GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόλαβε στο "τσακ" την Άννα Διαμαντοπούλου...

.... Ο Κώστας Σκανδαλίδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του αιφνιδιαστικά όχι μόνο γιατί έτσι έπρεπε. Αλλά γιατί είχε την πληροφορία ότι ήτα...

....
Ο Κώστας Σκανδαλίδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του αιφνιδιαστικά όχι μόνο γιατί έτσι έπρεπε. Αλλά γιατί είχε την πληροφορία ότι ήταν πολύ πιθανό χτες Παρασκευή, να ανακοινώσει την δική της υποψηφιότητα η Άννα Διαμαντοπούλου ύστερα από το προχτεσινοβραδινό δείπνο στο σπίτι του Θ. Πάγκαλου. Και την πρόλαβε...

23 σχόλια

  1. http://pcapostate.blogspot.com/2007/09/pathological-german-government-promotes.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το εγραψα και σε εναν αλλον κυριο που κατεβαινει υποψηφιος και απεφτυνομαι και στον κ. Σκανδαλιδη

    Αγαπητε κυριε ειμαι ενας 15χρονος μαθητης που διψαει να
    μαθει τυμπανο .
    Με τις οικονομιες μου απο τα καλαντα αγορασα ενα τυμπανο και εμαθα
    να παιζω τον μικρο τυμπανιστη .
    Δεν ξερω ομως αλλα .
    Θα ηθελα να μου υποσχεθειτε πως αν μια μερα γινεται προεδρος θα
    φερετε μουσικους κρουστων στα Λυκεια ολης της Ελλαδας μας να
    μπορεσουμε ολοι εμεις να κανουμε τα ονειρα μας πραγματικοτητα .
    Ευχαριστω που με ακουσατε και ευχομαι πολυ καλη επιτυχια

    Αποστολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το εγραψα και σε εναν αλλον κυριο που κατεβαινει υποψηφιος και απεφτυνομαι και στον κ. Σκανδαλιδη

    Αγαπητε κυριε ειμαι ενας 15χρονος μαθητης που διψαει να
    μαθει τυμπανο .
    Με τις οικονομιες μου απο τα καλαντα αγορασα ενα τυμπανο και εμαθα
    να παιζω τον μικρο τυμπανιστη .
    Δεν ξερω ομως αλλα .
    Θα ηθελα να μου υποσχεθειτε πως αν μια μερα γινεται προεδρος θα
    φερετε μουσικους κρουστων στα Λυκεια ολης της Ελλαδας μας να
    μπορεσουμε ολοι εμεις να κανουμε τα ονειρα μας πραγματικοτητα .
    Ευχαριστω που με ακουσατε και ευχομαι πολυ καλη επιτυχια

    Αποστολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Fathers do not devote enough attention to the clitoris and vagina of their daughters. Their caresses too seldom pertain to these regions, while this is the only way the girls can develop a sense of pride in their sex," reads the booklet regarding 1-3 year olds. The authors rationalize, "The child touches all parts of their father's body, sometimes arousing him. The father should do the same."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ?
    ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΗΜΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ.ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2004 ΜΕ ΤΟ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ:

    1)Δεν κληρονομείται
    2)Δεν δωρίζεται
    3)Δεν τεμαχιζεται

    Α.Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνον στην Λιάνη πωλείται.
    Δεν μας παρατάς δημαγωγέ. Α.Γ. Παπανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΡΕΛΟ ΕΡΙΞΕΣ ΚΑΦΕ

    ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΟ ΣΕΦΤΕ

    ΘΥΜΩΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΚΙ ΕΓΙΝ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ

    ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΠΑ

    ΑΡΧΗΓΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ

    ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ Η Ο ΑΛΛΟΣ

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ 1000 ΚΟΜΑΤΙΑ

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ Η Ο ΑΛΛΟΣ

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ 1000 ΚΟΜΑΤΙΑ

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΜΑΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ

    Το μουνί (και ειδικά στην Ελλάδα) αποτελεί ένα από τα πιο υπερτιμημένα αγαθά, από τη στιγμή που στατιστικά, οι γυναίκες είναι όσες περίπου και οι άντρες και εξίσου διαθέσιμες; Ποιος είναι ο παράγοντας που ανεβάζει την τιμή του;
    Ο παράγοντας είναι ανθρώπινος. Είναι ''ο μαλάκας ο μουνάκιας ο Έλληνας''. Eξηγώ: Κάθε φορά που ο επίδοξος γαμιάς πληρώνει ένα σημαντικό ποσοστό από το μισθό του στο trendy restaurant για να ικανοποιηθεί η μαντάμ που συνοδεύει για να του κάτσει έτσι πιο εύκολα, η αξία του μουνιού ανεβαίνει. (Προσοχή: η έμφαση στην παραπάνω πρόταση να δοθεί στο «σημαντικό ποσοστό» και στο ''για να του κάτσει πιο εύκολα'').
    Κάθε φορά που ο μπούλης με τα ζελεδιασμένα μαλλιά και αρχίδια κυνηγάει τη γκόμενα που τον έχει κλάσει Χ φορές (όπου X είναι οποιοδήποτε νούμερο μεγαλύτερο από το 1), η αξία του μουνιού ανεβαίνει. Κάθε φορά που πηδάει μια γκόμενα και μετά φέρεται λες και του έκανε και χάρη, η αξία του μουνιού ανεβαίνει. Κάθε φορά που μια γκόμενα χρησιμοποιεί με επιτυχία τον περίφημο σεξουαλικό εκβιασμό (αν δεν κάνεις αυτό, δεν σου κάθομαι), η αξία του μουνιού ανεβαίνει.
    Οι υπόλοιποι, ψυχικά υγιής και νορμάλ άντρες, οι οποίοι δεν έχουν καμιά διάθεση να ''πληρώσουν'' για ένα αγαθό παραπάνω απ’ ότι αξίζει, κολλάνε τη ρετσινιά του ''αναίσθητου'', του''εγωιστή'', κ.λπ.
    Όσο ανεβαίνει η αξία του μουνιού, τόσο έλκει τον επίδοξο γαμιά που αναφέραμε παραπάνω. Και όσο αυτός έλκεται, τόσο ανεβάζει την αξία του μουνιού.
    Πώς θα σπάσει αυτός ο φαύλος κύκλος? Η μόνη λύση είναι να κατανοήσει ο κάθε ''μαμιάς'' ότι το πουλί του έχει την ίδια αξία με το αιδοίο. Όπως μια γκόμενα ''σου κάθεται'', έτσι κι’ εσύ ''της κάθεσαι''. Το σεξ είναι εξίσου ευχάριστο και αναγκαίο και για τα δύο φύλα. Η προέκτασή του, η συντροφικότητα, το ίδιο. Κανένας δεν κάνει χάρη σε κανέναν.
    Βέβαια, η ψευδοlifestyle κουλτούρα, ως γέννημα θρέμμα του βλαχοκαπιταλισμού, γνωρίζει πολύ καλά ότι με το να διατηρεί ψηλά την αξία του μουνιού (διαβάστε κάνα δυο περιοδικά και θα καταλάβετε τι εννοώ), επωφελείται.
    Καλώς ή κακώς, την αγοραστική δύναμη (με βάση το εισόδημα) την έχουν ακόμα οι άντρες. Ωστόσο, οι καλύτεροι καταναλωτές, είναι οι γυναίκες. Οπότε, πρέπει ή ο άντρας να καταναλώνει, έχοντας ως έξτρα κίνητρο την κατάκτηση/διατήρηση μιας γυναίκας (βλέπε π.χ το restaurant παραπάνω), ή η γυναίκα να καταναλώνει χρησιμοποιώντας το ''αγοραστικό δυναμικό'' του άντρα (βλέπε «του δανείστηκα την πιστωτική»). Μια λύση, η οποία προωθείται τελευταία, είναι η δημιουργία του/της ''αντρογυναίκας'', ενός άντρα ο οποίος καταναλώνει εξίσου με μια γυναίκα .
    Αυτό που συνήθως αποκρύπτεται σε τέτοιου είδους έντυπα, είναι το εξής απλό: Το μόνο που χρειάζεται για να ρίξεις μια γυναίκα στο κρεβάτι σου, είναι η ερωτική έλξη. Επίσης, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που χρειάζεται για να την κρατήσεις, είναι η διατήρηση αυτής της έλξης.
    Την επόμενη φορά που ''κλειδώνετε'' μια γυναίκα, ρίξτε μια προσεχτική ματιά στην ''τιμή'' της. Αν σας φανεί υπερβολική με βάση αυτά που προσφέρει (ψυχικά, πνευματικά και σωματικά), ψωνίστε από αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπενθύμιση για ξεχασιάρηδες συντρόφους
    ...........................................................................

    Ακούω τους αγαπητούς συντρόφους που υπήρξαν πρώην Υπουργοί στις κυβερνήσεις του Κώστα Σημίτη τους κκ Καστανίδη , Παπουτσή , Πετσάλνικο και Ρέππα να γυρίζουν από κανάλι σε κανάλι υποστηρίζοντας τη θέση του Προέδρου μας κυρίου Γιώργου Παπανδρέου ότι για όλα φταινε οι κυβερνήσεις του Σημίτη .
    Είναι τέτοιος ο φανατισμός που προσπαθούν να περάσουν για να μας διχάσουν, που ξεχνούν τις τόσες επιτυχίες στις οποίες και οι ίδιοι είχαν συμμετοχή.

    Τους υπενθυμίζω κάποιες λεπτομέρειες από τις τρεις τελευταίες Εθνικές εκλογές που φαίνεται καθαρά πως οι Έλληνες ψήφισαν :

    - Τον Απρίλη του 2000 , μετά 51 μήνες διακυβέρνησης Κώστα Σημίτη (από τον Γενάρη 1996) το Πα.σο.κ. ψήφισαν 3.007.596 Έλληνες ψηφοφόροι που αντιστοιχούσε στο 43,79% των εγκύρων ψηφοδελτίων .
    - Τον Μάρτη του 2004 , μετά από 47 μήνες διακυβέρνησης Κώστα Σημίτη το Πα.σο.κ. ψήφισαν 3.003.596 Έλληνες ψηφοφόροι που αντιστοιχούσε στο 40,6% των εγκύρων ψηφοδελτίων .
    - Τον Σεπτέμβρη του 2007 μετά από 42 μήνες διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή το Πα.σο.κ. ψήφισαν 2.727.702 Έλληνες ψηφοφόροι που αντιστοιχεί στο 38,1% των εγκύρων ψηφοδελτίων .

    Πολύ εύκολα βγαίνει από τους ανωτέρω αριθμούς ότι μετά το 2004 το Πα.σο.κ. δεν ’’τράβαγε’’ και αυτό φάνηκε στις Δημοτικές εκλογές του 2006 που ενώ χάσαμε πολλούς ’’δικούς’’ μας Δήμους , στην Χαριλάου Τρικούπη 50 πανηγύριζαν !!!
    Συνέπεια τραγική ήταν να χάσουμε την Προεδρία της ΚΕΔΚΕ που ήταν δική μας επί ’’κακού’’ Σημίτη .

    Μπορεί ο σύντροφος Μίμης Ανδρουλάκης , τον οποίον σημειωτέον σταύρωσα την 16-9-07 , αισθανόμενος κάποια ευγνωμοσύνη προς τον Γ.Α.Π. , να του είπε ότι έκαμε στην Κ.Ο. την πιό Παπανδρεική του ομιλία , λυπάμαι αλλά προσωπικά απογοητεύτηκα πλήρως . Έχει μετανιώσει ο Πρόεδρος , αυτό τουλάχιστον κατάλαβα εγώ , που δεν είχε διαγράψει το μισό Πολιτικό Συμβούλιο , οπότε δεν θα υπήρχαν σήμερα διεκδικητές της Προεδρίας .

    Λυπάμαι ειλικρινά πάρα πολύ που φθάσαμε σε αυτό το σημείο , διότι ο πρώτος που έχει πολώσει το κλίμα είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος .

    Με συντροφικούς χαιρετισμούς

    Μέλος Δ.Ο. Παλαιού Φαλήρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Ο κόσμος μας» μου έλεγε χαρακτηριστικά βουλευτής που υποστηρίζει τον Ευ.

    Βενιζέλο «είναι θυμωμένος με τον Βαγγέλη, γιατί με τη στάση του δεν τους επιτρέπει να απαλλαγούν από τη συναισθηματική τους πρόσδεση με το όνομα Παπανδρέου». Λογικό είναι. Ενας πολίτης από εκείνους που πάντα- ο κόσμος να χαλάσει- ψηφίζουν ΠαΣοΚ είναι δύσκολο να συγκρατήσει τη συμπόνια του για το άτυχο κουταβάκι που έπεσε στο στόμα του μπουλντόγκ, όσο και αν αναγνωρίζει την ανωτερότητα του δεύτερου πόσο μάλλον δε όταν το κουταβάκι είναι της σπάνιας ράτσας Παπανδρέου...

    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ο Γιώργος Παπανδρέου πίστευε πως οι εκλογές θα γίνουν τον Μάρτιο. Και ήταν βέβαιος πως θα τις κέρδιζε.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η σύντομη ιστορία των πολιτικών γεγονότων των τελευταίων τεσσάρων εβδομάδων. Όλα τα υπόλοιπα είναι παραπολιτικά. Φυσικά, γύρω από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ υπήρχαν και κάποιοι που δεν περίμεναν πως την επομένη των εκλογών θα βρεθούν στο Μαξίμου. Ακόμη κι αυτοί όμως δεν διανοούνταν- όπως και κανείς άλλωστε- ότι η διαφορά θα είναι τέσσερις μονάδες. Και ότι το ΠΑΣΟΚ θα κάνει αρνητικό ρεκόρ με το ποσοστό του. Αν έχεις φανταστεί αλλιώς την Κυριακή, επόμενο είναι να μην έχεις καθαρό σχέδιο για τη Δευτέρα. ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ αλλά και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ- ένα εκατομμύριο από αυτούς ζωντάνεψαν την εκλογή του από τη βάση τον Φεβρουάριο του 2004- ο Γιώργος ήταν πάντα ένα είδος πολιτικού Μεσσία. Οι εκδηλώσεις συμπάθειαςκαι, σε ορισμένες περιπτώσεις, λατρείας- του απλού κόσμου συνεχίζονται ακόμη και τις τελευταίες ημέρες. Η κεκτημένη ταχύτητα είναι μεγάλη. Άλλωστε, ένα από τα πρωταρχικά στόρι της δημοκρατικής παράταξης ήταν πως και ο τρίτος Παπανδρέου θα γινόταν μια μέρα πρωθυπουργός. Μόνο που για να επιβεβαιωθεί ο πολιτικός αυτός μύθος θα πρέπει τώρα να επανεκλεγεί ο Γιώργος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα με αντίπαλο τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Γ. Παπανδρέου έκανε αναφορές σε οικονομικά συμφέροντα και μέσα ενημέρωσης τα οποία πιέζουν ασφυκτικά τα κοινοβούλια και τις κυβερνήσεις, ζητώντας την απόλυτη εξουσία.

    Είναι ζωτική ανάγκη για τη δημοκρατία, πρόσθεσε, να αναπτυχθεί ένας νέος αγώνας για την απελευθέρωση του πολιτικού συστήματος από μη θεμιτές επιρροές.

    ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΗΞΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ...
    ΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ "ΔΙΑΣΠΑΣΗ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...

    1:31 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΗΤΑΝ
    ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΤΩΝ ΣΗΜΙΤΗ-ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.
    ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...
    ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΣΤΑΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΓΙΩΡΓΟ,
    ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ...
    ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΙ
    ΣΤΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ..
    ΩΡΑΙΟ ΚΟΛΠΟ.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΙ..



    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ
    ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ.
    ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΤΟ 51%

    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ




    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΑΞΗΓΕΙΤΕ..
    ΕΓΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΕΝΩΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ




    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΤΕ..
    ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΒΑΡΔΗΣ-ΚΟΚΚΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΕΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ
    ΕΚΔΟΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ.
    ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ...
    ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΧΙ ΕΣΥ.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΘΑΡΟ ,ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ.

    ΠΑΙΞΕ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ.
    ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. H ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΕ.
    ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΔΙΚΟ
    ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ ,ΝΑ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ....
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου.

    Στην περίοδο της θνησιγενούς συγκυβέρνησης ΝΔ-ΛΑΟΣ την οποία διάγουμε μετά τα εκλογικά αποτελέσματα της 16ης Σεπτέμβρη τα γεγονότα ,οι καθημερινές πρακτικές και συμπεριφορές της πλειοψηφίας που ανέφερα ανέφερα μόνο θλίψη και απογοήτευση προκαλούν. Ήδη έχω αναφερθεί σε μερικά χαρακτηριστικά .
    Για μας τώρα. Στην πορεία για την επιλογή προέδρου μας το μόνο παρήγορο είναι οι διαδικασίες ανοικτής εκλογικής αναμέτρησης που το ΠΑΣΟΚ πρωτοπόρο και σε αυτό τον τομέα έχει καθιερώσει. Είναι το μόνο παρήγορο σημείο και το μοναδικό ελπιδοφόρο στοιχείο μέσα στη γενική θολούρα. Από την άλλη όλοι εμείς οι απλοί αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ που ούτε έχουμε μάθει στις δημόσιες καρέκλες και ούτε περιμένουμε ανταλλάγματα πάσης μορφής περιμένουμε να τελειώσει όσο γίνετε πιο γρήγορα το χρονικό διάστημα μέχρι την ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή στο ΠΑΣΟΚ και το κόμμα μας με καινούργιο πάθος και ορμή να κάνει την εργασία που του ανάθεσε ο Ελληνικός λαός.
    Όσο αφορά τις προτιμήσεις μου αυτές είναι τελείως προσωπικές και δεν γίνετε ούτε εξυπηρετεί κανένα λόγο να βγαίνουν προς τα έξω και να τις διακηρύττει ο οποιοσδήποτε . Είναι γνωστό ότι γενικά οι αριστεροί ψηφοφόροι δεν επηρεάζονται εύκολα και ούτε είναι και πρόβατα !Έχουν και γνώση και κρίση υψηλού επιπέδου Έτσι λοιπόν το κάθε σοβαρό συνετό και άξιο στέλεχος του ΠΑΣΟκ δεν προπαγανδίζει υπέρ καμίας υποψηφιότητας. Κακό κάνουν όσοι προβάλλουν τον ένα η τον άλλο παρά καλό στον εκλεκτό τους. Κάθε ένας μας έχει τις προτιμήσεις του , είναι σεβαστές και όλους μας απασχολεί η 12 του Νοεμβρη για να ασχοληθούμε πλέον μα τα καθήκοντα που μας ανέθεσε ο Ελληνικός λαός και στη φάση αυτή είναι μια ισχυρή αντιπολίτευση απέναντι στην ιδιόμορφη συγκυβέρνηση που έχουμε και για να έχουμε γενικά ένα αξιόλογο μεστό και με προοπτική πολιτικό λόγο που να πείθει και να δίνει διέξοδο στα αδιέξοδα που μας επιφυλάσσει η συγκυβέρνηση…
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υπενθύμιση για ξεχασιάρηδες συντρόφους (B)
    ...........................................................................

    Ακούω τους αγαπητούς συντρόφους που υπήρξαν πρώην Υπουργοί στις κυβερνήσεις του Κώστα Σημίτη τους κκ Καστανίδη , Παπουτσή , Πετσάλνικο και Ρέππα να γυρίζουν από κανάλι σε κανάλι υποστηρίζοντας ότι για όλα φταινε οι κυβερνήσεις του Σημίτη .
    Ιδιαίτερα ο σύντροφος Χ.Καστανίδης μιλάει για τον Σημίτη με έναν τρόπο που ούτε οι Δεξιοί δεν μιλούν έτσι .

    Τους υπενθυμίζω κάποιες λεπτομέρειες από Εθνικές εκλογές που φαίνεται καθαρά πως οι Έλληνες ψήφισαν :

    - Στις εκλογές της 22ας Σεπτέμβρη 1996 μετά μόλις 8 μήνες διακυβέρνησης Κώστα Σημίτη (από 22.01.1996) το Πα.σο.κ. ψήφισαν 2.813.245 Έλληνες ψηφοφόροι που αντιστοιχούσε στο 41,49% των εγκύρων ψηφοδελτίων .

    - Στις εκλογές της 9ης Απριλίου 2000, μετά 44 μήνες διακυβέρνησης Κώστα Σημίτη (από τον Σεπτ.1996) το Πα.σο.κ. ψήφισαν 3.007.596 Έλληνες ψηφοφόροι που αντιστοιχούσε στο 43,79% των εγκύρων ψηφοδελτίων .
    ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡ’ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ κκ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ , ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ , ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΡΕΠΠΑΣ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΑΥΞΗΣΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ 1996 ΕΩΣ 2000 !!!
    - Τον Μάρτη του 2004 , μετά από 47 μήνες διακυβέρνησης Κώστα Σημίτη το Πα.σο.κ. ψήφισαν 3.003.596 Έλληνες ψηφοφόροι που αντιστοιχούσε στο 40,6% των εγκύρων ψηφοδελτίων .
    - Τον Σεπτέμβρη του 2007 μετά από 42 μήνες διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή το Πα.σο.κ. ψήφισαν 2.727.702 Έλληνες ψηφοφόροι που αντιστοιχεί στο 38,1% των εγκύρων ψηφοδελτίων .


    Λυπάμαι ειλικρινά πάρα πολύ που φθάσαμε σε αυτό το σημείο , σύντροφοι που διετέλεσαν υπουργοί του Κώστα Σημίτη να μιλούν τόσο απρεπέστατα για τον πρωθυπουργό που έβαλε την Ελλάδα στην ΟΝΕ , την Κύπρο στην ΕΕ και προετοίμασε τους Ολυμπιακούς αγώνες . Με συντροφικούς χαιρετισμούς


    Μέλος Δ.Ο. Παλαιού Φαλήρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υπενθύμιση για ξεχασιάρηδες συντρόφους
    ...........................................................................

    Ακούω τους αγαπητούς συντρόφους που υπήρξαν πρώην Υπουργοί στις κυβερνήσεις του Κώστα Σημίτη τους κκ Καστανίδη , Παπουτσή , Πετσάλνικο και Ρέππα να γυρίζουν από κανάλι σε κανάλι υποστηρίζοντας τη θέση του Προέδρου μας κυρίου Γιώργου Παπανδρέου ότι για όλα φταινε οι κυβερνήσεις του Σημίτη .
    Είναι τέτοιος ο φανατισμός που προσπαθούν να περάσουν για να μας διχάσουν, που ξεχνούν τις τόσες επιτυχίες στις οποίες και οι ίδιοι είχαν συμμετοχή.

    Τους υπενθυμίζω κάποιες λεπτομέρειες από τις τρεις τελευταίες Εθνικές εκλογές που φαίνεται καθαρά πως οι Έλληνες ψήφισαν :

    - Τον Απρίλη του 2000 , μετά 51 μήνες διακυβέρνησης Κώστα Σημίτη (από τον Γενάρη 1996) το Πα.σο.κ. ψήφισαν 3.007.596 Έλληνες ψηφοφόροι που αντιστοιχούσε στο 43,79% των εγκύρων ψηφοδελτίων .
    - Τον Μάρτη του 2004 , μετά από 47 μήνες διακυβέρνησης Κώστα Σημίτη το Πα.σο.κ. ψήφισαν 3.003.596 Έλληνες ψηφοφόροι που αντιστοιχούσε στο 40,6% των εγκύρων ψηφοδελτίων .
    - Τον Σεπτέμβρη του 2007 μετά από 42 μήνες διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή το Πα.σο.κ. ψήφισαν 2.727.702 Έλληνες ψηφοφόροι που αντιστοιχεί στο 38,1% των εγκύρων ψηφοδελτίων .

    Πολύ εύκολα βγαίνει από τους ανωτέρω αριθμούς ότι μετά το 2004 το Πα.σο.κ. δεν ’’τράβαγε’’ και αυτό φάνηκε στις Δημοτικές εκλογές του 2006 που ενώ χάσαμε πολλούς ’’δικούς’’ μας Δήμους , στην Χαριλάου Τρικούπη 50 πανηγύριζαν !!!
    Συνέπεια τραγική ήταν να χάσουμε την Προεδρία της ΚΕΔΚΕ που ήταν δική μας επί ’’κακού’’ Σημίτη .

    Μπορεί ο σύντροφος Μίμης Ανδρουλάκης , τον οποίον σημειωτέον σταύρωσα την 16-9-07 , αισθανόμενος κάποια ευγνωμοσύνη προς τον Γ.Α.Π. , να του είπε ότι έκαμε στην Κ.Ο. την πιό Παπανδρεική του ομιλία , λυπάμαι αλλά προσωπικά απογοητεύτηκα πλήρως . Έχει μετανιώσει ο Πρόεδρος , αυτό τουλάχιστον κατάλαβα εγώ , που δεν είχε διαγράψει το μισό Πολιτικό Συμβούλιο , οπότε δεν θα υπήρχαν σήμερα διεκδικητές της Προεδρίας .

    Λυπάμαι ειλικρινά πάρα πολύ που φθάσαμε σε αυτό το σημείο , διότι ο πρώτος που έχει πολώσει το κλίμα είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος .

    Με συντροφικούς χαιρετισμούς

    Μέλος Δ.Ο. Παλαιού Φαλήρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπενθύμιση για ξεχασιάρηδες συντρόφους
    ...........................................................................

    Ακούω τους αγαπητούς συντρόφους που υπήρξαν πρώην Υπουργοί στις κυβερνήσεις του Κώστα Σημίτη τους κκ Καστανίδη , Παπουτσή , Πετσάλνικο και Ρέππα να γυρίζουν από κανάλι σε κανάλι υποστηρίζοντας τη θέση του Προέδρου μας κυρίου Γιώργου Παπανδρέου ότι για όλα φταινε οι κυβερνήσεις του Σημίτη .
    Είναι τέτοιος ο φανατισμός που προσπαθούν να περάσουν για να μας διχάσουν, που ξεχνούν τις τόσες επιτυχίες στις οποίες και οι ίδιοι είχαν συμμετοχή.

    Τους υπενθυμίζω κάποιες λεπτομέρειες από τις τρεις τελευταίες Εθνικές εκλογές που φαίνεται καθαρά πως οι Έλληνες ψήφισαν :

    - Τον Απρίλη του 2000 , μετά 51 μήνες διακυβέρνησης Κώστα Σημίτη (από τον Γενάρη 1996) το Πα.σο.κ. ψήφισαν 3.007.596 Έλληνες ψηφοφόροι που αντιστοιχούσε στο 43,79% των εγκύρων ψηφοδελτίων .
    - Τον Μάρτη του 2004 , μετά από 47 μήνες διακυβέρνησης Κώστα Σημίτη το Πα.σο.κ. ψήφισαν 3.003.596 Έλληνες ψηφοφόροι που αντιστοιχούσε στο 40,6% των εγκύρων ψηφοδελτίων .
    - Τον Σεπτέμβρη του 2007 μετά από 42 μήνες διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή το Πα.σο.κ. ψήφισαν 2.727.702 Έλληνες ψηφοφόροι που αντιστοιχεί στο 38,1% των εγκύρων ψηφοδελτίων .

    Πολύ εύκολα βγαίνει από τους ανωτέρω αριθμούς ότι μετά το 2004 το Πα.σο.κ. δεν ’’τράβαγε’’ και αυτό φάνηκε στις Δημοτικές εκλογές του 2006 που ενώ χάσαμε πολλούς ’’δικούς’’ μας Δήμους , στην Χαριλάου Τρικούπη 50 πανηγύριζαν !!!
    Συνέπεια τραγική ήταν να χάσουμε την Προεδρία της ΚΕΔΚΕ που ήταν δική μας επί ’’κακού’’ Σημίτη .

    Μπορεί ο σύντροφος Μίμης Ανδρουλάκης , τον οποίον σημειωτέον σταύρωσα την 16-9-07 , αισθανόμενος κάποια ευγνωμοσύνη προς τον Γ.Α.Π. , να του είπε ότι έκαμε στην Κ.Ο. την πιό Παπανδρεική του ομιλία , λυπάμαι αλλά προσωπικά απογοητεύτηκα πλήρως . Έχει μετανιώσει ο Πρόεδρος , αυτό τουλάχιστον κατάλαβα εγώ , που δεν είχε διαγράψει το μισό Πολιτικό Συμβούλιο , οπότε δεν θα υπήρχαν σήμερα διεκδικητές της Προεδρίας .

    Λυπάμαι ειλικρινά πάρα πολύ που φθάσαμε σε αυτό το σημείο , διότι ο πρώτος που έχει πολώσει το κλίμα είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος .

    Με συντροφικούς χαιρετισμούς

    Μέλος Δ.Ο. Παλαιού Φαλήρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είμαι Η Μιλένα
    σκύλα του τσιμπουκιού και του παλουκιού τον πούτσο δε χορταίνω,
    πλακώστε με στα καυλιά,
    και απ’ τη καύλα τρέμω

    Είμαι μια πουτάνα βρωμερή
    Με ξυρισμένο μουνί και κώλο
    Σύντροφοι λυπηθείτε με
    Ψοφήστε με στον ψώλο

    Είμαι μια πουτάνα παρδαλή
    Τέρμα ξεπατωμένη
    Και χώστε κάργα τις ψωλές
    το κωλάντερο μου βγαίνει

    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με βαθιά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω.

    χιλιάδες παλούκια πέρασα
    χιλιάδες τσιμπούκια πήρα
    μα δεν χόρτασα καινούργια να περιμένω και από την καύλα να πεθαίνω
    ελάτε ψωλαλάδες του PRESS-GR
    ξεσκίστε μου τον κώλο
    όλους μαζί θα σας πάρω σαν τρελή
    και τα χύσια σας να ρουφήξω από την καύλα τη πολλή.

    ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ Η ΠΙΠΑΤΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιατί έχασε το ΠΑΣΟΚ

    Γιατί έχασε το ΠΑΣΟΚ
    “εκ των ένδον”.....
    ΄Οταν ο Λαός ψήφιζε τα μεγαλοστελέχη πρόδιδαν....γιατί είχαν τούς λόγους τους!!!

    Το ΠΑΣΟΚ δεν έχασε γιατί το πρόδωσε ο λαός του αλλά γιατί το πρόδωσαν (με το αζημίωτο) τα μεγαλοστελέχη του, πολλοί βουλευτές του, οι γραμματείς Δημοτικών Οργανώσεων, και οι μεγαλοσύμβουλοι του !!
    Απαριθμούμε μερικές προδοσίες των ανωτέρω:

    1.Πολλοί από τους ανωτέρω “άκουσαν την προτροπή Καραμανλή”: να μη σε βρω απέναντί μου να κάνεις πραγματικό αντιπολιτευτικό αγώνα, αλλά δε με πειράζει που είσαι ΠΑΣΟΚ αρκεί να υπονομεύεις τον αγώνα του λαού με κάθε ενέργειά σου και θα “αμειφθείς” (με χρήμα, με θέσεις, με δουλειά για του συγγενείς σου με καταθέσεις , με προβολή από τα δικά μας μέσα, με προαγωγή, με “δικούς μας ψήφους” κλπ.....
    2.Τις παραμονές της προκύρηξης των εκλογών όλα τα μεγαλοστελέχη ήταν (αντί σε παράταξη μάχης ...) σε διακοπές σε πολυτελείς παραλίες κοσμικών νησιών...
    3.Ελάχιστοι βουλευτές ΠΑΣΟΚ ήταν στην Αθήνα στις 16 Αυγούστου 2007 και οι περισσότεροι γύρισαν μετά τις 25 Αυγούστου...σίγουροι για το μέγεθος της ήττας, και οι μισοί περίμεναν να γίνουν οι “νέοι αρχηγοί”.
    4.Δεν είδαμε καμιά νέα καλή υποψηφιότητα εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις νέων επιστημόνων. Τα ψηφοδέλτια γέμισαν από “εταίρες” των πολιτικών γραφείων προς έκπληξη όλων των πολιτών... (ακόμα και οι δεξιοί γέλαγαν...με τις “κυρίες”...)
    5.Οι παλιοί βουλευτές δεν άφηναν να θέσει υποψηφιότητα κανένας σοβαρός νέος ή νέα, αφού θέλαν “ελεγχόμενους” και αφού περάσουν πριν από το πολιτικό τους γραφείο και να τους πάνε τα χρήματα και τους ψήφους (ο Κώστας Σκανδαλίδης σχολή δημιούργησε με τις ίντριγκές του...)
    6.Κανείς υποψήφιος ΠΑΣΟΚ δεν αγωνιζόταν, αφού όπως είχε “μοιραστεί” η τράπουλα, οι μεν “ήδη εκλεγμένοι” είχαν καπαρώσει τις θέσεις τους στις μεγάλες περιφέρειες Α& Β Αθήνας – Θεσσαλονίκης, οι δε “μικροί” γιατί να αγωνιστούν -πλην μερικών φωτεινών εξαιρέσεων- αφού ήταν προδιαγεγραμμένη η μή εκλογή τους!!
    7.Οι υπεύθυνοι των Δημοτικών οργανώσεων έκαναν τα πάντα για να μη φανούν οι νέοι υποψήφιοι...αφού όχι μόνο περίπτερα δεν στήσαν αλλά ούτε κινητοποίησαν τον κόσμο εκτός αν μίλαγε ο “δικός τους υποψήφιος”
    8.Οι υπεύθυνοι των Δημοτικών οργανώσεων σε Δήμους που ελέγχονται από τη δεξιά δεν έκαναν ουσιαστικά κανένα αγώνα εκτός από το να πίνουν ούζα και να αλληλο-υπονομεύονται, γιατί στο δήμο είχαν το παιδί τους και ο δεξιός Δήμαρχος τους είχε κατ'ιδίαν “συμβουλεύσει” να αποφεύγουν τον πολύ “αγώνα” και το παιδί τους δεν θα κουνηθεί ποτέ από τη θέση του!!!
    9.Τις παραμονές των εκλογών οι υπηρεσίες της “δήθεν” ΠΑΣΟΚ Νομαρχίας Αθηνών μοίρασε χιλιάδες πρόστιμα σε οπαδούς του ΠΑΣΟΚ προξενόντας έτσι την οργή των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ εντίον του κόμματός του (Μήπως ήρθε η ώρα ο κ. Γιάννης Σγουρός, γιατί πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι υποκύπτει στη δεξιά, να πάει σα τη Φώφη Γεννηματά στο γκισσέ της Τράπεζας απόπου ξεκίνησε;)
    10.Οι έμπειροι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν έκαναν καμία ουσιαστικά μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση, αλλά “στήναν συγκεντρώσεις” με τα γνωστά τους πρόσωπα και δεν φέραν κανένα νέο ψήφο στη παράταξη (βλέπετε την αποτυχημένη κ. Μαρία Δαμανάκη).
    11.Στις τηλεοπτικές οθόνες εμφανίζονταν τα ίδια ταλαιπωρημένα πρόσωπα τα “φορτωμένα με τις αμαρτίες του παρελθόντος” χωρίς καμμία νέα πρόταση...και δικαιολογημένα οι πολίτες αναρωτιόντουσαν πού είναι το “ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ”
    12.Τα περισσότερα εκλογικά τμήματα των πυρόπληκτων περιοχών δεν είχαν εκλογικό αντι πρόσωπο ΠΑΣΟΚ και οι δεξιοί μέτραγαν μόνοι τους τους ψήφους (δείτε τα άκυρα εκεί!!!)
    13.Η δεξιά δεν κέρδισε αλλά ουσιαστικά το πΑΣΟΚ προδώθηκε από τα μέσα γιατί οι κατά τόπο κομματικοί υπεύθυνα πουλήθηκαν στη δεξιά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...
    14.Στο ΠΑΣΟΚ κανείς δεν εργάζεται -πλην εξαιρέσεων- και κανείς υπεύθυνος ΠΑΣΟΚ δε βοηθεί πλέον ένα νέο ψηφοφόρο π.χ. να βρεί εργασία..
    15.Η μοναδική προσφιλής απασχόληση των μεγαλοστελεχών είναι η αλληλο-υπονόμευση, το “λάδωμα” και η ίντριγκα (όλα αυτά που οδηγούν στην ήττα) και δεν μπορούν να ενστερνιστούν το όραμα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.
    16.Η αυτο-αδυναμία Καραμανλή είναι μόνο περίπου 14.000 πολίτες και αν ψάξουμε στις πυρόπληκτες περιοχές θα δούμε την διάσταση μιας νέας νοθείας...ψήφων και τριχίλιαρων, εννιαχίλιαρων, διορισμών υποσχέσεων κλπ...
    17.Για να ανορθωθεί το ΠΑΣΟΚ πρέπει όσοι διετέλεσαν σύμβουλοι, μεγαλοστελέχη, παράγοντες οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια να πάνε σπίτι τους και να μπεί όριο ηλικίας – συνταξιοδότησης στους γηραιούς βουλευτές.
    18.Για να ανορθωθεί το ΠΑΣΟΚ πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι δεν είναι “γαλαζοαίματοι” και ο λαός δε θα τους ακολουθεί για πάντα γιατί κάποτε ήταν π.χ. Υπουργοί...
    19.Για να ανορθωθεί το ΠΑΣΟΚ πρέπει κάποιοι να σκύψουν πράγματιπάνω στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών που είναι θύματα της δεξιάς πολιτικής και να τους βοηθήσουν συνδικαλιστικά, κοινωνικά, οικονομικά κλπ...γιατί ο απαγοητευμένος θα πάει με τη δεξιά.
    20.Τέλος για να ανορθωθεί το ΠΑΣΟΚ πρέπει τα στελέχη του να αποκτήσουν πάλι το αίσθημα της συντροφικότητς και της αλληλεγγύης, ειδάλλως χαιρετίσματα στην εξουσία καμιά τριανταριά χρόνια και βλέπουμε...

    Το ΠΑΣΟΚ έχασε από εσωτερική προδοσία γιατί πολλοί από τους “ανωτέρω υπεύθυνους (μεγαλοστελέχη του, πολλοί βουλευτές του, οι γραμματείς Δημοτικών Οργανώσεων, και οι μεγαλοσύμβουλοι του) άκουσαν την προτροπή Καραμανλή”: να μη σε βρω απέναντί μου να κάνεις πραγματικό αντιπολιτευτικό αγώνα, αλλά δε με πειράζει που είσαι ΠΑΣΟΚ αρκεί να υπονομεύεις τον αγώνα του λαού με κάθε ενέργειά σου και θα “αμειφθείς”

    ΦΙΛΟΙ ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση