GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι μήνυμα...

. Του Χρήστου Λουτράδη . Mόνο φόβο μπορεί να αισθάνεται κανείς απο την λανθάνουσα προσπάθεια της κυβέρνησης να χειραγωγήσει μια ανεξάρτητη...

.
Του Χρήστου Λουτράδη
.
Mόνο φόβο μπορεί να αισθάνεται κανείς απο την λανθάνουσα προσπάθεια της κυβέρνησης να χειραγωγήσει μια ανεξάρτητη Αρχή και τον επικεφάλης της οπως συμβαίνει στην περίπτωση του κ. Ζορμπά.
Ο σεβασμός στις Ανεξαρτητες Αρχές πρέπει να αποτελεί θεμέλιο λίθο και αδιαπραγμάτευτη αρχή για κάθε κυβέρνηση που επαγγέλεται τον φιλελεθερισμό και την πίστη και την εμπιστοσυνη στους θεσμούς. Δεν υπάρχουν Αρχές που σεβόμαστε επειδή μας υπακουν και αρχές που υπονομέυουμε επειδή δεν υπακούν πάντα στα κελεύσματα μας. Αυτή δεν ειναι πολιτική χώρας που ανήκει στο δυτικο ημισφαίριο.
Το λάθος της κυβέρνησης, αν επιβεβαιωθεί, δεν θα ειναι ατόπημα πρακτικού τόσο χαρακτήρα αλλά συμβολικού αφου τι μήνυμα θα στείλει στον πολίτη με την απαξιώση που δείχνει στους θεσμούς; Δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι η κυβέρνηση επιτελεί και παιδαγωγικό ρόλο... Και ίσως αυτός να ειναι και ο σημαντικότερος...

69 σχόλια

  1. Μην ανησυχείς, η κυβέρνηση (και αυτή και οι προηγούμενες) έχει διαπαιδαγωγήσει τους πολίτες κατάλληλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -

    Λουτράδη,

    Μια λέχη μόνο:

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΣΚΥΛΕ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ;Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Λουτράδη άλλες δουλειές δεν έχεις; όλη μέρα και όλη νύχτα σκεφτεσαι παπαριές και τις παρουσιάζεις σε έμας; Δεν τρώς; Δεν πίνεις;δεν γαμάς σε τελική ανάλυση; Μόνο γράφεις; Αρχίζω να σε θαυμάζω και θα κάνω ότι και εσυ. Μόνο που λέω να σε γράψω στα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρω ποιός ηλίθιος είναι αυτός που πολεμά το μπλοκ με τα ηλίθια σεντόνια του αλλά μάλλον είναι καθεστωτικός από τα ΜΜΕ που χάνουν πελάτες για προσυλητισμό και από μισθωμένους κυβερνητικούς που δεν θέλουν να τους κάνουν κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποτε ο λαός έλεγε ότι εμπιστεύεται-πιστεύει στην ακεραιότητα της δικαιοσύνης και της θρησκείας, συν των άλλων. Για αυτά τα δύο θεσμικά εξαρτήματα, ο λαός έχασε κάθε ιδέα θετική. Όταν βλέπει ότι οι διορισμένοι στο δημόσιο εισαγγελείς πληρώνονται- εκβιάζονται- προσμένουν ανταλλάγματα εξουσίας, για να κάνουν κριτική σε ανεξάρτητους δικαστές, που δεν πληρώνονται από το δημόσιο σαν έμμισθοι, καταλαβαίνει ότι κάποιο σάπιο υπάρχει. Έχει γίνει πλέον φανερό στον κόσμο ότι μάλλον οι εισαγγελείς ή μερικοί από αυτούς για να γλύψουν την κυβέρνηση, τώρα ΝΔ πριν ΠΑΣΟΚ ίδιοι φασίστες, έδιναν κάθε σκέψη τους. Τώρα ο λαός μία και οι εισαγγελείς και οι ιερείς είναι έμμισθοι, τους κατατάσσει στο καθεστώς και όταν το καθεστώς είναι διεφθαρμένο, δύο φορές πιο διεφθαρμένοι είναι εισαγγελείς και ιερείς που δεν υποστηρίζουν να επανέλθει η ηθική τάξη και δεν κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες να το μάθει ο λαός. Όταν η Εκκλησία της Ελλάδος είναι, ως μεγαλομέτοχος της Εθνικής Τράπεζας, συνιδιοκτήτης της, με συμμετοχή μάλιστα και στο Δ.Σ. με τεράστια έκταση γης, που πουλά και αγοράζει ή της χαρίζεται από φασίστες βασιλείς ή δήθεν δημοκράτες, φασίστες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και εκμεταλλεύεται τους απλούς πολίτες εισπράττοντας τόκο και μισθούς ιερέων, ποια εντύπωση πρέπει να έχει ο λαός για τους διεφθαρμένους διαπλεκόμενους, όταν μέρος της διαπλοκής είναι και αυτή, η χριστιανική θρησκεία των ιερέων; Για τον λόγο αυτόν έκαναν και μεγάλους σταυρούς ΓΑΠ - Βενιζέλος - ΚΚ. Είναι μέρος της διαπλοκής, δικαιοσύνης -Χριστιανικής ηγεσίας και φασιστών πολιτικών ΠΑΣΟΚ -ΝΔ. Φιλόλαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλοι,
    όπως επανειλημμένα έχω δείξει το φυσικό περιβάλλον του νταβά είναι ο ολοκληρωτισμός.

    Ο αστικός εκσυγχρονισμός είναι για το σύστημα των νταβάδων ένα αναγκαίο κακό που επιχειρούν να αντιμετωπίσουν εξ απαλών ονύχων.
    Ο νταβάς αισθάνεται άνετα μόνο στο πλαίσιο ενός συγκεντρωτικού συστήματος εξουσίας.

    Όταν λοιπόν η εξουσία και ο εξουσιαστικός ( διοικητικός) έλεγχος τείνουν να αποκεντρωθούν, ακολουθώντας το ευρωπαϊκό πρότυπο, ο νταβάς παρεμβαίνει και στην πηγή( νομοθετική ρύθμιση, διορισμός μελών κλπ), και στην λειτουργία ( κύρος αποφάσεων, δικαιοδοσία κλπ) για να αποδυναμώσει και κυρίως να απαξιώσει τους νέους θεσμούς.

    Συγκυριακά μοιάζει να θέλει να εκμεταλλευτεί την ύπαρξη τους κατά το δοκούν για να πλήξει κεντρικές πολιτικές που δεν τον συμφέρουν, μακροχρόνια όμως υποσκάπτει τη λειτουργία τους, γιατί γνωρίζει ότι είναι πιο εύκολο να κάνεις τη δουλειά με 700 – 800
    (αχυρ)ανθρώπους παρά με τριπλάσιους ή τετραπλάσιους.

    Συνειδητά και επιτήδεια απαξιώνουν κάθε νέο θεσμό χρησιμοποιώντας για αυτό μέλη των Αρχών, των Εξουσιών και των οργάνων του κράτους ή κατά περίπτωση, είτε τη κυβέρνηση, είτε την αντιπολίτευση.
    Δεν έχουν σημασία οι τακτικές και οι λεπτομέρειας, το κρίσιμο για το σύστημα των νταβάδων είναι να μειωθεί το κύρος των θεσμών, ώστε να καλύπτουν τα νότα τους και να συνδιαλλάσσονται απευθείας με αυτούς που επέλεξαν για να δομήσουν το πελατειακό τους σύστημα.
    Αυτό, κατά κάποιο τρόπο, συμφέρει και το πολιτικό προσωπικό, καθώς στη διαμόρφωση του διαπλεκόμενου αποτελέσματος δεν παρεισφρέουν άλλοι παράγοντες που είναι δυνατόν να κάνουν παιχνίδι ερήμην τους.

    Όπως αντιλαμβάνεστε, οι μηχανικοί, το σύστημα των νταβάδων παρότι δημιουργεί καταστάσεις οργανωμένου χάους, αγωνίζεται να διατηρήσει την εντροπία χαμηλά για να μην του ξεφύγει ο έλεγχος.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ)ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΑΡ. 101Α ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
    Αρθρο 101α
    "1. Οπου από το Σύνταγμα προβλέπεται η συγκρότηση και η λειτουργία ανεξάρτητης αρχής, τα μέλη της διορίζονται με ορισμένη θητεία και διέπονται από προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία, όπως νόμος ορίζει.
    2. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την επιλογή και την υπηρεσιακή κατάσταση του επιστημονικού και λοιπού προσωπικού της υπηρεσίας που οργανώνεται για την υποστήριξη της λειτουργίας κάθε ανεξάρτητης αρχής. Τα πρόσωπα που στελεχώνουν τις ανεξάρτητες αρχές πρέπει να έχουν τα ανάλογα προσόντα, όπως νόμος ορίζει. Η επιλογή τους γίνεται με απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής και με επιδίωξη ομοφωνίας ή πάντως με την αυξημένη πλειοψηφία των τεσσάρων πέμπτων των μελών της. Τα σχετικά με τη διαδικασία επιλογής ορίζονται από τον Κανονισμό της Βουλής.
    3. Με τον Κανονισμό της Βουλής ρυθμίζονται όσα αφορούν τη σχέση των ανεξάρτητων αρχών με τη Βουλή και ο τρόπος άσκησης του κοινοβουλευτικού ελέγχου."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι
    Στην περίοδο της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΛΑΟΣ την οποία διάγουμε μετά τα εκλογικά αποτελέσματα της 16ης Σεπτέμβρη τα γεγονότα ,οι καθημερινές πρακτικές και συμπεριφορές της πλειοψηφίας που ανέφερα ανέφερα μόνο θλίψη και απογοήτευση προκαλούν. Ήδη έχω αναφερθεί σε μερικά χαρακτηριστικά .
    Από την άλλη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει βυθιστεί σε μια δίνη εσωστρέφειας και κρίση ηγεσίας που τα αποτελέσματα της δεν μπορούν να προβλεφτούν. Στην πορεία αυτή το μόνο παρήγορο είναι οι διαδικασίες ανοικτής εκλογικής αναμέτρησης που το ΠΑΣΟΚ πρωτοπόρο και σε αυτό τον τομέα έχει καθιερώσει. Είναι το μόνο παρήγορο σημείο και το μοναδικό ελπιδοφόρο στοιχείο μέσα στη γενική θολούρα. Ένα είναι το βέβαιο. Όλοι εμείς οι απλοί αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ περιμένουμε να τελειώσει όσο γίνετε πιο γρήγορα το χρονικό διάστημα μέχρι την εκλογική αναμέτρηση και το ΠΑΣΟΚ με καινούργια ορμή και πάθος να κάνει την εργασία που του ανάθεσε ο Ελληνικός λαός. Είναι ανάγκη απέναντι στην ιδιόμορφη συγκυβέρνηση που έχουμε σήμερα να έχουμε ένα αξιόλογο μεστό και με προοπτική πολιτικό λόγο που να πείθει και να δίνει διέξοδο στα αδιέξοδα που μας επιφυλάσσει η συγκυβέρνηση…
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ta ligouria h ypoyrgoi phran ta folex toy triantafilopoupou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. babis,

    τρελλή πουστάρα,

    όχι και εσωστρέφεια στο Κούνημα...

    όταν τα κωλομάγουλά σας από το ανηλεές γαμίσι που τρώτε σας έχουν φτάσει στους αστραγάλους, φαίνεται ο εσωτερικός σας κόσμος. Πλέργια εξωστρέφεια.


    (Ωραίο το μαλλιοτράβηγμα του Ευθυμίου με τον βαψομαλλιά Κουλούρη χτες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα έχω γράψει κι εγώ και το αντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λουτραδη....κοσκωτας...λουτραδη...λιακουνακος....λουτραδη...μεσογειακα προγραμματα....λουτραδη...χηματιστηριο...λουτραδη αντε πλυσου με τις παπαριες που γραφεις..ευτυχως που υπαρχουν στο blog ανθρωποι που εχουν μνημη..

    Λουτραδης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξέρει κανείς να μου πεί, γιατί ήταν αντισυνταγματική η πρόταση του Παπανδρέου για ψηφοφορία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ;

    Ρώτησα τον πατέρα μου, όταν άκουσα τον σ.Βενιζέλο, να λέει ότι είναι "αντισυνταγματικό και αντικαταστατικό" και δεν ήξερε να μου απαντήσει.

    Μου πέταξε το Σύνταγμα και μου είπε να το βρώ μόνος μου.

    Εψαξα και δεν το βρήκα.

    Ξέρει κανείς να μου πεί σε ποιό άρθρο του Συντάγματος το λέει;

    15χρονος μαθητής της ΠΑΜΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΛΟΥΤΡΑΔΗ
    Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΖΟΡΜΠΑΣ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
    ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακούγοντας τον Γιώργο Παπανδρέου και τους υποστηρικτές του να τα ''χώνουν '' στον Κ.Σημίτη σκέφτηκα ότι οι άνθρωποι έχουν δίκιο .Με δάκρυα στα μάτια προσερχόταν ο Παπανδρέου να ορκιστεί στις κυβερνήσεις του Σημίτη από τις οποίες δεν έλειψε ούτε μία ημέρα. Με το περίστροφο στον κρόταφο κουβαλούσαν τον Πετσάλνικο στα υπουργικά συμβούλια. Με χειροπέδες και φρουρά κρατούσαν τον Ρέππα και τον Καστανίδη μη δραπετεύσουν από τα υπουργεία τους. Και ο Παπουτσής ακόμη θα στέναζε στα υπουργικά μπουντρούμια του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, αν δεν τον είχε ελευθερώσει το «Σαμίνα». Ολους αυτούς τους αριστερούς ο Σημίτης τους είχε καταστήσει ομήρους του κυβερνητισμού. Και ευτυχώς, τώρα που έχασε τις εκλογές, μπορούν επιτέλους να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕΛΟ ΕΡΙΞΕΣ ΚΑΦΕ

    ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΟ ΣΕΦΤΕ

    ΘΥΜΩΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΚΙ ΕΓΙΝ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ

    ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΠΑ

    ΑΡΧΗΓΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ

    ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. η κυβέρνηση δεν επαγγέλεται τον φιλελεθερισμό .επαγγελεται τον κοινωνικο
    συντηρητισμο και τον αγριο οικονομικο νεο-φιλελευθερισμο.

    αλλο κοινωνικος φιλελευθερισμος και αλλο
    οικονομικος φιλελευθερισμος.

    η νεα δημοκρατια ειναι κοινωνικα συντηρητικη και δεξια , και με φασιζουσες ακροδεξιες τασεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. η κυβέρνηση δεν επαγγέλεται τον φιλελευθερισμό .επαγγελεται τον κοινωνικο
    συντηρητισμο και τον αγριο οικονομικο νεο-φιλελευθερισμο.

    αλλο κοινωνικος φιλελευθερισμος και αλλο
    οικονομικος φιλελευθερισμος.

    η νεα δημοκρατια ειναι κοινωνικα συντηρητικη , και με φασιζουσες ακροδεξιες τασεις .

    ενα μιγμα χουντικης ακρο-δεξιας ,χριστιανικου φονταμεταλισμου, νεο-συντηρητικου εθνικισμου, και ανελεητου οικονομικου νεοφιλελευθερισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. η κυβέρνηση δεν επαγγέλεται τον φιλελευθερισμό .επαγγελεται τον κοινωνικο
    συντηρητισμο και τον αγριο οικονομικο νεο-φιλελευθερισμο.

    αλλο κοινωνικος φιλελευθερισμος και αλλο
    οικονομικος φιλελευθερισμος.

    η νεα δημοκρατια ειναι κοινωνικα συντηρητικη , και με φασιζουσες ακροδεξιες τασεις .

    ενα μιγμα χουντικης ακρο-δεξιας ,χριστιανικου φονταμεταλισμου, νεο-συντηρητικου εθνικισμου, και ανελεητου οικονομικου νεοφιλελευθερισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. η κυβέρνηση δεν επαγγέλεται τον φιλελευθερισμό .επαγγελεται τον κοινωνικο
    συντηρητισμο και τον αγριο οικονομικο νεο-φιλελευθερισμο.

    αλλο κοινωνικος φιλελευθερισμος και αλλο
    οικονομικος φιλελευθερισμος.

    η νεα δημοκρατια ειναι κοινωνικα συντηρητικη , και με φασιζουσες ακροδεξιες τασεις .

    ενα μιγμα χουντικης ακρο-δεξιας ,χριστιανικου φονταμεταλισμου, νεο-συντηρητικου εθνικισμου, και ανελεητου οικονομικου νεοφιλελευθερισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΣΧΕΤΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΕΧΘΕΣ..
    ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ,
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητό press-gr σήμερα με τον Σκανδαλίδη κοιμήθηκες..
    Τα καρντάσια απ’το greece-salonika.blogspot σου βάλανε γυαλιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητό press-gr σήμερα με τον Σκανδαλίδη κοιμήθηκες..
    Τα καρντάσια απ’το greece-salonika.blogspot σου βάλανε γυαλιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ
    το ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    Μετά και την υποψηφιότητα Σκανδαλίδη και ενδεχομένως και της Διαμαντοπούλου την Πέμπτη, το ΠΑΣΟΚ εκφυλίζεται.

    Ποτέ μέχρι τώρα δεν υπήρξε ΠΑΣΟΚ χωρίς την Παπανδρεική συνηγορία, με την μία ή την άλλη μορφή.

    Θα είναι η πρώτη φορά που όλοι μαζί θα έχουν κόψει το κλαδί που τους συνέδεε.

    Στα Αριστερά κόμματα, υπάρχουν στέρεα δόγματα, όπως ο Μαρξισμός ή ο Λενινισμός που τα κρατάει ενωμένα.
    Στο ΠΑΣΟΚ όταν δεν υπάρχει αποτελεσματική πρόταση διακυβέρνησης, τους "συνέχει" η "παπανδρεική παράδοση και σιγουριά", τους δίνει χρόνο να ξανασκεφτούν με ασφάλεια, με ενότητα γύρω από τον παπανδρεικό πυρήνα.

    Τώρα για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ το τεμαχίζουν σε κομμάτια "εχθρικά" προς τον Παπανδρεισμό.

    Εχουν τελειώσει ήδη όλοι μαζί.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΔΕΞΙΑ
    ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΔΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!


    ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ


    Μητσοτακικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΙΛΕΝΑ ΓΕΡΑ
    ΟΛΑ ΤΑ ΨΩΛΙΑ

    (ΚΑΙ ΤΑ ΧΥΣΙΑ)

    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!

    Είμαι Η Μιλένα
    σκύλα του τσιμπουκιού και του παλουκιού τον πούτσο δε χορταίνω,
    πλακώστε με στα καυλιά,
    και απ’ τη καύλα τρέμω

    Είμαι μια πουτάνα βρωμερή
    Με ξυρισμένο μουνί και κώλο
    Σύντροφοι λυπηθείτε με
    Ψοφήστε με στον ψώλο

    Είμαι μια πουτάνα παρδαλή
    Τέρμα ξεπατωμένη
    Και χώστε κάργα τις ψωλές
    το κωλάντερο μου βγαίνει

    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με βαθιά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω.

    χιλιάδες παλούκια πέρασα
    χιλιάδες τσιμπούκια πήρα
    μα δεν χόρτασα καινούργια να περιμένω και από την καύλα να πεθαίνω
    ελάτε ψωλαλάδες του PRESS-GR
    ξεσκίστε μου τον κώλο
    όλους μαζί θα σας πάρω σαν τρελή
    και τα χύσια σας να ρουφήξω από την καύλα τη πολλή.

    ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ Η ΠΙΠΑΤΣΟΥ

    Μιλένα, δε πας να πλακώσεις τον Μπένυ στις πίπες να θυμηθείς τα παλιά...

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΚΛΑΝΙΑ

    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!

    ΕΙΜΑΙ Η ΜΙΛΕΝΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΣΟΥΣ ΕΝΑ ΕΝΑ
    ΣΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΡΦΩΝΩ
    ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ

    ΕΙΜΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ
    ΚΑΙ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ
    ΚΑΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΑ ΡΟΥΦΑΩ
    ΜΕ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΝΑΩ

    ΤHΣ ΜΙΛΕΝΑΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΣΤΑΖΕΙ ΥΓΡΑ ΜΕΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ Μ'ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΤΟΥΖΩΝΕΙ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ

    ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΑΜΟΚ
    ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!

    ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
    ΣΑΝ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΡΤΟΥΖΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΙΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!!!

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    milapo@hol.gr

    210 3617111


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΜΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?
    ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΝΑ ΠΗΔΗΞΩ ΤΗ ΜΙΛΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ.
    ΒΡΕ ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝ ΤΟΥΤΟ!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!

    ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ?
    Να τον ρίξουμε τώρα!
    ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ.ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ!
    ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ Η ΑΤΙΜΗ.

    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    Μιλενα μωρο μου, ελα δω ματακια μου , τι θελει το κεφαλακι σου να χωνεται στην πολιτικη ? αλλου φτειαχτηκε να χωνεται μωρο μου..

    μου εφαγες μια ολοκληρη CITROEN HELLAS σε μοντελακια (γνησια σοσιαΛΗΣΤΡΙΑ γαρ)αλλα και στυλ εχεις ,και μαναρακι εισαι ,και μου εξιταρει αφανταστα την λιμπιντο (τωρα αν απο πολιτικη ξερεις οσα εγω για την ξαδελφη του Ταμερλανου ειναι αλλη ιστορια) και κριμα που δεν εχω και εγω μια αντιπροσωπια αυτοκινητων να σε 'συγκινησω' λιλικω μου...


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!


    MΠΕΝΥ και ΜΠΑΙΝΕΙ
    Μετά ΜΠΕΝΟ-ΒΓΑΙΝΕΙ

    (Πληροφορίες: Μιλένα. Η θεά, τα χείλη, τα μπροστά,τα πίσω, όλα δυνατά, όλα γερά, για την ανανέωση, τη νίκη, την προοπτική)


    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΣΚΥΛΕ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ;Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Βενιζέλος στην συνέντευξη με τον Ευαγγελάτο ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ότι αν χάσει θα παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ και ζητάει από τον ΓΑΠ να κάνει την ίδια δήλωση.

    Του προτείνω να κάνει ακριβώς την ανάποδη.

    Δηλαδή αν κερδίσει, ότι θα ΔΙΩΞΕΙ τον Βενιζέλο και αν χάσει, ότι θα ΦΥΓΕΙ ο ίδιος.

    ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ

    Δεν μπορείς να λές ότι το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται να καθαρίσει από το πρόσωπο του Κυβερνητισμού και της διαπλοκής και να ΜΕΝΕΙΣ στο ΙΔΙΟ κόμμα με τον Βενιζέλο.

    Τον Σκανδαλίδη, να τον στείλει για καμμία αφισοκόληση.

    Χωριάτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το μήνυμα της κυβέρνησης είναι σαφές:Χέρι-χέρι με τα.....άκρα κι όπου μας βγάλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το μήνυμα της κυβέρνησης είναι σαφές:Χέρι-χέρι με τα.....άκρα κι όπου μας βγάλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    Το νέο σλόγκαν του Ρουσόπουλου.

    Χέρι-χέρι με ΛΑΟΣ-ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ και ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ.

    Αυτό κι αν είναι άνοιγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    Το νέο σλόγκαν του Ρουσόπουλου.

    Χέρι-χέρι με ΛΑΟΣ-ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ και ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ.

    Αυτό κι αν είναι άνοιγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ 15ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΜΚ, 12:06 Μ.Μ.
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΩΣ ΠΑΛΑΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΜΚ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΕΡΙ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.
    ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΕΝΩ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ(ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ).
    ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ! ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ:
    ΟΤΑΝ ΤΟ 1996 ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΤΕ -ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ- Η Κ.Ο. ΤΟΥ (ΤΟΤΕ) ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΠΑΣΟΚ)ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΣΟΚ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. λουτραδη εισαι ο γιος της φαγωμενης δημαρχου στο φαληρο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. την μανα σου δεν γαμησανε στο φαληρο?? κριμααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. λουτραδης ενα πουστρακι στην συγγρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ναί καλά τα είπες, αλλά υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια, που είμαι σίγουρος ότι θα μου την ξεδιαλύνεις.

    Οταν σε ένα κόμμα έχει εκδηλωθεί υποψηφιότητα, άλλου μελλοντικού αρχηγού χωρίς τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα και το Καταστατικό, τότε ο Νόμιμος Πρόεδρος, ο επίσημα αμφισβητούμενος, ξανά θα κάνει αντισυνταγματική και αντικαταστατική ενέργεια, αν τολμήσει να θέσει θέμα "εμπιστοσύνης" για τον χειρισμό των θεμάτων μέχρι τις εκλογές;

    Δηλαδή αν έχω καταλάβει, ο ένας είναι Συνταγματολόγος και ο άλλος δεν είναι Συνταγματολόγος.
    Ετσι ότι κάνει ο ΕΝΑΣ ο συνταγματολόγος είναι συνταγματικώς ορθόν, ενώ ότι και να κάνει ο άλλος είναι Συνταγματικός αντισυνταγματικόν.

    Α και θα ήθελα να μου πείτε και το ή τα άρθρα του ΣΥΥΥΥΥΥΝΤΑ-ΓΜΑ-ΤΟΣ που τα λέν αυτά.

    15χρονος μαθητής της ΠΑΜΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι
    Στην ιδιότυπη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΛΑΟΣ που διανύουμε μετά τα εκλογικά αποτέλεσμα της 16 ης του Σεπτέμβρη συμβαίνουν γεγονότα και καταστάσεις απείρου κάλους.
    Έτσι οι φανατικοί οπαδοί της κυβέρνησης και οι «φωτισμένοι»…Ιστορικοί, με επικεφαλής τον νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδη, τον κ. Παπαθεμελή, τον μητροπολίτη κ. Άνθιμο και τους Ελληναράδες του ΛΑΟΣ, απαιτούσαν να ριφθεί στην πυρά το βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού. Και ω του θαύματος! Τι κι αν ο ίδιος ο κ. Καραμανλής εγγυόταν προεκλογικά ότι το βιβλίο θα κριθεί στην πράξη; Τι κι αν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας ψευδόμενος χονδροειδώς, έλεγε ότι η παράδοση του βιβλίου στους μαθητές καθυστερεί επειδή... τα τυπογραφεία είχαν μπλοκάρει στην εκτύπωση των ψηφοδελτίων; Τι κι αν η κα Γιαννάκου επέμενε ότι αυτή δεν πρόκειται να παραβεί τον νόμο; Ήρθε μετεκλογικά ένας «νέος» υπουργός να αποσύρει το βιβλίο για να επιβεβαιώσει βιαστικά ότι, παρά τα λεγόμενα, η απόφαση είχε ληφθεί πριν τις εκλογές. Έτσι, ο «θεσμικός», ο «μεσαίος» και ο «ασυμβίβαστος με τα άκρα» κ. Καραμανλής για να αφοπλίσει μετεκλογικά και τους πιο ακραίους του κ. Καρατζαφέρη, υιοθετεί και κάνει πράξη μια βασική τους θέση! Άτυπη αλλά ιστορική συγκυβέρνηση! Δεν εξετάζω αν κάποιες παράγραφοι του βιβλίου είναι ή όχι ιστορικά επιλήψιμες, αλλά επισημαίνω ότι οι κυβερνήτες μας, μας είπαν συνειδητά ψέματα και φοβάμαι ότι και σε πολλές άλλες περιοχές υποσχέσεων, μας έχουν πει περισσότερα ψέματα. Εδώ κοτζάμ βιβλίο Ιστορίας πέταξαν στην ανακύκλωση, δεν θα πέταγαν στο καλάθι των αχρήστων τις προεκλογικές τους υποσχέσεις; Δεν είναι πρώτη φορά. Παλιά τους τέχνη...

    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. babis,

    τρελλή πουστάρα,

    όχι και εσωστρέφεια στο Κούνημα...

    όταν τα κωλομάγουλά σας από το ανηλεές γαμίσι που τρώτε σας έχουν φτάσει στους αστραγάλους, φαίνεται ο εσωτερικός σας κόσμος. Πλέργια εξωστρέφεια.


    (Ωραίο το μαλλιοτράβηγμα του Ευθυμίου με τον βαψομαλλιά Κουλούρη χτες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. loytradi se pigame pipa kolo stin syggroy!! kai malista exo apo to panteio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 5η ΦΑΛΑΓΓΑ

    Ειναι δυνατον, σε μια κυβερνηση που
    ο 1ος νομος που εφερε ηταν να κανει
    ξανα την απιστια περι το δημοσιο
    κακουργημα( αρα ησαν μεσα και οι πιθανες λαμογιες που θα κανανανε οι
    δικοι της π.χ. κουμπαροι, ομολογα,
    αυτα παραγραφονται το 2015 και 2017 αντιστοιχα) να την χρεωνουμε
    βρωμικες σκεψεις για την αρχη κατ
    του μαυρου χρηματος ( αυτη την εφτιαξε, αυτη διορισε τον Ζορμπα).
    Οχι παιδια, τετοιες θεωριες ειναι
    εκ του πονηρου, με μοναδικο σκοπο
    να θολωσουν τα νερα.
    Αν τελικα οι κουμπαροι ( 17 Δεκ ειναι η δικη) και τα λαμογια των
    ομολογων πανε φυλακη θα εχουμε
    δυο πραγματα , 1ον επανεκλογη του
    Καραμανλη με +5% ανεξαρτητως αντι-
    παλου και 2ον σφιξιμο οι κωλοι και
    των σημερινων γαλαζιων διαχειριστων
    και των μελλοντικων ΠΑΣΟΚΩΝ αλλα
    και αυτης της σαπιλας που λεγεται
    δημοσιουπαλληλια και τοπικη αυτοδιοικηση.
    Κυριε Λουτραδη θεωρω το πονημα σας
    ως 5οφαλαγγιτικο.
    Αυτο που ολοι ζηταμε απο τον κυριο
    ΖΟΡΜΠΑ ειναι στοιχεια που κανενας
    δικολαβος δεν θα μπορει να αντικρου
    σει, οχι εκθεση ιδεων , ουτε προ-
    σωπικα συμπερασματα, αυτα για κακη
    τυχη της κοινωνιας δεν αρκουν στο
    δικαστηριο.




    ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. APO TH DHMOSKOPISI TOY SKAI

    Προτιμώμενος αρχηγός μεταξύ των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος (46%), 34% πιστεύει ότι δεν χρειάζεται αλλαγή προέδρου, ενώ το 3% προτιμά την Άννα Διαμαντοπούλου.

    PROSEKSTE MIA LEPTOMEREIA. DEN PERILAMBANETAI TO ONOMA'PAPANDREOU' STHN ERWTHSH GIA TON ARXIGO TOY PASOK. OI ERWTYOMENOI AKOYN MONO TA ONOMATA 'BENIZELOS' KAI 'DIAMANTOPOULOU'. DINOUN AVANTA 4-5 MONADES ETSI STO XONTRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. APO TH DHMOSKOPISI TOY SKAI

    Προτιμώμενος αρχηγός μεταξύ των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος (46%), 34% πιστεύει ότι δεν χρειάζεται αλλαγή προέδρου, ενώ το 3% προτιμά την Άννα Διαμαντοπούλου.

    PROSEKSTE MIA LEPTOMEREIA. DEN PERILAMBANETAI TO ONOMA'PAPANDREOU' STHN ERWTHSH GIA TON ARXIGO TOY PASOK. OI ERWTYOMENOI AKOYN MONO TA ONOMATA 'BENIZELOS' KAI 'DIAMANTOPOULOU'. DINOUN AVANTA 4-5 MONADES ETSI STO XONTRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΣΙΟΥΦΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΥΛΗΣ

    Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΠΙΛΟΓΗ.
    ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
    ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΙΡΙΟ, ΤΩΡΑ
    ΕΧΕΙ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΣΠΑΡΜΕΝΑ
    ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ
    ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ.

    Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ Ο ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ


    ΤΟ ΧΑΑ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΑΛΙ ΠΑΝΩ
    ΑΠΟ 5100 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.




    Ο Μαλακας που ας προσεχε την εποχη
    του μεγαλου κολπου, επειδη ομως δεν
    προσεξε τωρα γαμαει συνεχεια τα
    πρασινα λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ Ο ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ


    ΤΟ ΧΑΑ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΑΛΙ ΠΑΝΩ
    ΑΠΟ 5100 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.




    Ο Μαλακας που ας προσεχε την εποχη
    του μεγαλου κολπου, επειδη ομως δεν
    προσεξε τωρα γαμαει συνεχεια τα
    πρασινα λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τα αποβράσματα της σύγχρονης (ΛΟΥΛΗΣ),κεντρώας (ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ),πολιτικής τι έχουν να πούνε πλέον για τον συγκυβερνήτη
    Γ.καρατζαφερη?

    Μάλλον είχε δίκιο ο Γιώργαρος όταν έλεγε ότι ο Καραμανλής θα καταλάβει την αξία των άκρων μετά τις εκλογές.

    Την κατάλαβε και πολύ σύντομα.

    4 λευκά ψηφοδέλτια αγνώστου πατρότητας,ίσως να είναι αρκετά για να πειστεί ο Κωστάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο ΓΑΠ για τα γενέθλια του,ζήτησε ένα ΄δωρο ανάλογο του ηγετικού του αναστήματος.

    Ενα Ipod nano.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο ΓΑΠ για τα γενέθλια του,ζήτησε ένα ΄δωρο ανάλογο του ηγετικού του αναστήματος.

    Ενα Ipod nano.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μήπως τον έχεις μεγαλοποιήσει λιγουλάκι τον ρόλο του Μπακατσέλου?
    Τόσο μεγιστάνας είναι?
    Κι άλλωστε είναι γνωστό ότι είναι φόλα δεξιός.
    Ούτε τον γαμπρό του δεν ψηφίζει.

    Αλλά αλήθεια,για τον ρόλο του Ρουσόπουλου,δεν θα μας πεί κανείς τίποτα?
    Εκεί δεν υπάρχουν νταβάδες.
    Στο κάτω,κάτω,αυτός ασκεί εξουσία,όχι ο Βενιζέλος.
    Απλά σας έχει πιάσει ο πόνος γιατί βλέπετε την δυναμική του Μπένυ και ξέρετε καλά ότι μετά τις 11/11 θα σφίξουν οι κόλοι.
    Το ΠΑΣΟΚ παιδική χαρά του Γιωργάκη ξεχάστε το.

    Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΖΑΧΑΡΕΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟ ΒΕΝΙΟΖΕΛΟ. Η ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΚΑΛΟΥΣ. ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ. Ο ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ (ΟΥΑΟΥ) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΣΤΑ. ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΕΛΕΙ. ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑ. ΧΟΥΝΤΟΜΠΕΜΠΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ρέ νούμερα.

    Για εσάς πάντα θα υπάρχει μια θεωρία συνωμοσίας,κρυμμένη κάτω από το οτιδήποτε.
    Οπως ας πουμε ότι οι Εβραίοι ήξεραν από πρίν για τις επιθέσεις στους δίδυμους πύργους και απουσίαζαν από τις δουλειές τους στις 11/9.

    ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΥ ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΟΠΟΥ ΟΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ-ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕΓΑΛΕ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ


    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ. Ο ΜΕΓΚΑΛΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ


    Ετσι και τώρα με το ΠΑΣΟΚ.
    Οι νταβάδες,οι εφημερίδες,τα κανάλια,ο Λαμπράκης,Ο Μπόμπολας,Ο Βαρδινογιάννης.......ο φούφουτος,όλοι συνωμότησαν για να ρίξουν αυτό το τέρας της πολιτικής σκέψης,τον ΓΑΠ.

    Καλά,είστε σοβαροί?

    Δηλαδή για να καταλάβω,που τους έθιξε ο ΓΑΠ?
    Μήπως άσκησε ποτέ του εξουσία και τους έκοψε το επίδομα?
    Μήπως έχει ελπίδα να ασκήσει ποτέ του εξουσία και τρέμουν τα μεγαλοσυμφέροντα ότι αυτός ο μέγας επαναστάτης θα τους πετσοκόψει?

    Τα πράγματα είναι απλά,τόσο απλά.

    Ο ΓΑΠ δεν κάνει για πολιτικός.
    Το έχουν πεί τόσοι πολλοί που καταντάει κουραστικό να βλέπεις ανθρώπους που δεν το κατανοούν.

    Και καλά να είσαι ο Τζουμάκας ή ο Καστανίδης,που τρέμουν για το μέλλον τους.

    Αλλά οι απλοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ δεν το βλέπουν,δεν το αντιλαμβάνονται?

    Η πολιτική είναι σαν το πόκερ.
    Χρειάζεται θάρρος,μυαλό,και τύχη.

    Δυστυχώς ο ΓΑΠ το μόνο που έχει είναι τύχη.
    Την τύχη να έιναι ο πρωτότοκος του Ανδρέα.
    Αλλά όπως και στο πόκερ,η τύχη δεν κρατάει για πάντα.

    Κι αυτόν έχει αρχίσει να τον εγκαταλείπει.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΟΣ--------------------------------ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ. ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ

    Goodnight George.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Goodnight George.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    Καληνύχτα Τζών μπόυ
    Καληνύχτα Μαίρη έλεν
    Καληνύχτα παππού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Λοιπόν μια φορά και έναν καιρό έγινε η Γαλλική Επανάσταση. Οι επαναστάτες μεθυσμένοι από την απόλυτη νίκη τους, βαφτισμένοι στα νάματα του Διαφωτισμού και με όνειρα για μια νέα κοινωνία και μια άλλη πιο ανθρώπινη πολιτική διαχείρηση, έκαναν εθνοσυνέλευση. Εκεί επειδή διαμορφώθηκαν "χοντρικά" δύο τάσεις (στην πραγματικότητα ήταν περισσότερες, αλλά για την οικονομία της συζήτησης ας το περιορίσουμε λίγο το θέμα). Η μία τάση πίστευε ότι η επανάσταση θα έπρεπε να προχωρήσει με συνετά βήματα, κρατώντας από την παλαιά τάξη πραγμάτων, ότι θα μπορούσε να βοηθήσει. Η άλλη πλευρά υποστήριζε ότι η ευκαιρία ήταν μοναδική στην Ιστορία, να αποσαθρωθεί κάθε δομή και θεσμός του παλαιού καθεστώτος και να βαδίσει το Γαλικό έθνος στον δρόμο της προόδου με τομές και ρήξεις. Παρουσιάζω απλοποιημένα και σχηματοποιημένα τα γεγονότα γιατι το θέμα μας δεν είναι η Γαλική Επανάσταση, αλλά οι έννοιες Δεξιός-Δεξιά/Αριστερός-Αριστερά. Η πρώτη παράταξη λοιπόν έκατσε στα δεξιά έδρανα της αίθουσας και η άλλη στα αριστερά. Επειδή τώρα οι πρώτοι ήταν πιο "ήπιοι", πιο "σκεπτικιστές", οι άλλοι τους είπαν "συντηρητικούς". Οι δεύτεροι πιό παθιασμένοι κράτησαν για τον εαυτό τους τον τίτλο του πραγματικού εκφραστή της επανάστασης. Έκτοτε λοιπόν επικράτησε διεθνώς στην τρέχουσα πολιτική ορολογία οι δεξιοί να είναι οι συντηρητικοί και οι αριστεροί οι προοδευτικοί. Το κλισέ αυτό, ανεπαρκές ακόμα και για την εποχή του αποτελει μια παραπλανητική χονδροειδή υπεραπλούστευση εν πολλοίς παρωχημένη. Είμαι συνητρητικός εγώ που θέλω την χώρα μου στην Ε.Ε. και προοδευτικός ο πασόκος του 80 (ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο); Είμαι συντηρητικός εγώ που θέλω ιδιωτικά πανεπιστήμια με αυστηρότατους όρους λειτουργίας και είναι προοδευτικός ο σύριζας που θέλει την διαιώνιση του πανεπιστημιακού κατεστημένου της συναλλαγής και του βολέματος; Είμαι συντηρητικός εγω που δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα και μοχθώ για την πρόοδό μου και είναι προοδευτικός ο εργατοπατέρας του δημοσίου της αργομισθίας; Ε ΟΧΙ. Εγώ είμαι ο αριστερός και όλοι αυτοί είναι οι δεξιοί της συντήρησης.
    Αν δεξιός είναι ο κάθε συντηρητικός και οπισθοδρομικός που υποτάσσει το γενικό καλό στην προσωπική του ευημερία, αν δεξιός είναι αυτός που αδιαφορώντας για το δημόσιο συμφέρον προωθεί τα συμφέροντα των πάσης φύσεως και αποχρώσεως αφεντικών του, αν δεξιός είναι ο αργυρώνητος θεσιθήρας, ο γλυψιματίας του δημοσίου ε τότε εγω είμαι ο πραγματικός αριστερός και αυτοί είναι δεξιοί του κερατά. Το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε διαφορετική φρασεολογία είναι μόνο μια επιφάνεια, την οποία όποιος έχει το πολιτικό θάρρος να την ξύσει θα δεί μια αλήθεια πολύ διαφορετική από αυτή που περιγράφει ο .... "προοδευτικός" τύπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Με αφορμή τα συμβαίνοντα, τα συμβάντα αλλά και τα συμβησόμενα στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, είναι να αναρωτηθεί κάποιος αν έφτασε το τέλος της Πολιτικής με κεφαλαίο Π, σε αντιδιαστολή με την μικροπολιτική την οποία βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι τα διαπλεκόμενα, ούτε τα παρασκήνια. Δεν είναι οι ίντριγκες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Αυτά πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν όπως προφήτευσε ο μεγάλος Θουκυδίδης "έως αν η αυτή φύσις των ανθρώπων ειη". Πραγματικά, αν μπορεί ας βρεί κάποιος μια ιστορική εποχή , μια οποιαδήποτε πολιτική περίοδο που με τον ένα τρόπο ή τον άλλον τα παραπάνω δεν ήταν...παρόντα. Αυτή όμως η κρίση στο ΠΑΣΟΚ είναι αφορμή να προβληματιστούμε σοβαρά όσοι πολίτες έχουμε μείνει σκεπτόμενοι, σε όποιον χώρο και αν ανήκουμε, για την κατάντια της πολιτικής και τις συνακόλουθες μικροπρέπειες που την συνοδεύουν. Δεν επιχαίρει κανείς για την υποτιθέμενη βέβαιη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ, ούτε για την μακροχρόνια κρίση που ήδη σωβεί και θα οξυνθεί περισσότερο στους κόλπους του. Το πρόβλημα είναι βαθύτερο διότι αναδικνείεται ανάγλυφα η αδυναμία παραγωγής Πολιτικής (θλιβερό προνόμιο όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ). Με σαφή και συγκεκριμένα συμπτώματα, τα οποία οι πλέον εμβριθείς θα τα βρούν και στους άλλους χώρους, κυρίως της Αριστεράς. Τα απαριθμώ.....
    1) το έλλειμα πολιτικού λόγου, συγροτημένου ιδεολογικά, σύγχρονου.
    2) η αυθαίρετες απόπειρες διαχείρισης της κρίσης, λογιστικού επιπέδου, χωρίς αντιπρόταση υπέρβασης.
    3) η εξαντλητική περιγραφή του αδιεξόδου χωρίς ανάλυση αιτίων, χωρις αυτοκριτική προσώπων αλλά και θεσμών.
    4) η ατολμία ρήξης με τα πάσης φύσεως κατεστημένα, αλλά αντίθετα εμμονή προσκόλησης σε αυτά με στρατηγικές συμμαχίες.
    5) η "απεμπλουτισμένη" φαντασία στον λόγο και στην σκέψη, η οποία περιστρέφεται γύρω από στερεότυπα της.... Γαλικής Επανάστασης (δεξιά-αριστερά και άλλα θλιβερά)
    6) η απουσία πολιτικού οράματος ικανού να εμπνεύσει, υποκαθιστάμενο από νεφελώδεις υποσχέσεις και αόριστες καταστάσεις του μέλλοντος.
    7) η ανακύκλωση στο ίδια και τα ίδια πρόσωπα της ελληνικής μεταπολιτευτικής μιζέριας.
    8) η εμμονή σε λέξεις, σε σύμβολα και σε συνταγές του χθές με πολύ γενναίες δόσεις λιφτινγκ.
    9) η καθοδηγούμενη αποχαύνωση των μαζών με τρικ αντιπερισπασμού, με άρτο και θεάματα
    10) η πολτοποίηση της ετερότητας-ταυτότητας του ατόμου, το οποίο αδυνατεί να εκφραστεί δημιουργικά (και επαναστατικά ακόμα) μέσα σε μια θάλασσα ηλιθίων οπαδών της πολιτικής ορθότητας μιας παραπαίουσας κατ επίφαση δημοκρατίας.
    11) η ελλειπής πνευματική παραγωγή των διανοούμενων λόγω περιχαρακωσής τους μέσα σε ασφυκτικά ιδεολογικά πλαίσια που τους εξουσιάζουν και εκμηδενίζουν τον λόγο τους.
    12) ο διεκπαιρεωτικός ο ρόλος του τύπου , ο οποίος έχει εκφυλιστεί είτε σε υπάλληλο-φερέφωνο. είτε σε συγκεκαλυμένο εργοδότη.
    13) η παντελής αδιαφορία για την εθνική μας υπόσταση και ταυτότητα ενω κυριαρχεί η διαπραγματευτικού τύπου λογική για τις διεθνείς συμβάσεις και σχέσεις.
    14) η εγκατάλειψη της παιδείας στα συμφέροντα (οικονομικά και πολιτικά) που ήδη την λυμαίνονται, χωρίς αντίστοιχη τολμηρή πρόταση που θα .."σπάει" κόκκαλα και θα ξαναδώσει στην μόρφωση την χαμένη της αίγλη.
    15) η φεουδαρχικού τύπου οικογενειοκρατία. η κληρονομισημότητα του πολιτικού αξιώματος (βλέπε επαγγέλματος) και τα συνακόλουθα πολιτικοικονομικά τζάκια (οι 300 οικογένειες που κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα.

    Λύση είναι μόνο η ανατροπή, πρώτα και κύρια μέσα μας. Να ξεπεράσουμε όλα αυτά που εμποδίζουν την σκέψη μας , τις πράξεις μας και τα λόγια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Φίλε 9.10

    Άριστα τα λες και όμορφα στοχάζεσαι, μόνο πίστεψε με δεν αρκεί η "ανατροπή" να συμβεί μέσα μας.
    Αν συμβεί αυτό δίχως παράλληλα να ξεριζωθεί το καρκίνωμα των νταβάδων βλέπω αρκετούς ευαίσθητους, αξιοπρεπείς και δημοκράτες να μου κάνουν παρέα στη ξενιτιά.
    Ξέρεις ότι κάποιοι πραγματικά αγωνίστηκαν να φέρουν στο δημόσιο χώρο αρχές και πρακτικές που και εσύ στο κείμενό σου επικαλείσαι, αλλά ατύχησαν και εκδιώχθηκαν;

    Όσο επεκτείνεται το σύστημα των νταβάδων και αποκτά οργάνωση και υψηλή συνοχή, οποιαδήποτε απόπειρα εκδημοκρατισμού και εκσυγχρονισμού του πολιτικού συστήματος θα αποτυγχάνει.

    Η τηλεόραση των νταβάδων θα λουστράρει τη επιφάνεια και από μέσα η σαπίλα του καθεστώτος θα προχωρά.
    Στο τέλος μη αναγνωρίζοντας την πραγματική αιτία της διαφθοράς θα παρακολουθούμε όλοι μας να μεγεθύνεται ο ακροδεξιός λαϊκισμός και να αυξάνονται οι "αγανακτισμένοι πολίτες" που θα βάλουν συλλήβδην κατά του πολιτικού συστήματος, εκστομίζοντας το τραγικό:
    "μια χούντα θα μας σώσει".
    Δίχως να το γνωρίζουν θα βλέπουν το σύστημα να πνίγεται μέσα στο καθεστώς των νταβάδων και των αχυράνθρωπων τους και αυτοί θα ζητούν λύτρωση σε έναν άλλο ολοκληρωτισμό.
    Αυτό θα είναι η απόλυτη τραγωδία.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΟΥΜΕ ΦΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. «Παράθυρο» για άνοδο των ορίων ηλικίας και μείωση των συντάξεων ανοίγει η κυβέρνηση μέσω της προωθούμενης ενοποίησης των Ταμείων και την υιοθέτηση του «μοντέλου» ΙΚΑ.

    Το «μοντέλο» ΙΚΑ για όσους έχουν ασφαλιστεί για πρώτη φορά πριν από το 1993 και δεν έχουν θεμελιώσει ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα συνεπάγεται:

    Αύξηση των ορίων ηλικίας από 2 έως 7 χρόνια και μέχρι και 17 έτη για τις μητέρες με ανήλικο παιδί.
    Μείωση των συντάξεων στο 70% από 80% του μισθού.


    Ετσι σκίσε μας Αλογοσκούφη να το ευχαριστηθούμε.

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΖΟΧΙΣΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. 1) Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, αποκλήρωσε τον γιο του, Γιάννη, γιατί είναι gay! Στη διαθήκη του ανέφερε: "Δεν συμφωνώ με κάποιες επιλογές που έκανε στη προσωπική του ζωή".

    2) Ο Σταμάτης Φασουλής νοικιάζει, μεταξύ άλλων, κι ένα ρετιρέ στο Χαλάνδρι, στο οποίο, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ένα απόγευμα είχε καλέσει τον Μέμο Μπεγνή. Ο Φασουλής είχε "κάνει χρυσό" τον Μπεγνή να του κάτσει (ή να κάτσει αυτός στον Μπεγνή) και από τα παρακάλια γρήγορα πέρασε στην...πίεση. Όλη η γειτονιά λέει, άκουσε τον Μπεγνή να φωνάζει και να αντιστέκεται. Δεν είναι γνωστό αν τελικά έκατσε ή έφυγε...

    3) By the way, μέχρι και τον φετινό Ιούνιο, ο Μπεγνής τα είχε με τον Γιώργο Τσαλίκη.

    4)Ο διάσημος τραγουδιστής που "...πρόσφατα απέκτησε και παιδί" κι ο οποίος γύρω στην άνοιξη συνελήφθη επ' αυτοφόρω στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του με τρανσέξουαλ είναι ο Θάνος Πετρέλης (!) ο οποίος είχε "μεγάλα μέσα" στην Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και παρακάλεσε να αποσιωποιηθεί το γεγονός πάσει θυσία...
    Ο Πετρέλης "την είχε πέσει" ουκ ολίγες φορές σε θαυμάστριές του στα κέντρα όπου εμφανίζεται και δε διστάζει να δώσει το κινητό του (και να το ζητήσει από τις διάφορες...) ώστε μετά να τους στέλνει μηνύματα....

    5)Ένας άλλος που μέχρι και πριν 4 χρόνια "την έπεφτε" αβέρτα σε κοριτσάκια στις τουαλέτες κέντρων που εμφανιζόταν ήταν ο Τριαντάφυλλος...

    6)Ο Σταμάτης Κραουνάκης τα είχε με τον Γιώργο Τσαλίκη.

    7)Ο Πέτρος Κωστόπουλος συζούσε 2 χρόνια στο Παρίσι με τον Λαλιώτη! (ήταν ζευγάρι φυσικά...)

    8)Ο Πέτρος Κωστόπουλος δέρνει άγρια την Μπαλατσιού (γυναίκα του).

    9)Άλλοι διάσημοι που ξυλοφορτώνουν φρικτά τις γυναίκες τους, οι οποίες και τους έχουν καταγγείλει κατά καιρούς, είναι ο Κωνσταντόπουλος (ο πολιτικός), ο Δημήτρης Αβραμόπουλος (τσίτα γνωστό!) και ο Γιάννης Παπαντωνίου. Τον τελευταίο τον είχε απειλήσει πέρυσι και σε εκπομπή του Πρετεντέρη στο MEGA η Λιάνα Κανέλη ότι θα έβγαινε και θα έλεγε "...πως βγήκε το διαζύγιο" του.

    10)Ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου ξεφτιλίζεται αβέρτα από την γυναίκα του κάθε φορά που βγαίνουν...

    11)Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει φτιάξει συγκρότημα Bangalows στη Σέρυφο, στα οποία φιλοξενεί τους φίλους του. Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής στο νησί έχουν ξεσηκωθεί, γιατί δηλώνουν ότι τις νύχτες εκεί γίνονται τρελά όργια και οι φωνές των συνουσιαζόμενων ακούγονται έντονα.

    12)Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει "κάτσει" στο Λάκη Λαζόπουλο!

    13)Η Αλεξία Μπακογιάννη, κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη "τα ειχε" με τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη (πρώην υπουργό Δημοσίας Τάξεως) και έμεινε έγκυος. Η μάνα της έσπευσε να αποσιωποιήσει το γεγονός, στέλνοντάς την στην Αμερική να κάνει έκτρωση και να παραμείνει εκεί 2 χρόνια.

    14)Η Βάσω Παπανδρέου παραγγέλνει "μυρωδάτο" από την Ξάνθη...

    15)Η Μαρι(ον)έτα Γιαννάκου Κουτσίκου πράγματι "τα έχει" χρόνια τώρα με το σωματοφύλακά της και θέλουν διακαώς να βάλουν και στεφάνι! Ο λόγος για τον οποίο ο λαιμός της είναι...χοντροκομμένος είναι λόγω των ορμονών που έπαιρνε κατά την περίοδο που προσπαθούσε να κάνει παιδί.

    16)H Nicole Kidman είναι μεγάλη λέσβω!

    17)Ο Mel Gibson είναι μεγάλος γύφτουλας στο τραπέζι. Τρώει με ορθάνοιχτο στόμα και με τα χέρια.

    18)Γιατί διώξανε τον Νίκο Χατζηνικολάου από τον Alpha? Ως γνωστόν, ο Χατζηνικολάου "τα είχε" (και ίσως συνεχίζουν ακόμα) με τον Γιάννη Πρετεντέρη. Ο λόγος για τον οποίο χώρισε με την Έλενα Κατρίτση ήταν ότι εκείνη, παρόλο που γνώριζε τις προτιμήσεις του, μια μέρα τον έπιασε καβάλα στον Πρετεντέρη και δεν άντεξε! Ο τωρινός του γάμος με την Κρίστη Τσολακάκη (κόρη μιας εκ των αδερφών Borgier -που ήταν δίδυμες και τραγουδούσαν σε ελληνικές ταινίες με τον Βουτσά...μία από αυτές τον παντρεύτηκε κάποτε-) ουσιαστικά είναι μία "βιτρίνα". Η Τσολακάκη "τα έχει" με την Βίσση και μάλιστα ένα φεγγάρι η Βίσση την είχε πιάσει με την Ειρήνη Μερκούρη και είχε γίνει μεγάλος χαμός!

    19)Σύμφωνα με γνωστό Αθηναίο δάσκαλο καράτε, η Χριστίνα Λαμπίρη κάνει πολύ καλές πίπες...

    20) Πριν 2 χρόνια, η εκπομπή της Λαμπίρη, ανακοίνωνε επί 2 εβδομάδες ότι θα αποκαλύψει θέμα ΣΟΚ! Τελικά το θέμα δεν προβλήθηκε ποτέ, γιατί η Λαμπίρη θεώρησε ότι ήταν πολύ "χοντρό" κι ότι θα κατέστρεφε...κόσμο. Το θέμα ήταν ένα βίντεο με τον Θέμο Αναστασιάδη να τον "παίρνει" από νεαρό άντρα μόντελο.

    21) Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Στέφανος Κορκολής και ο Χάρης Ρώμας έχουν AIDS. Επισκέπτονται συχνά αθηναϊκό νοσοκομείο το οποίο είναι γνωστό για την παροχή υποστήριξης σε φορείς του ιού, για εξετάσεις αίματος κτλ.

    22)Το μεγαλύτερο κουαρτέτο της πόλης εδώ και χρόνια είναι: Αντώνης Ρέμος, Θέμης Γεωργαντάς, Πύρος Δήμμας, Γρηγόρης Αρναούτογλου. Είναι αλήθεια...

    23)Πριν 2 χρόνια η Ευριδίκη μεταφέρθηκε στο Θριάσειο νοσοκομείο με...εξαρτήματα στα... οπίσθιά της! (ως γνωστόν έχει τσακωθεί κατά καιρούς με τον Δημήτρη Κοργιαλά γιατί...της έκλεβε τις σκιές!)

    24)Η Καλομοίρα παίρνεται με Σαουδάραβες επιχειρηματίες σε βίλα στην παραλιακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΗΤΑΝ
    ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΤΩΝ ΣΗΜΙΤΗ-ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.
    ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...
    ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΣΤΑΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΓΙΩΡΓΟ,
    ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ...
    ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΙ
    ΣΤΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ..
    ΩΡΑΙΟ ΚΟΛΠΟ.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΙ..

    29 Σεπτέμβριος 2007 12:03 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ
    ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ.
    ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΤΟ 51%

    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΣΚΥΛΕ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ;Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση