GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν άφησαν υποψήφιο να ψηφίσει τον εαυτό του!

.μμμ Δεν στάθηκε δυνατό να ψηφίσει στις βουλευτικές εκλογές στον τόπο που ψήφιζε, λόγω του ότι δεν περιλαμβανόταν στους εκλογικούς καταλόγο...

.μμμ
Δεν στάθηκε δυνατό να ψηφίσει στις βουλευτικές εκλογές στον τόπο που ψήφιζε, λόγω του ότι δεν περιλαμβανόταν στους εκλογικούς καταλόγους, αλλά ούτε κι ως υποψήφιος βουλευτής της Δημοκρατικής Αναγέννησης ο κ. Ηλίας Ανδρινόπουλος, ο οποίος έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία – καταγγελία – ένσταση κατά της εκλογικής διαδικασίας προς το δήμαρχο Γαργαλιάνων, τις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου και το Τοπικό Συμβούλιο Μουζακίου. Η διαμαρτυρία κοινοποιείται στα υπουργεία Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, καθώς και στη Δημοκρατική Αναγέννηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που εξέδωσε η Ν.Α. Μεσσηνίας, ο κ. Ανδρινόπουλος έχει λάβει 346 ψήφους.
Στην εξώδικη διαμαρτυρία του αναρωτιέται ποιος και με ποιο λόγο του αφαίρεσε τον τίτλο του δημότη Γαργαλιάνων (με ανέντιμο, όπως αναφέρει, τρόπο) με τη μη αναγραφή του στους εκλογικούς καταλόγους. Αναρωτιέται ποιος και γιατί του στέρησε το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι. Τέλος, αναρωτιέται ποιος και γιατί και παρά τη διαγραφή του από τα δημοτολόγια, όταν ζήτησε να ψηφίσει στο Μουζάκι (όπως είχε δικαίωμα ως υποψήφιος βουλευτής να ψηφίσει σε όποιο τμήμα επιθυμεί), του το αρνήθηκε η δικαστική αντιπρόσωπος και δύο μέλη του Τοπικού Συμβουλίου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «μου αρνήθηκαν για πλήρη παρεμπόδιση της εκλογικής διαδικασίας. Εγώ επέμενα να ψηφίσω στο χωριό μου και στο Δήμο μου, έτσι όπως ψήφιζα χρόνια ολόκληρα. Μητρώα Αρρένων, οικογενειακή μερίδα κ.λπ., όλα στο Δήμο Γαργαλιάνων».
Σύμφωνα με την άποψή του, θα πρέπει να επαναληφθούν οι εκλογές στο Δήμο Γαργαλιάνων εξαιτίας των παραπάνω. Θεωρεί ως υπεύθυνο για όσα έχουν συμβεί το δήμαρχο Γαργαλιάνων, τις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου, καθώς και το Τοπικό Συμβούλιο Μουζακίου, τους οποίους καταγγέλλει «για αντιδημοκρατικές συμπεριφορές, που αποβαίνουν σε βάρος του λαού των Γαργαλιάνων με αδιαφανείς και ανέντιμες πρακτικές».
Δηλώνει, τέλος, πως «αφού ο δήμαρχος κι οι άλλοι που συνεπικουρούν μας αφαίρεσαν τον τίτλο του δημότη – πολίτη αναίτια και δόλια, εμείς ανακαλούμε και αίρουμε την εμπιστοσύνη μας στη δημοτική παράταξη του δήμαρχου και καλούμε τα κόμματα και τα πρόσωπα να διαχωρίσουν τη θέση τους από το δήμαρχο και τους μηχανισμούς που τον στηρίζουν».
kalamata news

10 σχόλια

  1. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου.

    Στην περίοδο της θνησιγενούς συγκυβέρνησης ΝΔ-ΛΑΟΣ την οποία διάγουμε μετά τα εκλογικά αποτελέσματα της 16ης Σεπτέμβρη τα γεγονότα ,οι καθημερινές πρακτικές και συμπεριφορές της πλειοψηφίας που ανέφερα ανέφερα μόνο θλίψη και απογοήτευση προκαλούν. Ήδη έχω αναφερθεί σε μερικά χαρακτηριστικά .
    Για μας τώρα. Στην πορεία για την επιλογή προέδρου μας το μόνο παρήγορο είναι οι διαδικασίες ανοικτής εκλογικής αναμέτρησης που το ΠΑΣΟΚ πρωτοπόρο και σε αυτό τον τομέα έχει καθιερώσει. Είναι το μόνο παρήγορο σημείο και το μοναδικό ελπιδοφόρο στοιχείο μέσα στη γενική θολούρα. Από την άλλη όλοι εμείς οι απλοί αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ που ούτε έχουμε μάθει στις δημόσιες καρέκλες και ούτε περιμένουμε ανταλλάγματα πάσης μορφής περιμένουμε να τελειώσει όσο γίνετε πιο γρήγορα το χρονικό διάστημα μέχρι την ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή στο ΠΑΣΟΚ και το κόμμα μας με καινούργιο πάθος και ορμή να κάνει την εργασία που του ανάθεσε ο Ελληνικός λαός.
    Όσο αφορά τις προτιμήσεις μου αυτές είναι τελείως προσωπικές και δεν γίνετε ούτε εξυπηρετεί κανένα λόγο να βγαίνουν προς τα έξω και να τις διακηρύττει ο οποιοσδήποτε . Είναι γνωστό ότι γενικά οι αριστεροί ψηφοφόροι δεν επηρεάζονται εύκολα και ούτε είναι και πρόβατα !Έχουν και γνώση και κρίση υψηλού επιπέδου Έτσι λοιπόν το κάθε σοβαρό συνετό και άξιο στέλεχος του ΠΑΣΟκ δεν προπαγανδίζει υπέρ καμίας υποψηφιότητας. Κακό κάνουν όσοι προβάλλουν τον ένα η τον άλλο παρά καλό στον εκλεκτό τους. Κάθε ένας μας έχει τις προτιμήσεις του , είναι σεβαστές και όλους μας απασχολεί η 12 του Νοεμβρη για να ασχοληθούμε πλέον μα τα καθήκοντα που μας ανέθεσε ο Ελληνικός λαός και στη φάση αυτή είναι μια ισχυρή αντιπολίτευση απέναντι στην ιδιόμορφη συγκυβέρνηση που έχουμε και για να έχουμε γενικά ένα αξιόλογο μεστό και με προοπτική πολιτικό λόγο που να πείθει και να δίνει διέξοδο στα αδιέξοδα που μας επιφυλάσσει η συγκυβέρνηση…
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΗΡΘΑΝΕ 40 ΠΟΥΤΣΑΡΑΔΕΣ,
    ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΛΕΕΙ ΨΑΧΝΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ.
    ΜΑ ΕΓΩ ΔΕ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ,
    ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΚΩΛΑΡΑΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΝ babis!
    ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ?
    Η ΤΡΕΛΛΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?
    ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΗΣ?
    ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΤΑΓΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΣΟΥ!
    ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΛΕΓΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ?
    ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝ ΑΡΑΠΗ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟ.
    ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, Ε ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ?
    ΑΝΤΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΣΟΥΦΕΞΕ!
    ΚΑΛΕΣ ΠΙΠΕΣ!

    Ο ΨΩΛΑΡΑΣ ΑΡΑΠΗΣ
    «Σου σκίζω το κωλαράκι σου καύλα μου! Σε γαμάω καριόλα! Σε ξεσκίζω τσουλάκι!»

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ babis
    παραληρώντας από ηδονή «Σκίσε με!!! Σκίσε σε καυλιάρη μου! Γάμησέ με σαν τσούλα!!!»
    Είμαι πουστράκι πασοκικό βαθειά ξεπατωμένο την πούτσα σου δεν χορταίνω
    και πριν λίγο καιρό που γίναν εκλογές τέτοιο πούτσο έφαγα
    και στο πόνο τρελάθηκα

    ΨΩΛΑΡΑΣ ΑΡΑΠΗΣ
    «Τελειώνω καύλα μου! Σε χύνω καριόλα μου! Σε χύνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι Η Μιλένα
    σκύλα του τσιμπουκιού και του παλουκιού τον πούτσο δε χορταίνω,
    πλακώστε με στα καυλιά,
    και απ’ τη καύλα τρέμω

    Είμαι μια πουτάνα βρωμερή
    Με ξυρισμένο μουνί και κώλο
    Σύντροφοι λυπηθείτε με
    Ψοφήστε με στον ψώλο

    Είμαι μια πουτάνα παρδαλή
    Τέρμα ξεπατωμένη
    Και χώστε κάργα τις ψωλές
    το κωλάντερο μου βγαίνει

    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με βαθιά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω.

    χιλιάδες παλούκια πέρασα
    χιλιάδες τσιμπούκια πήρα
    μα δεν χόρτασα καινούργια να περιμένω και από την καύλα να πεθαίνω
    ελάτε ψωλαλάδες του PRESS-GR
    ξεσκίστε μου τον κώλο
    όλους μαζί θα σας πάρω σαν τρελή
    και τα χύσια σας να ρουφήξω από την καύλα τη πολλή.

    ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ Η ΠΙΠΑΤΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε μια βδομάδα δεν πέρασε από την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης Καραμανλή και οι προεκλογικές καταγγελίες του ΠΑΣΟΚ για «κρυφή ατζέντα» επιβεβαιώνονται. Ιδιαίτερα στο Ασφαλιστικό.
    Με δεδομένη , όμως, την πραγματικότητα αυτή, αλλά και τις φήμες ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει ν ανοίξει ΟΛΑ τα κεφάλαια της «κρυφής ατζέντας» της, καθίσταται εκ των πραγμάτων αναγκαία η ρύθμιση, το ταχύτερο δυνατό, του θέματος της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, έτσι ώστε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ν ασχοληθεί αναπόσπαστο και με νέα δυναμική με το θεσμικό του έργο.
    Πληθαίνουν , άλλωστε, μέρα με τη μέρα οι υποστηρικτές της άποψης ότι θα πρέπει να επισπευσθεί, κατά ένα εικοσαήμερο, η αναμέτρηση για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και ότι το διάστημα που απομένει είναι υπεραρκετό για να καταστήσουν οι υποψήφιοι πρόεδροι γνωστές στα μέλη και τους φίλους του κόμματος τις θέσεις και τα οράματά τους για το αύριο της παράταξης.
    Άλλωστε , όλοι στο ΠΑΣΟΚ δεν χάνουν την ευκαιρία να υπογραμμίζουν ότι η παρουσία τους στην πολιτική δεν έχει σκοπό την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών αλλά την προσφορά στον λαό και τον τόπο.
    Και αυτό είναι που οφείλουν να θυμηθούν και να προτάξουν.
    Η κυβέρνηση δρομολογεί μέτρα και αποφάσεις που θα επηρεάσουν για χρόνια την οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας.
    Σ αυτή την κρίσιμη ώρα η αξιωματική αντιπολίτευση θα πρέπει να είναι παρούσα, ενωμένη και αξιόμαχη.
    Και ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να το επιτύχει είναι να λύσει το ταχύτερο δυνατό τα προβλήματά της.

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΨΩΛΑΡΑΣ
    «Σου σκίζω το κωλαράκι σου καύλα μου! Σε γαμάω καριόλα! Σε ξεσκίζω τσουλάκι!»

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ ’’PASOK poisonous’’
    παραληρώντας από ηδονή «Σκίσε με!!! Σκίσε σε καυλιάρη μου! Γάμησέ με σαν τσούλα!!!»
    Είμαι πουστράκι πασοκικό βαθειά ξεπατωμένο την πούτσα σου δεν χορταίνω
    και πριν λίγο καιρό που γίναν εκλογές τέτοιο πούτσο έφαγα
    και στο πόνο τρελάθηκα

    ΨΩΛΑΡΑΣ
    «Τελειώνω καύλα μου! Σε χύνω καριόλα μου! Σε χύνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous

    ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΞΑΠΛΩΣΑ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ.
    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΔΕ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΡΕΟ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ.

    ΠΗΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ
    ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΙΒΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ
    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous.
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΣΩ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙ Ο ΗΛΙΟΣ.
    ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΙΦΩ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ. ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ.

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΕΙΠΕ
    -«ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!»
    ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ.
    ΠΑΣΧΙΖΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

    ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΤΙΣ ΕΝΩ ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ, ΑΝΟΙΓΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΤΡΙΧΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΗΣΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ !

    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ. ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΙΝΓΚ.

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΚΑΘΙΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΛΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ. -«ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΕΕ!», ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΛΕΙΦΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΕΝΩ ΑΥΤΗ
    ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ.
    Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΗΔΟΝΙΚΑ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΑΔΙΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΑΖ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΩΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΕΒΓΑΖΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΒΛΑΣ.
    ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΒΩ ΑΠΑΛΑ
    ΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ.
    -«ΠΑΡΕ ΜΕ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ» ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΑΥΤΙ.

    ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΡΗΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣΣ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΣΩ.
    ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ
    ΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΑΘΟΡΥΒΑ

    ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΕ ΟΛΑ.


    Η ΤΡΑΒΕΣΤΟ PASOK poisonous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαρία Δαμανάκη, Κουλαϊδής Βασίλης : ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
    Μαρία Δαμανάκη :“Εταίρες” κατά την αρχαιότητα εκαλούντο οι γυναίκες εκείνες, οι οποίες απαλλαγμένες των δεσμών του γάμου, ζούσαν ελευθέρως “εκ του εμπορίου των θέλγητρων των”. Ο απατεώνας ή το “παιδί της Εταίρας” κ. Κουλαϊδής Βασίλης,είναι μέχρι την αποπομπή του Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, τέως μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής Προγράμματος PISA.
    Μαρία Δαμανάκη, Κουλαϊδής Βασίλης : ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

    Η “ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ” κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 24 Sep 2007 14:09 GMT

    ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ = “Εταίρες” κατά την αρχαιότητα εκαλούντο οι γυναίκες εκείνες, οι οποίες απαλλαγμένες των δεσμών του γάμου, ζούσαν ελευθέρως “εκ του εμπορίου των θέλγητρων των”. Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ή το “παιδί της Εταίρας” κ. Κουλαϊδής Βασίλης, Καθηγητής Παν/μίου Πελοποννήσου, τέως μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής Προγράμματος PISA. Είμαι η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ πασόκα τσιμπουκλού
    ΟΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΤΗΣ “ΔΙΑΔΟΧΗΣ” ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΟΙ “ΕΤΑΙΡΕΣ” ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    “Εταίρες” κατά την αρχαιότητα εκαλούντο οι γυναίκες εκείνες, οι οποίες απαλλαγμένες των δεσμών του γάμου, ζούσαν ελευθέρως “εκ του εμπορίου των θέλγητρων των”

    http://www.apologitis.com/gr/ancient/a-ginaika.htm




    Με κατάπληξη πληροφορηθήκαμε ότι η κατ'επάγγελμα τυχοδιόκτρια κ. Μαρία Δαμανάκη, αυτή που κοροιδεύει ο κ. Καραμανλής - και καλά την κάνει σαν μια άλλη Κωσταντόπουλο – είναι ουδέτερη στη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ.

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!!!

    Μαρία Δαμανάκη, Κουλαϊδής Βασίλης : ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
    Ο κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ είναι ο “προξενητής” της Βαλαωρίτου και προωθεί φοιτήτριες (με το αζημίωτο) σε πολιτικούς!!
    Η “ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ” κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ τον καλύπτει γιατί τρώνε μαζί τις "μίζες" από τα εκλεκτορικά σώματα στα πανεπιστήμια όταν ψηφίζουν δεξιούς καθηγητές.

    Η “ΕΤΑΙΡΑ” ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ “ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ”ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ !!!
    Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ή το “παιδί της Εταίρας” κ. Κουλαϊδής Βασίλης ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΜΕ ΠΟΣΑ “ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ” Ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ); ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΑΠΟ “ΜΙΖΕΣ” ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΑ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ;

    Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ κ. Κουλαϊδής Βασίλης ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ. ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!
    Απατεώνα – Λαμόγιο κ. Βασίλη Κουλαϊδή ήρθε το τέλος σου. ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ κ. Βασίλη Κουλαϊδή ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ – ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΡΙΑ κ. Μαρία Δαμανάκη που το “παίζει ουδέτερη” στην διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ.
    ΑΝ Η κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ.... ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΑΡΑΚΙ.... ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ !!!!!

    ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ:

    Μαυρίστε την Μαρία Δαμανάκη‏...
    .
    . Του Κώστα Αλαβανόπουλου
    ..
    Μαυρίστε την κ. Μαρία Δαμανάκη για τους εξής (τουλάχιστον) λόγους....
    Δημοκρατικοί Πολίτες της Β΄ Αθήνας σας υπενθυμίζουμε μερικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να μαυρίσετε την κ. Μαρία Δαμανάκη:
    1. Είναι η γυναίκα που “δίκασε” - μην το ξεχνάτε ΠΑΣΟΚΟΙ - τον αείμνηστο ηγέτη Αντρέα Παπανδρέου (και μετά “τα βρήκε”με τον κ. Νίκο Παπανδρέου).
    2. Είναι η γυναίκα που “πήδηξε” από το Πολυτεχνείο στην Αριστερά, μετά στον Συνασπισμό, μετά στο ΠΑΣΟΚ και το “πήδημα” συνεχίζεται....
    3. Είναι η γυναίκα που σε όποιο κόμμα και να πήγε το διέλυσε λόγω του ψυχωτικού και ανερμάτιστου χαρακτήρα της.
    4. Είναι η γυναίκα που ενώ ήταν υπεύθυνη παιδείας ΠΑΣΟΚ δεν έκανε τίποτα εναντίον της κ. Μαριέττας Γιαννάκου παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των εκπαιδευτικών!! Δείτε το κοινοβουλευτικό της ανύπαρκτο έργο....
    5. Είναι η γυναίκα που αντί να υποστηρίξει στο τομέα της εκπαίδευσης τους δημοκρατικούς εκπαιδευτικούς υποστήριζε με την βοήθεια του κ. Βασίλειου Κουλαιδή τους Νεοδημακράτες (από τους οποίους ο κ. Βασλιλειος Κουλαιδής έπαιρνε μίζες και μοιραζόταν τα χρήματαμε την Μαρία της Αριστεράς με “δεξιά τσέπη”)!!!
    6. Είναι η γυναίκα που εξωθούσε τις γραμματείς του γραφείου της στην “έλεύθερη ζωή” μαζί με τον σωματοφύλακά της και την αδελφούλα πανεπιστημιακό του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Βασίλειο Κουλαιδή..
    7. Είναι η γυναίκα που έβγαλε το σκάνδαλο των ομολόγων το οποίο της έδωσε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη για να βγεί η φίλη της η κ. Μπακογιάννη Πρωθυπουργός!!!
    8. Είναι η γυναίκα που είναι έτοιμη να την “κοπανήσει" προς την Ν.Δ, αν χρειαστούν δύο βουλευτές για να σχηματιστεί κυβέρνηση.
    9. Είναι η γυναίκα που και πιθανολογείται ότι στη φυγή της προς “τα δεξιά” θα την ακολουθήσει και ο κ. Νίκος Μεγγρέλης, ο οποίος - όπως ο ίδιος - μας λέει: “Η γραφή του Νίκου Μεγγρέλη διαπνέεται από την κουλτούρα της μεταρρυθμιστικής Αριστεράς.» (Τι να πει κανείς !!!) 10.Ο κ. Νίκος Μεγγρέλης και να εκλεγεί δεν μπορεί να αναγορευτεί βουλευτής γιατί έχει κώλυμα παρόμοιο με την κ. Φώφη Γεννηματά (διαβάστε καλά τον νόμο)!!!
    11. Είναι η γυναίκα που έχει ιδιόκτητα 45 σπίτια και 65 αγροτεμάχια – οικόπεδα λίγο πιο λίγα από τον κ. Αλαβάνο (το έχει ο Συνασπισμός φαίνεται...)
    12. Είναι η γυναίκα που ακόμα και αν εκλεγεί ίσως έχει κώλυμα λόγω κάποιον μυνήσεων που έχουν καταθεί εναντίον της και ίσως δεν το γνωρίζει και η ίδια.
    Είναι η γυναίκα που ακόμα και εσείς που διαβάζετε αυτά θα την μαυρίζατε ακόμα και αν δεν τα είχατε διαβάσει!!!
    Μαυρίστε την... Μαυρίστε την..(γαμήστε την με σφαίρες)...και στην πίσσα ρίξτε την...


    Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ “ΕΓΡΑΨΕ” :
    Είμαι η Μαρία Δαμανάκη‏
    πασόκα τσιμπουκλού
    τον πούτσο δε χορταίνω,
    πλακώστε με στα καυλιά,
    και απ’ τη ντουλάπα βγαίνω

    Είμαι μια πούστρα βρωμερή
    Με ξυρισμένο κώλο
    Σύντροφοι λυπηθείτε με
    Ψοφήστε με στον ψώλο

    Είμαι μια πούστρα παρδαλή
    Τέρμα ξεπατωμένη
    Και χώσε κάργα την ψωλή
    Η αμυγδαλή μου βγαίνει

    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με μέχρι βαθειά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω.

    ΑΝ Η κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ.... ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΑΡΑΚΙ....ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ "ΤΑΞΕΙΔΙ" ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΕΠΡΑΞΕΣ..ΚΑΡΙΟΛΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ...ΠΕΡΙ...(ΤΗΝ)..ΣΤΡΟΦΗ...ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ...

    ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ "ΕΙΡΩΝΕΥΟΤΑΝ" ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η "ΠΙΖΑ" ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ !! ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ “ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ” ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ (ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΚΑΠΟΙΑΣ - ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ - ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΛΑΙΔΗ.
    ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΝΑΚΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ?

    ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΚΑΙ ΔΕΞΙΟ-ΚΥΤΑΖΕ.....ΑΧ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΞΑ !!!
    ΜΑ ΠΟΣΑ ΦΙΔΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ???
    Η ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ???
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ:

    ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΥΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ..

    ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ (ΒΛΕΠΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ)!!! ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΑΝ 200.000 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΝΤΙ ΠΑΣΟΚΖΗ!!! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟ!!!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ...ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ....ΑΖΗΜΙΩΤΟ !!! ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ Η ΜΑΡΙΟΥΛΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ!!!! ΘΑ ΤΟΥ....ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ...

    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΥΠΟΔΙΚΟ ΑΛΑΞΑΝΔΡΟ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ??? ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ??

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ !!
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!
    Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙ-ΡΕΠΟΡΤΕΡ

    Υ. Γ.KARFO8HKES MONH SOY MARAKI.....
    OPOIOS PHDAEI POLLA....PALOUKIA...MPEINEI KAI KATI....STON Κ.... TOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση