GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργή για το νερό στο Διδυμότειχο...

. Κινητοποίηση ετοιμάζουν οι διψασμένοι και "βρώμικοι" πολίτες! Του Στέφανου Σιναπίδη Μέλους Οικολογικής Εταιρείας Έβρου http://si...

.
Κινητοποίηση ετοιμάζουν οι διψασμένοι και "βρώμικοι" πολίτες!

Του Στέφανου Σιναπίδη
Μέλους Οικολογικής Εταιρείας Έβρου
http://sinapidistef.blogspot.com/
.
Ακόμη ένα καυτό καλοκαίρι χωρίς πόσιμο νερό και χωρίς σταγόνα ύδατος, για την εξυπηρέτηση των στοιχειωδών αναγκών τους, πέρασαν οι πολίτες δεύτερης κατηγορίας του «τριτοκοσμικού» Διδυμοτείχου που πλήττεται για νιοστή συνεχόμενη χρονιά από την λειψυδρία, έρμαιο της ανεπάρκειας της σημερινής και προηγούμενης δημοτικής αρχής που με εθελούσια συνευθύνη τους, μετέτρεψαν την ύδρευση της πόλης σε γεφύρι… της Άρτας που δεν λέει να τελειώσει, ταλαιπωρώντας όλους εμάς .
Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής του Συνοικισμού δεν διαθέτουν το καλοκαίρι, τις περισσότερες ώρες της ημέρας καθόλου νερό για να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες ανάγκες καθαριότητας, ενώ κανένα μέρος της πόλης μας δεν διαθέτει εκ των πραγμάτων πόσιμο νερό και αναγκάζονται όλοι οι κάτοικοι να πίνουν εμφιαλωμένο νερό δαπανώντας καθημερινά ένα σεβαστό ποσό από τον οικογενειακό προϋπολογισμό.
Επιπλέον όλοι οι δημότες «χαρατσώνονται» από τον Δήμο για κατανάλωση νερού και πληρώνουν δυσβάσταχτα ποσά για τις υπηρεσίες ύδρευσης που δεν τους παρέχονται. Πληρώνουν για νερό που δεν πίνεται και για βρύσες… στείρες.
Η αγανάκτηση των πολιτών και η συνακόλουθη κοροϊδία από την μεριά της δημοτικής εξουσίας, που στα δικαιολογημένα αυτά παράπονα αντιδρά με υπεκφυγές και αλαζονεία, οργανώνεται μεθοδικά και ετοιμάζεται για δυναμική κινητοποίηση με προσφυγή και σε αρμόδια όργανα ,για να απαιτηθεί η ολοκλήρωση του έργου της ύδρευσης Διδυμοτείχου, όχι κατά… παρέκκλιση και με «μπαλώματα»,αλλά μέχρι… κεραίας. (Περισσότερα εδώ).

2 σχόλια


  1. Τους φταίνε οι εταιρίες δημοσκοπήσεων, οι παροχές προς τους πυροπαθείς, ο άρειος πάγος.....

    Στις εκλογές τι θα τους φταίει; Ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος;


    Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΙΣ 16 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΡΕΜΑΜΕ
    ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ




    Νεοι Πατριωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση