GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εσείς τι θα ψηφίσετε στις εκλογές;

. Το πρώτο "απαγορευμένο" γκάλοπ από το Press-gr! Ψηφίστε κι εσείς... . Για να καταγραφεί η ψήφος σας, επιλέξτε πρώτα την απάντη...

.
Το πρώτο "απαγορευμένο" γκάλοπ από το Press-gr! Ψηφίστε κι εσείς...
.
Για να καταγραφεί η ψήφος σας, επιλέξτε πρώτα την απάντηση ή προσθέστε τη δική σας στο Other, αν δεν καλύπτεσθε από τα κόμματα που υπάρχουν στον πίνακα . Κατόπιν, πατήστε το vote. Και στη συνέχεια, αν θέλετε, πατήστε το View Results για να δείτε τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.
....



160 σχόλια

  1. στο ποστ του λουτράδη πιο κάτω έχω βάλει τον λόγο που πρέπει να ψηφίσετε ΑΥΤΗΝ
    http://www.ecogreens.gr/ekloges/egfiles/Giati_OP.html

    μπειτε εκει και θα δείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OI ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!
    Ψήφο στο ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ


    Ψήφο στο κόμμα οικολόγων που είχε στο παρελθόν καλά εκλογικά ποσοστά (κόμμα Ελλήνων Οικολόγων 0,6%) και τώρα έχει μεγάλες πιθανότητες να μπει στην βουλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OI ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!
    Ψήφο στο κόμμα Ελλήνων Οικολόγων

    Ψήφο στο κόμμα οικολόγων που είχε στο παρελθόν καλά εκλογικά ποσοστά (κόμμα Ελλήνων Οικολόγων) και τώρα έχει μεγάλες πιθανότητες να μπει στην βουλή (σε σχέση με τα άλλα 2 "οικολογικά" γκρουπούσκουλα του 0,001%)

    -----------------

    OI ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΒΕΡΓΗ

    ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ:

    Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη και οδύνη για τη σημερινή τραγωδία που πλήττει τη χώρα μας.

    Μεταφέρω τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους συγγενείς των αθώων θυμάτων της τρομερής πυρκαγιάς.

    Συλλυπητήρια σε όλους όσους αύριο θα μείνουν χωρίς σπίτια, χωρίς δουλειά, χωρίς περιουσία, άστεγοι στο έλεος του θεού.

    Συλλυπητήρια στους μισούς Έλληνες.

    ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ:

    Οι Ευθύνες καταλογίζονται και στα 300 « φερέφωνα – ανδρείκελα » της Βουλής και σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

    Το ΠΑΣΟΚ:

    Επί δεκαετίες η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο στέρησε από την Ελλάδα το Υπουργείο Περιβάλλοντος μετατρέποντάς το σε Υπουργείο Τσιμεντοποιείας και Δημοσίων Έργων αλλά και ξόδεψε τα εκατομμύρια του Γ’ ΚΠΣ , όχι για την Προστασία του Περιβάλλοντος αλλά για κομπιούτερ και τσιμέντο. Δισεκατομμύρια Ευρώ ξοδεύτηκαν προκειμένου να επιτευχθεί η σημερινή Εθνική Τραγωδία. Γιατί;

    Διότι

    α) δεν προβλέφθηκαν ποτέ χρήματα για την προστασία των Δασών,

    β) δεν προβλέφθηκαν χρήματα για την αγορά των Πυροσβεστικών Οχημάτων

    γ) δεν προβλέφθηκαν χρήματα για την αγορά επαρκών Πυροσβεστικών Αεροσκαφών

    δ) δεν προβλέφθηκαν χρήματα για τον διορισμό Πυροσβεστών και την εκπαίδευση των Πυροσβεστικών Δυνάμεων της χώρας.

    Η σημερινή τραγωδία είναι ένα σχέδιο πολλών ετών του οποίου η ολοκλήρωση επιτεύχθηκε σήμερα.

    Η Ν.Δ:

    Η ΝΔ εδώ και 3,5 χρόνια δεν έκανε τίποτα για να ανατρέψει το σχέδιο αυτό. Άφησε αφύλακτη την Ελλάδα στα χέρια φονιάδων –εγκληματιών, σαμποτέρ – κατασκόπων, οικοπεδοφάγων, τρομοκρατών.

    Όλοι λένε ότι δεν υπάρχει συντονιστικό κέντρο. Είναι αναμενόμενο αφού δεν υπάρχει Υπουργείο Περιβάλλοντος για να συντονίζει και να επενδύει στην φύλαξη του οικοσυστήματος.

    Οι Ευθύνες είναι μεγάλες. Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση αύριο θα πρέπει να δώσουν λόγο στον εναπομείναντα Ελληνικό Λαό.

    ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ:

    Η καρδιά μου ματώνει και η ψυχή μου θρηνεί. Ως απλός πολίτης φοβάμαι να αντικρίσω το αύριο. Η απειλή είναι μεγάλη.

    Καθώς είμαι ήδη 65 χρονών και τα περιθώρια στενεύουν, ακόμα αυτήν την ύστατη στιγμή καλώ τον Ελληνικό Λαό να ενδυναμώσει την Ένωση των Ελλήνων Οικολόγων, να πυκνώσει τις τάξεις της και να παραλάβουν τη σκυτάλη. Όλοι μαζί πλέον να δώσουμε τη μάχη για το μέλλον των παιδιών μας.

    Αλλά ακόμη και μόνος μου , θα συνεχίσω ως το τέλος να αγωνίζομαι πρεσβεύοντας ότι

    « Θα πεθάνω όρθιος για να μου πάρουν μόνο τη ζωή,

    Για να είμαι πλούσιος από ιδανικά...»


    Ο γραφικός

    Δημοσθένης Βεργής

    Πρόεδρος Ελλήνων Οικολόγων

    ------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλώ στην δημοσκόπιση να υπάρχει και το ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ

    Στο παρελθόν είχε καλά εκλογικά ποσοστά (κόμμα Ελλήνων Οικολόγων 0,6%) και τώρα έχει μεγάλες πιθανότητες να μπει στην βουλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λες και είχαμε λίγους εδώ μέσα
    με το copy-paste ,μας ήρθαν και οι
    οικολόγοι του κύριου Βεργή.
    Αυτό είναι που λένε μάθανε ότι
    γαμιόμαστε,πλάκωσαν και οι γύφτοι.
    Και προσέξτε έπαρση οι τύποι:
    "οικολογικά" γκρουπούσκουλα του 0,001%" αποκαλούν τους άλλους οικολόγους εφόσον αυτοί πήραν
    0,6% στις προηγούμενες εκλογές και τώρα έχουν λένε μεγάλες
    πιθανότητες να μπουν στη βουλή !
    Ε βέβαια τι είναι το 2.4% που υπολείπεται,για τον Βεργή ?
    Δυο-τρεις γυμνές φωτογραφήσεις
    να κάνει ο αρχηγός,και να φορέσει καμία φουστανέλα( τη χλαμύδα την έπαιξε σε προηγούμενες εκλογές)
    το πιάνει το 2.4 για πλάκα...
    Ακούν οι κακομοίρηδες που βοά
    όλη η Ελλάδα ψήφο στα μικρά
    κόμματα,και ψήφο στα μικρά κόμματα σου λέει τώρα είναι η ευκαιρία.
    Αυτή είναι η κατάντια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλεος, δεν φταίει ο Βέργης αλλά η κατάντια της ΤΒ γι' αυτό! Αν δεν είσαι στο σύστημα πρέπει να εφεύρεις τρόπους για να προβληθείς λίγο (έστω και με αυτό το τρόπο).

    Και ναι: ΚΑΙ Χλαμίδα ΚΑΙ Φουστανέλα για να μας αερίζονται. Τι πιο φυσιολογικό από αυτό;

    Τεσ-πα. Ψήφισα τους πράσινους "Οικολόγους" στο poll αν και στις εκλογές εγώ και η οικογενιά μου θα ψηφίσουμε το κόμμα Έλληνες Οικολόγοι (ούτε μπλε, ούτε πράσινοι, ούτε κόκκινοι).

    ----------
    Ψήφο στο ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ
    OI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

    Ψήφο στο κόμμα οικολόγων που είχε στο παρελθόν καλά εκλογικά ποσοστά (κόμμα Ελλήνων Οικολόγων 0,6%) και τώρα έχει ΑΡΚΕΤΕΣ πιθανότητες να μπει στην βουλή!

    ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ στην Βουλή!
    ----------


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ότι πεις φίλε ξενύχτη cost.
    Εγώ θα αντιδράσω με αποχή.
    Εσύ αντέδρασε μέσω Βεργή.
    Νομίζω πως η αντίδραση είναι αυτή
    που μετράει.
    Ότι και να κάνουμε δεν πρόκειται να αποφύγουμε το μοιραίο,όσο και να χτυπηθούμε ένας από τους δύο θα είναι και πάλι εδώ,οπότε στη παρούσα φάση ας αρκεστούμε να μη ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ συνένοχοι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το να απέχεις από τις εκλογές είναι ένα είδος διαμαρτυρίας. Ωραία. Λες, δε θέλω κανένα, δεν παραδέχομαι κανένα, είναι όλοι τούτο κι εκείνο! Ωραία, πάλι. Όμως κάποιος θα κυβερνήσει. Λες , δε με νοιάζει όποιος κι αν είναι το ίδιο μου κάνει,αφού είναι όλοι τους τά-τα τα. Πάλι ωραία: άφησε να αποφασίσει ο γείτονας! αυτός ξαίρει καλύτερα από σενα!
    Κι ύστερα πάλι θα λες :όλοι το ίδιο είναι!
    Πέρασε, ρε φίλε, εσύ στην πολιτική, που διαφέρεις! Ποιος περιμένεις να τον φέρει τον διαφορετικό; Πάλι ο γείτονας; Μα αυτός δε θέλει τον διαφορετικό! Κάτσε λοιπόν στη γωνία και περίμενε! Θα σου έλθει!

    Όσον αφορά στους οικολόγους. Βλακείες χωρίς αλάτι! Ποιο κόμμα δεν έχει στο πρόγραμμά του οικολογικές προτάσεις; Αν μου βρήτε ένα να το πείτε εδώ! Γιατί να ψηφίσω ένα κόμμα που διατείνεται πως είναι κόμμα των οικλόγων! Για φαντασθείτε να μας κυβερνήσει ένα τέτοιο κόμμα που η μόνη πρότασή του είναι η οικολογία! Θα γεμίσει η χώρα αγριογούρουνα, φίδια, λαγούς, πέρδικες, κουνάβια, αλεπούδες, ποντίκια, γάτες ,λύκους, σκατζόχοιρους, ασβούς, μυρμήγκια, χελώνες, μπορεί και αηδόνια(κομμάτι δύσκολο), και όπιος τολμήσει να τα αγγίξει θα τον αρπάζει ο δασοφύλακας, αν δεν τον έχουν φάει τα τσακάλια!
    Μα τι χαζομάρες είναι αυτές; Η φύση έχει τον τρόπο της να αυτοπροσδιορίζεται , αρκεί απλά να τη σεβόμαστε και να μην την ρυπαίνουμε. Τους δικούς της ρύπους εκείνη γνωρίζει άριστα πώς να τους διαχειρίζεται. Ο άνθρωπος όμως, που είναι μεν προϊόν της φύσης, αλλά κατάφερε με την ηλίθια πλεονεξία του να φέρεται παραφυσικά δεν είναι σε θέση να τη βοηθήσει αν δε θυσιάσει μέρος της πλεονεξίας του! Και τότε έρχεται η επιλογή του κόμματος! Ποιο κατά τη γνώμη μας κόμμα κρατά ισορροπίες και γνωρίζει πώς μπορεί να πορευτεί στον κόσμο που έχουμε διαμορφώσε, αλλά χωρίς ακραίες επιδιώξεις κέρδους; Οπωσδήποτε τα κεντρώα και αριστερά κόμματα, που άλλο λίγο άλλο πολύ δε βάζουν ως κυρίαρχο μέλημά τους το κέρδος, όπως είναι π.χ. το νεοφιλελεύθερο κόμμα της Ν.Δ. Οι οπαδοί της μπορεί να δυσανασχετούν, αλλά πιστεύω πως αυτό γίνεται όχι γιατί πιστεύουν όλοι στο κέρδος, αλλά βαφκαλίζονται πως και το κόμμα τους νοιάζεται για την οικολογία! Το είδαμε στις δαπάνες που έκανε για την προστασία του περιβάλλοντος, όταν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει τα ελαχιτοποιημένα πυροσβεστικά, που βρέθηκαν χωρίς προσωπικό και με αδυναμίες στη χρήση τους! Έτσι καήκαμε! Και τώρα ο "κατάλληλος" τρομάρα μας, βγαίνει και σκορπίζει( ούτε γι αυτό δεν πρόβλεψε) χρήματα με τρύπιες σακούλες! Και υπόσχεται με περιφάνεια, που το ανακάλυψε, πως θα χτίσει το κράτος τα σπίτια που κάηκαν! Χαρά οι κουμπάροι που θα φάνε πάλι! Καλό το στήσιμο, έτσι, λαμόγια του κερατά; Θα ψηφίσει ο απλός κοσμάκης τον Κώστα,γιατί λέει είναι καλύτερος από το Γιώργο! λες και δεν τον έμαθε τριάμισι χρόνια τώρα πως ό,τι κι αν λέει είναι αέρας κοπανιστός και φρέσκος, όπως φαίνεται, αλλά όποιος κρατά τις προεκλογικές ομιλίες του το 2003-4, και τις παραβάλλει με τις σημερινές θα δει πως δεν είναι φρέσκος είναι και αυτός παλιός αφού δεν μπήκαν στον κόπο ούτε να γράψουν καινούριες, ομιλίες (αποκάλυψη στα ΝΕΑ) όχι να κάνουν και καινούρια προγράμματα!

    Ψηφίζω λοιπόν ΠΑΣΟΚ, που είναι κίνημα εξουσίας και έχει σύγχρονο πρόεδρο με επικαιροποιημένο πρόγραμμα, που πιστεύω πως δε θα με διαψεύσει στην εφαρμογή του όπως έκανε ο Κώστας, που φεύγει σίγουρα!

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρέπει να καταλάβετε ότι Οικολόγοι Πράσινοι και Έλληνες Οικολόγοι (Βεργής) δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. Πέρα από αυτό ο Βεργής υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις εκλογές για να πρασινίσει η Ελλάδα όπως είπε. Από εκεί και πέρα εγώ δεν πρόκειται να ψηφίσω σε αυτό το γκάλοπ που πιστεύω ότι κακώς γίνεται. Όσο καλές προθέσεις και να έχει το press-gr δεν έχει νόημα ένα γκάλοπ εδώ και δεν μπορεί να βγάλει σωστά αποτελέσματα χωρίς σωστό δείγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν είναι να ψηφίσω Βεργή ή Οικολόγους του 0,1% ψηφίζω Σύριζα που έχει μεγάλη οικολογική δράση και συσπειρώνει πολλές τοπικές οικολογικές ομάδες. Είναι ντροπή να πετάμε την ψήφο μας σε ανθυποκομματίδια-παρέες που δεν θα βγάλουν έδρα και που λόγω εκλογικού νόμου ενισχύουν το πρώτο κόμμα δηλαδή τη ΝΔ, χαρίζοντας αυτοδυναμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσων μικρών κομμάτων δεν μπουν στη Βουλή, οι έδρες χαρίζονται στη ΝΔ. Γιαυτό ο Παπα-θεμελής κατεβαίνει, δεν κόβει τίποτα από τη ΝΔ που καρπώνεται τη μια έδρα που του αντιστοιχεί, μόνο από πασόκ, κκε και λάος θα κόψει ο κοντός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πιστεύω ότι τέτοιου είδους σφυγμομετρήσεις δεν έχουν θέση εδώ.
    Ψηφίζω εναντίον του δικομματισμού, αλλά δεν συμφωνώ με τις απαξιώτικες θεωρήσεις για την όποια άλλη διαφορετική εκλογική στάση.

    Χαμένη ψήφος ΔΕΝ υπάρχει και είναι άθλιο να την επικαλούνται όσοι πολέμησαν την απλή αναλογική τόσα χρόνια.

    Η αποχή και το λευκό ΔΕΝ είναι απολιτική συμπεριφορά, αλλά πολιτικότατη στάση που καταδεικνύει την αποστροφή κάποιου στο πολιτικό σύστημα και τη λειτουργία του, στο σύνολο του. Αυτή μπορεί να διέπεται από ιδεολογικούς, ηθικούς, συναισθηματικούς ή άλλους λόγους, οι οποίοι στη δημοκρατία πρέπει να γίνονται όχι μόνον σεβαστοί, αλλά αντικείμενο σοβαρής πολιτικής προσέγγισης.
    Όταν λοιπόν κάποια–ος έχει εκατό λόγους που δεν του επιτρέπουν συνειδησιακά να ψηφίσει οποιονδήποτε φορέα που κατεβαίνει στις εκλογές , τολμάμε και του λέμε ότι έτσι παραδίδεται στη βούληση του γείτονα του!

    Δηλαδή τόσα χρόνια που ψήφιζε κάποιο κόμμα – αν μάλιστα άσκησε και κυβερνητική εξουσία – και διαπίστωνε ότι με τη ψήφο του έφτιαχνε περιβάλλοντα, νταβάδες, οικογένειες και κρατικοδίαιτους εργατοπατέρες, σε ποιόν ακριβώς είχε παραδώσει τη ψήφο του;

    Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ καλύτερο να ΜΗ ψηφίζεις κάποιο κόμμα αν δεν ταυτίζεσαι ιδεολογικο-πολιτικά μαζί του ή τέλος πάντων αν δεν ελπίζεις στη θετική κοινοβουλευτική και κοινωνική παρουσία του, από το να ψηφίζεις μια στιγμή και να βρίζεις τα υπόλοιπα 4 χρόνια !
    Χαμένη ψήφος λοιπόν είναι η ψήφος στους "Σι-χαμένους".
    ΑΝΝΑ

    Υ. Γ Θα συνεχίσω να λέω όποτε προλαβαίνω τη γνώμη μου και κάποιοι συνεχίστε να με θεωρείτε …φερετζέ.
    Υπάρχει σοβαρό ζήτημα με το πώς αντιμετωπίζονται οι γυναίκες στη χώρα, αλλά αυτό θα το συζητήσουμε κάποια άλλη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αννούλα μου γλυκιά όσοι ψηφίζουν λευκό κατά κανόνα είναι απολίτικοι ή αδιάφοροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.

    ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΙΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΛΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ.

    ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.

    ΟΧΙ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΙΑ.
    1. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ,ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ.
    ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΟΤΑΝ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΥΠΕΞ (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ) ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ .
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΑΚΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΑΝ ΥΠΕΞ ΤΗΣ Ε.Ε. ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ.
    ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ Η ΩΛΜΠΡΑΙΤ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ,ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ.
    2.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΙΣΩΣ "ΚΛΕΨΕ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕ" ΝΑΧΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλτατοι,
    η ψηφοφορία πρέπει να είναι μυστική. Εσείς όμως μπορείτε να δείτε τις βάσεις από τις οποίες ψηφίζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. index

    ΜΑΖΙ είναι το σύνθημα της ΝΔ στον προεκλογικό της αγώνα.

    ΜΑΖΙ ήταν στο σκάνδαλο των ομολόγων.

    ΜΑΖΙ ήταν στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

    ΜΑΖΙ όλοι ενωμένοι στα δύσκολα (ρήση Ρουσόπουλου) ήταν όταν ακόμα και οι Νεοδημοκράτες αγανακτούσαν με τον Τσιτουρίδη.

    ΜΑΖΙ ήταν στην επιχείρηση αλλαγής των άρθρων 16 και 24 του συντάγματος, και ΜΑΖΙ (εμείς) καήκαμε με τις φωτιές.

    ΜΑΖΙ ήταν σε κάθε συγκάλυψη, σε κάθε ψηφοφορία, σε κάθε νοθεία αντιδημοκρατική διαδικασία η μέτρο.

    ΜΑΖΙ ήταν στο βιβλίο της έκτης δημοτικού και ΜΑΖΙ ο Βερέμης στο επικρατείας.

    ΜΑΖΙ ήταν στο Συνταγματικό πραξικόπημα

    ΜΑΖΙ ήταν στον εξευτελισμό και την καταστροφή της χώρας απο τις πυρκαγιές και τον τρόπο αντιμετώπισης τους.

    ΜΑΖΙ να μείνουν και ΜΑΚΡΙΑ να πάνε.

    Ας μείνουν στην Ιστορία σαν η Κυβέρνηση της Μαφίας των ΜΑΖΙ.


    ΜΑΖΙ
    αλλά μακριά από εμάς κι αγαπημένοι,
    γιατί αυτή την φορά,
    απέναντι απο τους "ΜΑΖΙ"
    θα είναι ΜΑΖΙ
    ανεξαρτήτως κόμματος οι πολίτες.


    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣΟΧΗ!

    ΑΣΥΔΩΣΙΑ ή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ; και ξαφνικά το blogspot press.gr ρίχνει τη μπόμπα, χωρίς όμως ν΄αποκαλύπτει ποιός είναι ο δημιουργός αυτού του μπλογκ... να που ξανασκέφτομαι ως ρεπόρτερ: τί είναι άραγε αυτό το μπλογκ, ένα mad ασυδωσίας; μιά "αυριανή" λασπολογίας; ή η εκδίκηση της γυφτιάς στην ελιτ του κυβερνοχώρου; το κακό είναι ότι αρχίζω και νιώθω στενόχωρα σ΄αυτό το τόπο της πλήρους ελευθερίας, γιατί ορφραίνομαι παρεμβάσεις και επεμβάσεις... απο τη στιγμή μάλιστα που μου έκαναν προτάσεις να βάλω διαφημιστικά σποτ, δεν φοβάμαι αλλά σκιάζομαι... ο χώρος μολύνεται απο τη διαφήμιση, δηλαδή το καθοδηγητικό όργανο των ΜΜΕ...

    απο την ιστοσελίδα Liberopoulos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://press-gr.blogspot.com/2007/08/blog-post_4968.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 9: 57

    Δεν το ξέρω και δεν το αποκλείω.
    Απλώς προσπαθώ να δώσω μια διαφορετική σημασία στη ψήφο από τη κυρίαρχη, που αν δεν εννοεί τον πολίτη ως πελάτη, πασχίζει να προκαλέσει ενοχικά σύνδρομα για να οικειοποιηθεί την ψήφο του.

    Είμαι κοινωνική ψυχολόγος, δουλεύοντας στην εκπαίδευση και όχι πολιτικός επιστήμονας.
    Ο άντρας μου πάντως που είναι εξειδικευμένος στην πολιτική κοινωνιολογία, είχε επί Κάρτερ συμμετάσχει σε μια ποιοτική έρευνα για τη σχέση πολιτικοποίησης-ψήφου.
    Το συμπέρασμα ήταν ότι δεν βρήκαν σημαντικές διαφορές ως προς την πολιτικότητα των κριτηρίων μεταξύ αυτών που ψήφισαν, τότε, και αυτών που απείχαν.
    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 11.26

    ANNA μην αποκαλύπτεις περισσότερα προσωπικά εδώ.

    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. SNB

    Σε ευχαριστώ
    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. :-)

    rgrds στον ΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κατι περιεργο συμβαινει με το poll.
    Τι στο καλο, ουτε οι πασοκοι δεν ψηφιζουν πασοκ;
    Περιεργο αποτελεσμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Tι περίεργο αποτέλεσμα. Οι διανοούμενοι Κολονακιώτες του ΣΥΝ, οι κουλτουριαραίοι, οι επαναστατημένοι πανεπιστημιακοί, τα οργισμένα φοιτητάρια, οι φίλοι της Ρεπόσης, οι αδελφές, οι αντίχριστοι και οι φιλομετανάστες, ξυπνήσανε από το χτεσινό ξενύχτι στο μπαράκι και ψηφίζουν μαζικά το τρελλό αγόρι τον Αλαβάνο. Α να χαθείτε εθνοπροδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 11.59
    αντί να είσαι υβριστής και - αφου το θες έτσι - ΜΑΛΑΚΑΣ, καλύτερα σκέψου γιτί δεν ψηφίζουν οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε Πασόκ ξύπνα και μπες να ψηφίσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι φαίνεται πως κρατούν στο χέρι τους το κλειδί της νίκης για τα δύο μεγάλα κόμματα. Για πρώτη φορά, δύο μόλις εβδομάδες πριν ανοίξουν οι κάλπες, το ποσοστό των αναποφάσιστων ψηφοφόρων αυξάνεται εντυπωσιακά, ενώ, όπως όλα δείχνουν, πάνω από 700.000 ψηφοφόροι θα αποφασίσουν για την ψήφο τους την τελευταία ημέρα των εκλογών και πάνω από την κάλπη.

    Σύμφωνα με τις μετρήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας την τελευταία εβδομάδα, πάνω από 1.000.000 ψηφοφόροι -ορισμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων ανεβάζουν τον αριθμό των αναποφάσιστων στο 1.500.000- δεν έχουν αποφασίσει ποιο κόμμα θα ψηφίσουν στις 16 Σεπτεμβρίου.

    Οι πυρκαγιές φαίνεται ότι επηρεάζουν δραματικά το πολιτικό σκηνικό, δημιουργώντας νέα δεδομένα εν όψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης.
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν θα μπει καλέ μου το ΠΑΣΟΚ εδώ γιατί τα άρθρα για το επικρατίας είναι φωτιά. Κάνουν αποχή. Ο Σύριζα είναι στα αλήθεια πιο μοντέρνος και νεανικός έχει πολλούς οπαδούς στους μπλόγκερς, θαυμαστές του Τσίπρα και έτσι το εξηγώ. Το ΚΚΕ έχει εργάτες-άνεργους-γέρους που δεν έχουν Πι σι και το λαός έχει γέρους, απόστρατους, νοικοκυρές και παπάδες. Η ΝΔ θα μπουκάρει κα θα σαρώσει σε λίγο. Ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σύμφωνα με αυτό το γκάλοπ δεύτερο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ. Με 25%. Ωραία....Εγκυρα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κάνε λίγο υπομονή hristos, όλα εξηγούνται. Θα ισιώσει το πράγμα. Αναμενόμενο έίναι γιατι ο Σύριζα έχει οπαδούς νέους, μορφωμένους και αστούς. Όσο αυξάνεται όμως το δείγμα θα ανέβει η ΝΔ στην πρώτη θέση με χαμηλότερο όμως (προβλέπω 30-31) ποσοστό του εθνικού της (41). Σίγουρα όμως ο Σύριζα θα έχει μέχρι τέλους καλό ποσοστό πολύ ανώτερο (προβλέπω 12-16) του κανονικού πληθυσμού (προβλέπω 5-6)για τους λόγους που είπα. Θυμάμαι παλιότερα ένα γκάλοπ μεταξύ ατόμων ανώτατης μόρφωσης της MRB του έδινε 17%. Πρόσθετη δυσκολία για το ΠΑΣΟΚ είναι τω όντι πως το δημοσίευμα από κάτω (Πατουλίδου-Λούκα κ.α.) ξεφωνίζει το ψηφοδέλτιο της Επικρατείας και ο άλλος κολώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΝΔ 36%
    ΠΑΣΟΚ 35,9%
    ΚΚΕ 7%
    ΛΑΟΣ 5%
    ΣΥΝ 4,5%
    ΔΗΜ.ΑΝΑΓ(ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ)1,5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το αληθινό προφίλ του πρωθυπουργού αποδίδεται με μια φράση που είχε χρησιμοποιήσει προειδοποιητικά ο Κ. Σημίτης: «Οεγ οι άντρ αθρ ανρωποι είναι ενιφίνδυποι επίνδυνοι ενινοι επικινδυνεα».

    ''pasok pisinous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΠΟΥΖΕΙΣ
    ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΞΕΚΟΛΛΑ


    ΨΗΦΙΣΕ \ΣΥΡΙΖΑ
    ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΡΠΑΚΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πάντως το poll δίνει μια πολύ σαφή εικόνα για το ποιοι διαβάζουν πρεςς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Οι "κουφάλες" να το έχετε υπόψιν.
    Δεν καταγράφονται οι IP σας παρά μόνο σε περίπτωση που προσπαθήσετε να κάνετε διπλή ψήφο!

    ...να μην γελάμε όλοι σε βάρος ασς αργότερα κύριοι του πασοκ, ε;

    Εγώ πάντος γελάω από τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αποπειρες νοθείας.

    choice 1 - 13
    choice 2 - 38
    choice 3 - 2
    choice 4 - 6

    χαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Είναι φανερό πως το αυθάδικο και αιρετικό κοινό του press ψηφίζει ένα ιδιόρρυθμο και ελίτ κόμμα όπως ο Συν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ο ΣΥΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Βρίσε βρίσε τον αρχιεπίσκοπο με τις κυταροθεραπείες και την ηπατήτιδα c, μαζεύτηκαν εδώ μέσα όλοι οι εχθροί της Εκκλησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 1.17

    Λάθος είναι η ερμηνεία σου.
    Εγώ προοτείνω το "where did everybody go?" της coca cola!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Λυσσάξανε τόσες μέρες εδω μέσα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ...

    Τώρα δεν μπαίνουν ουτε καν για να να ψηφίσουν!
    Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το poll...

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Άντε λίγο ακόμα και θα κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση.

    Αξιόπιστο το γκάλοπ σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Nομίζω πως η δημοσκόπηση καθρεπτίζει με υπερβολή τη ΔΕΔΟΜΕΝΗ μεγάλη άνοδο του Σύριζα. Εδώ στις Σέρρες ο Αλαβάνος τόλμησε να μιλήσει στην Πρώτη των Καραμανλήδων και είχε απήχηση που ακόμα συζητιέται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 1:18
    Θα δώσει το Laptop αυτό στους φοιτητές; Χαχαχαχαχα! Τι μαλάκας αυτός ο Γιωργάκης! Τι να το κάνουν αυτό οι φοιτητές. Αυτό τα μικρά παιδιά στα σχολεία μπορεί να βοηθήσει για να μάθουν ορισμένα πράγματα, αλλά για έναν φοιτητή είναι άχρηστο.

    Γιωργάκη κάνε κανένα μπανάκι να μαυρίσεις και άσε την διακυβέρνηση της χώρας για άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 1.33

    Ναι ρε φίλε, αλλά καθρεπτίζει και μια τεράστια αποχή απο τους ψηφοφόρους των άλλων και αυτό κάτι σημαντικό λέει που αδυνατώ να κατανοήσω...
    Αν σε απόλυτο ποσοστό ο ΣΥΝ είναι δεδομένος, τότε απλά οι άλλοι δεν ψηφίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κόφτε το ρε κομματόσκυλα της ΝΔ τη γελοιοποίηση του ΓΑΠ με το λαπτοπ. Έχει πει πολύ χειρότερα. Το εμπεδώσαμε. Κοιτάχτε και το χάλι του χοντροαρχηγού σας με το μιλιτέρ μπουφάν στο κατακαλόκαιρο για να παραστήσει τον σκληρό ηγέτη που ρίχνεται τη μάχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 1.41

    και το shift-start στην ΕΡΤ ψηφιακή που το κράταγε ΠΑΤΗΜΕΝΟ για 10 δευτερόλεπτα!

    χαχαχα κόντεψε να κάνει buffer overflow και reboot ολόκληρη η ΕΡΤ!

    Ακόμα γελάμε, χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο Γιωργάκης τάζει χωρίς προγραμματισμό ένα σωρό πράγματα. Ξέρει καλά ότι δεν μπορεί να τα δώσει, αλλά ξέρει καλά πως κανένα πασοκοκάναλο δεν θα μιλάει για τις μη εκπληρωμένες υποσχέσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. πούτσα και σοκ
    στο φασιστοπασόκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. σοκ και πεος
    στους φασιστοχουνταιους

    κατω η χουντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Την είπε πάλι τη μαλακία ο ΓΑΠ. ΑΝ και εννοεί το φθηνό λάπτοπ στους μαθητές και από ένα λάπτοπ (κανονικό) στους φοιτητές, αλλά έτσι όπως το είπε λογικό είναι να φάει κράξιμο. Καλά στο πόδι τις γράφεις τις ομιλίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. σοκ και καυλι
    στον Καραμανλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο κάθε μαλάκας του κάθε μπουρδέλου που νομίζει οτι ειναι κόμμα, πεταει μια μαλακια και μετα εμεις αν και σοβαροι πολιτες χανουμε χρονο για να την κρινουμε. Ρε α σιχτιρ ολοι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Σοκ και δαυλι στα αρΧΧΧΧ σαν να μπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 2.12, 215, 2.16, 2.20

    ... κι έπαιξαν τις πιτσικουλιες στα μαρμαρένια αλώνια...

    Για σοβαρευτείτε λίγο! Ελα, παιδικά χαρά το κάνατε.

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 2.18,

    Αν το είχες διατυπώσει λίγο διαφορετικά θα το συνυπογράφαμε!

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Πούτσα χωρίς πάτο
    στον Γιακουμάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Γάμα τον Γιακουμάτο
    σε ένα γραφείο ΣΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Επικίνδυνοι
    ……………………..

    Το αληθινό προφίλ του πρωθυπουργού αποδίδεται με μια φράση που είχε χρησιμοποιήσει προειδοποιητικά ο Κ. Σημίτης: «Οεγ οι άντρ αθρ ανρωποι είναι ενιφίνδυποι επίνδυνοι ενινοι επικινδυνεα ευτέτεσθε».

    ''pasok pisinous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Διωξτε την κυβέρνηση των ανικάνων και διεφθαρμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. 27% το Σύριζα αχαχαχαχαχαχχαχαχα
    Ποια MRB ρε παιδιά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ρε γαμηστε τα "poll" και το συμπαθες σωματειο των πουστηδων που το διαχειριζετε..

    Οπως πανε θα βγαλουν κυβερνηση το ΣΥΝ του προοδος και της αριστερης μαλακιας της μακρυτερης και των πουστηδων και των αντιρατσιστων και του λαου και το ...νι της μαννας τους..

    Εγω λεω να κανουμε μια γονιμη και εποικοδομητικη συζητηση.

    Οι εκλογες της 16ης Σεπτεμβρη οπως ολοι γνωριζουν η αντιλαμβανονται εχουν κλειδωσει.

    Η Νεα Δημοκρατια (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το ιδιο το μπραβογιοργο),εχει ηδη εξασφαλισει ενα 42% ,πραγμα που λογικα,παροτι οι πασοκοσκυλαιοι εχουν αλλαξει τον εκλογικο νομο( 6 φορες μεχρι τωρα οι πουστηδες),θα εχει ανετη πλειοψηφια..

    Το λοιπον πασοκοσκυλαιοι να συζητησουμε λιγο τι θα γινει μια βδομαδα(?) αντε 10 μερες μετα την 16η Σεπτεμβρη??

    Ειναι σιγουρο οτι οι αρχιπασοκοσκυλαιοι θα φαγωθουν σαν τα σκυλια..

    Δεν μας νοιαζει,ας φαγωθουν,ας δαγκωθουν,ας ξεσκισθουνε μεταξυ τους..

    Αλλα ρε πασοκοσκυλαιοι τι θα γινει με το κτιριο χαμαιτυπειο της Χαρ.Τρικουπη??

    Ποιος θα το παρει??

    Γιατι το λεω αυτο?
    Γιατι ενας φιλος μου εβαλε την ιδεα.

    Ρε ,μου λεει,αυτο το "ιστορικο" κτιριο αν το νοικιασουμε (δεν εχουμε λεφτα να το αγορασουμε) και το κανουμε μπουρδελο θα βγαλουμε τα αντερα μας.
    Ρε μου λεει θα τα κονομησουμε χοντρα,μου κανει..
    Ενταξει δεν θα το ονομασουμε μπουρδελο,ουτε "οικο ανοχης" ,θα το πουμε "μασσαζ ολο το 24ωρο"..
    Και οι "δεξιοι" θα ερχονται,αλλα και οι πασοκοσκυλαιοι θα ερχονται.
    Αλλα και οι λοιπες δημοκρατικες δυναμεις και αυτες θα ερχονται..

    Μιλαμε μυαλο ο φιλος μου..

    Λοιπον πασοκοσκυλαιοι ακουω προσφορες,ποσο θα νοικιασετε το χαμαιτυπειο της Χαρ.Τρικουπη γυρω στις 30 Σεπτεμβρη?

    Να αρχισω απο σας ,και βλεπουμε..

    Ακουω προσφορες.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Διώξτε την κυβέρνηση των ανίκανων διεφθαρμένων. Εμείς θέλουμε μια κυβέρνηση με ικανούς διεφθαρμένους, θέλουμε τα γρηγορόσημά μας, τα φακελάκια μας, θέλουμε να μοιραζόμαστε όλοι οι "σύντροφοι" τις μίζες απο τις αγορές του αιώνα, να φτιάχνουμε κωλόσπιτα στην Εκάλη, να στήνουμε κώλο στα Ιμια και μετά να παίρνουμε ευχαριστήριες πίπες δημοσίως στους Αμερικάνους, να κοροιδεύουμε τον κοσμάκη οτι θα γίνει εκατομμυριούχος μέσω χρηματηστηρίου, και μέσα σε μια νύχτα, τον πούλο και για τρέλες στις Σευχέλες....

    Τέτοιους διεφθαρμένους θέλουμε. ΙΚΑΝΟΥΣ. Όχι σαν τους σημερινούς, που δεν ξέρουν ούτε μια κομπίνα της προκοπής να στήσουνε σωστά, τα στραβάδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Διαμαρτύρομαι, δεν βάλατε το τιμημένο "Κόμμα των Κυνηγών", επειδή βλέπετε ότι έχουμε άνοδο. Θα σας σκίσουμε κουρέλες, στις 17, όταν κάνει το παιντί με τη μαμά του τη νέα κυβέρνηση, εμείς θα ετοιμάζουμε τις κρεμάλες των λαμόγιων στο Σύνταγμα - αν έχουμε γυρίσει από το κυνήγι της πέρδικας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. AKOYΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ;

    ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ 100 ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ, 100 ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ, 100 ΠΥΡΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΗΚΕ Η ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ, ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ Η ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ρε παιδια να σας πω κατι?

    Σημερα ειδα τον Ψωμιαδη στο Μεγκα-σταν ,απεναντι σε δυο γλιτσες δημοσιοκαφρους,το χασαποπουλο ο ενας,δεν ξερω πως λενε τον αλλο τον πουστη με τα περιεργα γυαλια.

    Και ειχαν και το εκπροσωπο της Πυροσβεστικης.
    Αμαν τον ανθρωπο τον τυραννουσαν οι μπασταρδοι.
    Ερωτηση το χασαποπουλο ,παει να απαντησει ο δυστυχης ,λεει μια κουβεντα ,αμεσως αλλη ερωτηση ο πουστης με τα γυαλια.
    Παει να απαντησει ο φουκαρας αλλη ερωτηση το χασαποπουλο και λοιπα και λοιπα.
    Φιλε εκπροσωπε ,μπορει να εισαι καλος αξιωματικος ,αλλα δεν εμαθες τι παει να πει "αυριανισμος",και ευτυχως δηλαδη...

    Το λοιπον ,προφασισου συσκεψη,προφασισου καθηκον,προφασισου κοιλιοπονο η ο,τι αλλο σου κατεβει τελος παντων , αλλα μην ξαναπας εκει..
    Για το καλο σου, σου το λεω..

    Το λοιπον εγω απολαυσα Ψωμιαδη!~
    Ευγε!!

    Οσοι δεν το ειδατε σημερα χασατε!

    Ισως εγω τον παω,ισως ειναι κατι σαν το "φετιχ μου" ,παντως τον παω τον ανθρωπο.

    Κατ αρχας ειναι γνησιος.
    Κατ αρχας δεν μασαει τα λογια του.
    Κατ αρχας ειναι σαν και μας.
    Και κατα αρχας τους γαμαει αυτους τους δημοσιοκαφρους και ολοι τον θελουν στην εκπομπη τους!!

    Ειναι μοναδικος.

    Και η ατακα :
    " εμενα με φωναζετε καθε μερα αν και με βριζατε φασιστα προεκλογικα.
    Εγω δεν παρακαλεσα κανενα σας,εσεις με φωναζετε"!!

    Και μετα καπακι στον ΑΝΤ1 .
    Μπινελικια και εκει στα δημοσιοκαφρα...
    Ενα πραμμα με λιγδωμενα μαλλια (και κανενα χρονο απλυτος οπως συμπερανα) ,δημοσιοκαφρος του "ΤΟ ΘΕΜΑ",να παει να του την σπασει..

    "Κουκλε,σε μενα μαγκιες δεν περνανε" του κανει ο Ψωμιαδης

    ΕΥΓΕΕΕΕ και παλι Ευγεεε!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Τζών, το τέλειο πάνελ θα ήταν Βαγγέλης Γιαννόπουλος, Γιακουμάτος, Ψωμιάδης και Κουλούρης με συντονιστή τον Κακαουνάκη. Σε συνέχειες όλο το χρόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. t-zwon pare mas mia pipa 3ekwliasmenh poustra!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΚΑΒΛΙ , ΚΑΒΛΙ
    ΣΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΗΗΗΗΗ

    ΚΑΙ ΝΤΑΠΑ ΝΤΟΥΠΑ
    ΓΑΜΙΕΤΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗ ΤΡΟΥΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΕΣ! ΡΕ ΑΜΑ ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΔΕΚΑ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ PC NA MΠΟΥΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ!!! ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ρε παιδιά που είναι ο Γιακουμάτος ??? Έχω πάθει στερητικό σύνδρομο. Θυμάμαι είχε πάρει θέση για όλα τα ανοικτά θέματα της χώρας. Φωτιές, Ζορμπά, ανεργία κ.λ.π.
    Πάντως είναι άξιος επικοινωνιακού θαυμασμού. Έριξε τις ρουκέτες του όταν έπρεπε και τώρα απολαμβάνει τα αποτελέσματα των κόπων του. Έχει αφήσει όλη τη πλέμπα να τραβιέται στα παράθυρα μπάς και κερδίσει λίγο δημοσιότητα, ενώ ο Γεράσιμος κάθεταιιιιιιιιιι!!!!και εισπράτει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Εγώ δεν θα ψηφίσω, ούτε και "δεν ψηφίζω", γιατί αν ψηφίσω θα έχω ψηφίσει.

    Ιδεολόγος της αποχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. 4:18 μμ

    Tο τέλειο πάνελ θα ήταν Βαγγέλης Γιαννόπουλος, Γιακουμάτος, Ψωμιάδης και Κουλούρης με συντονιστή τον Κακαουνάκη. Σε συνέχειες όλο το χρόνο!
    ==
    Συμφωνω για διωρες τετοιες εκπομπες καθημερινα.
    Δεν συμφωνω με το πανελ.
    Και να σου πω γιατι.
    Το κακαουνακη μου φερνει εμετο,μου χαλαει το κεφι ..απορριπτεται.
    Το γιαννοπουλο ..ψοφησε.
    Το Γιακουματο δεν καταλαβαινω τι λεει,κουρκουτι εχει μωρε αυτος?

    Το κουλουρη ,ναι εδω κατι παει να γινει.Αλλα να τον τσαντισουν να χασει τον .."ειρμο" (να βαλει λαθος κασεττα) τοτε ναι, ειναι σαν να βλεπεις μια αρκουδα να τραγουδαει..
    Η κανα πιθηκο να κανει σκετς..

    Προτεινω:
    Αυτον το πουστη με τα περιεργα γυαλια,το σταη,το τρεμη,τον Ψωμιαδη,κεινο τα χαμενο το παπαδοπουλο ,το βλημα το καψη...

    Να την πεφτει στο ..σταη,και τι ωραιο συνολακι μανδαμ!,γλυκυτατη κ.τρεμη να λεει στην πατσαβουρα,κ.καψη εισαι πολυ δημοσιογραφος,ασε ρε δικε μου στον αλλον και εκεινο το παπαδοπουλο να λεει : να βαλουμε μια ταξη,και ο Ψωμιαδης να του τον κοιταζει απλα .
    Να μην του λεει τιποτα λεμε..

    Καλα σιγουρα υπαρχουν καλλιτεροι συνδυασμοι,εγω ετσι προχειρα εβγαλα εναν.

    Δυο ωρες το πρωι και δυο το βραδυ.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΔΕΞΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΩΦΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΣΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΙς ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. MPRABO SYRIZA
    Σας πονάει αλλά 23% εδώ σημαίνει 7% στο εκλογικό σώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Μερικοί πικρόχολοι κομπλεξικοί ενοχλούνται από το ψηλό ποστό του Σύριζα. Ξεχνούν πως το γκάλοπ αυτό απευθύνεται σε ειδικό κοινό. Δεν ψηφίζει εδώ ο αρχιμανδρίτης με τις ζαρτιέρες, ούτε ο απόστρατος λοχαγός των ΛΟΚ, ούτε η γιαγιά που ζει στην Κολοπετεινίτσα, ούτε ο χασάπης ο Μπάμπης, ούτε ο εκκενώσεις βόθρων ο Μήτσος, ούτε η κυρα-Κατίνα από το Μπουρνάζι, ούτε ο ταξιτζής ο Μένιος, ούτε η θεούσα δεσποινίς Παρθενόπη, ούτε ο ιεροψάλτης Ονούφριος, ούτε η μοδίστρα η Φωφώ, ούτε η κομμώτρια η Σωσώ, ούτε η λαική αοιδός Ζωζώ Μπουρού. Όπως πολύ σωστά σας είπε κάποιος φίλοι του ΚΚΕ και του Λάος, αλλά και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που οργίζεστε, στην κάλπη το 24 του πρεςς θα γίνει για τον ΣΥΝ, 7%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. To PA.SO.K. exei kerdisei tis ekloges, Otidipote allo einai parafiloligies kai ampelofyllospfies. Einai wra na stirixtei i Kyverisi tou GAP.

    Xsypnate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Δηλαδή κυρίς και κύριοι εμείς βλέπουμε

    Νέα Δημοκρατία 40%
    Παν.Σοσ.Κίνημα 38%
    Κομμ.Κόμμα Ελλάδας 8%
    Συν.Ριζ.Αριστεράς 7%
    +Λαικός Ορθόδοξος συνωστισμός 4%
    Οικολόγοι 0,5
    +Παπαθεμελής 0.5
    Λεβέντης 0,4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Me 97% gia ta 5 kommata Vouli, to pososto aytodynamias paei sto 42%

    TIPOTA ALLO????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Το press-gr διαψεύδει όλους όσους έλεγαν ότι θα έχουμε 5-κομματική βουλή. Θα έχουμε 6-κομματική με 6ο κόμμα τους οικολόγους πράσινους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. O ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο ο Συνασπισμός αλλά και το πατριωτικό ΔΙΚΚΙ (και μερικά άλλα κόμματα).

    Μην ξεχνάτε πως είναι βουλευτικές εκλογές, οπότε όποιο κόμμα και εάν ψηφίσετε να βάλετε σταυρό σε άξιους ανθρώπους (εάν υπάρχουν :<)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Δεν ξερω τι λετε εσεις ,η ατακα του μηνος ειναι αυτη:

    Το αληθινό προφίλ του πρωθυπουργού αποδίδεται με μια φράση που είχε χρησιμοποιήσει προειδοποιητικά ο Κ. Σημίτης: «Οεγ οι άντρ αθρ ανρωποι είναι ενιφίνδυποι επίνδυνοι ενινοι επικινδυνεα».

    ''pasok pisinous''

    ===
    Ευγεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ψήφο στο ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ
    OI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

    Ψήφο στο κόμμα οικολόγων που είχε στο παρελθόν καλά εκλογικά ποσοστά (κόμμα Ελλήνων Οικολόγων 0,6%) και τώρα έχει ΑΡΚΕΤΕΣ πιθανότητες να μπει στην βουλή!

    ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ στην Βουλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αγαπητό βόδι 3.54,

    Δεν αποδεικνύει κανείς την αθωότητα του αλλά η πολιτεία την ενοχή του.
    Αλλιώς... να πούμε οκ, εσύ τις έβαλες τις φωτιές και τρέχα να αποδείξεις ότι δεν είσαι... ελέφαντας!

    Να βλέπεις λιγότερα "πακέτα" στην TV, βοηθάει στο να μην γράφεις μαλακίες αργότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. - ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΥΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΛ. ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
    (φωτογραφίες χαμογελαστών βουλευτών του ΣΥΝ με αντίστοιχους ΑκροΔεξιούς και φασίστες Τούρκους, αναπαραγωγή τούρκικης προπαγάνδας στο ελληνικό και ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και πάρε δώσε με το ΕΠΣΕ και τον ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΑ).

    - ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΛΑΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΚΕ

    - ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ (βουλευτές ΠαΣοΚ βασανιστές της Χούντας κ.α.)

    - ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΔ

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ-ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΑ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. 6:23 μμ
    Δεν αποδεικνύει κανείς την αθωότητα του αλλά η πολιτεία την ενοχή του.
    ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. 6:23 μμ

    Δεν αποδεικνύει κανείς την αθωότητα του αλλά η πολιτεία την ενοχή του.
    ==
    Ημαρτον! Ρε παιδια να τουρθει??

    Βρε ζωον τι λες τωρα??

    Σκατοπασοκοσκυλαιοι,πριν λιγο,εβλεπε, καποιον του ΚΚΕ,που ειπε αυτο που ολος ο κοσμος λεει:
    "Δεν ειναι δυνατον 170 φωτιες σε μια μερα,και σε μια εκταση απο Φθοιωτιδα μεχρι την Σπαρτη,να ειναι τυχαιες"..

    Η Παπαρηγα το ειπε πιο "λαικα".

    Δεν σας "ακολουθει" πια το ΚΚΕ ,ε?
    Και εχετε λυσσαξει...

    Ρε σκυλια του Νερωνα,εχετε αντιληφθει οτι καψατε την μιση Ελλαδα και κυριως 65 ανθρωπους??

    Καθικια.
    Ξερω εγω τι σας χρειαζεται...

    Ωστε το κρατος αποδεικνυει την ενοχη και ο "πασα ενας" δεν αποδεικνυει οτι ειναι αθωος??
    Καλα, απαντησα αντι του φιλου,αλλα ρε χιτλερικο σκατοπασοκι,ουτε στη χιτλερικη Γερμανια δεν θα μπορουσε να ισχυει κατι τετοιο

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Το προηγουμενο Σαββατοκυριακο οταν ακουστηκε για τη φωτια στην Ανω Γλυφαδα ( οπου πρωτα το ειπαν στα καναλια και μετα φανηκαν οι πρωτοι καπνοι), σε ενα σημειο οπου εχει τερμα λεοφωρειων και πυροσβεστικο σταθμο (και μαλλον για να βαλεις εκει φωτια πρεπει να εισαι μογγολος), κατοικοι ετρεξαν στο σημειο. Μαζι και ο δημαρχος Γλυφαδας Θεοδωροπουλος και η Αυτου Μεγαλειωτης Οπου Γαμος και Χαρα- Φωφη.
    Εξαγριωμενος κατοικος λοιπον ρωτουσε επιμονα τον τωρινο δημαρχο και χρονια δημοτικο συμβουλο εαν γνωριζει για τις αυθαιρετες βιλες και τη νομιμοποιηση τους και αφου δεν πηρε απαντηση, προετρεψε το δημαρχο να παει να κανει κανα αβγο μιας και ειναι Κοτα ( το τελευταιο το επανελαβε πολλες φορες!)! Αλλα και η Υπερφωφη δεν γλιτωσε τη γιουχα ουτε αυτη...
    ( Επειδη δεν ημουν μπροστα στο σκηνικο αν εχει κανεις αλλες πληροφοριες να τις δωσει να γελασουμε)

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑ-ΛΗΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΩΡΑΙΟ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΝΕΤΕ.........

    ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. 6:49
    ΧΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Στοκε 7.07

    Το τεκμήριο της αθωότητας αναλφάβητε βαρκάρη.

    Δεν αποδεικνύει κανείς την αθωότητα του αλλά η πολιτεία την ενοχή του.

    7.30

    Λες ψέμματα, αλλά δεν περνάει εδώ η μέθοδος.

    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    Ρε σεις, πρώτη δυναμη στο poll η ΝΔ ε;;;
    χαχαχαχααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Arxidia gkalop... an eiste magkes vrite kai doste sti dimosiotita gkalop ta gkalop tis Deuteras... auta einai ta apagoreumena!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. 7.07
    τζωνακο μου, μαλακακο μου,

    Μη γραφεις μαλακιες ρε, δεν βλεπεις οτι βλαπτεις το κομμα σου και θα την κοπανήσουν και οι ελαχιστοι χαζοι που ακομα ελπιζουν στη ΝΔ;;;

    Εκτος ρε κουφαλα αν κανεις μαυρη προπαγανδα για το πασοκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Να πάνε να γαμηθούνε όλοι οι σαπίκλες.
    Οί κλέφτες της ΝΔ
    Τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ
    Τα κούφια κεφάλια του ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. .

    Το αποτέλεσμα είναι στημένο σε βάρος της ΝΔ αφου πολλοί ψηφοφόροι της δεν μπορούν να μπούν για να την ψηφίσουν!

    ..ολοι αυτοί οι Αρκάδες νεοδημοκράτες έχουν αποκλειστεί απο το poll... λόγω των 9 ημερών συνεχιζόμενης ΠΥΡΚΑΙΑΣ...

    εγκληματικά ανίκανοι και ψεύτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Το Κόμμα Ελευθερίας και Ισότητας ( ΚΕΙ ) στηρίζει σ αυτές της εκλογές τον Αλαβάνο και διεκδικεί
    1- Να μειωθεί ο χρόνος ενηλικίωσης από τα 18 στα 16 χρόνια .
    2- Να αποποινικοποιηθούν τα μαλακά ναρκωτικά .
    3- Δικαίωμα στα ζευγάρια ομοφυλοφίλων σε νόμιμο έγγαμο βίο .
    4- Νομιμοποίηση σε όλους τους μετανάστες .
    5- Ποινικοποίηση του εθνικισμού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ωραίο το ΚΕΙ, δεν το ήξρα αλλά συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Protino Fileleftheri Simaxia!
    http://www.greekliberals.net ,

    ena kapio endiaferon parousiazi kai i Enosi kentroon tou Leventi http://www.enosikentroon.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Δυστυχώς θα συμφωνήσω πως το ποσοστό της αποχής στις φετινές εκλογές θα είναι μεγάλο.

    Δυσκολεύομαι όμως να καταλάβω σε τι εξυπηρετεί η συγκεκριμένη κίνηση, αφού εξακολουθούμε να έχουμε δημοκρατία και ο καθένας μας σα μονάδα έχει τόσο την δύναμη όσο και την ευθύνη για το ποιός θα κυβερνήσει τη χώρα.
    Το δικαίωμα της ψήφου είναι εξουσία και καλό είναι να το εκμεταλευτούμε. Ας μην ξεχνάμε πως αγωνιστήκαμε για να έχουμε αυτό το δικαίωμα...

    Με εκτίμηση,
    ΒΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Υπάρχει και το κόμμα Φιλελευθέρων

    Καμια σχέση με την "Φιλελεύθερη" (φιλο-μαρξιστική) συμμαχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. 7:59 μμ
    ==
    Να σου πω θαλλαξω κομμα αν βαλει και σενα το βλημα στις "ταξεις της"!

    Επι λογω τιμης.
    Νταραβεριζομαι με καμποσους ,ε! δεν θαθελα να εχω κανενα τετοιο βλημα στη παρεα μου.
    Τωρα εσυ εισαι και πουστης,οπως ειπες.

    Δεν ξερω ,αναλογα.Και αναλογα την ωρα.Και φυσικα να "εχεις προσοντα".

    Αμα βεβαια θελεις να ριξεις την ψηφο σου στην Νεα Δημοκρατια (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το μπραβογιοργο),να την ριξεις,αν ειχες εγκεφαλο θα το κανες στα σιγουρα..
    Αλλα δεν σημαινει οτι "εγινες Νεα Δημοκρατια"( του κ.Καραμανλη οπως λεει και το μπραβογιοργο) και θα γινουμε και ιδιοι.
    Τι "Πουστηδες και παλληκαρια,γιναμε ενα"??.
    Δεν βοηθα αυτο την Νεα Δημοκρατια (οπως λεει και το ...κλπ) το αναγνωριζω,αλλα εγω δεν εχω ποσοστα.
    Εγω εχω πει ψηφιζω το "μη χειρον βελτιστον" σε απλα Ελληνικα (αν καταλαβαινεις και τετοια), "στην αναβροχια καλο ειναι και το χαλαζι",
    η "οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο"
    "οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατοοοο" ειναι και επικαιρο τωρα λογω ..εμπρησμων..σε ελευθερη μεταφραση ,τσιολι.

    7.53 μμ
    Ρε ψοφιμι,δεν αποδεικνυει κανενα κρατος την ενοχη σου,αναρχιδε.
    Εσυ αποδεικνυεις την αθωωτητα σου.
    Αν μπορεις.Αλλιως το κρατος σε θεωρει ενοχο και σου επιβαλλει τις προβλεπομενες ποινες.

    Αλλα τι λεω τωρα και σε ποιον μιλαω.
    Γαμησε τα ,πες τα στα αλλα "αναρχιδα" ,ισως συμφωνησουν μαζι σου.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. *«Πίσω από τους εμπρησμούς βρίσκεται η δεξιά με κεντρική καθοδήγηση. Το κάνει για να ξεχάσουμε τις πομπές της (ομόλογα - πόρισμα Ζορμπά, κουμπάρους, υποκλοπές κ.ά.). Επικαλείται έναν αόρατο εχθρό για να δώσει την εντύπωση ότι η χώρα βρίσκεται υπό πολιορκία, να τρομοκρατηθεί ο λαός και να συσπειρωθεί περί την κυβέρνηση. Στόχος; Να κερδίσει η Ν.Δ. τις εκλογές».

    *«Ποιος ήταν ο εισηγητής της θεωρίας περί ασύμμετρης απειλής; Η Θεοδώρα-Μητσοτάκη Μπακογιάννη (σ.σ.: αυτό είναι όντως αλήθεια). Γιατί το έκανε; Για να την υιοθετήσει μέσα στον πανικό του ο πρωθυπουργός, να την δημοσιοποιήσει και να εκτεθεί. Στόχος; Να ηττηθεί η Ν.Δ., να απομακρυνθεί ο Κ. Καραμανλής και να αναλάβει αυτή την ηγεσία του κόμματος».

    Εξωφρενικά; Οπωσδήποτε. Αλλά μήπως και τα προηγούμενα ήταν λιγότερο εξωφρενικά;

    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΒΝ.

    8:58 μμ
    Το δικαίωμα της ψήφου είναι εξουσία και καλό είναι να το εκμεταλευτούμε. Ας μην ξεχνάμε πως αγωνιστήκαμε για να έχουμε αυτό το δικαίωμα...

    ---------------------------

    Όχι ακριβώς!
    Το δικαίωμα της καθολικότητας της ψήφου συνδέθηκε αναπόσπαστα με το δημοκρατικό αίτημα.
    Την ισονομία και ισοπολιτεία.
    Στο βαθμό λοιπόν που το πελατειακό σύστημα και η παραθεσμική πολιτεία, σε όλες τις εκφάνσεις της, νοθεύουν το δημοκρατικό κριτήριο, τότε η ψήφος μετατρέπεται σε εργαλείο χειραγώγησης των πολιτών.

    Το σημερινό δημοκρατικό αίτημα δεν σχετίζεται, ασφαλώς, με την καθολικότητα της ψήφου, αλλά, μάλλον, με την διεύρυνση και εμβάθυνση των δημοκρατικών θεσμών, στο πλαίσιο μιας αποκεντρωμένης εξουσίας.
    Η ψήφος μπορεί να λάβει την πρωταρχική της σημασία μόνο στο πλαίσιο μιας διαρκώς συμμετοχικότερης και διαδραστικότερης δημοκρατίας.

    Η κατεύθυνση αυτή, όμως, πολύ λίγο έχει να κάνει με το αν ψηφίζουμε σήμερα ή πιο κόμμα ψηφίζουμε.
    Συναρτάται με τον καθημερινό πολιτικό ακτιβισμό και τη διαρκεί απαίτηση πολιτικοποίησης της δράσης έξω και πέρα από τις γνωστές κομματικές και συντεχνιακές σκοπιμότητες.

    Καλησπέρα σε όλους
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. 7:59 μμ
    ==
    Να προσθεσω :
    Το κρατος σε θεωρει ενοχο μεχρις οτου, εσυ να αποδειξεις την αθωωτητα σου.

    Δεν σε καλει στο δικαστηριο για "πικ-νικ",σκατο!!!
    Σε καλει γιατι σε θεωρει υποπτο και "εν δυναμει" ενοχο,γιατι καποιος σε κατηγγειλε,ω! σκατο-υποκειμενο,που πας να πουλησεις και πνευμα,Ω!δυστυχισμενε χωρικε των Εξαρχειων. Ουστ...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Οι Οικολόγοι σταθερά στο 3% και στη Βουλή.
    Μπράβο παιδιά. Στείλτε το μήνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. CAPTAIN

    9:38 μμ

    ==
    Εισαι ο captain μαιμου,ε??

    αει γαμισου λεχριτη

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Καλησπέρα σε όλους
    Ο ΑΓΙΟΣ

    9:39 μμ

    ==
    Ω! εισαι ζωντανος ακομα?

    Και τι λεγαμε κατι μαλακες (εντρεπομαι δια την εκφραση) οτι τα ..τιναξες.

    Παραπληροφορηση ,παραπληροφορηση οπως ελεγε και ο μακαριτης ο babis.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. εσύ ρε σκατοβυτίο τζων δεν θα τα τινάξεις να ησυχάσουμε; πρέπει να περιμένουμε μέχρι της 16 που θα σκάσεις απ'τό κακό σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Όχι καλέ μου Τζων, ζω ακόμη!
    Δεν το βλέπω όμως για πολύ ακόμη, όπως τρέχει αυτός ο μήνας.
    Ήρθα σπίτι το απόγευμα και φεύγω αύριο το μεσημέρι για άλλες δυο βδομάδες…
    Και είδες, εδώ μαζί σας στην... αρρώστια, έστω για λίγο!

    Μια οικογένεια γίναμε παλιομπαγκλαμά!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. 9:52 μμ

    ==
    μαμουχαλε, ενας φιλος μου εβαλε μια ιδεα.
    Να νοικιασουμε το χαμαιτυπειο της Χαρ.Τρικουπη και να το κανουμε μπουρδελο.
    Δεν θα το ονομασουμε βεβαια μπουρδελο ουτε οικο ανοχης.
    Θα το πουμε "μασσαζ ολο το 24ωρο".

    Ποτε βλεπεις να ξενοικιαζετε?
    Εμεις υπολογιζουμε 30 Σεπτεμβριου.

    Τι ζητατε?
    Ακουω προσφορα.

    Εννοειται θα "συζητησουμε" και με αλλους ,αυτο ειναι αυτονοητο.
    Με το διαχειριστη με τον ιδιοκτητη,απλα ρωταω "τι αερα θελετε"??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Εγώ πιστεύω ότι το PRESS-GR έχει φτάσει στα όριά του. Mε τόσους που μπαίνουν εδώ και βρίζουν ή σχολιάζουν τον εαυτό τους, χάνεις το ενδιαφέρον να διαβάσεις οτιδήποτε. Αν δεν λάβετε μέτρα, κύριοι, σε λίγο καιρό θα το κλείσετε ή θα διαβάζετε μόνο αυτούς που αλληλοβρίζονται.

    Λευτέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ο ΑΓΙΟΣ

    9:56 μμ

    ==
    Εξαρτηση,γαμησε τα μαλακα.
    Ηπια μορφης εξαρτηση,αλλα εξαρτηση.

    Αμα ψοφησεις ασε ενα μηνυμα,θα σου στειλω λουλουδια .
    Επι λογω τιμης.

    Καπου εχω μαθει να διακρινω τους "οχι τυχαιους". Τους οποιους παντα συμπαθουσα.
    Ασχετα αν διαφωνω μαζι τους.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Λευτέρης

    10:01 μμ

    ==
    Δρομο και ...μην μας γραφεις.
    Και ολο δεξια μην σε κοψει και κανενα αυτοκινητο και παρεις και κανενα ανθρωπο στο λαιμο σου..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ότι σκατοβυτίο και να σαι βγάζεις γέλιο. Άσε τις 30, στις 16 το βράδυ να είσαι εδώ μέσα. Θα σε ψάχνει όλος ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. 10:08 μμ

    ==
    Δεν ειδα προσφορα.
    Τι "αερα θελετε"??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Μην κάνει πολύ αέρα, γιατί θα φύγει μια ώρα αρχίτερα η χολέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. 10:20 μμ

    ==
    μαλακια ευφυολογημα.

    Ρε δεν εχετε κανενα "ευστροφο" εκει περα στο σωματειο??

    Και εκει που αποψε ειχα ορεξη!..

    Αει γαμηθειτε μαλακες.\\@@

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Τζάμπα ο μισθός για σήμερα τζωνάκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. 10:28 μμ

    ==
    Δις μαλακια.
    Πως λεμε μαλακια στο τετραγωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Είσαι ο πλέον κατάλληλος να ομιλείς για μαλακία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. tzonako gia des kai sxoliase
    http://uk.youtube.com/watch?v=0n66fETa1Uc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΒΕΡΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ ΚΕΝΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. PASOK-ND A.E
    deste giati einai idioi
    http://uk.youtube.com/watch?v=BBBaF_A11vE&mode=related&search=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Ρε τ-ζώον πάλι μίλησε!!Την εφημερίδα μου δεν την είδα σήμερα μήπως την έθαψες έξω στον κήπο??Θα σου ρίξω φόλα σε προειδοποιώ και θα γκρεμίσω το μικρό σπιτάκι σου...Όχι τίποτα αλλά μας έχεις γεμίσει τσιμπούρια...Ρουσόπουλος, Πολύδωρας...μην ανυσηχείς όμως στις 17 θα σας γυρίσουμε από κει που σας πήραμε...από τ-ζωολογικό κήπο(το μόνο κήπο που δεν κάηκε) άκουσες ρε ΖΩΟΝ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. index

    τ-Τζώοοοον, τζωνάκοοοο,

    Που είσαι ρε ζώο; Εβριζες πάλι όλο τον κόσμο!

    Θα σε σκίσω ρε κόπρε!
    Βγες εξω!!!

    ο Αράπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. τ-ζώο έγινε λαγός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. index

    Εφυγε ο κωλόγερος!
    Παω για καφέ αλλά θα επανέλθω...

    ο Αράπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. na gelasoyme kai ligo
    http://www.youtube.com/watch?v=VdeJFiZThqo
    kai
    http://www.youtube.com/watch?v=_cVvBk1ldo0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Για να ψηφίζετε άπειρες φορές:

    Κατεβάστε ένα cookie cleaner πρόγραμμα. Τρέχτε το μετά από κάθε φορά που ψηφίζεται. Καθαρίστε τα cookies και μετά ξαναψηφίστε ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. 11.32

    Ασε μεγαλε κάηκες.
    Γι κάτι τέτοιους "εντιμους" συμπολίτες υπάρχουν τα Java!

    :-)

    ο "you know who"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Αποπειρες νοθείας σε σύνολο 321 ψήφων (μεσημέρι).

    choice 1 - 13
    choice 2 - 38
    choice 3 - 2
    choice 4 - 6

    χαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Ρε σείς Οι Πασόκοι και η ουρά τους το ΛΑΟΣ έχουν κλειδί και μπαίνουν και διπλοψηφίζουν??
    Και μην ακούσω τίποτα για την συνεργασία ΛΑΟΣ-ΠΑΣΟΚ,γιατί το Mega έχει δείξει εδώ και καιρό τον δρόμο.

    Πώ πώ χάσαμε την αμίλητη φωφη.
    Και τώρα τί θα γίνουμε χωρίς το κορίτσι που θα πολεμούσε τούς μεγαλοεργολαβους???
    Kρίμα.Η πατρίς απώλεσε τήν ελπΗδα της............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. - ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΥΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΛ. ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
    (φωτογραφίες χαμογελαστών βουλευτών του ΣΥΝ με αντίστοιχους ΑκροΔεξιούς και φασίστες Τούρκους, αναπαραγωγή τούρκικης προπαγάνδας στο ελληνικό και ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και πάρε δώσε με το ΕΠΣΕ και τον ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΑ).
    --> Πολιτική εφημερίδα πανελλήνιας εμβέλιας είχε εξώφυλλο φωτογραφία Βουλευτή του ΣΥΝ με αντίστοιχους ακροδεξιούς Τούρκους
    ---> Στο Ευρωκοινοβούλιο οι του ΣΥΝ έχουν ψηφίσει ΚΑΤΑ της αποχώρισης των τουρκικών στρατευμάτων στην κατεχώμενη Κύπρο
    --->Τι δουλειά έχει το "εθνικιστικό" ΔΙΚΚΙ με το ΣΥΝ?
    Θετε και άλλα; Έχω πολλά άλλα για τη φασισοπαρέα του ΣΥΝασπισμού και το σκυλολόϊ του

    - ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΛΑΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΚΕ
    ---> Μήπως έχει αποκυρίξει το Σταλινισμό; Άλλα βλέπω στις συνεντεύξεις της ΓΓ (φωτος του Σταλιν απο πίσω της στο bg)

    - ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ (βουλευτές ΠαΣοΚ βασανιστές της Χούντας κ.α.)
    -----> Καλά, βούηξε ο τόπος με την αποκάλυψη για τον βουλευτή ΠαΣοΚ που ήταν βασανιστής της Χούντας.
    ----> Άλλη οικογένια βουλευτή ΠαΣοΚ είχε "εκπαιδευτικά" πάρε-δώσε με την Χούντα. Ούτε αυτό το ξέρεις;


    - ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΔ
    ----> Βουλευτής ΝΔ με προσόν: Ο πατήρ της πρόεδρος Βασιλοφρόνων (πολλά λολ)!


    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ-ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΑ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ----------
    Ψήφο στο ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ
    OI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

    Ψήφο στο κόμμα οικολόγων που είχε στο παρελθόν καλά εκλογικά ποσοστά (κόμμα Ελλήνων Οικολόγων 0,6%) και τώρα έχει ΑΡΚΕΤΕΣ πιθανότητες να μπει στην βουλή!

    ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ στην Βουλή!
    ----------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΜΑΥΡΟ στο φασιστικό ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Αγαπητοι και εξαιρετικοι μου φιλοι

    Η Εθνική τραγωδία που βιώνουμε αυτές τις ημέρες μόνο με την Μικρασιατική καταστροφή μπορεί να συγκριθεί. Τότε ακρωτηριάστηκε ο Ελληνισμός της Μικρός Ασίας και σήμερα ακρωτηριάζετε ο παραγωγικός ιστός της νεώτερης Ελλάδας. Τις πληγές από την πρώτη περίπτωση 85 χρόνια τώρα δεν μπορεί να λεχθει ότι έχουν επουλωθεί ,ανάλογο μπορούμε να πούμε για την σημερινη ανείπωτη εθνική τραγωδία.
    Κοινός παρονομαστής και τότε και σήμερα είναι η κυβέρνηση της Δεξιάς. Τότε με το «ελιά ,ελιά και κωτσο βασιλιά» υπονομευσε την εθνική προσπάθεια και με ασύστολα ψεύδη και υπονόμευση κατάκτησε την εξουσία τερματίζοντας την εξουσία του Βενιζέλου παραπληροφορώντας και υπονομεύοντας την κυβέρνηση του.
    Το ίδιο συνέβηκε στις ημέρες μας. Με παραπληροφόρηση ,υπερβολές και ψέματα κατέκτησε την εξουσία υπονομεύοντας την καλύτερη και παραγωγικότερη κυβέρνηση της σύγχρονης εποχής του καθηγητή Κώστα Σημίτη.
    Αφού κατέκτησε την εξουσία σε μεγαλοστομίες και κενού περιεχομένου συνθήματα, διέλυσε τον κρατικό μηχανισμό και αντί να ανεβάσει λίγο ψηλότερα το επίπεδο της κρατικής μηχανής , γύρισε τη χώρα εκατό χρόνια πίσω.
    Έτσι ,με την πρώτη δυσκολία και δύσκολη κατάσταση ,λογω ανικανότητας και άγνοιας άφησε να εξελιχτούν σε ανείπωτες καταστροφές. Βέβαια κάποιος με διάθεση δικαιολόγησης θα μπορούσε να πει ότι ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση. Μα έτσι πάντα ήταν στην χώρα μας. Δύσκολες καταστάσεις. Το θέμα είναι πως το κράτος είναι εξοπλισμένο να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις και αν έχει δυνατότητες και γνώσεις να τις αντιμετωπίσει. Με μια κυβέρνηση αυτής της μορφής και επιπέδου είναι εγκληματικό η παραμονή της ακόμη στην εξουσία. Πρέπει επειγόντως ο λαός στις επικείμενες εκλογές να την οδηγήσει σπίτι της .
    Από την άλλη τα οργανωμένα παπαγαλάκια του πολιτικοδημοσιαγραφικου κατεστημένου διακηρύττουν ως πανάκεια την ενίσχυση των μικρών κομμάτων. Αγνοούν ότι στην Ελλάδα είναι πολύ κακές οι κυβερνήσεις συνεργασίας - θυμηθείτε την κυβέρνηση Ζολώτα, η πολυφωνία γίνεται εμπόδιο στην λήψη και τήρηση σοβαρών αποφάσεων. Το κυριότερο είναι - αδιάψευστος μάρτυς το όργιο λαμογιάς που έγινε επί κυβερνήσεως Ζολώτα - ότι κανείς πολιτικός σχηματισμός δεν θα αναλαμβάνει την ακέραια πολιτική ευθύνη των κακών επιλογών της κυβερνήσεως που θα αποτελείται από δύο ή περισσότερα κόμματα. Επί κυβερνήσεως Ζολώτα κανένα κόμμα δεν απολογήθηκε ποτέ για οποιαδήποτε οργιαστική και χαριστική παραχώρηση έγινε σε ιδιωτικά και συνδικαλιστικά συμφέροντα. Τα μεγάλα συμφέροντα των εθνικών εργολάβων, των μεσαζόντων εξοπλισμών και των καναλαρχών επιδιώκουν την έλλειψη αυτοδυναμίας της Ν.Δ. ή του Πασοκ ώστε να έχουν μεγαλύτερη πειθώ και δύναμη πιέσεως. Οι μικρότεροι πολιτικοί σχηματισμοί στην Ελλάδα δεν είναι φορείς ιδεών και ρήξεων αλλά εργαλεία ιδιοτελούς συμφέροντος των "υπαλλήλων" ευκαιριακών αρχηγών τους, που είναι μεταπράτες και μοχλοί πολιτικής πιέσεων επιχειρηματιών που χρησιμοποιούν την πολιτική γιά επίτευξη πωλήσεων που δεν θα διάλεγε έτσι εύκολα μία μονοκομματική κυβέρνηση, αν ήθελε να τους αρνηθεί την δουλειά. Η ενίσχυση των μικρών κομμάτων είναι βούτυρο στο ψωμί εξωθεσμικών παραγόντων που δεν έχουν κανένα σχέδιο γιά μεταρρυθμίσεις της ελληνικής οικονομίας και πολιτικής. Θυμούμαι με τρόμο χαρακτηριστικά την περίπτωση που τα Χριστούγεννα του 1989 οι συνταξιούχοι κινδύνευαν να μην πάρουν το δώρο των από την ακυβερνησία. Τέτοιες κυβερνήσεις θέλουν να επιβάλουν ορισμένοι. Ο λαός όμως έχει και τη γνώση και τη εμπειρεια να τους ανταμειψη όπως τους αξίζει. Η ψήφος στο ΠΑΣΟκ είναι τελικά πατριωτική , εθνική ανάγκη.
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Οι μικρότεροι πολιτικοί σχηματισμοί στην Ελλάδα δεν είναι φορείς ιδεών και ρήξεων αλλά εργαλεία ιδιοτελούς συμφέροντος των "υπαλλήλων" ευκαιριακών αρχηγών τους, που είναι μεταπράτες και μοχλοί πολιτικής πιέσεων επιχειρηματιών που χρησιμοποιούν την πολιτική γιά επίτευξη πωλήσεων που δεν θα διάλεγε έτσι εύκολα μία μονοκομματική κυβέρνηση, αν ήθελε να τους αρνηθεί την δουλειά.

    Να σου κάνω μια λιστα με σκανδαλα ρεμουλες διαφθορα παραχωρησεις αρ"παχτες" κλπ του ΠΑΣΟΚ;

    Τι έγινε babis, μικρυνε η πίττα που είχατε προγραμματίσει να φάτε αλλά δεν μπορείτε αν ελέγχεστε και το ρίξατε στη συκοφαντία;;;

    Γι αυτό ρε ο ΣΥΝ εδω βγάζει τέτοια ποσοστά, απο αυτά που γράφετε και φοβίζετε τον κόσμο!

    ο Αράπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Η Εθνική τραγωδία που βιώνουμε αυτές τις ημέρες μόνο με την Μικρασιατική καταστροφή μπορεί να συγκριθεί. Τότε ακρωτηριάστηκε ο Ελληνισμός της Μικρός Ασίας και σήμερα ακρωτηριάζετε ο παραγωγικός ιστός της νεώτερης Ελλάδας. Τις πληγές από την πρώτη περίπτωση 85 χρόνια τώρα δεν μπορεί να λεχθει ότι έχουν επουλωθεί ,ανάλογο μπορούμε να πούμε για την σημερινη ανείπωτη εθνική τραγωδία.

    Μην τολμήσετε να ξανά να αναφέρετε την Μικρά Ασία γιατί θα πέσουν φωτογραφίες για την υπόθεση του βιβλίου της με την παραποίηση της Ιστορίας πρώτα και Χριστοπαναγίες μετά!

    Προδότες! Ε προδότες!

    Αλλά τι να περιμένει κανείς απο το κόμμα που υποστέλει σημαίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ego pantos psifisa ton proedro Levetni!

    ARKOUDEIDESSSS!!!
    Oli i mourga sti deksia kai to pasok!!
    xaxaxaxaxaxaxaaxxaxaaxxaxaxaxa!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. - ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΥΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΛ. ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
    (φωτογραφίες χαμογελαστών βουλευτών του ΣΥΝ με αντίστοιχους ΑκροΔεξιούς και φασίστες Τούρκους, αναπαραγωγή τούρκικης προπαγάνδας στο ελληνικό και ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και πάρε δώσε με το ΕΠΣΕ και τον ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΑ).
    --> Πολιτική εφημερίδα πανελλήνιας εμβέλιας είχε εξώφυλλο φωτογραφία Βουλευτή του ΣΥΝ με αντίστοιχους ακροδεξιούς Τούρκους
    ---> Στο Ευρωκοινοβούλιο οι του ΣΥΝ έχουν ψηφίσει ΚΑΤΑ της αποχώρισης των τουρκικών στρατευμάτων στην κατεχώμενη Κύπρο
    --->Τι δουλειά έχει το "εθνικιστικό" ΔΙΚΚΙ με το ΣΥΝ?
    Θετε και άλλα; Έχω πολλά άλλα για τη φασισοπαρέα του ΣΥΝασπισμού και το σκυλολόϊ του

    - ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΛΑΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΚΕ
    ---> Μήπως έχει αποκυρίξει το Σταλινισμό; Άλλα βλέπω στις συνεντεύξεις της ΓΓ (φωτος του Σταλιν απο πίσω της στο bg)

    - ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ (βουλευτές ΠαΣοΚ βασανιστές της Χούντας κ.α.)
    -----> Καλά, βούηξε ο τόπος με την αποκάλυψη για τον βουλευτή ΠαΣοΚ που ήταν βασανιστής της Χούντας.
    ----> Άλλη οικογένια βουλευτή ΠαΣοΚ είχε "εκπαιδευτικά" πάρε-δώσε με την Χούντα. Ούτε αυτό το ξέρεις;
    ----> Απαξίωση των θεσμών: Ενώ το ΣΥΝΤΑΓΜΑ είναι σαφές, λέει Αθανασάκης: "Η αποκατάσταση των θεσμών θα είναι το πρώτο μέλημα της νέας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ."

    - ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΔ
    ----> Βουλευτής ΝΔ με προσόν: Ο πατήρ της πρόεδρος Βασιλοφρόνων (πολλά λολ)!


    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ-ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΑ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Η ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. H kyria Fwfh to Mario tou 2007 dhlwne pws:
    Αν προκηρυχθούν εκλογές και ο κ. Παπανδρέου σας προτείνει να είστε υποψήφια, τι θα κάνετε;
    «Δεν έχουμε αυτή δυνατότητα γιατί από το Σύνταγμα δεν μου επιτρέπεται να το κάνω. Υπάρχει ασυμβίβαστο. Αυτό συμβαίνει μόνο για τους Νομάρχες. Θεωρώ ότι είναι πέρα για πέρα άδικο και είναι ένας φόβος για την νομαρχιακή αυτοδιοίκηση που δεν έχει βάση».


    To arthro 56 leei:
    "Ta anwtera aireta monoproswpa organa twn organismwn topikhs aytodioikhshs deyteroy vathmoy de mporoun na anakhryxthoyn ypopshfioi oyte na eklegoyn voyleytes kata th diarkeia ths 8hteias gia thn opoia ekseleghsan, akomh kai an paraith8oyn"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Πάρε και το link:

    http://www.ypernomarhia.gr/news_show.asp?
    year=&cat=35&range=0&type=interview&id=93

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Πριν απο λιγο δοκιμασα να βαλω δευτερη ψηφο και δυστυχως δεν ειδα να μου βγαζει μηνυμα οτι εχω ξαναψηφισει, οπως γινεται σε αλλες περιπτωσεις, σε αλλες σελιδες...
    Συμπερασματικα, μπορω να πω οτι τα αποτελεσματα της αυτοαποκαλουμενης "δημοσκοπησης" ουδεμια σχεση εχουν με αποτυπωση τασης δειγματος πολιτων...
    Περαστικα σας...
    Και το μηνυμα μου, ασχετα απο το "γκάλοπ" σας...
    ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. 11:40 πμ

    Ορθότατη η ψήφος προς τα μικρά κόμματα, όμως και εγώ δοκίμασα πριν λίγο να τεστάρω ό,τι είπες για τη Φώφη και δεν ισχύει αυτό που λες.

    Αφού ίδιο σύνολο ψήφων βγάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. AKOYΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ;

    ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ 100 ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ, 100 ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ, 100 ΠΥΡΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΗΚΕ Η ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ, ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ Η ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. 11.40

    Με ψέμα και νοθεία κανένα δεν παει πουθενά εκτός απο τον Κορυδαλλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. 3.26 Αφιέρωση για σένα:

    index

    ΜΑΖΙ είναι το σύνθημα της ΝΔ στον προεκλογικό της αγώνα.

    ΜΑΖΙ ήταν στο σκάνδαλο των ομολόγων.

    ΜΑΖΙ ήταν στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

    ΜΑΖΙ όλοι ενωμένοι στα δύσκολα (ρήση Ρουσόπουλου) ήταν όταν ακόμα και οι Νεοδημοκράτες αγανακτούσαν με τον Τσιτουρίδη.

    ΜΑΖΙ ήταν στην επιχείρηση αλλαγής των άρθρων 16 και 24 του συντάγματος, και ΜΑΖΙ (εμείς) καήκαμε με τις φωτιές.

    ΜΑΖΙ ήταν σε κάθε συγκάλυψη, σε κάθε ψηφοφορία, σε κάθε νοθεία αντιδημοκρατική διαδικασία η μέτρο.

    ΜΑΖΙ ήταν στο βιβλίο της έκτης δημοτικού.

    ΜΑΖΙ ήταν στο Συνταγματικό πραξικόπημα

    ΜΑΖΙ ήταν στον εξευτελισμό και την καταστροφή της χώρας απο τις πυρκαγιές και τον τρόπο αντιμετώπισης τους.

    ΜΑΖΙ να μείνουν και ΜΑΚΡΙΑ να πάνε.

    Ας μείνουν στην Ιστορία σαν η Κυβέρνηση της Μαφίας των ΜΑΖΙ.


    ΜΑΖΙ
    αλλά μακριά από εμάς κι αγαπημένοι,
    γιατί αυτή την φορά,
    απέναντι απο τους "ΜΑΖΙ"
    θα είναι ΜΑΖΙ
    ανεξαρτήτως κόμματος οι πολίτες.


    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Aμερικανικο γκαλοπ για τις εθνικες μας εκλογες δειχνει νικη της Ν.Δ με 3,6 μοναδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  150. Τους φταίνε οι εταιρίες δημοσκοπήσεων, οι παροχές προς τους πυροπαθείς, ο άρειος πάγος.....

    Στις εκλογές τι θα τους φταίει; Ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος;


    Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!
    ΕΞΑΚΟΜΑΤΙΚΗ, Η ΕΦΤΑΚΟΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛ(Α)ΒΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΨΗΦΗΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΨΗΦΗΣΕ ΖΩΗ. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

    Στις επικείμενες εκλογές τα ερωτηματα που πρέπει να απαντήσουμε πριν ψηφίσουμε είναι:
    1 είμαστε ικανοποιημένοι με το μοντέλο ανάπτυξης που μας επιβάλλουν(αυτό που οδηγεί τους μισούς νέους στην ανεργία και τη μισή χώρα στα καρβουνα) και

    2 είμαστε ικανοποιημένοι με την ποιότητα και τον τρόπο διεξαγωγής του πολιτικου παιχνιδιού (ρεμούλα για τους μεγάλους και στείρα καταγγελία και παρελθοντολογία για την αριστερά αφήστε το συστηματικό καπέλωμα και συνεργασία για επικοινωνιακούς λόγους και μόνο με την κοινωνία των πολιτών)

    Επειδή υποθέτω ότι κανένας δεν είναι, χρειάζεται να σκεφτούμε με ποιο τρόπο μπορεί ν αλλάξει το πολιτικό τοπίο.

    Ένα από τα λεγόμενα μικρά κομματα είναι οι Οικολόγοι Πράσινοι, πρόκειτε για το ελληνικό μέλος του παγκόσμιου κινήματος της πολιτικής οικολογίας. Ιδρύθηκε το 2002 και συμμετέχει πρώτη φορά σε εκλογές, τα μέλη του και στα ψηφοδέλτιά του υπάρχουν δραστήρια μέλη σε περιβαλλοντικές οργανώσεις, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ομάδες κατά του κοινωνικού αποκλεισμού, κοινωνικού και πολιτιστικού πειραματισμού κλπ κλπ. τους οποίους ενώνουν 3 βασικές αρχές η ανάγκη για βιώσημη διαχείρηση του φυσικού μας πλούτου , η επιθυμία για μια δημοκρατία της συμμετοχής και των πολιτών, και η ανάγκη για κοινωνική δικαιοσύνη.
    περισοτερές πληροφορίες www.ecogreens.gr
    εκέι θα βρείτε απαντήσεις γιατί η πολιτική οικολογία είναι μια συνολική και ριζοσπαστική πρόταση για την κοινωνία.

    Ίσως αντι να παίξουμε το παιχνίδι του πολιτικού κατεστημένου, στηρίζοντάς το, ή απέχοντας, ή εξισώντας το φαιδρό με το ουσιαστικό θα έπρεπε να σκεφτούμε να στηρίξουμε τις προσπάθειες ανανέωσης της πολιτικής και της εισόδου πραγματικών προβληματισμών στην πολιτική αντζέντα.

    όσο για τον αγαπημένο για ορισμένους ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να μας εξηγησει πως συνδιάζει στους κόλπους του οικολογικά και βαθύτατα αντι οικολογικά στοιχεία, πως δεν έχει επίσημη θέση για την εκτρωπή του αχελώου, πως υπστηρίζει την υποθαλάσσια στην θεσσαλονίκη, γιατί απείχε στην ψηφοφορία για το αρθρο 24.
    Στραβοί κουτσοί στον άγιο παντελεημωνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. @ PRESS-GR

    25% στον Σύριζα?

    Περισσότερο από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ?

    Θα το θέλαμε όλοι, αλλά καλό είναι να κατεβάσετε το γκάλοπ, αν θέλετε να διατηρήσετε την αξιοπιστία σας.

    Δεν μπορείτε να την ευαγγελίζεστε, όταν υπάρχουν τόσο τρανταχτές χοντράδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ www.ecogreens.gr

    Τα ψηφοδέλτια των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ που δόθηκαν στη δημοσιότητα αντανακλούν την αλλαγή αξιών που συντελείται στην ελληνική κοινωνία και που αναμένεται να εκφραστεί τώρα και στη Βουλή, με την είσοδο των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ σε αυτή. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας ο ποιητής Νάνος Βαλαωρίτης.

    Με δεδομένο ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε εκλογές fast food, οι περισσότεροι πίστευαν ότι οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ δεν θα προλάβαιναν να συγκροτήσουν ψηφοδέλτια και να συμμετάσχουν αξιοπρεπώς στις εκλογές. Εξάλλου στελέχη μας έπρεπε ενώ συμμετείχαν σε προσπάθειες για να σβήσουν οι φωτιές σε διάφορες περιοχές, να προετοιμάζουν και τα ψηφοδέλτια. Αν και η προσπάθεια ήταν τιτάνια, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ συμμετέχουν στις εκλογές και μάλιστα με προοπτική να υπερβούν το 3% και να μπουν στη Βουλή, (σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, άλλωστε, τα ποσοστά τους αυξάνονται ραγδαία) χάρη στην μεγάλη αυτοοργάνωση και κινητοποίηση ανθρώπων από όλη την Ελλάδα.

    Στα ψηφοδέλτια των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ συμμετέχουν άνθρωποι που εκφράζουν όχι απλώς την αγανάκτησή τους αλλά και επιδιώκουν αλλαγές και επίλυση των προβλημάτων, είναι άνθρωποι που έχουν επιλέξει συνειδητά αξίες και στάσεις ζωής πιο υπεύθυνες απέναντι στα περιβαλλοντικά και κοινωνικά θέματα. Τα ψηφοδέλτια των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ περιλαμβάνουν στελέχη περιβαλλοντικών και κοινωνικών οργανώσεων, ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού με διεθνή αναγνώριση, καθηγητές πανεπιστημίου και φοιτητές, αγρότες, βιοκαλλιεργητές και επαγγελματίες, εργαζόμενους στελέχη της αυτοδιοίκησης.

    Αναλυτικά στοιχεία για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ θα δοθούν σύντομα στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες. Όμως, η συμμετοχή του Νάνου Βαλαωρίτη, ενός από τους μεγαλύτερους εν ζωή ποιητές, στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ μαζί με άλλους καλλιτέχνες, όπως ο ζωγράφος Γιάννης Μιγάδης και ο γλύπτης Αριστείδης Πατσόγλου καθώς και η συμμετοχή του ζωγράφου Λεωνίδα Τσιριγκούλη στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθήνας, δεν τιμάει μόνο τους Οικολόγους Πράσινους αλλά δείχνει με συμβολικό τρόπο τις ραγδαίες αλλαγές που συντελούνται σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο.

    Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ λειτούργησαν ως καταλύτης για να βρεθούν μαζί πολίτες ευαισθητοποιημένοι και ενεργοί στην κοινωνία των πολιτών, τον πολιτισμό, άνθρωποι καθημερινοί αλλά που δεν αποδέχονται να είναι παθητικοί, και που τώρα θέλουν να δράσουν συλλογικά γιατί δεν ανέχονται πια την καταστροφή του περιβάλλοντος, την παθητικοποίηση της κοινωνίας και τον ευτελισμό της ζωής. Η ποίηση, η τέχνη, η αισθητική, οι πολιτικές λύσεις μπορεί να εκφραστούν στην πολιτική, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ είναι πια ένα σημαντικό πολιτικό και κοινωνικό ρεύμα που με την είσοδό τους στη Βουλή ευελπιστούν να αλλάξουν τις προτεραιότητες και το ίδιο το περιεχόμενο της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. OI ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

    Ψήφο στο ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ
    OI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!


    Ψήφο στο κόμμα οικολόγων που είχε στο παρελθόν καλά εκλογικά ποσοστά (κόμμα Ελλήνων Οικολόγων 0,6%) και τώρα έχει ΑΡΚΕΤΕΣ πιθανότητες να μπει στην βουλή!


    ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ στην Βουλή!

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. OI ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΒΕΡΓΗ

    ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ:

    Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη και οδύνη για τη σημερινή τραγωδία που πλήττει τη χώρα μας.

    Μεταφέρω τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους συγγενείς των αθώων θυμάτων της τρομερής πυρκαγιάς.

    Συλλυπητήρια σε όλους όσους αύριο θα μείνουν χωρίς σπίτια, χωρίς δουλειά, χωρίς περιουσία, άστεγοι στο έλεος του θεού.

    Συλλυπητήρια στους μισούς Έλληνες.

    ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ:

    Οι Ευθύνες καταλογίζονται και στα 300 « φερέφωνα – ανδρείκελα » της Βουλής και σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

    Το ΠΑΣΟΚ:

    Επί δεκαετίες η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο στέρησε από την Ελλάδα το Υπουργείο Περιβάλλοντος μετατρέποντάς το σε Υπουργείο Τσιμεντοποιείας και Δημοσίων Έργων αλλά και ξόδεψε τα εκατομμύρια του Γ’ ΚΠΣ , όχι για την Προστασία του Περιβάλλοντος αλλά για κομπιούτερ και τσιμέντο. Δισεκατομμύρια Ευρώ ξοδεύτηκαν προκειμένου να επιτευχθεί η σημερινή Εθνική Τραγωδία. Γιατί;

    Διότι

    α) δεν προβλέφθηκαν ποτέ χρήματα για την προστασία των Δασών,

    β) δεν προβλέφθηκαν χρήματα για την αγορά των Πυροσβεστικών Οχημάτων

    γ) δεν προβλέφθηκαν χρήματα για την αγορά επαρκών Πυροσβεστικών Αεροσκαφών

    δ) δεν προβλέφθηκαν χρήματα για τον διορισμό Πυροσβεστών και την εκπαίδευση των Πυροσβεστικών Δυνάμεων της χώρας.

    Η σημερινή τραγωδία είναι ένα σχέδιο πολλών ετών του οποίου η ολοκλήρωση επιτεύχθηκε σήμερα.

    Η Ν.Δ:

    Η ΝΔ εδώ και 3,5 χρόνια δεν έκανε τίποτα για να ανατρέψει το σχέδιο αυτό. Άφησε αφύλακτη την Ελλάδα στα χέρια φονιάδων –εγκληματιών, σαμποτέρ – κατασκόπων, οικοπεδοφάγων, τρομοκρατών.

    Όλοι λένε ότι δεν υπάρχει συντονιστικό κέντρο. Είναι αναμενόμενο αφού δεν υπάρχει Υπουργείο Περιβάλλοντος για να συντονίζει και να επενδύει στην φύλαξη του οικοσυστήματος.

    Οι Ευθύνες είναι μεγάλες. Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση αύριο θα πρέπει να δώσουν λόγο στον εναπομείναντα Ελληνικό Λαό.

    ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ:

    Η καρδιά μου ματώνει και η ψυχή μου θρηνεί. Ως απλός πολίτης φοβάμαι να αντικρίσω το αύριο. Η απειλή είναι μεγάλη.

    Καθώς είμαι ήδη 65 χρονών και τα περιθώρια στενεύουν, ακόμα αυτήν την ύστατη στιγμή καλώ τον Ελληνικό Λαό να ενδυναμώσει την Ένωση των Ελλήνων Οικολόγων, να πυκνώσει τις τάξεις της και να παραλάβουν τη σκυτάλη. Όλοι μαζί πλέον να δώσουμε τη μάχη για το μέλλον των παιδιών μας.

    Αλλά ακόμη και μόνος μου , θα συνεχίσω ως το τέλος να αγωνίζομαι πρεσβεύοντας ότι
    « Θα πεθάνω όρθιος για να μου πάρουν μόνο τη ζωή,
    Για να είμαι πλούσιος από ιδανικά...»

    Ο γραφικός
    Δημοσθένης Βεργής
    Πρόεδρος Ελλήνων Οικολόγων
    -------------

    Ψήφο στο ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ
    OI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Παρακαλώ να γίνει μια διευκρίνηση για το poll. Εγώ και μερικοί γνωστοί μου ψηφίσαμε κατά λάθος "φιλελεύθερη συμμαχία" ενώ υποστηρίζουμε το πραγματικό και ιστορικό ΚΟΜΜΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ.

    Αν είναι δυνατόν να προστεθεί στο poll και το κόμμα ΦΙλελευθέρων ή τουλ. να γίνει διευκρίνηση πως η (ψευδο)φιλελεύθερη συμμαχία δεν έχει σχέση με το Κόμμα Φιλελευθέρων.

    Ευχαριστώ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Το γρουμπούσκουλο "Φιλελεύθερη (έλεος)" Συμμαχία που όλους τους χωράει: ΠΡΩΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ, ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ,και υποστηρίζεται από ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ (σύμφωνα με ελληνικά δικαστήρια), κ.α δεν έχει καμιά σχέση με τον Φιλελευθερισμό και το ΚΟΜΜΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

    Στο website της "Φιλελεύθερης (έλεος)" συμμαχίας ήδη αντιφάσκουν στην ενότητα "Ποιοι είμαστε, τί επιδιώκουμε" όταν αναφερονται στις αρχές της Δημοκρατίας (προφανώς τα καραγκιοζάκια εννοούν της δικιά τους Δημοκρατία). Φανταστείτε τι θα κάνουν αυτοί οι "δημοκράτες" αν εκλεγούν.

    Ήδη μέσα σε 2' βρήκα στο website τους (φιλ. συμμ.) ένα φασίστοειδές και πρώην χουντικό στο Επικρατείας τους και έναν ακροδεξιό εθνικιστή σε νομό της Μακεδονίας.


    Περισσότερες πληροφορίες για το ΚΟΜΜΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ:
    http://www.liberalparty.gr/


    ----------

    ΜΑΥΡΟ στους ψευδοφιλελεύθερους της "Φιλελεύθερης" Συμμαχίας

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Μιλάμε για το πιο έγκυρο γκάλλοπ των εκλογών! Αλαβάνος φορ Πράιμ Μίνιστερ, κι αμάν αμάν! Τρέμε MRB, AGB και το κακό συναπάντημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση