GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μητσοτάκης θέλει τον Βενιζέλο...

. ...για να ρίξει τον Καραμανλή και να έρθει η Ντόρα! Ελεος, δεν καταλαβαίνετε ότι ο Γιώργος δεν τραβάει; . Παρακολουθώ φανατικά το Blog τ...

.
...για να ρίξει τον Καραμανλή και να έρθει η Ντόρα! Ελεος, δεν καταλαβαίνετε ότι ο Γιώργος δεν τραβάει;
.
Παρακολουθώ φανατικά το Blog το τελευταίο διάστημα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ζυγίζω τις γνώμες , τις παρατηρήσεις, τα μπινελίκια, τις καταγγελίες. Προσωπικά είμαι ακομμάτιστος και προσπαθώ να αντιληφθώ τους λόγους που ο καθένας προσπαθεί να πείσει τον άλλον με επιχειρήματα ή μπινελίκια (βλέπε Μιλένα) , για το ότι αυτός έχει δίκιο και ότι η δική του οπτική γωνία είναι η καλύτερη. Τι κρύβετε πίσω από όλα αυτά; Μα ο Αιώνιος Έλληνας , αυτός που παντού και πάντα βλέπει δολοπλοκίες και ίντριγκες, αλλά όταν μετέχει ο ίδιος σε κάποια αποστασιοποιείται.
Φίλοι μου δέστε τα πράγματα όπως έχουν, δεν υπάρχουν πάντα ίντριγκες, στην περίπτωση της διαδοχής του Γιωργάκη βέβαια υπάρχουν πολλές συμπτώσεις. Αλλά η αλήθεια είναι μία ο Γιωργάκης δεν τραβάει, δεν τράβηξε ποτέ, ούτε υπάρχει περίπτωση να τραβήξει, είναι το καλύτερο παιδί αλλά δεν .....
Μην γελιέστε, αυτήν την στιγμή η Ν.Δ παίζει και στηρίζει Γιωργάκη, είναι η μόνη ορατή διαπλοκή και Ίντριγκα. Ο μόνος που δεν στηρίζει Γιωργάκη από την Ν.Δ είναι ο επίτιμος. Θέλει Βενιζέλο με τις πάντες γιατί ξέρει ότι είναι ο μόνος που μπορεί να ρίξει τον Κωστάκη και έτσι να ανοίξει ο δρόμος για την Ντόρα (βλέπε δηλώσεις στα κανάλια).
Ο Ακομμάτιστος

40 σχόλια

  1. ΡΕΛΟ ΕΡΙΞΕΣ ΚΑΦΕ

    ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΟ ΣΕΦΤΕ

    ΘΥΜΩΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΚΙ ΕΓΙΝ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ

    ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΠΑ

    ΑΡΧΗΓΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ

    ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΔΟΛ. ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ STATUS QUO ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΧΗΓΙΛΙΚΙ. ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ. ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΤΣΟΒΟΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ 1Ο ΚΟΜΜΑ. ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΕΣ.
    ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΠΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΧΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΠΙΣΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΔΕΞΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΑΣΤΟΧΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΤΛ....
    ΕΛΕΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΟΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΧΑΟΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.
    ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. DEN EISAI AKOMMATISTOS

    EISAI



    ADOLLOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΗΜΙΤΗΣ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΙΟ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως τον έχεις μεγαλοποιήσει λιγουλάκι τον ρόλο του Μπακατσέλου?
    Τόσο μεγιστάνας είναι?
    Κι άλλωστε είναι γνωστό ότι είναι φόλα δεξιός.
    Ούτε τον γαμπρό του δεν ψηφίζει.

    Αλλά αλήθεια,για τον ρόλο του Ρουσόπουλου,δεν θα μας πεί κανείς τίποτα?
    Εκεί δεν υπάρχουν νταβάδες.
    Στο κάτω,κάτω,αυτός ασκεί εξουσία,όχι ο Βενιζέλος.
    Απλά σας έχει πιάσει ο πόνος γιατί βλέπετε την δυναμική του Μπένυ και ξέρετε καλά ότι μετά τις 11/11 θα σφίξουν οι κόλοι.
    Το ΠΑΣΟΚ παιδική χαρά του Γιωργάκη ξεχάστε το.

    Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΖΑΧΑΡΕΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟ ΒΕΝΙΟΖΕΛΟ. Η ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΚΑΛΟΥΣ. ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ. Ο ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ (ΟΥΑΟΥ) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΣΤΑ. ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΕΛΕΙ. ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑ. ΧΟΥΝΤΟΜΠΕΜΠΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΞΙΟ ΒΑΤΡΑΧΙ ΜΠΙΣΤΗ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ!
    ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακκομάτιστε,

    Τι γράφεις ωρέ κομματιασμένε, τι σκ@τ@ γράφεις;;;

    Κομματιασμένος να'σαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για συνεργασία τον θέλει τον χοντρό, κορόιδο.

    Πως θα συνεργαστεί με τον μη διαπλεκόμενο Παπανδρέου;

    ...ενώ με Σημίτη και τον χοντρό μια χαρά θα τα πάνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Ο ΣΗΜΙΤΗΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΟΜΩΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ, ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΤΙ ΩΣ ΜΕΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙΣ), ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΩΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
    ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΝΔΡΕΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ, ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ, ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ (ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ) ΚΤΛ.ΕΛΕΟΣ, THN ENOTHTA MONO AYTOI THN ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ. ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
    ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ. ΣΚΟΠΕΥΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ ΤΗ ΜΙΛΕΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ; Ε ΚΥΡΙΕ ΣΗΜΙΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΙΖΟ, ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ.
    ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΙΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΔΕΞΙΟΥΡΕΣ!
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ασε μας ρε Λουτράδη που μας το παίζεις ακομμάτιστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σήμερα κάποιο από τα Κανάλια των νταβατζήδων που εξυπηρετεί ο Καραμανλής και ο Ρουσόπουλος ( ¨το κράτος πρέπει να έχει συνέχεια¨…) θα προβάλει ¨βαρυσήμαντη¨ συνέντευξη του Δ. Τσοβόλα. Πρόκειται για τον ¨νάρκισσο¨ τύπο που είχε ιδρύσει κόμμα με την επωνυμία ¨ΔΗΚI¨ για να θυμίζει την ¨τιτάνια¨ δίκη που αντιμετώπισε για την υπόθεση Κοσκωτά ( την ίδια εποχή που υιός Παπανδρέου σφύραγε αδιάφορα και συνιστούσε στον πατέρα ¨παραίτηση¨ , παρά το γεγονός ότι ήταν ο ίδιος που ίδρυσε την κίνηση ¨για τα νέα τζάκια¨ υποστηρίζοντας την συμβολή των Κοσκωτάδων στη ¨νέα οικονομία¨ ) . Θα μας μιλήσει ο άνθρωπος που επί χρόνια πολλά υποστήριζε πως ¨το νέο ΠΑΣΟΚ¨ ( από την τελευταία ¨Μιμική¨ περίοδο του Αντρέα μέχρι και την περίοδο Σημίτη ) αποτελεί ένα νέο-φιλελεύθερο –αντιπατριωτικό κόμμα της άρχουσας τάξης. Και ο οποίος στη συνέχεια μετά από την πολιτική του αποτυχία αποφάσισε να διαλύσει ¨το κόμμα ΤΟΥ¨ διατάζοντας τα εκατοντάδες στελέχη ( υπηκόους του ) να υπακούσουν στην διαταγή του ¨Αρχηγού¨ και να μην χρησιμοποιούν το όνομα της δικής του ¨ευρεσιτεχνίας¨ ( πατέντας ) διότι έχει ¨πνευματικά δικαιώματα¨. Αυτός ο πολιτικός καραγκιόζης λοιπόν που τα τελευταία χρόνια ασκεί ¨μάχιμη δικηγορία¨ υπερασπιζόμενος σαν συνήγορος διάφορους περίεργους τύπους και συμφέροντα μας έχει ήδη μιλήσει υπέρ του Γιώργου Παπανδρέου τον Νοέμβρη του 2006 ( στην ¨φιλοσοφική¨ εκπομπή της Βίκυ Φλέσσα στη ΝΕΤ , ¨Στα Άκρα¨ ).

    Τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα της πολύωρης συνέντευξης ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ήταν :

    -"Τον Γιώργο Παπανδρέου τον εκτιμώ και τον σέβομαι. Είναι φίλος μου και συναγωνιστής..."
    -"Την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα την χάσει αν δεν σπάσει αυγά..."
    -"Κάνει προσπάθειες στο ΠΑΣΟΚ, έχει όμως εσωτερικά προβλήματα..."
    -"Εγώ θέλω να επανέλθω στην πολιτική αλλά μόνο αν διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις ότι θα συμβάλω προς μια προοδευτική κατεύθυνση.."
    -"Ναι, η πολιτική ρητορική του Γιώργου Παπανδρέου είναι προς τα εκεί. Πρέπει όμως να πειστώ με πράξεις..."
    -"Για την πορεία του ΠΑΣΟΚ φταίνε οι "εκσυγχρονιστές" και η πολιτική τους. Αυτοί πρέπει να φύγουν..."
    "Οι εκδότες του αντιπολιτευόμενου χώρου δεν τον πάνε τον Γιώργο γιατί δεν είναι ελεγχόμενος. Έχει το γονίδιο των Παπανδρέου..."
    "Πρέπει να ανασυγκροτηθεί το πολιτικό σκηνικό. Το ΔΗΚΚΙ είναι διαλυμένο. Το ΚΚΕ χρησιμοποιεί τον τίτλο..."
    Δεν είναι σαφή τα πολιτικά συμπεράσματα που βγαίνουν απ' αυτές τις δηλώσεις;

    Στην ίδια συνέντευξη προς την Βίκυ Φλέσσα είχε καταγγείλει ( ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ) τον Β. Βενιζέλο σαν μεγάλο κίνδυνο για το ΠΑΣΟΚ και σαν ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ – ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ !!!

    Είχε πει τότε ( ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ) για τον πάππου προς πάπου ¨Βενιζέλο¨ :

    "Είναι άνθρωπος της διαπλοκής..."
    Επιπλέον, ο Δ. Τσοβόλας εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στον βασικό εσωκομματικό αντίπαλο του Γ. Παπανδρέου, τον Β. Βενιζέλο. Τι είπε;
    Επέκρινε τα "τηλεοπτικά ζευγάρια" των πολιτικών "που πάνε μαζί σε όλες τις εκπομπές".
    Ιδιαίτερα "ένα ζευγάρι πήγαινε μαζί σε όλα τα μεγάλα κανάλια τη βραδιά των δημοτικών εκλογών". Εννοούσε τον Βενιζέλο και την Μπακογιάννη.
    Και συνέχισε: "Η διαπλοκή τους έχει φτάσει μέχρι το κόκαλο. Να φυλάγονται απ΄αυτούς οι πολίτες. Αυτό το τηλεοπτικό ζευγάρι έχει την εύνοια των συγκροτημάτων και ορισμένων δημοσιογράφων. Πάνε οι δύο τους πάντα μαζί γιατί δεν έχουν το βάθος να αντιμετωπίσουν άλλους πολιτικούς..."

    Στην τελευταία προεκλογική περίοδο , σύμφωνα με διαρρέουσες πληροφορίες που δεν διαψεύστηκαν , ο Δ. Τσοβόλας , αυτός αποτυχημένος Βοναπάρτης Νρ. 2 , διαπραγματεύτηκε με τον γιο της Μαργαρίτας και το ¨ΠΑΣΟΚ του ΝΕΟΦΙΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ¨ να τοποθετηθεί στη ¨Λίστα Επικρατείας¨ , δίπλα στη Θάλεια Δραγώνα ! Που διαφώνησαν και δεν μπήκε τελικά ; ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ !

    Καλά να μην είσαι με τον Βενιζέλο , αλλά γιατί να υποστηρίζεις τον ¨Γούναρη¨ και τον Μονάρχη ¨Κωνσταντίνο¨ ( δηλαδή τον Γεώργιο Παπανδρέου τον Μικρό ) . Γιατί ¨Αριστεροί¨ σαν Τζουμάκα ( ¨κάτω η ελληνική παρασιτική αστική τάξη¨… ) ο πρώην πρόεδρος της ΕΦΕΕ , ο Παπουτσής , ( το ¨παιδί¨ του Αντρέα και της Μιμής που τον έχρισαν Ευρωβουλευτή ) και ο Δ. Τσοβόλας υποστηρίζουν τον άνθρωπο της Μαντλίν Ολμπράϊτ και του Κόλιν Πάουελ ; Τον θιασώτη του Σχεδίου Ανάν και της μείωσης των ¨ελληνο-τουρκικών εντάσεων¨ προς εξυπηρέτηση των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων στην Ν-Ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ ! Τον υποστηρικτή των ιδιωτικών πανεπιστημίων ( εάν δεν κάνω λάθος ο αδελφός του Νικολάκης ήταν και σύμβουλος στο ιδιωτικό παρά-πανεπιστήμιο ¨LAVERN¨ ) . Τον άνθρωπο που ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στην ιστοσελίδα του είχε τοποθετήσει την πρόσκληση για συμμετοχή στο μεταμοντέρνο πάρτι ¨ ερωτικής περηφάνιας ¨ των ομοφυλοφίλων και αμφιφυλόφιλων ( ¨PRIDEPARTY¨ ) στην πλατεία Κοτζιά. (http://www.papandreou.gr/papandreou/content/Document.aspx?d=6&rd=7739474&f=1650&rf=-568018414&m=9228&rm=18900716&l=2 )

    Όλοι αυτοί οι ¨Αριστεροί¨ , καταχραστές του δημόσιου συμφέροντος και της δημόσιας περιουσίας , που στη δεκαετία του 1980 διέμεναν με ενοίκιο στην οδό Ασκληπιού , Ιπποκράτους και Αραχόβης και σήμερα , μετά από 20 χρόνια Σοσιαλισμού ( ! ) , ιδιοκατοικούν στο Ψυχικό , το Χαλάνδρι , γενικά στα Βόρεια Προάστια και την παραλιακή Σουνίου ( διότι αγαπάνε τους αλλοδαπούς , αλλά δεν μπορούν και να συγκατοικούν μαζί τους … παράλληλα με τη βοή του κέντρου της Αθήνας – το οποίο μέσα σε 100 μέρες θα το καθάριζαν από το νέφος… ) υποστηρίζουν ( ΤΩΡΑ ) τον ¨GAP¨ διότι τον βλέπουν πολιτικά νεκρό ! Πιστεύουν πως θα τον έχουν πολιτικά υποχείριο τους και θα πάρουν τις θέσεις που τους πείρε η συμμορία Κ. Σημίτη ( δηλαδή καιρός να αποκατασταθούν τα αδικημένα παιδιά ) . Μαζί με αυτούς και ο Δ. Τσοβόλας και οι εξωνημένοι της ΚΝΕ-ΚΚΕ Κοτζιάς –Ανδρουλάκης – Δαμανάκη-Τζήμας ( μπροστά στους τελευταίους ο Θεοφύλακτος Παπακωνσταντίνου ο Ν. Κωνσταντόπουλος και ο Γεώργιος Γεωργαλάς ΗΤΑΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ! ) .
    Ας δούμε και τη νέα συνέντευξη Τσοβόλα να γελάσουμε.

    Τον ¨Αμερικανοτσολιά¨ Γ. Παπανδρέου η τον ¨Γερμανοτσολιά¨ Β. Βενιζέλο ;

    Για να είσαι διεκδικητής της ηγεσίας ενός ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ κόμματος , στην Ελλάδα Βαγγέλη και όχι στην ιμπεριαλιστική Αγγλία η στις ΗΠΑ , θα πρέπει να έχεις δώσει στίγμα σωστής και προοδευτικής διαχείρισης των δημόσιων συμφερόντων , υπέρ των λαϊκών στρωμάτων και όχι του κεφαλαίου . Κατά τη διάρκεια της θητείας σου στο Υπουργείο Πολιτισμού δεν έδωσες δείγματα ¨σοσιαλιστή¨.
    -Όταν η Βάσω και ο Παπαντωνίου μονιμοποιούσαν κάποιες κατηγορίες συμβασιούχων ( για ψηφοθηρικούς λόγους ) είχατε εξαιρέσει όλους τους συμβασιούχους του ΥΠΠΟ ονομάζοντας τους ¨εργαζόμενους σε έργα αυτόεπιστασιας ¨. Θυμάστε κύριε ¨σοσιαλιστή¨ Β. Βενιζέλο ( που το 1974-1981 όταν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου πολεμούσε για μια ¨σοσιαλιστική αλλαγή¨ , εσείς βρισκόσασταν σε κάποιες περίεργες κινήσεις ¨νέων-ΔΕΞΙΩΝ- σοσιαλιστών¨ που πολεμούσαν την άνοδο του ΠΑΣΟΚ ) τι απαντούσατε το 2003 στην αντιπροσωπεία εκατοντάδων διαδηλωτών συμβασιούχων έξω από το Υπουργείο σας ;;; Τους είχατε πει : ¨Γιατί να σας νομιμοποιήσω ;;; ( εργαζόμενους με δέκα-δεκαπέντε χρόνια υπηρεσία ) , εγώ θέλω να μπορώ να σας απολύσω οποιαδήποτε στιγμή και να προσλάβω αύριο νέους με καλλίτερους όρους …¨ . Μόλις τώρα ( 27/9 ) σας άκουσα να λέτε στη συνέντευξή σας στο δελτίο ειδήσεων του Ν. Ευαγγελάτου ( ΑΝΤΕΝΑ ) ότι ¨κάναμε λάθος που δεν νομιμοποιήσαμε τους συμβασιούχους το 2004¨ !!! Έτσι απλά. Εάν όμως ήσασταν σοσιαλιστής κ. Βενιζέλο ποτέ δεν θα απαντούσατε έτσι στους εργαζόμενους ( με τον ¨τσαμπουκά¨ του ξερόλα θεσμολάγνου συνταγματολόγου ).

    -Πόσες μελέτες πείρε κατά την διάρκεια της υπουργεία σας στο ΥΠΠΟ ο ¨μπατζανάκη σας¨ ( σύζυγος της αδελφής της συζύγου σας - το γένος ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ – κ. Ζενέλης ;;; )
    -Σε ποιους εργολάβους της Β. Ελλάδας αναθέσατε για 4 δις την εγκατάσταση κλιματισμού στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (;) , με τελικό αποτέλεσμα να μπει ένας κοινός κλιματισμός ( όχι αυτός που απαιτείτε για τα Μουσείο ) και με κίνδυνο να υποστεί βλάβες όλο το κτίριο . Πόσες καταγγελίες σας έγιναν από το ¨ΤΕΕ¨ για αυτό το έργο.
    -Γιατί διατέθηκαν ( και σε ποιους ) 3 δις για την ανακαίνιση των φυλακών της Αίγινας ( προφανώς σαν μουσείο ιστορικής μνήμης ) με τελικό αποτέλεσμα να καταπέσουν και αυτές οι λίγες κτιριακές εγκαταστάσεις που είχαν απομείνει μέσα από την φθορά του χρόνου ;;; Δικά σας είναι τα δις που πετάχτηκαν χωρίς αποτέλεσμα ;;;
    -Πάνω από 1,5 δώσατε στον Μπατατούδη για να αγοράσετε το νεοκλασικό ¨ΑΚΡΟΠΟΛ¨ απέναντι από το Πολυτεχνείο ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΦΡΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ να αναθέσετε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στον ίδιο τον πωλητή να κατασκευάσει ( ανασκευάσει ) το κτίριο με σκοπό να μεταφερθούν εκεί υπηρεσίες του ΥΠΠΟ . Αντί να κηρύξετε δημόσιο διαγωνισμό για την κατασκευή προσφέρατε επιπρόσθετη δυνατότητα επιχειρηματικού κέρδους σε αυτόν που το αγόρασε ! Φαντάζει πολύ σοσιαλιστική η ενέργεια σας . Ο Μπατατούδης πείρε χρήματα ¨ξεκίνησε¨ τις εργασίες και λίγο αργότερα κήρυξε πτώχευση και το έργο σταμάτησε !!! Το ¨Ακροπόλ¨ παραμένει ακόμα και σήμερα , εάν δεν κάνω λάθος , ¨γιαπί¨. Σε ένα τελευταίο προεκλογικό πάνελ κύριε υποψήφιε πρόεδρε του ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Πασόκ σας ρώτησε δημοσιογράφος γιατί με τις ρυθμίσεις χαρίσατε τα χρέη στους γνωστούς απατεώνες των ¨ΠΑΕ¨ ( ιδιαίτερα στον πτωχευμένο Μπατατούδη του ΠΑΟΚ ) . Και απαντήσατε σαν ψευτο-¨Μακεδονομάχος¨ , όχι σαν σοσιαλιστής : ¨Επειδή η Βόρειος Ελλάδα δεν έχει τόσους πετυχημένους επιχειρηματίες που να μπορούν να επιτελέσουν το ¨αγαθό και δημιουργικό έργο¨ να είναι πρόεδροι ΠΑΕ , όσους διαθέτει η Αθήνα , έπρεπε να βοηθήσουμε έναν Βορειοελλαδίτη να μπορεί να είναι πρόεδρος σε ΠΑΕ !!! . Μας κούφανες. Τώρα ξέρουμε γιατί πρέπει να ψηφίσουμε την επόμενη φορά ένα ¨πολυσυλλεκτικό κόμμα¨….

    -Καλά δεν είσαι διαπλεκόμενος με τον Μπακατσέλο ( και κατά προέκταση με τον Μητσοτάκη που είναι φίλος του ) επειδή ¨έτυχε¨ να παντρευτείς την κόρη του ! Τον μεγαλοεργολάβο Καλλιτσάντση της ¨Ελληνικής Τεχνοδομικής¨ που έχει συγχωνευτεί εδώ και επτά χρόνια με τον ¨ΑΚΤΩΡΑ¨ του Μπόμπολα τον γνωρίζεις ; Θα μου πεις σαν γνήσιος σοσιαλιστής μιλάω με όλους τους εκπροσώπους των ¨παραγωγικών τάξεων¨ . Λάθος η ερώτηση μου , την παίρνω πίσω .
    -Ίδρυσες¨ Το ¨Ταμείο Διαχείρισης Αρχαιολογικών Χώρων¨ ( ΤΔΧΕ ) και το ¨Ταμείο Προώθησης του Ελληνικού Πολιτισμού¨ (ΤΑΠΑΕ) διοχετεύοντας αρκετά κονδύλια του ΥΠΠΟ. Όλοι ξέρουμε πως τα ταμεία αυτά είναι εκτός ελέγχου του ¨Δημοσίου Λογιστικού¨ ( αντίθετα το Υπουργείο υπόκειται σε αυτό τον έλεγχο ) . Υπήρξε ¨χρηστή διοίκηση¨ σε αυτά τα ταμεία ; Και τι ποσά διοχετεύτηκαν από το ΥΠΠΟ προς αυτά ;;;
    -Κύριε υποψήφιε πρόεδρε του ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Πασόκ διέθεσες 2 , 5 ΔΙΣ για δύο βραδιές του Βαγγέλη Παπαθανασίου στις στήλες του Ολυμπίου Διός και 600 εκατομμύρια για μια πολιτιστική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη ( Προολυμπιακές εκδηλώσεις ) . Θα πρέπει να χαίρονται οι άνεργοι , οι μισθωτοί των 650 Ευρώ και οι συνταξιούχοι για αυτές τις ¨ανθρωποκεντρικές¨ σου γαλαντομίες ;;;

    ¨Σύντροφε Βενιζέλο¨ καλά , δεν σε προβληματίζει το γεγονός ότι όλη Νεογερμανική ¨5η Φάλαγγα ¨ έχει ταχθεί με το μέρος σου . Εμάς όμως μας προβληματίζει . Κωνσταντίνος Τσάτσος ο πνευματικός σου πατέρας που υποστηρίζει εδώ και 20 χρόνια την αναγκαιότητα να ηγηθείς του ΠΑΣΟΚ. Γνωρίζεις τις καταγγελίες που έχουν γίνει μεταδικτατορικά για την ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ¨αντιδικτατορική¨ του δράση όταν ήταν καθηγητής στη Χαϊδελβέργη ;;; Γνωρίζεις ότι ο πατέρας του Θεμιστοκλής , σαν υπουργός δικαιοσύνης , είχε εισηγηθεί στην δεκαετία του 50 ( ! ) την αμνήστευση όλων των γερμανών εγκληματιών πολέμου που είχαν δράσει δολοφονικά στην Ελλάδα ( απαίτηση της κυβέρνησης Αντενάουερ ) . Γνωρίζεις ότι ο υιός του Κωνσταντίνος είναι ένας από τις ελάχιστους που έχουν παρασημοφορηθεί ¨με τον μεγάλο σταυρό της Ομοσπονδιακής Γερμανίας ( για ποιες υπηρεσίες άραγε ;;; ) . Γνωρίζεις ότι η Γερμανία έχει χρηματοδοτήσει την ίδρυση, ειδικά για τον Κωνσταντίνο Τσάτσο , ενός Κέντρου Συνταγματικών Ερευνών ;;; Γνωρίζεις ότι ο Κ.Τ είναι από τα ελάχιστα πρόσωπα της δημόσιας ζωής της Ελλάδας που δεν έχει τοποθετηθεί , ούτε μία φορά ( ! ) , για το δικαίωμα της Ελλάδας για αποζημίωση από την Γερμανία για τις καταστροφές και τα εγκλήματα του Γ΄ Ράϊχ ;;; Σε αντίθεση με τον αγαπημένο σου πρόεδρο Ανδρέα Παπανδρέου , ο οποίος στον τελευταίο , πριν του θανάτου του , λόγο του προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ είχε ζητήσει την άμεση έναρξη διαπραγματεύσεων με την Γερμανία για την καταβολή των αποζημιώσεων .
    Άλλος υποστηρικτής σου ο Μιχάλης Σταθόπουλος ! Μεταπτυχιακός απόφοιτος της Νομικής του Μονάχου. Είναι αυτός που εφάρμοσε μια αντιδραστική διάταξη του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας ο οποίος δίνει το δικαίωμα στον εκάστοτε Υπουργό Δικαιοσύνης να αναστείλει την εκτέλεση αποφάσεων ελληνικών δικαστηρίων , όταν κρίνεται πως μπορούν να διαταραχθούν οι εξωτερικές σχέσεις της χώρας…Έτσι σταμάτησε την κατάσχεση του Ινστιτούτου Γκαίτε υπέρ των θυμάτων του Δίστομου. Μιχάλης Σταθόπουλος είναι αυτός που έδωσε παράταση θητείας ( ενώ είχε λήξει ) στον τότε πρόεδρο του Αρείου Πάγου για να ανατρέψει στο ¨Ειδικό Δικαστήριο¨ την απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου που αποφανθεί ότι η Γερμανία δεν χαίρει ¨ετεροδικίας¨ και ότι τα ελληνικά δικαστήρια μπορούν να δικάζουν και να καταδικάζουν την Ομοσπονδιακή Γερμανία προς αποζημίωση για τις εγκληματικές ενέργειες των υπηκόων της.
    Άλλος , Χρήστος Βερελής. Υπότροφος του Ιδρύματος του Γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος , Φρίντριχ Έμπερτ. Τέλος οι αδελφοί Σημίτη με όλα τα γνωστά και άγνωστα αξιώματα στη Γερμανία. Να φανταστείς πως ο Σημίτης δεν δέχθηκε στο Μαξίμου ούτε μια φορά τον Μανόλη Γλέζο ( παρά τις επανειλημμένες αιτήσεις του ) σαν εκπρόσωπο του ¨Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Γερμανικών Επανορθώσεων ¨ . Καταλαβαίνεις γιατί . Η έχουμε ¨5η Φάλαγγα¨ η δεν έχουμε.

    Το δίλημμα για το ΠΑΣΟΚ σήμερα είναι συνεπώς Αμερικανοτσολιάδες ( με αμερικάνους συμβούλους στο ΥΠΕΞ ) Γερμανοτσολιάδες ( με εγκάθετους γερμανοσπουδασμένους και γερμανολάτρες σε όλα τα καθοριστικά υπουργεία ) .

    Υ.Γ. Τελικά δεν επρόκειτο για αποκλειστική συνέντευξη του Δ. Τσοβόλα. Μεταξύ 11μ.μ. και 1 π.μ. ( 27-28/9 ) ο ¨ΑΝΤΕΝΑ¨ είχε έκτακτη εκπομπή για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ όπου ένας από τους καλεσμένους ήταν και ο Δ. Τσοβόλας. Επιβεβαιώθηκε η παραπάνω πρόβλεψη μου ότι θα τοποθετηθεί υπέρ του Γ. Παπανδρέου και κατά του Β. Βενιζέλου . Επανέλαβε επίσης το γνωστό κλάμα για ¨ψυχικό του τραύμα¨ ότι το 1989 τον είχαν εγκαταλείψει μόνο του στη δίκη για την υπόθεση Κοσκωτά , όλοι αυτοί που το αργότερα το 1993 εμφανίσθηκαν σαν υποστηρικτές του Αντρέα ( συγκεκριμένα ανάφερε και τον Βαγγέλη Βενιζέλο-πως δεν τον είδε στην δίκη Κοσκωτά , παρά τους ισχυρισμούς του τελευταίου ότι προσέφερε από τότε την νομική του υποστήριξη στον Αντρέα ) . Το ενδιαφέρον είναι πως του την έπεσαν όλοι οι προοδευτικοί ¨δημοκράτες¨ μόλις πήγε να υποστηρίξει την άποψη πως τον Βαγγέλη Βενιζέλο τον υποστηρίζουν οι νταβατζήδες-εργολάβοι ιδιοκτήτες των Μ.Μ.Ε. Για να υποστηρίξει μάλιστα , έμμεσα , με ένα ανιστόρητο τρόπο τον Γιώργο Παπανδρέου ταύτισε την σημερινή επίθεση ¨καθαίρεσης¨ του Γεώργιου Παπανδρέου που κάνουν οι νταβατζήδες των ΜΜΕ και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους με την επίθεση που έκαναν τα ίδια συγκροτήματα ( Ελευθεροτυπία-Εθνος ) το 1989 με στόχο την παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου… Συνεπώς Τσοβολάκο μας ο δημοκρατικός λαός πρέπει να υποστηρίξει σήμερα τον ρηξικέλεφρο σοσιαλιστή Γεώργιο Παπανδρέου για να αποτρέψει το πραξικόπημα του παρασιτικού κεφαλαίου στο Πασόκ…
    Εειφή ενοχλήθηκαν οι εκπρόσωποι των νταβατζήδων στο ¨πάνελ¨ ο συντονιστής διέκοψε τον Δ. Τσοβόλα για να βάλει διαφημίσεις και στην συνέχεια να δώσει το λόγο στα παπαγαλάκια. Αμέσως ο λυπηρός Σεραφείμ Φυντανίδης ( εκπρόσωπος επί 20 χρόνια του Τεγόπουλου/Βαρδινογιάννη και θιασώτης του σημητικο-γιωργοπαπανδρεϊκού εκσυγχρονισμού ) , ο Πέτρος Ευθυμίου ( εκπρόσωπος του ΔΟΛ και κατά προέκταση παρασημοφορημένος από την ¨Ακαδημία Αθηνών¨ για τη σοβαρή του προσφορά στη δημοσιογραφία ) , ο Συνασπισμικός Κουναλάκης ( ο οποίος δεν κατάφερε ποτέ να ολοκληρώσει την ερωτική του επιθυμία για προσχώρηση στο ΠΑΣΟΚ ) και ο βαθυστόχαστος αρχισυντάκτης και πολιτικός αναλυτής του ¨ΕΘΝΟΥΣ¨ Γ. Χαρβαλιάς ( 1+1 κάνουν 3 ! ) επιτέθηκαν στις ¨θεωρίες της συνομωσίας¨ ! ¨Από το 1989¨ όλο για συνωμοσίες των ΜΜΕ , για να επιβάλουν τα συμφέροντα τους , μας λέγατε. Για τον Σημίτη μας λέγατε πως τον επέβαλαν τα οικονομικά συμφέροντα και τα ΜΜΕ . Για τον Γ. Παπανδρέου το ίδιο. Άκουσον – άκουσον –άκουσον , μας είπε ο Φυντανίδης , τον Γιώργο τον λέγατε και ¨αμερικανάκι¨ . Ενώ όλοι ξέρουμε πως δεν είναι ! … Σήμερα μας λέτε πως τον ρίχνουν εκείνοι που τον ανέβασαν στην Εξουσία ! Παράλογα πράγματα δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στην ιστορία. Αυτός είναι ο δείκτης νουμοσύνης των ¨Κεντρο-Αριστερών¨ Απαράδεκτες ¨συνομωσιολογίες¨ φώναζε ο Κουναλάκης !
    Την απλή σκέψη πως υπάρχουν οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα που διαπλέκονται με τους θεσμούς του κράτους και των κομμάτων ¨δεν μπορούν¨ να την κάνουν . Την απλή σκέψη πως , ναι , μπορεί το κεφάλαιο τη μια μέρα να υποστηρίξει τον Σημίτη η τον Παπανδρέου και την άλλη να τον ρίξει δεν επιτρέπετε να την κάνουν. Είναι δύσκολο να καταλάβουν πως το σύστημα εξουσίας σε πετάει σαν στημένη λεμονόκουπα , όπως τον Γιώργο Παπανδρέου , όταν ¨το παιδί δεν τραβάει¨ ( Μητσοτάκης-Λιβάνης) , δεν μπορεί να αποβλακώσει το λαό και να εξυπηρετήσει τα οικονομικά τους συμφέροντα . Και ξέρετε γιατί δεν μπορούν οι ¨προοδευτικοί¨ , οι ¨εκσυγχρονιστές¨ , να καταλάβουν η να πιστέψουν κάτι τέτοιο ;;; Μα διότι δεν υπάρχουν οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα σε μια ¨δημοκρατική¨ κοινωνία που θέλουν να επιβάλουν την άποψη και την ιδεολογία τους ! Για ότι μας συμβαίνει είμαστε αποκλειστικά εμείς υπεύθυνοι. Μην ψάχνεις αλλού . Άλλαξε εσένα , όχι τους άλλους , και προσαρμόσου στην ¨πραγματικότητα¨. Οι επικρατούσες συνθήκες είναι ¨εκ θεού¨ , και δεν αλλάζουν…
    Σεραφείμ Φυντανίδης ( σήμερα στον ΑΝΤΕΝΑ ) : ¨ Η παγκοσμιοποίηση του κεφαλαίου και της αγοράς είναι μια πραγματικότητα πρέπει να αποτρέψουμε ορισμένες αρνητικές της συνέπειες και να αξιοποιήσουμε τα θετικά της ! Επιτέλους ποίοι είμαστε εμείς οι ΄Ελληνες που αντιστεκόμαστε και νομίζουμε πως είμαστε ο ομφαλός της γης ; Όλος ο κόσμος μας έχει γραμμένους… ¨ !
    ¨Δεν γνωρίζουν¨ ή είναι όλοι τους είναι συμμέτοχοι στο έγκλημα ;;; Ο ¨σνόπ¨ και κοσμοπολίτης πολύ-ταξιδευμένος Σ.Φ. μας είπε πως κουράστηκε να ασχολείται με το ΠΑΣΟΚ ( σαράντα χρόνια φούρναρης βαρέθηκε). Τον ενδιαφέρουν ¨οι λύσεις¨ στα πραγματικά προβλήματα της χώρας ( περιβάλλον , αυθαίρετα , χωματαρές ). Άκους εκεί το 70% των σπιτιών στο Ηράκλειο Κρήτης να είναι αυθαίρετα και να μην κάνουμε τίποτε ! ( ¨αγανακτισμένη¨ διαπίστωση Φυντανίδη ) . Γέρασες βρε μέντορα της Κεντρο-Αριστερής αποχαύνωσης του ελληνικού λαού ! Τι την ήθελες την αναφορά για τα αυθαίρετα . Ξέχασες την αυθαίρετη βίλα σου , δίπλα στο θαλάσσιο κύμα , σε αποκλεισμένη για πρόσβαση στους πολίτες παραλία στην Τήνο ;;;
    Μια τελευταία ερώτηση : Εάν διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ που θα βρει ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ άλλη Σοσιαλδημοκρατία για να συνεργαστεί ;;; Θα παραμείνει ο μοναδικός πόλος της Κεντρο-Αριστεράς ;;; Σύντροφοι έρχονται δουλειές με φούντες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ

    ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΥΝΑΤΟ
    ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

    ΣΟΝΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλοι μου,
    αν δεν δείτε το πρόβλημα συνολικά και κατά πρόσωπο αποκλείεται να προσεγγίσετε την πραγματικότητα.

    Στον πολιτικό στίβο υπάρχουν κόμματα και πολιτικοί που διαγκωνίζονται για την κυριαρχία, όμως αν δεν δείτε το σύστημα των νταβάδων που κρύβεται (όχι πάντα) πίσω από αυτά και αυτούς και κινεί τα νήματα, διαμορφώνοντας τις σχέσεις και τους όρους της πολιτικής αντιπαράθεσης, τότε θα συνεχίσετε να ζείτε στο φάσμα της πλάνης και της ουτοπίας.

    Το πολιτικό σύστημα στη χώρα μας, εδώ και χρόνια, δεν παράγει πολιτική.
    Την διαχειρίζεται, αλλά δεν την παράγει. Αυτός που παράγει σήμερα πολιτική και κουλτούρα είναι ο νταβάς.

    Δεν είναι τα κόμματα που θέλουν και επιθυμούν, είναι οι νταβάδες που διορίζουν τις ηγεσίες στο Δικομματισμό και ανέχονται ή δεν ανέχονται τους αρχηγούς της αριστεράς. Το ελεγχόμενο εξ ολοκλήρου πολιτικό προσωπικό από το κλειστό σύστημα των νταβάδων εκφράζει κάθε φορά τη δική τους βούληση.
    Η σημερινή Βουλή λοιπόν, δίχως να σας φανεί υπερβολή, δεν είναι η Βουλή των Ελλήνων, αλλά η Βουλή των νταβάδων. Ο λαός αρκείται στο ρόλο του τηλεθεατή και συνωστίζεται για κανένα ρουσφέτι ατομικό ή συλλογικό( παροχή).

    Άρα, πάψτε να έχετε ψευδαισθήσεις. Μη βλέπετε τα κόμματα και κυρίως τα δύο μεγάλα ως δρώντα πολικά υποκείμενα. Είναι οι πολιτικοί βραχίονες των νταβάδων και τίποτε περισσότερο.
    Έτσι όποιος ενδιαφέρεται να μάθει πως διαρθρώνεται το πολιτικό σύστημα σήμερα και που το πάει, καλύτερα είναι να ερευνήσει πώς διαρθρώνεται το σύστημα των νταβάδων σήμερα, τι είναι αυτό που τους ενώνει σήμερα πιο πολύ από χθες και που το πάνε.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΔΟΛ. ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ STATUS QUO ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΧΗΓΙΛΙΚΙ. ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΌ Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΛΟ» ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βγάλτε τα εικονίσματα Παπανδρέου από το εικονοστάσι, βάλτε την Έφη Σαρρή να ξελαμπικάρετε λίγο, μια μαμακία ασπρίζει και τους τοίχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε Καλόπαιδα μας έχεται πρήξει με τον Γιώργο και τον Βενιζέλο ,αυτό είναι το π΄ροβλημα σήμερα .Η καλή μας κυβλερνηση φέρνει τα πάνω κάτω δες τς τι γίνεται με το Ασφαλιστικό τί έγιναν οι μίζες από τα ομόλογα βγήκατε καθόλου στην λαική οι τιμές έχουν βγάλει φτερά η βενζίνη στα ΄τψη οι κερδοσκόποι κάθε μέρα θησαυρίζουν ξεπέρασαν και τους μαυραγορίτες της κατοχής άει σιχτίρ σας βαρέθηκα πολιτικάντιδες της πλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ξέρει κανείς να μου πεί, γιατί ήταν αντισυνταγματική η πρόταση του Παπανδρέου για ψηφοφορία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ;

    Ρώτησα τον πατέρα μου, όταν άκουσα τον σ.Βενιζέλο, να λέει ότι είναι "αντισυνταγματικό και αντικαταστατικό" και δεν ήξερε να μου απαντήσει.

    Μου πέταξε το Σύνταγμα και μου είπε να το βρώ μόνος μου.

    Εψαξα και δεν το βρήκα.

    Ξέρει κανείς να μου πεί σε ποιό άρθρο του Συντάγματος το λέει;

    15χρονος μαθητής της ΠΑΜΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ.ΕΝΩ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ,ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ.ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΙΩΠΗ ΑΠ ΟΛΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O MHΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑΤΙ
    Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ
    ΟΤΑΝ ΒΑΡΕΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ακούγοντας τον Γιώργο Παπανδρέου και τους υποστηρικτές του να τα ''χώνουν '' στον Κ.Σημίτη σκέφτηκα ότι οι άνθρωποι έχουν δίκιο .Με δάκρυα στα μάτια προσερχόταν ο Παπανδρέου να ορκιστεί στις κυβερνήσεις του Σημίτη από τις οποίες δεν έλειψε ούτε μία ημέρα. Με το περίστροφο στον κρόταφο κουβαλούσαν τον Πετσάλνικο στα υπουργικά συμβούλια. Με χειροπέδες και φρουρά κρατούσαν τον Ρέππα και τον Καστανίδη μη δραπετεύσουν από τα υπουργεία τους. Και ο Παπουτσής ακόμη θα στέναζε στα υπουργικά μπουντρούμια του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, αν δεν τον είχε ελευθερώσει το «Σαμίνα». Ολους αυτούς τους αριστερούς ο Σημίτης τους είχε καταστήσει ομήρους του κυβερνητισμού. Και ευτυχώς, τώρα που έχασε τις εκλογές, μπορούν επιτέλους να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Την 11.11.07 ελπίζω να τελειώνει η Δημοκρατική παράταξη με τις προπατορικές της αμαρτίες .

    ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ:

    Την βραδυά που γύρισε στην Ελλάδα ο συχωρεμένος Ανδρέας (Καλοκαίρι 1974)δεν κοιμήθηκε σπίτι του.Κοιμήθηκε στο σπίτι φανατικής νεαράς (τότε) οπαδού του .
    Η νεαρά μετά από χρόνια ανήλθε σε ύψιστα αξιώματα Ευρωπαικά και Εθνικά .
    Γράφτηκε (και δεν διαψεύστηκε ποτέ) ότι υπουργός οικονομικών και μετά ευρωβουλευτής,έγινε κάποιος γιατί του πήδησε ο Ανδρέας την γυναίκα του.
    Διοικητής μεγάλης κρατικής τράπεζας και μετά ευρωβουλευτής έγινε κάποιος επειδή του πήδησε ο Ανδρέας τη γυναίκα του .
    Στο τέλος από το 1993 μέχρι το 1996 μια πουτάνα που στην Ο.Α. είχαν πηδήσει όλοι (πλην των αυτόματων πιλότων) κυβέρνησε την Ελλάδα .

    Ο Κώστας Σημίτης κυβέρνησε την Ελλάδα οκτώ χρόνια έχοντας τα γαμήσια του Ανδρέα απέναντί του να τον σαμποτάρουν .

    Μετά το 2004 ο Γ.Α.Π. αντί ανανέωσης έφερε την Ανδρεική νοοτροπία πίσω και ο Παναγιωτακόπουλος ο πρώτος σφογγομουνάριος της Μιμής έγινε άρχων της Χαριλάου Τρικούπη 50.

    Ελπίζω μετά την 11.11.2007 να εξαφανίσει ο Βενιζέλος όλα τα σκατά και τα μουνόπανα και να αρχίσουμε πολιτικές συζητήσεις.

    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΤΟΣ.
    ………………………………………………………………………………
    Η μάχη της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ, όπως θα συνέβαινε και με οποιοδήποτε άλλο κόμμα εξουσίας, έχει εντάσεις, ίντριγκες, παρασκήνιο, αχαριστίες και απιστίες. Ταυτοχρόνως έχει και συμπεριφορές που θυμίζουν ότι η τόλμη και η αφοσίωση μπορεί να μην ταυτίζονται με τον ρεαλισμό και το ένστικτο αυτοσυντήρησης. Κατανοητές είναι επίσης οι συμπεριφορές όσων επιδιώκουν να καταστήσουν ορατή τη δική τους συμβολή στην ανάδειξη του όποιου αρχηγού ώστε να εγγράψουν υποθήκες στο μέλλον.
    Ολα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι της πολιτικής και ενίοτε της ζωής γενικότερα και ως εκ τούτου κατανοητά και εξηγήσιμα αν και όχι πάντοτε θεμιτά. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις στελεχών με υψηλόβαθμες θέσεις που έχουν διαδραματίσει μάλιστα πολύ σημαντικούς ρόλους στο πρόσφατο και το απώτερο παρελθόν, των οποίων η στάση είναι εκτός από δυσανάγνωστη και ανερμήνευτη. Η εν λόγω κατηγορία στελεχών παρατηρεί, σχολιάζει, διαπιστώνει και γενικολογεί, αλλά όταν φτάνει στο δια ταύτα, αποφεύγει να λάβει συγκεκριμένη θέση για το παρόν και πρωτίστως για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ορισμένοι συμπεριφέρονται ως πολιτικοί αναλυτές ή ακόμη χειρότερα ως ουδέτεροι σχολιαστές λες και το θέμα της ηγεσίας δεν αφορά στο κόμμα τους και στην πορεία του στο μέλλον αλλά κάποιους τρίτους. Οι πολιτικοί όμως εκ καθήκοντος οφείλουν να παίρνουν θέση με προτάσεις, πρωτοβουλίες και πάνω από όλα να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για όσα λέγουν ή πράττουν.
    Οι χρησμοί και οι θεωρητικές προσεγγίσεις ενός πολύ συγκεκριμένου προβλήματος, αυτού της ηγεσίας, που ταλανίζει τη δημοκρατική παράταξη, όχι μόνο δεν ωφελούν αλλά ενδέχεται να συμβάλλουν στη νοσηρότητα μιας διαδικασίας κατά τα λοιπά δημοκρατικής και ξεκάθαρης. Ας τελειώνουν με αλήθειες που δεν δηλητηριάζουν άλλο τις προσωπικές τους σχέσεις, διότι αύριο θα είναι και πάλι μαζί. Ο αντίπαλος είναι απέναντι και όχι εντός.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΡΕΛΟ ΕΡΙΞΕΣ ΚΑΦΕ

    ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΟ ΣΕΦΤΕ

    ΘΥΜΩΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΚΙ ΕΓΙΝ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ

    ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΠΑ

    ΑΡΧΗΓΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ

    ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΕΛΟ ΕΡΙΞΕΣ ΚΑΦΕ

    ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΟ ΣΕΦΤΕ

    ΘΥΜΩΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΚΙ ΕΓΙΝ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ

    ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΠΑ

    ΑΡΧΗΓΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ

    ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρέ νούμερα.

    Για εσάς πάντα θα υπάρχει μια θεωρία συνωμοσίας,κρυμμένη κάτω από το οτιδήποτε.
    Οπως ας πουμε ότι οι Εβραίοι ήξεραν από πρίν για τις επιθέσεις στους δίδυμους πύργους και απουσίαζαν από τις δουλειές τους στις 11/9.

    Ετσι και τώρα με το ΠΑΣΟΚ.
    Οι νταβάδες,οι εφημερίδες,τα κανάλια,ο Λαμπράκης,Ο Μπόμπολας,Ο Βαρδινογιάννης.......ο φούφουτος,όλοι συνωμότησαν για να ρίξουν αυτό το τέρας της πολιτικής σκέψης,τον ΓΑΠ.

    Καλά,είστε σοβαροί?

    Δηλαδή για να καταλάβω,που τους έθιξε ο ΓΑΠ?
    Μήπως άσκησε ποτέ του εξουσία και τους έκοψε το επίδομα?
    Μήπως έχει ελπίδα να ασκήσει ποτέ του εξουσία και τρέμουν τα μεγαλοσυμφέροντα ότι αυτός ο μέγας επαναστάτης θα τους πετσοκόψει?

    Τα πράγματα είναι απλά,τόσο απλά.

    Ο ΓΑΠ δεν κάνει για πολιτικός.
    Το έχουν πεί τόσοι πολλοί που καταντάει κουραστικό να βλέπεις ανθρώπους που δεν το κατανοούν.

    Και καλά να είσαι ο Τζουμάκας ή ο Καστανίδης,που τρέμουν για το μέλλον τους.

    Αλλά οι απλοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ δεν το βλέπουν,δεν το αντιλαμβάνονται?

    Η πολιτική είναι σαν το πόκερ.
    Χρειάζεται θάρρος,μυαλό,και τύχη.

    Δυστυχώς ο ΓΑΠ το μόνο που έχει είναι τύχη.
    Την τύχη να έιναι ο πρωτότοκος του Ανδρέα.
    Αλλά όπως και στο πόκερ,η τύχη δεν κρατάει για πάντα.

    Κι αυτόν έχει αρχίσει να τον εγκαταλείπει.

    Goodnight George.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΙΟΥΦΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΥΛΗΣ

    Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΠΙΛΟΓΗ.
    ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
    ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΙΡΙΟ, ΤΩΡΑ
    ΕΧΕΙ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΣΠΑΡΜΕΝΑ
    ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ
    ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ.

    Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ Ο ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ


    ΤΟ ΧΑΑ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΑΛΙ ΠΑΝΩ
    ΑΠΟ 5100 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.




    Ο Μαλακας που ας προσεχε την εποχη
    του μεγαλου κολπου, επειδη ομως δεν
    προσεξε τωρα γαμαει συνεχεια τα
    πρασινα λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ Ο ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ


    ΤΟ ΧΑΑ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΑΛΙ ΠΑΝΩ
    ΑΠΟ 5100 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.




    Ο Μαλακας που ας προσεχε την εποχη
    του μεγαλου κολπου, επειδη ομως δεν
    προσεξε τωρα γαμαει συνεχεια τα
    πρασινα λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ Ο ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ


    ΤΟ ΧΑΑ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΑΛΙ ΠΑΝΩ
    ΑΠΟ 5100 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.




    Ο Μαλακας που ας προσεχε την εποχη
    του μεγαλου κολπου, επειδη ομως δεν
    προσεξε τωρα γαμαει συνεχεια τα
    πρασινα λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ Ο ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ


    ΤΟ ΧΑΑ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΑΛΙ ΠΑΝΩ
    ΑΠΟ 5100 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.




    Ο Μαλακας που ας προσεχε την εποχη
    του μεγαλου κολπου, επειδη ομως δεν
    προσεξε τωρα γαμαει συνεχεια τα
    πρασινα λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο ΓΑΠ για τα γενέθλια του,ζήτησε ένα ΄δωρο ανάλογο του ηγετικού του αναστήματος.

    Ενα Ipod nano.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο ΓΑΠ για τα γενέθλια του,ζήτησε ένα ΄δωρο ανάλογο του ηγετικού του αναστήματος.

    Ενα Ipod nano.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. «Παράθυρο» για άνοδο των ορίων ηλικίας και μείωση των συντάξεων ανοίγει η κυβέρνηση μέσω της προωθούμενης ενοποίησης των Ταμείων και την υιοθέτηση του «μοντέλου» ΙΚΑ.

    Το «μοντέλο» ΙΚΑ για όσους έχουν ασφαλιστεί για πρώτη φορά πριν από το 1993 και δεν έχουν θεμελιώσει ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα συνεπάγεται:

    Αύξηση των ορίων ηλικίας από 2 έως 7 χρόνια και μέχρι και 17 έτη για τις μητέρες με ανήλικο παιδί.
    Μείωση των συντάξεων στο 70% από 80% του μισθού.


    Ετσι σκίσε μας Αλογοσκούφη να το ευχαριστηθούμε.

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΖΟΧΙΣΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΟΥΤΕ Ο ΒΕΝΝΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    the real truth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΑΜΨΗΦΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ.
    ΕΙΠΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση