GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαπατούν για το ασφαλιστικό...

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπόσχονται, αλλά από πού θα βρούν τα χρήματα; , Η αλητεία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν έχει όρια! Στην προσπάθειά τους να εξαπατήσουν τους ...

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπόσχονται, αλλά από πού θα βρούν τα χρήματα;
,
Η αλητεία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν έχει όρια!
Στην προσπάθειά τους να εξαπατήσουν τους Έλληνες ψηφοφόρους ακόμη και την ύστατη στιγμή πριν τις εκλογές δεν διστάζουν να τάξουν τα πιο απίθανα και παράλογα πράγματα!
Αυτή τη φορά όμως πιστεύω ότι ξεπέρασαν ακόμη και τους εαυτούς τους!
Την ώρα που και οι δύο δηλώνουν ότι το Ελληνικό Ασφαλιστικό Σύστημα είναι προβληματικό και ότι σε λίγα χρόνια οι συνταξιούχοι - παρόλο που πλήρωναν μια ολόκληρη ζωή εισφορές - δεν θα μπορούν να εισπράττουν την σύνταξή τους, υπόσχονται στις ανασφάλιστες γυναίκες σύνταξη 550 Ευρώ.
Από πού θα βρουν τα χρήματα για να πληρώσουν επιπλέον συντάξεις σε ανασφάλιστες γυναίκες - πολλές από τις οποίες ζουν στα μεγάλα αστικά κέντρα και το επέλεξαν, λόγω υψηλού (μαύρου - αφορολόγητου) εισοδήματος των συζύγων τους - όταν τα τελευταία χρόνια εξαφάνισαν τόσα δισεκατομμύρια πληρωμένων εισφορών;
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΝΔ - ΠΑΣΟΚ Κίνδυνος - Θάνατος για τους Έλληνες

ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
www.greek-citizen.blogspot.com

12 σχόλια

  1. Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου μίλησε! Η Αθήνα Μίλησε. Η Δημοκρατία Νίκησε! Το Πα.Σο.Κ. σε μια συγκέντρωση-σταθμό απέδειε ότι το Κίνημα θα είναι Κυβέρνηση στις 17 Σεπτέμβρη.

    Σήμερα μίλησε και η ΠΑΤΡΑ σε μια ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ Συγκέντρωση Νίκης και Ελπίδας. Προοπτικής και Ευθύνης.

    Η ΠΑΤΡΑ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ - Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ.

    Το Πασοκ ΔΕΝ ασχολείται με τους δήθεν και τους χθεσινούς. Είναι σε ταραχή και πανικό.

    ΕΝΩΜΕΝΟΙ - ΔΥΝΑΤΟΙ - ΝΙΚΗΤΕΣ! Για την Ελλάδα, για την Ανάπτυξη, για την Νεολαία.

    Ο Κώστας Σημίτης, πρώτος και καλύτερος στην πανστρατιά ΝΙΚΗΣ στην Αθήνα!

    Τέρμα στα παπαγαλάκια της Δεξιάς. Το Πα.Σο.Κ. ΜΙΛΗΣΕ. Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ λαος ΜΙΛΗΣΕ. Η Αθήνα ΜΙΛΗΣΕ. Η Περιφέρεια ΜΙΛΗΣΕ!

    Συγχαρητήρια στον στρατηγό της Νίκης, τον άνθρωπο που έκανε τον Μιλτιάδη Εβερτ να μην ξέρει που να κρυφτεί το 1996, τον μεγάλο, τον πανίσχυρο Κώστα Λαλιώτη.

    Συγχαρητήρια στον Γιάννη Ραγκούση, που δείχνει τον δρόμο ως πρός το ποιόν ενός σοβαρού εκπρόσωπου κόμματος και όχι ενός ρομπότ που μιλάει ανέκφραστα, τον ανεκδιήγητο και κόκκινο πανί απο τις 17 Σεπτέμβρη Θ. Ρουσσόπουλο.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Γιώργο Παπανδρέου.

    ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    Το Πα.Σο.Κ. ξανά Κυβέρνηση με ευθύνη, αξιοπιστία και όραμα-σχέδιο.

    Η ΑΘΗΝΑ ΜΙΛΗΣΕ. Η ΠΑΤΡΑ και η ύπαιθρος ΜΙΛΗΣΕ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ, ΜΑΖΙ, ΜΑΖΙ, ΣΤΙΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.

    ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΠΑΣΟΚ - ΕΛΠΙΔΑ- ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΝΙ ΚΑΙ ΜΑΙΚ ΛΑΜΑΡ! ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΥΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ! ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγα θα πανικοβληθουμε και θα παρουμε τα βουνα. αντι να εικοωλογουμε για το ΠΑΣΟΚ ας δουμε πως θα απαλαγουμε απο αυτην την καταστροκη για τη συντρηπτικη πλειοψηφια του λαου ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διευκρίνηση.

    Το επίδομα των 550 ευρώ στις νοικοκυρές θα δίδεται εφ'όσον το οικογενειακό εισόδημα ετησίως δεν ξεπερνά τα 7.700 ευρώ.Αρα δεν μιλάμε για νοικοκυρές του Κολωνακίου όπως είπε ο ΚΟΛΟΝΑΚΙΩΤΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελληνα πολιτη παπαρα,η παροχη αυτη ειναι μια φουσκα του γιωργακη πανω στον πανικο του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασοκια η Δευτέρα οπου ναναι ξημερώνει!!

    Το αγκούρι μεγαλώνει!!!

    Ουστ που ξανασηκώσατε κεφάλι!!!
    Τα κεφάλια παλι μεσα...
    το διάλειμα τελείωσε...

    Προκτωρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΠΑΣΑ ΕΛΠΙΣ ΕΞΕΛΕΙΠΕΝ.ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΩΔΥΝΗ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ.

    Επιθανατιος ρόγχος και απελεπισια.Η Νεα δημοκρατια δεν υπάρχει ουσιαστικά πιά σαν κυβερνηση,ο θάνατος της είναι ζητημα ολίγων ωρων,συγγενής και φίλοι σιωπηλοί αναμένουν καρτερικά το μοιραίον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντί να ρωτάς πούν θα βρούνε τα λεφτά να διαβάσεις το πρόγραμμα του ΠΑΔΣΟΚ για να σου λυθεί η απορία. Αν όμως ψάξεις και για το πρόγραμμα της Ν.Δ. άδικος κόπος. Το πολύ-πολύ να βρεις την σχετική ομιλία του Καραμανλή για το ασφαλιστικό της περασμένης τετραετίας, που την εκφώνησε και φέτος αυτούσια ως πρόγραμμα για την επόμενη! Τόσος ήταν οπανικός του από την αποκάλυψη Ζορμπά, που θα έχωνε και τον ίδιο μέσα, που ούτε καν άφησε περιθώριο στους συνεργάτες για να του ετοιμάσουν πρόγραμμα, αφού ο ίδιος κοιμόταν, όπως όλη την τετραετία τον ύπνο του δικαίου κια ας φώναζε ο κόσμος πόσο άδικη ήταν η συμπεριφορά του απέναντι στους εργαζόμενους, απέναντι στους πολλούς της χώρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @1:24 πμ
    Ναι ρε μαλάκα, που κολλάς τη μαλακία σου στα σχόλια όλων των άρθρων, «ο Γιώργος Α. Παπανδρέου μίλησε», αλλά προδίδοντας άλλη μια φορά την ηλιθιότητα και τη βραδύνοιά του. Άκουσες την εκφώνησή του; Σαν παιδί του Δημοτικού σε σχολική εκδήλωση. Αυτό το ρεζιλίκι δεν το αντιλαμβάνεσαι; Ουδένα πείθει, ουδένα προσελκύει. Μόνον οι ήδη πασόκες τον περιστοιχίζετε κρώζοντας. Συμπαθής η περίπτωσή σας, αφού σας κάθισε στο σβέρκο και σας φόρεσαι χαλινάρι.
    Μετά την αυριανή αποτυχία σας τουλάχιστον θα μπορέσετε να απορρίψετε και τον αναβάτη και τον χαλινό, μήπως και δείτε Θεού πρόσωπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεξιά, συντηρητική παράταξη ή δημοκρατική, προοδευτική παράταξη στην εξουσία;
    ……………………….
    "Οι πολίτες που έχουν τις διαδρομές τους στο δημοκρατικό προοδευτικό κίνημα, στην ευρύτερη Αριστερά, έχουν και κρίση, έχουν και μνήμη, έχουν και ευαισθησία. Κανένας δημοκράτης, κανένας προοδευτικός, κανένας σοσιαλιστής, κανένας αριστερός, δεν εκχωρεί στη Δεξιά, την τύχη της χώρας του. Δεν εκχωρεί στη Ν.Δ., την δυνατότητα να κυβερνά με την ανοχή του, ενάντια στις αξίες και τις ιδέες του. Δεν εμπιστεύεται την Δεξιά, που μπορεί να διολισθήσει ακόμα πιο δεξιά και να γίνει όμηρος της ακροδεξιάς."
    Την Κυριακή αποφασίζουμε και ψηφίζουμε. Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ;
    "Κυβέρνηση ΝΔ με συνέχιση της οικολογικής καταστροφής, με νέες δασοκτόνες τροπολογίες, με ειδικά χωροταξικά σχέδια, που θα σκοτώσουν τα νησιά μας, τα δάση μας και τις παραλίες μας; Ή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με πράσινη ανάπτυξη, με αναδιανομή του πλούτου προς τους φτωχότερους και τις μεσαίες τάξεις, της δημοκρατίας, της συμμετοχής, και της αποκέντρωσης;"
    «Δημοκρατική Προοδευτική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με σιγουριά για τα ασφαλιστικά δικαιώματα, με εγγύηση των συντάξεων, ή Ν.Δ., με κατάρρευση των ασφαλιστικών Ταμείων, με επίθεση στα ασφαλιστικά δικαιώματα του εργαζόμενου και του συνταξιούχου;»
    «Δημοκρατική Προοδευτική κυβέρνηση, με εγγυημένα τα δημοκρατικά δικαιώματα, τις ελευθερίες των πολιτών, με τον πολιτισμό του διαλόγου ή Νέα Δημοκρατία, με ασύδοτο αυταρχισμό με τα ΜΑΤ στους δρόμους;"
    «Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με αξιοκρατία, με ίσα δικαιώματα για όλους, ή Νέα Δημοκρατία, με κομματικό κράτος, με «γαλάζιες συνεντεύξεις», με συγγενείς και κολλητούς να διοικούν την Ελλάδα;»

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Eσυ αφου εισαι γκρηκ σιτιζεν, τι δουλεια εχεις εδω και μπλεκεσαι με τα πολιτικα στην Ελλαδα;

    Γκρικ σιτιζεν, πουλα αλλου τα αρθρα σου. Στην Ελλαδα ειναι ανεπιθυμητοι οι σιτιζεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ------------------------------
    Δεξιά, συντηρητική παράταξη ή δημοκρατική, προοδευτική παράταξη στην εξουσία;
    ------------------------------

    Βλεπετε τους απατεωνες πασοκ.

    Εξαπατουν τους αγραμματους Ελληνες
    χαρακτηριζοντας τον σοσιαληστικο αντιδημοκρατικο ανθελληνικο τους εαυτο

    ως Δημοκρατικες δυναμεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *