GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι λάθος η σιωπή για τον αντισημιτισμό...

. Του Ανδρέα Χριστινίδη . Πρός τον Φώτη Γεωργελέ, Κύριε Γεωργελέ, και τα δικά σας κείμενα και τα περισσότερα άρθρα των συνεργατών της εφημε...

.
Του Ανδρέα Χριστινίδη
.
Πρός τον Φώτη Γεωργελέ,
Κύριε Γεωργελέ, και τα δικά σας κείμενα και τα περισσότερα άρθρα των συνεργατών της εφημερίδας σας είναι διαφωτιστικά και πολιτισμικά φιλελεύθερα. Δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζομαι έτσι. Το πρόβλημα όμως της Athens Voice υφίσταται στα θέματα που συστηματικά αποφεύγει. Και αναφέρομαι στον εκτεταμένο ελληνικό αντισημιτισμό και το Ολοκαύτωμα, το μεγαλύτερο μαζικό έγκλημα στην παγκόσμια ιστορία (όχι αριθμητικά, αλλά κυρίως στην αποτρόπαιη μορφή, με την οποία διαδραματίσθηκε). Ήταν ένα μαζικό έγκλημα όχι «μόνο» εναντίον των Εβραίων, καθώς και των τσιγγάνων, των ομοφυλοφίλων, των ψυχικά ασθενών και πολλών άλλων. Ήταν ένα έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας, ένα έγκλημα που τραυμάτισε όλους μας - είτε το έχουμε συνειδητοποιήσει είτε όχι. Τραυματισμένοι είναι και οι επιπόλαιοι αντισημίτες που δεν έχουν καταλάβει, τι ακριβώς έγινε, και που έχουν συνηθίσει να ακούν, με μια σχετική αδιαφορία πια, καθημερινά υψηλούς αριθμούς δολοφονημένων ανθρώπων σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Εκείνοι όμως που γνωρίζουν ακριβώς, τι ήταν το Ολοκαύτωμα (όπως μεταξύ άλλων ο Κ. Πλεύρης) και το επιδοκιμάζουν, δεν είναι τραυματισμένοι, αλλά ψυχικά και ηθικά νεκροί. Είναι αυτοί που λατρεύουν τον Θάνατο. Με αφορμή το αισχρό αντισημιτικό και γενικότερα ρατσιστικό βιβλίο του Κ. Πλεύρη και τα χυδαιολογήματα των συναυτουργών του στον «Ελεύθερο Κόσμο», επίκειται η πρώτη μεγάλη δίκη στην Ελλάδα εναντίον του αντισημιτισμού και του ρατσισμού.
Σιωπούν όμως τα ως δημοκρατικά θεωρούμενα κόμματα, σιωπούν τα φθαρμένα μέσα μαζικής «επικοινωνίας», σιωπά όμως και η Athens Voice! Γιατί; Την καταρχάς θεμιτή και αναγκαία κριτική στο κράτος του Ισραήλ δεν την ξεχνάει βέβαια. Μόνο που αυτή εκτροχιάζεται μερικές φορές και μεταβάλλεται σε αντισημιτισμό – με αναγωγές μάλιστα στην εποχή του Ναβουχοδονόσωρα και με φτυσιές εναντίον Εβραίων. Ο Κ.Πλεύρης χαρακτηρίζει στο χυδαιολόγημά του, που το θεωρεί ως βιβλίο, τους συνανθρώπους μας, τους Εβραίους, ως υπανθρώπους, που πρέπει να οδηγούνται αμέσως στο εκτελεστικό απόσπασμα. Και προσθέτει: « Καλώς κάνουν και διατηρούν το στρατόπεδον [το Άουσβιτς] εις καλήν κατάστασιν, διότι ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον». Εφόσον θα υπάρχουν έστω και μερικοί άνθρωποι, που θα αγωνίζονται με πάθος εναντίον του αντισημιτισμού και του ρατσισμού, δεν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα η διεστραμμένη προσδοκία του Κ.Πλεύρη: της αναβίωσης του αποτρόπαιου στρατοπέδου εξόντωσης.
Εάν όμως, έστω και για μια στιγμή, έχουμε αυτή την εφιαλτική φαντασίωση, κύριε Γεωργελέ, σε αυτό το Άουσβιτς θα οδηγηθούμε και εσείς και εγώ. Οι ναζιστές και οι κρυπτοναζιστές (που με ιδιαίτερο ζήλο τους προβάλλουν τα τηλεοπτικά κανάλια) προσπαθούν πάντως να χρησιμοποιήσουν τον αντισημιτισμό ως κλειδί για την είσοδο του ναζισμού στην κεντρική εξουσία. Η Athens Voice δεν μπορεί πια να σιωπά.

51 σχόλια

  1. ΡΕ ΚΛΑΣΤΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ


    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΠΟΥΝΙ

    ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΧΕΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ένα πράγμα κατηγορώ τον Χίτλερ: το ότι δεν τους έκανε ΟΛΟΥΣ σαπούνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μας λες κ. Ανδρέα Χριστινίδη τι κάνουν οι εβραίοι στην Παλαιστίνη στους Παλαιστίνιους, μήπως ολοκαύτωμα. Γιατι δεν γράφεις για τις μαζικές δολοφονίες των εβραίων εκεί. Τα δικά σας είναι καρύδια και βροντούν και τα ξένα κάστανα; Με δύο ζυγαριές ζυγίζεις, εβραίε πονηρέ. Έξω από εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστινίδη, μάλλον λάθος θέμα αναδεύεις εδώ. Βουλιάζουμε που βουλιάζουμε σε μύρια όσα σκατά, ο αντισημιτισμός δεν είναι το σημαντικότερο από αυτά.

    Μην θέλεις να αυτομαστιγωθούμε τώρα για ευθύνες άλλων αλλά, τελικά, και των ίδιων των Εβραίων. Οι οποίοι όπου και όποτε μπορούν, συμπεριφέρονται όμοια με τους παλιούς θύτες τους. Ίσως οι Εβραίοι θλίβονται που δεν μπόρεσαν απ' την αρχή να μακελέψουν αυτοί τους Γερμανούς. Δοκιμάζουν τώρα με τους Παλαιστίνιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΗΡΘΑΝΕ 40 ΠΟΥΤΣΑΡΑΔΕΣ,
    ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΛΕΕΙ ΨΑΧΝΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ.
    ΜΑ ΕΓΩ ΔΕ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ,
    ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΚΩΛΑΡΑΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό είναι να σχηματίζουμε τη δική μας γνώμη και στα διεθνή θέματα ,όπως το Παλαιστινιακό και να μην ακολουθούμε τυφλά τη γραμμή του κόμματος που ανήκουμε/ψηφίζουμε,αφού έχουμε πια πρόσβαση στο διαδύκτιο.Οι Ισραηλινοί δεν κάνουν τίποτα στους Παλαιστίνιους ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ με όσα υπέφεραν ,υποφέρουν και θα συνεχίσουν να υποφέρουν απο αυτούς.
    Συγνώμη κύριε Χριστινίδη που είμαι εκτός θέματος μα θέλησα να αντιδράσω στα πρώτα φιλοπαλαιστινιακά αριστουργήματα που διάβασα.Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σας αν και βρίσκω ότι δεν μπορείς να κατηγορείς μια εφημερίδα για ότι δεν γράφει,το βρίσκω ελαφρώς παρανοικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι Η Μιλένα
    σκύλα του τσιμπουκιού και του παλουκιού τον πούτσο δε χορταίνω,
    πλακώστε με στα καυλιά,
    και απ’ τη καύλα τρέμω

    Είμαι μια πουτάνα βρωμερή
    Με ξυρισμένο μουνί και κώλο
    Σύντροφοι λυπηθείτε με
    Ψοφήστε με στον ψώλο

    Είμαι μια πουτάνα παρδαλή
    Τέρμα ξεπατωμένη
    Και χώστε κάργα τις ψωλές
    το κωλάντερο μου βγαίνει

    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με βαθιά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω.

    χιλιάδες παλούκια πέρασα
    χιλιάδες τσιμπούκια πήρα
    μα δεν χόρτασα καινούργια να περιμένω και από την καύλα να πεθαίνω
    ελάτε ψωλαλάδες του PRESS-GR
    ξεσκίστε μου τον κώλο
    όλους μαζί θα σας πάρω σαν τρελή
    και τα χύσια σας να ρουφήξω από την καύλα τη πολλή.

    ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ Η ΠΙΠΑΤΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ούτε μια βδομάδα δεν πέρασε από την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης Καραμανλή και οι προεκλογικές καταγγελίες του ΠΑΣΟΚ για «κρυφή ατζέντα» επιβεβαιώνονται. Ιδιαίτερα στο Ασφαλιστικό.
    Με δεδομένη , όμως, την πραγματικότητα αυτή, αλλά και τις φήμες ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει ν ανοίξει ΟΛΑ τα κεφάλαια της «κρυφής ατζέντας» της, καθίσταται εκ των πραγμάτων αναγκαία η ρύθμιση, το ταχύτερο δυνατό, του θέματος της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, έτσι ώστε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ν ασχοληθεί αναπόσπαστο και με νέα δυναμική με το θεσμικό του έργο.
    Πληθαίνουν , άλλωστε, μέρα με τη μέρα οι υποστηρικτές της άποψης ότι θα πρέπει να επισπευσθεί, κατά ένα εικοσαήμερο, η αναμέτρηση για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και ότι το διάστημα που απομένει είναι υπεραρκετό για να καταστήσουν οι υποψήφιοι πρόεδροι γνωστές στα μέλη και τους φίλους του κόμματος τις θέσεις και τα οράματά τους για το αύριο της παράταξης.
    Άλλωστε , όλοι στο ΠΑΣΟΚ δεν χάνουν την ευκαιρία να υπογραμμίζουν ότι η παρουσία τους στην πολιτική δεν έχει σκοπό την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών αλλά την προσφορά στον λαό και τον τόπο.
    Και αυτό είναι που οφείλουν να θυμηθούν και να προτάξουν.
    Η κυβέρνηση δρομολογεί μέτρα και αποφάσεις που θα επηρεάσουν για χρόνια την οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας.
    Σ αυτή την κρίσιμη ώρα η αξιωματική αντιπολίτευση θα πρέπει να είναι παρούσα, ενωμένη και αξιόμαχη.
    Και ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να το επιτύχει είναι να λύσει το ταχύτερο δυνατό τα προβλήματά της.

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΨΩΛΑΡΑΣ
    «Σου σκίζω το κωλαράκι σου καύλα μου! Σε γαμάω καριόλα! Σε ξεσκίζω τσουλάκι!»

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ ’’PASOK poisonous’’
    παραληρώντας από ηδονή «Σκίσε με!!! Σκίσε σε καυλιάρη μου! Γάμησέ με σαν τσούλα!!!»
    Είμαι πουστράκι πασοκικό βαθειά ξεπατωμένο την πούτσα σου δεν χορταίνω
    και πριν λίγο καιρό που γίναν εκλογές τέτοιο πούτσο έφαγα
    και στο πόνο τρελάθηκα

    ΨΩΛΑΡΑΣ
    «Τελειώνω καύλα μου! Σε χύνω καριόλα μου! Σε χύνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περί συνωστισμού σε τρένα και μαζικής μετανάστευσης σε κάμπινγ επρόκειτο.

    Κάτι δηλαδή όπως vivlio st dimotikou...

    Γράψε στη ρεπούση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι λάθος η σιωπή για τον αντισημιτισμό... Του Ανδρέα Χριστινίδη
    Χαίρω για τα χεσίματα στον Ανδρέα Χριστινίδη. Βουβαμάρα για τα εις βάρος μας ιστορικά εγκλήματα και γενοκτονίες. Βουβαμάρα για τα γενοκτονικά εγκλήματα που διαπράττονται σήμερα. Βουβαμάρα συγκριμένα για τα εγκλήματα των Εβραίων εις βάρος των Παλαιστινίων. Και όλοι μας να ολοφυρόμαστε για το έγκλημα των Γερμανών εις βάρος των Εβραίων, και «είναι λάθος η σιωπή»! Σε τέτοιες κατευθύνσεις σε ωθεί το μυαλό σου, κ. Χριστινίδη; Να πας σε κανένα συνεργείο να σου κάνει τις προσήκουσες ρυθμίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΡΕ


    ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΣΟΚΤΖΗ


    ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ



    ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια χαρά τα λέι ο Χριστινίδης και εκατοντάδες οι οργανώσεις κρατικές και μη που ασχολούνται με τους Παλαιστίνιους,ακατάπαυστη η ροή δολλαρίων και ευρώ (και τα δικά σου μέσω Ε.Ε αν δεν το ήξερες).Τώρα αν στο σπίτι σου είστε όλοι κουφοί δεν σου φταίει η κοινωνία,μάλλον επιλεκτική η βουβαμάρα σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Περί συνωστισμού σε τρένα και μαζικής μετανάστευσης σε κάμπινγ επρόκειτο.

    Κάτι δηλαδή όπως vivlio st dimotikou...

    Γράψε στη ρεπούση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous

    ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΞΑΠΛΩΣΑ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ.
    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΔΕ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΡΕΟ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ.

    ΠΗΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ
    ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΙΒΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ
    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous.
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΣΩ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙ Ο ΗΛΙΟΣ.
    ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΙΦΩ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ. ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ.

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΕΙΠΕ
    -«ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!»
    ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ.
    ΠΑΣΧΙΖΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

    ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΤΙΣ ΕΝΩ ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ, ΑΝΟΙΓΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΤΡΙΧΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΗΣΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ !

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ. ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΙΝΓΚ.

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΚΑΘΙΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΛΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ. -«ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΕΕ!», ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΛΕΙΦΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΕΝΩ ΑΥΤΗ
    ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ.
    Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΗΔΟΝΙΚΑ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΑΔΙΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΑΖ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΩΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΕΒΓΑΖΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΒΛΑΣ.
    ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΒΩ ΑΠΑΛΑ
    ΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ.
    -«ΠΑΡΕ ΜΕ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ» ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΑΥΤΙ.

    ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΡΗΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣΣ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΣΩ.
    ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ
    ΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΑΘΟΡΥΒΑ

    ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΕ ΟΛΑ.


    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χριστινίδης;

    -ιδης βλέπω άρα Πόντιος; Αρμένιος;

    Με τόσες σφαγές γενοκτονίες και εθνοκαθάρσεις των Τούρκων σε βάρος των Ελλήνων του Πόντου (και πολλών άλλων που ΔΕΝ αναγνωρίζονται ακόμα) γιατί τέτοιο άγχος και μονομέρεια κύριε -ίδη;

    Εχετε γράψει κι άλλα τέτοια κείμενα επιστολές με αναφορές στα υπόλοιπα ρατσιστικά εγκλήματα της ανθρωπότητας η μόνο περί "σημιτισμού" κόπτεστε;

    Δε μα λέτε κύριε -ιδη, η ρίψη βομβών διασποράς σε κατοικημένες περιοχές τι είναι κύριε -ίδη;
    Η ρίψη εμπρηστικών βομβών τι είναι κύριε -ιδη;
    Οι διατρητικές σε πολυκατοικίες τι είναι κύριε -ίδη;

    Θα γράψετε (ως Ελληνας υποθέτω) κάτι αντίστοιχο και για τα υπόλοιπα εγκλήματα σε βάρος της ανθρωπότητας και του Ελληνισμού, η μήπως ότι δεν συμβαίνει σε βάρος των Εβραίων είναι για εσάς απολύτως αδιάφορο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, καποιοι εβραιοι ψιλοταλαιπωρηθηκαν συνωστιζομενοι στα τραινα του τριτου ραιχ κατα την αναχωρηση τους προς την γερμανικη ενδοχωρα.

    Διαφοροι διαμαρτυρηθεντες 'απωθηθηκαν' απο τις τοτε κρατικες αρχες.

    Ειναι γεγονος οτι πλεον η ιστορια που θα γραφεται απο εδω και περα πρεπει να αμβλυνει στογγυλεψει) τις τυχον εχθρες του γερμανικου και εβραιικου λαου και να αποφυγει κταγραφη σημειων ιστοριας που θα μπορουσε να εξαψει τα παθη .

    Συνιστουμε στους εβραιους να ακολουθησουν το σωστο παραδειγμα που ξεκινησε ο γιωργακης ο τζεμ οι διαφοροι σωμεριτιδες ,ρεπουσοφραγκουδακηδες,ο 'δικος τους' Δημου και τοσοι αλλοι.. καιρος πια να εκσυχγρονιστουν και αυτοι και να μην ειναι ακραιοι εθνικιστες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 12.31
    Μα γιατί ρωτάτε τον κύριο -ιδη;τους Παλαιστίνιους να ρωτήσετε γιατί τα κάνουν όλα αυτά και επιθέσεις αυτοκτονίας επιπλέον που ξεχάσατε να αναφέρετε κύριε -λάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΡΕ


    ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΣΟΚΤΖΗ


    ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ



    ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ρε ηλίθιε ΜΑΛΑΚΑ 1.24,

    Βρίσκονται υπο κατοχή αλλά και δεν παρουσιαζει ιδιαίτερο ενδιαφερον το θεμα για εμε. Δεν θα ασχοληθω με τους Παλαιστίνιους η τους Εβραίους οταν εχω προβλημα με τους Ελληνες.

    Αλλά από τις αναφορές σε ποντιους αρμενιους κουρδους (κα) τους παλαιστίνιους μου απαντάς βρε αρχίδι;
    Τι εθνικότητα εχεις ρε μουνοπανο;
    Είσαι Ελληνας παλιομαλάκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 1.38
    νευράκια,νευράκια;κρίμα και έχουμε το ίδιο όνομα κύριε -λάκα μου.Συμπερασματικά ,όσο Ελληνας είστε και σεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  22. Ο Μπένυ μίλησε στη Βουλή: Χωρίς χαρτί, χωρίς σημείωμα, χωρίς κανένα βοήθημα. Όλα στο μυαλό του, ολοκληρωμένα και συγκροτημένα. Και όπου κάποια στιγμή χρειάστηκε να κάνει μια παρέκβαση, κι αυτή ολοκληρωμένη και εμβριθής ήταν.

    Τί να τον κάνω τον άλλον που έρχεται με το χαρτίο έτοιμο και αρχίζει την ανάγνωση, κάνοντας και λάθη. Δεν έχει τίποτα στο μυαλό του και, αν του πετάξεις ενδιάμεσα καμιά κουβέντα, αντί να σου απαντήσει, θυμάται τις γραφειοκρατικές διαδικασίες "μη με διακόπτετε!".

    Εύχομαι να εκλεγεί ο Γιώργος, γιατί εγώ είμαι με την ΝΔ, ώστε να έχει ο Κωστάκης (ο οποίος βαριέται και πολύ όλη αυτή τη βαβούρα), έναν εύκολο αντίπαλο, μέχρι να παραδόσει στην Ντόρα. Μετά μπορεί να βγει και ο Μπένυ πρόεδρος και ας αναδειχθεί όποιος έχει εκείνη την εποχή καλύτερη πολιτική πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ

    Π>Ρ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΣΤΉΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ?

    Ρ>Π ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡ ΠΡΟΕΔΡΕ !

    Π>Ρ ΚΑΛΩΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ

    ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ Ρ ΣΤΟΝ Π

    Ρ>Π ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ! ΔΕΝ ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ !

    Π>Ρ Μμ ! ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ?

    Ρ>Π ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΥΡΙΕ

    Π>Ρ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ?

    Ρ>Π ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΊΕΣ ΚΥΡΙΕ

    Π>Ρ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ?

    Ρ>Π ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΌΕΔΡΕ ΟΧΙ ΑΛΑ ΆΚΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΤΙΈΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΆΛΑΣΣΑ ΚΑΙ.. !

    Ρ>Π ΤΟΤΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑ

    Ρ>Π Εε.. ΜΗΠΩΣ. ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΚΥΡ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΤΣΙ ΒΓΟΥΝ ΑΚΥΡΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ?? ΟΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ MRB κ.α ?

    Π>Ρ ΑΣ ΨΗΦΊΣΕΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΆΣΟΥΜΕ .ΠΡΟΧΏΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

    ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΛ. ΑΠΟ Ρ >Π

    Ρ>Π ΠΡΟΕΔΡΕεε ΠΡΟΕΔΡΕεε ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΌΒΛΗΜΑ !!

    Π>Ρ ΠΕΣ ΤΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ

    Ρ>Π Ο ΚΌΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΌΤΗΤΕΣ ΛΌΓΟ ΦΩΤΙΆΣ

    Π>Ρ Εε ΤΌΤΕ ΑΣ ΨΗΦΊΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ Α.Φ.Μ. Η ΤΟ ΔΊΠΛΩΜΑ Η ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ

    P>Π ΜΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ

    Π>Ρ ΒΡΕ ΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ! ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΤΙ ΕΣΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΤΙ Σ ΕΧΩ ?

    Ρ>Π ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΦΩΤΙΑΣ ?

    Π>Ρ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ?

    Ρ>Π ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΕ ΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ !

    Π>Ρ Ε ΜΑ ΤΟΤΕ ΔΕΚΤΟ ! ΔΕΚΤΟ ! ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Isa re mou 8a milhsei h xepoulhmenh Athens Voice tou Georgele.

    Ton ma8ame ki auton.

    O Krezias ton kwlodaxtyliazei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΗΡΘΑΝΕ 40 ΠΟΥΤΣΑΡΑΔΕΣ,
    ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΙΔΗ ΛΕΕΙ ΨΑΧΝΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ.
    ΜΑ ΕΓΩ ΔΕ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ,
    ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΚΩΛΑΡΑΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κανείς δεν λαμβάνει στα σοβαρά και ούτε συγκινείται από την ηλίθια προπαγάνδα σας. Ούτε και αυτοί που προσπαθείτε να γλύψετε!!
    Δεν έχουμε ανάγκη από αυτόκλητους σωτήρες! Ακόμη να το καταλάβετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τόσο πια δεν ντρέπεστε μερικοί; Είναι δηλαδή αδύνατο να καταδικάσουμε το τεράστιο, πρωτοφανές έγκλημα του ολοκαυτώματος (να μετατρέπεις εκατομμύρια ανθρώπους σε στάχτες και σαπούνια ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ --ξέρετε, και τον παππού μου τον βασάνισαν και τον εξόρισαν επειδή ήταν αριστερός...) και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τη σημερινή πολιτική του Ισραήλ; Τι ζώα είστε εσείς! Αναθεωρήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @Μα γιατί ρωτάτε τον κύριο -ιδη;τους Παλαιστίνιους να ρωτήσετε γιατί τα κάνουν όλα αυτά και επιθέσεις αυτοκτονίας επιπλέον που ξεχάσατε να αναφέρετε κύριε -λάκα.

    1:24 μμ

    Πείτε μας εσείς που γνωρίζετε, κύριε μου.
    --

    'Η μάλλον θα μεταφέρω τι λέει ο Μαντέλ εξέχων Καναδοεβραίος δικηγόρος, χοντρικά:

    "Βάσει του ισχύοντος δικαίου όταν μπεις στο σπίτι κάποιου κρυφά και πρσπαθείς να τον πετάξεις έξω είσαι ένοχος διάρρηξης κλπ. κλπ.

    Αν προσπαθήσει να αντισταθεί και τον σκοτώσεις έχεις διαπράξει επιπλέον ανθρωποκτονία.

    Αν σε σκοτώσει δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε γιατί βρίσκεται σε νόμιμη άμυνα.

    Οι διάφοροι -ιδηδες με τις επιλεκτικές όπως πάντα ευαισθησίες (είμαστε θύματα και δεν το ξέραμε, πες μου τι πίνεις και δεν μας δίνεις) βρίσκονται εδώ να προετοιμάσουν το έδαφος γι'αυτό που ετοιμάζεται στην συνέχεια για τους Έλληνες στην Ελλάδα.

    Οι Εβραίοι της ιστορίας ίσως είναι οι ...(συμπληρώστε με ότι θέλετε από τους λαθρομετανάστες που μας φέρνουν και υποστηρίζουν φανατικά οι -ιδηδες) για να καταλάβετε το κλού της υπόθεσης.

    Αθηναίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εσύ τι πίνεις και δε μας δίνεις Αθηναίε,μας τάραξες στο γρίφο και την αλληγορία,το Πυθία για nick τι σου λέει;Κρίμα γιατί στο παρελθόν έκανες πολύ ενδιαφέρουσα σχόλια,αλλά εδώ από την πολύ προσοχή στο πως να το γράψεις ,πέρασες σε διαστημικά επίπεδα.Αν θες απάντηση ,κατέβα κάτω,και ξαναγράφτο με δικά σου λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, καποιοι εβραιοι ψιλοταλαιπωρηθηκαν συνωστιζομενοι στα τραινα του τριτου ραιχ κατα την αναχωρηση τους προς την γερμανικη ενδοχωρα.

    Διαφοροι διαμαρτυρηθεντες 'απωθηθηκαν' απο τις τοτε κρατικες αρχες.

    Ειναι γεγονος οτι πλεον η ιστορια που θα γραφεται απο εδω και περα πρεπει να αμβλυνει/στογγυλεψει τις τυχον εχθρες του γερμανικου και εβραιικου λαου και να αποφυγει καταγραφη σημειων ιστοριας που θα μπορουσαν να εξαψουν τα παθη .

    Συνιστουμε στους εβραιους να ακολουθησουν το σωστο παραδειγμα που ξεκινησε ο γιωργακης ο τζεμ οι διαφοροι σωμεριτιδες , ρεπουσοφραγκουδακηδες, ο 'δικος τους' Δημου και τοσοι αλλοι.. καιρος πια να εκσυχγρονιστουν και αυτοι και να μην ειναι ακραιοι εθνικιστες..

    Τι ολοκαυτωματα και αλλες τετοιες εθνικιστικες μαλακιες μας λετε, αυτα τα βγαζουν ακροδεξιοι εβραιοι για να συντηρουν μιση μεταξυ των λαων, να στειλλουμε την γιαννακου να τους γραψει την κανονικη τους ιστορια και οχι τι λενε οι ακροδεξιοι ισραηλιτικοι κυκλοι.

    Ο κοσμος πρεπει να παει μπροστα , τερμα οι υστερικες εθνικιστικες κορωνες των μισσαλοδοξων ακροδεξιων εβραιων, στην πολυπολιτισμικη κοινοτητα που χτιζεται δεν χωρανε εθνικιστικα μιση, μπορει κατι να εκανε ο χιτλερ αλλα σιγουρα κανανε κατι και αυτοι, να μην ειναι μονοπλευρη η ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. πολυ σωστα 6.08, δεν πρεπει να δημιουργουμε μιση, να στανατηση καθε αναφορα του δηθεν ολοκαυτωματος , που ξεκινησε με 1500 υποτιθεται θυματα, πηγε 50,000 τραβηξε στο 1,500,000 καβαλησε τα 4,000,000 εκτοξευτηκε στα 6,000,000 και τωρα αγγιζει τα 250,000,000 θυματα....ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ? αιντε μαζευτε τους που διχαζουν τους λαους, που σπερνουν φυλετικα μιση, τερμα στις γιορτες του μισους (του δηθεν ολοκαυτωματος) ο γερμανικος λαος δεν εχει να χωρισει τιποτα απο τον εβραιικο λαο, να σταματησουν λοιπον καποιοι υποπτοι ακροδεξιοι εβραιικοι κυκλοι να καπηλευονται τα αισθηματα της διεθνους κοινοτητας. Τερμα πια , να σιγασουν τα μιση , δεν χωρανε στην πολυπολιτισμικη κοινοτητα που χτιζεται σημερα. Απομονωστε τα θλιβερα απομειναρια μισους του παρελθοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. στον μαλακα 3.45 αφιερωμενο με τοαπαιτουμενο φτυσιμο :

    (για τον παππου του τον αριστερο..)

    Για τα ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ της αριστερας, ΤΑ ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΑ του ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΚΕ και για ολα τα τσογλανια που τους κωλογλυφουν ΙΔΟΥ τι ειναι ολοι αυτοι, ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ιδου ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ , οι ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΓΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ =

    http://www.nlg.gr/digitalnewspapers/ns/main.html

    Μπειτε να φριξετε ...βαλτε 6/3/1932 ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ το φυλλο του ΠΟΥΣΤΟΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ , τεταρτη (4) σελιδα κατω-κατω στα πρακτικα της καταπτυστου ΙV ολομελειας του ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΚΚΕ (νουμερο 10) και διαβαστε=

    ‘’ η Ελλαδα είναι κρατος ιμπεριαλιστικο που κατεκτησε δια της βιας ολοκληρες περιφερειες κατοικημενες ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ (Μακεδονια, Θρακη) που τις ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ και τις υποβαλλει σε μια αποικιακη εκμεταλλευση που καταδιωκει και εξοντωνει τις εθνικες μειονοτητες (εβραιοι) .Το ΚΚΕ διακηρυττει εν ονοματι των βασικων αρχων του μπολσεβικισμου για την Μακεδονια και την Θρακη το συνθημα του δικαιωματος της αυτοδιαθεσης ΜΕΧΡΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ για μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Μακεδονια Θρακη και υποστηριζει ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ την επαναστατικη παλη του πληθουσμου των περιφερειων αυτων για την ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ‘’

    ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ MEΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΥΤΑ !

    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 5:16 μμ

    Ότι θέλει το κοινό μου...

    Τι δεν κατάλαβες; Το ότι οι παλαιστίνιοι είναι θύματα εδώ και 50 χρόνια και τους παρουσιάζουνε σαν θύτες το κατάλαβες;

    Τους 1.000.000 Αλβανούς που έχουμε στην Ελλάδα αν αύριο πάρουνε ένα Καλασνικοφ και πούνε, "ανεξαρτησία κουφάλες Έλληνες, φονιάδες των λαών, Μεγάλη Αλβανία εδώ και τώρα", ποιός θα τους σταματήσει;

    Το ΠΑΣΟΚ που τους έφερε για λογαριασμό των αφεντικών που δεν θέλαν να πληρώνουν ούτε ΙΚΑ στον ΈΛληνα ή ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων που τους προωθεί στα ίσα σε βάρος του ιθαγενούς;

    Και οι Αλαβανικοί του Συν μένουνε σε εκάλες και κηφισιές που δεν έχει ούτε Αλβανοί ούτε γύφτοι ούτε πακιστάνι, αλλά πράντα και πάνω και όχι στο μοσχάτο που μένουμε και έχει τώρα και τζαμί

    Το τι πίνω και δεν σου δίνω ήταν το ...Ήταν ένα μαζικό έγκλημα όχι «μόνο» εναντίον των Εβραίων, καθώς και των τσιγγάνων, των ομοφυλοφίλων, των ψυχικά ασθενών και πολλών άλλων. Ήταν ένα έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας, ένα έγκλημα που τραυμάτισε όλους μας - είτε το έχουμε συνειδητοποιήσει είτε όχι....

    Άσχετα βέβαια αν τις αποδείξεις για τους τσιγγάνους, ομοφυλόφιλους και τις άλλες ομάδες του υψηλού κινδύνου τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην Νυρεμβέργη δεν ήταν πρωτότυπα αλλά θεωρημένα αντίγραφα των Σοβιετικών.

    Ξέρεις αυτών που κάναν τη δουλειά στο Κατύν με τους 15000 Πολωνούς αξιωματικούς και τα φόρτωσαν στον Χίτλερ.

    Οποίοι Σοβιετικοί είχαν φτιάξει και αυτή την ιστορία με το σαπούνι, για να μαζέψουν χρήμα από τους ΕΒραίους των ΗΠΑ και που έχει καταρρεύσει ως αστικός μύθος (urban hoax).

    Πυθία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, καποιοι εβραιοι ψιλοταλαιπωρηθηκαν συνωστιζομενοι στα τραινα του τριτου ραιχ κατα την αναχωρηση τους προς την γερμανικη ενδοχωρα.

    Διαφοροι διαμαρτυρηθεντες 'απωθηθηκαν' απο τις τοτε κρατικες αρχες.

    Ειναι γεγονος οτι πλεον η ιστορια που θα γραφεται απο εδω και περα πρεπει να αμβλυνει/στογγυλεψει τις τυχον εχθρες του γερμανικου και εβραιικου λαου και να αποφυγει καταγραφη σημειων ιστοριας που θα μπορουσαν να εξαψουν τα παθη .

    Συνιστουμε στους εβραιους να ακολουθησουν το σωστο παραδειγμα που ξεκινησε ο γιωργακης ο τζεμ οι διαφοροι σωμεριτιδες , ρεπουσοφραγκουδακηδες, ο 'δικος τους' Δημου και τοσοι αλλοι.. καιρος πια να εκσυχγρονιστουν και αυτοι και να μην ειναι ακραιοι εθνικιστες..

    Τι ολοκαυτωματα και αλλες τετοιες εθνικιστικες μαλακιες μας λετε, αυτα τα βγαζουν ακροδεξιοι εβραιοι για να συντηρουν μιση μεταξυ των λαων, να στειλλουμε την γιαννακου να τους γραψει την κανονικη τους ιστορια και οχι τι λενε οι ακροδεξιοι ισραηλιτικοι κυκλοι.

    Ο κοσμος πρεπει να παει μπροστα , τερμα οι υστερικες εθνικιστικες κορωνες των μισσαλοδοξων ακροδεξιων εβραιων, στην πολυπολιτισμικη κοινοτητα που χτιζεται δεν χωρανε εθνικιστικα μιση, μπορει κατι να εκανε ο χιτλερ αλλα σιγουρα κανανε κατι και αυτοι, να μην ειναι μονοπλευρη η ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΝΙΔΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ; ΠΩΣ ΛΕΜΕ "ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ"!
    ΟΥΣΤ ΑΠ' ΕΔΩ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κάτω Αχαγιά

    Του ανταποκριτή μας

    JOHN MASTAKLANIS


    Επείγουσα είδηση της τελευταίας στιγμή Το πιθηκοειδές που γράφει με κεφαλαία,ονομάζεται bouas.

    Αφού έκανε μπουρδέλο ένα άλλο forum.αποφάσισε να διαλύσει και το forum του Press.

    Βρίστε τον μέχρι να καταλάβει ότι η θέση του δεν είναι εδώ.

    Ετσι κάνανε και εκεί και σηκώθηκε κι έφυγε.

    Πρόκειται για διαταραγμένο άτομο,κάτι το οποίο γίνεται σαφές και από τα αλλοπρόσαλα μηνύματα του.

    Ζητήστε όλοι από τους administrators του σάιτ να διαγράψουν τα αισχρά του μηνύματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κάτω Αχαγιά

    Του ανταποκριτή μας

    JOHN MASTAKLANIS


    Επείγουσα είδηση της τελευταίας στιγμή Το πιθηκοειδές που γράφει με κεφαλαία,ονομάζεται bouas.

    Αφού έκανε μπουρδέλο ένα άλλο forum.αποφάσισε να διαλύσει και το forum του Press.

    Βρίστε τον μέχρι να καταλάβει ότι η θέση του δεν είναι εδώ.

    Ετσι κάνανε και εκεί και σηκώθηκε κι έφυγε.

    Πρόκειται για διαταραγμένο άτομο,κάτι το οποίο γίνεται σαφές και από τα αλλοπρόσαλα μηνύματα του.

    Ζητήστε όλοι από τους administrators του σάιτ να διαγράψουν τα αισχρά του μηνύματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κύριε -ιδη
    Δρόμο.

    Δεν θέλουμε προπαγάνδα.

    Ο Προφήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ε ρε πατριωτακια...Αλβανορουμανοπακιστανοαφρικανοί μου! Ειμαστε πολυ τυχεροι που επιλεξαμε να ζησουμε σε αυτο το Καφρισταν! Καί τους γαμαμε τις γυναικες και τις κορες, καί βγαζουμε γαμω τα φραγκα αφορολογητα, καί εγκληματουμε εις βαρος τους ατιμωριτί,καί στις Δημοσιες Υπηρεσίες τούς 'τουμπεκι ψιλικομμενο' μας παιρνουν πιπες, καί τα μεγαλοκανάλια τούς μας πανε με χιλια, καί τα εχγωρια πουστακια μας λατρευουν(ειμαστε ebony ψωλαραδες ;) ) και τωρα ετοιμαζονται να μας βαλουν να ψηφιζουμε κιολας!!! Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!
    Πολυ γουσταρω αυτην την Αποικια! Και να φανταστεις οτι την ειχα παρεξηγησει!! Πατρις του πολιτισμου λεει, με εξυπνους και περηφανους αυτοχθονες λεει, που γαμουσαν κανα ξενο κωλαρακι οταν πηγαινε να μπει στα χωραφια τους λεει και...πουτσες μπλε λεει! Ρε σεις αυτο το σκυλολοι που τους κυβερναει εδω και μισο αιωνα ειναι και αυτοι σαν και εμας, λαθρομεταναστες!!!
    Ανδρεας Παπανδρεου το γενος Μινέικο= ελληνοεβραιος
    Κων Σημιτης= το αυτο ;)
    Κων Καραμαν Αλης=Ελληνοστεππομογγολος
    GAP το γενος Τσαντ= ελληνοεβραιοβουλγαροαμερικανος!!Yeah!!
    Eυα Τουρκογλου!! το γενος.. Αστραχαν? = Μογγολομογγολος
    And the winner is...
    Mr.GAP!!
    Αδερφια μου και Αδελφες μου! Ειμαστε στιν πραγματικη μας πατριδα !!Απολαυστε την!!

    Χασαν Οφορικουε Έινστάιν
    (κατοικος Παλ.Ψυχικου, πωλητής ψυχοτρόπων-ανεβαστικών ουσιών, μασαζ-γλειφοκώλι κατ οικον, μονο σε σοβαρες προτασεις τηλεπαρουσιαστων-υπουργών-δημάρχων-αρχιμανδριτών, μελος σε ελληνικα και διεθνη fora για την καταπολεμηση των εκτροπών των Αποίκων απο την μιζερη ζωη τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Χριστινίδη, έχεις ακούσει για την γενοκτονία των Ελλήνων απο τους εβραίους? Οχι ε? Εμ, σε αφήνει η αγάπη σου για τους εβραίους να ανοίξεις τα μάτια σου και να δείς τί έκαναν οι ίδιοι στους "ειδωλολάτρες" προγόνους μας?
    Και για πές μας πόσοι εβραίοι ακριβώς πέθαναν στα στρατόπεδα του Χίτλερ? Και πόσοι ήταν επίσημα καταμετρημένοι τότε στον πλανήτη? Μήπως τα νούμερα δέν βγαίνουν έτσι όπως σου τα έχουν μάθει?
    Ξανακοιμήσου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μερικά ξεκαθαρίσματα, αν έχετε την καλωσύνη:

    1. Ο λόγος που το Ολοκαύτωμα τως Εβραίων, των Ρομά, των ομοφυλόφιλων κτλ. είναι σημαντικό είναι γιατί έχει διαλύσει κάθε μύθο περί «ανθρωπιστικού» Ευρωπαϊκού πολιτισμού και άλλα.φαιδρά. Απόδειξε με άλλα λόγια πως η πρόοδος της τεχνολογίας, αν δε συνοδεύεται από αντίστοιχη πρόοδο σε ανθρωπιστικές αξίες, μας οδηγεί σε χρήση της τεχνικής προς εξολόθρευση του Ανθρώπου.

    2. Ο λόγος που πρέπει να το θυμόμαστε είναι ότι η υπόμνησή του αποτελεί την τελευταία μας ασπίδα, την τελευταία μας ελπίδα ότι κάποια ανθρωπιά υπάρχει στον πολιτισμό μας, ότι δε θα ξαναφάμε τις σάρκες μας σε πρώτη ευκαιρία. Άμυνα είναι η υπόμνηση του Ολοκαυτώματος, άμυνα ενός ανθρωπιστικού ιδεώδους και τίποτα άλλο.

    3. Υπάρχει μια βαθειά σύγχιση ανάμεσα στο κράτος του Ισραήλ και στους Εβραίους του κόσμου. ΔΕΝ είναι το ίδιο. Οι περισσότεροι Εβραίοι (νομίζω πως) είναι βαθιά κριτικοί για τις πολιτικές του Ισραήλ.

    4. Το κράτος του Ισραήλ έχει διαπράξει απίστευτα λάθη ως προς το Ολοκαύτωμα. Πρακτικά, αποκαλώντας αντισημίτη κάθε άτομο που ασκεί κριτική στις πολιτικές του, έχει εξευτελίσει σχεδόν το Ολοκαύτωμα.

    5. Επίσης, οι κατάπτυστες πολιτικές του Ισραήλ ως προς τους Παλαιστίνιους δε χρειάζονται ιδιαίτερο σχολιασμό εδώ. Καλά θα κάνουμε, όμως, να το διακρίνουμε από τους μη Ισραηλινούς Εβραίους.

    6. Τέλος, ΔΕΝ είναι το μοναδικό Ολοκαύτωμα που έχει γίνει σε πρόσφατους χρόνους. Ένα από τα πιο γνωστά (και πιο μυθοποιημένα από την ανάποδη!!) είναι εκείνο των Ινδιάνων από το κράτος των ΗΠΑ…

    Λυπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 9.50 Λυπόν,

    Θα συμφωνήσω μαζί σου αν και συχνά η σύγχυση μεταξύ Εβραίων και Ισραηλινών γίνεται με ευθύνη των ιδίων.

    Οσο δε για το είδος των προπαγανδιστών σαν και αυτόν τον βλάκα αισθάνομαι βαθύτατη περιφρόνηση.
    Τι άλλο μπορεί να αισθάνεται κάποιος στη θέση μου, όταν εγώ τόνιζα το "-ιδη" (δηλαδή Πόντιος) και εκείνος απρόκλητα μου απαντά εκτός θέματος και με "-άκα";

    Φανατικοί φασίστες προπαγανδιστές μιας κυβέρνησης αντάξιας της ναζιστικής Γερμανίας του Β' παγκοσμίου πολέμου.
    Κατάπτυστα υποκείμενα φίλε μου κυκλοφορούν ανάμεσά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Είδες που βγάζεις γρήγορα και επιπόλαια συμπεράσματα κύριε -λάκα;Δεν ήταν ο αρθρογράφος ,αλλά εγώ, γυναίκα,που σε αποκάλεσε έτσι,σαν αντίδραση στο σχόλιο των 12.31.Πότε θα μάθετε εσείς του Ινδυ ότι η λέξη φασίστας δεν είναι καραμέλλα να την πιπιλίζετε,πιπιλίστε κάτι άλλο τέλος πάντων!Οσον αφορά την τελευταία σου παράγραφο,την Παλαιστινιακή κυβέρνηση και τα ελληνικά γιουσουφάκια της περιγράφεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, καποιοι εβραιοι ψιλοταλαιπωρηθηκαν συνωστιζομενοι στα τραινα του τριτου ραιχ κατα την αναχωρηση τους προς την γερμανικη ενδοχωρα.

    Διαφοροι διαμαρτυρηθεντες 'απωθηθηκαν' απο τις τοτε κρατικες αρχες.

    Ειναι γεγονος οτι πλεον η ιστορια που θα γραφεται απο εδω και περα πρεπει να αμβλυνει/στογγυλεψει τις τυχον εχθρες του γερμανικου και εβραιικου λαου και να αποφυγει καταγραφη σημειων ιστοριας που θα μπορουσαν να εξαψουν τα παθη .

    Συνιστουμε στους εβραιους να ακολουθησουν το σωστο παραδειγμα που ξεκινησε ο γιωργακης ο τζεμ οι διαφοροι σωμεριτιδες , ρεπουσοφραγκουδακηδες, ο 'δικος τους' Δημου και τοσοι αλλοι.. καιρος πια να εκσυχγρονιστουν και αυτοι και να μην ειναι ακραιοι εθνικιστες..

    Τι ολοκαυτωματα και αλλες τετοιες εθνικιστικες μαλακιες μας λετε, αυτα τα βγαζουν ακροδεξιοι εβραιοι για να συντηρουν μιση μεταξυ των λαων, να στειλλουμε την γιαννακου να τους γραψει την κανονικη τους ιστορια και οχι τι λενε οι ακροδεξιοι ισραηλιτικοι κυκλοι.

    Ο κοσμος πρεπει να παει μπροστα , τερμα οι υστερικες εθνικιστικες κορωνες των μισσαλοδοξων ακροδεξιων εβραιων, στην πολυπολιτισμικη κοινοτητα που χτιζεται δεν χωρανε εθνικιστικα μιση, μπορει κατι να εκανε ο χιτλερ αλλα σιγουρα κανανε κατι και αυτοι, να μην ειναι μονοπλευρη η ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτος ο Κρετινος = Χριστινιδης
    μπορουσε να βρει τροπο ωστε να μας κρουσει τον κωδωνα του κινδυνου για πιθανη αναζωπυρωση παθων φασιστικου χαρακτηρα, ΕΑΝ νομιζε οτι το χρειαζομασταν ως λαος.

    Δεν το επραξε!

    Αντι τουτου, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ!

    Και μαλιστα με συγκεκριμενο στοχο, μια καποια εφημεριδα.

    Απο ποτε ομως μια εφημεριδα ειναι ο ... Ελληνικος Λαος?

    Γενικα αυτο το "αρθρο" ηταν ενα παιδαριωδες εγχειρημα. Πιθανολογω οτι προερχεται απο μειρακιο, που θελησε να χωσει τη μουρη του στα δημοσια Ελληνικα πραγματα. Ή ισως λογω εμπαθειας απεναντι σε καποια εφημεριδα, με αγνωστο σε μας παρασκηνιο και προϊστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 12.20

    Επικαλούμαι ηθικό κώλυμα.

    Πέφτεις έξω KAI στη "διάγνωση" περί indy, αν και είτε ύβρεις είτε κολακείες προερχόμενες από άτομα σαν εσένα δεν έχουν καμία απολύτως αξία.

    Το φύλο σου με δεσμεύει και δεν μπορώ να σου απαντήσω όπως σου αξίζει.

    Να σε χαίρεται ο άνδρας σου και τα παιδιά σου, με αυτό το στόμα τους φιλάς;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αν ποτέ όμως μια εφημερίδα είναι ο...Ελληνικός λαός;Δεν ξέρω,μήπως θα πουλιόταν στα περίπτερα με τα τσιγάρα;Αμ τι σόι παρομοιώσεις είναι αυτές άνθρωπέ μου.Και μετά κατηγορείς τον Χριστινίδη για παιδαριώδη εγχειρήματα.
    5.04
    Γράφε σωστά τις ώρες.Ούτε ύβρεις ,ούτε κολακείες από μένα μόνο ειρωνία και σαρκασμό για τους ομοιδεάτες σου,έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να πείσει ο ένας τον άλλο.Το με αυτό το στόμα φιλάς κ.λ.π.μον ντιε κε μπανάλ...
    Για σένα Πυθία θέλω να πω ότι δεν αμφισβητώ,γιατί δεν έχω τη γνώση σχετικά με Ρωσία κ.λ.π αλλά διαφωνώ ριζικά με την πρώτη παράγραφο.Εδώ και 50 χρόνια οι Ισραηλινοί είναι τα θύματα και τους παρουσιάζουν σαν θύτες.
    Είπαμε δεν πιστεύούμε πάντα ότι γράφουν οι εφημερίδες,ακόμα και αν το γράφουν όλες οι εφημερίδες,ζήτω το google!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 6.26

    Έτσι πες μας να ξέρουμε με τι νομίζουμε ότι συζητάμε!

    ΟΚ, τώρα που σε καταλάβαμε... ένα καζανάκι και πάμε παρακάτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. anonymous said:

    "Εδώ και 50 χρόνια οι Ισραηλινοί είναι τα θύματα και τους παρουσιάζουν σαν θύτες."



    18:26

    Γειά σου ρε CAPTAIN μαλάκα!
    Εμένα δεν με δουλεύεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. όχι βέβαια!ποιός θα τολμούσε να δουλέψει εσένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση