλο και Λοβέρδο που υπερασπίστηκαν με σθένος την δημόσια εκπαίδευση.

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

    Υποψηφιότητες Ματσούκα,Καραχασάν,Λιάγκα,Φον Ρούφιν,Πατουλίδου,Γεννηματά.Δίχασαν τον κόσμο,τον δυσαρέστηασαν,τον έκαναν να απορεί.

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ?????/

    Ειναι αναρίθμητα τα παραδείγματα Κύριοι.

    Ο άνθρωπος είναι τελείως επικίνδυνος,είτε από πρόθεση,είτε από απύθμενη βλακεία.

    Ενα πράγμα μόνο να ξέρετε.Ο ΓΑΠ κατάφερε να πετύχει ότι δεν πέτυχαν οι πολιτικοί της δεξιάς σε δεκαετίες.Να συρρικνώσει το ΠΑΣΟΚ σε τέτοιο βαθμό,ώστε να απειλείται η ίδια η ύπαρξη του.

    Ηθελε να αλλάξει το όνομα και το σήμα μας.

    Δεν κατάλαβε όμως ότι πιο εύκολα αλλάζεις προπονητή,παρά ολόκληρη την ομάδα.

    Το ΠΑΣΟΚ έφτασε στον πάτο.
    Από εδώ κάτω δεν υπάρχει πλέον τίποτα άλλο παρά μόνο η άνοδος.

    Είτε το θέλετε είτε όχι,αυτό θα γίνει και πολύ σύντομότερα απ'όσο πολλοί πιστεύετε.

    Οποιος σταθεί εμπόδιο θα συντριβεί.

    Ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος εγγυάται την επαναφορά του κινήματος,σε νικηφόρα τροχιά.

    Ο ΓΑΠ δυστυχώς το μόνο που θα καταφέρει,θα είναι να τον θυμούνται οι μελλοντικοί ιστορικοί,ως τον μόνο πολιτικό που κέρδισε τις εκλογές μία και μοναδική φορά.

    Οταν ήταν ο μοναδικός υποψήφιος.

    Κρίμα για το ιστορικό όνομα των Παπανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Το ακούσαμε κι αυτό.Ο ΓΑΠ σοσιαλιστής?

    Με Μάνο και Ανδριανόπουλο,τους χειρότερους εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού που ακόμα και η ΝΔ τους έκανε πέρα.

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

    Ναί στο σχέδιο Ανάν και ρήξη με τους Κυπρίους.Ξέχασε το ρηθέν από τον Ανδρέα "Η Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάς συμπαρίσταται"

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

    Ναί στην αναθεώρηση του άρθρου 16 και σύμπνευση με την ΝΔ.Αποτράπηκε τελευταία στιγμή χάρις στους δεξιούς και διαπλεκόμενους Βενιζέλο και Λοβέρδο που υπερασπίστηκαν με σθένος την δημόσια εκπαίδευση.

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

    Υποψηφιότητες Ματσούκα,Καραχασάν,Λιάγκα,Φον Ρούφιν,Πατουλίδου,Γεννηματά.Δίχασαν τον κόσμο,τον δυσαρέστηασαν,τον έκαναν να απορεί.

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ?????/

    Ειναι αναρίθμητα τα παραδείγματα Κύριοι.

    Ο άνθρωπος είναι τελείως επικίνδυνος,είτε από πρόθεση,είτε από απύθμενη βλακεία.

    Ενα πράγμα μόνο να ξέρετε.Ο ΓΑΠ κατάφερε να πετύχει ότι δεν πέτυχαν οι πολιτικοί της δεξιάς σε δεκαετίες.Να συρρικνώσει το ΠΑΣΟΚ σε τέτοιο βαθμό,ώστε να απειλείται η ίδια η ύπαρξη του.

    Ηθελε να αλλάξει το όνομα και το σήμα μας.

    Δεν κατάλαβε όμως ότι πιο εύκολα αλλάζεις προπονητή,παρά ολόκληρη την ομάδα.

    Το ΠΑΣΟΚ έφτασε στον πάτο.
    Από εδώ κάτω δεν υπάρχει πλέον τίποτα άλλο παρά μόνο η άνοδος.

    Είτε το θέλετε είτε όχι,αυτό θα γίνει και πολύ σύντομότερα απ'όσο πολλοί πιστεύετε.

    Οποιος σταθεί εμπόδιο θα συντριβεί.

    Ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος εγγυάται την επαναφορά του κινήματος,σε νικηφόρα τροχιά.

    Ο ΓΑΠ δυστυχώς το μόνο που θα καταφέρει,θα είναι να τον θυμούνται οι μελλοντικοί ιστορικοί,ως τον μόνο πολιτικό που κέρδισε τις εκλογές μία και μοναδική φορά.

    Οταν ήταν ο μοναδικός υποψήφιος.

    Κρίμα για το ιστορικό όνομα των Παπανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Το ακούσαμε κι αυτό.Ο ΓΑΠ σοσιαλιστής?

    Με Μάνο και Ανδριανόπουλο,τους χειρότερους εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού που ακόμα και η ΝΔ τους έκανε πέρα.

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

    Ναί στο σχέδιο Ανάν και ρήξη με τους Κυπρίους.Ξέχασε το ρηθέν από τον Ανδρέα "Η Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάς συμπαρίσταται"

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

    Ναί στην αναθεώρηση του άρθρου 16 και σύμπνευση με την ΝΔ.Αποτράπηκε τελευταία στιγμή χάρις στους δεξιούς και διαπλεκόμενους Βενιζέλο και Λοβέρδο που υπερασπίστηκαν με σθένος την δημόσια εκπαίδευση.

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

    Υποψηφιότητες Ματσούκα,Καραχασάν,Λιάγκα,Φον Ρούφιν,Πατουλίδου,Γεννηματά.Δίχασαν τον κόσμο,τον δυσαρέστηασαν,τον έκαναν να απορεί.

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ?????/

    Ειναι αναρίθμητα τα παραδείγματα Κύριοι.

    Ο άνθρωπος είναι τελείως επικίνδυνος,είτε από πρόθεση,είτε από απύθμενη βλακεία.

    Ενα πράγμα μόνο να ξέρετε.Ο ΓΑΠ κατάφερε να πετύχει ότι δεν πέτυχαν οι πολιτικοί της δεξιάς σε δεκαετίες.Να συρρικνώσει το ΠΑΣΟΚ σε τέτοιο βαθμό,ώστε να απειλείται η ίδια η ύπαρξη του.

    Ηθελε να αλλάξει το όνομα και το σήμα μας.

    Δεν κατάλαβε όμως ότι πιο εύκολα αλλάζεις προπονητή,παρά ολόκληρη την ομάδα.

    Το ΠΑΣΟΚ έφτασε στον πάτο.
    Από εδώ κάτω δεν υπάρχει πλέον τίποτα άλλο παρά μόνο η άνοδος.

    Είτε το θέλετε είτε όχι,αυτό θα γίνει και πολύ σύντομότερα απ'όσο πολλοί πιστεύετε.

    Οποιος σταθεί εμπόδιο θα συντριβεί.

    Ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος εγγυάται την επαναφορά του κινήματος,σε νικηφόρα τροχιά.

    Ο ΓΑΠ δυστυχώς το μόνο που θα καταφέρει,θα είναι να τον θυμούνται οι μελλοντικοί ιστορικοί,ως τον μόνο πολιτικό που κέρδισε τις εκλογές μία και μοναδική φορά.

    Οταν ήταν ο μοναδικός υποψήφιος.

    Κρίμα για το ιστορικό όνομα των Παπανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ψηφίζω Παπανδρέου, κάνω ζημιά στα διαπλεκόμενα λυσσασμένα κερδοσκοπικά τέρατα της χειραγωγημένης ενημέρωσης.
    Ψηφίζω Βενιζέλο κάνω πρωθυπουργό τον Λαμπράκη και Υπουργό Δημοσίων Έργων τον Μπόμπολα. Ουστ, κοπρόσκυλα θα πάρετε τον πούλο στις 12 Νοέμβρη. Μαζί με τον αγάμητο Πρετεντέρη και την κερατωμένη Τρέμη, μιάσματα της τσέπης σας, αποβράσματα της εμετοτηλεόρασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ειμαι πολυ δυσαρεστημενος με την κατασταση που επικρατει αυτην την περιοδο στο ΠΑΣΟΚ. Πιστευω πως περναει τη μεγαλυτερη κριση στην ιστορια του και αμφιβαλλω αν θα βγει αλωβητο. Ο Παπανδρεου κανει τη μια λαθος κινηση πανω στην αλλη και απ'την αλλη ο Βενιζελος εχει τετοιο ζηλο να σηκωσει στις πλατες του το ΠΑΣΟΚ ωστε φαινεται σαν να διψα για εξουσια. Ελπιζω ο Παπανδρεου να καταλαβει πως δεν ειναι καταλληλος για την αρχηγια του ΠΑΣΟΚ και να δωσει την ευκαιρια στον Βενιζελο να ηγηθει ωστε να υπαρχει ελπιδα να γινει το ΠΑΣΟΚ πλειοψηφικο ρευμα ξανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση