GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ έχασε γιατί δεν είχε αριστερή στρατηγική...

Το εκλογικό αποτέλεσμα δείχνει πως το ΠΑΣΟΚ κρίθηκε και επικρίθηκε, (σχετικά πάντοτε), όχι γιατί δεν έκανε σωστή, (και σκληρή), αντιπολίτευσ...


Το εκλογικό αποτέλεσμα δείχνει πως το ΠΑΣΟΚ κρίθηκε και επικρίθηκε, (σχετικά πάντοτε), όχι γιατί δεν έκανε σωστή, (και σκληρή), αντιπολίτευση στην απαράδεκτη κυβέρνηση της Ν.Δ., αλλά επειδή οι εναλλακτικές του πολιτικές προτάσεις δεν χαρακτηρίζονται από την "αριστερή" στρατηγική…
Οι λαϊκές κοινωνικές δυνάμεις έκριναν ότι η πολιτική αντιπρόταση του ΠΑΣΟΚ κινείται κι αυτή, εν πολλοίς, στα πλαίσια της κεντροδεξιάς, (περισσότερο δεξιάς), στρατηγικής και δεν ξεφεύγει από την πεπατημένη των τελευταίων, σχεδόν, 20 χρόνων.
Πρόκειται για την πολιτική πεπατημένη, η οποία έχει κρατήσει το χάσμα μεταξύ ευρωπαϊκών και ελληνικών μισθών, μεταξύ υψηλόμισθων και χαμηλόμισθων στρωμάτων εργαζομένων, μεταξύ των αυξήσεων στα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων και των αυξήσεων στις αποδοχές των ανθρώπων της εργασίας στα αστικά κέντρα και την ύπαιθρο. Στην άσκηση αυτής της πολιτικής, της πλήρως - ή σχεδόν πλήρως - υποταγμένης στους ανεξέλεγκτους και γι αυτό, σφαγιαστικούς κανόνες της ελεύθερης αγοράς και τις ντιρεκτίβες των κέντρων του άκρατου νεοφιλελευθερισμού, οι δεξιοί πολιτικοί κι τα δεξιά κόμματα τα καταφέρνουν καλά γιατί βρίσκονται στα νερά τους. Δεν μπορείς να τους αντιμετωπίσεις παριστάνοντας τον …καλύτερο…

(Περισσότερα εδώ)
ΔΗ.ΣΥ.Ε - ΑΤΕ

13 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΥΤΕ ΒΕΙΖΕΛΟ
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΕΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Το ΠΑΣΟΚ έχασε γιατί δεν είχε αριστερή στρατηγική..."

    του κώλου τα εννιάμερα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί μου φίλοι
    Με συγκλόνισε ένα κείμενο ενός ανώνυμου φίλου μας εδώ μέσα και θα πάρω ορισμένα κομμάτια για να τα προβάλλω περισσότερο.
    Βασικό στοιχείο της ευνοούμενης δημοκρατίας είναι η ισχυρή αντιπολίτευση. Κανένας σήμερα δεν θα ισχυριστεί ότι κάτι τέτοιο το έχει σήμερα η χώρα μας. Έτσι η ισχνή πλειοψηφία των 152 φαντάζει μια ισχυρή και με μέλλον ανέφελο κυβερνητική πλειοψηφία. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους μας.

    Ένα διχασμένο ΠΑΣΟΚ είναι ό,τι ευχόταν χρόνια τώρα η παραδοσιακή Αριστερά (που ποτέ δεν συγχώρησε τον Ανδρέα που την υπερφαλάγγισε στον προοδευτικό χώρο) και ό,τι περίμενε ανακουφισμένη η Δεξιά (που θα επιδιώξει να περάσει στη ζούλα τα αντιλαϊκά μέτρα που προγραμματίζει).

    Όσοι δεν θέλουν να γίνει το ΠΑΣΟΚ πιστό αντίγραφο του γαλλικού Σοσιαλιστικού κόμματος, που κολυμπάει στο βάλτο της στασιμότητας μετά από κάθε ήττα μέχρι τη βέβαιη επόμενη, ας ξεχάσουν τις πικρίες τους, τις προσωπικές διαφορές και τις διιστάμενες απόψεις κι ας κόψουν το κεφάλι τους να βρουν μια λύση. Ούτε οι διαδικασίες ούτε οι ημερομηνίες είναι ουσιαστικής σημασίας. Και φυσικά ούτε οι εντάσεις βοηθούν ώστε το ΠΑΣΟΚ να μείνει ενωμένο – και κάποτε να ξαναγίνει δυνατό.

    Αυτό το «κάποτε» δεν πρέπει να αργήσει. Ήδη η κυβέρνηση της Ν.Δ. ετοιμάζεται να αλλάξει τον εκλογικό νόμο. Θα είναι το πρώτο νομοθέτημα μετά τον προϋπολογισμό. Επιδίωξή της είναι, με τη συναίνεση των μικρότερων κομμάτων, που νιώθουν ευτυχισμένα με τα ψίχουλα από το τραπέζι των ποσοστών, να λεηλατήσει τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ.

    Όσο το Κίνημα ταλαιπωρείται από την εσωστρέφεια, τόσο θα αλωνίζει ελεύθερα ο Κ. Καραμανλής και οι σταθεροί ή ευκαιριακοί σύμμαχοί του. Ποιος άλλος εκτός από το ΠΑΣΟΚ θα σταθεί απέναντί τους;
    Αλήθεια ποιος άλλος μπορεί να στηθεί απέναντι τους?

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. STOXOS ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!

    χεσε μας ρε φίλε με τον ΜΠΟΥΧΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. babis

    Έλα ρε μεγάλε χαλάρωσε, έβαλες πλερέζα και άρχισες την γκρίνια; Έχεις καιρό 4 χρόνια μπροστά σου, γίνε για μερικούς μήνες παρατηρητής -πρόσεξε μην βγει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο δεξιός Μπένυ- και μετά σχολιάζεις με νέες δυνάμεις.

    Όσο παραμένει πρόεδρος ο αριστερός Γιώργος, μην αγχώνεσαι για τίποτα, έχει το σχέδιο σοσιαλιστικού μετασχηματισμού στο τσεπάκι του!

    ΥΓ: Εκείνον τον θλιβερό Αθανασάκη με τη φάτσα νεκροθάφτη, γιατί δεν τον αλλάζει ο Γιώργος;


    BABIS

    ΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ
    ΕΛΑ ΤΡΕΛΛΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΠΑ
    ΕΛΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΡΙΖΩΖΩ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ
    ΑΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΓΑΜΑΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ


    H babis πήγε για μπάνιο σήμερα, ή πρώτα θα εμφανιστεί ως ΥΓΙΕΝΕΤΕ για να τιμήσει με την παρουσία του τη συζήτηση και να αναφωνήσει μετά η τραβέλω "Πράγματι! Την ιδέα μου τι δίνει εδώ ο φίλος που μας τιμά με την παρουσία του ως ΥΓΙΕΝΕΤΕ!"


    Α ρε babino, που κατάντησες...
    Μη μου στενοχωριέσαι κοριτσάρα μου, όπως είπε και ο "μελλοντικός ηγέτης" σου: " κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή".


    babis,


    Τρελλό αγόρι, ψωλοφαγάνα

    εμείς ΔΕΝ ζοριζόμαστε οικονομικά γιατί αφού σε πηδάμε χωρίς ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ κάνουμε οικονομία.


    Φιλιά στις κόρες σου

    ΔΗΛΩΣΗ Babis
    ΨΩΛΑΡΑ ΣΚΥΛΕ
    ΨΩΛΑΡΑ ΞΙΦΟΜΑΧΕ
    ΨΩΛΑΡΑ ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ
    ΨΩΛΑΡΑ ΤΖΩΝ
    και προς όλους τους δεξιούς ψωλαράδες
    και λοιπές δημοκρατικές και μακρυπεούσες δυνάμεις,φανατικούς υποστηρικτές του Κ.Κ.

    Συνολική απάντηση προς τους προηγούμενους ψωλαράδες και γαμιάδες.
    Είναι γνωστό ότι ο babis διαθέτει γοητεία και πουστιά υψηλού επιπέδου και αυξημένων απαιτήσεων(μαστίγια καλτσοδέτες χειροπέδες κ.λ.π.
    Έτσι μετά τις συνεχείς κρούσεις και προκλήσεις από τους παραπάνω ψωλαράδες αποδέχεται και πάλι να του ξεσκίσουν σούφρα και να τους τσιμπουκώνει ανηλεώς
    Παραμένει πιστός στην ανώμαλη και πρόστυχη ζωή του και προβαίνει σε όλες τις ανωμαλίες που θα ικανοποιήσουν τους ανωτέρω κυρίους.
    Πράγματι θα συνευρεθεί μαζί τους.
    Είναι γνωστό ότι τα παραπάνω άτομα με αγριότητα και τσαμπουκά του έχουν ξεσκίσει την κολάρα παρότι πρόκειται περί ξεφωνημένης πασοκοαδερφής αυτοί όμως μέχρι σήμερα απρόκλητα και συνεχώς τον γαμούν και αυτός με χαρά τους παίρνει τρείς - τρείς
    Το άνοιγμα του πάτου του έχει φθάσει τα 65mm.
    babis.


    babis
    Στον πούτσο μας


    Στα πλαίσια της διαχείρισης και προαγωγής του babis σε star status, το “Σωματείο Φίλων babis skylos gap” θα εκδόσει Ανθολόγιο Ποιήσεως με τίτλο «Oι μαντινάδες του babis», από oμάδα συνεργαζομένων λογοτεχνών.



    Δώρο σου στέλνω babis μου
    Στων εκλογών το χρόνο
    δέκα ψωλές αράπικες
    να σε γαμούν συγχρόνως



    ΨΩΛΟΦΑΓΑΝΑ babis ΘΥΜΑΣΑΙ? ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το πασοκ εχασε γιατι ο λαος ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ουτε ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ουτε ΙΜΙΑ ουτε S300 ουτε ΔΩΣΙΜΟ ΟΤΣΑΛΑΝ ουτε DIAMANTOPOYLOY ουτε το AMERICAN ORIGIN τοσο του πασοκ οσο και του αρχηγου του (σημερα προσωρινου) .

    Κρατειστε την αναλυση σας να την ξαναδιαβασετε οταν ΞΑΝΑΧΑΣΕΤΕ την αλλη (τριτη) ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ...ποιος ξερει μπορει τοτε να καταλαβετε κατι..

    χαιρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε παιδια , εκεινη η βλαχαρα η ΦΩΦΗ που στο διαολο βρισκεται ? τι απεγινε ρε αυτο το σουργελο που της εφταιγε ο στραταρχης Παπαγος (?) που δεν μπηκε στο επικρατειας του ψηφοδελτιου της παιδικης χαρας του giorgakis ?

    πουσαι μωρη ΦΩΦΗ ?? που εισαι να γελασουμε λιγο ρε βλάχαδερο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. STOXOS ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!

    χεσε μας ρε φίλε με τον ΜΠΟΥΧΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ'ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ'ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ'ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ'ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ'ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ'ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!

    Σύλλογος ιδιοκτητών ιδιωτικών πανεπιστημίων

    Τουρκοκύπριοι υποστηρικτές του σχεδίου ΑΝΑΝ

    Μάνος-Ανδριανόπουλος και λοιποί νεοφιλελεύθεροι συγγενείς.

    Καραχασάν και λοιποί Τούρκοι.

    Βαρόνη φον Ρούφιν,Λιάγκας,Γκερέκου,Πατουλίδου και λοιποί αγωνιστές.

    Παραγωγοί κάναβης νομού Μεσσηνίας.

    Κώστας Καραμανλής-Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. .

    -Τι κοινό έχουν ο Ευάγγελος με τον Ελευθέριο;

    -Την ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ.
    Ο Ελευθέριος είχε την μεγάλη ιδέα για την Ελλάδα.
    Ο Ευάγγελος έχει μεγάλη ιδέα για... τον εαυτό του!

    χα χα χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ , ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ
    ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
    Ο κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ είναι ο “προξενητής” της Βαλαωρίτου και προωθεί φοιτήτριες (με το αζημίωτο) σε πολιτικούς!!
    Η “ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ” κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ τον καλύπτει γιατί τρώνε μαζί τις "μίζες" από τα εκλεκτορικά σώματα στα πανεπιστήμια όταν ψηφίζουν δεξιούς καθηγητές.

    Η “ΕΤΑΙΡΑ” ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ “ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ”ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ !!!
    Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ κ. ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΜΕ ΠΟΣΑ “ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ” Ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ); ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΑΠΟ “ΜΙΖΕΣ” ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΑ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η “ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ” κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ τον καλύπτει γιατί τρώνε μαζί τις "μίζες" από τα εκλεκτορικά σώματα στα πανεπιστήμια όταν ψηφίζουν δεξιούς καθηγητές.

    Η “ΕΤΑΙΡΑ” ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ “ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ”ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ !!!
    Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ή το “παιδί της Εταίρας” κ. ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΜΕ ΠΟΣΑ “ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ” Ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ); ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΑΠΟ “ΜΙΖΕΣ” ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΑ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΡΩΤΗΜΑ


    Τελικα τι ειχαμε , ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ
    η ΠΡΑΣΙΝΗ (και μαλιστα αθλια) ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ???
    Αυτο πιστευω οτι ειναι το κυριαρχο
    ερωτημα και οχι ποιος τελικα θα
    επικρατησει στο ΠΑΣΟΚ.
    Κατα τη γνωμη μου, τι ΓΑΠ τι ΒΕΝΙ-
    ΖΕΛΟΣ , μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Συγκεκριμενα οι ικανοτητες &
    το πολιτικο μεγεθος του ΓΑΠ, εμε-
    τρηθησαν και ευρεθησαν απελπιστικα
    λειψα.
    Οσον αναφορα τον πραγματικα χαρι-σματικο Βενιζελο , καταφερε κατα
    την γνωμη μου, μεσα σε μικρο χρο-
    νικο διαστημα και σε διαχειριση
    κρισεως (τετοια εχουμε στο ΠΑΣΟΚ
    αυτες τις μερες), να δειξει μερι-
    κες πολυ ασχημες πλευρες του χαρα-
    κτηρα του, οι οποιες απωθουν και
    φοβιζουν τον μεσαιο χωρο.
    Εχω την εντυπωση , εκτος των αντι-
    κειμενικων μειονεκτηματων του π.χ.
    εκτος Ελλαδος δεν τον ξερει ουτε η
    μανα του, οτι συντομα θα αποδειχθει
    ως ο πιο αμφιλεγομενος πολιτικος
    αρχηγος.
    Το δε μεγαλο σφαλμα που εχει πεσει
    ειναι το γεγονος οτι δεν μιλαει
    γενικα στο λαο, αλλο μονοδιαστατα
    στη λαικη βαση του ΠΑΣΟΚ.
    Ειναι τετοιο κτηνος αυτολιβανι-σματος που δεν του μενει μυαλο να
    καταλαβει το ολοφανερο, ποιο? το
    γεγονος οτι το ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ εξακο-
    λουθει να φοβιζει μεγαλο κοματι
    της κρισιμης εκλογικης μαζας.
    Αυτες οι εκλογες του 2000 σε συνδι-ασμο με το στησιμο στο ΧΑΑ αποδει-
    χθεισαν πιο επαχθεις απο τις εκλο-
    γες βιας και νοθειας του 61 για την
    δεξια.
    Εκεινο το πραγματικα αποτελεσματικο
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ
    θα φανταζει πολυ λιγο μπρος στο Ο
    ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΠΛΗ
    ΚΛΕΨΙΑ (2000 και ψηφος και οικονο-
    μιες).
    Ο Καραμανλης περα απο τις αναμφι-
    σβητιμες ικανοτητες του, ειναι και
    πολυ τυχερος. Μονο ο Χρυσοχοιδης η
    η Διαμαντοπουλου (πιο πολυ ο πρωτος) εχουν τα προσοντα να τον
    στριμωξουν.
    Πιστευω οτι τον Βενιζελο θα τον κα-
    θαρισει σαν αυγο πολυ βρασμενο.
    Ερωτημα 1ον, τι θα κανει ο Βενιζε-
    λος με τον εκτελεστικο νομο του
    δικου του Συνταγματος, οσον αναφορα
    την ψηφο των Ελληνων μεταναστων ?
    ( Θελει 180 ψηφους για να περασει)
    Να πει ναι , το ισοζυγιο αυτων των
    ψηφων παραγερνει προς την κεντοδε-
    ξια, να πει οχι, τοτε ειναι που θα
    γειρει πιο πολυ. Οι αερογεφυρες
    στηνονται ευκολα, και δεν κοστιζουν
    και πολυ. Εδω στηθηκανε το 2000 απο
    τα βαθη της τεως ΕΣΣΔ και μεσω Κυ-
    πρου, οχι απ ευθειας.
    Ερωτημα 2ο αρθρο 16. Υπαρχει περι-πτωση Ευρωπαιος ηγετης,κεντροδεξιος
    η κεντροαριστερος να τον παρει στα
    σοβαρα αν επιμενει σε αυτον τον
    σταλινικο αναχρονισμο ?? Τετοια θεση δεν πιστευω να εχουν ουτε τα
    υπο τον Φατος Νανο Αλβανοι πρωην
    πνευματικα τεκνα του Εμβερ Χοτζα
    και του Αλια.
    Ερωτημα 3ο. Με ποιο τροπο θα πεισει
    την κοινωνια οτι δεν ειναι η Φιλι-
    πινεζα της διαπλοκης. Ποιας διαπλο-κης ? αυτης που καθε μερα που περ-
    ναει ο λαος την γραφει ολο και πιο πολυ εκει που δεν περναει μελανι. Γιατι αν δεν την εγραφε , ο Καρα-
    μανλης ουτε τον θριαμβο του 04 θα
    ειχε πετυχει, ουτε την καθαρη νικη
    του 07.
    Το ποσο γιουσουφακι το επαιξε με
    τον βασικο μετοχο θα του το λεει
    ο Τζουμακας, ο μισος Συνασπισμος,
    ολο το ΚΚΕ , και ολοι οι Αριστεροι
    Πατριωτες (Ζουραρις, Καραμπελιας,
    κλπ).
    Δυσκολος εως αυτοκτονικος ο δρομος
    για τον Βαγγελη.



    Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση