GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους ...εκσυγχρονιστές ρίχνουν προκαταβολικά το φταίξιμο...

...για την επερχόμενη ήττα του Γ. Παπανδρέου! , Καθαρά υποκριτική ήταν η χτεσινή προσέγγιση Γ. Παπανδρέου και Κ. Σημίτη , στην κεντρική ομι...

...για την επερχόμενη ήττα του Γ. Παπανδρέου!
,

Καθαρά υποκριτική ήταν η χτεσινή προσέγγιση Γ. Παπανδρέου και Κ. Σημίτη, στην κεντρική ομιλία του ΠΑΣΟΚ. Κι όλα αυτά περί "ρόλου" που έχει να παίξει μετά τις εκλογές, είναι φούμαρα. Στο παρασκήνιο, η κατάσταση είναι διαφορετική.
Οι "παπανδρεϊκοί" έχουν πάρει γραμμή να λένε ότι για την επερχόμενη ήττα θα φταίνε οι εκσυγχρονιστές που ...δεν θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ!

41 σχόλια

  1. Η Ελλάδα καίγεται και ΠΩΛΕΙΤΑΙ. Είτε ο ΓΑΠ - ΠΑΣΟΚ εκλεγεί αυτοδύναμα είτε ο Κ.Κ -ΝΔ, θα έχουμε έναν ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ να μας κυβερνά κλέβοντας τον λαό και με δανεικά που κλέβει από τον λαό πάνω από 250 δις ευρώ τα μοιράζει στους κομματοφρουρούς, συγγενείς και κουμπάρους. Και οι δύο με τα οικογενειακά σκυλολόια , όπως και η Ντόρα διέλυσαν την Ελλάδα. Ο λαός πρέπει τώρα να ψηφίσει μικρά κόμματα για να μην μπορέσουν να κάνουν κυβέρνηση. Την προστυχιά του Κ.Κ. -ΝΔ ότι θα κάνει νέες εκλογές επειδή δεν είναι δημοκράτης, να συνεργαστεί με άλλον, μπαίνει η Ερώτηση, αν και πάλι δεν βγει τι θα κάνει θα ξανακάνει εκλογές και αν πάλι δεν βγει θα ξανακάνει εκλογές; Τέτοιο φασισμό πλέον δεν μασάει ο Έλληνας. Θα είναι ηλίθιος κάποιος να δώσει το μαχαίρι, την ψήφο του, για να τον σφάξουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, αν θα αποκτήσουν την αυτοδυναμία, κάθε ελληνική γη θα πωληθεί και θα φέρουν ξένους φθηνούς εργάτες για να αντικαταστήσουν τους Έλληνες, όπως και έκανε ο Σημίτης και επιβεβαίωσε ο Κ.Κ. με τον Παυλόπουλο. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι πιστεύουν ότι ψηφίζοντας ένα συγκεκριμένο
    κόμμα
    είναι πιθανόν να βελτιωθεί και η ζωή τους,
    να πάει μπροστά ο τόπος κ.λπ.
    Άλλοι πιστεύουν ότι όλοι το ίδιο είναι,
    δεν πρόκειται ν' αλλάξει τίποτε,
    όλα είναι στημένα, και ούτω καθ' εξής.
    Πόσοι όμως θα διαφωνούσαν
    ότι το πιο βρώμικο παιχνίδι παίζεται
    από τις εταιρίες δημοσκοπήσεων,
    τα τηλεοπτικά κανάλια
    και τους πιο προβεβλημένους από τους δημοσιογράφους;
    Τώρα έχουμε μια σπουδαία ευκαιρία,
    αν όχι να τους τιμωρήσουμε,
    τουλάχιστον να τους γελοιοποιήσουμε...

    Πώς;

    Παραπλανώντας τους στις απαντήσεις
    των exit-poles.

    Aν την Κυριακή, βγαίνοντας από το εκλογικό κέντρο,
    σας ρωτήσουν τί ψηφίσατε,
    απαντήστε τους όποιο κόμμα σας έρθει στο μυαλό,
    από τα μικρά, αυτά που δεν υπάρχει περίπτωση
    να μπουν στη βουλή:
    Κυνηγούς, ψαράδες, πολύτεκνους, μλ-ππε, ππε-μλ,
    κόμμα περιπατητών, υποβρυχίων καταστροφών
    ή ότι άλλο σας έκανε εντύπωση
    από τα ψηφοδέλτια που τσαλακώσατε
    μέσα στο παραβάν.
    Το διαδίκτυο έχει δύναμη.
    > Το μήνυμα αυτό μπορεί να περάσει
    σε εκατομύρια χρήστες
    ακόμη και προφορικά.
    Μπορείτε να φανταστείτε
    την έκφραση του κ. Πρετεντέρη, της κας Στάη
    του κ. Λιάτσου, του κ. Παναγόπουλου της ΑGB,
    του άλλου της metron analysis κ.λπ.
    όταν την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα
    θα είναι αναγκασμένοι να ανακηρύξουν πιθανότερο
    νικητή
    κάποιον που ούτε το κινητό του θα έχουν
    για να τον βγάλουν στα παράθυρα;

    Υ.Σ. Προωθειστε το κι απο email ή προφορικως :)
    Που ξερετε ? Μπορει και να γελασουμε κι εμεις οι πικραμενοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σημίτης έχει καταγραφεί στην ιστορία σαν ο πρωθυπουργός που υλοποίησε τους μεγάλους εθνικούς στόχους και έκανε τα μεγάλα έργα υποδομών (Γέφυρα Ρίου-Αντιρίου, Μετρό Αθήνας, Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος, Εγνατία, ΠΑΘΕ κλπ)
    Δηλαδή ο νέος Χαρίλαος Τρικούπης.
    Όλα αυτά έγιναν έχοντας απέναντι το 40% του οργανωμένου ΠΑΣΟΚ, που τον αντιπολιτευόταν σκληρά, τον καταψήφιζε στα συνέδρια του κόμματος, αλλά συμμετείχε στη διαχείριση της εξουσίας (υπουργεία, οργανισμοί δημοσίου)ισότιμα και πολλές φορές δημιουργώντας σκάνδαλα.
    Αυτό ήταν το λάθος του Σημίτη. Ασχολήθηκε μόνο με την επίτευξη των εθνικών στόχων και άφησε το κόμμα χωρίς παρέμβαση να τελματώσει στο έλεος του μηχανισμού του Άκη Τσοχατζόπουλου.
    Το άλλο λάθος του ήταν που "έδωσε το δαχτυλίδι" στο Γιώργο.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε το μεγάλο Λάθος.
    Αγκάλιασε το λεγόμενο "αριστερό" ΠΑΣΟΚ (Παπουτσής, Ξενογιαννακοπούλου, Πολυζογόπουλος κλπ) και σε διάφορους αποτυχημένους που τους είχε αποβάλει ο λαός από το πολιτικό σύστημα (Τσούρας, Αρσένη) και υιοθέτησε την ρητορική τους περί του "για όλα φταίει ο Σημίτης και οι εκσυγχρονιστές".
    Αγνόησε τη διεύρυνση της επιρροής πρός το κέντρο.
    Δεν υπερασπίστηκε το έργο του Σημίτη.
    Τώρα θυμήθηκε τον Σημίτη και τον έβγαλε στο μπαλκόνι. Θα του δώσει λέι και θεσμικό ρόλο άν εκλεγεί.
    Μάλλον έχασε μερικούς που σκεφτόταν να τον ψηφίσουν με τον άκομψο αυτό τρόπο που πάει να εκμεταλλευθεί τον Σημίτη.
    Μάλλον δεν σώζεται η παρτίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλο το σεναριο εχετε φαντασια επερχομενη ηττα ονειρευεσται αλλα θα απογοητευθητε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αχαμνός λογιστάκος πρέπει να πάει εκεί όπου ανήκει. Στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας και στην πολιτική περιφρόνηση. Αρκετά κατέστρεψε τη χώρα η ληστοσυμμορία του με πρωταγωνιστές τους ΑρΠάχτες, τους μιζοΒερελήδες, τους ΜπιστοΚουναλάκηδες, τους Ευθυμιόπουλους, τον Πρωτοπαπάρα, το νεοφιλελεύθερο Χριστοδουλάκη, το αλουμινόχαρτο Αποστολάκη, το πορνιδιοειδές Διαμαντοπούλου και άλλους.

    Αν ο Γιωργάκης Τσαντ χάσει με τόσο μεγάλη διαφορά όσο προβλέπεται, ας αναζητήσει την αιτία στο γεγονός ότι δεν έστειλε στο διάολο όλα αυτά τα εκσυγχρονιστικά απολοιφάδια το 2004. Όταν ο λαός του έλεγε "άλλαξέ τα όλα", δεν είχε κατά νου ότι στο τέλος θα έδινε κώλο στον αχαμνό λογιστάκο μπας και σώσει την πολιτική του επιβίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και να που ξαναβγήκαν τα φαντάσματα και οι εφιάλτες του παρελθόντος στα μπαλκόνια....
    αυτή είναι η "νέα αλλαγή";

    Φυσικά κανείς δεν αναφέρει το ενδεχόμενο της συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, όχι για να συγκυβερνήσουν, αλλά γιατί αυτή η βούλή είναι αναθεωρητική και αν επαναπροκηρυχθούν εκλογές χάνεται η ευκαιρία για συνταγματική αναθεώρηση. Και είναι τόσο πολλά που συμγωνούν και οι δυο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ!!
    ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!!

    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:
    ΣΙΓΟΥΡΙΑ-ΕΛΠΙΔΑ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παλιά οι πρασινοφρουροί γυρνούσαν με ένα κουβά κόλλα και αφίσες και αφισοκολλούσαν όλη μέρα. Φυσικά ανταμειβόταν όλοι με μία θέση στο δημόσιο.

    Σήμερα οι νέοι πρασινοφρουροί τριγυρναν στο Internet και τρολλάρουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φυσικά και αυτοί προσβλέπουν στο βόλεμα.

    Οι άνθρωποι λοιπόν δεν αλλάζουν, τα μέσα αλλάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. poutanas gioi malakes dexioi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πόσο μαλάκας εισαι πια ρε Παπαγιαννη!!!Ρε συ αν χασει η Νεα Δημοκρατία που θαν τρεχειςνα κρυφτείς;; Παπαγαλακια του Ρουσόπουλου τελειωσατε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επισης οι μητσοτακικοι θα μαυρισουν τον κωστακη ξαι θα ψηφισουν τον Λεβεντη.

    Ας σοβαρευτουμε. Αν η Νεα Δημοκρατια τα βρηκε σκουρα (και για αυτο φταιει η αχρηστη και καταστροφικη κυβερνητικη πολιτικη) ειναι κατηφορος να κανει τετοια σεναρια για να δειξει οτι δηθεν και ο αντιπαλος εχει προβληματα.

    Aς μην ηταν τοσο ανικανοι για ναξαναβγαιναν

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O Simiths neos xarilaos trikoypis?
    Ti allh malakia 8a diavasoume edomesa axaxaaxxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παλιά οι πρασινοφρουροί γυρνούσαν με ένα κουβά κόλλα και αφίσες και αφισοκολλούσαν όλη μέρα. Φυσικά ανταμειβόταν όλοι με μία θέση στο δημόσιο.

    Σήμερα οι νέοι πρασινοφρουροί τριγυρναν στο Internet και τρολλάρουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φυσικά και αυτοί προσβλέπουν στο βόλεμα.

    Οι άνθρωποι λοιπόν δεν αλλάζουν, τα μέσα αλλάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΔΕΞΙΑ ΠΕΦΤΕΙ!!!

    ΠΡΩΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ..

    ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για να φτάσει ο ΓΑΠ να παρακαλάει τον Τάπερμαν να βγεί στο μπαλκόνι μαζύ του μπας και ψήσει κανένα εκσυγχρονιστή, σημαίνει οτι η απελπισία του λόγω της επερχόμενης συντριβής έχει φτάσει στο ζενίθ.

    Ξέρεις τι είναι να προσφέρεις στον Τάπερμαν "θεσμικό ρόλο" (πως είπατε; τι είναι αυτό;) και εκείνος να σου λέει "δεν θα πάρω" (χωρίς ευχαριστώ);

    Δεν πειράζει Γιωργάκη μπορεί να αναλάβεις εσύ "θεσμικό ρόλο" στην κυβέρνηση Βενιζέλου εκεί κατά το 2015!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βλέπω ότι ο Γιώργος άκουσε την παρότρυνση μου!

    Έκανε το πρώτο βήμα ανακοινώνοντας τους τέσσερις άξονες και τα 16 υπουργεία που θα περιλαμβάνει η υποψήφια κυβέρνηση του και δεσμεύτηκε να μην επιτρέψει την παρά πέρα κομματικοποίηση του κράτους και την κρατικοποίηση του ΠΑΣΟΚ.

    Μέχρι το βράδυ αν θέλει να "προσεγγίσει τη συμβουλή μου" πρέπει να ανακοινώσει τα 4 πρόσωπα που θα ηγηθούν στους τομείς:
    Α. Εξωτερικής Πολιτικής και Αμυνας
    Β. Κοινωνικού Κράτους και Αλληλεγγύης
    Γ. Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης
    Δ. Ανασυγκρότησης του Κράτους

    Δεν πρέπει να γίνονται μισές δουλειές… γιατί μετά δεν θα φταίω εγώ!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παλιά οι πρασινοφρουροί γυρνούσαν με ένα κουβά κόλλα και αφίσες και αφισοκολλούσαν όλη μέρα. Φυσικά ανταμειβόταν όλοι με μία θέση στο δημόσιο.

    Σήμερα οι νέοι πρασινοφρουροί τριγυρναν στο Internet και τρολλάρουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φυσικά και αυτοί προσβλέπουν στο βόλεμα.

    Οι άνθρωποι λοιπόν δεν αλλάζουν, τα μέσα αλλάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗς ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μην βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα ...για επερχομενη ηττα...

    ...ερχεται μεγαλη εκπληξη την Κυριακη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ρε φασιστόμουτρα υπάλληλοι του ρουσσόπουλου, μην προτρέχετε τόσο πολύ.
    σας έχει κυριέψει το κομματικό πάθος βέβαια για να συνεχίσετε να πέρνετε τους μισθούς σας από τον ρουσσόπουλο, αλλά πραγματικά μην εκτίθεσθαι τόσο...
    έχετε καταπιεί την καραμελίτσα που σας έδωσαν γραμμή;
    να δείτε τι θα καταπιείτε την κυριακή το βράδυ...
    θα έχει πολύ γέλιο εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟ-BLOG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο πρωθυπουργός, ο οποίος γνωρίζει ότι η επικείμενη αναμέτρηση εξελίσσεται σε «ντέρμπι για γερά νεύρα», επιχειρεί να περιορίσει τις απώλειες του κόμματός του προς τον ΛΑΟΣ, ενώ ταυτόχρονα (!), για να μη χάσει τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους που έχουν πειστεί από τη ρητορική περί «μεσαίου χώρου», αυτοδιαψεύδεται, υιοθετώντας εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις από τις αρχικές.
    Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε ελάχιστες ημέρες ο κ. Καραμανλής έχει διατυπώσει διαφορετικές απόψεις σε σειρά κρίσιμων θεμάτων, δείγμα αγωνίας αλλά και προχειρότητας στη διαμόρφωση της στρατηγικής. Οι αντικρουόμενες αυτές θέσεις έχουν προκαλέσει και σύγχυση στους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ που περιμένουν να ακούσουν τον πρόεδρό τους προκειμένου να έχουν «γραμμή». Τον βλέπουν τη μία ημέρα να ανακοινώνει την υποβολή βέτο στην αίτηση ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, και την επομένη να το αναιρεί.
    Ακόμη, ο κ. Καραμανλής, ο οποίος επένδυσε σε σενάρια συνωμοσίας όταν μιλούσε για αίτια των πυρκαγιών που έκαψαν την Πελοπόννησο και την Εύβοια, δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ότι ο ίδιος... απορρίπτει παιδιόθεν τις συνωμοσίες.


    Ο κ. Καραμανλής, oχυρώθηκε και πάλι πίσω από τη θέση «δεν υπάρχουν σήμερα περιθώρια συνεργασιών της ΝΔ με τα άλλα κόμματα» και επεσήμανε ότι, με το που θα διαπιστωθεί η έλλειψη αυτοδυναμίας, θα οδηγήσει αυτομάτως τη χώρα σε νέα εκλογική αναμέτρηση.

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΛΑΒΑΝΕ


    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΠΝΙΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. SYNTROFOI, TH DEYTERA ALLAZOYME SELIDA!!




    ALLAZOYME ARXHGO GIA TH NIKH TO 2012!!




    BAGGELAS BENIZELOS
    SIGOYRIA-ELPIDA-PROOPTIKH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λαμόγια δεξιοί, όσο κι αν τρέχετε τώρα τελευταία ώρα, δεν προλαβαίνετε να κρυφτείτε.
    Από Δευτέρα πρωί - πρωί ανοίγει ο Κορυδαλλός - όχι το πουλί, βλάκες, ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ - και σας περιμένει!
    Δε χρειάζεται να σας ψάχνουνε, έτσι παιδιά; Μόνοι σας... το δρόμο τον ξέρετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Με λενε θαναση
    eιμαι 42 χρονων
    και εχω μια "πανεμορφη" κορουλα

    Χαρις στον Σημιτη διοριστηκα στο Eλλ. Δημοσιο
    Με τον ΓΑΠ θα παραμεινω στη θεση μου

    Ονeιρευομαι εναν καλυτερο κοσμο...

    Σε αυτες τις eκλογες ψηφιζω ΠΑΣΟΚ!


    ΠΑΣΟΚ, η ανοδος του μικροαστισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ...Κι εσύ χιουμορίστα Θανασάκη... κι εσύ παιδί μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΑΙΔΙΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΚΟΥΠΗ.
    ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ (ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ) ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.

    Η ΝΔ ΤΗΝ 17/9 ΘΑ ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...

    ΑΦΗΣΤΕ... ΣΚΕΤΗ ΘΛΙΨΗ!!!

    ΜΕ ΒΑΓΓΕΛΗ Ή ΚΑΙ ΑΝΝΑ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ 4:33...
    Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΣΑΣ, Σ' ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ...

    ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ...
    ΤΙΣ ΛΥΠΑΜΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. OPOIOS EGRAPSE TO KEIMENO EINAI ENAS ATHLIOS SYKOFANTIS KAI PROPAGANDISTIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΥΝΤΡΟΦΕ 5:10

    ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
    ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.

    ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΡΧΗΓΟ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Την άκρως αποτυχημένη επανίδρυση του κράτους τη βιώσαν όλοι οι Έλληνες, είτε ως γιγάντωση της γραφειοκρατίας, είτε ως ανενδοίαστη χρήση κομματικών διακρίσεων για εξοβελισμό κάθε μη γαλάζιου στελέχους από τη δημόσια διοίκηση, από κάθε διευθυντική θέση, για να εισβάλουν στο κράτος χιλιάδες «ημετέρων». Ακολούθησε το πλήρες ξεχαρβάλωμα που είχε δυστυχώς ως αποτέλεσμα την πρωτοφανή συμφορά του καλοκαιριού, όταν οι αρμόδιες υπηρεσίες αποδείχτηκαν ανίκανες να αντιδράσουν, να προβλέψουν και να προστατεύσουν τους πολίτες και τις περιουσίες τους. Κάθε Έλληνας και ιδιαιτέρως κάθε καημένος καμένος στους νομούς του θερινού ολοκαυτώματος, έχει βαθμολογήσει αρνητικά τη λεγόμενη επανίδρυση του κράτους της ΝΔ και μέσω της κάλπης θα της στείλει απορριπτική βαθμολογία. Το ίδιο και η Παγκόσμια Τράπεζα χαμηλώνει τη βαθμολογία της κυβέρνησης για τη βελτίωση του κράτους. Με άριστα το 100, η κυβέρνηση κατεβαίνει στου «κακού την σκάλα» στην καταπολέμηση της διαφθοράς, από το 71,4 του 2003 στο 68,9 το 2006. Στην αποτελεσματικότητα της Δημόσιας Διοίκησης (βλέπε επανίδρυση…!) από το 77,7 στο 71,1. Στη ποιότητα του ρυθμιστικού πλαισίου αγοράς (θαύμαζε μεταρρυθμίσεις) από το 80,5 στο 73,2 και στον έλεγχο του εγκλήματος (η αγγαρεία του Βύρωνα…!) από το 72,4 στο 67,6…! Γενικός θρίαμβος, μόνο που δεν ζει ο αείμνηστος Ζαμπέτας να τον τραγουδήσει…!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ BLOGGERS

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΜΟΥΝΙΑ
    ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΟΥΤΕ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ
    ΟΥΤΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

    ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
    ΟΧΙ ΕΜΑΣ
    ΠΟΤΕ ΕΜΑΣ
    ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΚΡΑΞΙΜΟ
    ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΜΑΥΡΑ)
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΗΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ BLOGGERS ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τί γίνεται??? Έχει κενά στη συγκέντρωση ο Κωστάκης????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΓΝΩΡΙΣΑΝ οι πολίτες αυτά τα τριάμισι χρόνια την ανάλγητη νεοφιλελεύθερη πολιτική, που εφαρμόστηκε στο όνομα της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας, η οποία είχε αποτέλεσμα την αύξηση της κερδοφορίας των επιχειρήσεων και την καθήλωση των εισοδημάτων των εργαζομένων.

    ΑΥΞΗΘΗΚΕ, πράγματι, ο παραγόμενος πλούτος, αλλά τον καρπούται το κεφάλαιο και δεν μένουν ούτε ψίχουλα για τους εργαζόμενους, δικαιώματα και κατακτήσεις των οποίων κατεδαφίζει ο νεοδημοκρατικός νεοφιλελευθερισμός, ο οποίος απέβαλε το ψηφοθηρικό προσωπείο του «μεσαίου χώρου». Και φάνηκε καθαρά το δεξιό του πρόσωπο.

    ΓΝΩΡΙΣΑΝ οι πολίτες την προοδευτική διάλυση του κοινωνικού κράτους με τον περιορισμό των κοινωνικών δαπανών, τη συρρίκνωση του εθνικού συστήματος υγείας και καλούνται να αποδεχθούν οι ασθενέστεροι και εξαθλιωμένοι την ελεημοσύνη του «πτωχοταμείου»! Εκεί τούς έφτασε η πολιτική τής ακρίβειας και της αύξησης των έμμεσων φόρων, που έγινε για να μειωθεί γενναία η φορολογία των επιχειρηματικών κερδών.

    ΓΝΩΡΙΣΑΝ οι πολίτες τους «πραίτωρες» του Πολύδωρα να παρατάσσονται απέναντι στους «ταραξίες» του κ. Καραμανλή και να τους ξυλοκοπούν ή να καταδιώκουν ως ύποπτο τον νεαρό που, ατυχώς, φορούσε πράσινα παπούτσια.

    ΓΝΩΡΙΣΑΝ οι πολίτες την κυβερνητική ανικανότητα στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών και εκλήθησαν να αποδεχθούν τη θεωρία της «ασύμμετρης απειλής» και του «στρατηγού ανέμου».

    ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ η «Δεξιά του Κυρίου» την κυβερνητική παράταξη για να πάρει σωστές αποφάσεις, ούτε και την προστάτεψαν τα «προσωπικά φυλαχτά» του πρωθυπουργού από τις απρονοησίες των «κολλητών» και τα σκάνδαλα των κουμπάρων με τα δομημένα ομόλογα.

    ΓΙΑ ΟΛΑ αυτά και όσα άλλα έχει υποστεί ο πολίτης, η μεθαυριανή ψηφοφορία έχει τον χαρακτήρα δημοψηφίσματος. Οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στον ανάλγητο, άκαμπτο νεοφιλελευθερισμό και την κοινωνική ευαισθησία, που αντιπαρατάσσει η Αριστερά όλου του πολιτικού φάσματος. Οχι στη Δεξιά.


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η ΔΕΞΙΑ ΑΠΟΨΕ ΞΕΨΥΧΗΣΕ!
    30.000 ΜΌΝΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ!!!

    ΧΤΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80.000 ΚΟΣΜΟ!

    ΑΠΟΨΕ ΠΕΘΑΝΕ Η ΔΕΞΙΑ!!!

    ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΣΕΙΣΜΟ!!!

    ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μόνο 80.000 είχε ο Γιώργος? Εδώ άλλοι έγραφαν για 1 εκατομμύριο... Μήπως κλέβεις δεξιέ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. "PASOK poisonous" ρίχνεις τα τελευταία ξεψυχισμένα μηνύματά σου. Άντε καλή ψήφο και σε 4 χρόνια πάλι από την αντιπολίτευση θα γράφεις... Υγεία είναι αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 'μάγκες ερχόμαστε!'


    βενιζέλος και φίλοι


    ps. γιώργο χάσαμε (χαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ρε βλήτα ( μπλε και πράσινα), το φαντάζεστε να συεργαστείτε μεταξύ σας για να'' σώσετε τη χώρα '' σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας? Ε ρε κάτι γλωσόφυλλα που έχετε να ανταλάξετε μετά!! Ρε πουλημένοι όλοι σας θα έπρεπε να υπάρχει μία τεράστια φυλακή για να τουσ χωρέσει όλους ( και αν αυτή βέβαια έφτανε ) . Όσο για τους οπαδούς τους - δηλαδή εσάς - είστε για λύπηση ή μάλλον για τίποτε γιατί και η λύπηση είναι ρε γαμώτο συναίσθημα που δεν έχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *