GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για να κάνει πάρτι η Ρηγίλλης...

. Θέλετε να κάνει πάρτι η Ρηγγίλης; Τότε επιλέξτε τον Παπανδρέου για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, υπάρχει σχέδιο αποδόμησης του Ευάγγελου ...

.
Θέλετε να κάνει πάρτι η Ρηγγίλης; Τότε επιλέξτε τον Παπανδρέου για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, υπάρχει σχέδιο αποδόμησης του Ευάγγελου Βενιζέλου απο την Δεξιά, μαζί με την αποδόμηση στηρίζεται για την επανεκλογή του και ο Γιώργος Παπανδρέου...
Για περισσότερα, εδώ.
ΟΒΙΔΙΟΣ

54 σχόλια

  1. Η ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ!
    ΟΙ ΔΕΞΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΙ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΟΠΡ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ.
    ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχέδιο της δεξιάς, χαχαχα. Το καλύτερο αστειάκι. Αν λοιπόν καλοί μου άνθρωποι πέσει ο Παπανδρέου, τότε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, θα γίνει όπως και επι Σημίτη ένα δεξιό κόμμα. Θα έχουμε 2 δεξιές και μία αριστερά διχασμένη να παλεύει. Ο Παπανδρέου σε περίπτωση που ο Βενιζέλος κερδίσει οφείλει να στραφεί στην Αριστερά. Νομίζετε ότι είναι παιχνιδάκι αυτά, βγάζετε τις βρωμιές σας και γράφετε αηδίες συνεχώς.
    Καλός ο μισθός σας; Αλήθεια Πρετεντέρη γράφεις κι εσύ εδώ, διακρίνω την οξυδέρκειά σου σε πολλά κείμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΨΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ
    ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ
    ΣΥΝΤΟΜΑ BLOG
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα δεξιά φίδια στον κόρφο του ΠΑΣΟΚ είναι οι δύο οπαδοί της Νέας Τάξης ο ΓΑΠ και ο Βενιζέλος ευάγ. και συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία τον πολιτικό του κατήφορο. Δεν υπάρχει πλέον εκπρόσωπος του πατριωτικού σαν έλληνες ΠΑΣΟΚ και αυτό δείχνει ότι αυτό το κόμμα ξεψυχά. Λόγω μη υπάρξεως εθνικής ελληνικής προοπτικής στο ΠΑΣΟΚ που έφερε τους λαθρομετανάστες για τους διαπλεκομένους του Μπόμπολα - Λαμπράκη κτλ, φίλους του ΓΑΠ, δεν πρέπει ο δούλος των φασιστών των ΜΜΜ, ΓΑΠ τώρα να λέει άλλα. Όσο αυτός ο στημένος ανθέλληνας φίλος των αμερικάνων και της Νέας Τάξης ΓΑΠ θα μένει στο ΠΑΣΟΚ σαν αρχηγός θα κάνουν πανηγύρια στην φασιστική ΝΔ, αλλά και στο ΛΑΟΣ-ΚΚΕ-ΣΥΝ. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανένας ηγετίσκος, δεν μπορεί να αναστήσει το πατριωτικό και φιλολαϊκό ΠΑΣΟΚ, διότι πολύ απλά τότε πια δεν θα είναι ΠΑΣΟΚ, αλλά ένα νέο κόμμα και ο αρχηγός του δεν θα είναι ο μωροφιλόδοξος ηγετίσκος τύπου Γιωργάκη ή Βενιζέλου, ο οποίος θέλει να γίνει ένας κακόμοιρος εντολοδόχος και μεταπράτης των Νεοταξικών ιδεών και πολιτικών. ΓΙΑΝΝΗΣΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως με τον Βενιζέλο πρόεδρα θα κάνει δικαίως πάρτυ η αριστερά. Οπότε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για το ΠΑΣΟΚ. Για την κοινωνία ασφαλώς το καλύτερο είναι να εκλεγεί ο Βενιζέλος ώστε όλος ο προοδευτικός κόσμος του ΠΑΣΟΚ να πάει στην πραγματική αριστερά. Άντε και με τη νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΡΕΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ.
    ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ "ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ" ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑΓΝΟΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΚΟΥΣΤΕ:
    Η ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΥΒΡΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΘΑ ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ.
    ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ 2.
    Η ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ, ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΙΣΤΑΜΕ) ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
    Η ΡΙΓΗΛΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΙΝΕΙ ΤΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ. << ΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΣΥΓΧΩΡΩ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ >> ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΌΨΥΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΥ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΡΑΤΑΞΗΣ.\
    ΕΞΩ ΟΙ ΝΕΟΔΕΞΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 8.13

    Τι μαλακιες μας λες πρωινιατικα? Νομιζεις πως ασχολειται η ΝΔ με τον χοντροβενιζελο και την αρχηγια του? Οποιος και να βγει σαν αρχηγος του ΠΑΣΟΚ παλι θα παρει τα @@ μου και για τριτη τετραετια. Το εχουμε ξαναπει. Αν δεν ξηλωθουν στελεχη απο τις βασεις του ΠΑΣΟΚ και μπει νεο αιμα αλλο τοσο θα διασπασθει το κωλοκομμα τους. Και στο φιναλε ελαχιστους ενδιαφερει το ΠΑΣΟΚ το οποιο απεδειξε και μετα εκλογων πως δεν αξιζει να παρει την πρωτια. Ενα κομμα στο οποιο η ρουφιανια, το καρφωμα, η προδοσια δινουν και παιρνουν εχει αφαιρεσει καθε περιθωριο εμπιστοσυνης απεναντι στον Ελληνα πολιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙNΩNΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ

    ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΦΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παρακαλώ θερμά τους φίλους που διαπνέονται από τις αρχές του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, είναι ενάντια στη Δεξιά και στη σύγχρονη νεοφασιζουσα νεοδεξια και Καραμαλνικη αθλιότητα, να παψουν να προβάλουν τη μια η την άλλη λύση για την αρχηγία στο κίνημα μας. Αφήστε τους εχθρούς και αντιπάλους μας να εκδηλώνονται και να εκτονώνονται. Είναι ένα καλό μάθημα για μας. Οι πραγαμτικα σεμνοί και τίμιοι αγωνιστές του κινήματος μας σιωπούν, ακουουν και καταγραφουν. Αυτοί που εκφράζονται είναι τα ανθρωποειδή που ανέφερα πιο πάνω.
    Όλοι εμείς οι του ΠΑΣΟΚ περιμένουμε και ελπίζουμε ακόμη και σε μια τρίτη λύση. Μην το ξεχνάτε αυτό. Ίσως και να ετοιμάζεται. Περιμένετε λοιπόν ,μην βιάζεστε.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι γνωστό ότι τα στελέχη και οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ διακρίνονται για την ευπρέπεια και το ήθος των.

    Βασικό στοιχείο της ευπρέπειας είναι η κόσμια γλώσσα.

    Με δεξιά βοθρολυματα και ανίατες ακροδεξιές νοοτροπίες που ζέουν και εκπέμπουν φασισμό , συκοφαντία ,διαβολή και παραπληροφόρηση δεν μπορείς να συνδιαλέγεσαι.

    Είναι γνωστή αυτή μου η θέση στους παλιότερους εδώ μέσα.

    Δυστυχώς τα αποτελέσματα των εκλογών δεν ήταν ότι καλύτερο για την πατρίδα μας και το κόμμα μας. Ο καιρός θα το αποδείξει αυτό. Εδω θα είμαστε και θα το αξιολογήσουμε.
    Μέσα από τις στάχτες ελπίζουμε και θα δώσουμε τον αγώνα μας για να πείσουμε και να αποδείξουμε ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να προσφέρει περισσότερα στο λαό από τη Δεξιά κυβέρνηση και με επικεφαλής τον οποιοδήποτε αρχηγό.
    Είμαι ΠΑΣΟΚ παραμένω ΠΑΣΟΚ και περιμένω τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων του κινήματος. Αφού θα ακούσω και θα παρακολουθήσω τους διεκδικητές της αρχηγίας θα ψηφίσω.
    Μέχρι τότε παράλληλα, θα παρακολουθώ και θα είμαι απέναντι στη αδύναμη και θνησιγενή δεξιά κυβέρνηση που είναι έτοιμη με τη λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων που σχεδιάζει να επιπέσει επί των λαϊκών στρωμάτων.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχω την πεποίθηση ότι μόνο όταν το κόμμα μας ξαναγίνει Κίνημα -πραγματικά σοσιαλιστικό και... πανελλήνιο- και όταν τα στελέχη του αισθανθούν ξανά σύντροφοι, που θα παράγουν πολιτική και δεν θα πετροβολάνε αλλήλους με την πρώτη ευκαιρία, το ΠΑΣΟΚ θα αποκτήσει και πάλι την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Είναι, δε, προφανές ότι η κοινωνία απαιτεί πλέον τομές και ρήξεις με συγκεκριμένες πρακτικές και πρόσωπα που έχουν ονοματεπώνυμο. Το ποιος θα είναι ο αρχηγός για να υποστηρίξει την πολιτική που πιο πριν περιέγραψα ελάχιστα με ενδιαφέρει προσωπικά και το λέω εγώ που είχα δώσει μάχες παντού και εδώ υπέρ του ΓΑΠ.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βρε παιδάκια μου καλά, βρε πασοκάκια μου γλυκά, δεν το βλέπετε ότι με τον Γιωργάκη αρχηγό τρώνε όλα τα άλλα κόμματα από το δικό σας; Δεν συνιστώ το πρακτέο. Δικό σας το πρόβλημα. Στην ερώτηση μόνον αρκούμαι: το βλέπετε ή δεν το βλέπετε;
    Άππιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΛΩΣΣΑ ... ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ;
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΛΟΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. AMAN ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ.
    ΜΑΛΛΙΑΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΣΤΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

    Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ.
    ΑΓΑΝΤΑΡΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΣΟΝΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πρωινές δηλώσεις της Β.Παπανδρεου…
    «Υπάρχει τρίτος πόλος στο ΠΑΣΟΚ που δεν συντάσσετε ούτε με τον Γιώργο ,ούτε με τον Βενιζέλο»
    «Η συμβιβαστική πρόταση που εκκρίθηκε ήταν δική μου»
    Μιλάτε με τον κ.Σημιτη?
    «Μιλάμε με τον Γιώργο και τον Βαγγελη λιγότερο με τον κ.Σημιτη»
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πρωινές δηλώσεις της Β.Παπανδρεου…
    «Υπάρχει τρίτος πόλος στο ΠΑΣΟΚ που δεν συντάσσετε ούτε με τον Γιώργο ,ούτε με τον Βενιζέλο»
    «Η συμβιβαστική πρόταση που εκκρίθηκε ήταν δική μου»
    Μιλάτε με τον κ.Σημιτη?
    «Μιλάμε με τον Γιώργο και τον Βαγγελη λιγότερο με τον κ.Σημιτη»
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ..........................................................................................................

    Το ευρωψηφοδέλτιο
    1. Εξαιρετικά προβληματική υπήρξε και η συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, το οποίο, ενώ σχεδιάστηκε για να εκπέμψει ευρύτερα μηνύματα ανανέωσης, διολίσθησε, τελικά, σε αμφιλεγόμενες λύσεις. Πρόσωπα διεθνούς κύρους, όπως ο καθηγητής Δημήτρης Τσάτσος, βρέθηκαν ξαφνικά εκτός ψηφοδελτίου, παραχωρώντας τη θέση τους σε άγνωστα στελέχη, όπως η επικεφαλής Μαίρη Ματσούκα, ενώ ελάχιστες ήταν οι υποψηφιότητες με ένα ιδιαίτερο πολιτικό βάρος.
    Το δυσμενές εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ήταν προφανώς ενταγμένο σε μία ατμόσφαιρα απόλυτης κυριαρχίας της ΝΔ, το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο, ωστόσο, συνέβαλε στο περαιτέρω άνοιγμα της ψαλίδας (7%) και στην ιδιαίτερα κακή εκλογική επίδοση (34,01%).
    Επιλογές δημάρχων - νομαρχών
    2. Σε μία αναμέτρηση όπως οι δημοτικές εκλογές, που προλειαίνει το έδαφος για επικράτηση της αντιπολίτευσης και στις βουλευτικές, το ΠΑΣΟΚ εμφανίσθηκε ασταθές, χωρίς συνεκτικό σχεδιασμό και φαντασία, με υποψηφιότητες, γενικά, κομματικές και προβλέψιμες.
    Με εξαίρεση την επικράτηση της Φώφης Γεννηματά στην Υπερνομαρχία της Αττικής και του Παναγιώτη Φασούλα στον Πειραιά, το ΠΑΣΟΚ έχασε τις κεντρικές εκλογικές μάχες, που δημιουργούν εντυπώσεις, ενώ η λανθασμένη ανάγνωση από στελέχη του αποτελεσμάτων της περιφέρειας οδήγησε τον Γιώργο Παπανδρέου στις γνωστές δηλώσεις περί «ανατροπής του πολιτικού σκηνικού», οι οποίες στη συνέχεια τροποποιήθηκαν.
    Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας
    3. Καταλυτικά για τη διαμόρφωση του τελικού εκλογικού αποτελέσματος υπήρξαν, όπως προκύπτει από στοιχεία ερευνών κοινής γνώμης που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όσα συνόδευσαν την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.
    Τόσο το θέμα που δημιουργήθηκε με τη Φώφη Γεννηματά όσο και αυτό που προέκυψε με την υποψηφιότητα της Βούλας Πατουλίδου έπληξαν ευθέως το προφίλ του Γιώργου Παπανδρέου, ανέκοψαν την πορεία ανάκαμψης που είχε εκείνο το διάστημα το ΠΑΣΟΚ και τροφοδότησαν φαινόμενα αποσυσπείρωσης.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. mpompoles lamprakides kokalides apatewnes tou simith kleutes tou xrimatistiriou organa tou parakratous tis klepsas tis diafthoras kai tis diaplokis h kriti, to kastro tou pasok tha sas parei ta sovraka.
    Oloi oi kleutes stirizoune to xontro gia na sinexizoune na trwne parea.
    O laos stirizei papandreou.
    Olh h kriti psifizei antideksia.
    An to parakratos twn ekdotwn bgalei arxigo to xontro tha sas maurisoume.
    H kriti den psifizei oute imitasion deksia oute original deksia.
    Ksekoriarides tou press-gr organa tou labraki ksebrostiastikate thelete thn eksousia oso poio sindoma ginete gia na sinexisete na klevete.
    Gi auto thelete to venizelo ..
    den endiafereste gia to kalo tou pasok alla gia to kalo tis tsepis sas.
    KALITERA NA XASEI TO PASOK KAI NA MEINEI TO KINIMA TOY LAOY PARA NA KERDISEI KAI NA EINAI ORGANO TIS DIAPLOKHS TIS DIAFTHORAS KAI THS KLEPSAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ FOR PRESIDENT
    (το γραφω στη μητρικη γλωσσα
    του Γιωργακη για να το καταλαβει)

    Μονο ο Πρωτοπαπας μπορει
    να αντιπροσωπευσει το
    'ολον λαμογικον Πασοκ'!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 09:49 Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗ - ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ Η ΤΡΙΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αν κατάλαβα καλά το γιωργάκη τον θέλει η ΝΔ για να κερδίζει τις εκλογές και το βενιζέλο ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ για να πάρουν όλους τους αριστερόστροφους ΠΑΣΟΚους!!

    και το ΠΑΣΟΚ ποιόν θέλει ρε παιδιά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 4:27 πμ

    Έ όχι και το ΠΑΣΟΚ αριστερά...

    Η αριστερά εν γένει μιλά για δομικές αλλαγές, το ΠΑΣΟΚ μιλά και κάνει θεσμικές άρα δεν μπορεί να είναι άλλο από σοσιαλδημοκρατία.

    Αφήστε τα Πράσινα άλογα παραμυθάδες του ΠΑΣΟΚ και προσγειωθήτε...

    Αθηναίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @babis

    8:44 πμ

    Μαλάκα συμμορφώσου γιατί θα σου στείλλω το Ρέλλο

    @ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΦΑΣ

    8:41 πμ

    Κάνε παιχνίδι και δώσε τηλέφωνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος said...

    Έχουμε ψολοχυματική περίοδο αλλά πρέπει να υπάρχει και κάποιο όριο στις ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ .
    Κατηγορούμε τον ΠΟΎΤΣΟ του Πολύδωρα που έκαμε γαμιστρώνα για πισινούς ΠΑΣΟΚΩΝ το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος .
    Δεν ανεχόμαστε πισοκολητά γαμήσια.
    Ο κύριος Νίκος Μεγγρέλης είναι πολύ πούστης και τον παίρνει άγρια κύριος και κάτι παλαιό-ΣκυλοΠασοκικά λαμόγια δεν μπορούν να του χύσουν ούτε στη κολοτρυπ'ιδα του.
    Την καριόλα και πουτάνα Μαρία Δαμανάκη που ξεπέταξε την μισή Αθήνα έφερε στο Κίνημα ο Πρόεδρος Γιώργος Παπανδρέου αφού την έπεισε πρώτα να τον γαμήσει με πλαστικό πούτσο.
    Το 2004 την είχε τοποθετήσει στο πούτσο 1580 στελεχών.
    Τι έγινε πριν είκοσι χρόνια που την είχε ξεκολιάσει η μισή Ελλάδα θα το κρίνει η Ιστορία .
    Η Μαρία Δαμανάκη είναι ικανότατη , τσιμποκογλύφτρα και το Κίνημα έχει ανάγκη από πουτάνες όχι από βούρλα (ποίους εννοώ βούρλα θα σας αναλύσω την 17.9.07, τώρα προέχει η ενότητα) .Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ μαζί με τον ανήθικο κ.Βασίλειο Κουλαιδή τον κλέφτη των ευρωπαικών προγραμμάτων εξωθούσαν τις φοιτήτριες του σε εύκολη ζωή... Ο.κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ π "προμηθευτής" φοιτητριών σε πολιτικούς και επιχειρηματίες είναι ο υπεύθυνος Παιδείας ΠΑΣΟΚ η αδελφούλα της Βαλαωρίτου. Ναπαρέμβει το Τμήμα ηθών και να συλλάβει τον πανεπιστημιοακο ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΟΥΛΑΙΔΗ και το κύκλωμα της Βαλαωρίτου - Πανεπιστημίου Πατρών.

    Δεν το είχα σκοπό , αλλά από αύριο ξεκινώ αγώνα για :

    ΠΟΥΤΣΟ σε Μαρία Δαμανάκη
    ΠΟΥΤΣΟ σε Μίμη Ανδρουλάκη
    ΠΟΥΤΣΟ σε Νίκο Μπίστη
    ΠΟΥΤΣΟ σε Γιώργο Ανωμερίτη
    ΠΟΥΤΣΟ σε Νίκο Μεγγρέλη

    Είναι και άλλοι βέβαια που αξίζουν τον πούτσο μας αλλά εγώ προσωπικά μόνο πέντε μπορώ να βάλω . Υπάρχουν και άλλοι όπως πχ οι ακόλουθοι που αξίζουν πολύ :
    - Πρωτόπαππας Χρήστος
    - Δημαράς Γιάννης
    - Δρέττα Αθηνά
    - Κωλέτση Αικατερίνη
    - Πασβαντίδης Χαράλαμπος
    - Σακοράφα Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ειναι η πουστρα της βαλαωριτου
    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ τον καλύπτει γιατί τρώνε παζί τις "μίζες" από τα εκλεκτορικα σώματα όταν ψηφίζουν δεξιούς καθηγητές.Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΨΓΦΟΥΣ ΤΨΝ ΚΡΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ !!!
    Ο κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ???? ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΑ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ???
    Καριόλη Κουλαιδή ήρθε το τέλος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρε ηλίθιοι ΠΑΣΟΚοι, κάποτε γελάγατε με το Μπούλη. Όσες φορές πήγατε σε μετωπική μαζί του, πήρατε δύο @@ μελάτα. Επειμένετε ακόμα? 1) Οργανώστε το μπουρδέλο σας και 2) Μην πηγαίνετε σε μετωπική σε έναν άνθρωπο που το ΠΑΙΖΕΙ βλάκας αλλά έχει αποδειχτεί γατώνι στη στρατηγική. Ξυπνήστε ρε βλάκες, γιατι στις επόμενες εκλογές θα βγείτε τρίτο κόμμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  30. H ΟΝΝΕΔ ανακοίνωσε ημερομηνίες για προσυνέδριο, για τη συμμετοχή των μελών της στην εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ - οι καλύτεροι φίλοι του Γιώργου!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μωρή τραβέλω babis, από νωρίς σε στρατολόγησαν τα αφεντικά σου σήμερα το πρωί ε? Αααα, ρε babino, είδες η πουτάνα η ζωή. Αν είχε βγεί το ΠΑΣΟΚ, (την ώρα που θα προσγειωνώταν το Star-Treck στο Σύνταγμα) τώρα ίσως ήσυον θυρωρός στη Χ.Τρικούπη. Τώρα...όπως είπε και ο Bennie and the Jets, "κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή".

    Λούα-Λούα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. babis,


    ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ. ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΕΙΣ.

    Αγράμματο τραβεστί, ψωλοφαγάνα, "εκκρίθηκε"??? από την ίδια τρύπα που σας φεύγει και το σκατό (Χυτήρος-ας έλθει επιτέλους ένας υδραυλικός)


    πισινούς, έκανε λάθη ο ΓΑΠ? κι εσύ τρελλό αγόρι πως και ΔΕΝ τα έβλεπες τόσο καιρό ? Επειδή είχες την ψωλοκουρτίνα στη μάπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τόσο το θέμα που δημιουργήθηκε με τη Φώφη Γεννηματά όσο και αυτό που προέκυψε με την υποψηφιότητα της Βούλας Πατουλίδου έπληξαν ευθέως το προφίλ του Γιώργου Παπανδρέου, ανέκοψαν την πορεία ανάκαμψης που είχε εκείνο το διάστημα το ΠΑΣΟΚ και τροφοδότησαν φαινόμενα αποσυσπείρωσης.
    ‘’PASOK poisonous’’


    Το γεγονός ότι είσαι απλώς kolous και πίσinous δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα, το ότι δηλαδή με δύο συνταγματολόγους ο Παπανδρέου παγιδεύτηκε να κάνει ενα τραγικό λάθος όπως αυτό. Τούρκογλου και Love-ρδος ήξεραν αλλά δεν τον συμβούλεψαν διότι από πολύ νωρίτερα είχαν αρχίσει να τον παγιδεύουν.

    Εσύ ως γνωστή τρόμπα ξερατών που απορροφάς από εκεί για να τα σερβίρεις εδώ θα έπρεπε τώρα πιά να μην μιλάς καθόλου γιατί καθίκι ΠΙΣΙΝΟΥΣ εσύ σαν περίπτωση μοναδική συκοφαντείς και σαμποτάρεις το ίδιο σου το κόμμα.

    ''poutsous 4 pisinous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΔΕΝ


    ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ


    ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ


    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Διορθώστε το σύνδεσμο στο άρθρο.

    Είναι ο http://www.tovimadaily.gr/Article.aspx?d=20070920&nid=6084512


    Απευθείας στο άρθρο του Πρετεντέρη:

    κλικ


    ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ


    Η φωνή του Μαξίμου

    Γιάννης Πρετεντέρης


    Ομολογώ ότι έχω αρχίσει και εντυπωσιάζομαι από την τροπή που παίρνει η συζήτηση στο ΠαΣοΚ. Υπέθετα (ίσως αφελώς...) ότι μια μεγάλη παράταξη εξουσίας που βγαίνει από συνεχόμενες εκλογικές ήττες και η οποία μόλις έζησε τη βαρύτερη εκλογική ήττα της τελευταίας τριακονταετίας θα έπρεπε να την απασχολεί μόνο ένα πράγμα: πώς θα διαμορφώσει τις ευνοϊκότερες προϋποθέσεις για να κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

    O Πίτερ Μάντελσον (ο οποίος μαζί με τον Μπλερ και τον Μπράουν ήταν ο αρχιτέκτονας της ανανέωσης του βρετανικού Εργατικού Κόμματος) είχε πει πως για να το πετύχεις χρειάζεσαι τρία πράγματα: ένα σχέδιο,ένα κόμμα και έναν αρχηγό. Εκ των πραγμάτων το ΠαΣοΚ εκλήθη να ξεκινήσει από τον αρχηγό.

    Αυτά είναι τα ερωτήματα στα οποία καλείται να απαντήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μάλιστα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Καλώς ή κακώς, τα μεγάλα κόμματα δεν είναι λέσχες ανταλλαγής απόψεων, ούτε χώροι εσωκομματικής γυμναστικής.

    Παρά την κρισιμότητα των στιγμών, το ΠαΣοΚ εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα εμφανίζεται να συζητάει τα εξής:

    * Αν χρειάζεται εγγυητής της ενότητας του ΠαΣοΚ και ποιος πρέπει να είναι αυτός.

    * Αν έχει παραιτηθεί ο Παπανδρέου ή αν το πήρε πίσω.

    * Αν βιάστηκε ή δεν βιάστηκε ο Βενιζέλος.

    * Αν η εκλογή νέου αρχηγού πρέπει να γίνει πριν ή ύστερα από κάποιο συνέδριο.

    Ολα αυτά είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα αλλά μακρινή σχέση έχουν με το κεντρικό ερώτημα στο οποίο καλείται να απαντήσει σήμερα το ΠαΣοΚ. Ο μέσος ψηφοφόρος του, που αγωνιά για το μέλλον της παράταξης, θέλει έναν αξιόπιστο αρχηγό, ένα θελκτικό σχέδιο και ένα αποτελεσματικό κόμμα για να μην ξαναμαυρίσει η ψυχή του την επόμενη εκλογική Κυριακή. Τόσο απλό.

    Α κούω πολλούς να διαμαρτύρονται για το ενδεχόμενο χειραγώγησης και απώλειας της «πολιτικής αυτονομίας» του ΠαΣοΚ.

    Ο κίνδυνος είναι υπαρκτός. Ποτέ άλλοτε η κρατική τηλεόραση, τα «παπαγαλάκια» του Μεγάρου Μαξίμου και όλος ο Τύπος της Δεξιάς δεν έχουν πέσει τόσο πολύ με τα μούτρα να στηρίξουν συγκεκριμένο υποψήφιο στο ΠαΣοΚ ή, καλύτερα, να αποδυναμώσουν τον αντίπαλό του. Ποτέ άλλοτε ένα σύστημα εξουσίας δεν μεθοδεύει τόσο απροκάλυπτα τον έλεγχο των εξελίξεων στην... αντίπαλη παράταξη! Δεν γνωρίζω αν θα το καταφέρουν- το πιθανότερο είναι ότι τα μέλη και οι φίλοι του ΠαΣοΚ θα προτιμήσουν τη φωνή της κοινωνίας από τη φωνή του Ρουσόπουλου. Αλλά σίγουρα θα έχουν προσπαθήσει σκληρά!


    jpretenteris@dolnet.gr


    ΤΟ ΒΗΜΑ

    Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2007

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΑΡΟΝ του Μάκη Κουρή, την Κυριακή των εκλογών (πριν βγουν exit polls και αποτελέσματα, ενννοείται)

    Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

    Σε πολύ πιο δύσκολη θέση όμως, πραγματικά δεινή, φαίνεται πως βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου. Αν η ΝΔ νικήσει απόψε παίρνοντας αυτοδυναμία, θα τεθεί αμέσως θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

    Κανείς δεν χρέωσε προσωπικά στον Γ. Παπανδρέου την ήττα με διαφορά σχεδόν 5% του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές του 2004. Η διακυβέρνηση Σημίτη κρινόταν και αυτή καταδικάστηκε και «μαυρίστηκε».

    Παρόλο που πολλοί δικαιολογημένα στραβομουτσούνιασαν, κανείς δεν χρέωσε ανοιχτά στον Γ. Παπανδρέου τη συντριβή του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές του 2004, με χαώδη διαφορά 9% (!), που οφειλόταν και στις γελοίες επιλογές του Γ. Παπανδρέου τόσο για το ευρωψηφοδέλτιο όσο και για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας των βουλευτικών εκλογών του 2004 (Μάνος, Ανδριανόπουλος, Ανδρουλάκης, Δαμανάκη). Τον δικαιολόγησαν, επειδή οι εκλογές αυτές έγιναν μόλις τρεις μήνες μετά τις βουλευτικές, οπότε ο χρόνος ήταν πολύ λίγος για να ξεχαστούν τα αίσχη της διακυβέρνησης Σημίτη και «εκσυγχρονιστών».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Οι ίδιοι μπλογκο-τραμούκοι που έβριζαν πριν μια εβδομάδα τον Καραμανλή και τη ΝΔ, τώρα βρίζουν τον Βενιζέλο και τους υποστηρικτές του. Κι άμα βγει ο Βενιζέλος πρόεδρος (που είναι και το πιθανότερο), θα βρίζουν με τον ίδιο τρόπο τον Γιώργο.

    Γενικώς βρίζουν, είναι αντίγραφα του Ρέλλου, καμμμένοι εγκέφαλοι που ασχολούνται με τα κόμματα αντί να αφοσιωθούν στις ποδοσφαιρικές ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. χαχαχα
    ο γιωργακης την πατησε.
    δεχτηκε να ψηφισουν και οι "φιλοι"
    του πασοκ.
    θα στειλουμε τουσ υπαλληλους των
    επιχειρησεων μας.
    τους οπαδους των ομαδων μας.
    αλβανους,πακιστανους,κτλ.
    προεδρος ο βενιζελος.

    χαχαχαχα
    νταβατζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. χαχαχα
    ο γιωργακης την πατησε.
    εκανε το μοιραιο λαθος
    δεχτηκε να ψηφισουν και οι "φιλοι"
    του πασοκ.
    θα στειλουμε τους υπαλληλους των
    επιχειρησεων μας.
    τους οπαδους των ομαδων μας.
    αλβανους,πακιστανους,κτλ.

    προεδρος ο βενιζελος.

    χαχαχαχα
    οι νταβατζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. O Beny είναι πιο εύκολος αντίπαλος δια τη ΝΔ, γιατί
    1) δεν είναι ψύχραιμος
    2) έχει έπαρση
    3) είναι βερμπαλιστής λαϊκιστής
    4) κανένας δεν καταλαβαίνει τι λέει
    5) ποτέ δεν μιλάει συγκεκριμένα

    Θα αποδειχτεί σαν την πιο μεγάλη πολιτική φούσκα τα τελευταία 30 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ
    Για ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. λαϊκής βάσης. Για να παραμείνει ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ηγέτης του κινήματος. Για την Ενωμένη Αριστερά.


    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ!!!

    ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΑΝΟΣ
    ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ΦΟΝ ΡΟΥΦΙΝ
    ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ
    Για ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. λαϊκής βάσης. Για να παραμείνει ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ηγέτης του κινήματος. Για την Ενωμένη Αριστερά.


    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ!!!

    ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΑΝΟΣ
    ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ΦΟΝ ΡΟΥΦΙΝ
    ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλά ρε λαμόγια,άντε να δεχτούμε ότι τον Μπένυ τον στηρίζουν τα μεγαλοσυμφέροντα που για εσάς είναι τα εξής δύο.Λαμπράκης και Μπόμπολας.

    Τον Κώστα τον Καραμανλή ποιοί τον στηρίζουν βρε χαμούρες?

    ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΎΜΕ

    α)Χριστόδουλος και Χρυσοπηγή.
    β)Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων.(Δείτε την συγχαρητήρια επιστολή του Δασκαλόπουλου και θα καταλάβετε πολλά).
    γ)Γιάννα Αγγελοπούλου.
    δ)Βαρδής Βαρδινογιάννης.
    ε)Ελληνες εφοπλιστές(με πρωτεργάτη τον πασίγνωστο Αγούδημο).
    στ)JP MORGAN,MORGAN STANLEY και άλλα φιλολαικά ιδρύματα.
    ζ)Το χρηματιστιριακό λόμπυ.

    Αυτοί κι άλλοι πολλοί σκίστηκαν για την ΝΔ.Και παρ'όλα αυτά τολμάνε και μιλάνε για τα διαπλεκόμενα του ΠΑΣΟΚ.Τι έγινε με τους λεγόμενους νταβατζήδες?Τους έκανε ντά ο Κεφαλογιάννης,ή μήπως πήρε ο ίδιος τον πούλο?Μήπως σταματήσανε τις μπίζνες με τον Σωκράτη?Γιατί απ'ότι έμαθα πάλι αυτός θα προμηθεύσει τον ΟΠΑΠ.

    Μιλάτε εσείς ρε νούμερα της δεξιάς για συμφέροντα και διαπλοκές?

    Ρωτήστε πρώτα να μάθετε,τον Ρουσόπουλο ποιός τον επέβαλλε δίπλα στον Κωστάκη?

    Είστε η παράταξη της βρωμιάς και της σαπίλας,γι'αυτό δεν δικαιούστε να ομιλείτε.

    Τώρα αν κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να σας μιμηθούν,τι να κάνουμε?Παντού υπάρχουν καθάρματα,λαμόγια και τυχάρπαστοι.

    Αλλά τουλάχιστον μην το παίζετε κλαίουσες και μετανοημένες Μαγδαληνές.Δεν πείθετε κανέναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλά ρε λαμόγια,άντε να δεχτούμε ότι τον Μπένυ τον στηρίζουν τα μεγαλοσυμφέροντα που για εσάς είναι τα εξής δύο.Λαμπράκης και Μπόμπολας.

    Τον Κώστα τον Καραμανλή ποιοί τον στηρίζουν βρε χαμούρες?

    ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΎΜΕ

    α)Χριστόδουλος και Χρυσοπηγή.
    β)Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων.(Δείτε την συγχαρητήρια επιστολή του Δασκαλόπουλου και θα καταλάβετε πολλά).
    γ)Γιάννα Αγγελοπούλου.
    δ)Βαρδής Βαρδινογιάννης.
    ε)Ελληνες εφοπλιστές(με πρωτεργάτη τον πασίγνωστο Αγούδημο).
    στ)JP MORGAN,MORGAN STANLEY και άλλα φιλολαικά ιδρύματα.
    ζ)Το χρηματιστιριακό λόμπυ.

    Αυτοί κι άλλοι πολλοί σκίστηκαν για την ΝΔ.Και παρ'όλα αυτά τολμάνε και μιλάνε για τα διαπλεκόμενα του ΠΑΣΟΚ.Τι έγινε με τους λεγόμενους νταβατζήδες?Τους έκανε ντά ο Κεφαλογιάννης,ή μήπως πήρε ο ίδιος τον πούλο?Μήπως σταματήσανε τις μπίζνες με τον Σωκράτη?Γιατί απ'ότι έμαθα πάλι αυτός θα προμηθεύσει τον ΟΠΑΠ.

    Μιλάτε εσείς ρε νούμερα της δεξιάς για συμφέροντα και διαπλοκές?

    Ρωτήστε πρώτα να μάθετε,τον Ρουσόπουλο ποιός τον επέβαλλε δίπλα στον Κωστάκη?

    Είστε η παράταξη της βρωμιάς και της σαπίλας,γι'αυτό δεν δικαιούστε να ομιλείτε.

    Τώρα αν κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να σας μιμηθούν,τι να κάνουμε?Παντού υπάρχουν καθάρματα,λαμόγια και τυχάρπαστοι.

    Αλλά τουλάχιστον μην το παίζετε κλαίουσες και μετανοημένες Μαγδαληνές.Δεν πείθετε κανέναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ
    Για ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. λαϊκής βάσης. Για να παραμείνει ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ηγέτης του κινήματος. Για την Ενωμένη Αριστερά.


    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ!!!

    ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΑΝΟΣ
    ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ΦΟΝ ΡΟΥΦΙΝ
    ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ
    Για ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. λαϊκής βάσης. Για να παραμείνει ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ηγέτης του κινήματος. Για την Ενωμένη Αριστερά.


    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ!!!

    ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΑΝΟΣ
    ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ΦΟΝ ΡΟΥΦΙΝ
    ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο ΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥ) ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΓΙΝΕ ΒΡΟΓΧΟΣ.
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    Η ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
    3η ΛΥΣΗ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΜEGA CHANNEL. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ MEGA ΑΠΟΤΕΛΛΕΙ ΤΟ "ΟΛΟΝ" ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 29 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ BLOOPERS.

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Όσοι επεμβάίνουν στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ χωρίς να είναι μέλη ή φίλοι,είναι προβοκάτορες. Τελεία και παύλα. Και ούτε τα μέλη ούτε οι φίλοι λένε ανόητες κουβέντες για τον ένα και γι τον άλλο.

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ



    otan prin merika xronakia mas kalousate na psifisoume htan kala?

    Twra epibalete "toumpeki" koufales dh8en megalh dhmokratikh (paparia) parata3h...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. πασόκια σας παραδεχόμαστε, μας πήρατε χαμπάρι!!!!! ελάτε εδώ να κεράσουμε σαμπάνιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ειστε αστειοι και γελοιοι μαζι.
    Ακου αποδομηση του Βαγγελα.

    Μωρε αυτος ειναι πιο δεξιος και απο δεξιο ψαλτη.

    Επισης να μας διευκρινησουν οι θαυμαστες του,τι αποψη εχει για το καθε θεμα που αφορα στην κοινωνια μας γιατι,δεν ακουσαμε ποτε και δεν καταλαβαμε ποτε,τι λεει γι ολα αυτα.

    Επισης δεν προλαβαινουμε να διαβασουμε το βιβλιο του-οπως μας καλεσε-γιατι μας παιρνει ο..υπνος ευκολα και οι μερες μεχρι την 11 Νοεμβριου ειναι λιγες.

    Εαν ,επισης,η απορριψη Γιωργου εχει να κανει με λογους''αισθητικης στην εκφορα του λογου'' τοτε η ιδια αισθητικη πρεπει να πληγωνεται ΒΑΝΑΥΣΑ με τα..κιλα του χοντρου.

    Παντως ο,τι και να πουμε,τουλαχιστον το ταξιδι απο την ιδρυση του πασοκ μεχρι σημερα,που το διαλυουν οι επιγονοι και οι ακριτοι διεκδικητες,ηταν καλο.
    Ζητω τα εκδοτικα συγκροτηματα.
    Ζητω οι ανεξαρτητοι δημοσιογραφοι που δεν πουλιουνται ποτε και εχουν ανεξαρτησια γνωμης.(πως ειπατε ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Οι ίδιοι μπλογκο-τραμούκοι που έβριζαν πριν μια εβδομάδα τον Καραμανλή και τη ΝΔ, τώρα βρίζουν τον Βενιζέλο και τους υποστηρικτές του. Κι άμα βγει ο Βενιζέλος πρόεδρος (που είναι και το πιθανότερο), θα βρίζουν με τον ίδιο τρόπο τον Γιώργο.

    Γενικώς βρίζουν, είναι αντίγραφα του Ρέλλου, καμμμένοι εγκέφαλοι που ασχολούνται με τα κόμματα αντί να αφοσιωθούν στις ποδοσφαιρικές ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση