GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ...λεωφορεία για την Πάτρα...

.. Επειδή περί συγκεντρώσεων ο λόγος... "Η πολιτική μου συγκέντρωση αύριο Παρασκευή 14-9-2007 στο Αγρίνιο δεν θα πραγματοποιηθεί και κα...

..
Επειδή περί συγκεντρώσεων ο λόγος...
"Η πολιτική μου συγκέντρωση αύριο Παρασκευή 14-9-2007 στο Αγρίνιο δεν θα πραγματοποιηθεί και καλώ όλους τους φίλους να συμμετέχουν στην πολιτική συγκέντρωση του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γεωργίου Παπανδρέου , στο Μώλο της Πάτρας.
Λεωφορεία θα ξεκινήσουν από το Αγρίνιο , από την Πλατεία των τρένων και ώρα 17:00".

Αυτό αναφέρει Δελτίο Τύπου του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία Παναγιώτη Κουρουμπλή...

7 σχόλια

  1. KOITAKSE GIA NA MH LEME VLAKEIES, OLOI ME POULMAN TIS GEMIZOYN TIS PLATEIES KAI META ZHTWKRAYGAZOYN GIA LAOTHALASA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DEITE PWS GEMISE O KARAMANLIS TO AGRINIO

    http://www.youtube.com/watch?v=IljrvhosUj0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.eleftherianews.gr/openpdf.php

    RE MOUNOPANA TOU PRESS GIA TON SAMARA DE LETE TIPOTA????????

    IDIA APOSTASI EINAI RE MALAKES? KOKOKOKOKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλιά οι πρασινοφρουροί γυρνούσαν με ένα κουβά κόλλα και αφίσες και αφισοκολλούσαν όλη μέρα. Φυσικά ανταμειβόταν όλοι με μία θέση στο δημόσιο.

    Σήμερα οι νέοι πρασινοφρουροί τριγυρναν στο Internet και τρολλάρουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φυσικά και αυτοί προσβλέπουν στο βόλεμα.

    Οι άνθρωποι λοιπόν δεν αλλάζουν, τα μέσα αλλάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΔΕΞΙΑ ΠΕΦΤΕΙ!!!

    ΠΡΩΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ..

    ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εδω ο σαμαρας στη μεσσηνια εχει βγαλει παρομοια ανακοινωνση για να στειλει κόσμο στη μαζωξη του χοντρου στην αθηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΡΚΕΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΚΡΗΤΗ,ΑΘΗΝΑ,ΠΑΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΝΕΟΣΣΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΝΟΗ ΣΤΟ ΦΤΩΧΟ ΣΥΓΓΕΝΗ(ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ-ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ) ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση