GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρχισαν για τα καλά τα όργανα...

. Οι δημοσιογραφικές εκτιμήσεις και η αποτυχία του Κ. Λαλιώτη ,, . Eνδιαφέρον έχουν οι εκτιμήσεις δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ τ...

.
Οι δημοσιογραφικές εκτιμήσεις και η αποτυχία του Κ. Λαλιώτη
,,
.Eνδιαφέρον έχουν οι εκτιμήσεις δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, που αναφέρουν οτι ο κ. Παπανδρέου αφενός δεν ήταν γενναιόψυχος στην κριτική του και αφέτερου ότι ο κ. Βενιζέλος φαίνεται να έχει ρεύμα νίκης στην βάση του κινήματος.
Ένα απο τα άλλα ζητήματα που θα συζητήθουν ειναι και ο ρόλος Λαλιώτη που ειναι ο αρχιτέκτονας της επικοινωνιακής στρατηγικής και ήττας του ΠΑΣΟΚ αφου απέτυχε πλήρως οχι μονο να συσπειρώσει το ΠΑΣΟΚ αλλα το αποσυσπείρωσε με την κιτσάτη και εκτός εποχής επικοινωνιακή του στρατηγική. Ένας Λαλιώτης που, συμπληρώνουμε εμείς, θεωρεί εαυτόν ψυχή της Δημοκρατικής Παράταξης, που ειναι καλός στο να θέτει εκβιαστικά διλήμματα αλλά πολύ κακός στο να παράγει επικοινωνία στο 21 αιώνα...
Αλλά αυτά συμβαίνουν όταν υπάρχουν απόψεις στο ΠΑΣΟΚ ότι στην επικοινωνία μετράει η πείρα και όχι η γνώση... Τι λέτε;
Μαρκήσιος

66 σχόλια

  1. an 88% (87,9%) einai aposyspeirwsi tote ti na poume....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι σήμερα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει εξασφαλίσει την υποστήριξη των Αν.Λοβέρδο, Γ.Φλωρίδη, Χρ.Βερελή, Ν.Αλευρά, Κ.Κουλούρη, αλλά και των Μ.Νεονάκη και Σ.Σουμάκη, οι οποίοι και συναντήθηκαν μαζί του το πρωί της Δευτέρας.

    Θετική προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο ερμηνεύεται και η στάση της Βάσως Παπανδρέου, η οποία συναντήθηκε μεν με τον κ. Παπανδρέου, σε δηλώσεις της δε υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει συμφωνία «όχι μόνο για τα πρόσωπα, αλλά κυρίως για τους πολιτικούς όρους και τα βήματα μιας ριζικής ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ».

    Από την άλλη πλευρά, την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου στηρίζουν οι Απ.Κακλαμάνης, Χ.Καστανίδης, Γ.Ραγκούσης και Δ.Ρέππας. Στο πλευρό του κ. Παπανδρέου αναμένεται να σταθούν οι βουλευτές επικρατείας και οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, καθώς και οι Θ.Τσουρας, Στ.Τζουμάκας και Μ.Ξενογιαννακοπούλου.

    Ερωτηματικό παραμένει ακόμη ποια στάση θα κρατήσουν ο Θ.Πάγκαλος, ο Κ.Λαλιώτης, ο Μ.Ανδρουλάκης, η Μ.Δαμανάκη και η Φ.Γεννηματά, αλλά και ο Μ.Χρυσοχοϊδης, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας δήλωσε ότι θα στηρίξει «την προσπάθεια ανασυγκρότησης που ξεκίνησε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαρκησιε αντε γαμησου με τισ μαλακιες
    σου.καραγκιοζη της μανας σου καριολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
    ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ,ΚΑΙ ΓΚΑΛΟΠ ΘΑ
    ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΜΠΕΝΥ-ΛΟΥΣΚΟΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΜΕΓΚΑ-ΛΗΣ
    ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.
    "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ" Ο ΜΠΕΝΥ-ΛΟΥΣΚΟΝΙ
    ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ διαπλεκομενη υποψηφιοτητα

    και για να μιλησω λιγο με πολιτικους ορους, συγχρονο κομμα με τον Κουλουρη και το Λιανη δεν γινεται. Ποσω μαλλον με το Σημιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πασοκια φαγατε οκτω χρονια τιμωρια
    για την σοφοκλεους.
    ερχονται αλλα οκτω χρονια γιατι
    καψατε την ελλαδα.
    συνολο δεκαεξι χρονια στην αντιπολιτευση...
    υπομονη..

    ο λαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρχιτέκτονας, αρχιμάστορας και δράστης της επικοινωνιακής πολιτικής είναι ο Λαλιώτης. Γι' αυτό έφυγε κρυφά το βράδυ των εκλογών από το κόμμα, ούτε που τόλμησε να περάσει μπροστά στις κάμερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα παραμείνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
    Με τον Γιώργο Παπανδρέου το ΠΑΣΟΚ θα οδηγηθεί στη ΝΙΚΗ στις επόμενες εκλογές.
    Επειδή δεν προσκύνησε τα συμφέροντα, τον "πέταξαν έξω".
    Για όποιον ξέρει από ΠΑΣΟΚ, γνωρίζει τη βαρύτητα του ονόματος Παπανδρέου.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου θα γίνει πρωθυπουργός.
    Ο ψευτο - Βενιζέλος, δεν θα γίνει ποτέ, γιατί δεν είναι ΠΑΣΟΚ.
    Τα τσιράκια του εκσυγχρονισμού ελπίζουν σε επανάκαμψη.
    ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ, Ο ΜΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ "ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΘΕΣΟΥΝ ΕΑΥΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. ΑΝ ΤΡΕΦΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΤΟΜΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕ - ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ - ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ 8ΕΤΙΑΣ ΣΗΜΙΤΗ.


    "ΠΑΣΟΚ 1974"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΈΧΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΌΥ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΟΝΤΑΡΟΚΤΥΠΗΘΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΑΧΗ...

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΘΎΝΕΕ ΣΕ ΆΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Γ.Ραγκούσης από πού ως πού είναι σημαντικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ? Ένας άφωνος είναι που τον έκανε άνθρωπο ο Γιωργάκης, ομοίως άφωνος και θα ξεχαστεί με την αποχώρηση του Γιώργου. Αν τον ακούσετε έσςτω και μια φορά στη Βουλή, να το κάνετε θέμα εδώ.

    Για τον Ανδρουλάκη μπορεί να του θέσετε ερώτημα στο δικό του blog, να πάρει εδώ δημόσια θέση... προς το παρόν κάνει την πάπια και συγγράφει :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΜΕΓΚΑ-ΛΗΣ
    ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.
    "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ" Ο ΜΠΕΝΥ-ΛΟΥΣΚΟΝΙ
    ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?
    Η ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οι νταβατζηδες στον πανικο τους,
    αλλαζουν βιαστικα παλι αρχηγο στο
    πασοκ.
    παμε για αλλη μια οκταετια καραμανλη δυστυχως.

    μητσοτακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΕΟΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΧΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝΕ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΥΡΩΘΕΙ Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΗΝΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ δύο σημεία έχω να σημειώσω για σήμερα.

    Καταρχήν ο Λοβέρδος το παίζει αντιπαπανδρεικος και φανατικός Βενιζελικός. Για να κάνει πιο γλυκό το χάπι στον ΓΑΠ τον στολίζει και με δύο καλα επίθετα τύπου αξιοπρεπής και άλλα.

    Το δεύτερο που έκανε φοβερή ετύπωση ήταν η παρουσία του κυρίου Τζουμάκα σε πάνελ στο Σκαι όπου μίλησε για λαμόγια βουλευτές μέσα από το ΠΑΣΟΚ οι οποίοι είναι εξαγορασμένοι και από συγκεκριμένα συμφέροντα εκδοτών και πληρώνονται με μηνιαίο μισθό (ο εισαγγελέας την είδε την εκπομπή αυτή).

    Το τρίτο είναι πως όλοι στο ΠΑΣΟΚ λένε πως χρόνια έβλεπαν πως δεν πάνε καλά τα πράγματα. Αλλά κανείς δεν μίλησε τότε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το ψαλίδι δεν το ξεφοντάρατε σωστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. έχω την εντύπωση πως το ΠΑΣΟΚ κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο και θα βγει βαθύτατα τραυματισμένο από την ήττα του. Περισσότερο από ότι φαίνεται σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ε αυτά να βλέπουμε τώρα με Νεονάκηδες να στηρίζουν Βενιζέλο και θα ψηφίσουμε πασόκ μετά σίγουρα.
    Αι σιχτίρ με τα λαμόγια επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ του ΑΛΑΒΑΝΙΣΜΟΥ 'ξεχνανε' οτι στο ποσοστο τους ενσωματωθηκε και το ΔΗΚΚΙ που ειχε 1.80 στις προηγουμενες εκλογες....ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ οχι μονον ο απλυτος ΑΛΑΒΑΝΙΣΜΟΣ δεν πηρε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ (αφου οτι 'κερδισε' ητανε καθαρα η προσθεση του ποσοστου του ΔΗΚΚΙ)αλλα λειτουργησε σαν σουρωτηρι και οτι πηγε σε αυτον απο το θλιβερο πασοκ (περιπου 2 μοναδες) περασε χωρις να ακουμπησει και πηγε στο νεκροταφειο των ιδεων το ΚΚΕ...

    ΧΑΙΡΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Από το blog του Ανδρουλάκη, ο οποίος γράφει επιστολές:

    Γράμμα από τον Μίμη

    του Μιμη Ανδρουλακη

    σύντροφε και φίλε Γιώργο,
    σύντροφε και φίλε Βαγγέλη
    Το ΠΑΣΟΚ σε οριακό σημείο
    Το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει, όπως το Γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα, να γλιστρήσει στη μοιραία φάση, πέρα από κείνο το σημείο μηδέν που χάνεις τη θέληση να αγωνιστείς και να σκεφτείς διαφορετικά, όπου κυριαρχεί ο πόλεμος βαρόνων και μηχανισμών και απουσιάζει κάθε επανιδρυτική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αλήθεια ποιος είναι ο Λοβέρδος και το παίζει ομαδάρχης και παράγοντας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΣΟΒΚ
    ΠΑνελλήνιο ΣΟσιαλοΒρουταικό Κίνημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε σεις ποιοι είναι όλοι αυτοί που εκφέρουν γνώμη για το ΠΑΣΟΚ? Βούγιας και μπίστης και Ανδρουλάκης και Δαμανάκη και Λοβέρδος. Αυτοί δεν προέρχονται΄από το ΠΑΣΟΚ...Ξένο σώμα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Λοβέρδος φίλε μου είναι εκλεκτός των παπάδων και του Κόκκαλη, πώς λες βγήκε στο προσκήνιο και έγινε πρώτος βουλευτής στη Β' Αθηνών? Και να μην γράφεις ιερόσυλα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ως γνωστόν ο Βενιζέλος είναι γαμπρός του Μπακατσέλου ο οποίος εκεί γύρω στο 1995 έφτιαξε την Εκδοτική Βορείου Ελλάδος με τον Λαμπράκη και τον Μπόμπολα συνεταίρους.
    Σήμερα είναι ο κυρίαρχος εκδότης της Βορείου Ελλάδος.

    Ο γιωργάκης κληρονόμησε το όνομα κι ένα ρολόι και ο βενιζέλος τους νταβατζίδες κι ένα ρολόι επίσης για να παρακολουθεί σωστά την ώρα που θα τον έκαναν αρχηγό-πρωθυπουργό.

    Ε ρε μάσες που θα πέσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εκτός από τα πολιτικά στελέχη, 7 κορυφαίοι πανεπιστημιακοί καθηγητές τάχθηκαν με παρέμβασή τους στο πλευρό του Βαγγέλη Βενιζέλου. Πρόκειται για τους: Γιώργο Γραμματικάκη, Γιάννη Κουκιάδη, Αδαμάντιο Πεπελάση, Μιχάλη Σταθόπουλο, Δημήτρη Τσάτσο, Κωνσταντίνος Τσουκαλά και Δημήτρη Φατούρο.

    Oι καθηγητές δήλωσαν μεταξύ άλλων ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέλαβε τις ευθύνες του και έπραξε καλώς και κατέληξαν: «Είτε μας στενοχωρεί είτε όχι γεγονός είναι ότι στις σύγχρονες Δημοκρατίες οι λαοί δεν κρίνουν μόνο προγράμματα αλλά και εμπιστεύονται ηγέτες. Πιστεύουμε ότι λύση υπάρχει, είναι ενωτική και έχει όνομα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οι 7 κορυφαίοι πανεπιστημιακοί καθηγητές εννοούν δηλαδή ότι ο Γιωργάκης ήταν λίγος και τον έστειλαν οι εκλογείς σπίτι του. Αφού το είχε πει ο Μητσ: "Δεν μπορεί το παιδί"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βρωμιάρηδες προδώτες

    Την προδοσία δεν την θέλησε ποτέ ο λαός αυτός

    ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ

    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

    ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ: ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΛΟΒΕΡΔΟ, ΜΠΙΣΤΗ κλπ.
    ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ:
    -ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ
    -ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ.
    -ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΔΕΞΙΑ
    -ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

    "ΠΑΣΟΚ 1974"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σηκω Ανδρέα να τους δεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
    Η ΜΟΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χρήσιμοι...Χρησμοί

    Loveέρδο η ήττα...καίει
    και για τους στρέιτ, και για τους gay

    Χρειάζεται θάρρος και ειλικρίνεια
    (για όσους "ξεσκονίζουν" ...σκρίνια)
    σε όσους είναι στα προσκήνια Loveρδο μας:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. SAVE GEORGE!!

    αλήτη βενιζέλε θα το φας το παιντί!! κάτω τα χέρια ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ, ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΒΕΡΔΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. edo o kosmos kaigetai kai to pasok xyrizetai.whofookingcares?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΟΙ κοι ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ - ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ 'Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ). ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΠΟΥΣΕ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΗΣΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ 2004 ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ "ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ."

    ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αντε βρέ πανίβλακες.
    Ο ένας θυμάται τον μακαρίτη Ανδρέα,ο άλλος πιστεύει οτι με τον Γιωργάκη έχει ποτέ ελπίδες να κερδίσει,άλλος ανακάλυψε ως άλλοσ Χριστόφορος Κολόμβος ότι τον Λοβέρδο στηρίζουν οι παπάδες.

    Ξυπνάτε ξωντανά.

    Σε ποιό κόμμα παγκοσμίως ο αρχηγός του θα είχε χάσει 4 (τέσσερις) ΤΕΣΣΕΡΙΣ φορές και θα μιλάγαμε αν πρέπει να παραμείνει στην θέση του

    Αν ήταν στην Ιαπωνία,χαρακίρι θα έπρεπε να κάνει ο καραγκιόζης.

    Τον στηρίξαμε,τον ψηφίσαμε,αλλά ως εδώ.

    Αν αυτός θέλει να εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη,δικαίωμα του.
    Το ΠΑΣΟΚ όμως δεν θα το πάρει μαζί του.

    P.S. Δείτε το τηλεγράφημα του Χριστόδουλου στον Καραμανλή και θα καταλάβετε ποιοί βγάζουν την Νουδούλα κυβέρνηση.Πολύ δακρύβρεχτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αντε βρέ πανίβλακες.
    Ο ένας θυμάται τον μακαρίτη Ανδρέα,ο άλλος πιστεύει οτι με τον Γιωργάκη έχει ποτέ ελπίδες να κερδίσει,άλλος ανακάλυψε ως άλλοσ Χριστόφορος Κολόμβος ότι τον Λοβέρδο στηρίζουν οι παπάδες.

    Ξυπνάτε ξωντανά.

    Σε ποιό κόμμα παγκοσμίως ο αρχηγός του θα είχε χάσει 4 (τέσσερις) ΤΕΣΣΕΡΙΣ φορές και θα μιλάγαμε αν πρέπει να παραμείνει στην θέση του

    Αν ήταν στην Ιαπωνία,χαρακίρι θα έπρεπε να κάνει ο καραγκιόζης.

    Τον στηρίξαμε,τον ψηφίσαμε,αλλά ως εδώ.

    Αν αυτός θέλει να εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη,δικαίωμα του.
    Το ΠΑΣΟΚ όμως δεν θα το πάρει μαζί του.

    P.S. Δείτε το τηλεγράφημα του Χριστόδουλου στον Καραμανλή και θα καταλάβετε ποιοί βγάζουν την Νουδούλα κυβέρνηση.Πολύ δακρύβρεχτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ
    ΚΑΜΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.

    ΥΓ:GIORGOS,
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΩΛΜΠΡΑΙΤ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ?
    Α, ΞΕΧΑΣΑ,
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. O Βενιζέλος και οι υποστηρικτές του, αντί να τρέχουν για να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές έτρεχαν για να οργανώσουν το σχέδιο αποδόμησης, (ουσιαστικά πολιτικής δολοφονίας) του Γιώργου.

    Τα ΜΜΕ της Κεντροαριστεράς, αντί να στηρίξουν την προσπάθεια προεκλογικά, είτε έκαναν επίθεση στο ΠΑΣΟΚ (βλέπε Πρετεντέρης), είτε κρατούσαν διακριτικά αποστάσεις.

    Ο κόσμος τα ξέρει όλα αυτά πολύ καλά. Τα είδε.

    Ο Μπένυ, με επιχειρηματική στήριξη και συντονισμένες επιθέσεις προσπαθεί να κάνειτο πραξικόπημα και να εκλεγεί αρχηγός χωρίς να ακολουθήσει τη διαδικασία που περιγράφεται στο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ.

    Ξέρει ότι εάν απευθυνθεί στη λαϊκή βάση θα φάει μαύρο. Ακόμα και αν κατέβει μόνος του, η σύγκριση με το εκατομμύριο των ψήφων που έλαβε ο Γιώργος θα τον στοιχειώνει σε όλη την αρχηγία του.

    Η αλήθεια είναι ότι αυτο που αποδοκιμάστηκε χθες ήταν κυρίως το ΠΑΣΟΚ και όχι ο Παπανδρέου. Μπορεί ο Βενιζέλος να νομίζει ότι εξασφαλίζοντας τη στήριξη των ΜΜΕ, θα πάει καλύτερα, αλλά προβλέπω νέα οδυνηρή ήττα εάν καπελώσει το κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. OEO POU PIGE AUTO TO KATAPLIKTIKO BLOG????
    http://antinds.blogspot.com

    TOSO KAIRO EGRAFE DIAFORES BLAKIES ..TWRA POU BGIKE KLANA I NEA DIMOKRATIA TO ESBISES...XAXAXAXA AS BGEI K AS MAS PEI...NA KSEROUME!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. γραφετε μαλακιες

    χρηστος λουτραδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΧΡΗΣΤΟ?
    ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ?
    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΦΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

    ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΧΟΣ

    ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΧΟΝΤΡΟΚΟΠΙΕΣ


    ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. XRHSTO
    AN AYTA POY GRAFEIS
    TA EGRAFE KAPOIOS ALLOS
    NA DEIS KI ESY TI UA TOY SERNES.
    TOYLAXISTON OTI EINAI PAPARAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Εγώ λέω οτι όταν πριν απο ένα μήνα κάποιος Σπύρος κάτι είχε αποκαλύψει οτι ο Λαλιώτης έχει στρατολογήσει πιτσιρικαρία απο την ΠΑΣΠ και βγάζανε σποτάκια μαύρης διαφήμισης κατά του Καραμανλή, έπρεπε ο Γιώργος να αντιδράσει άμεσα και να τους στείλει όλους σπίτι τους, γιατί όπως αποδείχτηκε μετά ο ρουφιάνος ήταν βαλτός από τον Κουλούρη που ήξερε την ιστορία εκ των έσω, οπότε ο Γιώργος έπρεπε να μυριστεί ότι πίσω από την πλάτη του παίζονται διάφορα παιχνίδια. Τώρα είναι αργά....


    Λούα-Λούα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΑΡΚΑ ΑΠΌ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ: ΣΤΕΛΕΧΗ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΟΠΑΔΟΙ ΚΛΠ.

    Η ΒΑΣΗ ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟ "ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ", ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΑΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ. Η ΒΑΣΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ,ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ, ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΜΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ, ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ.

    Η ΟΜΑΔΑ "ΠΑΣΟΚ 1974", ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: ΣΤΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ...

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΠΩΣ ... ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΣΤΗ ΝΙΩΤΗ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ. ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΑΝ ΤΗΝ ΠΑΣΠ ΠΧ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

    "ΠΑΣΟΚ 1974"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. "ΠΑΣΟΚ 1974"
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.
    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΔΟΛΙΑΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αφού οι πρώτοι που ενορχηστρωμένα στήριξαν τον Βενιζέλο ήταν ο Κουρής, Ο Κουλούρης, Ο Νεονάκης, το Μέγκα κλπ. καταλάβαμε.
    Πες μου τους φίλους σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΣΑΦΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΜΜΕ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ: ''ΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ...''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΕΚEΙΝΟΣ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;;;

    ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΚ.ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝ ΠΙΑ.

    ΛΑΛΙΩΤΗ ΒΓΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.

    μην γινεσαι ρεζιλι

    δεν εισαι πια για μουσικες

    αλλά για χαμομήλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Τι σας φταίει ο Λαλιώτης... Έχει ακούσει τόσα και τόσα ενώ μάλλον είναι από τους πιο συνεπείς με τον εαυτό τους. Ότι την έχει κοπανήσει για χρόνια και εμφανίζεται μόνο για να δείξει ότι βοηθά σημαίνει πολλά και δεν το κάνει ο καθένας. Τώρα για τη λύση Βενιζέλου μόνο λύση δεν είναι. Μετά τα προβλήματα του Γιωργάκη που δεν ευτύχησε να "μανατζάρει" σωστά το κόμμα, μια συσπείρωση από Κουλούρηδες, Λιάνηδες, TV-περσόνες και εκσυγχρονιστική πλέμπα μπορεί να είναι και η ταφόπλακα του ΠΑΣΟΚ. Και δεν είναι και τρόπος και αυτός που βγήκε. Άσε που έχει και κάτι από την πολιτικάντικη χυδαιότητα του Κωστάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ο Λαλιωτης ηταν επιλογη του Γιωργακη.

    Ναι του Γιωργακη που εξελεγη
    προεδρος του ΠΑΣΟΚ για να
    τα αλλαξει ολα και να φερει
    νεο ηθος και υφος.

    Ε τωρα ας τον λουστει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ακούγοντας δηλώσεις στελεχών του Πα.σο.κ. σκέφτηκα ότι πολλές συντρόφισσες και σύντροφοι ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ .
    Θα τους υπενθυμίσω ΜΟΝΟ τρείς χοντρομαλακίες από τις πολλές που έκαναν (όλοι τους φταίνε όχι μόνο ο Γ.Α.Π.):
    Το ευρωψηφοδέλτιο
    1. Εξαιρετικά προβληματική υπήρξε και η συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, το οποίο, ενώ σχεδιάστηκε για να εκπέμψει ευρύτερα μηνύματα ανανέωσης, διολίσθησε, τελικά, σε αμφιλεγόμενες λύσεις. Πρόσωπα διεθνούς κύρους, όπως ο καθηγητής Δημήτρης Τσάτσος, βρέθηκαν ξαφνικά εκτός ψηφοδελτίου, παραχωρώντας τη θέση τους σε άγνωστα στελέχη, όπως η επικεφαλής Μαίρη Ματσούκα, ενώ ελάχιστες ήταν οι υποψηφιότητες με ένα ιδιαίτερο πολιτικό βάρος.
    Το δυσμενές εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ήταν προφανώς ενταγμένο σε μία ατμόσφαιρα απόλυτης κυριαρχίας της ΝΔ, το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο, ωστόσο, συνέβαλε στο περαιτέρω άνοιγμα της ψαλίδας (7%) και στην ιδιαίτερα κακή εκλογική επίδοση (34,01%).
    Επιλογές δημάρχων - νομαρχών
    2. Σε μία αναμέτρηση όπως οι δημοτικές εκλογές, που προλειαίνει το έδαφος για επικράτηση της αντιπολίτευσης και στις βουλευτικές, το ΠΑΣΟΚ εμφανίσθηκε ασταθές, χωρίς συνεκτικό σχεδιασμό και φαντασία, με υποψηφιότητες, γενικά, κομματικές και προβλέψιμες.
    Με εξαίρεση την επικράτηση της Φώφης Γεννηματά στην Υπερνομαρχία της Αττικής και του Παναγιώτη Φασούλα στον Πειραιά, το ΠΑΣΟΚ έχασε τις κεντρικές εκλογικές μάχες, που δημιουργούν εντυπώσεις, ενώ η λανθασμένη ανάγνωση από στελέχη του αποτελεσμάτων της περιφέρειας οδήγησε τον Γιώργο Παπανδρέου στις γνωστές δηλώσεις περί «ανατροπής του πολιτικού σκηνικού», οι οποίες στη συνέχεια τροποποιήθηκαν.
    Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας
    3. Καταλυτικά για τη διαμόρφωση του τελικού εκλογικού αποτελέσματος υπήρξαν, όπως προκύπτει από στοιχεία ερευνών κοινής γνώμης που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όσα συνόδευσαν την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.
    Τόσο το θέμα που δημιουργήθηκε με τη Φώφη Γεννηματά όσο και αυτό που προέκυψε με την υποψηφιότητα της Βούλας Πατουλίδου έπληξαν ευθέως το προφίλ του Γιώργου Παπανδρέου, ανέκοψαν την πορεία ανάκαμψης που είχε εκείνο το διάστημα το ΠΑΣΟΚ και τροφοδότησαν φαινόμενα αποσυσπείρωσης.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Και βέβαια δεν μπορούμε να χρεώσουμε σε μια προσωπικότητα ( εάν δεν είμαστε φασίστες , οπαδοί της "συλλογικής οικογενειακής ευθύνης") τις αμαρτίες η τις πολιτικές προτιμήσεις των γονιών τους.

    Δεν φταίει ο "Ευάγγελος" για το γεγονός ότι ο πατέρας του άλλαξε το κακόηχο επώνυμο του από "ΤΟΥΡΚΟΖΟΓΛΟΥ" ΣΕ "ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" . Ορισμένοι λένε μάλιστα πως αιτία της αλλαγής του επώνυμου δεν ήταν μόνο το κακόηχο και οι συνειρμοί με την "τουρκογένεια" , αλλά το γεγονός ότι ο πατέρας του είχε διαγραφεί από τον δικηγορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης για κάποιες καταδίκες που αφορούσαν "οικονομικά αδικήματα" ( κάποιος επισκέπτης στο φόρουμ αναφέρει πως ήταν συνεργάτης των Γερμανών στην κατοχή , προσωπικά δεν πιστεύω την εκδοχή αυτή ). Βέβαια υπάρχει μία σκέψη για τον γενικότερο οπορτουνισμό να αλλάξεις το ονομάσου και να το μετατρέψεις από τουρκογενές σε "Βενιζέλος" ...Εάν ήσουν σωστός θα μπορούσες να διαλέξεις ένα οποιοδήποτε άλλο. Έτσι θα είχαμε απαλλαγεί σήμερα από τις προπαγανδιστικές αναφορές που κάνουν τα γιουσουφάκια του ΔΟΛ ( Λάμψιας-Κακαουνάκης ) για "Κίνημα Βενιζέλου" από την Θεσσαλονίκη...( "της Αμύνης τα παιδιά διώξανε τον Βασιλιά..." ! ).
    Εμένα με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο το γεγονός ο καλός του γάμος με την κόρη του Μπακατσέλου και η προέκταση των υπόγειων διαδρομών και με την οικογένεια Μητσοτάκη. Με ενδιαφέρει η διαπλοκή με την "παραγωγική τάξη" των επιχειρηματιών ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΠΟ.
    Με ενδιαφέρει επίσης εάν είναι σοσιαλιστής , και εάν ναι εάν είναι δεξιός η αριστερός σοσιαλδημοκράτης. Εάν είναι φουνταμελιστής οπαδός της απόλυτης κυριαρχίας της "ελεύθερης αγοράς" και του καπιταλισμού πάνω στον κόσμο της εργασίας . Εάν υπερασπίζει τον δημόσιο χαρακτήρα και ιδιοκτησία στις βασικές δομές ενός κράτους , όπως στην ενέργεια , τις συγκοινωνίες , την ύδρευση , του φυσικού περιβάλλοντος ( δάση- βουνά-και παραλίες ) των αιθέρων και των ΜΜΕ , της παιδείας και της πολιτιστικής κληρονομιάς. Εάν υπερασπίζει όχι μόνο τον δημόσιο "χαρακτήρα" , αλλά την ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ πάνω στα παραπάνω αναφερόμενα αγαθά , και όχι βέβαια υπερασπιστής κάποιων "νόμων" που εξασφαλίζουν το "πλαίσιο" πάνω στο οποίο θα κινηθεί η "ιδιωτική πρωτοβουλία" ( ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ) στους βασικούς τομείς ζωής και επιβίωσης του κοινωνικού συνόλου. Με ενδιαφέρει εάν ο Βαγγέλης και ο κάθε δελφίνος του ΠΑΣΟΚ αντιλαμβάνονται το κράτος σαν δημόσια περιουσία και θεματοφύλακα του δημόσιου συμφέροντος ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ "ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ " ανάμεσα στις λεγόμενες παραγωγικές ΤΑΞΕΙΣ " ...

    Με ενδιαφέρει να μάθω εάν υπάρχει Πανελλήνιο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ Κίνημα και όχι εάν υπάρχει μια "μεγάλη δημοκρατική παράταξη" . Απλά στη "μεγάλη δημοκρατική παράταξη" , δηλαδή στους οπαδούς του πολυκομματικού κοινοβουλευτικού τρόπου διακυβέρνησης , βρίσκεται και ΝΔ , αλλά και η "θεσμική" Αριστερά. Εγώ θέλω να ανήκω στη μεγάλη ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ . Θα μπορέσουν να μας απαντήσουν σε αυτά ο κ. Βενιζέλος , η κυρία Διαμαντοπούλου , ο κ. Σημίτης , ο κ. Λοβέρδος ( βρε Λοβέρδο και Ευθυμίου είναι αλήθεια η καταγγελίες ότι στα πλαίσια της σοσιαλιστικής αλληλεγγύης προσφέρατε νομική και ηθική υποστήριξη στην αμερικανική φασιστική παρα-θρησκευτική οργάνωση της ¨Σαϊντελογίας ;¨ ) και ο κ. Σκανδαλίδης ;
    Τον Γιώργο Παπανδρέου δεν τον ρωτώ , αυτός ήθελε να εντάξει το "Δημοκρατικό" Κόμμα των ΗΠΑ στη "Σοσιαλιστική Διεθνή" ( Θα μου πεις γιατί όχι ; -, εφόσον μπορούν να είναι μέλη τα πολεμοκάπηλα "σοσιαλιστικά" κόμματα του Ισραήλ, της Τουρκίας και της Αγγλίας...).Ας μας απαντήσει το ΠΑ-¨ΣΟ¨-Κ το τι ασπάζεται από τις αρχές της Σοσιαλιστικής Διεθνούς του Μπέρνσταϊν και του Καούτσκυ. Πόσο αποδέχονται το πρόγραμμα του "Μπαντ Γκόντεσμπεργκ" του Γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος , και τον παραπέρα σοσιαλιστικό εκφυλισμό από τον Βίλυ Μπράντ ). Να θυμίσω πως το 1976 ο Ανδρέας Παπανδρέου σε συνέντευξή του στο ¨Σπήγκελ¨ είχε χαρακτηρίσει την ¨Σοσιαλιστική Διεθνή¨ ¨πρακτορείο¨ των ΗΠΑ ! Τι ισχύει σήμερα ; Θα μας απαντήσουν ο Δ. Τσάτσος ( ο πατέρας του σαν υπουργός δικαιοσύνης είχε υποστηρίξει την αμνήστευση των γερμανών εγκληματιών πολέμου στην Ελλάδα ) και

    Τα άλλα μέλη της Νεογερμανικής ¨5ης Φάλαγγας¨ ( αδελφοί Σημίτη , Δ. Χαραλάμπης κ.α. ). Τι θέλει ο κ. Βενιζέλος να είναι "Σρέντερ" η "Λαφονταίν". Ας μας απαντήσουν το "οροματικά" παιδιά της αντιχουντικής αντίστασης (Ευθυμίου , Λαλιώτης , Τσουμάκας , αλλά και ο πολυγραφότατος από το "Βήμα" Ψυχογιός" ) τι άποψη έχουν για τα "σοσιαλιστικά πειράματα" ( σίγουρα όχι Τριτοδιεθνιστικά -κομμουνιστικά ) του Τσάβες στη Βενεζουέλα και του "Κομαντάντε Ζέρο" στο Μεξικό. Βρε Πέτρο , βραβευμένο παιδί, μέσω του ΔΟΛ , της Ακαδημίας Αθηνών , το 1981 προσέφερες μόνο ¨κριτική υποστήριξη¨ στο ¨σοσιαλμανιακό¨ πρόγραμμα του Αντρέα ( σου φαινόταν πολύ λίγο …) , αργότερα πως κατάφερες να προσφέρεις ΟΛΙΚΗ υποστήριξη στον Σημίτη και τον Γιώργο ;;; Είσαι οπαδός των γεννητικά μεταλλαγμένων προϊόντων ;;;
    Και εσύ βρε Κώστα Λαλιώτη , θυσιασμένη ¨Ιφιγένια¨ που σε έκοψε ο Σημίτης από την ΝΕΤ την ώρα που μιλούσες στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ , γιατί δεν μιλάς ;;; και υπηρετείς απλά ¨το κόμμα¨ ( ζηλεύεις το ¨αναλλοίωτο¨ και το ¨σφριγηλό¨ μηχανισμό του ΚΚΕ ; , αυτά κατάλαβες μόνο από τον Λένιν ;;; ) . Ας μας απαντήσουν όλοι που είχε τα λάθη του ο Ανδρέας Παπανδρέου στη "Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη" . Όχι απλά με τα λογάκια "τώρα πια βρισκόμαστε στο 2007" και ο "κύκλος της μεταπολίτευσης έκλεισε" , ¨πρέπει¨ να προσαρμοστούμε στην εποχή της παγκοσμιοποίησης ( όπως κατά καιρούς φαφλατιάζουν η Διαμαντοπούλου και Βάσω Παπανδρέου ). Να μας πουν συγκεκριμένα ότι από την "Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη" υλοποιήθηκε αυτό και κάποια άλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ , οπότε τα καταργούμε ...
    Τα ερωτήματα αυτά δεν τα θέτω στον πρόεδρο της σημερινής "Σοσιαλιστικής Διεθνούς" , ούτε στους συνεργάτες του Παμπούκη και Ρόντος , ούτε στις κυρίες Γκερέκου, Καϊλή και Βίκυ Λέαντρος...
    Γιώργο ( αμερικανική παραλλαγή του Γερμανικού "εκσυγχρονισμού" του Σημίτη ) προχώρα , άκου τη Μαμά σου ,και διάλυσετα όλα ! Η Νέα Αστική Τάξη , τα ¨Νέα Τζάκια¨ που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ στα 20 χρόνια και τα Πετρο-Κωστοπουλαιϊκα μαλακιστήρια ( τα πνευματικά παιδιά του Κ. Λαλιώτη ) ουρλιάζουν και απαιτούν !

    Στο Ελλάντα λέμε "γαμ...μάνα μου" , εσύ όμως προτίμησες να πεις ΓΑΜ...ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ !!! ( μη στεναχωριέσαι πρόκειται για το γνωστό φροϋδικό αντιπατριαρχικό σύνδρομο-θα στο εξηγήσει ο Λίποβατς ) Εμπρός για τις Ηνωμένες Πολιτείες των ΛΑΩΝ της Ελλάδας... με τον Λίποβατς , τον Μουζέλη και τον Τσουκαλά και με τη Θάλεια τη Δραγώνα !
    Αυτό με την Γεννηματά τι ήτανε πάλι ; Δεν σου είπανε πως τις προσωπικές μας "επιθυμίες" δεν τις μεταφέρουμε στην πολιτική ; Τα ίδια έκανε και ο μπαμπά σου με τι Μιμή και τελικά εκτός από την ίδια γαμ...σε όλη την Ελλάδα ( και τον σοσιαλισμό ! ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. bloopers pes stin mana soy na mhn bazei poly kragion moy exei kanei ton poytso oyranio toxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Το πασοκ ειναι στα προθυρα της διαλυσης. Ειναι νομος της φυσης.

    Ευτυχως!

    Διοτι τα πλοκαμια του ειχαν αρχισει να σφιγγουν την Ελλαδα με αποπνικτικο τροπο.

    Οι Ελληνες δεν προκειται εξ αλλου να το αφησουν να ανδρωθει κι αλλο, ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλον
    αρχηγο.

    Θα φαει και οσες κλωτσιες επρεπε να ειχε φαει ηδη απ΄την αρχη. Η Ελλαδα, τραυματισμενη και ανιστορητη, επεσε θυμα αγυρτων.

    Οι κινηματιες, οπως εδειξε ερευνα, ψηφιστηκαν απο τις ηλικιες 18 εως 24.
    Ειναι, ασφαλως παραδεκτο απο ολους, η ομαδα που ειναι η ευκολοτερη λεια δημαγωγων και φτηνων ανεργων πολιτικαντηδων.

    Ο κινδυνος για την Ελλαδα αποτραπηκε, αφου ομως πρωτα χρειαστηκαν να περασουν πολλα χρονια.

    Χρειαζεται να ανασκουμπωθουν οι Ελληνες και να εχουν τα ματια δεκατεσσερα. Τα ζιζανια ξαναφυτρωνουν, ειδικα οταν εμεις οι ιδιοι με την αμελεια μας ευνοουμε την αναπτυξη τους.

    Να εχετε το νου σας σε εκεινους που ταχα αφελως αυτοονομαζονται
    "η δημοκρατικη παραταξη".
    Εχετε ακουσει ποτε μια εγληματικη σπειρα να αυτοαποκαλειται " εγκληματικη σπειρα ή οργανωση" ;

    Eχετε ακουσει ποτε την 17Ν να παραδεχεται οτι διεπραξε εγκληματικες πραξεις;

    Eνημερωθειτε για το τι σημαινουν πραγματικα, σοσιαλιστικοι κινηματιες, κομμουνιστικο κομμα, συνασπισμενοι αριστεροι.

    Αναρωτηθειτε γιατι κυματιζουν,μετα μανιας μαλιστα,οι σοβιετικες σημαιες, και ποιον ρολο επαιξαν και σκοπευουν να παιξουν στο μελλον οι ξενοι που εχουν ζωσει την Ελληνικη κοινωνια.

    Ως Ελληνες εχουμε πρωτιστο μελημα να υπερασπιστουμε την Ελλαδα απο καθε επιβουλο εχθρο.

    Ας ειμαστε προσεκτικοι στο Παρον για να αποφυγουμε βιαιοτητες στο Μελλον.

    Οι σωφρωνες πιανουν σφιχτα εγκαιρως
    και δικαιως απολαμβανουν αγαθα και χαιρουν την εκτιμηση και τον σεβασμο των υπολοιπων χωρων. Απομονωνουν και εξουδετερωνουν την θρασυτητα των εχθρων της Χωρας τους

    - αφου πρωτα τους εχουν ΑΝΤΙΛΗΦΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 5.39

    μιστερ γεωργαλάς;
    μίστερ πατακός;

    ιζ δατ γιου φασιστόμουτρο του "από βορρά κινδύνου" καθίκι νοσταλγέ της χούντας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. α) Για τον ΓΑΠ:
    Ο παππούς του, κατά βάση ένας ευπατρίδης πολιτικός, πίστευε πως η πολιτική πρέπει και μπορεί να είναι γενικά έντιμη, αλλά στην ανάγκη επιτρέπεται και λίγος αμοραλισμός και διγλωσσία.

    Ο Ανδρέας, σε μόνιμη κόντρα με τον πατέρα του, απέρριψε από αντίδραση όχι την περιστασιακή ροπή του γέρου προς τη δημαγωγία, αλλά αντιθέτως τη βασική νοοτροπία του της πολιτικής εντιμότητας. Αποφάσισε πως ο καλύτερος και ενδεδειγμένος τρόπος να ασκείς πολιτική είναι ο αμοραλισμός και η διγλωσσία, και με αυτό κατά νου προσέλαβε το 1974 τον δόλιο Δολιανίτη Λαλιώτη (ο οποίος έκτοτε δεν εγκατέλειψε ΠΟΤΕ το πλευρό του εκάστοτε αρχηγού του, σκιωδώς ή επισήμως) για να του στήσει την προπαγάνδα. Η συνεργασία αποδείχθηκε άκρως αποτελεσματική, δημιουργώντας τη σχολή δημαγωγίας που έμεινε γνωστή ως "χάρισμα του Ανδρέα". Ο Ανδρέας, πάντως, είχε πλήρη επίγνωση πως η πολιτική ανηθικότητα ήταν επιλογή του, και πως μπορεί κανείς να πολιτευθεί και έντιμα αν θέλει.

    Ο Γιωργάκης, τέλος, επειδή έτσι μεγάλωσε και προφανώς δεν άκουσε ποτέ του πως υπάρχει τέτοια επιλογή, πίστεψε πως ο μοναδικός τρόπος να πολιτευθεί κανείς είναι ο αμοραλισμός και η διγλωσσία. Όχι πως είναι σκάρτος από πάστα, όχι. Μάλλον είναι ο πιο συμπαθητικός της δυναστείας, αρκετά γλυκός άνθρωπος. Αλλά έτσι έχει μάθει, και δεν μπορεί καν να υποψιαστεί πως ένας πολιτικός μπορεί και να μην λέει ψέμματα όποτε τον βολεύει.
    Έτσι επιδόθηκε σε μια ξέφρενη λαλιωτιάδα, δεν υπολόγισε όμως πως το λαό τον πιάνει πια αναγούλα με αυτά τα κόλπα, ακόμα κι όταν δεν είναι εμφανής ο Λαλιώτης, πόσο μάλλον όταν εκείνος κάνει το λάθος(;) να εμφανίζεται καθημερινά και εξωθεσμικά δια ζώσης, ατάλαντος πια, δυσλεκτικός και άθλιος όσο ποτέ, με την απερίγραπτη γλώσσα του, με τις κρεμασμένες του εφημερίδες και τα γελοία του σποτάκια. Και, κυρίως, τα δικαστικά του πραξικοπήματα.

    Ας πρόσεχες, Γιώργο.



    β) για τον Βενιζέλο:
    Δεν έχω ερευνήσει τις διαπλοκές και τα οικογενειακά του, αλλά το 1% να πιστέψει κανείς από ό,τι λέγεται, αρκεί για να βγάλει συμπέρασμα.

    Εμένα μου αρκεί ένα γεγονός για να κρίνω το ανάστημα του ανδρός: Η υπόθεση της Φώφης, την οποία παρεμπιπτόντως θεωρώ το σοβαρότερο πολιτικό και θεσμικό σκάνδαλο των τελευταίων 10 χρόνων. Όχι γιατί ο ΓΑΠ έκανε λάθος που την έβαλε: μπορεί να ήταν από βλακεία, από τσαπατσουλιά, ή ακόμα κι από πρόθεση, για να τσιμπήσει καμιά ψήφο. Ε, δεν θα τον κρεμάσουμε κιόλας, αυτά συμβαίνουν. Αλλά, να τους κάνεις τσακωτούς στα πράσα κι αυτοί να φωνάζουν πως φταις εσύ που τους έπιασες και να επιτίθενται κατά θεσμών και δικαστηρίων, να παρερμηνεύουν σκόπιμα το Σύνταγμα, να λένε ολοφάνερα ψέμματα ότι άλλα λέγαν στις συνεντεύξεις και άλλα εννοούσαν... Απίστευτοι τύποι! Και οι πιο απίστευτοι απ' όλους: Ο αρχηγός Βενιζέλος και ο υπαρχηγός Λοβέρδος, οι δύο έγκριτοι συνταγματολόγοι. Γιατί το να βγαίνει ο Λαλιώτης και η ηχώ του ο Γιωργάκης και να κάνουν δηλώσεις σουρεαλιστικές περί δικαστικού πραξικοπήματος σου ανεβάζει μεν την πίεση 40, αλλά είναι το ΠΑΣΟΚ που ξέρουμε, απλώς πιο ανάλυφο και ξεκάθαρο. Όποιος παρακολούθησε όμως τις θέσεις των δύο έγκριτων συνταγματολόγων στο θέμα Γεννηματά, αυτό το ρεσιτάλ υπεκφυγής και επιστημονικής ανηθικότητας, έχει σίγουρα αντιληφθεί για πόσο ποταπά υποκείμενα μιλάμε. Κι ο Βενιζέλος, σκεφθείτε, μπορεί να γίνει κάποτε και πρωθυπουργός...

    Ας προσέχαμε εμείς, ο λαός που τους ψηφίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση