GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι επενδυτές δεν θέλουν τα δάση...

. Οι φωτιές βολεύουν τελικά τη ΝΔ. Με την ακατάσχετη παροχολογία προσπαθεί να δημιουργήσει στους ψηφοφόρους των πληγέντων περιοχών την προσ...

.
Οι φωτιές βολεύουν τελικά τη ΝΔ. Με την ακατάσχετη παροχολογία προσπαθεί να δημιουργήσει στους ψηφοφόρους των πληγέντων περιοχών την προσδοκία ενός νέου «σχεδίου Μάρσαλ». Αυτό γράφει το "Αντί" προεκτείνοντας ττις δικές μας πληροφορίες τις οποίες επικαλείται: "Όπως δημοσίευσε το http://www.press-gr.blogspot.com, στις 22 Αυγούστου, λίγα εικοσιτετράωρα πριν ξεσπάσει η καταστροφική πυρκαγιά στην Ηλεία, είχαν επισκεφθεί την Ζαχάρω, τη λίμνη Καϊάφα και την γύρω περιοχή εκπρόσωποι κατασκευαστικού ομίλου από τις ΗΠΑ και εκπρόσωποι του γνωστού διεθνούς επιχειρηματικού ομίλου World Trade Center (WTC) Group. Η συνάντηση είχε αντικείμενο, μεγάλες επενδύσεις εμπορικού, τουριστικού και ναυτιλιακού χαρακτήρα, τις οποίες ενδιαφέρεται να πραγματοποιήσει το WTC Group στην περιοχή του Κατακώλου, στον Νομό Ηλείας".
Σύμφωνα με το "Αντί", "τα μεγάλα επενδυτικά σχέδια λειτουργούν υπερ της κυβέρνησης και ενισχύουν τις προσδοκίες συγκεκριμένων κατηγοριών του πληθυσμού, αφού τα φιλέτα είναι πολλά και τεράστια, όπως και τα δισεκατομμύρια που θα ριχθούν στην περιοχή". Την ίδια ώρα βέβαια "όλοι γνωρίζουν ότι οι επενδυτές δεν θέλουν τα υπάρχοντα δάση, επειδή με αυτά θα ελλοχεύει ο κίνδυνος της πυρκαγιάς..." (διαβάστε περισσότερα εδώ).

4 σχόλια

  1. Αυτή την μπούρδα περι επενδύσεων με τεράστιες ξενοδοχειακές μονάδες και γήπεδα γκολφ και ακριβό τουρισμό κυκλοφόρησε εφέτος για όλες τις περιοχές της ελλάδας. Και για τα παράλια της Θεσπρωτίας το λέγανε εδώ και πολύ καιρό. Ότι μαλακία πεί ο κάθένας γίνεται μέτρο ερμηνείας καταστάσεων σε τούτη την έρμη χώρα.

    ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ _ ΛΕΥΚΟ _ ΑΠΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ego leo na sovareuteite epitelous! exete katantisei grafikoi kai papagalakia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Τους φταίνε οι εταιρίες δημοσκοπήσεων, οι παροχές προς τους πυροπαθείς, ο άρειος πάγος.....

    Στις εκλογές τι θα τους φταίει; Ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος;


    Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΙΣ 16 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΡΕΜΑΜΕ
    ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ




    Νεοι Πατριωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση